نحوه وارد کردن عکس در اندروید استودیو با وضوح مختلف

در این مقاله از سری آموزش های برنامه نویسی اندروید می خواهیم نحوه وارد کردن عکس در اندروید استودیو جوری که در همه دستگاه های اندرویدی بالا بیاد را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم. پس با مرجع آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو همراه باشید.

اگر شما هم بتازگی وارد دنیای برنامه نویسی اندروید شده اید، حتما با این موضوع برخورد کرده اید و این سوال برای شما پیش آمده که آیا استاندارد خاصی برای وارد کردن عکس در اندروید استودیو برای ساخت اپلیکیشن موبایل وجود دارد؟ برای اینکار باید یک تصویر را با چند سایز مختلف در پوشه های مختلف قرار دهید. برای اینکه چطوری اینکار را انجام بدهید با ما همراه باشید.

اهمیت ایجاد پوشه های مختلف برای وارد کردن عکس در اندروید استودیو

ایجاد پوشه در اندروید استودیو برای وارد کردن عکس های مختلف با وضوح تصویر به این دلیل دارای اهمیت است که سیستم عامل اندروید دستگاه های مختلفی (مانند گوشی های هوشمند، تبلت و…) را پشتیبانی می کند و اگر می خواهید اپلیکیشنی در اندروید ایجاد کنید، اپلیکیشن شما باید با دستگاه های مختلف سازگار باشد. بدین منظور باید بتوانید در برنامه خود از تصاویر با اندازه های مختلف استفاده کنید که متناسب با اندازه های صفحات نمایش دستگاه ها باشند و با آنها سازگاری داشته باشند.

بدین منظور باید برای هر سایز تصویر پوشه جداگانه ای درست کنید و این تصاویر با سایزهای مختلف را در پوشه های مختلف ذخیره کنید. اندروید معمولا چهار پوشه برای اینکار در نظر می گیرد که این پوشه ها تقریباً هر دستگاهی را پشتیبانی می کنند.

ابعاد تصاویری که در این پوشه ها برای وارد کردن عکس در اندروید استودیو قرار می گیرند به شرح زیر است: 

  • ldpi  = ۲۴۰×۳۲۰ pixels
  • mdpi = 320×۴۸۰ pixels
  • hdpi = 480×۸۰۰ pixels
  • xhdpi = 720×۱۲۸۰ pixels

نحوه ایجاد پوشه های مختلف برای وارد کردن یک تصویر ولی با وضوح متفاوت در اندروید استودیو (Android Studio)

مرحله ۱- اول از همه شما باید تصاویر مختلفی برای این پوشه با وضوح داده شده داشته باشید. می توانید تصاویر را با وضوح مختلف از طریق ۹-Patches دریافت کنید یا می توانید از برنامه فتوشاپ (Adobe Photoshop) برای اینکار استفاده کنید.

مرحله ۲- هنگامی که همه تصاویر را جمع آوری کردید، اکنون زمان آن رسیده که پوشه ها را برای تصاویر موجود ایجاد کنید. به نمای Project در اندروید استودیو (Android Studio) بروید.

مرحله ۳- مسیر src > main > res را دنبال کنید.

مرحله ۴- بر روی پوشه res راست کلیک کنید. گزینه New را انتخاب کرده و سپس روی Directory کلیک کنید.

مرحله ۵- نام دایرکتوری خود را وارد کنید: برای مثال  drawable-ldpi.

مرحله ۶- اکنون پوشه ای بنام “drawable-lpdi” را در پوشه res قرار داده اید. می توانید پوشه های دیگری مانند “drawable-mdpi” ، “drawable-hdpi” و “drawable-xhdpi” نیز ایجاد کنید.

مرحله ۷- در این مرحله می توانید تصاویر با وضوح مختلف را در این پوشه های مختلف مربوطه قرار دهید. (paste کنید)

 

نکته مهم – زمانیکه می خواهید تصاویر با وضوح مختلف را در این پوشه ها paste کنید، این موضوع را بخاطر داشته باشید که تمام تصاویری که دارای کیفیت های مختلف هستند باید دارای یک نام باشند ولی در پوشه های مربوط به خود! در واقع یعنی نام تصاویر یکسان است اما هر تصویر وضوح متفاوتی دارد.

به عنوان مثال: عکسی به نام drawable-hdpi> image.png سپس drawable-xhdpi> image.png و …

نتیجه : بنابراین در این روش شما فقط باید بنویسید android:background:@drawable/image

در اینصورت اندروید به طور خودکار تصویر را با توجه به رزولوشن مختلف موبایل تنظیم می کند.

امیدواریم از این مقاله استفاده کرده باشید و به سری یادگیری های شما در آموزش اندروید کمک کرده باشد.

الکامکو می تواند به شما در ارائه خدمات مشاوره توسعه برنامه های اندرویدی و همچنین آموزش برنامه نویسی اندروید کمک کند.

در صورتیکه می خواهید یک اپلیکیشن اندرویدی برای کسب و کار خودتان یا مشتریان خود درست کنید پکیج آموزش برنامه نویسی اندروید با Android Studio  که در زیر میبینید را به شما پیشنهاد می کنیم.

پیشنهاد ویژه برای شما :

دوره جامع آموزش برنامه نویسی اندروید برای ورود به بازار کار

برای اینکه شما عزیزان بتوانید برنامه نویسی اندروید را از صفر تا صد و پروژه محوری یاد بگیرید، این دوره حرفه ای را برای شما آماده کردیم که بتوانید با مشاهده این فیلم های آموزشی که هزینه خیلی کمی را نسبت به کلاس رفتن و وقت گرفتن از شما می گیرد، به یک برنامه نویس حرفه ای اندروید تبدیل شوید و بتوانید هر اپلیکیشن موبایل اندرویدی را بسازید و از انها کسب درآمد کنید و وارد بازار کار اندروید شوید.

قبل از خرید ارزیابی کنید، تعدادی از جلسات آن را به صورت رایگان برای شما در اینجا قرار دادیم تا بتوانید دانلود کنید.

شک نکنید بعد از دیدن این جلسات رایگان و کلا خرید این دوره، حتما دوره های دیگر ما را نیز خریداری خواهید کرد. چون مدرس این دوره، با حرفه ای ترین و جدیدترین روش ها، کاملترین مجموعه ساخت اپلیکیشن اندروید را برای شما تهیه کرده است و تجربه همکاری با شرکت گوگل را داشته است پس شکی در نحوه تدریس و کامل بودن پکیج نکنید و دوره را همین حالا خریداری کنید. در صورتی که سوالی دارید می توانید با پشتیبانی سایت تماس بگیرید. | الکامکو

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات


This will close in 15 seconds