تیم اندروید استودیو با انتشار پایدار Android Studio Bumblebee (2021.1.1) 🐝 و پلاگین Android Gradle (AGP) 7.1.0 غوغا کرده است. این نسخه در حال حاضر آخرین نسخه های رسمی اندروید IDE و سیستم Build است.
در این مطلب از وبلاگ الکامکو می خواهیم به این سوالات در زمینه برنامه نویسی پی اچ پی در اندروید پاسخ دهیم. پس تا آخر بخوانید تا با جواب آنها آشنا شوید.
Android Studio اولین ابزاری است که توسعه دهندگان برای ساخت برنامه اندروید از آن استفاده می کنند. Android Studio Bumblebee (نسخه ۲۰۲۱.۱.۱) اکنون به ثبات رسیده است و برای دانلود از طریق stable channel در دسترس توسعه دهنگان قرار گرفته است. نسخه Android Studio Bumblebee به توسعه دهندگان ابزارهای جدیدی برای ساخت اپلیکیشن اندروید می دهد. تغییرات زیادی در مقایسه با آخرین نسخه بزرگ در سال ۲۰۲۱ وجود دارد. در نسخه Android Studio Bumblebee ابزارهای صرفه جویی در زمان برای برنامه نویسان اندروید بهبود یافته اند: Build and Deploy, Profiling and Inspection, and Design
برخی از ویژگی هایی که مورد توجه بیشتری قرار گرفته اند عبارتند از:
- اجرای unit test ها بین Android Studio و سرور continuous integration (CI) (به فرایند ادغام یکپارچه کد ها و بیلد کردن پروژه ها و اجرای unit test ها به صورت اتوماتیک، Continuous Integration یا CI می گویند.)
- جریان های جفت سازی راحت برای پشتیبانی از ADB از طریق Wi-Fi
- ابزارهای بهبود یافته Profiler برای کمک به شما در شناسایی و تجزیه و تحلیل jank در برنامه
- و موارد جدید راه هایی برای پیش نمایش انیمیشن ها و تعاملات UI بدون استقرار برنامه در دستگاه
برای دانلود Android Studio Bumblebee (2021.1.1) به وب سایت رسمی اندروید مراجعه کنید.
ویژگی هایی که در Android Studio Bumblebee (2021.1.1) وجود دارد:
در زیر لیست کاملی از ویژگیهای جدید در Android Studio Bumblebee (2021.1.1) وجود دارد بر اساس سه موضوع اصلی سازماندهی شده است:
ساخت و استقرار (Build and Deploy)
- New Device Manager: این پنجره ابزار جدید در Bumblebee مدیریت دستگاه های آزمایشی مجازی و فیزیکی شما را آسان تر می کند و می توانید با انتخاب View > Tool Windows > Device Manager از نوار منوی اصلی، آن را باز کنید. در تب Virtual، یک دستگاه جدید ایجاد کنید، جزئیات دستگاه را مرور کنید، یک دستگاه را حذف کنید، یا هر کار دیگری که قبلاً از AVD Manager حذف شده انجام میدادید. در تب Physical، با استفاده از ADB Wi-Fi می توانید به سرعت با یک دستگاه جدید جفت شوید و جزئیات هر دستگاه فیزیکی را در یک نگاه ببینید، یا به سرعت file system هر دستگاه را با استفاده از Device File Explorer با کلیک بررسی کنید.
- ADB از طریق Wi-Fi :Wi-Fi شامل یک جریان ساده شده برای اتصال به دستگاه های Android 11 و بالاتر از طریق Wi-Fi برای استقرار و اشکال زدایی با استفاده از ADB است. پس از اینکه debugging over Wi-Fi را در دستگاه خود فعال کردید، عمل Pair using Wi-Fi را در تب Physical از new Device Manager انتخاب کنید تا پنجره ویزارد جفت سازی باز شود. سپس مراحل ارائه شده را برای جفت شدن به دستگاهی که از طریق همان شبکه متصل است، دنبال کنید.
- اجرای تست های Instrumented در اندروید استودیو با استفاده از Gradle: آیا تا به حال تست هایی را در اندروید استودیو با نتایج متفاوتی نسبت به تست های مشابهی که روی CI شما اجرا می شوند اجرا کردید؟ این می تواند یک مسئله خسته کننده باشد که منجر به از دست دادن بهره وری می شود. برای حل این مشکل، در نسخه جدید اندروید استودیو یک new test runner به پلاگین Android Gradle (AGP) 7.1.0 معرفی شده که Android Studio Bumblebee بهطور پیشفرض هنگام اجرای تست های instrumentation از آن استفاده میکند، بنابراین همه تست های شما از طریق یک unified test اجرا میشوند.
استفاده از runner های مختلف منجر به نتایج متفاوت می شود
اندروید استودیو اکنون instrumentation tests را از طریق Gradle اجرا می کند
- Android Gradle Plugin Upgrade Assistant اکنون استفاده از API را بهروزرسانی میکند
- پشتیبانی از سیلیکون اپل بروزرسانی شده است.
پروفایل و اینسپکت (Profile and Inspect)
- Jank detection track in Profilers
- Profileable app profiling support in Studio Profilers
- Inspect Jobs, Alarms, and Wakelocks
- Network Inspection
- Capture Layout Inspector snapshots
- Support for Compose semantics in the Layout Inspector
طراحی (Design)
- Interactive Preview
- Animated Vector Drawables Preview
- Updated Device picker for design tools
در صورتیکه می خواهید برنامه نویسی اندروید را اصولی و پروژه محور یاد بگیرید دوره زیر را به شما پیشنهاد می کنیم:
با مشاهده این آموزش، می توانید به عنوان یک برنامه نویس اندروید با توجه به هدفی که در نظر دارد، اپلیکیشنی با حوزه کاربردهای مختلف را با استفاده از پروژه نمونه ایجاد کنید.
در این آموزش، برنامه نویسی اندروید از صفر تا صد به شما آموزش داده می شود و اگر هیچ دانشی از گذشته در این زمینه ندارید مشکلی نیست، چون این دوره آموزش برنامه نویسی موبایل اندروی را بصورت کامل یاد میگیرید و بعد از ان می توانید درآمد زایی کنید.
این نسخه از اندروید استودیو عالی ترینه