انجمن برنامه نویسی اندروید استودیو الکامکو - حل مشکل اندروید استودیو

برای آموزش برنامه نویسی اندروید از کجا شروع کنیم؟ چه زبانی برای برنامه نویسی اندروید بهتر است؟ نرم افزارهای مورد نیاز برای آموزش برنامه نویسی اندروید کدام ها هستند؟ نصب نرم افزارهای مورد نیاز چگونه است؟ و… این‌ها سوالاتی هستند که بسیاری از افراد مبتدی که قصد یادگیری زبان برنامه نویسی را دارند همواره در هر انجمن اندرویدی به دنبال پاسخ آن‌ها هستند.

اما به راستی کجا می‌توانیم به دنبال راه حل‌های مناسب برای پرسش‌های خود بگردیم؟ بدین منظور انجمن تخصصی اندروید به منظور حل مشکلات اندروید استودیو برای شما عزیزان ایجاد شده است.

هدف از ایجاد انجمن برنامه نویسی اندروید استودیو الکامکو، افزایش سطح دانش برنامه نویسی اندرویدبرای افرادی که می خواهند در این راه قدمی بردارند و وارد بازار کار اندروید شوند است. در  ضمن فعالیت در این انجمن بصورت کاملا رایگان بوده و هیچ گونه هزینه ای را برای شما برنامه نویسان گرامی در پی نخواهد داشت.

قوانین و مقررات انجمن برنامه نویسان اندروید :

  • قبل از هرگونه پرسش و پاسخ برنامه نویسی اندروید و پشنهاد باید حتما در سایت عضو شده باشید.
  • در انجمن برنامه نویسان اندروید الکامکو از پرداختن به مسایل سیاسی و غیره اکیدا خودداری کنید.
  • هرگونه بی احترامی به اعضای انجمن برنامه نویسان اندروید ممنوع می باشد.
  • فقط کسانی می توانند در این انجمن شرکت کنند که در محیط اندروید استودیو و با زبان جاوا ، کدنویسی می کنند.
  • کلیه آموزش ها و مقالات پیرامون زبان قدرتمند جاوا و در محیط اندروید استودیو مطرح می شوند.
  • این انجمن مخصوص افرادی می باشد که در دوره ها ی سایت ثبت نام کرده باشند.
  • به کلیه سوالات و اشکالات شما عزیزان توسط سایر اعضا انجمن برنامه نویسان اندروید الکامکو و یا مهندس محمد آزاد ، پاسخ داده می شود. | درباره ما
  • از همکاری تمامی شما عزیزان صمیمانه سپاسگذارم.

توجه :

دانشجویانی که در انجمن اندروید استودیو الکامکو فعالیت زیاد داشته باشند برای سایر دوره ها کد تخفیف دریافت خواهند کرد.

نرم افزارهای مورد نیاز برای آموزش برنامه نویسی اندروید :

  • اندروید استودیو
  • شبیه ساز Nox
  • شبیه ساز MEmu
  • نرم افزار DB Browser for SQLite برای کار با دیتابیس
  • نرم افزار JetBrains PhpStorm
  • نرم افزار XAMPP

انجمن تخصصی برنامه نویسی اندروید: معرفی و آموزش نصب نرم افزارهای مورد نیاز

  • شبیه ساز Nox ، نرم افزاری مفید برای افرادی می باشد که طرفدار اندروید هستند.
  • شبیه ساز Nox به شما این امکان را می دهد تا برنامه ها و بازی های اندروید خود را در ویندوز اجرا کنید.
  • شبیه ساز Nox یک شبیه ساز قدرتمند برای اپ های اندروید برای برنامه نویسان می باشد.
  • توسط این برنامه می توانید اپلیکیشن های اندروید را بدون داشتن گوشی یا تبلت اندروید، دقیقا به همان صورت در ویندوز خود تست و استفاده کنید.
  • با شبیه ساز Nox می توانید اپ های ساخته شده خودتان را تست کنید.
  • با شبیه ساز Nox می توانید از برنامه ای که روی دسکتاپ در حال نمایش است درست مثل زمانی که روی تلفن همراه خود با آن کار می کردید بهره مند شوید.
  • برای دانلود این نرم افزار کافیست یک جستجوی ساده در اینترنت بزنید.
  • سایت های فارسی زیادی از جمله soft98.ir به صورت رایگان این نرم افزار را به همراه کرک در اختیار شما قرار می دهند.

توجه :

در ورژن های جدید اندروید استودیو لینک http مورد تایید نیست. جاهایی که مثل لوکال هاست نمیتونید از لینک های https استفاده کنید، در مانیفست در انتهای تگ اپلیکیشن ابتدایی (application) خط کد زیر رو اضافه کنید.

android:usesCleartextTraffic=”true”

<application
        android:allowBackup="true"
        android:icon="@mipmap/ic_launcher"
        android:label="@string/app_name"
        android:roundIcon="@mipmap/ic_launcher_round"
        android:supportsRtl="true"
        android:theme="@style/AppTheme"
        android:usesCleartextTraffic="true">
        <activity android:name=".MainActivity">
            <intent-filter>
                <action android:name="android.intent.action.MAIN" />

                <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
            </intent-filter>
        </activity>
    </application>

توجه (Avdroidx) :

دوستان عزیزی که مبتدی هستند و مرتبا در مورد اندروید ایکس سوال می پرسند و در بعضی قسمت ها دچار مشکل می شوند، لطفا پروژ هاتون رو فعلا با androidx نسازید و هنگام ساخت پروژه جدید تیک مربوط به androidx رو بردارید. در برخی موارد مانند اضافه کردن بعضی از کتابخانه ها، androidx کمی متفاوت هست. اگر هم تیک مربوط به androidx طوسی بود و نمی توانستید بردارید به صورت زیر عمل کنید:

در SDK Manager در تب SDK Platforms تیک گزینه های مربوط به اندروید 10 (که API Level اونها 29 هست) رو بردارید و غیر فعالشون کنید . مشکل حل میشه.

تا 90 درصد موارد هیچ تفاوتی نمیکنه که شما از اندروید ایکس استفاده کنید. فعلا به افراد مبتدی توصیه میشه که از اندروید ایکس استفاده نکنند. در آپدیت بعدی که اواخر سال ارائه میشه قسمت های جدید کلا با androidx ساخته می شوند.

مهاجرت به AndroidX در اندروید استودیو

مهم (نصب اندروید استودیو و راه اندازی ایمولیتور) :

از آنجایی که آموزش نصب اندروید استودیو و کار با ایمولیتور، هم در مقالات موجود در سایت هست و هم در دوره به صورت کامل و مفصل توضیح داده شده است، به سوالات مربوط به نصب نرم افزار و نصب ایمولیتور که فقط ناشی از بی دقتی دانشجو میباشد، پاسخ داده نمیشود.

توجه : این انجمن تخصصی اندروید برای حل مشکلات اندروید استودیو و زبان برنامه نویسی جاوا است و فقط افرادی می توانند پرسش و پاسخ اندرویدی خود را مطرح کنند که دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو را خریده باشند. 

از گروه پرسش و پاسخ اندروید استودیو الکامکو سوال دارید؟

خیلی وقت ها با سوالاتی برای ارورهای اندروید استودیو، رفع خطاهای اندروید استودیو و خلاصه مشکلات اندروید استودیو مواجه هستید که دوست دارید هر چه سریع تر آن ها را با دیگران به اشتراک بگذارید و جواب سوال هایتان را بگیرید.

پس پرسش و پاسخ برنامه نویسی اندروید خود را می توانید زیر همین پست با ما در میان بگذارید تا در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان برنامه نویس باشیم. { پشتیبانی الکامکو }

دوره های پیشنهادی برای شما

آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اندروید دیجی کالا Digikala - سورس دیجی کالا php - الکامکو
آموزش طراحی رابط کاربری (طراحی UI اندروید) و آموزش طراحی تجربه کاربری (طراحی UX اندروید) - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو
دوره آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید فیلیمو - خرید اشتراک فیلیمو - خرید اشتراک فیلم - برنامه فیلیمو برای اندروید - ساخت اپلیکیشن فیلم و سریال - ساخت برنامه فیلیمو | مرجع آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو

مقالات آموزشی رایگان الکامکو برای شما

342 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
علی
12 روز گذشته

سلام.خطای could not find com.android.tools.build:gradle:4.1.1 برام میاد موقع سینک.نمی دونم چطوری فایل را بهش بشناسونم.فایل روهم دانلود کردم.ممنون

مهدی رستمی پور
12 روز گذشته

با سلام
برای معرفی کلاس فرگمنت هم از روش زیر استفاده کردم
Fragment2 fragment2=new Fragment2();

همپنین برای replace از کد های زیر استفاده کردم
FragmentTransaction replaceTransaction=fragmentManager.beginTransaction();
replaceTransaction.replace(R.id.freamelayout,Fragment2);
replaceTransaction.commit();

اما برای Fragment2 ارور زیر داده میشود
cannot find symbol

مهدی رستمی پور
پاسخ دادن به  پشتیبان فنی
12 روز گذشته

دقیقا باید چیکار کنم؟
در ضمن من از اندروید ایکس استفاده نمیکنم.

سینا کیانی
12 روز گذشته

سلام وقت بخیر.لطفا آموزش انتقال به سرور واقعی را در اپ دیجیکالا زودتر آموزش بدید. چون اگر بخوایم نمونه کار جایی ارائه بدیم مشکل هست بدین شکل. ممنون میشم

محمدحسین
13 روز گذشته

سلام وقت بخیر. من ورژین 4.1.1 اندروید استودیو رو دارم و زمانی ک میخوام پلاگین هارو نصب کنم به مشکلی مواجه میشم که کلا چیزی پیدا نمیکنه و هرچیزی رو که یرچ میکنم نمیاره و میزنه که موجود نیست و یا پیدا نشد در صورتی که توی ویدیو های اموزشی عین آبخوردن استاد نصب میکنه. لطفا راهنمایی کنید چون برنامهه بیلد نمیشه 🙏

محمدحسین
پاسخ دادن به  پشتیبان فنی
12 روز گذشته

سلام این پلاگین رو میخوام نصب کنم و میزنه ک پیدا نشد توی خیلی از پلاگین ها این مشکل رو دارم
android drawable importer

محمدحسین
پاسخ دادن به  پشتیبان فنی
11 روز گذشته

ممنون

سینا کیانی
17 روز گذشته

سلام وقت بخیر. تو قسمت 18 دیجیکالا کدها فقط برای قسمت تخفیف های ویژه Free Price اعمال میشه و در سرور ستون price فقط کالاهای تخفیف دار را قیمتشو نشون میده و مابقی را صفر قرار میده. بنظرتون مشکل کار کجاست؟

سینا کیانی
پاسخ دادن به  سینا کیانی
17 روز گذشته

ققط نکته ای که هست اینه که تو اکتیویتی home قیمت را نشون میده ولی داخلش که میری فقط قیمتی که خط روش کشیده شده را نشون میده و قیمت نهایی را خالی میگذاره

داود
18 روز گذشته

سلام به نظر شما ویندوز بهتره یا لینوکس برای برنامه نویسی اندروید

مهدی رستمی پور
18 روز گذشته

با سلام
ببخشید توی جلسه 13 برای Alert Dialog
در پایان کد هاش برای نمایش از builder.create().show(); استفاده شده
چه تفاوتی داره که بگیم builder.show(); یا builder.create().show(); ؟

من از هر دوتاش استفاده کردم و یک شکل بود و تفاوتی نداشتند.

مصطفی اذکایی
18 روز گذشته

سلام من در قسمت 29 تونستم جای floatingActionButton رو عوض کنم ولی جهت باز شدن submenu رو نتونستم چطوری میشه انجامش داد؟؟

ahmad karimi
19 روز گذشته

با سلام. بنده پکیج فیلیمو را خریداری کرده ام.
بعد از وارد کردن کد تایید هنگام ورود به صفحه اصلی برنامه فورس کلوز میدهد و صفحه بسته می شود. خطای لاگ:
E/AndroidRuntime: FATAL EXCEPTION: main
Process: com.elecomco.filimoapp, PID: 28477
java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 0, Size: 0
at java.util.ArrayList.get(ArrayList.java:437)
at com.elecomco.filimoapp.Fragment.Fragment_Profile$1.done(Fragment_Profile.java:61)
at com.elecomco.filimoapp.Fragment.Fragment_Profile$1.done(Fragment_Profile.java:56)
at com.parse.ParseTaskUtils$2$1.run(ParseTaskUtils.java:121)
at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:888)
at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:100)
at android.os.Looper.loop(Looper.java:213)
at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:8178)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method)
at com.android.internal.os.RuntimeInit$MethodAndArgsCaller.run(RuntimeInit.java:513)
at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:1101)

سینا کیانی
20 روز گذشته

سلام وقت بخیر. تو اپلیکیشن دیجیکالا تمام کد هارو به درستی میزنم ولی وقتی وارد صفحه جزئیات محصول میشم فقط یه صفحه سفید نشون میده.قسمت16
دلیلش چیه به نظرتون؟
از تو قسمت ActivityProduct این بخش را نشون میده موقع ارور
if (!freeprice.equals(” “)) {
textviewFree.setVisibility(View.VISIBLE);
textviewFree.setText(freeprice + ” ” + “تومان”);
textPrice.setTextColor(Color.RED);
textPrice.setPaintFlags(textPrice.getPaintFlags() | Paint.STRIKE_THRU_TEXT_FLAG);
} else {

textviewFree.setVisibility(View.GONE);

}
ارور
Caused by: java.lang.NullPointerException: Attempt to invoke virtual method ‘boolean java.lang.String.equals(java.lang.Object)’ on a null object reference
هرکاری هم میکنم چک میکنم نمیدونم چرا درست نمیشه

سینا کیانی
پاسخ دادن به  پشتیبان فنی
20 روز گذشته

یعنی هرچی هست از اندرویده، درسته؟ چون سمت سرور و php که تست میکنم اکیه

سینا کیانی
پاسخ دادن به  پشتیبان فنی
19 روز گذشته

نمیدونم چرا این ارور را نشون میده تو پی اچ پی و سرور
Notice: Undefined variable: conn in C:\xampp\htdocs\digikala\getDataProduct.php on line 12
درصورتی که من حتی کد های آماده شمارو مستقیم قراردادم بازم رو conn ایراد میگیره

فهرست