مقایسه لاراول و وردپرس؟ کدام بهتر است؟ سایت لاراولی یا وردپرسی؟

لاراول یا وردپرس Laravel و Wordpress - سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو

مقایسه لاراول و وردپرس برای طراحی سایت یکی از دغدغه های طراحان سایت و حتی کارفرمایانی که نیاز به وب سایت دارند است. در این مقاله، به مقایسه‌ی دو فریمورک بسیار محبوب و پرکاربرد در بازار، لاراول و وردپرس، خواهیم پرداخت تا به شما کمک کنیم تا تصمیم درست برای پروژه‌ی خود بگیرید. پس تا آخر این مطلب از مجله برنامه نویسی سایت الکامکو همراه ما باشید.

لاراول یک چارچوب منبع باز و یک چارچوب وب PHP است. لاراول در PHP7 نوشته شده و از سیستم عامل cross-platform پشتیبانی می کند. لاراول اساسا برای توسعه برنامه های وب و بر اساس مشاهده معماری و سمفونی کنترلر توسعه یافته است.

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا منبع باز، رایگان و قابل اطمینان تر است. وردپرس بیشتر برای وبلاگ ها و روزنامه ها استفاده می شود. همچنین وردپرس می تواند در یک سازمان کوچک و برای مبتدیان قابل استفاده باشد.

لاراول (Laravel) چیست؟

لاراول یک چارچوب توسعه وب برای زبان PHP است که توسط Taylor Otwell توسعه داده شده است. این چارچوب تحت مجوز MIT License منتشر شده و به طور کامل رایگان است.

لاراول برای توسعه روابط بین بانک اطلاعاتی، ایجاد ایمیل، ایجاد و شکستن سرویس های وب، تایید کاربر، پردازش پرداخت، دسترسی به وب سرویس و بسیاری دیگر از وظایف توسعه وب استفاده می شود. این چارچوب توسعه پایدار، بسیار قدرتمند و با قابلیت پیکربندی بالا است و برای توسعه برنامه های تحت وب پیچیده و پویا بسیار ایده آل است.

امکانات و قابلیت های لاراول شامل ساختار MVC قدرتمند، پشتیبانی از بانک های اطلاعاتی متعدد، سیستم مسیریابی قدرتمند، بسته های کاربردی جامع، امنیت بالا و قابلیت آزمون می باشد. به دلیل مزایای ذکر شده و مجوز آزاد، لاراول به یکی از محبوبترین چارچوب های توسعه وب در جهان تبدیل شده است.

وردپرس (WordPress) چیست؟

وردپرس یکی از محبوب ترین و پرکاربردترین پلتفرم‌های مدیریت محتوای سایت است که برای ایجاد وبلاگ، فروشگاه آنلاین، سایت شرکتی، سایت خبری، صفحه پرفروش و سایر انواع سایت‌ها استفاده می‌شود. این پلتفرم برای ساخت سایت با استفاده از مدیریت محتوا مناسب است و به شما اجازه می‌دهد سایت خود را بدون نیاز به دانش برنامه نویسی وب بسازید.

وردپرس متن‌باز است، یعنی کدهای آن عموماً باز است و برای استفاده در پروژه‌هایی که به همراه نرم‌افزارهایی متن‌باز و سیستم‌های عام‌المنفعه (Open Source) ارائه می‌شوند، انجام می‌شود. به این ترتیب، شما قادر خواهید بود برنامه‌های کاربردی شخصی خود را با استفاده از کدهای متن‌باز وردپرس ایجاد کنید.

واسط کاربری رابط کاربری کاربرپسند و پلاگین‌های فراوان و قابل دسترسی بسیاری که در وردپرس موجود است از مزایای آن هستند. معماری آن هم بخشی از مزایای این پلتفرم را تشکیل میدهد و هرکسی می تواند برای ایجاد یک سایت با وردپرس از آن استفاده کند. دسترسی آسان به پوسته‌های زیبا و پشتیبانی مناسب از وردپرس نیز جزو این مزایایی است که در جذب کاربران ثابت و جدید تاثیرگذار هستند.

پیشنهاد ویژه برای ساخت اپلیکیشن های اندرویدی
با بهترین دوره اندروید، می توانید یاد بگیرید که چگونه اپلیکیشن های اندروید را از پایه بسازید و می توانید با ساخت انواع اپ های اندرویدی درآمدزایی کنید. این دوره شامل ۹ دوره حرفه ای برای ساخت اپ های اندرویدی می باشد و با تهیه این دوره بی نیاز از اموزش های مربوطه دیگر خواهید بود.

لاراول برای چه پروژه هایی مناسب تر است؟

لاراول به طور حرفه ایی چالش های متداول پیش روی هر توسعه دهنده را حل کرده است:

  • پیاده سازی اعتبار سنجی و ارائه مجوز ها
  • یکپارچه سازی با سرویس های ایمیل
  • یکپارچه سازی با ابزارها برای سرعت بخشیدن به وب اپلیکیشین
  • حل مشکلات متداول آسیب پذیری
  • تست اتوماتیک
  • پیکربندی مسیریابی URL ها
  • جداسازی منطق کار از ارائه کد
  • سیستم صف تاخیر پیام ها
  • مدیریت و زمانبندی کارها و تنظیمات

همچنین بخوانید » نمونه سایت های ساخته شده با لاراول ایرانی و خارجی

وردپرس برای چه پروژه هایی مناسب تر است؟

  • این پروژه های محتوا محور مانند پرتال ها، خبرگزاری ها، وبلاگ ها و برخی از وب سایت های فروشگاهی
  • وب سایت هایی که عملکردها و امکانات آن ها در قالب پلاگین ها پیاده سازی شده است (وردپرس در این زمینه بسیار قوی است)
  • استفاده برای استارتاپ ها برای پروژه های بزرگ، پیش از توسعه یک برنامه بزرگ و اختصاصی به جهت سنجش بازار و عملکردهای لازم برای پروژه اصلی.

همچنین بخوانید » بهترین کتاب های آموزش لاراول 

مقایسه وردپرس و لاراول از دیدگاه های مختلف: 
لاراول و وردپرس دو تا از بهترین فریمورک های محبوب برنامه نویسی و طراحی وب هستند، که هر دو برای توسعه کسب و کارهای آنلاین بسیار مفید هستند. هر چند که به صورتی کاملا متفاوت از یکدیگر عمل می‌کنند و در این قسمت می خواهیم شما را با این تفاوت ها آشنا کنیم. 

مقایسه لاراول یا وردپرس از نظر پایداری و امنیت:

احتمالاً همه‌ی ما با این واقعیت آشنایی داریم که بدافزارها و حملات سایبری در حال افزایش هستند به همین خاطر در استفاده از هر نوع فریمورکی برای ساخت وب‌سایت خود، امنیت و پایداری سایت شما بسیار حائز اهمیت است.

وردپرس یک CMS است که توسط میلیون‌ها کاربر در سراسر جهان استفاده می‌شود، بنابراین ممکن است آسیب پذیر شود. اما با این حال وردپرس نسخه‌های بروز رسانی شده‌ی خود را منتشر می‌کند تا مشکلات امنیتی را اعمال کند و افزونه های زیادی برای برقراری امنیت وجود دارند تا هیچ دغدغه ای در این زمینه نداشته باشید.

از سوی دیگر، لاراول بیشتر برای برنامه‌های پیچیده و با حجم بالا استفاده می‌شود. این فریمورک با عملکرد بالای خود شناخته شده است، در واقع، قابلیت های مکانیزه به منظور دفاع از حملات امنیتی را دارد. همچنین، لاراول ضمن انعطاف پذیری بالا، امنیت و پایداری سرویس با کد نویسی مناسب را تضمین می‌کند.

در کل زمینه امنیت، لاراول می تواند برای برنامه نویسانی که به دنبال محافظت از داده ها هستند، گزینه بهتری باشد. با این حال، وردپرس همچنین ابزارهای امنیتی مانند افزونه های امنیتی رایگان و پولی را برای استفاده ارایه می دهد.

تفاوت لاراول و وردپرس از منظر مقیاس پذیری:

هرچند که طراحی سایت با وردپرس سریع و در عین حال کم حجم و سبک بوده و برای پروژه‌هایی با هدف ایجاد وب‌سایت‌های کوچک و متوسط به سادگی قابل استفاده است، ولی در مواجهه با پروژه‌های بزرگ و پیچیده تر، ممکن است مشکلاتی را برای شما به وجود آورند. برای پروژه‌های بزرگ، لاراول به علت امکانات پیشرفته‌ی خود در برنامه‌نویسی، پایداری و قابلیت مقیاس‌پذیری بالایی دارد.

همچنین بخوانید » نسخه های لاراول را می توانید اینجا مشاهده کنید.

Laravel یا وردپرس از نظر کارایی و عملکرد:

برای وب سایت‌های پیچیده و با حجم بالا، لاراول معمولاً بهترین گزینه است. این چارچوب به واسطه عملکرد بالا و استفاده از ماشین‌های ابزاری و مکانیزه بهترین تجربه با کاربران حرفه‌ای سازگاری دارد. در مقابل، وردپرس برای پروژه‌های کوچک تر و امور اداری کوچک به دلیل ساختارش، به برخی مشکلاتی، مانند عدم پشتیبانی از دیتابیس های پیشرفته‌ی SQL و محدودیت‌های پردازنده مواجه شده و در عملکرد و سرعت قابل رقابت با لاراول نیست.

قابلیت های انعطاف پذیری از مزایای لاراول و در واقعیت بسیار بیشتر از وردپرس است و با آن می توانید برنامه هایی را با نیازهای خود پیکربندی کنید. در نتیجه، برای توسعه دهندگان حرفه ای، لاراول گزینه مناسبی است.

تفاوت Laravel و وردپرس از نظر وجود افزونه ها:

یکی از مزایای وردپرس، مجموعه فوق العاده ای از افزونه های ساخته شده توسط توسعه دهندگان کاربردی از سطح مبتدی تا پیشرفته هستند. در لاراول همچنین فریم ورک متعددی مانند Forge و Envoyer وجود دارد.

مقایسه Laravel و وردپرس از نظر متن باز بودن:

وردپرس و لاراول متن باز هستند. این به معنای آن است که شما برای استفاده از آن نیازی به خریداری لایسنس ندارید و همچنین در تهیه هاست نیز نیازی به خریداری مجوز ها نخواهید داشت و می توانید لاراول و وردپرس را رایگان استفاده کنید.

مقایسه لاراول یا WordPress از نظر بروزرسانی محتوا:

لاراول برای به روز رسانی محتوا و تغییرات انعطاف پذیری کمتری دارد. اما وردپرس برای ویرایش و به روز رسانی محتوا انعطاف پذیرتر است.

مقایسه لاراول یا WordPress از نظر احراز هویت:

در لاراول، ویژگی های زیادی مانند احراز هویت، مجوز، وارونگی کنترل و غیره وجود دارد که با آخرین نسخه هایش پیشرفته تر می شود اما در وردپرس، احراز هویت با کمک استفاده از افزونه های شناخته شده انجام می شود.

تفاوت لاراول و WordPress از نظر سفارشی سازی:

در لاراول می توان همه چیز را می توان سفارشی کرد اما در وردپرس باید از افزونه های مخصوص استفاده کنید.

مقایسه لاراول و WordPress از نظر درک برنامه نویسی:

در لاراول، توسعه دهنده باید چارچوب کدنویسی را کاملآً درک کند اما در وردپرس، ساختن برنامه ها واقعا آسان است و شروع کار برای مبتدیان نیز بسیار راحت است.

مقایسه لاراول و WordPress از نظر جامعه توسعه دهندگان:

لاراول انجمن بزرگ و در دسترس توسعه دهندگان ندارد، اما وردپرس انجمن بزرگی برای پشتیبانی و توسعه دهندگان در دسترس دارد.

همچنین بخوانید: بازار کار Asp.net Core چگونه است؟ فریمورک ASP.NET چیست؟ – تفاوت ASP.NET و ASP.NET Core چیست؟ – معرفی کتاب های asp.net core – مزایای Asp.Net Core چیست؟  دوره پیشنهادی: بهترین دوره آموزش Asp.Net Core 

سوالات متداول در زمینه لاراول و وردپرس: 

برای طراحی سایت های بزرگ و با تعداد ترافیک زیاد لاراول بهتره یا وردپرس؟ 

برای جواب دادن به این سوال که طراحی سایت های بزرگ با لاراول بهتره یا وردپرس باید بگیم که برای طراحی سایت های بزرگ و پیچیده، Laravel بهترین گزینه است. این فریمورک حرفه ای PHP با استفاده از الگوهای طراحی MVC (Model-View-Controller) ساخته شده و به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا کدپسورد، پایگاه داده و ساختار مورد استفاده خود را برای سایت های بزرگ مدیریت کنند.

برای طراحی سایت های کوچک و با تعداد ترافیک کم و متوسط وردپرس بهتره یا لاراول؟ 

برای جواب دادن به این سوال که طراحی سایت های بزرگ با Laravel بهتره یا وردپرس باید بگیم که WordPress برای طراحی وب سایت های کوچک و متوسط ​​مناسب است. وردپرس یک سیستم مدیریت محتوا است که ابتدا برای سایت های وبلاگ نویسی شروع شد، اما در حال حاضر به یکی از بیشترین و محبوب ترین ابزارهای مدیریت محتوا برای سایت های تجاری تبدیل شده است.

بنابراین، اگر قصد دارید یک وب سایت بزرگ و پیچیده را طراحی و توسعه دهید، لاراول بهترین گزینه است. اگر اما قصد دارید یک وب سایت کوچک تا متوسط ​​را طراحی کنید، وردپرس یک گزینه مناسب است.

‌آیا لاراول و WordPress متعلق به یک شرکت هستند؟

لاراول توسط یک توسعه دهنده با نام تیلور اتول (Taylor Otwell) توسعه داده شده است و وردپرس یک پروژه متن باز (Open Source) است و توسط توسعه دهندگانی با نام Matt Mullenweg و Mike که ابتدا برای برای وبلاگ نویسی بود آغاز شده است.

‌آیا لاراول و وردپرس رایگان هستند؟

بله – لاراول و وردپرس هر دو یک نرم‌افزار متن باز رایگان هستند.

‌آیا برای استفاده از Laravel و وردپرس باید از قبل PHP بلد باشیم؟ 

برای افرادی که می خواهند با لاراول کار کنند بهتر است تجربه کار با زبان برنامه نویسی PHP و پایگاه داده‌ها را داشته باشید ولی برای کار با وردپرس نیاز نیست. در نتیجه برای Laravel و وردپرس داشتن تجربه کاری با PHP یک مزیت محسوب می شود.

همچنین بخوانید » چرا لاراول بهترین فریم ورک برای PHP است؟

می‌توان وردپرس و لاراول را با هم ترکیب کرد؟

بله، می توانید برای پروژه های خاص خود از هر دو یعنی وردپرس و لاراول استفاده کنید، اما برای استفاده از هر دو باید به یاد داشته باشید که هر کدام تکنولوژی خاص خودشان را دارند.

نتیجه گیری در مورد مقایسه لاراول و وردپرس:

لاراول و وردپرس دو تکنولوژی بسیار متفاوت برای طراحی سایت هستند و این بستگی به نیاز شما دارد که کدام یک بهتر است زیرا هریک از این ابزارها مزایا و معایب خود را دارند. در صورتی که دوست دارید یک وب سایت بزرگ و پیچیده را بسازید، لاراول بهترین انتخاب خواهد بود. زیرا لاراول یک فریمورک برنامه نویسی قدرتمند است که اجازه می دهد تا برنامه های پیچیده و سنگین را بسازید. در عوض وردپرس برای ساخت وب سایت های کوچک و متوسط مناسب است و سریعتر ایجا خواهد شد زیرا به راحتی قابل نصب، تنظیم و استفاده است. به طور کلی برای پروژه های بزرگ و پیچیده لاراول بهتر است، و برای پروژه های کوچک و ساده وردپرس مناسب است.

 

پیشنهاد ویژه برای یادگیری لاراول 

دوره متخصص لاراول مهارت محور و پروژه محور بوده و ساخت پروژه های حرفه ای در آن به شما اموزش داده می شود. سطح دوره از پایه تا فوق پیشرفته می باشد. بعد از پایان کار می توانید براحتی وارد بازار کار لاراول شوید.

دوره متخصص لاراول - آموزش لاراول - آموزش فریم ورک Laravel

لینک دوره
لینک دوره آموزش لاراول

 

با ثبت نام در دوره آموزش لاراول از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید :

  • دسترسی همیشگی به فیلم های اموزش لاراول علاوه پشتیبانی رایگان ۱۲ ماهه با قابلیت تمدید
  • انجام انواع تمرین ها و مثال ها در طول دوره و ورود آسان به بازار کار
  • طراحی و ساخت پروژه های حرفه ای به علاوه پروژه فوق حرفه ای سایت فروشگاهی با پنل مدیریت و قابلیت چند فروشندگی
  • در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده و آموزش با جدید ترین ورژن فریمورک لاراول
  • استخدام در شرکت های معتبر و کسب درآمد از ساخت پروژه های وب اپلیکیشن بعد از یادگیری لاراول
  • و…

همچنین بخوانید: همه مقالات برنامه نویسی | مقالات لاراول | مقالات دات نت | مقالات asp.net core | مقالات سی شارپ | همه دوره های اموزش برنامه نویسی الکامکو | فروشگاه برنامه نویسی | آموزشگاه برنامه نویسی | قیمت برنامه نویسی | پکیج برنامه نویسی | کلاس برنامه نویسی

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات