به انجمن برنامه نویسان اندروید الکامکو خوش آمدید


برای یادگیری برنامه نویسی از کجا شروع کنیم؟ چه زبانی برای برنامه نویسی اندروید بهتر است؟ نرم افزارهای مورد نیاز برای آموزش برنامه نویسی اندروید کدام ها هستند؟ نصب نرم افزارهای مورد نیاز چگونه است؟ و… این‌ها سوالاتی هستند که بسیاری از افراد مبتدی که قصد یادگیری زبان برنامه نویسی را دارند همواره به دنبال پاسخ آن‌ها هستند. اما به راستی کجا می‌توانیم به دنبال راه حل‌های مناسب برای پرسش‌های خود بگردیم؟ بدین منظور انجمن برنامه نویسان اندروید به منظور پرسش و پاسخ برنامه نویسی اندروید برای شما عزیزان ایجاد شده است.

قوانین و مقررات انجمن برنامه نویسان اندروید :

  • قبل از هرگونه پرسش و پاسخ برنامه نویسی اندروید و پشنهاد باید حتما در سایت عضو شده باشید.
  • در انجمن برنامه نویسان اندروید الکامکو از پرداختن به مسایل سیاسی و غیره اکیدا خودداری کنید.
  • هرگونه بی احترامی به اعضای انجمن برنامه نویسان اندروید ممنوع می باشد.
  • فقط کسانی می توانند در این انجمن شرکت کنند که در محیط اندروید استودیو و با زبان جاوا ، کدنویسی می کنند.
  • کلیه آموزش ها و مقالات پیرامون زبان قدرتمند جاوا و در محیط اندروید استودیو مطرح می شوند.
  • هرگونه پرسش و پاسخ برنامه نویسی اندروید و رفع اشکال در این انجمن کاملا رایگان می باشد.
  • تنها رسالت ما در این انجمن خدمت به برنامه نویسان اندروید می باشد و لا غیر.
  • به کلیه سوالات و اشکالات شما عزیزان توسط سایر اعضا انجمن برنامه نویسان اندروید الکامکو و یا مهندس محمد آزاد ، پاسخ داده می شود.
  • از همکاری تمامی شما عزیزان صمیمانه سپاسگذارم (مدیریت سایت مرجع برنامه نویسی اندروید استودیو الکامکو)
انجمن برنامه نویسان اندروید الکامکو | پرسش و پاسخ برنامه نویسی اندروید
انجمن برنامه نویسان اندروید الکامکو | پرسش و پاسخ برنامه نویسی اندروید الکامکو

توجه : در این بخش فقط پیرامون آموزش برنامه نویسی اندروید در محیط اندروید استودیو و زبان برنامه نویسی جاوا بحث و گفتگو می شود.

توجه :

دانشجویانی که در این انجمن فعالیت زیاد داشته باشند برای سایر دوره ها کد تخفیف دریافت خواهند کرد.

نرم افزارهای مورد نیاز برای آموزش برنامه نویسی اندروید :

  • اندروید استودیو
  • شبیه ساز Nox
  • شبیه ساز MEmu
  • نرم افزار DB Browser for SQLite برای کار با دیتابیس
  • نرم افزار JetBrains PhpStorm
  • نرم افزار XAMPP

انجمن برنامه نویسان اندروید : معرفی و آموزش نصب نرم افزارها ی مورد نیاز 

  • شبیه ساز Nox ، نرم افزاری مفید برای افرادی می باشد که طرفدار اندروید هستند.
  • شبیه ساز Nox به شما این امکان را می دهد تا برنامه ها و بازی های اندروید خود را در ویندوز اجرا کنید.
  • شبیه ساز Nox یک شبیه ساز قدرتمند برای اپ های اندروید برای برنامه نویسان می باشد.
  • توسط این برنامه می توانید اپلیکیشن های اندروید را بدون داشتن گوشی یا تبلت اندروید، دقیقا به همان صورت در ویندوز خود تست و استفاده کنید.
  • با شبیه ساز Nox می توانید اپ های ساخته شده خودتان را تست کنید.
  • با شبیه ساز Nox می توانید از برنامه ای که روی دسکتاپ در حال نمایش است درست مثل زمانی که روی تلفن همراه خود با آن کار می کردید بهره مند شوید.
  • برای دانلود این نرم افزار کافیست یک جستجوی ساده در اینترنت بزنید.
  • سایت های فارسی زیادی از جمله soft98.ir به صورت رایگان این نرم افزار را به همراه کرک در اختیار شما قرار می دهند.

از انجمن برنامه نویسان اندروید الکامکو سوال دارید؟

پرسش و پاسخ برنامه نویسی اندروید خود را می توانید زیر همین پست با ما در میان بگذارید تا در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی سوال شما عزیزان باشیم.

در ضمن در صورتیکه دوست دارید دوره های آموزشی برنامه نویسی اندروید ی که برای شما تهیه کردیم را مشاهده کنید، به لینک زیر مراجعه کنید.

توجه :

در ورژن های جدید اندروید استودیو لینک http مورد تایید نیست. جاهایی که مثل لوکال هاست نمیتونید از لینک های https استفاده کنید، در مانیفست در انتهای تگ اپلیکیشن ابتدایی (application) خط کد زیر رو اضافه کنید.

android:usesCleartextTraffic=”true”

<application
        android:allowBackup="true"
        android:icon="@mipmap/ic_launcher"
        android:label="@string/app_name"
        android:roundIcon="@mipmap/ic_launcher_round"
        android:supportsRtl="true"
        android:theme="@style/AppTheme"
        android:usesCleartextTraffic="true">
        <activity android:name=".MainActivity">
            <intent-filter>
                <action android:name="android.intent.action.MAIN" />

                <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
            </intent-filter>
        </activity>
    </application>
اشتراک گذاری این صفحه در شبکه های اجتماعی:

82
سوالات و نظرات خود را در این بخش مطرح کنید

avatar
38 نظرات
44 پاسخ ها
1 دنبال کنندگان
 
بیشترین واکنش
پرطرفدار ترین
24 نویسندگان دیدگاه
پیمان حسن زادهبهــــــــروزحسینparsa eftekhariنیک آهنگ معصومی آخرین نویسندگان دیدگاه
جدید ترین قدیمی ترین
پیمان حسن زاده
کاربر
پیمان حسن زاده

با سلام
من رو دوتا سیستم اقدام به نصب اندروید استودیو کردم ولی در هردو وقتی جاوا هوم را معرفی می کنم؛ اندروید ورژن را در cmd استعلام می کنم ارور می دهد..یعنی جاوا هوم درست تعریف نشده (ولی مطمئنم درست تعریف کردم)

حسین
مهمان
حسین

سلام استاد میتونین یه سایت معرفی کنین که ازش هاست و دامین بگیریم مسلما فقط برای تمرین و یادگیری بیشتر و کارباسرور واقعی
من گشتم ولی اونقد زیادن سایتا که ادم نمیدونه از کدومش خرید کنه اگه امکانش هست شما یک سایتی که هم هزینش کمه و پشتیبانیش خوبه معرفی کنید

حسین
مهمان
حسین

سلام استاد
من من با رتروفیت اپ خبری رو که ساخته بودید ساختم شما اون دیتا رو در اون اموزشا از هاست واقعی میگرفتین ولی من از زمپ میگیرم و کل برنامه درست اجرا میشه ولی عکس هارو نمیاره و نشون نمیده
درحالی که کل برنامه رو یبار عین شما نوشتم و خودشم url عکسارو وقتی تو مرور گر میزنم باز میکنه ولی برنامه در عین اینکه هیچ اروری نداره واجرامیشه ولی بازم هرکاری میکنم عکسارو نشون نمیده
بی زحمت راهنمایی کنین

بهــــــــروز
مهمان
بهــــــــروز

بنظر برای لود عکس ها از روی xammp یا باید روی drawable بزارید یا موقع وارد کرد مسیر url که localhost رو به 127.0.0.1 بزنید یا در قسمت کتابخونه picasso .replace اینو برای تغییر بزارین

parsa eftekhari
کاربر
parsa eftekhari

سلام.من در جلسه39 به مشکل خوردم.زمانی که فایل read_detail.php رو میخوام اجرا کنم اطلاعات رو برام توی ادیت تکست ها چاپ نمیکنه و ارور String cannot to be converted to JsonObject ….. JSONException رو میده و من تمام موارد رو بارها چک کردم و هیچ مشکلی نداره حتی با فایل ارسالی خودتون تست زدم و باز هم همین مشکل وجود داشت. چک کردم از اوا کاملا درست هست و بعد از لاگین آیدی رو به درستی دریافت میکنم و با سشن منیجر ذخیره میکنم اون آیدی رو به read_detail.php میفرستم فیل php هم بار ها ریز به ریز چک کردم… ادامه مطلب »

محمد آزاد

سلام . با توجه به ارور String cannot to be converted to JsonObject ….. JSONException کاملا مشخصه که توی تبدیل دیتا از سمت سرور مشکل داره . یعنی اینکه دقت کنید موقع تعریف متغیرها . حالا یا متغیر توی دیتابیس درست تعریف نشده یا توی فایل php و یا در اندروید .

نیک آهنگ معصومی
مهمان
نیک آهنگ معصومی

با عرض سلام و خسته نباشی میخواستم بدونم که تو فرگمنت ها بجای context باید از چی استفاده کرد؟
ممنون میشم جواب بدید

محمد طاها خلفی
کاربر
محمد طاها خلفی

با سلام و عرض ادب
مدتی است که در زمان ساخت پروژه جدید چکباکس .*Use androidxartifacts به رنگ طوسی درآمده و اجازه برداشتن تیک را نمی دهد.
لطفا راهنمایی کنید

شیدا
مهمان
شیدا

سلام دوره ی اسنپ کی آماده میشه ؟

Ezat
کاربر
Ezat

استاد شرمنده پی دی اف جزوه این مباحثی که اموزش میدید رو دارین برامون بفرستین

Ezat
کاربر
Ezat

سلام ببخشید وظیفه خصوصیت های
cardElevation و cardCornerRadius در
layout cardview چیست
با تشکر

نیک آهنگ معصومی
مهمان
نیک آهنگ معصومی

سلام استاد
مشکلی نداره noxرو از سایت خودش دانلو کنیم؟

نیک آهنگ معصومی
مهمان
نیک آهنگ معصومی

سلام استاد
میشه نسخه باندل اندروید استودیو رو نصب کنم که نیازی به نصب جداگانه sdkنباشه؟

نیک آهنگ معصومی
مهمان
نیک آهنگ معصومی

سلام استاد
من قبلا Java_Homeساختم ولی jdkقدیمی روش نصب بود بعد که رفتم jdkجدید رو روش نصب کردم وقتی java -versionرو تایپ میکنم نمیتونه بخوندش باید چکار کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

نیک آهنگ معصومی
مهمان
نیک آهنگ معصومی

سلام استاد
ببخشید چطوری باید وارد Biosبشم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

میلاد سعید
کاربر
میلاد سعید

سلام خدمت استاد گرامی
میخواستم درخواست کنم در مورد motionLayout هم اموزش قرار بدید چون مثلا coordinatorlayout و سایر layout های مشابه اون از compillsdkVersion=28
به بعد دیگه پشتیبانی نمیشوند.و اینکه یک motionEditor هم مثل اینکه در اندروید استودیو 4 ارائه خواهد شد

مجتبی کامرانی
کاربر
مجتبی کامرانی

سلام من در اضافه کردن کتابخوتهnifty dialog به مشکل خوردم . ورژنشم عوض میکنم نمیشه

ata ahmadi
کاربر
ata ahmadi

سلام خدمت استاد گرامی یک سوال در جلسه mvvm برام پیش اومده کیخواستم بدونم اگر به جای یک tabele چندین tabele در یک دیتابیس داشته باشیم برای هرکدوم از tabele ها تمام این مراحل تعریف فیلدو insert,… را تعریف می کنیم یا میشه از بعضی کلاس ها مشترکاً استفاده کرد.منظورم اینه که الان شما برای یک tabele حدودا 7 الی 8 کلاس و اینترفیس برای هر مرحله نوشتید اگر بشه دو tabele باید برای دومی هم این کلاسها رو جداگونه نصب کرد باتشکر از اموزش جامع و مفیدتون

زهرا شریفی
کاربر
زهرا شریفی

سلام من یه خطا داره برنامم نمیدونم چیه
https://dl.google.com/dl/android/maven2/com/android/support/support-v4/27.1.0/support-v4-27.1.0.jar

محمد
کاربر
محمد

سلام
در قسمت دهم که از کتابخانه ها استفاده میشه متاسفانه به مشکل خوردم
کتابخانه ی design رو که نصب می کنم ارور می ده و یه چیزایی راجع به android x پیشنهاد میده
چیکار باید بکنم؟

محمد
کاربر
محمد

الان من در جلسه نهم به مشکل خوردم و وقتی که خوام برای ردیوباتن ها کد جاوا بنویسم کدش رو قبول نمی کنه و می نویسه سورس اندروید ۲۹ موجود نیست
در صورتی که موجوده و چند بار هم مجدد دانلودش کردم
کدی که براش می نویسم رو انجام نمیده
چیکتر باید بکنم؟

ata ahmadi
کاربر
ata ahmadi

سلام
استاد گرامی من در جلسه دهم هستم
بنده کتابخانه design را نصب کرده ام وبا موفقیت نصب شد implementation ‘com.android.support:design:28.0.0’
ولی وقتی میخوام در برنامه از آن استفاده کنم به جای android.support.design.widget.AppBarLayout از این دستور استفاده میکند
com.google.android.material.appbar.AppBarLayout
میخواستم علت را بدونم
تمام مراحل را با همین دستور اندروید انجام دادم ولی در آخر اجرا اسکرول نمیشه
با تشکر

محمد آزاد

سلام . اگه کتابخانه سینک شده ایراد از جای دیگه هست . با دقت ویدیوی آموزشی را از اول ببین و همچنین فایل های ضمیمه رو با کدهای خودت مقایسه کن ببین ایراد از کجاست . ورژن sdk و کتابخانه رو در گردل با فایل های ضمیمه که ارسال شده مقایسه کن . همچنین زمانی که کرش میکنه eroor log رو ببین ایرات رو نوشته
implementation ‘com.android.support:design:28.0.0’
این کتابخنه رو اضاف کنی تگ زیر رو بدون هیچ مشکلی میتونی به لی اوت اضاف کنی
android.support.design.widget.AppBarLayout
امکانش هم هست که در حین نصب کتابخانه دیزاین یه لحظه فیلتر شکن قطع شده و متوجه نشدی

محمد
کاربر
محمد

سلام
همه چیز رو مو به مو طی کردن ولی فقط یک ارور میده Buidl Gradle Failed
نمی دونم مشکل از کجاست؟
وی پی ان پر سرعت هم وصله
همه چیز رو هم دانلود کردم
راه حلی برای این مشکل دارید؟

محمد
کاربر
محمد

سلام آقای ازاد یک سوال داشتم
من جلسه ی پنجم هستم و اندروید استودیو رو نصب کردم
اما دو مشکل دارم
1- هر کدی که میزنم هیچی نمیاره و تکمیلش نمی کنه. شما گفتید اول کلمه رو بنویسید و تو لیست گزینه ها رو میاره اما برای من هیچی نمیاره. هر کدی هم که می زنم می نویسه اینجا امکان استفاده از اون رو ندارید. روی تب مین اکتیویتی جاوا هم یه نقطه ی قرمز گذاشته نمی دونم دلیلش اروره یا چیز دیگه
2-
بخش Preview برای کد نویسی layout نمایش داده نمیشه و روی لودین مونده
ممنون

حمید
مهمان
حمید

سلام در قسمت ساخت پروژه ثبت نام و لاگین تا جلسه 39 ارور فایروال میده و به سرور متصل نمیشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

محمد آزاد

سلام . به علت استفاده از فیلتر شکن ، فایر وال سیستم شما جلوی اتصال به سرور رو میگیره . کد زیر رو به ابتدای تگ application در مانیفست اضاف کنید.

android:allowBackup=”true”

mohammadabvabi
کاربر
mohammadabvabi

تشکر از شما
ممنونم

محمد
مهمان
محمد

آقای آزاد شما استاد هستید و ما هم دانشجو شما این راه رو طی کردید و ما اول راه هستیم شاید این نکته ها به نظر شما ساده و پیش پا افتاده بیاد ولی برای من که اول راه هستم و تا الان با مفاهیم برنامه نویسی و اندروید آشنا نبودم کمی سخت و پیچیده به نظر می رسد و یک امر بدیهی است،ممنون ورژن ۲۹ رو برداشتم مشکلم حل شد،باز هم اگر با این سوالات پیش پا افتاده باعث رنجش شما شدم عذر خواهی میکنم.

محمد آزاد

سلام دوست عزیز . منظورم این نبود که سوالاتتون باعث رنجش ما شده . ما هم یه روز مثل شما اول راه بودیم . منظورم این بود که زیاد واسه خودت پیچیدش نکن . یه مقدار استرست رو کم کن . یه مدت که کار کنی متوجه میشی که خیلی ساده تر از اونی هست که فکرشو بکنی . شما هر سوالی براتون پیش میاد بپرسید و ما وظیفمون هست که پاسخ بدیم بهتون بدون هیچ ناراحتی و رنجشی .

محمد
مهمان
محمد

و همچنین در سیستمم ورژن
appcmpat-v7:28.0.0 را ندارم
فقط ورژن 1.1.0rc01 موجوده

محمد آزاد

از منوی tools ، زیر منوی Sdk Manager رو انتخاب کن و در تب SDK Tools و SDK Platform تیک Show package Detail رو بزن . تیک گزینه هایی که Api Level اونها 29 و یا Q هست رو غیر فعال کن . و ورژن 28 رو فعال کن .

محمد
مهمان
محمد

سلام
برنامه ای که پکیج نیم را تغییر دادیم تا کتابخانه دیزاین به آن اضافه کنیم در سیستم من به این صورت کامپایل شده
“BuildToolsversion “29.0.0
CompilesSdkversion 29
در صورت تغییرات به 28 و سینک نو ارور می دهد
لطفا راهنمائی کنید

محمد آزاد

سلام . اندروید استودیو رو آپدیت کردی . به خاطر همین داره با ورژن 29 پروژه هات رو میسازه . شما 2 راه داری . یا فایل های گردل مربوط به ماژول اپ رو دقیقا ورژن هاشون رو با ورژن های فایل ارسالی که خودم فرستادم یکی کنی یا اینکه اگه از ورژن 29 استفاده میکنی ، کتابخونه هایی هم که اضاف میکنی با ورژن sdk یکی باشه که این موارد در سایت https://developer.android.com کاملا توضیح داده شده . اگر از راه اول استفاده کردی و به مشکل برخورد کردی صد در صد یه سری از کامپوننت ها رو نصب… ادامه مطلب »

محمد
مهمان
محمد

سلام و خسته نباشید خدمت مدرس محترم و تمام اعضای عزیز
در مبحث دهم برای اضافه کردن کتابخانه به برنامه و تغییر اسکورول ویو به مشکل برخورد کردم،کتابخانه اضافه میشود ولی ارور میدهد و با خط قرمز نمایان میشود و همچنین تغییرات اسکورول ویو را انجام نمیدهد
با تشکر

محمد آزاد

سلام . باید حتما هنگام کار با اندروید استودیو ، مخصوصا هنگام اضافه کردن کتابخانه از ابزار گذر از تحریم استفاده کنید تا مشکلتون حل بشه . ورژن sdk هم باید حتما با ورژن کتابخانه ها مچ باشه که این مورد رو میتونید تو فایل های ضمیمه که به همراه آموزش فرستاده میشه چک کنید .
compileSdkVersion 28
minSdkVersion 19
targetSdkVersion 28
implementation ‘com.android.support:appcompat-v7:28.0.0’
implementation ‘com.android.support.constraint:constraint-layout:1.1.3’
implementation ‘com.android.support:design:28.0.0’

mohammadabvabi
کاربر
mohammadabvabi

سلام
Jdk رو نصب کردم طبق دستور ولی سیستم نمشناسه در cmd
چکار باید انجام بدم؟

محمد آزاد

سلام
اگه با دقت نگاه کنی ، میبینی که بین java و کاراکتر – یه space هست که شما نذاشتی . در انجمن فقط به سوالات و ایرادات اساسی پاسخ داده میشه . اشکالاتی که بر اساس بی دقتی خودتون هست فرصت پاسخ دادن بهشون نیست . این دوره 489 دانشجو داره و 1 مدرس . لطفا بیشتر دقت کنید

mohammadabvabi
کاربر
mohammadabvabi

سلام،الان ورژن ۱۲.۰.۱ ظاهرا هست،یعنی این ورژن و دانلود نکنیم و ۱۱.۰.۲ رو دانلود کنیم؟

محمد آزاد

فعلا همون ورژن ۱۱.۰.۲ رو دانلود کنید . بعد میتونید تغییرش بدید

mohammadabvabi
کاربر
mohammadabvabi

سلام،وقت بخیر،برای دانلود jdk در سایت oracle که آدرس رو قید کردید دقیقا در اون صفحه کدوم آیتم رو دانلود بکنیم،لطفا راهنمائی کنید

محمد آزاد

سلام . ورژن jdk-11.0.2 رو دانلود کنید . از سایت های ایرانی مثل soft98 هم میتونید دانلود کنید . مرتب ورژن جدیدش رو میذارن

aliempire195
کاربر
aliempire195

سلام
ببخشید من اومدم اجرا بگیرم ولی لیست امولیتور هامو نمیاره و اینو نوشته
Unable to connect to ADB.Check the Event Log for possible issues.verify that your localhostentrey is pointing to 127.0.0.1 or IPV4 or IPV6 respectively

محمد هادی
مهمان
محمد هادی

سلام
من اندروید استدیو رو نصب کردم و هنگامی که داشت ی فایل هایی رو دانلود میکرد،بعد از اینکه تموم شد و اندروید استدیو اماده به کار بود قسمت دیزاین و قسمت پریویو که کنار صفحه کد نویسی هست نشون نمیده

mrz2000ss
کاربر
mrz2000ss

سلام در بخش ارتباط با سرور خیلی خوب آموزش دادین و به صورت لوکال روی زمپ من کامل یاد گرفتم فقط به صورت آنلاین باید چکار کنم اگه بخوام رو سرور واقعی استفاده کنم؟

محمدرضا
مهمان
محمدرضا

سلام برای ارتباط با سرور کدوم کتابخونه رو پیشنهاد میدین؟و اینکه داده هایی که دریافت و یا ارسال میشن بهتره ساختارشون جیسون باشه یا xml؟

بهار
مهمان
بهار

سلام من وقتي كتابخونه recycler view رو اضاف ميكنم پروژم بيلد نميشه وگردل ارور ميده تورو خدا راهنماييم كنيد رواني شدم

محمد آزاد

سلام
دو دلیل میتونه داشته باشه :
1 . باید از فیلتر شکن قوی استفاده کنید
2 . اگر vpn جواب نداد ، ورژن recyclerview باید با compileSdkVersion و minSdkVersion مچ باشه . مثلا موارد زیر با هم مچ هستن :
compileSdkVersion 28
minSdkVersion 19
com.android.support:recyclerview-v7:28.0.0
در نسخه های جدید اندروید استودیو به جای compile باید از implementation استفاده کنید

بهار
مهمان
بهار

ممنونم مشکلم حل شد خیلی لطف کردین

محمد آزاد

لطفا کلیه سوالات و ایرادات و اشکالات خود را در این بخش مطرح نمایید

فهرست