انجمن برنامه نویسی اندروید استودیو الکامکو - حل مشکل اندروید استودیو

برای آموزش برنامه نویسی اندروید از کجا شروع کنیم؟ چه زبانی برای برنامه نویسی اندروید بهتر است؟ نرم افزارهای مورد نیاز برای آموزش برنامه نویسی اندروید کدام ها هستند؟ نصب نرم افزارهای مورد نیاز چگونه است؟ و… این‌ها سوالاتی هستند که بسیاری از افراد مبتدی که قصد یادگیری زبان برنامه نویسی را دارند همواره در هر انجمن اندرویدی به دنبال پاسخ آن‌ها هستند.

اما به راستی کجا می‌توانیم به دنبال راه حل‌های مناسب برای پرسش‌های خود بگردیم؟ بدین منظور انجمن تخصصی اندروید به منظور حل مشکلات اندروید استودیو برای شما عزیزان ایجاد شده است.

هدف از ایجاد انجمن برنامه نویسی اندروید استودیو الکامکو، افزایش سطح دانش برنامه نویسی اندرویدبرای افرادی که می خواهند در این راه قدمی بردارند و وارد بازار کار اندروید شوند است. در  ضمن فعالیت در این انجمن بصورت کاملا رایگان بوده و هیچ گونه هزینه ای را برای شما برنامه نویسان گرامی در پی نخواهد داشت.

قوانین و مقررات انجمن برنامه نویسان اندروید :

  • قبل از هرگونه پرسش و پاسخ برنامه نویسی اندروید و پشنهاد باید حتما در سایت عضو شده باشید.
  • در انجمن برنامه نویسان اندروید الکامکو از پرداختن به مسایل سیاسی و غیره اکیدا خودداری کنید.
  • هرگونه بی احترامی به اعضای انجمن برنامه نویسان اندروید ممنوع می باشد.
  • فقط کسانی می توانند در این انجمن شرکت کنند که در محیط اندروید استودیو و با زبان جاوا ، کدنویسی می کنند.
  • کلیه آموزش ها و مقالات پیرامون زبان قدرتمند جاوا و در محیط اندروید استودیو مطرح می شوند.
  • این انجمن مخصوص افرادی می باشد که در دوره ها ی سایت ثبت نام کرده باشند.
  • به کلیه سوالات و اشکالات شما عزیزان توسط سایر اعضا انجمن برنامه نویسان اندروید الکامکو و یا مهندس محمد آزاد ، پاسخ داده می شود. | درباره ما
  • از همکاری تمامی شما عزیزان صمیمانه سپاسگذارم.

توجه :

دانشجویانی که در انجمن اندروید استودیو الکامکو فعالیت زیاد داشته باشند برای سایر دوره ها کد تخفیف دریافت خواهند کرد.

نرم افزارهای مورد نیاز برای آموزش برنامه نویسی اندروید :

  • اندروید استودیو
  • شبیه ساز Nox
  • شبیه ساز MEmu
  • نرم افزار DB Browser for SQLite برای کار با دیتابیس
  • نرم افزار JetBrains PhpStorm
  • نرم افزار XAMPP

انجمن تخصصی برنامه نویسی اندروید: معرفی و آموزش نصب نرم افزارهای مورد نیاز

  • شبیه ساز Nox ، نرم افزاری مفید برای افرادی می باشد که طرفدار اندروید هستند.
  • شبیه ساز Nox به شما این امکان را می دهد تا برنامه ها و بازی های اندروید خود را در ویندوز اجرا کنید.
  • شبیه ساز Nox یک شبیه ساز قدرتمند برای اپ های اندروید برای برنامه نویسان می باشد.
  • توسط این برنامه می توانید اپلیکیشن های اندروید را بدون داشتن گوشی یا تبلت اندروید، دقیقا به همان صورت در ویندوز خود تست و استفاده کنید.
  • با شبیه ساز Nox می توانید اپ های ساخته شده خودتان را تست کنید.
  • با شبیه ساز Nox می توانید از برنامه ای که روی دسکتاپ در حال نمایش است درست مثل زمانی که روی تلفن همراه خود با آن کار می کردید بهره مند شوید.
  • برای دانلود این نرم افزار کافیست یک جستجوی ساده در اینترنت بزنید.
  • سایت های فارسی زیادی از جمله soft98.ir به صورت رایگان این نرم افزار را به همراه کرک در اختیار شما قرار می دهند.

توجه :

در ورژن های جدید اندروید استودیو لینک http مورد تایید نیست. جاهایی که مثل لوکال هاست نمیتونید از لینک های https استفاده کنید، در مانیفست در انتهای تگ اپلیکیشن ابتدایی (application) خط کد زیر رو اضافه کنید.

android:usesCleartextTraffic=”true”

<application
        android:allowBackup="true"
        android:icon="@mipmap/ic_launcher"
        android:label="@string/app_name"
        android:roundIcon="@mipmap/ic_launcher_round"
        android:supportsRtl="true"
        android:theme="@style/AppTheme"
        android:usesCleartextTraffic="true">
        <activity android:name=".MainActivity">
            <intent-filter>
                <action android:name="android.intent.action.MAIN" />

                <category android:name="android.intent.category.LAUNCHER" />
            </intent-filter>
        </activity>
    </application>

توجه (Avdroidx) :

دوستان عزیزی که مبتدی هستند و مرتبا در مورد اندروید ایکس سوال می پرسند و در بعضی قسمت ها دچار مشکل می شوند، لطفا پروژ هاتون رو فعلا با androidx نسازید و هنگام ساخت پروژه جدید تیک مربوط به androidx رو بردارید. در برخی موارد مانند اضافه کردن بعضی از کتابخانه ها، androidx کمی متفاوت هست. اگر هم تیک مربوط به androidx طوسی بود و نمی توانستید بردارید به صورت زیر عمل کنید:

در SDK Manager در تب SDK Platforms تیک گزینه های مربوط به اندروید 10 (که API Level اونها 29 هست) رو بردارید و غیر فعالشون کنید . مشکل حل میشه.

تا 90 درصد موارد هیچ تفاوتی نمیکنه که شما از اندروید ایکس استفاده کنید. فعلا به افراد مبتدی توصیه میشه که از اندروید ایکس استفاده نکنند. در آپدیت بعدی که اواخر سال ارائه میشه قسمت های جدید کلا با androidx ساخته می شوند.

مهاجرت به AndroidX در اندروید استودیو

مهم (نصب اندروید استودیو و راه اندازی ایمولیتور) :

از آنجایی که آموزش نصب اندروید استودیو و کار با ایمولیتور، هم در مقالات موجود در سایت هست و هم در دوره به صورت کامل و مفصل توضیح داده شده است، به سوالات مربوط به نصب نرم افزار و نصب ایمولیتور که فقط ناشی از بی دقتی دانشجو میباشد، پاسخ داده نمیشود.

توجه : این انجمن تخصصی اندروید برای حل مشکلات اندروید استودیو و زبان برنامه نویسی جاوا است و فقط افرادی می توانند پرسش و پاسخ اندرویدی خود را مطرح کنند که دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو را خریده باشند. 

از گروه پرسش و پاسخ اندروید استودیو الکامکو سوال دارید؟

خیلی وقت ها با سوالاتی برای ارورهای اندروید استودیو، رفع خطاهای اندروید استودیو و خلاصه مشکلات اندروید استودیو مواجه هستید که دوست دارید هر چه سریع تر آن ها را با دیگران به اشتراک بگذارید و جواب سوال هایتان را بگیرید.

پس پرسش و پاسخ برنامه نویسی اندروید خود را می توانید زیر همین پست با ما در میان بگذارید تا در سریع ترین زمان ممکن پاسخگوی شما عزیزان برنامه نویس باشیم. { پشتیبانی الکامکو }

دوره های پیشنهادی برای شما

آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اندروید دیجی کالا Digikala - سورس دیجی کالا php - الکامکو
آموزش طراحی رابط کاربری (طراحی UI اندروید) و آموزش طراحی تجربه کاربری (طراحی UX اندروید) - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو
دوره آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید فیلیمو - خرید اشتراک فیلیمو - خرید اشتراک فیلم - برنامه فیلیمو برای اندروید - ساخت اپلیکیشن فیلم و سریال - ساخت برنامه فیلیمو | مرجع آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو

مقالات آموزشی رایگان الکامکو برای شما

اشتراک گذاری این صفحه در شبکه های اجتماعی:

262
سوالات و نظرات خود را در این بخش مطرح کنید

avatar
107 نظرات
155 پاسخ ها
8 دنبال کنندگان
 
بیشترین واکنش
پرطرفدار ترین
56 نویسندگان دیدگاه
پشتیبان فنیمهدی رستمی پورمیلاد جمشیدپورسینا کیانیسینا کیانی آخرین نویسندگان دیدگاه
جدید ترین قدیمی ترین
مهدی رستمی پور
مهمان
مهدی رستمی پور

سلام
توی قسمت 10 اموزش که بجای NestedScrollView ، ScrollView نوشته میشه و کد
app:layout_behavior=”@string/appbar_scrolling_view_behavior”
برای مرتب کردن ویو ها استفاده میشه رو نوشتم،
اما فقط یکمی ویو های قبلی به پایین میان و تماما مرتب نمیشه.
چک کردم،کد های نوشته شده با کد های استاد یکی بودن.

میلاد جمشیدپور
کاربر
میلاد جمشیدپور

سلام و عرض ادب یه سوال فنی تو php چه موقع از براکت و چه زمانی از پرانتز و چه موقه از هیچکوم استفاده نمیکنیم الان در قسمت 35 اینا که واسه لوگین کردن هستش سعی می کنم خودم فایل php بنویسم ولی نتونستم درک کنم چه موقع از براکت ها و چرا دارم استفاده می کنم ازشون می شه یه راهنمایی کوچیک بکنید مثل این کد if($_SERVER[‘REQUEST_METHOD’]==’POST’) و مثلا این کد کووری چرا اینجا براکت نذاشتیم؟
$sql=”INSERT INTO users_table (name,email,password) VALUES (‘$name’,’$email’,’$password’)”;

سینا کیانی
کاربر
سینا کیانی

سلام وقت بخیر
تو دوره دیجیکالا قسمت هفتم من همه کد ها را دقیقا مثل شما میزنم منتهی نمیدونم چرا تو قسمت رجیستر خط ششم کد ها رو یکیش ایراد میگیره!
$stmt=$conn->prepare($sql);
در واقع زیر conn را قرمز میکنه و ارور undefined variable زیرش نشون میده.
conn هم دقیقا مشابه کد صفحه قبلیش قسمت connect هست

سینا کیانی
مهمان
سینا کیانی

سلام وقتتون بخیر
در مورد سایت های فریلنسری خارجی لطفا راهنماییم کنید. متاسفانه نگاه کردم چندتا از سایت ها بخاطر تحریم آمریکا اجازه فعالیت را نمیدن. شما سایتی یا روشی را میشناسید که بشه انجامش داد؟ و روش های دریافت وجه مثل پی پال و وب مانی و… میشه تو ایران انجام داد؟ اگه توضیح کاملی بدید ممنون میشم

میلاد جمشیدپور
کاربر
میلاد جمشیدپور

سلام و خسته نباشید یه راهنمایی می خاستم سوالی ذهن منو درگیر کرده ، برای نرم افزاری که چند ترابایت اطلاعات قراره دریافت کنه از سمت سرور و اون اطلاعات رو داخل یک هاست دانلود قرار میدم زمانی که نرم افزار می خاد اطلاعات از سمت سرور دریافت کنه چه روشی مناسب تر هستش؟ میشه راهنمایی بکنید خواهشا.

ساسان نظامی عنبران
کاربر
ساسان نظامی عنبران

سلام و خسته نباشید خدمت استاد عزیز من یک سوال در مورد اموزش فیلیمو دارم ایا برای اضافه کردن هر فیلم باید با کد نویسی و روش های که شما گفتین پیش بریم؟ یعنی نمیشه کاری کرد که برای هر فیلمم بشه ای دی اون فیلم رو از سایت imdb.com وارد کرد و اطلاعت فیلم از قبیل عکس امتیاز حتی تریلر و بازیگران و کارگردان ژانر رو به صورت یکجا از اونجا دریافت کنه مثه سایت های فیلم که خودم یک نمونشو دارم من فقط ای دی فیلم رو وارد میکنم تمام اطلاعات خودبه خود برای نوشتم میاد بعد تنها… ادامه مطلب »

زهرا گلگوش
مهمان
زهرا گلگوش

سلام
من وقتی تو برنامه تغییراتی ایجاد میکنم تو قسمت preview برنامه نشون نمیده. و دو تا ارور میده و ارور کاملش اینه:

Failed to instantiate one or more classes.
و
Render problem

ممنون میشم راهنمایی کنین مشکل از کجاس

farzad hajati
کاربر
farzad hajati

سلام خدمت همه دوستان.قسمت هفتم آموزش هستم .موقع نصب پلاگین قسمت Manage Repositori نیست که بخوام پلاگین تعریف کنم.راهنمایی میفرمایید لطفا

farzad hajati
کاربر
farzad hajati

با سلام و خسته نباشید.
بعد از نصب کامل اندروید و گریدل و تمامی نرم افزارها و ساخت اولین پروژه، آیا جهت کار با اندروید در مراحل بعدی حتما باید به اینترنت متصل باشیم و فیلتر شکن روشن باشد یا دیگه نیازی نیست.

زهرا گلگوش
کاربر
زهرا گلگوش

سلام
چه زمانی از Fragment استفاده میکنیم؟

مهدی رستمی ‍‍
مهمان
مهدی رستمی ‍‍

با سلام
بببخشید من میخواستم sdk رو هنگام نصب اندروید استودیو نصب کنم هرکاری کردم تیک های قسمت sdk components setup زده نشد
الانم از قسمت داخلی خود انذروید استودیو هم که میخوام انجام بدم تیکش زده نمیشه

باید چیکار کنم؟

محسن حیدری مهذب
کاربر
محسن حیدری مهذب

سلام، من پروژه رو ایجاد کردم و تو خود اندروید استودیو مشکلی ندارم ولی وقتی که میخوام تو شبیه ساز اجراش کنم اجرا نمیشه
تو شبیه ساز NOX پیام میده که فلان اپلیکیشن فورا استوپ شد ضمنا تو شبیه ساز خود اندروید استودیو هم اجرا نمیشه
مشکل من از کجاست و چطوری میتونم برطرفش کنم؟

محمد فولادی
کاربر
محمد فولادی

سلام
تو جلسه 10 دوره آموزش جامع اندروید یاد دادید که چطوری روی textView فونت بذاریم
ولی من برای button هر کاری کردم نشد
کلاسی که درست کردم رو از AppCompatButton اکستند کردم و بعد همون کارای ک گفتید ولی فونت اعمال نمیشه رو ‌Button
چیکار کنم ؟

میلاد جمشیدپور
کاربر
میلاد جمشیدپور

بچه ها پلاگین Material Theme UI نصب کنید کسایی که که نصب نکردن با تغیییر استایل برنامه روحیشون عوض شه ، یه انرژی دیگه ای داره

f.n
کاربر
f.n

سلام خدمت دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
ببخشید من یه اپلیکیشنی ساختم مه در ابتدا لینک سرور http بود اما بعد از یه مدتی ادرس سرور به https تغییر کرد که بعد از اون تو اندروید 7 مشکل
handshake failed پیدا کردم،خیلی راه ها رو امتحان کردم اما جواب نداد، به طور مرتب این ارور رو میده در صورتی که تو اندروید 9 یا 10 و…مشکلی نداره، کسی میدونه راه حل چیه؟؟؟خیلی ضروریه ممنونم میشک کمکم کنید

میلاد جمشیدپور
مهمان
میلاد جمشیدپور

دوباره سلام وقتی پروژه استاد باز می کنم به این خطا برخورد می کنم ؟ چه کم؟
Plugin with id ‘com.android.application’ not found.

علیرضا
مهمان
علیرضا

سلام وقتتون بخیر ببخشید بخش فراموشی رمز عبور رو در دیجی کالا نمیسازید؟بدون اون واقعا لاگین ناقص میمونه.سپاس از زحماتتان

farhad_hash_19
کاربر
farhad_hash_19

سلام من قسمت هشتم هستم وقتی فایل register رو میسازم طبق ویدیو و در مرورگر ادرسشو وارد میکنم بم خطا میده

Notice: Undefined index: email in C:\xampp\htdocs\digikala\register.php on line 5

Notice: Undefined index: password in C:\xampp\htdocs\digikala\register.php on line 6

Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[23000]: Integrity constraint violation: 1048 Column ’email’ cannot be null in C:\xampp\htdocs\digikala\register.php:20 Stack trace: #0 C:\xampp\htdocs\digikala\register.php(20): PDOStatement->execute() #1 {main} thrown in C:\xampp\htdocs\digikala\register.php on line 20
این متن خطاس

میلاد جمشیدپور
کاربر
میلاد جمشیدپور

مشگل من برای کتابخانه دیزاین حل شد حل شد باید بیشتر مطالعه میکردم عذر خواهی میکنم ، توضیحاتی که در کادر بنفش دادین اوکی بود فقط نمی دونستم باید به تب TOOLS برم تا پیداش کنم من روزی 12 ساعت دارم با ویدیو ها و اندروید استدیو وقت می گذرونم ویدیو های 8 تا 10 3 بار ساختم و مرور کردم که شاید مشگل من از ویدیو 10 تا دقیقه 12 میرسم حل بشه که بتونم ادامه بدم . البته 2 ساعت اخر حدود ساعت 10 شب به بعد فقط ویدیو هایی که قرار فردا تمرین کنم یکدور به قولی… ادامه مطلب »

میلاد جمشیدپور
مهمان
میلاد جمشیدپور

سلام در ویدیو 10 زمانی که کتابخانه design اضافه می کنم در قسمت gradle از implementation ‘com.android.support:design:28.0.0’ خطا می گیرد (ورژن برنامه من 4.0.1 می باشد) و دارای خط قرمز می شود . و چیزی که متوجه شدم باید به androidx ارتقاع بشه ، خطا رو برطرف میکنم اما دستورات مقداری متفاوت هستش . راهی هست تا بتونم از دستوراتی که شما استفاده می کنید دنبال کنم. البته همزمان با مطرح کردن این مشگل دارم compileSdkVersion 30 به 28 و buildToolsVersion “30.0.2” به 28 و targetSdkVersion 30 به 28 تبدیل می کنم و برنامه در حال دانلود هستش.

سینا کیانی
مهمان
سینا کیانی

سلام. تو قسمت 60، CPanel چیه دقیقا من متوجه نشدم؟ کلا متوجه نشدم چجوری واردش شدین و …

Younes Moballegh
کاربر
Younes Moballegh

سلام خسته نباشید از زمانی که اندروید 8 اومده محدودیت BroadcastReceiver و service داریم و برای همین هم اندروید JobScheduler و WorkManager رو پیشنهاد داده. من میخوام زمانی که گوشی به شارژ زده میشه بلافاصله یک ForegroundService رو اجرا کنم. برای اینکار از JobScheduler استفاده میکنم و با استفاده از متد های JobInfo.Builder محدودیت setRequiresCharging رو اعمال میکنم و بالاخره JobInfo رو schedule میکنم. مشکل من زمانی هست که بیرون از برنامه هستم و وقتی گوشی رو میزنم به شارژ ، برنامه یا کار نمیده یا اگرم کار بده مدت زمان زیادی رو تلف میکنه. آیا راه حلی هست برای… ادامه مطلب »

pouya rouhi
کاربر
pouya rouhi

سلام تو قسمت 35 بعد از اینکه ارور CleartextTrrafic رو بر طرف کردم اینبار ارور com.android.volley. TimeoutError رو میده.ممنون میشم کمک کنید.

حسین خانعلی پور
مهمان
حسین خانعلی پور

سلام اگه میشه عکس پایین نگاه کنید
اموزش پا به پای استاد اومدم ولی به
newsViewHolder
خطا میگیره مشکل از کجاست ؟
http://s15.picofile.com/file/8408073776/%DB%B2%DB%B0%DB%B2%DB%B0%DB%B0%DB%B9%DB%B1%DB%B2_%DB%B2%DB%B2%DB%B3%DB%B7%DB%B4%DB%B1.jpg

حمیدرضا هاشمی
کاربر
حمیدرضا هاشمی

سلام
از اندروید استیدیو 4.0.1 استفاده می کنم آبجکت LinearLayout در منو اتوکامپلکشن (تکمیل خودکار) وجود ندارد. و در پلاگین های اندروید android Asset importer برای تنظیم آیکون برنامه رو پیدا نمی کنه. اگه ممکنه در این دو مورد راهنمایی بفرمایید

حمیدرضا هاشمی
کاربر
حمیدرضا هاشمی

تشکر. مجدد نصب می کنیم.

محمدحسین
مهمان
محمدحسین

سلام وقت بخیر من میخوام یه برنامه فروشگاهی بنویسم و میخوام استایلش مثل آپ باشه باید کدوم دوره رو خریداری کنم؟

محمدرضا برزگری
کاربر
محمدرضا برزگری

درود و احترام
من یک اپ ساختم و کاربرام نصب کردن
الان ورژن جدید ساختم versionCode و versionName رو هم عوض کردم و با همون key برنامه رو generate کردم
اما وقتی اپ جدید دانلود میکنن و میخوان نصب کنن خطا میده که app not installed
ایراد کجاست؟

پوریا رفعت
مهمان
پوریا رفعت

سلام. من برای نصب sdkها از فیلترشکن سیفون استفاده می کنم که سرعتش خیلی کمه. میشه لطفا یه فیلتر شکن قویتر معرفی کنید؟

سینا کیانی
مهمان
سینا کیانی

سلام. در قسمت 49 و 50 کد های بخش AddPostResult را ظاهرا قبول نمیکنه و ارورهای

Notice: Undefined index: post_title in C:\xampp\htdocs\ticklearn\AddPostResult.php on line 2

Notice: Undefined index: post_content in C:\xampp\htdocs\ticklearn\AddPostResult.php on line 3

Notice: Undefined index: post_image_url in C:\xampp\htdocs\ticklearn\AddPostResult.php on line 4
Post added to table successfully
کدها را هم چند بار چک کردم کی بود.
و موقع اجرای برنامه هم پیغام تعریف شده ارتباط با سرور برقرار نشد را فقط نشان میده
بنظرتون مشکلش از کجاست؟

سینا کیانی
مهمان
سینا کیانی

سلام. تو قسمت 45 کدها رو همشو اکی میکنم ولی برای لود شدن تو برنامه چند ثانیه میگذره و ارور میده میاد بیرون. ایرادش کجاست بنظرتون؟ این آدرس هم میزنم http://dl.elecomco.com/learn/music1.mp3

مهدی رستمی پور
مهمان
مهدی رستمی پور

ببخشید emulator اندروید استودیو من هنگام اجرا برنامه ارور زیر رو میده
Emulator: emulator: ERROR: AdbHostServer.cpp:102: Unable to connect to adb daemon on port: 5037

برای رفع مشکلش باید چیکار کنم؟

مهدی رستمی پور
مهمان
مهدی رستمی پور

با سلام
ببخشید چطوری رنگ کادر RadioButton ها و CheckBox ها رو میشه عوض کرد؟

محمدرضا ملک
کاربر
محمدرضا ملک

سلام خسته نباشید jdk14 +sdk+androidstudio3.3.1 را نصب کردم ولی موقعه سینک گردل این ارور میاد
ERROR: Could not find com.android.tools.build:gradle:3.3.1.
Searched in the following locations:
……………………….
Required by:
project :
Open File
Enable embedded Maven repository and sync project
از وی پی ان هم استفاده میکنم و فعاله.ممنون میشم راهنمایی کنید.

مهدی رستمی پور
کاربر
مهدی رستمی پور

با سلام
ببخشید من برای قرار دادن نوشته اطلاعات فردی که در جلسه 8 پارت 2 شروع میشه از کد زیر استفاده کردم،اما نوشته اطلاعات فردی در زیر تصویر قرار نمیگیرد
تمام کد ها هم با اون جلسه دقیق مشاهده کردم و تفاوتی نداشت

سینا کیانی
مهمان
سینا کیانی

سلام. تو قسمت 37 وقتی تو اپلیکیشن میخوام لاگین کنم ارور
error1org.json.JSONException.End of input at character 0 of
را نشون میده. نمیدونم چطور درستش کنم. ذخیره انجام میشه ولی لاگین نمیشه

سینا کیانی
مهمان
سینا کیانی

سلام. تو قسمت 35 ادرس URL را که وارد میکنم موقع اجرای اپلیکیشن ارور میده
register error2! com.android.volley.NoConnectionError: java.io.IOEException:ClearText HTTP traffic to localhost not permitted

مهدی رستمی پور
کاربر
مهدی رستمی پور

با سلام الان من دقیقا مثل کدهایی که جناب آزاد در اموزش جلسه 5نوشتن،من هم نوشتم و سپس خواستم از نرم افزار MEmu برنامه رو اجرا کنم ارور زیر را داد: 08/25 06:36:40: Launching ‘app’ on google G011A. Installation did not succeed. The application could not be installed: INSTALL_FAILED_VERIFICATION_FAILURE List of apks: [0] ‘C:MrpApp mrpappbuildoutputsapkdebugapp-debug.apk’ Installation failed due to: ‘null’ Retry سپس خواستم از خود اندروید استودیو اجرا کنم،ارور زیر را داد: 08/25 06:37:36: Launching ‘app’ on Nexus 5 API 30. Error while waiting for device: Timed out after 300seconds waiting for emulator to come online. چطور میتونم این مشکل… ادامه مطلب »

طاها مقدم
کاربر
طاها مقدم

سلام بنده می خوام در شروع کار فرم لاگین به صورت الگوی پترن باشه در آموزش ها به صورت username و pass هستش میشه راهنمایی کنید که چطور در پایگاه داده ذخیره کنم

محمد عزیزخانی
کاربر
محمد عزیزخانی

سلام استاد در قسمت ۱۰ کتابخونه ی دیزاین و به پروژم اضافه کردم ولی تو قسمت گردل وقتی ایمپلیمت کرده زیرش خط قرمز کشیده واینو نوشته لطفا توضیح بدین چطور میتونم این خطارو رفع کنم با تشکر

noinspection GradleCompatible

مهرداد فاضلی
کاربر
مهرداد فاضلی

با عرض سلام و خسته نباشد طبق آموزشها sdk platforms و sdk tools را دانلود کردم و متاسفانه تمام پارتیشن c کامپیوترم پر شد ٍ چیزی حدود ۶۰ گیگ از فضای پارتیشن c کامپیوترم را دانلود ذکر شده پر کرده که به نظرم غیر طبیعی اومد , حال خواهشمندم که بنده را راهنمایی کنیدو بفرمایید اصلا آندروید استودیو چقدر فضا لازم داره و اگر فضای اشغال شده فوق , طبیعی هست چگونه میتونم دانلودهارا پاک کنم و آیا بعد از پاک کردن به مشکل میخورم و یا اینکه میتونم از ایمولاتورهای دیگه استفاده کنم که خودتون معرفی کردین مانند شبیه… ادامه مطلب »

محمد آزاد

سلام.
حجمش بستگی به این داره که چه چیزهایی بخوای نصب کنی. برای اندروید استودیو باید حدود 100 گیگ فضای خالی (مازاد از سایر نرم افزارها )روی درایو C داشته باشی . راهش مشخصه . باید حجم درایو C رو ببری بالا.

سینا کیانی
مهمان
سینا کیانی

سلام وقت بخیر. در قسمت 31 اولشو من متوجه نشدم دستورات php را چطوری باید بزنم و کدوم نرم افزار و کجا باید ذخیرش کنم؟ تو قسمت کد زنی ادرس سایت زدید، من برای ایمیلم چجوری باید ادرس را بنویسم؟

فرزاد
مهمان
فرزاد

سلام وقت بخیر
من یه مشکلی دارم طراحی ها رو انجام میدم و برنامه رو مینویسم بدون خطا همه چی اوکی میشه ولی وقتی نصب میشه احرا نمیشه و کرش میکنه.

پوریا رفعت
مهمان
پوریا رفعت

سلام
برای نصب اندروید استودیو نوشته بودید باید hyper-v رو غیر فعال کنیم. من در فیچرهای ویندوز سون پیداش نکردم. بقیه موارد رو هم مطابق توضیحات انجام دادم در نهایت با ارور sdk مواجه شدم. باید چکار کنم؟

سینا کیانی
مهمان
سینا کیانی

سلام وقت بخیر . در قسمت 26 برای ساخت ریسایکلر ویو، قسمتی مه گفتید کلاس جاوا navfrag درست کنیم یکی از کدها رو قبول نمیکنه. نمیدونم دلیلش چیه؟ mactionbardrawertoggle = new ActionBarDrawerToggle( getActivity ( ) , drawerLayout ,toolbar, R.string.open , R.string.close اینم پیام ارورش: C:\Users\user\AndroidStudioProjects\L17RecyclereView\app\src\main\java\com\example\l17_recyclereview\Navfrag.java:36: error: incompatible types: android.widget.Toolbar cannot be converted to androidx.appcompat.widget.Toolbar mactionbardrawertoggle = new ActionBarDrawerToggle( getActivity ( ) , drawerLayout ,toolbar, R.string.open , R.string.close){ ^ C:\Users\user\AndroidStudioProjects\L17RecyclereView\app\src\main\java\com\example\l17_recyclereview\Navfrag.java:36: error: cannot find symbol mactionbardrawertoggle = new ActionBarDrawerToggle( getActivity ( ) , drawerLayout ,toolbar, R.string.open , R.string.close){ ^ symbol: constructor (FragmentActivity,DrawerLayout,Toolbar,int,int)

FARSHAD
مهمان
FARSHAD

سلام من زمانی میخوام کتابخانه design رو در جلسه دهم اضاف کنم در build.gradle زمانی که اضاف شده زیرش خط قرمز کشیده
api رو هم روی 28 هستش
مشکل من حل نمیشه همش رو androidx هستش

وحید احمدی
کاربر
وحید احمدی

سلام و خسته نباشی خدمت اساطیر محترم آقا من با آندروید استدیو بعد از از کار افتادن پروکسی میرور (mirror) به مشکل خوردم و هیچ جوره نمیتونم نرم افزار رو آپدیت کنم حتی چندتا فیلتر شکن خریدم و با دی ان اس شکن هم امتحان کردم اما نشد که نشد لطفا راهنمایی بفرمایید

سینا کیانی
مهمان
سینا کیانی

سلام وقت بخیر. در قسمت 26 آموزش اندروید برای ساخت فرگمنت به مشکل خوردم. موقعی که میخوام فرگمنت جدید درست کنم برای من گزینه های انتخابی که شما گفتین را نمیاره (include fragment va include interface) و بدون در نظر گرفتن اون مورد وقتی جدید میسازم همچین اروری را بعدش بهم نشون میده!

Unable to resolve dependency for ‘:app@debugUnitTest/compileClasspath’: Could not resolve androidx.legacy:legacy-support-v4:1.0.0.
Unable to resolve dependency for ‘:app@debug/compileClasspath’: Could not resolve androidx.legacy:legacy-support-v4:1.0.0.
Unable to resolve dependency for ‘:app@debugAndroidTest/compileClasspath’: Could not resolve androidx.legacy:legacy-support-v4:1.0.0.

محمدرضا برزگری
کاربر
محمدرضا برزگری

درود و احترام
آیا آپدیت برنامه ای که مینویسیم هم آموزش داده شده؟
مثل اکثر برنامه ها که براشون آپدیت میاد و نیاز نیست برنامه پاک و دوباره نصب بشه،
مثلا یه اپ مینویسم و براش اپدیت بدیم.
مثل واتس اپ که براش اپدیت میاد و بدون نیاز به پاک کردن برنامه، اپدیت میشه. یا مثلا بادصبا.
نحوه این کار اموزش داده میشه؟ (در دوره صفرتاصد)
واگه بله در کدام قسمت هست؟
واگه نه راهنمایی کنید.

پوریا رفعت
کاربر
پوریا رفعت

سلام
من جهت معرفی مسیر نصب جاوا به سیستم عامل طبق دستورالعمل داده شده variable رو معرفی کردم اما در cmd که تایپ میکنم java -version جاوا رو نمیشناسه. چکار باید بکنم.
همچنین بعد از نصب اندروید استودیو، ایراد عدم دسترسی به sdk میگیره. Sdk رو از خود سایت سازنده جداگانه گرفتم و در مسیری که میخواست کپی کردم اما مشکل حل نشد

سینا کیانی
کاربر
سینا کیانی

سلام وقت بخیر
میشه لطفا راجع به درس 9 دقیقه 20 آموزش اندروید بیشتر توضیح بدید؟ من متوجه نشدم که گفتید با کلیک روی عکس به دیتا بیس بره و عکس را ویرایش کنه و چنتا کاره دیگه که گفتید انجام بشه. چون توضیحی راجع به این موضوع ندادید! تو درس های آینده گفته میشه؟

فهرست