دوره های آموزش برنامه نویسی الکامکو

.

برنامه نویسی چیست؟

برنامه نویسی فرآیند نوشتن کدهای کامپیوتری است که به کامپیوترها می گوید چه کاری انجام دهند. برنامه نویسان از زبان های برنامه نویسی برای بیان دستورالعمل ها به کامپیوترها استفاده می کنند. این دستورالعمل ها به صورت مجموعه ای از دستورالعمل های گام به گام هستند که کامپیوتر باید آنها را دنبال کند.

برنامه نویسی یک مهارت ضروری برای توسعه نرم افزار است. نرم افزار به هر چیزی گفته می شود که روی کامپیوتر اجرا می شود، از جمله سیستم عامل ها، برنامه های کاربردی و بازی ها. برنامه نویسان نرم افزار را برای طیف وسیعی از دستگاه ها و سیستم عامل ها توسعه می دهند، از جمله رایانه های شخصی، تلفن های هوشمند، تبلت ها و دستگاه های اینترنت اشیا.

برنامه نویسی یک مهارت ارزشمند است که می تواند در بسیاری از زمینه ها مورد استفاده قرار گیرد. برنامه نویسان می توانند در شرکت های فناوری، شرکت های خدماتی، سازمان های دولتی و حتی به صورت آزاد کار کنند.

همه شما در مورد برنامه نویسی شنیدید که در ۳ دهه گذشته محبوبیت زیادی پیدا کرده است. بسیاری از دانش‌آموزان این روزها می‌خواهند یک رشته علوم کامپیوتر را انتخاب کنند تا در شرکت های فناوری رویایی خود – گوگل، فیس‌بوک، مایکروسافت، اپل و غیره، شغلی پیدا کنند.

آموزش برنامه نویسی راهی است برای “کار با کامپیوتر برای انجام وظایف مختلف”.

برنامه نویسی کامپیوتر چیست؟

برنامه نویسی کامپیوتری فرآیند نوشتن دستورالعمل هایی است که توسط رایانه ها اجرا می شود. دستورالعمل ها که به عنوان کد نیز شناخته می شوند، به زبان های برنامه نویسی نوشته شده اند که کامپیوتر می تواند آن را درک کند و برای انجام یک کار یا حل یک مشکل از آن استفاده کند.

کدنویسی فرآیند طراحی و ساخت برنامه های اجرایی برای انجام وظایف خاص است. همچنین با ارسال دستورالعمل ها و ارائه وظایف با استفاده از کدهای باینری به برقراری ارتباط با رایانه کمک می کند. کدنویسی همچنین به شما این امکان را می دهد که نرم افزارهای کامپیوتری و سیستم عامل ها را همراه با ایجاد وب سایت ها، برنامه ها و غیره ایجاد کنید.

برنامه نویسی کامپیوتری شامل تجزیه و تحلیل یک مسئله و توسعه یک دنباله منطقی از دستورالعمل ها برای حل آن است. راه‌های زیادی برای رسیدن به یک راه‌حل وجود دارد و برنامه‌نویس کامپیوتر به دنبال طراحی و کدنویسی است که کارآمدترین راه‌حل را دارد. از جمله وظایف برنامه نویس می توان به درک الزامات، تعیین زبان برنامه نویسی مناسب برای استفاده، طراحی یا معماری راه حل، کدنویسی، تست، اشکال زدایی و نوشتن مستندات اشاره کرد تا راه حل برای سایر برنامه نویسان به راحتی قابل درک باشد. مزایای برنامه نویسی آنقدر زیاد است که فرصت های شغلی متعددی را برای شما فراهم می کند.

برنامه نویسی کامپیوتر در قلب علم کامپیوتر قرار دارد. این بخش پیاده سازی توسعه نرم افزار، توسعه برنامه کاربردی و تلاش های مهندسی نرم افزار، تبدیل ایده ها و تئوری ها به راه حل های واقعی و کاربردی است.

چرا از کامپیوتر ها در برنامه نویسی استفاده می شود؟ 

برنامه نویسی بدون کامپیوتر امکان پذیر نیست. کامپیوترها مزایای بسیار زیادی دارند که باعث شده برنامه نویسی ارزشمند شود:

کامپیوترها سریع هستند: رایانه ها به طرز شگفت انگیزی سریع هستند. اگر می دانید چگونه از قدرت برنامه نویسی کامپیوتر به درستی استفاده کنید، می توانید با آن معجزه کنید. برای یک کامپیوتر معمولی امروزی، جمع دو عدد که هر کدام به بزرگی یک میلیارد می‌رسد، به سختی یک نانوثانیه طول می‌کشد. دوباره بخوانید – نانوثانیه! یعنی در ۱ ثانیه، یک کامپیوتر می تواند حدود یک میلیارد اضافه را انجام دهد. آیا هیچ انسانی می تواند این کار را انجام دهد؟ یک میلیارد اضافه در ثانیه را فراموش کنید، انسان معمولی حتی نمی تواند ۱۰ اضافه در ثانیه انجام دهد. بنابراین، کامپیوترها سرعت بسیار خوبی ارائه می دهند.

کامپیوترها ارزان هستند: تصور کنید اگر بخواهید محسابتات زیاد را به صورت دستی انجام دهید، باید کلی دردسر بکشید و کلی هزینه کنید و افرادی را استخدام کنید که اینکار غیر عملی و غیر منطقی است و هزینه شما به میزان قابل توجهی افزایش می یابد. رایانه ها می توانند حجم عظیمی از اطلاعات را به سرعت و قابل اعتماد پردازش کنند.

رایانه‌ها می‌توانند ۲۴×۷ کار کنند: رایانه‌ها می‌توانند ۷ روز هفته و ۲۴ ساعته بدون خسته شدن کار کنند. بنابراین، اگر وظیفه ای دارید که به اندازه کافی بزرگ است، می توانید بدون نگرانی آن را از طریق برنامه نویسی به کامپیوتر خود بسپارید.

تفاوت برنامه نویسی و کد نویسی چیست؟ 

اصطلاحات کدنویسی و برنامه نویسی اغلب به جای یکدیگر استفاده می شوند، اما آنها همیشه به یک معنی نیستند. هم کدنویسی و هم برنامه نویسی به معنای نوشتن دستورالعمل برای کامپیوتر است. اما برنامه نویسی ممکن است شامل الگوریتم ها و ساختارهای داده نیز باشد. به طور کلی، اصطلاح برنامه نویسی پروژه های پیشرفته تر را توصیف می کند.

در حالی که می توانید فقط با یک کامپیوتر و مدتی زمان کدنویسی کنید، برخی از برنامه نویسی ها ممکن است به ابزارهای نرم افزاری تخصصی نیاز داشته باشند. پروژه های برنامه نویسی معمولاً بزرگتر و پیچیده تر هستند. آنها ممکن است به مدیریت پروژه و پایگاه دانش قوی تری نیاز داشته باشند.

زبان برنامه نویسی چیست؟

مزایای برنامه نویسی زیاد است. همانطور که در بالا گفتیم، کامپیوترها دستورالعمل هایی را می فهمند که به شکل نحوی خاصی به نام زبان برنامه نویسی نوشته شده اند. یک زبان برنامه نویسی راهی را برای برنامه نویس فراهم می کند تا یک کار را بیان کند تا بتواند توسط کامپیوتر قابل درک و اجرا باشد. به پست وبلاگ دیگر ما “زبان برنامه نویسی چیست؟” مراجعه کنید.

کاربرد های برنامه نویسی چیست؟ 

چند نمونه از کاربردهای برنامه نویسی آورده شده است:

  • توسعه نرم افزار: برنامه نویسان نرم افزار را برای طیف وسیعی از دستگاه ها و سیستم عامل ها توسعه می دهند.
  • طراحی وب سایت ها: برنامه نویسان وب سایت ها را طراحی و توسعه می دهند.
  • توسعه بازی ها: برنامه نویسان بازی های رایانه ای و کنسولی را توسعه می دهند.
  • تحلیل داده ها: برنامه نویسان از داده ها برای بهبود تصمیم گیری استفاده می کنند.
  • هوش مصنوعی: برنامه نویسان سیستم های هوش مصنوعی را توسعه می دهند.

چگونه یادگیری برنامه نویسی را شروع کنیم؟

دنیای فناوری اطلاعات امروزه از برنامه نویسی استفاده زیادی می شود. تک تک برنامه ها و نرم افزارها با استفاده از زبان های برنامه نویسی مختلف کدگذاری می شوند. این مراحل را دنبال کنید تا سفری را در زمینه رو به رشد برنامه نویسی آغاز کنید.

۱. اهداف برنامه نویسی خود را مشخص کنید.

اولین قدم مهم این است که در مورد اهداف و انگیزه های خود فکر کنید. با وضوح در مورد آنچه می خواهید به دست آورید و چرا، می توانید اقدامات خود را با نتایج مورد نظر خود هماهنگ کنید. در اینجا چند نمونه از اهداف برنامه نویسی آورده شده است:

  1. یک حرفه برنامه نویسی جدید در یک صنعت خاص راه اندازی کنید.
  2. برنامه نویسی را در نقش فعلی خود جستجو کنید و پروژه های جدیدی را انجام دهید که برنامه نویسی را با کارهایی که قبلا انجام می دادید ترکیب می کند.
  3. یک مشکلی را در جامعه پیدا کنید و آن را با اقدامات برنامه نویسی پیاده سازی کنید.
  4. برنامه نویسی را به عنوان یک سرگرمی دنبال کنید و پروژه هایی را کامل کنید که با علایق شما مطابقت دارد.
  5. و…

۲. در دوره برنامه نویسی مقدماتی ثبت نام کنید.

هنگامی که اهداف خود را شناختید، ایده خوبی است که دوره های برنامه نویسی پیدا کنید تا شما را با زبان های برنامه نویسی محبوب و راه های مختلف به کارگیری مهارت های برنامه نویسی آشنا کند. همچنین می توانید از یک دوره مقدماتی برای اصلاح اهداف و تمرکز تلاش خود استفاده کنید.

انواع زبان های برنامه نویسی

در حالی که صدها زبان برنامه نویسی (اگر نه هزاران) وجود دارد، و راه های زیادی برای طبقه بندی آنها وجود دارد، آنها معمولاً می توانند به پنج دسته اصلی دسته بندی شوند:

  • زبان های برنامه نویسی رویه ای
  • زبان های برنامه نویسی کاربردی
  • زبان های برنامه نویسی شی گرا
  • زبان های اسکریپت
  • زبان های برنامه نویسی منطقی

۳. مهارت های برنامه نویسی ضروری را تقویت کنید.

همانطور که در حال گذراندن کلاس های یادگیری برنامه نویسی هستید، باید مطمئن شوید که مهارت‌های برنامه‌نویسی ضروری را توسعه می‌دهید، به خصوص اگر اهداف شما دنبال کردن یک حرفه جدید یا ارتقاء شغل فعلی شما باشد. در حالی که دوره ای که در آن ثبت نام کرده اید ممکن است نمای کلی از مهارت های برنامه نویسی مهم را ارائه دهد و سپس تجربه یادگیری را بر اساس آن ساختار دهد، ممکن است برای شما مفید باشد که بدانید کارفرمایان به دنبال چه هستند.

۴. با برنامه نویسان دیگر ارتباط برقرار کنید.

هنگامی که شبکه ای می سازید و با برنامه نویسان دیگر ارتباط برقرار می کنید، می توانید با روندهای برنامه نویسی، فرصت ها و راه حل های چالش های رایج آشنا شوید. راه های ارتباط با برنامه نویسان دیگر عبارتند از:

  1. شرکت در کنفرانس های فناوری و رویدادهای شبکه
  2. ثبت نام در کلاس های اموزش برنامه نویسی انلاین
  3. صحبت با تأثیرگذاران برنامه نویسی و رهبران فکری
  4. پیوستن به یک انجمن آنلاین، مانند CodeNewbie یا Kaggle

۵. پروژه ها را کامل کنید.

تکمیل پروژه ها راهی عالی برای به کارگیری مهارت های خود و کشف پتانسیل برنامه نویسی شماست. بعد از رفتن به کلاس آموزش برنامه نویسی آنلاین میتوانید از پروژه های زیر شروع کنید:

  • ساخت اپلیکیشن موبایل
  • ساخت اپلیکیشن ماشین حساب
  • ساخت یک بازی ساده
  • ساخت یک وب سایت اولیه از ابتدا

۶. آینده خود را در برنامه نویسی تصور کنید.

هرچه بیشتر در مورد برنامه نویسی، ساخت مهارت ها و تکمیل پروژه ها بیاموزید، به دستیابی اهداف خود نزدیکتر خواهید شد. به طور معمول، در مورد آینده ای که می خواهید در برنامه نویسی داشته باشید فکر کنید و احتمالات را بررسی کنید.

دوره برنامه نویسی چیست؟ 

برای جواب به سوال دوره برنامه نویسی چیست باید بگیم که دوره برنامه نویسی یکسری آموزش های دسته بندی شده است که بر اساس استاندارهای خاصی توسط اساتید برتر بصورت فیلم های آموزشی، ویس های آموزشی و … ضبط می شوند و در سایت یا شبکه های اجتماعی مختلف برای فروش گذاشته می شوند و علاقمندان می توانند برای تهیه آنها اقدام به خرید دوره های برنامه نویسی نمایند .

چرا باید به فکر دوره ی اموزش برنامه نویسی باشید؟

اکنون، پس از دانستن چیزهای زیادی در مورد برنامه نویسی، سوال بزرگی که باید به آن پاسخ داده شود این است که چرا باید به فکر دوره ی اموزش برنامه نویسی باشید؟ بیایید بفهمیم چرا:

  • برنامه نویسی سرگرم کننده است: با استفاده از برنامه نویسی، می توانید بازی های خود، صفحه وبلاگ شخصی ، یک سایت شبکه اجتماعی مانند فیس بوک، یک موتور جستجو مانند گوگل یا یک پلت فرم تجارت الکترونیک مانند آمازون را ایجاد کنید!
  • برنامه نویسی ستون فقرات یک شرکت فناوری است: ستون فقرات شرکت های فناوری امروزی مانند گوگل، فیس بوک، مایکروسافت، اپل، آمازون و بسیاری دیگر، برنامه های کامپیوتری غول پیکری هستند که با همکاری هزاران برنامه نویس ماهر نوشته شده اند. اگر هوش تجاری مناسبی دارید، دانستن برنامه نویسی می تواند به شما در ایجاد شرکت بزرگ فناوری بعدی کمک کند.
  • برنامه نویسان حقوق خیلی خوبی دریافت می کنند: برنامه نویسان کامپیوتر تقریباً در سراسر جهان حقوق بسیار خوبی دریافت می کنند. برنامه نویسان برتر سالانه میلیون ها دلار درآمد دارند.
  • برنامه نویسی از مهارت های تخصصی محسوب می شود: بدون شک، برنامه نویسی یکی از مهم‌ترین مهارت‌هایی است که امروزه نه تنها برای فارغ التحصیلان و دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر، بلکه برای سایر رشته‌ها و زمینه‌ها نیز به شکل ضروری، مورد نیاز است.
  • برنامه نویسی بازار کار خوبی دارد: هر ساله، بر تعداد موقعیت‌های شغلی که مرتبط با برنامه‌نویسی هستند و یا پیش‌نیاز اصلی آن‌ها برنامه‌نویسی است، اضافه می‌شود.  از طرفی، بخشی جدا نشدنی از فرایند تحقیق و پژوهش در اکثر رشته‌های دانشگاهی امروزی، کار با کامپیوتر و توانایی پیاده‌سازی ایده‌ها و الگوریتم‌ها در قالب برنامه‌های کامپیوتری است.
  • کدنویسی به ایجاد مهارت های حرفه ای کمک می کند: در بین موضوعات فناوری که امروزه وجود دارد، دانش برنامه نویسی کامپیوتر یک دارایی شغلی ارزشمند محسوب می شود. اگر به دنبال تبدیل شغلی به فناوری یا تغییر به سمت یک نقش فنی تر در حوزه خود هستید، دانستن حداقل یک زبان برنامه نویسی مرتبط ضروری است.
  • برنامه نویسی به شما این امکان را می دهد تا چیزهای جدیدتری یاد بگیرید: یکی از جالب ترین مزایای یادگیری نحوه برنامه نویسی این است که می توانید ایده های خود را زنده کنید. آیا ایده ای برای یک وب سایت، برنامه یا بازی رایانه ای دارید؟ اکنون، می توانید آن را دقیقاً همانطور که می خواهید بسازید، سپس آن را با جهان به اشتراک بگذارید.
  • برنامه نویسی می تواند به شما در درک بهتر دنیای اطراف کمک کند: حتی یادگیری اصول اولیه برنامه نویسی کامپیوتر به شما کمک می کند تا اجزای چشم انداز فناوری رو به رشد را درک کنید.
  • و…

دوره های اموزش برنامه نویسی را از کجا شروع کنیم؟ 

برنامه نویسی یکی از با ارزش ترین مهارت هایی است که می توانید داشته باشید و درآمد و تخصص خود را با آن افزایش دهید. ثبت نام در دوره آموزش برنامه نویسی و یاد گیری آن می تواند یک دارایی بزرگ برای پیشرفت حرفه ای و شخصی شما باشد. قبل از شروع بهتر است با این مراحل آشنا شوید.

۱. مرحله اول قبل از ثبت نام در دوره های اموزش برنامه نویسی: باید به این درک برسید که چرا می خواهید برنامه نویسی را یاد بگیرید؟ 

هر کسی ممکن است در هر زمانی به دلایل مختلفی به برنامه نویسی علاقمند شود اما اگر هدف نهایی نداشته باشید و ندانید چرا می خواهید برنامه نویسی را یاد بگیرید ممکن است زود ناامید شوید و از یادگیری دست بکشید.

بنابراین، قبل از شروع ثبت نام در دوره های آموزش برنامه نویسی، به این فکر کنید که با یادگیری برنامه نویسی می خواهید چکار کنید؟ چه پروژه هایی را دوست دارید تکمیل کنید؟ چرا برنامه نویسی شما را هیجان زده می کند و چه منابع یا دوره های آموزش برنامه نویسی انلاین در دسترس دارید.

به عنوان مثال، بگویید که می خواهید یک توسعه دهنده شوید تا درآمد بیشتری برای خانواده خود داشته باشید. آیا می دانید کجا می خواهید کار کنید و برای چه نوع پروژه هایی به توسعه دهندگان نیاز دارند؟ آیا آماده هستید که برای یادگیری کدنویسی، یادگیری زبان های برنامه نویسی مناسب و ساخت پروژه هایی که نشان می دهد شما آنچه را که لازم است، وقت بگذارید؟

تعیین یک هدف گسترده مانند آن می تواند واقعاً خسته کننده باشد. در عوض، با اهداف کوچکتر و خاص تر شروع کنید. به عنوان مثال، فرض کنید می خواهید برای دوست خود که یک سال در حال تمرین برای یک نیمه ماراتن است، یک اپلیکیشن موبایل بسازید.

این هدف :

  • به شما کمک می کند تا مهارت های مورد نیاز خود را بسازید.
  • به شما این حس را می دهد که با کدام زبان برنامه نویسی شروع کنید.
  • یک ضرب الاجل تعیین می کند تا بتوانید زمان خود را در حین یادگیری مدیریت کنید.

۲. مرحله دوم قبل ثبت نام در دوره های اموزش برنامه نویسی : انتخاب کنید کدام زبان برنامه نویسی را می خواهید یاد بگیرید.

اگر می خواهید بفهمید با کدام زبان برنامه نویسی شروع کنید، به اهداف بلندمدت خود فکر کنید. آیا برای سرگرمی برنامه نویسی می کنید یا برای پیشرفت در محل کار؟ آیا یک جدول زمانی انعطاف پذیر دارید یا باید یک پروژه را با عجله به پایان برسانید؟

سپس حوزه خود را مشخص کنید. می خواهید دز زمینه برنامه نویسی موبایل (اندروید یا آی او اس) فعالیت کنید، یا در حوره های وب یا دسکتاپ ! هر حوزه از برنامه نویسی را که انتخاب کنید زبان های برنامه نویسی مخصوصی دارند که می توانید مناسبترین انها را پیدا کنید.

۳. مرحله سوم: در دوره های غیر حضوری آموزش برنامه نویسی شرکت کنید.

امروزه نیاز نیست برای یادگیری برنامه نویسی حتما به کلاسهای حضوری بروید. هزاران دوره های اموزش برنامه نویسی آنلاین وجود دارد که همه چیز را از HTML اولیه گرفته تا ساختارهای داده و الگوریتم های پیچیده را پوشش می دهد.

اولین دوره برنامه نویسی آنلاین شما باید مبانی یک زبان را معرفی کند و شامل ماژول ها و تکالیف تعاملی برای هدایت یادگیری شما باشد.

دوره های آموزش برنامه نویسی آنلاین ساختاری را برای یادگیری ایجاد می‌کنند، که با ایجاد مفاهیم در علوم کامپیوتر بر روی یکدیگر ضروری است. یک دوره برنامه نویسی انلاین سازماندهی شده همه چیز را استاندارد نگه می دارد و تضمین می کند که موضوعات را به ترتیب صحیح یاد می گیرید.

ارائه دهندگان دوره های برنامه نویسی آنلاین رایگان محبوب عبارتند از:

  • freeCodeCamp
  • W3Schools

بهترین دوره های آموزش برنامه نویسی را می توانید در سایت الکامکو پیدا کنید. تعدادی از جلسات هر دوره اموزش برنامه نویسی رایگان هستند و می توانید قبل از ثبت نام در دوره آموزش برنامه نویسی مورد نظر خود آنها را مشاهده کنید. تا نسبت به خرید خود مطمئن شوید.

۴. مرحله چهارم: علاوه بر داشتن بهترین دوره های برنامه نویسی، آموزش های ویدئویی را تماشا کنید.

احتمالاً همه در طول عمر خود بخاطر موضوعات مختلف یک یا دو آموزش یوتیوب را تماشا کرده اید. چرا همین کار را برای کدنویسی انجام ندهید؟ در حالی که ثبت نام در دوره اموزش برنامه نویسی بهترین گزینه برای تجربه عملی شما هستند، ویدیوهای آنلاین می توانند یادگیری شما را تکمیل کنند و کنجکاوی شما را نسبت به موضوعات حل کنند.

۵. مرحله پنجم: علاوه بر داشتن بهترین دوره های برنامه نویسی کتاب های آموزشی و کتاب الکترونیکی بخوانید.

رویکرد قدیمی یعنی یادگیری با کتاب را به ثبت نام دوره های اموزش برنامه نویسی ترجیح می دهید؟ در اینصورت می توانید یک کتاب با زبان مبتدی انتخابی خود انتخاب کنید. کتاب ها شما را با مفاهیم اساسی آشنا می کنند و کدنویسی را برای شما آسانتر می کنند در واقع شما با کتاب های برنامه نویسی اصول استاندارد را یاد میگیرید ولی برای انجام پروژه های عملی باید وارد فاز اجرایی شوید و بهترین دوره اموزش برنامه نویسی را پیدا کنید.

۶. مرحله ششم: از ابزارهایی استفاده کنید که یادگیری کدنویسی را آسان تر می کنند.

برای نوشتن کدنویسی ابزارهایی وجود دارند که می توانند به شما کمک کنند تا به بهترین نحو برنامه نویسی کنید:

  • ویرایشگر کد (Code Editor):

ویرایشگرهای متن دارای ویژگی‌هایی برای آسان‌تر کردن کدنویسی هستند مانند کدگذاری رنگی، تکمیل خودکار، یافتن و جایگزینی و دارک مود.

ویرایشگرهای کد به شما کمک می کنند تا کدهای تمیز را سریعتر بنویسید. ویرایشگرهای کد مانند ویرایشگرهای متن هستند، اما دارای ویژگی های اضافی هستند که به شما کمک می کند کد خود را مدیریت و ویرایش کنید مانند:

    • هایلایت کردن سینتکس ها
    • جستجوی کد
    • محیط ترمینال داخلی

Notepad++، Sublime Text و Emacs ویرایشگرهای محبوبی برای مبتدیان هستند.

  • کنسول (Console): 

وقتی شروع به کدنویسی می کنید، باید یاد بگیرید که چگونه در کنسول حرکت کنید. این رابط مبتنی بر متن برای سیستم عامل شما است. کنسول به شما امکان می دهد فایل ها را پیدا کنید و دستورات را روی آنها سریعتر از رابط کاربری گرافیکی استاندارد (GUI) اجرا کنید. با نحوه استفاده از آن، از جمله basic UNIX commands آشنا شوید، زیرا کارهایی را انجام خواهید داد که در رابط کاربری گرافیکی ممکن نیست.

  • مدیریت پروژه (Project Management): 

بسیاری از پروژه ها ساده شروع می شوند اما با ادامه پروژه پیچیده تر می شوند. با استفاده از ابزار مدیریت پروژه می‌توانید فایل‌ها را به اشتراک بگذارید، جدول‌های زمانی را به‌روزرسانی کنید، و بخش‌های جداگانه‌ای از پروژه‌های کدنویسی را تقسیم کنید. این باعث می‌شود تا در حین پایبندی به جدول زمانی خود، پیگیری پروژه‌های جانبی و فایل‌های اضافی را آسان‌تر کنید.

  • عیب یابی (Troubleshooting):

همانطور که روی پروژه های کدنویسی خود کار می کنید، ممکن است با باگ ها، موانع و چالش های دیگر مواجه شوید. این می تواند فوق العاده خسته کننده باشد. اشکال زدایی Rubber Duck ممکن است احمقانه به نظر برسد، اما می تواند به شما در ساده سازی مشکل و یافتن راه حل های مفید کمک کند.

۷. نحوه کدگذاری دیگران را با دوره ی برنامه نویسی خود مقایسه و بررسی کنید.

برای برخی افراد ویرایش کار شخص دیگری آسان تر از ایجاد آن از یک صفحه خالی است. اگر شما هم این مدلی هستید، یک راه عالی برای یادگیری نحوه کدنویسی این است که کد شخص دیگری را مرور کنید.

بررسی کد برنامه نویسان دیگر نیز می تواند الهام بخش شما باشد و مهارت های کدنویسی شما را حتی بیشتر کند. این رویکرد به شما کمک می کند:

بهتر است کد خود را درک کنید.

کدهای جدید را سریعتر درک کنید.

نمونه های ملموسی از کدنویسی با کیفیت به شما ارائه می دهد.

با برنامه یا فایل کدی که دوست دارید شروع کنید. اگر مطمئن نیستید که با چه کدی شروع کنید، GitHub و searchcode نقطه شروع عالی هستند. اگر می توانید سعی کنید با کدهای بازبینی شده یا پروژه های منبع باز شروع کنید.

اگر می دانید کد چه کار می کند، یک بخش کوچک را انتخاب کنید و سپس به عقب کار کنید. این به شما کمک می کند تا عملکرد هر خط کد را درک کنید.

خواندن مستندات نیز ایده خوبی است. این به شما ایده های پشت کدی را که در حال بررسی آن هستید نشان می دهد.

۸. بعد از ثبت نام اموزش برنامه نویسی و یادگیری عملی، پروژه های کدنویسی کار کنید.

شما با انجام دادن پروژه های مختلف برنامه نویسی را یاد می گیرید و هیچ راهی هم برای دور زدن آن وجود ندارد. شما می توانید تمام مفاهیم و نحو لازم برای نوشتن کد عملکردی را بخوانید. اما تا زمانی که آموخته های خود را در عمل به کار نبرید، ایده ها به طور کامل در ذهن شما عملی نمی شوند. اینجاست که پروژه ها وارد می شوند.

پروژه برنامه ای است که با زبان انتخابی شما بعد از یادگیری دوره ی آموزش برنامه نویسی ساخته شده است. هنگام شروع، پروژه ها را کوتاه مدت نگه دارید.

اگر در حال گذراندن دوره برنامه نویسی آنلاین یا حضوری هستید، ممکن است پروژه هایی را دریافت کنید که برای تثبیت یک مفهوم طراحی شده اند.

همچنین تعداد زیادی پروژه برنامه نویسی مبتدی وجود دارد که می توانید خودتان آنها را امتحان کنید. برخی از پروژه های کلاسیک عبارتند از:

  • یک مبدل زمان، که در آن کاربر چند ثانیه ارسال می کند و برنامه شما معادل آن را بر حسب ساعت، دقیقه، روز و غیره می دهد.
  • یک مولد اعداد تصادفی، که یک عدد تصادفی بین دو مقدار مشخص شده توسط کاربر تولید می کند.
  • یک ماشین حساب که در آن کاربر ورودی ها و عملیات ریاضی خود را مشخص می کند و برنامه شما یک خروجی می دهد.
  • یک دفترچه آدرس که در آن کاربران می توانند نام مخاطبین را ارسال کنند، سپس مخاطبین ذخیره شده در برنامه شما را جستجو کنند.
  • یک الفباساز، که در آن کاربر فهرستی از کلمات را ارائه می دهد و برنامه شما آنها را به ترتیب حروف الفبا مرتب می کند.
  • یک بازی جلاد، که در آن کاربر با وارد کردن حروف سعی می‌کند کلمه‌ای پنهان را حدس بزند و بازی شما برای حدس‌های درست یا نادرست بازخورد می‌دهد. وقتی کاربر تمام حروف کلمه شما را حدس بزند، برنده می شود.
  • یک جستجوی سریع در گوگل حتی چالش های کوچک بیشتری را نشان می دهد که شما را ملزم می کند مهارت های خود را برای مشکلات دنیای واقعی به کار ببرید.

مزایای انجام دادن پروژه های کدنویسی بعد از یادگیری دوره برنامه نویسی انلاین یا حضوری چیست؟ 

علاوه بر تمرین مفاهیم، پروژه ها دو مزیت دیگر برای یادگیری شما ارائه می دهند:

اول، انجام دادن پروژه های برنامه نویسی عملی به شما انگیزه می دهند. پروژه ها به تقویت «چرا» پشت کدنویسی شما کمک می کنند و معیارهای واضح و ملموسی را برای پیشرفت شما تعیین می کنند. هر پروژه تکمیل شده به معنای یک مهارت بیشتر در تخصص و تجربه شماست.

دوم، پروژه‌های برنامه نویسی، به‌ویژه پروژه‌های بلندمدت، چیزی برای نشان دادن کارتان به شما می‌دهند.

پروژه ها برای مشاغل برنامه نویسی سطح ابتدایی ضروری هستند، زیرا صلاحیت آنها در یک زبان مشخص است.

چگونه بعد از یادگیری بهترین دوره برنامه نویسی با انگیزه بمانیم و پروژه انجام دهیم؟ 

هنگام شروع پروژه‌های طولانی‌مدت، به چیزهایی فکر کنید که مایلید روی آن‌ها وقت بگذارید. چه یک وب‌سایت شخصی، یک برنامه تلفن همراه یا یک ابزار دسک‌تاپ، در طول مسیر با سرعت بالایی مواجه خواهید شد. انتخاب پروژه‌ای که واقعاً از آن لذت می‌برید و به آن اهمیت می‌دهید، تضمین می‌کند که آن را دنبال می‌کنید.

یکی دیگر از راه های عالی برای درگیر ماندن در پروژه های کدنویسی بعد از یادگیری بهترین دوره برنامه نویسی، فریلنسینگ است. برای ساختن یک ابزار مفید برای کسی نیازی نیست که یک برنامه نویس خبره باشید. با یک دوست، یکی از اعضای خانواده یا کسب و کار محلی که به ابزار یا وب سایت نیاز دارد تماس بگیرید و ان را انجام دهید که این یک برد-برد است یعنی هم شما سود می کنید و تجربه کسب می کنید هم کارفرما.

۹. بعد از یادگیری دوره برنامه نویسی آنلاین خود یک مربی و یک جامعه کمکی پیدا کنید.

منابعی که تا کنون فهرست کرده ام همه ارزشمند هستند، اما بیشتر تلاش های انفرادی هستند. داشتن یک دوست یا یک انجمن آنلاین بعد از یادگیری دوره برنامه نویسی آنلاین برای راهنمایی بیشتر می تواند برای یادگیری شما بسیار ارزشمند باشد.

ابتدا توصیه می کنم یک مربی پیدا کنید. همانطور که پیشرفت می کنید، احتمالاً با مسائلی روبرو خواهید شد که هر چقدر هم که تلاش کنید، نمی توانید آنها را برطرف کنید. اینجاست که مربیان می توانند کمک کنند.

یک مربی نیازی ندارد که یک معلم واقعی باشد آنها می توانند هر کسی باشد که به زبان شما آگاه است. آنها باید بتوانند مفاهیم دشوار را توضیح دهند و راه حل ها را به شما نشان دهند. یک مربی باتجربه می‌تواند به شما کمک کند تا از شیوه‌های کدنویسی که در آموزش‌ها پوشش داده نشده‌اند، پیروی کنید و توصیه‌هایی برای پیمایش حرفه‌ای در فناوری ارائه دهد.

همچنین ممکن است بخواهید به یک انجمن بپیوندید. به دنبال گروه‌های محلی، رویدادهای شبکه‌ای و جلسات در منطقه خود باشید که می‌توانید با برنامه‌نویسان دیگر ارتباط حضوری برقرار کنید. جوامع توسعه دهندگان آنلاین نیز منبعی غنی برای مبتدیان هستند.

منابع زیر را برای کمک به بهترین دوره برنامه نویسی خود حتما بررسی کنید:

  • Stack Overflow: یک سایت انجمن برای سوالات برنامه نویسی و بحث های برنامه نویسی است.
  • GitHub: یک مخزن کد برای پروژه های منبع باز با یک جامعه توسعه دهندگان فعال است.
  • Women Who Code،:یک سازمان غیرانتفاعی است که رویدادها، اجتماعات، و آگهی‌های شغلی را برای زنانی که به دنبال شغل در فناوری هستند، سازماندهی می‌کند.
  • r/learnprogramming، یک subreddit (یک میکروسایت در Reddit.com) برای برنامه نویسان مبتدی است.

۱۰. ثبت نام در دوره های آموزش برنامه نویسی را در نظر بگیرید.

دوره اموزش برنامه نویسی یک برنامه آموزشی کوتاه مدت است که یک برنامه درسی کدنویسی جامع را در یک دوره چند ماهه بسته بندی می کند. این برنامه ها سریع، با کیفیت و استاندارد هستند.

چیزی نیست که بدون هزینه بخواهید بدست بیاورید و دوره ی آموزش برنامه نویسی فشرده و پرهزینه است ولی خیلی کم هزینه تر از کلاسهای حضوری هستند. این برنامه ها بیشتر برای مبتدیان و حرفه ای ها که در مسیر توسعه قرار گرفته اند آماده شده اند. بهترین دوره های آموزش برنامه نویسی را می توانید از هیمن صفحه الکامکو خریداری نمایید.

بهترین دوره برنامه نویسی برای من کدام است؟ 

انتخاب بهترین دوره برنامه نویسی برای شما به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

  • سطح مهارت شما: اگر مبتدی هستید، به دنبال دوره ای باشید که از اصول اولیه شروع می شود. اگر مهارت های قبلی دارید، می توانید به دنبال دوره ای باشید که بر موضوعات پیشرفته تر تمرکز دارد.
  • علاقه شما: به دنبال دوره ای باشید که بر زمینه ای که به آن علاقه دارید تمرکز دارد. به عنوان مثال، اگر علاقه مند به توسعه وب هستید، به دنبال دوره ای باشید که بر زبان های برنامه نویسی وب مانند HTML، CSS و JavaScript تمرکز دارد.
  • هزینه: دوره های برنامه نویسی می توانند از رایگان تا صدها دلار قیمت داشته باشند. بودجه خود را در نظر بگیرید و دوره ای را انتخاب کنید که برای شما مقرون به صرفه باشد.

در اینجا چند دوره برنامه نویسی محبوب آورده شده است:

  • دوره های آنلاین: دوره های آنلاین یک گزینه عالی برای یادگیری برنامه نویسی هستند. این دوره ها معمولاً مقرون به صرفه هستند و می توانید آنها را در زمان خود انجام دهید.
  • دوره های حضوری: دوره های حضوری می توانند یک راه عالی برای یادگیری برنامه نویسی از مربیان باتجربه باشند. این دوره ها معمولاً گران تر از دوره های آنلاین هستند، اما می توانند ارزشمند باشند اگر به دنبال تجربه یادگیری تعاملی هستید.
  • کتاب ها و مقالات: کتاب ها و مقالات می توانند یک راه عالی برای یادگیری مفاهیم پایه برنامه نویسی باشند. این منابع معمولاً رایگان یا مقرون به صرفه هستند.
  • خودآموزی: خودآموزی یک راه عالی برای یادگیری برنامه نویسی است. می توانید از منابع آنلاین، کتاب ها و مقالات برای یادگیری استفاده کنید.

در اینجا چند نکته برای انتخاب بهترین دوره برنامه نویسی برای شما آورده شده است:

  • نظرات را بخوانید: قبل از ثبت نام در دوره، نظرات سایر دانشجویان را بخوانید. این به شما کمک می کند تا کیفیت دوره را ارزیابی کنید.
  • محتوای دوره را بررسی کنید: قبل از ثبت نام در دوره، محتوای دوره را بررسی کنید. مطمئن شوید که دوره بر موضوعاتی تمرکز دارد که به شما علاقه مند هستند.
  • مهلت های دوره را بررسی کنید: قبل از ثبت نام در دوره، مهلت های دوره را بررسی کنید. مطمئن شوید که می توانید برنامه دوره را با برنامه خود هماهنگ کنید.

با انجام تحقیقات خود و مقایسه گزینه های مختلف، می توانید بهترین دوره برنامه نویسی را برای خود پیدا کنید.

در اینجا چند نکته خاص برای انتخاب دوره برنامه نویسی برای مبتدیان آورده شده است:

  • به دنبال دوره ای باشید که بر مفاهیم پایه برنامه نویسی تمرکز دارد. این دوره ها معمولاً موضوعاتی مانند ساختار داده ها، الگوریتم ها و نحو زبان های برنامه نویسی را پوشش می دهند.
  • به دنبال دوره ای باشید که پروژه های عملی را در بر می گیرد. پروژه های عملی به شما کمک می کنند تا مهارت های خود را تمرین کنید و یاد بگیرید که چگونه کد خود را پیاده سازی کنید.
  • به دنبال دوره ای باشید که به شما کمک می کند تا یک پورتفولیو ایجاد کنید. یک پورتفولیو مجموعه ای از پروژه های شما است که می توانید از آن برای نشان دادن مهارت های خود به کارفرمایان بالقوه استفاده کنید.

با دنبال کردن این نکات، می توانید یک دوره برنامه نویسی را انتخاب کنید که پایه ای محکم برای مهارت های شما فراهم کند.

کدام دوره های برنامه نویسی برای شما مناسب تر هستند؟

  1. اول باید ببنید در چه زمینه ای علاقمند هستید و چطوری می توانید از آن دوره ی برنامه نویسی کسب درآمد کنید.
  2. سپس باید دنبال استادی که در زمینه مورد نظر شما خبره است و دارای مهارت است را پیدا کنید.
  3. نوع مهارت های کامپیوتری، نرم افزارها و سخت افزارهایی که در ضبط دوره ها بکار می رود اهمیت دارد که می توانید از روی مشخصات دوره برنامه نویسی مورد نظر آن را پیدا کنید یا از پشتیبانی دوره بپرسید.
  4. باید به مهارت هایی که کارفرمای مورد نظر شما به آن نیاز دارد هم توجه کنید تا بتوانید انتخاب خوبی برای گزینش دوره های برنامه نویسی خود داشته باشید.
  5. سرفصل هایی که در دوره ی برنامه نویسی تدریس می شود با توجه به نیاز شما باشند.
  6. قیمت دوره های برنامه نویسی باتوجه به سرفصل ها مناسب است؟
  7. از انتخاب کورکورانه و ثبت نام در دوره ی اموزش برنامه نویسی خودداری کرده و بهترین دوره آموزش برنامه نویسی را که منجر به تقویت رزومه شما در مقایسه با همکلاسی هایتان می شود، انتخاب کنید.
  8. توضیحات دوره های آموزش برنامه نویسی، سرفصل دوره و مهارت های ذکر شده در آن را بخوانید.
  9. قبل از ثبت نام دوره های آموزش برنامه نویسی به این نکته توجه کنید که آیا سطح دوره با دانش شما از کامپیوتر همخوانی دارد؟
  10. قبل از ثبت نام دوره های آموزش برنامه نویسی به این نکته توجه کنید که آیا فناوری که طی آن آموزش داده می شود در شغل شما کاربرد دارد؟
  11. قبل از ثبت نام دوره های آموزش برنامه نویسی به این نکته توجه کنید که آیا دوره مورد نظر سطح مهارت شما را در زمینه مطالعاتی فعلی افزایش خواهد داد؟
  12. قبل از ثبت نام دوره های آموزش برنامه نویسی به این نکته توجه کنید که آیا مهارت های آموزشی آن به بهبود رزومه شما کمک خواهد کرد؟
  13. و…

از کدام دوره ی برنامه نویسی شروع کنم؟ 

تنوع دوره های برنامه نویسی آنقدر زیاد است که با تمامی سطوح تجربه و مهارت سازگاری دارند. اگر آشنایی خاصی با کامپیوتر ندارید حتما مهارت های مقدماتی که از صفر هستند را دنبال کنید و از شروع دوره ی برنامه نویسی پیشرفته خود داری کنید. در واقع شروع دوره ی برنامه نویسی از سطح پایه گاهی منجر به علاقمندی شما به علوم رایانه می شود.

مهارت های بدست امده با ثبت نام در دوره های برنامه نویسی چگونه است ؟

قرار نیست شما در بهترین دوره های اموزش برنامه نویسی شرکت کنید صرفا برای اینکه کسب درامد داشته باشید! بلکه با آموزش برنامه نویسی به مهارت های زیر هم دست خواهید یافت: 

  • با ثبت نام دوره برنامه نویسی می توانید هر مساله را براحتی حل کنید.
  • با ثبت نام دوره برنامه نویسی می توانید تصیم گیری های خود را قوی تر و سریع تر و منطق تر کنید. 
  • با ثبت نام در دوره برنامه نویسی می توانید پروژه های گروهی انجام دهید که طی آن هر فرد مسئول نوشتن یک ماژول خاص از کد است. همکاری با اعضای دیگر گروه و حتی تیم های دیگر به منظور تعریف بخش های کوچکتر از مسئله و حل آن مهارت ارزشمندی است که در شغل آینده به شما کمک بسیاری می کند.
  • با ثبت نام در دوره برنامه نویسی می توانید خلاقیت های خود را افزایش دهید. شما به عنوان یک برنامه نویس باید واسط کاربری گرافیکی را به گونه ای طراحی کنید که برای کاربران نوآورانه بوده و از جنبه های زیبایی شناسی هم برخوردار باشد. علاوه بر این باید با مدیریت نیازهای غیرمنتظره کاربران هم آشنایی پیدا کنید.
  • با ثبت نام دوره های برنامه نویسی باهوش تر می شوید و متفاوت از دیگران فکر می کنید.
  • با ثبت نام دوره های برنامه نویسی تاثیر مثبتی برای حرفه و شغل آینده خود به ارمغان می اورید.
  • با ثبت نام دوره های برنامه نویسی زندگی اجتماعی خود را بهبود می بخشید.
  • با ثبت نام در دوره برنامه نویسی ایده های مورد نظر خود را در زندگی خود اعمال می کنید.
  • با ثبت نام در دوره های برنامه نویسی اعتماد به نفس خود را تقویت می کنید.
  • با ثبت نام در دوره های برنامه نویسی درامد خود را افزایش می دهید.
  • با ثبت نام در دوره های برنامه نویسی کاری مدرن خواهید داشت. 
  • با ثبت نام دوره آموزش برنامه نویسی کاری دارید که همه جا می توانید با ان کاری کنید بدون در نطر گرفتن مکان خاصی!
  • با ثبت نام دوره آموزش برنامه نویسی می توانید با یک لپ تاپ هم برای خود کسب درامد داشته باشید. 
  • با ثبت نام دوره آموزش برنامه نویسی می توانید بفکر مهاجرت باشید.

توصیه هایی که بعد از ثبت نام دوره برنامه نویسی باید بدانید:

پس از اینکه تصمیم گرفتید در دوره های برنامه نویسی شرکت کنید و در دوره برنامه نویسی آنلاین یا حضوری ثبت نام کردید، حالا باید در کلاس شرکت کنید. بهتر است موارد زیر را به یاد داشته باشید:

  • از گوگل کمک بگیرید: ممکن است حین آموزش دوره های برنامه نویسی برای شما سوال یا مشکلی پیش آید، برای اینکار سراغ گوگل بروید. گوگل چاره هر مشکلی است حتی برای شما برنامه نویسان! ممکن است کدی پیدا کنید که دقیقا جواب شما نیست ولی در درک سینتکس یا نحوه کد مورد نظر به شما کمک می کنند. تا زمانی که کد پیدا شده در اینترنت را دقیقا کپی نکرده و به عنوان یک راهنما از استفاده کنید، این کار تقلب محسوب نمی شود.
  • دوره های برنامه نویسی انلاین را تست کنید: سایت هایی هستند که دوره برنامه نویسی انلاین و اموزشی بصورت فارسی و انگلیسی برگزار می کنند که می توانید با انها تعامل داشته باشید و سری به این سایت ها بزنید. از جمله این سایت ها می توان به CodeAcademy, Coursera و Udemy اشاره کرد. الکامکو نیز برخی دوره ها را به صورت آنلاین برگزار می نماید که می‌توانید لیست دوره‌های آنلاین برنامه نویسی ما را در این صفحه ببینید.
  • سریع بی خیال نشوید: برنامه نویسی هم مانند اکثر دوره های اموزشی دیگر چالشی است و کسی که علاقمند و ادم پیگیری نباشه نمی تواند موفق باشد در نتیجه سر هر مشکلی سریع تصمیم گیری نکنید و به دنبال راه حل باشید چون برنامه نویسی ارزش تلاش را دارد.
  • از دوره های غیر حضوری برنامه نویسی یا دوره های حضوری برنامه نویسی به نحو احسن استفاده کرده و روی آموزش های مربی، دروس و پروژه ها به خوبی تمرکز کنید.
  • پس از شناسایی مهارت برنامه نویسی خاصی که زمینه کاری مورد علاقه شما به آن نیاز دارد، زمانی را به شرکت در دوره های غیر حضوری برنامه نویسی یا دوره های حضوری برنامه نویسی اختصاص دهید تا شما را یک سر و گردن بالاتر از دیگر دانشجویان و متقاضیان آتی استخدام قرار دهد.
  • حتی اگر در حیطه کاری هم از برنامه نویسی بهره نبرید مهارت های ارزشمندی نظیر حل مسئله، تفکر انتقادی و همکاری با دیگران را برای شما به ارمغان می آورد.

لیست دوره های آموزش برنامه نویسی الکامکو

در این صفحه لیست دوره های آموزش برنامه نویسی الکامکو را مشاهده می کنید: 

دوره های جاوا و اندروید شامل موارد زیر می باشد: 

  1. آموزش ساخت نرم افزار اندروید 
  2. آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اندروید
  3. آموزش ساخت اپلیکیشن فیلم 
  4. اموزش ui و ux اندروید
  5. دوره متخصص برنامه نویسی اندروید
  6. آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  7. دوره اندروید پلاس
  8. پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. معماری MVVM در اندروید
  10. آموزش معماری mvp با rxjava در اندروید
  11. آموزش ساخت تاکسی یاب آنلاین مشابه اسنپ

دروه های کاتلین شامل موارد زیر است: 

  1. دوره جامع آموزش کاتلین پروژه محور
  2. دوره ساخت اپلیکیشن فروشگاهی با کاتلین با معماری mvvm

دوره های برنامه نویسی با فلاتر شامل موارد زیر است: 

  1. دوره متخصص آموزش فلاتر پروژه محور
  2. آموزش ساخت تاکسی یاب آنلاین با فلاتر

دوره های برنامه نویسی وب شامل موارد زیر است:

  1. دوره متخصص آموزش Asp.Net Core مهارت محور
  2. دوره متخصص آموزش لاراول (Laravel) مهارت محور
  3. آموزش صفر تا صد ASP.Net Core + ساخت فروشگاه اینترنتی
  4. دوره متخصص وردپرس
  5. دوره متخصص PHP
  6. آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با لاراول با پنل چند فروشندگی
  7. آموزش ساخت آزمون گیر آنلاین با ASP.NET Core
  8. آموزش ساخت اتوماسیون اداری حرفه ای با ASP.NET Core
  9. آموزش صفر تا صد جاوا اسکریپت
  10. دوره متخصص طراحی وب

دوره های متخصص

دوره های مایکروسافت

قیمت دوره های آموزش برنامه نویسی الکامکو چقدر است؟

قیمت دوره های آموزش برنامه نویسی بستگی به دوره ای که در آن ثبت نام می کنید دارد و این قیمتها بستگی به نوع دوره، تعداد جلسات و سختی برنامه نویسی خواهد داشت. البته قیمت دوره های آموزش برنامه نویسی الکامکو همراه با تخفیف محاسبه شده اند.

در دوره های اموزش برنامه نویسی الکامکو از چه سخت افزاهایی استفاده می شود؟ 

  1. میکروفون یقه‌ای Sennheiser مدل EW 112P G4
  2. کارت صدا Creative Sound Blaster GC7
  3. و…

با توجه به اینکه کیفیت مطلوب دوره های اموزش برنامه نویسی برای ما اهمیت بالایی دارد، تمام ویدیوهای دوره های اموزش برنامه نویسی سایت الکامکو با بالاترین کیفیت یعنی ۱۰۸۰p ضبط شده اند. کیفیت بالای تصویر در ویدیو سبب می شود تا دانشجویان عزیز کدها و تصاویر به کار رفته برای آموزش را بهتر مشاهده کنند و هیچ نگرانی از این بابت نداشته باشند.

سوالات متداول در رابطه با دوره ی اموزش برنامه نویسی : 

در این قسمت شما را با سوالاتی که کاربران از ما بیشتر در رابطه با دوره های آموزش برنامه نویسی آنلاین دارند آشنا می کنیم:

برای کاهش قیمت دوره های اموزش برنامه نویسی الکامکو کد تخفیف هم دارید؟  

قیمت دوره های اموزش برنامه نویسی نسبت به سطح تدریس دروس و سرفصل ها و شیوه تدریس مقرون به صرفه تر از رفتن به کلاس های حضوری و پرهزینه است. ولی با این حال قیمت دوره های اموزش برنامه نویسی همراه با تخفیف در سایت درج شده اند ولی در مواقع و روزهایی خاص کد تخفیف هم برای کم کردن قیمت دوره های برنامه نویسی به شما از طریف تلگرام و اینستاگرام و سایت اطلاع رسانی می شود. 

قیمت دوره های برنامه نویسی حضوری بیشتر است یا انلاین؟ 

اول اینکه شما برای یادگیری برنامه نویسی نباید به قیمت دوره برنامه نویسی زوم کنید ولی این به این معنا نیست که بخواهید هر دوره ای که ارزانتر باشد را بخرید! قیمت دوره برنامه نویسی بصورت آنلاین هم کاملتر است و هم مقرون به صرفه تر ! چون نیاز نیست هزینه رفت و امد به کلاس را بدهید. با یکبار خرید و پرداخت قیمت دوره برنامه نویسی همیشه به فایل های اموزشی دسترسی دارید. برای رفع اشکال می توانید با مدرس بصورت انلاین در ارتباط باشید.

قیمت دوره برنامه نویسی به چه عواملی بستگی دارد؟ 

  • قیمت دوره برنامه نویسی به تعداد جلسات دوره بستگی دارد.
  • قیمت دوره برنامه نویسی به نحوه تدریس مدرس بستگی دارد.
  • قیمت دوره آموزش برنامه نویسی به سخت افزارهای بکار رفته در کلاس ها بستگی دارد.
  • قیمت دوره اموزش برنامه نویسی به تعداد سرفصل هایی که درس داده می شود بستگی دارد.
  • قیمت دوره آموزش برنامه نویسی به ابزارهای نرم افزاری که درون کلاس تدریس می شود بستگی دارد.
  • قیمت اموزش برنامه نویسی به تجربه و سابقه کار برنامه نویس بستگی زیادی دارد.

دوره ی آموزش برنامه نویسی ترسناک است؟ 

خیر – شما به هر چیزی که از دور آن را نگاه کنید بله ترسناک است ولی برای نزدیک شدن و غلبه کردن باید به آن موضوع نزدیک شوید تا برای شما عادی شود. دوره ی آموزش برنامه نویسی هم به همین صورت است. همه چیز برای انتقال تجربه به شما آماده است و کافی است شما علاقه و پشتکار لازم را داشته باشید تا موفق شوید. 

من تابحال هیچ دوره ی اموزش برنامه نویسی شرکت نکردم، آیا موفق خواهم شد؟ 

قرار نیست هر کسی که قبلا در دوره های اموزش برنامه نویسی انلاین یا حضوری شرکت کرده برنامه نویس خوبی بوده باشه و بخواهد این راه را ادامه دهد! هر برنامه نویس موفقی مطمئنا هیچ پیش زمینه ای نداشته و یک روزی از صفر شروع کرده است. در ضمن دوره های اموزش برنامه نویسی انلاین الکامکو همگی از صفر تا صدی هستند و نیاز نیست نگران این موضوعات باشید. 

دوره برنامه نویسی چقدر طول میکشد؟

برای پاسخ به این سوال که هر دوره برنامه نویسی چقدر طول میکشد باید بگیم که جواب یکسانی برای هر درس وجود ندارد و همه چیز بستکی به موارد زیر دارد: 

  1. دوره های غیر حضوری برنامه نویسی شرکت کردید یا دوره های حضوری برنامه نویسی؟
  2. چقدر تایم برای یادگیری دوره های برنامه نویسی می خواهید بگذارید؟ 
  3. مدرس شما پروژه محور تدریس می کند یا خیر؟
  4. با زبان انگلیسی چقدر آشنایی دارید؟
  5. زبان برنامه نویسی که می خواهید یاد بگیرید سخت یا آسان؟ و شما هیچ پیش زمینه از آن دارید؟
  6. در چه سنی می خواهید برنامه نویسی را شروع کنید و اقدام به یادگیری دوره های برنامه نویسی کنید؟
  7. ضریب هوشی شما برای یادگیری یک دوره برنامه نویسی چگونه است؟
  8. یادگیری دوره های برنامه نویسی نیاز به حوصله و تمرکز دارد. آیا حوصله و تمرکز خوبی برای آنها دارید؟
  9. چقدر می توانید وقت برای تمرین و تکرار بعد از خرید دوره های اموزش برنامه نویسی و یادگیری آنها بگذارید؟
  10. منبع اموزشی که برای یادگیری دوره برنامه نویسی خود انتخاب کردید خوب و استاندارد است یا نه؟
  11. و…

در کل برای پاسخ به این سوال که هر دوره برنامه نویسی چقدر طول می کشد باید بگیم که برای برنامه‌نویس حرفه‌ ای شدن باید ماه‌ها و سال‌ها وقت بگذارید و برنامه‌نویسی انجام دهید و در شروع کار زیاد خودتان را درگیر سوالات این چنینی نکنید.

مزایای شرکت در دوره های غیر حضوری برنامه نویسی چیست؟

آموزش مجازی که ترجمه واژه Virtual Learnin است گاه با نام آموزش الکترونیکی E-Learning نیز شناخته می شود و به معنی آموزشی است که در آن بخش اصلی آموزش به صورت مجازی و با استفاده از رایانه صورت می پذیرد و استاد و دانشجو به صورت فیزیکی با هم ارتباط ندارند و محتوای آموزشی با استفاده از روش های الکترونیکی و با تولید محتوای الکترونیکی به دانشجو منتقل میشود به همین دلیل این آموزش ها تنها محدود به صفحات وب نیستند و با ارائه مباحث و دروس به شکل مجموعه تصاویر و یا ویدئو های آموزشی, فایل های صوتی, ارتباط با استاد بصورت آنلاین و معرفی برخی از صفحات وب مربوط به بحث, تنوع بیشتری به محیط یادگیری می دهند

  • با دوره غیر حضوری برنامه نویسی می توانید ساعت و زمانبندی شروع و پایان کلاسها را با مدرس خود بصورت اختصاصی تنظیم کنید.
  • با دوره های غیر حضوری برنامه نویسی همیشه جزوه ها را دارید و در هر زمان و هر ساعتی که خواستید می توانید از انها استفاده کنید.
  • هر زمان و هر جا که هستید می توانید در دوره غیر حضوری آموزش برنامه نویسی خود انلاین شرکت کنید و کلاس برنامه نویسی خود را برگزار کنید.
  • با یادگیری دوره های غیر حضوری اموزش برنامه نویسی می توانید همزمان هم کار کنید و کسب درامد داشته باشید و موقعیت شغلی خود را حفظ کنید و هم در حال یادگیری باشید.
  • شهریه دوره غیر حضوری اموزش برنامه نویسی معمولا خیلی کمتر از رفتن به کلاسهای حضوری است. چون هزینه های اضافی به دلیل مبلغی که برای اجاره آموزشگاه و هزینه های جانبی آن وجود ندارد و برای شما مقرون به صرفه تر خواهد بود.
  • با شرکت در دوره غیر حضوری برنامه نویسی تنوع در دریافت پاسخ سوالات وجود دارد و می توانید پاسخ سوالات خود را نیز در انجمن های برنامه نویسی، تالار گفتگو و این مدل فضاهایی که در داخل سایت فروشگاه برنامه نویسی آنلاین و یا خارج از آن وجود دارد مطرح کنید و پاسخ های متنوع تری را از متخصصانی که در جاهای مختلف هستند و مختص شهر شما نیستند دریافت نمایید.
  • دوره های غیر حضوری برنامه نویسی سرعت شما را در یادگیری افزایش می دهند. این یک واقعیت شناخته شده است که افراد مختلف به روش های مختلف و با سرعت های مختلف یاد می گیرند ولی با داشتن فیلم های آموزشی که همیشه در دسترس شما هستند، می توانید از حداکثر وقت خود برای یادگیری استفاده کنید و خودتان را محدود به تایم مشخصی که برای کلاس های حضوری تعیین شده نکنید! در واقع می توانید هر روز به اندازه ای که می خواهید مطالعه کنید.
  • با شرکت در دوره های آموزش برنامه نویسی انلاین می توانید جواب سوالات خود را سریعتر دریافت کنید. یعنی اگر بعد از دیدن فیلم های اموزشی سوالی دارید می توانید آن را از طریق پشتیبانی آموزشگاه برنامه نویسی آنلاینی که در آن دوره ای خریدید یا آموزشی دیدید آن را مطرح کنید و بپرسید. روند پاسخگویی در این روش ها معمولا سریع است.
  • نوشتن کد های برنامه نویسی بسیار لذت بخش هست. حتی اگر کد برنامه نویسی ساده ای باشد. به خصوص که برنامه نویس چند بار در نوشتن کد های برنامه نویسی شکست بخورد و کدش کار نکند. زمانی که موفق به نوشتن صحیح آنها شوید، بسیار حس خوبی پیدا می کنید. با شرکت در دوره غیر حضوری آموزش برنامه نویسی می توانید کدنویسی را برای خود بارها و بارها در کنار استاد به صورت انلاین یا افلاین برای خودتان تمرین کنید.
  • با شرکت در دوره های غیر حضوری اموزش برنامه نویسی می توانید مدرس را به صورت انلاین به خانه خود یا هر جا که هستید بیاورید.
  • با شرکت در دوره غیر حضوری اموزش برنامه نویسی دیگر نگران دیر رسیدن به کلاس نیستید فقط کافی است اینترنت خود را روشن کنید و سریع وارد کلاس انلاین خود شوید.
  • با شرکت در دوره های غیر حضوری آموزش برنامه نویسی در صورتیکه بعد از هر جلسه سوالی داشتید می توانید سریع آن را در اینترنت جستجو کنید.
  • دوره های برنامه نویسی آنلاین به شما کمک می کنند تا پارتنرهای خوب برای تمرین در فضاهای مجازی پیدا کنید.
  • محدودیتی برای شرکت در دوره های برنامه نویسی انلاین و تعداد شرکت کنندگان وجود ندارد و هر پکیج برنامه نویسی می تواند بارها و بارها مورد استفاده قرار گیرد.
  • دوره های اموزش برنامه نویسی آنلاین به شما کمک می کنند در زمان و هزینه های خود صرفه جویی کنید.
  • و…

از کجاها می توان کلاس یادگیری برنامه نویسی را پیدا کرد؟ 

سایت های ایرانی و خارجی بهترین روش برای پیدا کردن کلاس یادگیری برنامه نویسی هستند: 

یکی از بهترین راه‌ها برای یادگیری برنامه نویسی به‌ویژه در شرایط امروزه که همه کارها دورکاری شده یادگیری از طریق کلاس های آموزش برنامه نویسی است. کلاس های آموزش برنامه نویسی محتوای خوبی را به زبان ها و فناوری های مختلف ارائه می دهند و به میلیون ها نفر کمک کرده اند تا دانش خود را در زمینه کدنویسی توسعه دهند و مهارت خود را ارتقا دهند. بعضی از آنها همچنین گواهینامه هایی را بر اساس عملکرد یادگیرنده ارائه می دهند که می تواند مزیت قابل توجهی در هنگام درخواست شغل باشد.

یوتیوب بهترین فضا برای پیدا کردن کلاس یادگیری برنامه نویسی است: 

یوتیوب یک پلتفرم به اشتراک گذاری ویدیو و رسانه اجتماعی آنلاین است که در آن می توانید افرادی را که ویدیوهایی در مورد موضوعات مختلف در زمینه برنامه نویسی ارائه می کنند پیدا کنید. یوتیوب به دلیل محتوای مدیریت شده و روش‌های عالی مورد استفاده برای توضیح موضوعات در زمینه برنامه‌نویسی در بین زبان‌آموزان محبوب هستند و همچنین یکی از ارجح‌ترین منابع برای یافتن آموزش با کیفیت هستند. YouTube همچنین به ارائه کلاس‌های زنده و وبینارها کمک می‌کند تا یادگیری را برای همه آسان و مقرون به صرفه کند.

مثال: Simplilearn، W3Schools و غیره.

سوشال مدیا یا شبکه های اجتماعی بهترین محیط برای پیدا کردن کلاس یادگیری برنامه نویسی هستند: 

شبکه های اجتماعی در چند وقت اخیر به یک پدیده خیلی مهم برای ارتباطات تبدیل شده است. همه در تمامی دنیا از این پلتفرم ها استفاده می کنند و زمان خیلی زیادی را هم صرف آن می کنند. کاربران می توانند موارد مختلفی را در این پلتفرم ها پست کنند، به اشتراک بگذارند و تبلیغ کنند، به ویژه تبلیغ کنندگانی که مخاطبان هدف آنها زبان آموزانی هستند که به دنبال راه ها و ابزارهایی برای یادگیری برنامه نویسی هستند.

هدف از این پست‌ها و تبلیغات، که اساساً بدون هزینه هستند، آگاه کردن مردم از فناوری‌ها و نوآوری‌های جدید و به اشتراک گذاشتن روش‌هایی است که می‌توانند برای پیگیری علایق خود و یادگیری در مورد این فناوری‌های در حال تغییر اتخاذ کنند. همچنین مربیان از پلتفرم های رسانه های اجتماعی برای ارائه درس هایی در مورد برنامه نویسی استفاده می کنند.

به عنوان مثال: فیس بوک، لینکدین، تلگرام و غیره.

نکته هایی برای بهبود یادگیری بعد از شرکت در کلاس آموزش برنامه نویسی

هنگامی که در کلاس آموزش برنامه نویسی شرکت کردید و برای یادگیری برنامه نویسی آماده شدید، باید خلاق باشید و باید هر روز بر یادگیری تمرکز کنید. یادگیری روزانه می تواند برای به دست آوردن تسلط خوب در کدنویسی خیلی تاثیر گذار باشد.

بعد از شرکت در کلاس آموزش برنامه نویسی انواع کتاب های مربوطه را نیز مرور کنید. کتاب ها به شما کمک می کنند تا مهارت های برنامه نویسی خود را به روشی خلاقانه درک و بهبود بخشید. یادگیری بسیاری از مفاهیم و مدل های کدنویسی به شما در اجرای چندین ایده خلاقانه و نوآورانه کمک زیادی می کند.

روی پروژه‌های کدنویسی بعد از رفتن به کلاس برنامه نویسی بلادرنگ کار کنید، آنها فرصتی برای فکر کردن و اجرای عمیق آنها در اختیار شما قرار می‌دهند. همچنین دارای توانایی بهبود مهارت های ارتباطی در حین کار بر روی پروژه های بلادرنگ است.

در حین با بعد از کلاس برنامه نویسی به دنبال بازخورد از کارشناسان یا متخصصان باشید، زمانی که بازخورد دیگران را دریافت می کنید، ایده ای برای بهبود و پیاده سازی بسیاری از کدنویسی های دیگر به روش بهتری به دست می آورید.

بعد از رفتن به کلاس برنامه نویسی هیچوقت تمرین و تکرار را متوقف نکنید. برنامه نویسی فقط و فقط با تمرین و تکرار زیاد نتیجه بخش است. 

پلتفرم هایی با هدف برگزاری کلاس برنامه نویسی رایگان 

پلتفرم‌های آموزش و یادگیری از راه دور نقش مهمی در فراهم کردن فرصت‌هایی برای یادگیری و آگاهی دارند. این پلتفرم ها آموزش را مقرون به صرفه، آسان، کارآمد و در دسترس تر کرده اند. بسیاری از این پلتفرم‌ها دوره‌ها و برنامه‌های مختلفی را در زمینه کدنویسی ارائه می‌دهند که می‌تواند به ارتقای دانش شما کمک کند. شما می توانید با مطالعه دروس ارائه شده توسط این پلتفرم های آنلاین در مورد برنامه نویسی بیشتر بدانید.

کلاس های آموزش برنامه نویسی آنلاین SkillUp:

پلتفرم SkillUp توسط Simplilearn Solution Private Limited ارائه شده است که در سال ۲۰۱۰ توسط آقای کریشنا کومار تاسیس شد. دوره های کلاس برنامه نویسی آنلاین رایگان را برای کسانی که به دنبال تجربه یادگیری بهتر همراه با محتوای با کیفیت و انعطاف پذیری از نظر زمان و سرعت یادگیری هستند ارائه می دهد. هدف اصلی SkillUp ایجاد مهارت های بنیادی قوی برای رشد شغلی است. SkillUp همچنین وبینارهای زنده با کارشناسان و متخصصان صنعت را برای کمک به توسعه فناوری ارائه می دهد.

کلاس های اموزش برنامه نویسی انلاین W3Schools :

W3Schools یک وب سایت آموزشی فریمیوم به عنوان کلاس یادگیری برنامه نویسی است که برگرفته از “وب جهانی” ایجاد شده در سال ۱۹۹۸ است. این وب سایت یکی از وب سایت های برتر برای یادگیری برنامه نویسی است، عمدتا برای افرادی کاربرد دارد که به دنبال مطالب بیشتر و تسلط بر موضوع هستند که شامل مطالب از سطح مبتدی تا پیشرفته است. دوره های سطح W3Schools دوره هایی را در مورد برخی دیگر از فناوری ها و ابزارهای توسعه ارائه می دهد که برای یادگیری و ارتقاء مهارت بسیار مهم هستند.

کلاس برنامه نویسی آنلاین HackerRank :

HackerRank یک شرکت فنی است که بر چالش‌های برنامه‌نویسی رقابتی برای مصرف‌کنندگان و کسب‌وکارها تمرکز می‌کند. به استخدام شرکت‌های دیگر کمک می‌کند و به ارائه محتوای خوب کمک می‌کند. این شامل جاوا، C++، PHP، Python، SQL، جاوا اسکریپت است و چندین حوزه علوم کامپیوتر را در بر می گیرد.

کلاس آموزش برنامه نویسی آنلاین LinkedIn Learning:

LinkedIn Learning یک وب‌سایت آمریکایی و زیرمجموعه LinkedIn است که در سال ۱۹۹۵ توسط Lynda Weinman با نام Lynda.com تأسیس شد و بیش از ۱۵۰۰۰ دوره و مسیر یادگیری را ارائه می دهد. LinkedIn Learning  کلاس های یادگیری برنامه نویسی ویدیویی را توسط متخصصان صنعت در زمینه نرم‌افزار، خلاقیت و مهارت‌های تجاری ارائه می‌دهد. هر کلاس آموزش برنامه نویسی آنلاین لینکدین به سه دسته تقسیم می شوند: کسب و کار، خلاقیت و فناوری.

کلاس آموزش برنامه نویسی انلاین GeeksforGeeks:

GeeksforGeeks یک سازمان غیرانتفاعی که در زمینه علوم کامپیوتر فعالیت دارد و شامل برنامه‌ها و مقالات کامپیوتری باکیفیت و یونیک است. همچنین شامل آموزش های رایگان، میلیون ها مقاله، دوره های زنده، آنلاین و کلاس اموزش برنامه نویسی آنلاین می شود. همچنین دارای مسابقات کدنویسی مکرر، وبینارها توسط کارشناسان صنعت، فرصت های کارآموزی و فرصت های شغلی است.

کلاس اموزش برنامه نویسی آنلاین Codecademy:

Codecademy یک پلت فرم تعاملی آنلاین آمریکایی است که کلاس های آموزش برنامه نویسی آنلاین رایگان برای کدنویسی در ۱۲ زبان برنامه نویسی مختلف ارائه می دهد. Codecademy در سال ۲۰۱۱ توسط Zach Sims و Ryan Bubinski در نیویورک، ایالات متحده آمریکا تاسیس شد. Codecademy دوره های رایگان برخی از زبان های برتر مانند جاوا، پایتون، توسعه وب، سی شارپ، سوئیفت و سایر زبان های نشانه گذاری مانند CSS، HTML و چند زبان دیگر را ارائه می دهد.

خب در این قسمت شما را با چند وب سایت که کلاس اموزش برنامه نویسی انلاین رایگان ارائه می دهند آشنا کردیم. 

آموزش برنامه نویسی در کلاس برنامه نویسی آنلاین الکامکو

سایت الکامکو کلاس های برنامه نویسی زیادی را برای کدنویسان جدید و مبتدی ارائه می دهد. این کلاس های مقدماتی آموزش گام به گام نحوه کدنویسی با استفاده از زبان مورد علاقه خود را ارائه می دهند. هر کلاس برنامه نویسی بصورت صفر تا صد و پروژه محوری است و به بهترین شیوه های برنامه نویسی تمرکز دارد و به شما می آموزد که چطوری مسائل را به طور موثر حل کنید.

بعد از شرکت در کلاس های یادگیری برنامه نویسی چه شغل هایی می توان داشت؟ 

بعد از شرکت در کلاس های یادگیری برنامه نویسی در صورتیکه به برنامه نویسی تسلط داشته باشید، هزاران شغل مختلف در برنامه نویسی و زمینه های مرتبط آن وجود دارد که یک برنامه نویس کامپیوتر ماهر و با تجربه می تواند اساساً شغل مدرن و پولسازی داشته باشد.

برای اطمینان از این قضیه می توانید سری به سایت های فریلنسری ایرانی و خارجی و سایت هایی که آگهی های برنامه نویسی را در سایت قرار می دهند سر بزنید و آگهی ها را دنبال کنید. همچنین بخوانید: گرفتن پروژه برنامه نویسی چگونه است؟

افرادی که مایل به ورود به دنیای برنامه نویسی کامپیوتر هستند می توانند در هر تعداد از زبان های برنامه نویسی محبوب تخصص داشته باشند و فرصت های زیادی پیدا کنند. به عنوان یک برنامه نویس جوان به زبان انتخابی خود شروع کنید و تجربه و مهارت های لازم را برای ارتقاء نردبان به مهندس نرم افزار یا حتی مدیر ارشد فناوری کسب کنید.

به کلاس اموزش های برنامه نویسی علاقه دارم یا خیر؟ 

برای اینکه متوجه شوید به کلاس اموزش های برنامه نویسی علاقمند هستید یا خیر یک دوره مبتدی در علوم کامپیوتر یا هر تعداد زبان برنامه نویسی بگذرانید و ببینید که آیا این رشته هیجان انگیز و مورد تقاضا برای شما مناسب است یا خیر. در حال حاضر دوره های مقدماتی و گام به گام زیادی در دسترس هستند تا به شما کمک کنند کدنویسی به زبان های مختلف را یاد بگیرید. ثبت نام کنید و از امروز شروع به یادگیری کنید.

چه به دنبال سرعت بخشیدن به حرفه خود، کسب مدرک یا یادگیری چیزی به دلایل شخصی باشید، بهترین سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو دوره هایی را برای شما دارد.

۵ نوع زبان برنامه نویسی که طبقه بندی می شوند عبارتند از:

  1. زبان برنامه نویسی رویه ای
  2. زبان برنامه نویسی کاربردی
  3. زبان برنامه نویسی اسکریپت
  4. زبان برنامه نویسی منطقی
  5. زبان برنامه نویسی شی گرا

اگر می خواهید زبان های برنامه نویسی پرطرفدار را یاد بگیرید، دوره های برنامه نویسی آنلاین ELECOMCO را بررسی کنید تا در یک زبان مورد نیاز آموزش ببینید و به عنوان متخصص اندروید، IOS یا وب و غیره تبدیل شوید.

یادگیری آنلاین چیست؟

یادگیری آنلاین یک رسانه آموزشی است که به دانشجویان امکان می‌دهد از طریق اینترنت در دوره‌های آموزشی شرکت کنند. آنها نیازی به بازدید از سالن‌های سخنرانی یا کلاس‌های درس ندارند و می‌توانند هر آنچه را که می‌خواهند به راحتی در خانه خودشان یاد بگیرند.

همچنین یادگیری آنلاین راهی است که متخصصان رشته می‌توانند دانش خود را به روشی رضایت‌بخش منتقل کنند. برای برخی، یادگیری آنلاین به معنای دریافت مدرک از طریق برنامه‌های درسی آنلاین دانشگاه یا کالج است. اما این فقط نوک کوه یخ آموزش آنلاین است. هر کسی می‌تواند یک دوره آنلاین ایجاد کند، نه تنها برای آموزش مخاطبان خود بلکه برای درآمدزایی.

چرا در کلاس های آموزش برنامه نویسی انلاین شرکت کنیم؟

شرکت در کلاس های آموزش برنامه نویسی انلاین مزایای زیادی دارد که در اینجا به برخی از انها اشاره خواهیم کرد:

۱- شرکت در کلاس های اموزش برنامه نویسی باعث تقویت تفکر منطقی می شود

کدنویسی نیاز به تفکر منطقی دارد و به شما یاد می دهد که چگونه با مشکلات پیچیده برخورد کنید و با تجزیه و تحلیل آنها به مسائل کوچکتر که مدیریت و حل آنها آسانتر است، مقابله کنید. این فرآیند تجزیه نامیده می شود. حتی اگر شما با کلاس های اموزش برنامه نویسی هرگز به یک برنامه نویس کامپیوتر یا مهندس نرم افزار حرفه ای تبدیل نشوید، باعث می شود دامنه فکری خود را افزایش دهید.

۲- کلاس اموزش برنامه نویسی می تواند برای کودکان هم گزینه مناسبی برای آینده باشد. 

یکی از راه‌های عالی برای آزمایش قدرت یادگیری کدنویسی، تمرین با منابع مناسب کودکان مانند زبان برنامه نویسی اسکرچ Scratch است که به شما و فرزندتان مقدمه‌ای با اصول برنامه‌نویسی و استدلال سیستمی می‌دهد. این درک اساسی به شما کمک می کند تا به سمت زبان ها و برنامه های پیچیده تر حرکت کنید. کلاس اموزش برنامه نویسی اسکرچ را می توانید در سایت های ایرانی و خارجی دنبال کنید.

۳- شرکت در کلاس یادگیری های برنامه نویسی به خلاقیت شما کمک می کند. 

برنامه نویسی به شما اجازه می دهد تا خلاق باشید. اینکه بتوانید برنامه یا بازی ویدیویی خودتان را طراحی کنید جذاب نیست؟ با شرکت در کلاس یادگیری های برنامه نویسی می توانید پروژه هایی را ایجاد کنید که دوست دارید. با یادگیری برنامه نویسی یاد می گیرید که خلاقیت خود را به حداکثر برسانید و یاد می گیرند که چگونه ایده های خود را برای حل مشکل خود ارائه دهند. این یک مهارت ضروری است که بسیار فراتر از یک کامپیوتر است.

همچنین بخوانید: مفسر برنامه نویسی چیست؟

۴- با شرکت در کلاس یادگیری برنامه نویسی می توانید اعتماد به نفس کاریتان را افزایش دهید. 

به طور کلی آموزش برنامه نویسی یک مهارت مهم در زندگی است. ما نمی‌خواهیم کسی وقتی با مشکل یا مانعی مواجه می‌شود تسلیم شود، بلکه می‌خواهیم به راه خود ادامه دهند. کلاس یادگیری برنامه نویسی به شما می آموزد که پشتکار داشته باشید و برای حل مشکلی که دارید، به راه خود ادامه دهید و تا زمانی که راه حل مناسب پیدا نکردید، راه حل های متفاوتی ارائه دهید.

همچنین بخوانید: واسط برنامه نویسی کاربردی (API) چیست؟

۵- کلاس اموزش های برنامه نویسی به یادگیری بهتر کمک می کند.

بعضی از افزاد از اینکه بتوانند مشکل خود را با دیگران به اشتراک بگذارند ترس دارند و نمی توانند این مسایل را براحتی مطرح کنند. کلاس اموزش های برنامه نویسی انلاین این امکان را به شما می دهند تا بتوانید سوال خود را ازادانه مطرح کنید و دنبال راه حلی برای آن در فضاهای مختلف باشید. چون کسی نیست تا بخواهید از اون واهمه یا خجالتی داشته باشید.

همچنین بخوانید: محیط توسعه یکپارچه (ide) چیست؟

۶- کلاس های اموزش برنامه نویسی آنلاین نیاز به رفت و امد ندارند

اینکه شما به موقع در کلاس های اموزش برنامه نویسی حضوری حاضر شوید دغدغه مهمی برای همه است. کلاس های اموزش برنامه نویسی آنلاین باعث شده که دیگر با مشکلاتی نظیر ترافیک، خرابی ماشین، شلوغی اتوبوس و BRT و مترو، بد بودن آب و هوا مواجه نشوید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که کامپیوتر یا موبایل خود را روشن کرده و وارد کلاس های اموزش برنامه نویسی انلاین خود شوید و یا فیلم های انلاین را در پنل خود مشاهده کنید.

بیشتر بخوانید: برنامه نویسی چیست؟ 

۷- شرکت در کلاس برنامه نویسی می تواند مهارت های ارتباطی شما را در این زمینه بهبود بخشد.

یادگیری برنامه نویسی مانند یادگیری یک زبان جدید است. مطمئناً، ممکن است اسپانیایی یا ایتالیایی نباشد، اما یادگیری برنامه نویسی از برخی از مهارت‌هایی استفاده می‌کنید که ما هنگام یادگیری یک زبان جدید توسعه می‌دهیم. وقتی یک زبان جدید یاد می گیریم، ارتباطات بهتری می کنیم. چرا؟ ما باید بدانیم که چگونه مسائل را تجزیه کنیم تا ساده صحبت کنیم. در مورد کدنویسی هم همینطور است. رایانه‌ها فقط دستورالعمل‌ها را زمانی می‌فهمند که به زبانی ساده نوشته شده باشند که رایانه آن را می‌فهمد. کدنویسی به توسعه این مهارت کمک می کند.

۸- با شرکت در کلاس اموزش برنامه نویسی انلاین از حواس پرتی ها بدور هستید

از آن جایی که کلاس اموزش برنامه نویسی انلاین به صورت فردی با حضور مدرس یا بصورت فیلم های اموزشی انجام می شود، در نتیجه کم تر پیش می آید که موضوعی حواس شما را از کلاس پرت کند و از آن عقب بمانید. در نتیجه تمرکز شما هنگام درس، نسبت به کلاس حضوری بیشتر خواهد بود.

همچنین بخوانید: برنامه نویسی شی گرا چیست؟ 

۹- در کلاس آموزش های برنامه نویسی از مطالب تکراری خبری نیست.

همیشه عقب ماندن از کلاس دغدغه بسیاری از افراد است که با آمدن کلاس آموزش های برنامه نویسی این دغدغه تا حدودی برطرف شد. از مزایای کلاس آموزش های برنامه نویسی این است که شما در هر زمانی که بیکار بودید و وقت اضافه داشتید با تمرکز ذهنی کامل می توانید به صوت استاد خود گوش دهید، مطالب آموزشی را به دفعات مختلف بخوانید و حتی فیلم های آموزشی معلم تان را چندین بار مشاهده کنید و سوالات خود را یادداشت کنید و اگر جایی متوجه نشدید دوباره برگردید و بررسی کنید.

همچنین بخوانید: سایت های تمرین برنامه نویسی کدام ها هستند؟

۱۰- هم در کلاس آموزش برنامه نویسی انلاین شرکت کنید و موازی کار هم کنید.

شرکت در کلاس آموزش برنامه نویسی به شما این اجازه را می دهد که علاوه بر داشتن اشتغال بتوانید به تحصیل نیز ادامه دهید. بنابراین آموزش آنلاین برای کسانی که میخواهند درآمدی داشته باشند نعمت بزرگی محسوب می شود چون شما در هر ساعت از شبانه روز که بخواهید می توانید در کلاس ها شرکت کنید و نگرانی بابت تایم های کلاس نداشته باشید.

همچنین بخوانید: فریمورک چیست؟

۱۱- کلاس های آموزش برنامه نویسی مجاز ی هزینه کمتری دارند. 

کم هزینه بودن کلاس های آموزش برنامه نویسی مجازی نیز یکی دیگر از عواملی است که انعطاف پذیری کلاس های آموزش برنامه نویسی انلاین را نشان می دهد. تجربه حضور در کلاس های آنلاین می تواند بی نظیر باشد. شاید کلاس های حضوری بیشتر مورد علاقه شما باشد اما این را در نظر بگیرید که هزینه آن ها بالاتر است. بسیاری از افراد برای حضور در کلاس های حضوری در دانشگاه ها مجبور به وام گرفتن می باشند.

در نتیجه برای کلاس های آنلاین در پول شما صرفه جویی می کنند. این افراد معمولاً مجبور نیستند که زیر قولشان بزنند. در نتیجه شهریه آنها کاهش پیدا می کند. کلاس های آنلاین معمولاً نیاز و هزینه کمتری برای خرید کتاب، تسهیلات غذا و حمل و نقل دارد. در نتیجه پول بسیار زیادی ذخیره خواهد شد.

۱۲- با شرکت در کلاس های برنامه نویسی انلاین به سورس پروژه ها دسترسی خواهید داشت. 

یکی از مزایای شرکت در کلاس های برنامه نویسی مجازی این است که سورس پروژه ها همراه با فایل اموزشی به شما ارائه می گردد.

همچنین بخوانید: نرم افزار متن باز چیست؟ 

۱۳- با شرکت در هر کلاس اموزش های برنامه نویسی می توانید برای حل مشکلات خود با دیگر مجامع برنامه نویسی ارتباط بگیرید. 

به عنوان یک علاقه مند به برنامه نویسی، پیوستن به یک انجمن برنامه نویسی یا کلاس اموزش های برنامه نویسی مزایایی دارد. این فرصتی برای به اشتراک گذاشتن دانش، مشاوره و مهارت با افراد همفکر است.

۱۴- با خرید اموزش های برنامه نویسی و شرکت در کلاس های برنامه نویسی می توانید بصورت دورکاری فعالیت کنید

از آنجایی که رایانه‌ها توسط شبکه‌ها به هم متصل می‌شوند، و اکنون حتی بیشتر چیزها در فضای ابری زندگی می‌کنند، لازم نیست به مکان خاصی متصل باشید. شما می توانید کار خود را به همان اندازه موثر در مکانی که انتخاب می کنید انجام دهید و نیاز نیست وابسته به یک محیط اداری عمومی باشید. دوره های اموزش برنامه نویسی انلاین هم می توانند به شما در این زمینه کمک کنند. الکامکو به عنوان یکی از بهترین سایت های اموزش برنامه نویسی ایرانی شما در یادگیری برنامه نویسی کمک می کند. برای دانستی های بیشتر ، مقالات برنامه نویسی ما را دنبال کنید.

چه تایمی برای آموزش برنامه نویسی مناسب است؟

برای آموزش برنامه نویسی تایم خاصی نمی توان مشخص کرد. هر کسی موقعیت های خاص خودش را دارد. ولی سال‌های ابتدایی بهترین سن برای آشنایی با آموزش کدنویسی است. در این زمان، بچه‌ها از مرحله شناختی ایده‌آل رشد برای کاشت بذر برای دانش پیچیده‌تر با افزایش سن و رشد استفاده می‌کنند. بهترین ها در کدنویسی اغلب در حدود سن ۵ یا ۶ سالگی شروع به علاقه و یادگیری کدنویسی کردند.

بهترین سن برای کودک شما برای شروع یادگیری اموزش های برنامه نویسی چیست؟

برنامه نویسی برای کودکان در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است زیرا فناوری در زندگی روزمره اهمیت فزاینده ای پیدا کرده است. یاد دادن برنامه نویسی به کودکان فرصت‌های فراوانی برای موفقیت در یادگیری و رشد آینده و فعلی ارائه می‌دهد. برنامه نویسی به آنها کمک می کند تا علاوه بر موفقیت تحصیلی، بسیاری از مهارت های ضروری زندگی مانند تفکر محاسباتی و حل مسئله، ایجاد انعطاف پذیری و تفکر منطقی، پرورش خلاقیت، بهبود ارتباطات، نوشتن، برنامه ریزی و سازماندهی و غیره را توسعه دهند.

وقتی صحبت از سن مناسب برای شروع یادگیری اموزش های برنامه نویسی می شود، تقریباً برای یادگیری هر مهارت جدیدی پاسخ یکسان است⏤هرچه زودتر شروع کنید، بهتر است.

با این حال، هر کودک با سرعت متفاوتی رشد می‌کند، بنابراین می‌توان گفت که سن ایده‌آل برای شروع آموزش کدنویسی به کودکان بین سنین ۵ تا ۶ سالگی است. در این سن کدنویسی را کامل نخواهند یاد گرفت. بلکه مقدمه ای بر مهارت های استدلال منطقی مختلف است که می تواند محرک یا حتی پیش نیاز یادگیری کدنویسی باشد. برای اموزش دادن برنامه نویسی به کودکان با تمرینات ساده شروع کنید و با رشد و یادگیری کودکان به تمرینات دشوارتر بروید.

طبق مطالعات متعدد، کودکانی که از ابتدای دبستان یادگیری آموزش برنامه نویسی را شروع می کنند، موفقیت تحصیلی و عملکرد بهتری را در طول تحصیل نشان داده‌اند.

یادگیری آموزش های برنامه نویسی اشباع شده نیست؟

خیر در دنیای فناوری اطلاعات امروزه که همه چیز به سرعت در حال رشد است یادگیری آموزش های برنامه نویسی اشباع شده که نیست بلکه طرفداران بیشتری را همه ساله به خود جذب می کند.

آموزش برنامه نویسی در تمامی دنیا تقاضای زیادی دارد و دنیا به شدت به افرادی وابسته که می توانند کدنویسی کنند نیاز دارد. به عنوان مثال، تمام مشاغل آنلاین توسط برنامه نویسان بوجود آمده اند و نگهداری می شوند. بدون توسعه دهندگان دنیای اینترنت بی معنی خواهد بود.

همانطور که صنایع هر روز بیشتر و بیشتر به سمت اتوماسیون حرکت می کنند، تعداد فرصت های شغلی برای برنامه نویسان همچنان در حال افزایش است.
اکثر افرادی که برنامه نویسی بلد هستند درآمد خوبی دارند و حتی می توانید درآمد دلاری داشته باشید!

برنامه نویسی یکی از مشاغل نادری است که می تواند ۱۰۰% از راه دور یا فریلنسری کار کرد. برای کسی که دوست دارد از خانه کار کند، این یک موقعیت برد-برد است.

همچنین بخوانید: معرفی سایت های فریلسری برنامه نویسی ایرانی و خارجی

تفکر یک برنامه نویس او را از از جنبه های دیگر زندگی مانند خلاقیت، حل مسئله و تفکر ریاضی نیز پشتیبانی می کند. ما نمی گوییم همه باید یک برنامه نویس شوند، اما فکر می کنیم همه باید آن را امتحان کنند!

همچنین بخوانید: گرفتن پروژه برنامه نویسی اندروید، وب و غیره چگونه است؟

آیا برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس به مدرک برنامه نویسی یا علوم کامپیوتر نیاز دارید؟

در زمینه برنامه نویسی داشتن مدرک بدون داشتن تجربه فایده ای ندارد! شما با همین بهترین سایت های اموزش برنامه نویسی ایرانی می توانید به یک برنامه نویس خود آموخته تبدیل شوید و به اندازه فردی که مدرک دارد و حتی بیشتر مهارت داشته باشید!

برای به دست آوردن موقعیت یک برنامه نویس، لزوماً نیازی به داشتن مدرک دانشگاهی ندارید. در هر صورت، شما باید تجربه داشته باشید.

اگر تجربه کاری قبلی ندارید، می توانید شروع به کار اموزی کنید و از انجام دادن پروژه های کوچک برای نشان دادن مهارت های خود به استخدام کنندگان استفاده کنید.

برای اینکه درک درست تری از ارزش مدرک در برنامه نویسی داشته باشید در اینجا لیستی از مزایا و معایب مربوط به گرفتن مدرک دانشگاهی را با هم بررسی می کنیم:

مزایای داشتن مدرک دانشگاهی بعد از یادگیری اموزش برنامه نویسی

  • دوره های مربوط به یادگیری اموزش برنامه نویسی در دانشگاه سرعت پیشرفت شما را تعیین می کنند و شما برای ادامه دادن باید سخت مطالعه کنید. این باعث می شود هیچ جایی برای تعلل باقی نگذارید و وقت خود را تلف نکنید.
  • دانشگاه می تواند شما را به مسیر درست هدایت کند و حداقل یک نقشه راه درستی را به شما نشان دهد.
  • برای فارغ التحصیلی، شما نیاز به مطالعه طیف گسترده ای از دوره های یادگیری اموزش برنامه نویسی در موضوعات مختلف دارید. مطالعه و گذراندن این دوره ها شما را به یک برنامه نویس حرفه ای تر تبدیل می کند.
  • دانشگاه با هدف یادگیری برنامه نویسی فرصت های جدیدی را باز می کند که ممکن است هرگز به آن فکر نکرده باشید.
  • در دانشگاه برای کمک به یادگیری برنامه نویسی سایر دانشجویان، دستیاران و حتی اساتید با شما همراه هستند.
  • در دانشگاه ها شما با افراد با استعداد و همفکر متحد می شوید. اینها همکاران و هم بنیانگذاران آینده شما هستند و می توانید در آینده با آنها همکاری کنید.
  • ممکن است شغل برنامه نویسی خود را از دست بدهید، اما هیچکس نمی تواند مدرک شما را بگیرد.
  • برخی از شرکت هایی که نیاز به برنامه نویس دارند، ارجعیت استخدام را افرادی قرار می دهند که مدرک برنامه نویسی داشته باشند و یا دوره های یادگیری اموزش برنامه نویسی را گذرانده باشند.
  • فبرای همه افراد علاقمند در این زمینه توصیه می شود.

معایب داشتن مدرک دانشگاهی برای یادگیری اموزش برنامه نویسی

  • مطالعه آموزش های برنامه نویسی در دانشگاه ها سال ها ممکن است طول بکشد و همچنین بجای اینکه پروژه محور یاد بگیرید، تئوری محور یاد می گیرید.
  • استرس تحصیل در همه مراحل وجود خواهد داشت و این قاعده مستثنی آموزش های برنامه نویسی نیست.
  • هزینه یادگیری آموزش برنامه نویسی چه بصورت حضوری چه به صورت آنلاین می تواند گران تمام شود.
  • مطالب کتاب ها یا آموزش های برنامه نویسی که در دانشگاه ها تدریس می شوند ممکن است منسوخ شوند.
  • یکی از معایب یادگیری آموزش برنامه نویسی در دانشگاه ها و داشتن مدرک این است که شما ممکن است درسهایی بخوانید که ربطی به متخصص کردن شما در برنامه نویس شدن ندارند!
  • همانطور که می بینید، دلایل بسیار خوبی برای مطالعه و عدم مطالعه برنامه نویسی برای تبدیل شدن به یک توسعه دهنده وجود دارد.
  • در یک جمله برای پاسخ به این سوال که برای یادگیری آموزش برنامه نویسی نیاز به مدرک دانشگاهی است باید بگیم که مدرک در علوم کامپیوتر عالی است اما ضروری نیست.

آموزش های برنامه نویسی گام به گام تاثیر مثبت در یادگیری بهتر دارد؟

آموزش های برنامه نویسی گام به گام می تواند شما را از مباحث پایه ای تا پیشرفته آگاه کند و این باعث می شود بهتر مسائل را درک کنید و در عوض بهتر بتوانید برنامه نویسی کنید و حرفه ای تر کار کنید.

اموزش های برنامه نویسی سخت است؟

اموزش های برنامه نویسی سخت نیست، اما یادگیری برنامه نویسی زمان می برد. منحنی یادگیری یک زبان برنامه نویسی شبیه به یادگیری یک زبان خارجی جدید است. ممکن است ماه ها طول بکشد تا بتوانید واقعاً از آن استفاده کنید. مانند یادگیری زبان های خارجی، یادگیری زبان های برنامه نویسی زمانی آسان تر می شود که شما یکی از آنها را خوب یاد بگیرید. زبان های برنامه نویسی متعلق به همین خانواده هستند. هر زبان از اصول اولیه یکسانی پیروی می کند. این کار یادگیری زبان های برنامه نویسی بیشتر را بعد از اینکه در یکی از آنها خوب شدید، آسان تر می کند. پس برای اولین زبان سعی کنید اموزش های برنامه نویسی با کیفیت را دنبال کنید.

در هر سنی می توانیم آموزش برنامه نویسی را یاد بگیریم؟

یادگیری برنامه نویسی بازه سنی خاصی ندارد؛ یعنی اگر خیلی جوان هستید و یا فکر می‌کنید پا به سن گذاشته‌اید، خودتان را ناتوان از یادگیری برنامه‌نویسی فرض نکنید. آموزش برنامه‌نویسی را می‌توان تقریبا در هر سنی یاد گرفت؛ از ۷ تا ۷۰ سال. فقط کافی است به اندازه کافی علاقه و پشتکار داشته باشید؛ مطمئنا شما هم می‌توانید یکی از هزاران نفری باشید که یادگیری آموزش برنامه نویسی را شروع و تمام کرده و به درامدزایی رسیده است.

گوگل می تواند راهنمای خوبی برای یادگیری برنامه نویسی باشد؟

گوگل بهترین دوست افراد عاشق فناوری اطلاعات است. هر برنامه نویس به طور روزانه از گوگل استفاده می کند. آنقدر این کار را می کنند که تبدیل به میم شده است. اگرچه ممکن است اغراق آمیز به نظر برسد، اما واقعی است. برنامه نویسان باید برای جستجوی چیزی که نیاز دارند دنبال کمک از طریق گوگل کردن باشند.

مثلا هنگامی که یک خط کد باعث خطا می شود، احتمالا شخص دیگری نیز همین مشکل را داشته است. پس به جای اینکه ساعت ها وقت بگذارید تا بفهمید چطوری باید این خطا را به تنهایی حل کنید، جستجوی سریع گوگل برای حل مشکل منطقی تر است.

در دنیای برنامه نویسی این اتفاق ها زیاد می افتد. هر برنامه نویس روزانه ده ها جستجوی گوگل را برای کمک انجام می دهد. پس به یاد داشته باشید، از جستجوی مطالب از اینترنت برای یادگیری برنامه نویسی و رفع مشکلات احتمالی خجالت نکشید و با آن دوست باشید.

گوگل می تواند راهنمای خوبی برای شروع یادگیری برنامه نویسی باشد. اما در صورتیکه می خواهید یادگیری آموزش برنامه نویسی را حرفه ای تر دنبال کنید باید دوره های آموزشی برنامه نویسی معتبر باشید.

 

مقالات برنامه نویسی ما را دنیال کنید که شامل موارد زیر هستند:

مقالات برنامه نویسی موبایل، مقالات برنامه نویسی اندروید، مقالات اندروید استودیو، مقالات کاتلین، مقالات فلاتر، مقالات برنامه نویسی وب، مقالات سی شارپ، مقالات دات نت ، مقالات Asp.net core، مقالات لاراول ما را دنبال کنید.

2 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
حسن مددی
2 ماه گذشته

من دوره برنامه نویسی اندروید با جاوا رو ازتون خریدم واقعا جامع هست و با قدرت بیان خوبی درس میدید. ممنون از شما

پاسخ دادن به  حسن مددی
2 ماه گذشته

تشکر