گرفتن پروژه های برنامه نویسی چگونه است؟ سایت های دریافت پروژه برنامه نویسی اندروید، وب و غیره رشته ها کدام ها هستند؟ در این مطلب از وبلاگ آموزشگاه برنامه نویسی الکامکو سعی می کنیم شما را با این جوابها آشنا کنیم.
برنامه نویسی یکی از شغل های پردرآمد در ایران و همچنین خارج از کشور است به شرطی که راه پول دراوردن آن را بلد باشید! اگر شما هم زمان و هزینه ای را برای یادگیری برنامه نویسی خرج کردید و به جایی رسیدید که توانایی انجام دادن پروژه را دارید حتما دنبال راهی برای گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی هستید! پس تا آخر این مطلب را بخوانید تا با راه های گرفتن پروژه های برنامه نویسی اندروید، وب و غیره آشنا شوید.
الزامات برای گرفتن پروژه های برنامه نویسی :
- در درجه اول به چیزی که بلد هستید مطمئن باشید.
- داشتن مهارت برنامه نویسی و تحلیل پروژه ها را داشته باشید.
- نمونه کار درست کنید. حتی شده برای اطرافیان خود با هزینه خیلی کم یا حتی رایگان!
- یک رزومه قوی و خوب برای خوب برای خودتان دست و پا کنید. با داشتن یک رزومه خوب در گرفتن پروژه موفق تر خواهید بود.
همچنین بخوانید» آموزش اندروید استودیو | آموزش نصب Android Studio | اندروید استودیو چیست؟
حوزه های مختلف برنامه نویسی که می توانید برای پروژه گرفتن سراغ این حوزه ها بروید چون بازار کار خوبی دارند:
در اینجا چند نمونه از پروژه های برنامه نویسی در حوزه های مختلف آورده شده است:
- توسعه برنامه های موبایل: برنامه های موبایل یکی از پرطرفدارترین انواع برنامه های نرم افزاری هستند. می توانید با توسعه برنامه های موبایل برای سیستم عامل های مختلف، مهارت های خود را در زمینه برنامه نویسی موبایل بهبود بخشید. پیشنهاد ویژه » دوره آموزش کاتلین پیشرفته
- توسعه وب: توسعه وب، یکی دیگر از زمینه های پرطرفدار برنامه نویسی است. می توانید با توسعه وب سایت ها و اپلیکیشن های وب، مهارت های خود را در زمینه برنامه نویسی وب بهبود بخشید.
- توسعه بازی های کامپیوتری: توسعه بازی های کامپیوتری، یک زمینه چالش برانگیز و هیجان انگیز است. می توانید با توسعه بازی های کامپیوتری، مهارت های خود را در زمینه برنامه نویسی بازی های کامپیوتری بهبود بخشید.
- توسعه هوش مصنوعی: هوش مصنوعی، یکی از زمینه های نوظهور و پرطرفدار برنامه نویسی است. می توانید با توسعه برنامه های هوش مصنوعی، مهارت های خود را در زمینه هوش مصنوعی بهبود بخشید.
- توسعه داده ها: توسعه داده ها، یک زمینه مهم و کاربردی است. می توانید با توسعه برنامه های تحلیل داده ها، مهارت های خود را در زمینه توسعه داده ها بهبود بخشید.
با انتخاب پروژه مناسب و تلاش و پشتکار، می توانید مهارت های خود را در زمینه برنامه نویسی بهبود بخشید و برای یک شغل برنامه نویسی آماده شوید.
مراحل اینکه چگونه پروژه برنامه نویسی بگیریم؟
برای گرفتن پروژه برنامه نویسی، باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- مهارت های خود را به خوبی توسعه دهید: قبل از شروع کار در سایت های فریلنسری، مهم است که مهارت های خود را به خوبی توسعه دهید و نمونه کارهای خود را ایجاد کنید.
- نمونه کارهای خود را ایجاد کنید: نمونه کارهای شما اولین چیزی است که کارفرمایان برای ارزیابی مهارت های شما مشاهده می کنند. بنابراین، مهم است که نمونه کارهایی با کیفیت بالا ایجاد کنید که مهارت های شما را به خوبی نشان دهد.
- مهارت های ارتباطی و مدیریتی خود را تقویت کنید: در سایت های فریلنسری، شما با کارفرمایان و سایر فریلنسرها به صورت آنلاین همکاری می کنید. بنابراین، مهم است که مهارت های ارتباطی و مدیریتی خود را تقویت کنید تا بتوانید به خوبی با دیگران کار کنید.
- قیمت گذاری رقابتی داشته باشید: قیمت گذاری یکی از عوامل مهم در جذب پروژه های جدید است. بنابراین، مهم است که قیمت گذاری رقابتی داشته باشید تا بتوانید پروژه های بیشتری را جذب کنید.
- مهارت های خود را به روز نگه دارید: صنعت فناوری به سرعت در حال تغییر است. بنابراین، مهم است که مهارت های خود را به روز نگه دارید تا بتوانید در این صنعت موفق باشید.
معرفی روش های گرفتن پروژه برنامه نویسی
روش های زیادی برای گرفتن پروژه های برنامه نویسی و درآمدزایی از آنها وجود دارد که در این قسمت به آنها پرداختیم:
روش اول گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی : استفاده از اینترنت
یکی از بهترین روش برای گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی است استفاده از اینترنت است یعنی شما میتوانید با استفاده از اینترنت به بازاری وصف ناشدنی دست پیدا کنید.
بهترین روش برای گرفتن پروژه اندروید یا وب یا هر زمینه دیگری جستجو در گوگل است، با جستجو در گوگل می توانید تعداد زیادی پروژه پیدا کنید. فقط باید بدانید چطوری و چه کلماتی را باید سرچ کنید.
مثلا اگر برنامه نویس اندروید هستید کافی است در گوگل بنویسید “استخدام دورکاری اندروید” که در اینصورت کلی سایت با این عناوین برای شما بالا می آید و می توانید تک تک آنها را باز کنید و ببینید کدام با شرایط کاری شما جور در می آید و در صورت اکی بودن با انها ارتباط بگیرید.
روش دوم گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی : استفاده از انجمن های مرتبط
یک کار دیگر برای گرفتن پروژه اندروید یا وب یا هر زمینه دیگری استفاده از انجمن های برنامه نویسی و مهم ایران است. برای اینکار کافی است در گوگل بنویسید انجمن برنامه نویسی X (ایکس منظور حوزه فعالیت شماست) تا به لیستی از آنها دست یابید.
روش سوم گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی : با ایجاد یک وب سایت
وب سایت ریشه تمام فعالیت هایی که شما در اینترنت انجام می دهید است. داشتن یک وب سایت به شما کمک می کند به رسمیت شناخته شوید و در واقع به یک برند تبدیل شوید. خوبی داشتن وب سایت برای شما برای گرفتن پروژه برنامه نویسی این است که می توانید کامل خودتان و کارهایی که انجام دهید را معرفی کنید و نمونه کارهای خود را در آن بگذارید. می توانید با افراد در خارج از ایران فعالیت کنید (در صورت داشتن وبسایت دو زبانه) و یا مثلا فرمی درست کنید مخصوص پروژه گرفتن.
در ضمن وقتی وب سایت دارید می توانید روی کلمات مرتبط با هدفی که دارید سئو کنید یعنی روی اون کلمات به صفحه اول گوگل بیاید. مثلا کلمه “سفارش پروژه برنامه نویسی” را هر کسی زد سایت شما بالا بیاد و درخواست پروژه برای شما افزایش یابد.
روش چهارم گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی : گرفتن پروژه از اینستاگرام
برای اینکار کافی است یک پیج اینستاگرام بزنید و نمونه کارهای خود را در ان قرار دهید و همینطور اطلاعاتی که در زمینه کاری شما است را بصورت پست های مختلف و در زمان بندی های مختلف و با یک روال همیشگی قرار دهید تا اطمینان کارفرماها را جلب کنید.
برای جذب فالور می توانید خودتان شروع کننده باشید و به پیج های مشابه در زمینه کاریتان مراجعه کنید و فالورهای انها را فالو کنید تا تعداد بیشتری با شما آشنا شوند و شما را فالو کنند.
سعی کنید تمامی کارهای گفته شده را طبق روال خاص و در زمانبدی های خاصی جلو ببرید تا نتیجه بهتری بگیرید و جوری فعالیت کنید که مانا هستید.
روش پنجم گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی : گرفتن پروژه از تلگرام
برای اینکار می توانید ابتدا یک کانال برای کار خود ایجاد کنید و سپس نمونه کارهای خود و همچنین پستهای آموزشی در این زمینه را در آن قرار دهید یا می توانید از همان پستهای اینستاگرام استفاده کنید و یا پست های دیگری طراحی کنید.
سپس اقدام به جذب ممبر از طریق انتشار لینک کانال خود در شبکه های اجتماعی مختلف کنید و یا مسابقات یا جایزه های رایگان قرار دهید و یا از کانالهای مرتبط در این زمینه بخواهید برای شما با مبلغی تبلیغ کنند!
روش ششم گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی : گرفتن پروژه از لینکدین
لینکدین یکی از بهترین و پرقدرت ترین شبکه اجتماعی خارجی است که مخصوص کاریابی و پروژه گرفتن و کلا حوزه های کاری است. داشتن یک صفحه رسمی در لینکدین و گذاشتن نمونه کارها و یا مطالب مرتبط می توانید اقدام به جذب کانکشن کنید و با دیگران ارتباط بگیرید.
روش هفتم گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی: گرفتن پیشنهاد از شبکه های اجتماعی
علاوه بر تلگرام و اینستاگرام و لینکدین شبکه های مختلف ایرانی و خارجی دیگری هم وجود دارد که شما می توانید در آنها هم فعالیت کنید. مثلا ردیت، فیس نما، فیسبوک، توییتر، بالاترین وبلاگ ها و … از این طریق افراد زیادی جذب خواهند شد و حتی همکاران شما نیز برای درخواست همکاری ارتباط خواهند داشت.
روش هشتم گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی : استفاده از سایت های فریلنسری
سایت فریلنسری به عنوان یکی از بهترین روش های پروژه گرفتن در زمینه های مختلف و همینطور دوره های برنامه نویسی است. سایت فریلنسری به وب سایتی گفته می شود که واسط بین مجری (مثلا شمای برنامه نویس) و کارفرما (کسی پروژه هایی برای انجام دارد) است.
شما می توانید در این سایتهای فریلنسری برنامه نویسی به عنوان یک فریلنسر ثبت نام کنید و رزومه خود را آنجا قرار دهید و با توافق کارفرما پروژه بگیرید. در این قسمت شما را با چند سایت فریلنسری ایرانی آشنا می کنیم.
معرفی چند سایت فریلنسری برنامه نویسی ایرانی
- سایت پونیشا (https://ponisha.ir)
- سایت پارس کدرز (https://parscoders.com)
- سایت کارلنسر (https://www.karlancer.com)
- سایت انجام میدم (https://www.anjammidam.com)
- سایت یک دو سه پروژه (https://123project.ir)
- سایت پارس فریلنسر (https://parsfl.ir)
- سایت کاریتو (https://karito.ir)
- سایت حامی ورکس (https://hamiworks.com)
- و…
روش نهم گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی : ارسال مستقیم پیشنهاد به شرکت ها
در صورتیکه توانایی انجام پروژه های برنامه نویسی را دارید و رزومه قوی برای خود دست و پا کردید می توانید به شرکت هایی که در این زمینه در شهر شما وجود دارند مراجعه کنید و یا از طریق ایمیل و یا تلگرام و واتساپ و روش های اینترنتی دیگری با آنها ارتباط بگیرید و رزومه خود را برای آنها ارسال کنید. اعتبار شما باعث جذب شرکت ها خواهد شد.
در این روش اولش کمی برای شما سخت است ولی احتمال گرفتن پروژه برنامه نویسی به شدت بالاست. در ابتدا شاید پیشنهاد شرکت (هزینه) برای انجام پروژه کم باشد اما به صرفه است چون شما در ابتدای راه هستید و می توانید همین شرکت را به عنوان رزومه خود ثبت کنید و در شرکت های بعدی با هزینه های بیشتری جلو بروید.
روش دهم گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی : استفاده از سایت stackoverflow
افرادی که در زمینه برنامه نویسی کار می کنند حداقل یکبار اسم سایت Stack Overflow را شنیده اند! و می دانید که سایتی برای سوال و جواب دادن به سوالات برنامه نویسی توسط افراد مختلف مبتدی و حرفه ای است. ولی این سایت فقط جایی نیست که پاسخ سوالات برنامه نویسی در آن باشد. افراد زیادی از برنامه نویس ها فقط با گوگل کردن به سایت stackoverflow می رسند، در حالی که شما می تونید خودتون هم توی سایت استک اور فالو اکانت بسازید، سوال مطرح کنید و حتی به سوالات دیگران پاسخ دهید.
با اینکار اعتبار خودتان را در این سایت بالا ببرید، این باعث خواهد شد تا به مرور در بین برنامه نویسان شناخته شده تر شوید. البته دقت داشته باشید، در این سایت پرسیدن سوال درست و دادن پاسخ های مناسب می تواند باعث کسب اعتبار شود و بلعکس اگر درست فعالیت نکنید، باعث کاهش اعتبارتان هم می شود، پس روی این موضوع دقت کافی را داشته باشید.
روش یازدهم گرفتن سفارش پروژه برنامه نویسی : گرفتن پروژه از آشنایان
برای گرفتن پروژه اندروید یا وب یا هر زمینه دیگر برنامه نویسی می توانید از آشنایان خود کمک بگیرید. به اینصورت که به دوستان و آشنایان بسپارید که اگر پروژه ای بود شما را در جریان بگذارند. البته منظور افرادی است که در این زمینه فعالیت می کنند و می توانند به شما کمک کنند و نیاز به هر کسی بگویید چون کسی که در زمینه ها نباشد نمی تواند پروژه ای هم برای شما بگیرد و از طرفی اعتبار کاری شما کم می شود.
یک راه باکلاس تره دیگر هم این است که از آشنایان و اقوام خود بخواهید پیج اینستاگرام و شما را استوری کنند و شما را تگ کنند. به این صورت و رفته رفته افراد شما را در ذهن خود خواهند داشت و به صورت تبلیغات زبانی پروژه ها را به دست خواهید آورد.
نحوه گرفتن پروژه برنامه نویسی از خارج
گرفتن پروژه برنامه نویسی از خارج می تواند یک راه عالی برای کسب درآمد دلاری و تجربه کار با پروژه های بین المللی باشد.
برای گرفتن پروژه برنامه نویسی از خارج، باید مراحل زیر را دنبال کنید:
- مهارت های خود را به خوبی توسعه دهید: قبل از شروع کار در سایت های فریلنسری خارجی، مهم است که مهارت های خود را به خوبی توسعه دهید و نمونه کارهای خود را ایجاد کنید.
- نمونه کارهای خود را به زبان انگلیسی ترجمه کنید: کارفرمایان خارجی معمولاً به نمونه کارهایی که به زبان انگلیسی هستند، علاقه مند هستند. بنابراین، مهم است که نمونه کارهای خود را به زبان انگلیسی ترجمه کنید.
- مهارت های ارتباطی و مدیریتی خود را تقویت کنید: در سایت های فریلنسری خارجی، شما با کارفرمایان و سایر فریلنسرها به زبان انگلیسی ارتباط برقرار می کنید. بنابراین، مهم است که مهارت های ارتباطی و مدیریتی خود را تقویت کنید تا بتوانید به خوبی با دیگران کار کنید.
- قیمت گذاری رقابتی داشته باشید: قیمت گذاری یکی از عوامل مهم در جذب پروژه های جدید است. بنابراین، مهم است که قیمت گذاری رقابتی داشته باشید تا بتوانید پروژه های بیشتری را جذب کنید.
- مهارت های خود را به روز نگه دارید: صنعت فناوری به سرعت در حال تغییر است. بنابراین، مهم است که مهارت های خود را به روز نگه دارید تا بتوانید در این صنعت موفق باشید.
در ادامه به برخی از نکات خاص برای گرفتن پروژه خارجی برنامه نویسی اشاره می کنیم:
-
در سایت های فریلنسری معتبر خارجی ثبت نام کنید: برای جذب پروژه های جدید، مهم است که در سایت های فریلنسری معتبر خارجی ثبت نام کنید. برخی از سایت های فریلنسری معتبر خارجی عبارتند از:
- Upwork
- Fiverr
- Freelancer
- Guru
- PeoplePerHour
-
برای پروژه های مناسب پیشنهاد قیمت دهید: قبل از پیشنهاد قیمت برای یک پروژه، مهم است که مشخصات پروژه را به دقت مطالعه کنید و مطمئن شوید که مهارت ها و تجربه شما برای انجام پروژه کافی است.
-
با کارفرمایان ارتباط برقرار کنید: پس از ارسال پیشنهاد قیمت، مهم است که با کارفرمایان ارتباط برقرار کنید و به سوالات آنها پاسخ دهید. این کار به شما کمک می کند تا کارفرمایان را تحت تأثیر قرار دهید و شانس خود را برای گرفتن پروژه افزایش دهید.
-
در پروژه ها با کیفیت کار کنید: پس از گرفتن پروژه، مهم است که با کیفیت کار کنید و رضایت کارفرما را جلب کنید. این کار به شما کمک می کند تا پروژه های بیشتری را از کارفرمای خود دریافت کنید و به مرور زمان رزومه کاری خود را بسازید.
- از شبکه های اجتماعی استفاده کنید: شبکه های اجتماعی مانند LinkedIn و GitHub می توانند ابزارهای مفیدی برای ارتباط با کارفرمایان و سایر فریلنسرها باشند.
- در رویدادهای مرتبط با فناوری شرکت کنید: حضور در رویدادهای مرتبط با فناوری می تواند فرصتی عالی برای شبکه سازی و یافتن پروژه های جدید باشد.
- از خدمات ترجمه استفاده کنید: اگر مهارت کافی در زبان انگلیسی ندارید، می توانید از خدمات ترجمه برای ترجمه نمونه کارهای خود و ارتباط با کارفرمایان استفاده کنید.
گرفتن پروژهی خارجی برنامه نویسی می تواند چالش برانگیز باشد، اما با تلاش و پشتکار می توانید به موفقیت برسید.
کمی دیدگاهتان را عوض کنیم: چرا حتما می خواهید از پروژه گرفتن درآمد داشته باشید؟
خیلی ها برنامه نویسی یاد می گیرند، پروژه انجام می دهند، نمونه کار دارند و از طریق سفارش پروژه کسب درآمد می کنند و در واقع پروژه انجام دادن یکی از ساده ترین روش های کسب درآمد از برنامه نویسی است. ولی تابحال فکر کردید که راه های دیگری هم برای درآمدزایی از برنامه نویسی وجود دارد؟
البته این سوال بستگی به افراد دارد:
- اگر دوست دارید درآمد ثابت داشته باشید و بیمه شوید بهتر است در شرکت ها استخدام شوید. شرکتها معمولاً محیطی برای کار فراهم میکنند که برای پیشرفت و توسعه آینده شما بسیار بهتر از کار انفرادی است.
- اگر سرمایه و اطلاعات و امکان مدیریت برای راه اندازی یک مجموعه را دارید می توانید در قالب یک صاحب شرکتهای نوپا (استارتاپ) مشغول به کار شوید.
نتیجه گیری از گرفتن پروژه برنامه نویسی اندروید یا وب و …
در این مقاله سعی کردیم روش های گرفتن پروژه برنامه نویسی اندروید، وب و … را با شما در میان بگذاریم. امیدواریم توانسته باشیم اطلاعاتی به شما اضافه کرده باشیم.
پیشنهاد برای یادگیری برنامه نویسی اندروید
این دوره نیاز به پیش نیاز ندارد. تمامی مفاهیم از صفر تا صد یعنی از سطح مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود.
همه دوره های برنامه نویسی جاوا اندروید
مقالات مرتبط با آموزش برنامه نویسی اندروید:
- روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید
- دانلود فیلم های آموزش برنامه نویسی اندروید رایگان به زبان فارسی
- چگونه با گوشی برنامه نویسی کنیم؟ معرفی اپلیکیشن ها و ابزارها + لینک دانلود
- کدام زبان اندروید بعنوان جدیدترین، بهترین و قوی ترین زبان برنامه نویسی اندروید است؟
- معرفی بهترین کتابخانه های اندروید استودیو که یک برنامه نویس باید بداند! + لینک دانلود
- آموزش و سورس ساخت کوییز آنلاین در اندروید استودیو مرحله به مرحله
- دانلود جدیدترین نسخه برنامه اندروید استودیو برای ویندوز، مک و لینوکس
- آموزش ساخت اپلیکیشن خرید اینترنتی اندروید همراه با source پروژه
- ایده های جالب برای ساخت اپلیکیشن اندروید یا iOS برای راه اندازی یک کسب و کار نو
- استفاده از برنامه ساز اندروید یا برنامه نویسی اندروید؟
- فروشگاه ساز اندروید چیست؟ مزایا و معایب اپلیکیشن سازهای فروشگاهی
گرفتن پروژه های برنامه نویسی از خارج خیلی دردسر داره بهتره بجاش از همین ایران تعداد پروژه ها زیادتر شن بنظرم
اینم نظر خوبیه