برنامه نویسی چیست و چه کاربردی دارد؟ تاریخچه برنامه نویسی چیست؟ زبان برنامه نویسی چیست؟ انواع زبان های برنامه نویسی کدام ها هستند؟ رشته برنامه نویسی چیست؟ مزایای برنامه نویسی چیست؟ بازار کار برای برنامه نویسی چگونه است؟ آینده رشته برنامه نویسی چگونه است؟ در این مطلب از وبلاگ الکامکو می خواهیم به این سوالات پاسخ دهیم. پس تا آخر بخوانید تا با جواب آنها آشنا شوید.
برنامه نویسی چیست ؟
برای جواب دادن به این سوال که برنامه نویسی چیست باید بگیم که برنامه نویسی (Programming) یک راهی برای ارتباط برنامه نویس با کامپیوتر است تا با آن ارتباط برقرار کند و کارهای خود را به کامپیوتر دستور دهد و کامپیوتر آن را اجرا کند و نتیجه نرم افزار، وب سایت یا اپلیکیشن هایی شود که برنامه نویس می خواهد!
در تعریف برنامه نویسی چیست باید بگیم که یک برنامه کامپیوتری شامل کدهایی است که برای انجام وظایف خاص بر روی کامپیوتر اجرا می شود. این کد توسط برنامه نویسان نوشته شده است.
برنامه نویسی فرآیندی است که به ماشین ها مجموعه ای از دستورالعمل ها می دهد که نحوه اجرای یک برنامه را توضیح می دهد. برنامه نویسان تمام دوران حرفه ای خود را صرف یادگیری انواع زبان ها و ابزارهای برنامه نویسی می کنند تا بتوانند به طور موثر برنامه های کامپیوتری بسازند.
برنامه نویسان با استفاده از یک ویرایشگر کد یا IDE شروع به نوشتن چیزی می کنند که کد منبع نامیده می شود. این مجموعه ای از کدهای نوشته شده در یک زبان برنامه نویسی است که سایر برنامه نویسان می توانند آن را بخوانند.
کد منبع باید به زبان ماشین تبدیل شود تا ماشین ها بتوانند دستورالعمل ها را بفهمند و برنامه را اجرا کنند. این فرآیند تبدیل کد منبع به زبان ماشین به عنوان کامپایل شناخته می شود.
این برنامه های کامپیوتری به ما امکان می دهند با دستگاه ها و سرویس های نرم افزاری مختلف مانند تلفن ها، وب سایت ها و خود رایانه ها تعامل داشته باشیم.
برنامه نویسی راهی است که به کامپیوترها می گوید یک کار خاص را انجام دهند.
تاریخچه برنامه نویسی چیست؟
اگرچه برنامه نویسی یک اختراع جدید محسوب میشود اما این در حالی است که ایده ی مجبور کردن یک ماشین یا دستگاه برای انجام یکسری دستورات خاص به سالها پیش چیزی در حدود یک قرن پیش باز می گردد. در واقع، یکی از ابتدایی ترین طرح ها برای یک ماشین قابل برنامهریزی یا همان کامپیوتر از کسی به نام Charles Babbage در سال ۱۸۳۴ گرفته شد.
در واقع وی پیشنهاد ساخت یک ماشین بخار که به صورت مکانیکی یکسری کارها را انجام دهد -که تحت عنوان موتور تحلیلگر شناخته میشود- را داده بود. برخلاف سیستمهای محاسبه ی آن روز که تنها می توانستند یک عمل محاسباتی را انجام دهند، موتور تحلیلگر آقای چارلز بابج چندین کار همزمان را میتوانست انجام دهد. دستوراتی که به ماشین داده میشد از طریق یکسری کارت ها انجام می پذیرفت که با تغییر تعداد این کارت ها و نوع آن ها، هر کسی میتوانست دستورات مد نظر خود را به ماشین برای محاسبه ی آنها بدهد.
ایده ی ماشینهای قابل برنامهریزی توجه خانمی به نام Ada Lovelace را به خود جلب کرد که یک ریاضیدان بود. لذا او برنامهای نوشت -یا بهتر است بگوییم کارت هایی ترتیب داد- که تعدادی عدد خاص را پشت سر هم چاپ میکرد (با توجه به این که این خانم اولین کسی بود که کار خاصی را با Analytical Engine یا همان موتور تحلیلگر انجام داد، وی را میتوان به نوعی اولین برنامه نویس دنیا نیز تلقی کرد که نامگذاری زبان برنامه نویسی Ada هم به احترام وی صورت گرفته است.)
چیزی پس از گذشت یکصد سال، اولین کامپیوتر به معنای واقعی کلمه در سال ۱۹۴۳ توسط ارتش ایالات متحده طراحی شد. این ماشین که Electronic Numerical Integrator and Computer یا به اختصار ENIAC نامیده شد، از کابل ها و سوییچ های مختلفی تشکیل شده بود و برای دستور دادن به آن، برنامه نویس می بایست جای کابل ها و سوییچ ها را تغییر دهد (جالب است بدانیم که اولین برنامه نویسان این کامپیوتر همگی خانم بوده اند!) نکته ی اصلی اینجا است که کامپیوترهای آن موقع بسیار حجیم و گران بودند و کار کردن با آن ها واقعا تخصص نیاز داشت!
زبان برنامه نویسی چیست؟
از سالهای پیش زبان به معنی ارتباط و تعامل بین انسانها بوده و راهی برای برقراری ارتباط به مردم است. در علوم کامپیوتر قطعات سخت افزاری و نرم افزاری زیادی وجود دارند که نیاز به برقراری ارتباط با یکدیگر دارند. برنامه شما به ماوس و صفحه کلید یا حتی میکروفون واکنش نشان می دهد و می تواند پرونده ها را از حافظه دیسک شما و غیره بخواند اما در پایان روز کامپیوتر چیزی جز بیت ۱ و ۰ را نمی فهمد که ترکیبی از آنها معنی ایجاد می کند.
برای حل یک مشکل از طریق کامپیوتر باید با زبان خودش یعنی صفر و یک صحبت کرد پس یک زبان برنامه نویسی واسطی است که به برنامه نویس کمک می کند تا یک کار را از طریق آن زبان به کامپیوتر بفهماند و کامپیوتر آن را درک و اجرا کند.
انواع زبان های برنامه نویسی چیست؟
صدها زبان برنامه نویسی وجود دارد. توسعهدهندگان ابتدا نیازهای برنامه را در نظر میگیرند تا بتوانند تصمیم بگیرند که کدام زبان برای استفاده مناسب است. در اینجا چند زبان برنامه نویسی محبوب وجود دارد که برخی از این زبان ها عمدتاً در یک زمینه خاص توسعه استفاده می شوند در حالی که برخی دیگر زبان های برنامه نویسی عمومی تر هستند ودر این قسمت می خواهیم شما را با انها آشنا کنیم:
- زبان برنامه نویسی پایتون (Python)
- زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت (JavaScript)
- زبان برنامه نویسی سی یا سی پلاس پلاس (C یا ++C)
- زبان برنامه نویسی جاوا (Java) | همچنین بخوانید: Java با JavaScript فرق می کند! | انواع نسخه های جاوا
- زبان برنامه نویسی سی شارپ (#C)
- زبان برنامه نویسی پی اچ پی (PHP)
- زبان برنامه نویسی (R)
- زبان برنامه نویسی سویفت (Swift)
- زبان برنامه نویسی متلب (MATLAB)
- زبان برنامه نویسی سی (C)
- زبان برنامه نویسی دلفی (Delphi)
- زبان برنامه نویسی فاکس پرو (Fox Pro)
- زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک (Visual Basic)
- زبان برنامه نویسی پرل (Perl)
- زبان برنامه نویسی روبی (Ruby)
- زبان برنامه نویسی گو یا گولنگ (Golang/ Go)
- زبان برنامه نویسی کوبول (COBOL)
- و…
دسته بندی زبان های برنامه نویسی چیست؟
زبان های برنامه نویسی در دسته های مختلفی دسته بندی می شوند. در اینجا لیستی از برخی از دسته بندی ها آورده شده است.
- زبان ماشین: یک زبان سطح پایین که از ۰ و ۱ (دودویی) تشکیل شده است. زبانهای سطح بالا در کد ماشین کامپایل میشوند تا کدها توسط رایانه اجرا شوند.
- زبان اسمبلی: زبان سطح پایینی است که توسط اسمبلر کامپایل می شود. اسمبلرها کد انسانی را به کد ماشین ترجمه می کنند.
- زبانهای رویهای: این رویکرد قبل از اجرای یک برنامه بر روی کامپیوتر، یک سری مراحل را طی میکند.
- زبان های اسکریپت: این زبان ها اغلب نیازی به کامپایل ندارند، بلکه باید تفسیر شوند. Interpreted به این معنی است که یک مفسر به جای کامپایل شدن در کد ماشین، کد را می خواند و اجرا می کند. (به عنوان مثال جاوا اسکریپت و PHP)
- زبان های تابعی: این با ایده ساختن برنامه های پیچیده از طریق مجموعه ای از توابع کوچکتر کار می کند. (به عنوان مثال، هاسکل و اسکالا)
- زبان های شی گرا: این با ایده ساختن برنامه ها پیرامون مجموعه ای از اشیا کار می کند. (مثلا جاوا و پایتون)
- و…
مزایای یادگرفتن برنامه نویسی چیست؟ چرا باید برنامه نویس شوید؟
- برنامه نویسی درآمدزا است
سودآورترین مزیت یادگیری برنامهنویسی این است که میتوانید مقدار زیادی پول به دست آورید. بسته به نقش شما، ساختار حقوق می تواند متفاوت باشد، اما به طور متوسط حقوق متوسط یک توسعه دهنده نرم افزار تا ۹۲۰۰۰ دلار در سال در ایالات متحده است.
اکثر برنامه نویسانی که در حد معمولی به بالا هستند درآمد خوبی دارند و با گرفتن و انجام دادن پروژه های برنامه نویسی حرفه ای تر و بیشتر می توانند به درامدهای بالاتری برسند.
بهترین بخش این است که اگر مسیر کارآفرینی را انتخاب کنید، می توانید درآمد بیشتری کسب کنید. تنها کاری که باید انجام دهید این است که یک مشکل رایج را شناسایی کنید و اپلیکیشن یا نرم افزاری بسازید که مشکل را به طور جامع حل کند و زندگی افراد را راحت تر کند.
- با استفاده از برنامه نویسی می توانید هر برنامه ای برای خودتان بسازید
مثلا اگر برنامه نویسی اندروید بلد باشید می توانید اپلیکیشن درست کنید و آن را در گوگل پلی منتشر کنید. یا اگر برنامه نویسی وب بلد باشید می توانید طراحی سایت انجام دهید. و …
- برنامه نویسی ساختار اصلی شرکت های فناوری است
اکثر شرکت هایی که در زمینه فناوری فعالیت می کنند با همکاری هزاران برنامه نویس موفق می شوند و بدون برنامه نویسی تجارت آنها بی معنی است.
- انعطاف پذیری برای کار از هر مکان و هر زمان دارید
بهترین بخش برنامه نویس کامپیوتر بودن این است که می توانید از هر کجا و در هر زمان کار کنید. تنها چیزی که برای نوشتن کد نیاز دارید یک لپ تاپ است. چه بخواهید در خانه کار کنید یا در کافه، آزادی کاملی در سبک زندگی کاری خود خواهید داشت.
با توجه به همهگیری COVID-19، اکثر شرکتها قبلاً از کارمندان خود خواستهاند که از خانه کار کنند. این روند به احتمال زیاد پس از اپیدمی نیز ادامه خواهد داشت. بنابراین، اگر فردی هستید که نمیخواهد به دفتری برود و به طور منظم در آنجا کار کند، برنامهنویسی کامپیوتر حرفهای است که باید انتخاب کنید.
- هر کاری را می توانید با استفاده از فناوری و برنامه نویسی انجام دهید
یکی از مزایای اصلی برنامه نویسی چیست و چگونه است؟ یکی دیگر از مزایای برنامه نویسی کامپیوتر این است که شما می توانید هر کاری را با استفاده از تکنولوژی انجام دهید. از خودکارسازی کارهای خسته کننده و تکراری مانند ارسال ایمیل گرفته تا استفاده از مدل های یادگیری ماشین برای تجزیه و تحلیل رفتار مشتری، می توانید از برنامه نویسی برای انجام هر چیزی که می توانید تصور کنید استفاده کنید.
- با برنامه نویسی می توانید زندگی ای را داشته باشید که همیشه آرزویش را داشته اید
یکی از مهمترین مزایای برنامه نویسی کامپیوتر این است که می تواند به با توجه به شرایط و ضوابط به سبک خود زندگی کنید. اگر برنامه نویس خوبی شوید، می توانید شغلی پردرآمد پیدا کنید یا کارآفرین شوید تا زندگی مجلل و مجللی داشته باشید. مهمتر از همه، شما می توانید آزادی مالی به دست آورید و مستقل شوید.
اینکه برنامه نویسی چیست یکطرف! از کجا شروع کنیم تا درامد بیشتری در این زمینه کسب کنیم؟ درآمد شغل برنامه نویسی از چیست؟
میزان درآمد شغل برنامه نویسی با توجه به موقعیت و سطح تجربه برنامه نویس می تواند متغیر باشد.
- خلاقانه مشکلات دنیای واقعی را حل کنید
کدنویسی ذهنیت حل مسئله را تشویق می کند. فیس بوک به افراد امکان می دهد به سرعت با هم ارتباط برقرار کنند و در تماس باشند. گوگل با ارائه نتایج جستجوی مرتبط به کاربران، اینترنت را متحول می کند. از سفارش آنلاین غذا گرفته تا خرید مبلمان اجاره ای، با قدرت برنامه نویسی کامپیوتر می توانید هر مشکلی را حل کنید.
گام مهم شناسایی یک مشکل رایج و سپس ایجاد راه حلی است که می تواند تجربه و زندگی افراد را بهبود بخشد. با این حال، میتوانید روی حل مشکلات جزئی مانند ارائه جایگزینهای بهتر برنامه/نرمافزار نیز تمرکز کنید. بنابراین، اگر می خواهید مشکل گشا باشید، برنامه نویسی کامپیوتر می تواند دنیای جدیدی از فرصت ها را باز کند.
- برنامه های کاربردی جالب موبایل را توسعه دهید
برنامه نویسی اپلیکیشن اندروید یا ios در حال پیشرفت است و کاربران موبایل با سرعتی تصاعدی در حال رشد هستند. در نتیجه، تقاضای زیادی برای توسعه دهندگان ماهر اپلیکیشن موبایل وجود دارد. به عنوان یک توسعهدهنده و برنامه نویس اندروید یا ios، وظیفه اصلی شما ایجاد برنامهای است که قوی، ایمن و یک تجربه کاربری خوبی داشته باشد. با ساخت برنامه اندروید ساده یا یک برنامه کاربردی، می توانید برنامه خود را در مارکت های اندروید مانند گوگل پلی منتشر کنید و تعداد زیادی دانلود و به دنبال درآمد کسب کنید.
اگر مفاهیم اولیه برنامهنویسی و مدلهای طراحی را بدانید، میتوانید یک توسعهدهنده عالی اپلیکیشن موبایل باشید و برای یک حرفه طولانی و پربار به یک شرکت خوب بپیوندید.
این دوره نیاز به پیش نیاز ندارد. تمامی مفاهیم از صفر تا صد یعنی از سطح مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود.
همه دوره های آموزشی الکامکو | همه دوره های برنامه نویسی جاوا اندروید
- بازی های اعتیادآوری بسازید که کاربران آن را دوست دارند
مردم عاشق بازی در مرورگرها، گوشی های هوشمند، کنسول های بازی یا هر دستگاه دیگری هستند. طبق گزارش Newzoo، صنعت بازی تا سال ۲۰۲۳ بیش از ۲۰۰ میلیارد دلار ارزش خواهد داشت. این رقم خیلی بالاست و همچنین نشان دهنده علاقه مردم به پول خرج کردن برای خرید بازی ها و خرید بازی های درون برنامه ای است.
به عنوان یک سازنده بازی، می توانید از این فرصت پول نقد کنید و با ایجاد بازی های منحصر به فرد و اعتیادآور به بازار بازی ها نفوذ کنید. لازم نیست بازی به پیچیدگی PUBG یا Call of Duty باشد. بازی های ساده موبایلی مانند Flappy Bird نیز پتانسیل درآمدزایی بالایی دارند.
- همیشه از آخرین فناوری ها مطلع باشید و جلوتر از دیگران باشید
به عنوان یک برنامه نویس، همیشه باید خود را در مورد آخرین فناوری به روز نگه دارید. به عنوان مثال، اگر توسعهدهنده پایتون هستید، باید خود را با آخرین بهروزرسانیها آپدیت کنید، زیرا ممکن است یکی از نسخههای پایتون در نسخه جدیدتر منسوخ شود.
اگر در ساختار داده ها و طراحی الگوریتم ها مسلط هستید، می توانید به راحتی با یادگیری سایر فناوری ها و زبان های برنامه نویسی خود را ارتقا دهید. با این حال، نکته اصلی این است که ابتدا در یک زبان برنامه نویسی متخصص شوید. جلوتر ماندن از دیگران فرصت های زیادی را برای شما به عنوان یک برنامه نویس باز می کند.
- هوش مصنوعی و سایر روندهای آماده برای آینده را کاوش کنید
هوش مصنوعی فناوری حال و آینده است. از چت رباتهای هوشمند و دوستانه گرفته تا ماشینهای خودران، هوش مصنوعی بهطور اساسی دنیایی را که ما در آن زندگی میکنیم متحول میکند. به عنوان یک برنامه نویس، می توانید حرفه ی خود را در ایجاد برنامه های کاربردی هوش مصنوعی یا آوردن عنصر هوش مصنوعی در سیستم های فعلی ترکیب کنید.
یادگیری و تبدیل شدن به یک متخصص در زمینه هوش مصنوعی یک مزیت بزرگ در سال های آینده خواهد بود زیرا شکاف قابل توجهی در تقاضا و عرضه منابع استعداد وجود خواهد داشت.
- می توانید از راه برنامه نویسی آموزش دهید و درآمد کسب کنید
وقتی کار خود را به عنوان برنامه نویس شروع می کنید، ممکن است چندین بار مرتکب اشتباه شوید ولی در عوض هر چقدر که بگذره حرفه ای تر می شوید و می توانید در نهایت بعد از تمرکز زیاد از طریق آموزش به دیگران کسب درآمد کنید. آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید یا ios یا وب و هر چیز مرتبط می تواند برای شما درآمد زا باشد. هم می توانید کاراموزان را بصورت حضوری جذب کنید و هم می توانید به صورت آنلاین یا با ساخت دوره های آموزشی آموزش دهید. شما به عنوان یک مربی، سالها تجربه عملی خود را به برنامه نویسان جوان منتقل می کنید و آنها را از اشتباهات مشابه نجات می دهید.
- کدگذاری در حال حاضر تقریباً در تمام صنایع قابل اجرا است
دامنه کدنویسی به صنعت فناوری اطلاعات محدود نمی شود. تقاضا برای برنامه نویسان ماهر در سایر بخش ها مانند پزشکی، تولید و سایر بخش ها نیز در حال افزایش است. به عنوان یک برنامه نویس خوب، شرکت ها از توانایی های حل مسئله شما برای طراحی سیستم های قوی و بهبود فرآیندهای مختلف تجاری خود استفاده می کنند. با استفاده از قدرت برنامه نویسی کامپیوتری، می توانید با شناسایی اینکه چگونه شرکت ها می توانند فروش خود را بهبود بخشند، به طور موثر تدارکات خود را مدیریت کنند، و موارد دیگر به سازمان ها کمک کنید.
رمز موفقیت در برنامه نویسی چیست؟
کدنویسی یک سفر سرگرم کننده است مگر اینکه همه چیز خوب کار کند. لحظه ای که توسعه دهندگان با برخی از باگ ها یا خطاها گیر کرده اند، کل فرآیند می تواند به یک کابوس تبدیل شود. با این حال، این موضوع برنامهنویسان را از کدنویسی باز نمیدارد و آنها تمایل دارند پایداری خود را توسعه دهند زیرا احساس رفع خطا پس از چند روز رضایتبخشترین احساس برای آنها است. به عنوان یک کدنویس، همیشه با موقعیتهای خاصی مواجه خواهید شد که در آنها باید پایدار بمانید. در نتیجه پشتکار و علاقه می تواند رمز موفقیت در برنامه نویسی باشد و اگر آن را داشته باشید می توانید به تمام اهداف خود برسید.
وظایف شغل برنامه نویسی چیست؟
وظایف برنامه نویسی می تواند با توجه به محیط کاری، تجربه، وقتی که برای ان می گذارید، مکانی که در آن کار می کنید متغییر باشد ولی در کل می تواند شامل موارد زیر باشد:
- نوشتن برنامه های کامپیوتر در زبان های مختلف مانند c++ و Java مطابق با نظر طراح (در پروژه های گروهی) یا کارفرما و مشتری (در پروژه های فردی)
- به روز کردن و گسترش برنامه های موجود با توجه به نیاز کارفرما یا نیاز بازار
- تست و اشکال زدایی برنامه های تولید شده
- استفاده از کتابخانه کدها برای سهولت در نوشتن برنامه ها
- بررسی مداوم فن آوری های جدید در حوزه برنامه نویسی و استفاده از آخرین تکنیک ها برای نوشتن کدها و برنامه های جدید
- تهیه برنامه های لازم به منظور اخذ گزارشات از عملکرد سیستم ها و بررسی مستمر برای ارتقاء کارآیی آنها
- همکاری با طراحان، تحلیل گران، کارشناسان شبکه و بانک های اطلاعاتی به منظور ایجاد تسهیلات لازم در بکارگیری سیستم های مورد نظر
- همکاری با گرافیست ها و طراحان گرافیکی برای زیباتر شدن ظاهر نرم افزار تولیدی
- آشنایی با شغل برنامه نویسی + درآمد و فرصت اشتغال
- دانش و مهارت مورد نیاز شغل برنامه نویس
- تفکر تحلیلی به منظور درک کامل نتایج کدهای نوشته شده و تداعی نرم افزار مورد نظر
- تمرکز بالا به منظور جلوگیری از خطا و اشتباه در تولید کدهای جدید و حفظ یکپارچگی در کدهای تولید شده
- دقت و توجه به جزئیات به منظور جلوگیری از خطا و اشتباه
- توان حل مساله – زیرا در بسیاری از موارد کد نویسی کامپیوتر دارای پیچیدگی های زیادی است و برنامه نویس باید قدرت تصمیم گیری و حل مسأله را داشته باشد
- ابتکار و خلاقیت – زیرا یک برنامه نویس در صورتی می تواند به موفقیت برسد و برنامه ای که نوشته خریدار داشته باشد که از خلاقیت و ابتکار در تولید آن استفاده کند و نرم افزاری تولید کند که دارای ویژگی های جدید بوده و نیاز کاربران را در حوزه مورد نظر به خوبی مرتفع نماید.
- توانایی کار تیمی – زیرا در برخی از پروژه ها کار برنامه نویسی به صورت تیمی انجام می شود و برنامه نویس باید توانایی و مهارت کار تیمی را داشته باشد.
آینده رشته برنامه نویسی چیست؟
برای جواب به این سوال که آینده رشته برنامه نویسی چیست؟ باید بگیم که ما در قرن ۲۱ زندگی می کنیم یعنی قرنی که بدون کامپیوتر و اینترنت زندگی برای ما بی معنی است و وابستگی ها هر روز به کامپیوتر بیشتر و بیشتر می شود و این باعث می شود تا تقاضا برای رشته برنامه نویسی افزایش یابد.
یادگیری اندروید، وب و کلا برنامه نویسی در هر حوزه ای یکی از محبوب ترین رشته ها و شغل ها در قرن ۲۱ است و تا به امروز یکی از پردرآمدترین کسب و کارها چه در ایران و چه خارج از ایران محسوب می شود و مسلما همیشه شغلی آینده دار است و رشد صعودی خواهد داشت.
سوالات متداول درباره برنامه نویسی چیست؟
کدام شرکت های غول فناوری از برنامه نویسی در ساختار برنامه های خود استفاده می کنند؟
اگر بخواهیم به این سوال پاسخ بدیم باید بگیم که یک لیست طولانی از همه شرکت هایی که در زمینه فناوری فعالیت دارند می شود پس جواب این سوال همه شرکت های مانند گوگل، فیس بوک، مایکروسافت، اپل، آمازون و بسیاری دیگر می شود.
-
برای برنامه نویس شدن چه رشته ای را بخوانیم؟
رشته شاخصی به عنوان برنامه نویسی در هنرستان وجود ندارد و در صورتیکه می خواهید برنامه نویسی را رشته خود انتخاب کنید باید رشته کامپیوتر را انتخاب کنید. مزیت انتخاب رشته کامپیوتر در هنرستان این است که شما از همان اول به رشته مورد نظر وارد مباحث عملی و مهارت های کامپیوتری می شوید. در این دوره مباحث پایه به شماتوضیح داده می شود تا مختصرا با برخی از زبانها آشنا شوید.
هنرستان یا دبیرستان مسئله این است!
بسیاری افراد در انتخاب بین هنرستان و دبیرستان به شک می افتند و ممکن است با تصمیمات و یا مشاوره های غلط آن رشته ای که برایشان مناسب نیست را انتخاب کنند.
دلیل تاکید بر این موضوع به این دلیل می باشد که راه رسیدن به برنامه نویسی از طریق هر دو رشته میسر می باشد و هر کدام مزیت خاص خود را دارند نمی توان گفت چون در رشته ریاضی به مباحث برنامه نویسی پرداخته نمی شود امکا موفقیت در آن وجود ندارد یا مثال هایی از این قبیل، در واقع رشته ریاضی و کامپیوتر مکمل هم و عضو جدایی ناپذیر هم می باشند و انتخاب هر کدام می توان در برنامه نویس شدن افراد تاثیرات مخصوص به خود را داشته باشد.
بازار کار برای برنامه نویسی چگونه است؟
برای جواب دادن به این سوال که بازار کار برنامه نویسی چگونه است باید بگیم که هر زبان برنامه نویسی با توجه به طرفدارانی که دارد درآمد متناسبی هم خواهم داشت. برای اینکه بدونید چه رشته ای طرفداران و بازار خوبی دارد می توانید از گوگل ترند استفاده کنید. نکته دیگری که در این قسمت مهم است این است که بستگی به مهارت شما در رشته ای که آموزش می بینید و یا کار می کنید هرچقدر تخصص شما بیشتر باشد خب مسلما درامد بیشتری خواهید داشت. برای شروع هم می توانید در شرکت ها به عنوان کار اموزش با حقوق کم یا حتی رایگان بمنظور کسب تجربه بیشتر و جمع کردن نمونه کار مشغول فعالیت باشید.
نتیجه گیری از برنامه نویسی چیست؟
در این مقاله در مورد اینکه برنامه نویسی چیست و چه کاربرد و مزایا و معایبی دارد صحبت کردیم . در این وبلاگ، ما برخی از مزایای برتر برنامه نویسی کامپیوتر را مورد بحث قرار دادیم، از تبدیل شدن به یک مشکل گشا بهتر تا راهنمایی افراد دیگر برای تبدیل شدن به کدنویسان بهتر. الان برای چه چیزی منتظری؟ کاوش کنید که می خواهید کدام نوع برنامه نویس شوید و یک زبان برنامه نویسی را برای شروع سفر خود به سمت عظمت انتخاب کنید.
با توجه به وضعیت کرونا بنظرم برنامه نویسی رشته خوب و درامدزایی برای افرادی که علاقمند به فناوری های اطلاعات هستنه