۱۱ دلیل نصب نشدن برنامه های اندروید بهمراه راه حل آنها | رفع ارور App not installed

لیستی از دلایل نصب نشدن برنامه های اندروید

مشکل نصب نشدن برنامه در اندروید از مسائل رایج در هنگام استفاده از گوشی‌های اندرویدی سامسونگ، شیائومی و هواوی و … است. در صورتیکه دستگاه اندرویدی دارید حداقل یکبار این مشکل را تجربه کردید. علت نصب نشدن نرم افزار در اندروید دلایل مختلفی دارد که هدف مطلب ما هم آشنایی شما با همین راه ها است. این مطلب از مقاله سایت برنامه نویسی الکامکو را تا آخر بخوانید تا با همه دلایل برای نصب نشدن اپلیکیشن های در اندروید همراه راه حل آنها آشنا شوید.

مقدمه ای درباره نصب نشدن اندروید 

گوشی های اندرویدی از زمانی که پلتفرم اندروید در سال ۲۰۰۸ راه اندازی شد، شهرت زیادی به دست آوردند و تا الان همه روزه میلیون ها نفر از بهترین مارکت اندروید “فروشگاه گوگل پلی” برای دانلود و نصب برنامه ها استفاده می کنند.  اما سوال اصلی اینجاست که چرا برنامه اندروید نصب نمی شود؟ این سوال اکثر کاربرانی که می خواهند برنامه ای در گوشی یا تبلت اندرویدی خود نصب کنند است. این مشکل به نوبه خود ممکن است تا ساعت‌ها زمان شما را هدر داده و روند کار و فعالیت شما را با اختلال مواجه کند.

دلایل نصب نشدن برنامه ها در اندروید چیست؟ 

وقتی شما می خواهید اپلیکیشنی را در دستگاه اندرویدی خود نصب کنید و آن برنامه را از جایی به غیر از فروشگاه Google Play دانلود می کنید ممکن است با نصب نشدن برنامه های در اندروید مواجه شوید که می تواند دلایل زیادی داشته باشد که در این قسمت می خواهیم به آنها بپردازیم: 

لیستی از دلایل نصب نشدن برنامه های اندروید

۱- نصب نشدن برنامه در اندروید بخاطر دانلود اپلیکیشن از جاهای نامعتبر

همانطور که می دانید وقتی گوشی جدید دارای سیستم عامل اندروید می خرید برنامه فروشگاه Google Play بصورت پیشفرض روی آن نصب است و برای استفاده از آن کافی است یک جیمیل به حساب گوشی خود متصل کنید و از آن برنامه های مورد نیاز خود را دانلود کنید. این روش بهترین و مطمئن ترین راه دانلود اپلیکیشن های اندروید و نصب آنها در دستگاه های اندرویدی است.

به دلایلی بعضی از افراد اپلیکیشن ها را از جایی به غیر از گوگل پلی نصب می کنند در واقع از منابعی که استاندارد گوگل نیست نصب می کنند و این موضوع می تواندیک علت نصب نشدن برنامه اندروید باشد. 

در نتیجه در صورتیکه با نصب نشدن برنامه اندروید مواجه شدید حتما سعی کنید برنامه های اضافه که بجای گوگل پلی دارید را حذف کنید و فقط از گوگل پلی استفاده کنید. گوگل پلی استور یک منبع خوب و قابل اعتماد است که به طور اختصاصی برای نرم‌افزارهای اندرویدی طراحی شده و فقط شامل برنامه‌های قابل اعتماد، سالم و بی‌نقص است.

همچنین بخوانید: آموزش روش های نصب برنامه اندروید روی گوشی یا تبلت

۲- نصب نشدن برنامه در اندروید بخاطر کم بودن فضای حافظه گوشی

اگر فردی هستید که نیاز به نصب برنامه های زیادی در گوشی یا تبلت خود دارید بهتر است از اول بفکر خرید گوشی با حافظه داخلی بیشتری باشید تا با مشکل نصب نشدن برنامه در اندروید مواجه نشوید. 

ولی در صورتیکه در حال حاضر با همین گوشی که دارید مشکل کمبود حافظه دارید بهتر است راهی برای خالی کردن حافظه داخلی خود پیدا کنید. برای اینکار بهتر است فایل های اضافی خود را بک آپ گیری کنید و به کامپیوتر منتقل کنید. سپس از گوشی خود حذف کنید تا جای بیشتری داشته باشید و با مشکل نصب نشدن برنامه در اندروید مواجه نشوید. 

همچنین بخوانید: آموزش روش های انتقال اطلاعات از گوشی اندروید به کامپیوتر یا لپ تاپ و بالعکس

۳- علت نصب نشدن برنامه در اندروید بخاطر فعال نبودن گزینه Unknown sources

در صورتیکه از نسخه های قدیمی اندروید استفاده می کنید، بخشی در سیستم عامل گوشی شما وجود دارد که می توانید از طریق آن اقدام به فعال کردن تیک گزینه Unknown sources کنید. از این رو ابتدا وارد تنظیمات گوشی شوید و سپس کمی به سمت پایین اسکرول کنید تا به بخش Security برسید. اینک می توانید اقدام به فعال کردن Unknown sources نمائید.

همچنین بخوانید » دوره متخصص Asp.Net Core : مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته

۴- نصب نشدن اپلیکیشن در اندروید بخاطر دستکاری کردن تنظیمات برنامه

در دستگاه های اندرویدی امکان شخصی سازی برنامه های نصب شده وجود دارد. در این مورد احتمال می رود شما یک دستکاری هایی در تنظیمات برنامه ها انجام دادید که با مشکل نصب نشدن اپلیکیشن های در اندروید مواجه می شوید. برای برگشتن به حالت قبل از دستکاری های شما و برگرداندن تنظیمات برنامه ها به حالت قبل مسیر > برنامه ها > سه نقطه عمودی > بازنشانی الویت های برنامه > را بزنید. 

۵- نصب نشدن اپلیکیشن های در اندروید بخاطر کش کردن Package installer

این گزینه برای به نصب برنامه ها است. اما به ندرت پیش میاید که کش کند و به همین دلیل توصیه می کنیم که حافظه کش Package Installer را حذف کنید. برای اینکار وارد تنظیمات شوید و سپس عبارت “Package Installer” را در جستجو تنظیمات، جستجو کنید و در نهایت از Storage اقدام به پاک سازی حافظه کش کنید و سپس اقدام به نصب برنامه نمائید.

۶- نصب نشدن اپلیکیشن های اندروید بخاطر قدیمی و ویروسی بودن نسخه برنامه 

در صورتیکه یک برنامه نصب نشده در گوشی خودتان دارید که همچنان فقط فایل آن را دارید و هنوز نصب نکردید دست نگه دارید و آن را کلا پاک کنید. چون احتمالا تا الان ورژن های اندروید جدیدتری از آن در دسترس است و در صورت باز کردن با مشکل نصب نشدن اپلیکیشن های اندروید به همین دلیل قدیمی بودن مواجه خواهید شد و بخاطر مسائل امنیتی اجازه نصب برای شما صادر نمی شود. برای دانلود دوباره این برنامه وارد گوگل پلی شوید و نسخه جدید آن را نصب کنید.

همچنین بخوانید: معرفی بهترین آنتی ویروس های اندرویدی

۷- مشکل نصب نشدن اپلیکیشن در اندروید به دلیل عدم شناسایی SD کارت

یکی دیگر از دلایل ارور App not installed اندروید شناسایی نشدن مموری کارت گوشی است . برای رفع مشکل نصب نشدن برنامه در اندروید شما باید کارت حافظه خود را Mount کنید. لازم به ذکر است که بسیاری از گوشی های هوشمند جدید به صورت اتوماتیک این کار را انجام می دهند اما اگر SD card شما Mount نشده می توانید مسیر زیر را دنبال کنید:

 Settings گوشی >  بخش Storage > بر روی SD card > و mount را بزنید > حالا می توانید مجددا برای نصب برنامه اقدام کنید.

اگر با انجام این کار هنوز گوشی شما کارت حافظه را شناسایی نکرده پیشنهاد می کنیم یک بار SD card خود را فرمت کنید. برای اینکار می توانید کارت حافظه را به کامپیوتر یا لپ تاپ متصل کنید. سپس My Computer را باز کنید و بر روی کارت حافظه کلیک راست کرده و گزینه Format را انتخاب نمایید. گزینه File system را بر روی exFAT قرار دهید چرا که این فرمت برای اکثر گوشی های اندرویدی قابل شناسایی می باشد. Allocation unit size را نیز بر روی ۱۰۲۴kb تنظیم کنید و در آخر Start را بزنید. پس از فرمت شدن کارت حافظه آن را مجددا به گوشی متصل کنید و مانند بخش قبل برای Mount کردن آن اقدام نمایید تا مشکل نصب نشدن برنامه در اندروید برطرف شود.

۸- نصب نشدن برنامه در اندروید app not installed به علت عدم تطبیق کد های برنامه

گاهی کدهای اپلیکیشن شما با گوشی شما مچ نیست و برای مچ کردن آن و پیش نیامدن مشکل نصب نشدن اپلیکیشن اندروید بهتر است ورژن برنامه را با استفاده از نرم افزار APK Editor تغییر دهید . برای انجام این کار مراحل زیر را انجام دهید :

  1. برنامه APK Editor را از گوگل پلی دانلود و نصب کنید.
  2. بعد از نصب آن را اجرا کنید و Select APK for APP را انتخاب کنید.
  3. برنامه مورد نظر را انتخاب کنید.
  4. در پنجره باز شده گزینه Common Edit را انتخاب کنید.
  5. اکنون باید نام نسخه قدیمی تر برنامه مورد نظر را وارد کنید و تغییرات را روی برنامه اعمال کنید.
  6. اکنون برنامه قبلی را پاک کنید و برنامه Edit شده را اجرا و نصب کنید.

۹- علت نصب نشدن اپلیکیشن ها روی اندروید بخاطر وجود مشکل در سیستم عامل گوشی:

گاهی اوقات، بروزرسانی سیستم عامل گوشی می تواند مشکل نصب نشدن اپلیکیشن ها روی اندروید را برطرف کند. برای به روز رسانی سیستم عامل گوشی، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. به Settings گوشی خود بروید.
  2. System را انتخاب کنید.
  3. System update را انتخاب کنید.
  4. Check for updates را بزنید.

۱۰- نصب نشدن نرم افزار در اندروید به علت نیاز به روت بودن گوشی

زمانی که برنامه مورد نظر نظر نیاز به روت کردن گوشی داشته باشد، ناچار هستید برای نصب ان را روت کنید. قبل از روت کردن باید از اطلاعات گوشی یک فایل پشتیبان تهیه کنید.

  1. برای روت کردن گوشی اندروید، برنامه iroot را از گوگل پلی دانلود و نصب کنید.
  2. بعد از اجرای برنامه، تیک گزینه I agree را بزنید.
  3. بعد از دیدن  پیغام No Root Permission، گزینه Get Root Access را لمس کنید.
  4. در این زمان حدود پنج دقیقه زمان می‌برد تا روت کردن گوشی شما به پایان برسد و با پیغام  Root Successed روبه‌رو شوید.

همچنین بخوانید: نصب برنامه های اندروید روی ویندوز ۱۱ 

۱۱ – نصب نشدن نرم افزار در اندروید به علت نیاز به ریست فکتوری شدن گوشی

اگر شما همچنان با انجام دادن مراحل بالا باز هم با مشکل نصب نشدن نرم افزار های در اندروید مواجه هستید و هیچ کدام از این روش‌ها کارساز نبود، بهتر است در نهایت باید گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید.

قبل از اینکه اینکار را انجام دهید حتما به نکات زیر توجه کنید:

  • با برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه، تمام داده ها از گوشی شما پاک می شود. مثل تمام اطلاعات مثل عکس و فیلم هایی که در حافظه داخلی دارید (به غیر از اطلاعات مموری کارت) ، شماره های مخاطبینی که در تلفن خیره شدند (نه سیم کارت) ، همه برنامه هایی که نصب هستند خلاصه همه تنظیمات گوشی به حالت اولیه که گوشی را خریدید بر می گردد.
  • سعی کنید قبل از ریست گوشی شما حداقل ۵۰ درصد شارژ داشته باشد.
  • قبل از انجام تنظیم مجدد داده های کارخانه، توصیه می کنیم از تلفن خود بک آپ تهیه کنید.

برای برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه (Factory Reset) باید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. گزینه تنظیمات (Settings) گوشی خود را باز کنید.
  2. به قسمت پشتیبان گیری و بازنشانی (Backup and reset) بروید.
  3. گزینه بازنشانی داده های کارخانه ای (Factory data reset) را بزنید.
  4. گزینه پاک کردن همه داده ها (Delete all data) را بزنید.

توجه – این گزینه ها ممکن است در گوشی های مختلف نام های مختلفی داشته باشد.

نتیجه گیری از نصب نشدن برنامه در اندروید app not installed

روش های مختلفی برای حل مشکل نصب نشدن برنامه های اندروید وجود دارد با خواندن این مطالب بالا الان باید بتوانید این مشکل ها را حل کنید.


دوره های یادگیری برنامه‌نویسی اندروید: از مبتدی تا حرفه‌ای

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش برنامه نویسی در اندروید استودیو  پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده است و نیاز به پیش نیاز برنامه نویسی اندروید هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش ساخت برنامه اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» همه دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا با اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره اموزش کاتلین 

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب وراه اندازی اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش کاتلین | کاتلین بهتر است یا فلاتر | کاتلین بهتر است یا جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره جامع برنامه نویسی اندروید 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره اموزش فلاتر 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی دارت
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی با فلاتر
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی با فلاتر

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت ری اکت و نیتیو | آینده و بازار کار فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش رایگان فلاترنصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

2 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
matin
2 سال گذشته

من گوشیم رو به حالت بازگشت به تنظیمات کارخونه بردم ولی درست نشد و همچنان بعضی از برنامه ها نصب نمیشن!

پاسخ دادن به  matin
2 سال گذشته

گوشیتون به مشکل نرم افزاری داره بهتره بدید براتون فلش کنند


This will close in 15 seconds