خالق فریمورک لاراول: تیلور اوتول، Taylor Otwell

خالق لاراول کیست؟ طراح لاراول کیست؟ خالق فریم ورک Laravel کیست

خالق لاراول (تیلور اوتول) کیست؟ محیط کار خالق فریمورک Laravel چگونه است؟ طراح Laravel از چه رایانه‌ها، لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های همراه برای کارش استفاده می‌کند؟ طراح فریم ورک لاراول از کدام شبکه های اجتماعی برای ارتباط با دیگران استفاده می کند؟ برای دانستن جواب این سوالات، تا آخر این مطلب از مقالات برنامه نویسی همراه سایت برنامه نویسی الکامکو باشید. 

لاراول چیست؟ 

تعریف لاراول: لاراول یکی از بهترین فریمورک های طراحی وبسایت در جهان است که در سطح بین المللی بین برنامه نویسان ایرانی و خارجی طرفداران زیادی دارد و خالق لاراول Taylor Otwell است. Laravel یک چارچوب متن باز پی اچ پی (PHP) محسوب می شود که به برنامه نویسان کمک می کند تا برنامه های کاربردی جدیدی برای وب در کمترین زمان و آسانترین روش بسازند. از لاراول برای پروژه های کوچک و بزرگ استفاده می شود. توسعه دهندگان حرفه ای معمولاً لاراول را در سراسر جهان به دلیل عملکرد قابل اعتماد، ویژگی های عالی و مقیاس پذیری آن تحسین می کنند.

فلسفه لاراول

لاراول یک فریم ورک کاربردی برای وب با نحوی رسا و زیبا است. خالق لاراول معتقد بود که توسعه وب باید یک تجربه خلاقانه و لذت بخش را برای برنامه نویس فراهم کند تا بتواند موجب رضایت او در کدنویسی شود. هدف از خلق لاراول این بود که وظایفی که یک برنامه نویس وب (مانند احراز هویت، مسیریابی، نشست‌ها و کش کردن، دردسرهای توسعه) در پروژه های وب برعهده خواهد داشت را کاهش دهد.

هدف از خلق لاراول چیست؟ 

در کل هدف خالق فریمورک لاراول تیلور اتول این بود که بتواند چارچوبی ایجاد کند که بدون اینکه در عملکرد برنامه خللی وارد شود، فرآیند توسعه را برای توسعه دهنده لذت بخش کند. چون توسعه دهندگان خوشحال بهترین کد را می سازند.

همچنین بخوانید: کاربرد برنامه نویسی پی اچ پی در اندروید

خالق فریمورک لاراول، تیلور اتول (Taylor Otwell) کیست؟

خالق لاراول - طراح لاراول - تیلور اتول کیست؟ - اموزش برنامه نویسی الکامکو

مطالعه زندگی و سبک کاری افراد بزرگ و موفق می تواند الهام بخش زندگی کاری ما باشد و ما را برای انجام کارهای بزرگ ترغیب کند. تقریباً همه برنامه نویسان PHP لاراول را می شناسند، حتی اگر از آن استفاده نکنند. اما آیا می دانید سازنده فریم ورک لاراول کیست و چکار می کند؟ تیلور اوتول خالق فریمورک لاراول و نویسنده From Apprentice To Artisan است.

تیلور اتول از دوران کودکی علاقه زیادی به کامپیوتر داشته است. پس از پایان دبیرستان، برای ادامه تحصیل وارد کالج فناوری آرکانزاس (Arkansas) در آمریکا شد. به گفته تیلور اوتول، او اصول اولیه آموزش برنامه نویسی را در دانشگاه آموخت و کمی با ++C  برنامه نویسی کرد، اما به قول خودش هنوز چیزی در مورد Open Source، هک و سایر موضوعات علوم کامپیوتر نمی دانست.

پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه، برای گذراندن یک دوره کارآموزی شش ماهه به شرکت ABF Freight پیوست. او این دوره را بسیار مفید می‌داند و می‌گوید در آن زمان با برنامه‌نویس‌های خوبی آشنا شدم و در مورد برنامه‌نویسی، طراحی نرم‌افزار و … چیزهای زیادی یاد گرفتم. در واقع این برنامه نویسان او را به جامعه Open Source معرفی کردند.

تیلور اوتول در اوقات فراغت خود به فکر راه اندازی یک تجارت شخصی بود. او در دانشگاه با PHP کار می کرد و می دانست که این زبان چقدر محبوب است و از مزایای آن خبر داشت. به همین دلیل او شبانه روی پروژه PHP خود کار می کرد. تیلور در آن زمان از Codignatter استفاده کرد و معتقد بود که این فریم ورک باید بهتر از این باشد. بنابراین هسته ی آن را دستکاری کرد و چیزهای جدیدی به آن اضافه کرد.

به عنوان مثال، یک وابستگی موجود در ASP.Net را به Framework اضافه کرد و سیستم ORM آن را بهبود بخشید. لاراول در ابتدا کوچک بود، اما با کمک جامعه اپن سورس، این سرویس به طور منظم بهبود پیدا کرده و امروزه یکی از بهترین فریم ورک های PHP برای طراحی سرویس های وب است.

پیشنهادی: دوره های برنامه نویسی وب | دوره متخصص PHPدوره متخصص طراحی وب

محیط کار تیلور اتول، خالق فریمورک Laravel چگونه است؟

دفتر تیلور عالی و الهام بخش است. به گفته خودش برای کار به محیطی راحت و مرتب نیاز دارد تا با ذهنیت خوب سر کار برود. سیستم نورپردازی حرفه ای، تلویزیون ۴K، میز پینگ پنگ کوچک، سیستم صوتی عالی، دستگاه آی مک با وضوح ۵K از ویژگی های این اتاق است.

همچنین بخوانید: لاراول چیست؟ | فیلم های آموزش لاراول 

طراح Laravel از چه رایانه‌ها، لپ‌تاپ‌ها و تلفن‌های همراه برای کارش استفاده می‌کند؟

همانطور که گفته شد، سیستم کامپیوتری اصلی تیلور یک iMac 5K با پردازنده ۴ گیگاهرتزی Core i7، ۱۶ گیگابایت رم و ۵۱۲ گیگابایت حافظه داخلی است. او رابطه بسیار خوبی با iMac خود دارد و جالب است بدانید که صفحه نمایش این دستگاه به تنهایی حدود ۱۰۰۰ دلار قیمت دارد. سخت افزار آن به اندازه ای سریع است که تداخلی در کار اون ایجاد نمی کند.

طراح Laravel از یک لپ تاپ Retina MacBook Pro 2017 با نوار لمسی استفاده می کند تا بتواند حتی زمانی که در دفتر نیست کار خود را انجام دهد. با وجود تمام نقدهای منفی این دستگاه، تیلور از آن راضی است. تمام محصولاتی که طراح Laravel از آن استفاده می کند از برند اپل هستند، پس اگر به ویندوز نیاز داشته باشد چه کار می کند؟ او یک دستگاه Surface Book 2 با سیستم عامل ویندوز دارد که با آن کار می کند. او برای تکمیل مجموعه محصولات Apple V از گوشی موبایل آیفون XS Max استفاده می کند.

همچنین بخوانید: دلیل محبوبیت استفاده از فریم ورک لاراول برای php چیست؟

تیلور اتول طراح فریم ورک لاراول از کدام شبکه های اجتماعی برای ارتباط با دیگران استفاده می کند؟

تیلور به طور کلی از خدمات تلگرام و دیسکورد استفاده می کند. او از طریق تلگرام با خانواده و اقوام خود در ارتباط است و همچنین از سرور اصلی لاراول در Discord برای ارتباطات تجاری استفاده می کند.

همچنین بخوانید: مزایا Laravel را می توانید اینجا بخوانید.

جمع بندی درباره طراح فریم ورک لاراول : تیلور اتول 

Taylor Otwell طراح فریم ورک لاراول است و یک برنامه نویس موفق در جهان است. او در یک دوره‌ی تقریبا ۶ ماهه لاراول را نوشت و طی ۱۰ سال هر روز به توسعه و بهبود این فریمورک پرداخت. البته حضور جامعه اوپن سورس در کنار او، به رشد بیشتر و بهتر لاراول کمک کرد. در صورتیکه اطلاعات بیشتری درباره خالق Laravel دارید آن را با ما به اشتراک بگذارید.

پیشنهاد برای یادگیری لاراول : 

اگر علاقمند به یادگیری لاراول هستید دوره آموزش لاراول را به شما پیشنهاد می کنیم:

دوره متخصص لاراول - آموزش لاراول - آموزش فریم ورک Laravel

دوره متخصص لاراول (Laravel) مهارت محور بوده و ساخت پروژه های حرفه ای در آن به شما اموزش داده می شود. سطح دوره  از پایه تا فوق پیشرفته می باشد. بعد از پایان کار می توانید براحتی وارد بازار کار لاراول و وب شوید.

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

4 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
معین یزدانی
1 سال گذشته

دم تیلور اتول گرم که اومد و باعث شد لاراول معرفی شه و ما رو به درامدزایی رسوند

پاسخ دادن به  معین یزدانی
1 سال گذشته

آره واقعا تکنولوژی خوبی رو معرفی کرد 🙂

parsaa
1 سال گذشته

چه جالب ! اتول چه سیستم هایی داره 🙂

پاسخ دادن به  parsaa
1 سال گذشته

آره واقعا