Android 13: هر آنچه در مورد نسخه بزرگ بعدی گوگل باید بدانید

ویژگی های اندروید ۱۳ چیست؟ اندروید ۱۳ برای چه گوشی هایی می آید؟ برای دانلود یا ثبت نام برای دریافت اندروید ۱۳ چکار کنیم؟ برای دریافت جواب این سوالها و یکسری سوالات دیگر در این زمینه تا آخر این مقاله با سایت elecomco همراه باشید.

درباره اندروید ۱۳

اندروید ۱۳ (با اسم رمز داخلی Android Tiramisu) “تیرامیسو” سیزدهمین نسخه اصلی و آینده سیستم عامل موبایل اندروید است که توسط Open Handset Alliance به رهبری گوگل توسعه یافته است. نسخه جدید سیستم عامل با برخی اصلاحات بسیار مورد نیاز به دنبال طراحی مجدد بزرگ اندروید ۱۲ عرضه می شود.

رونمایی از android 13

طی رویدادی که گوگل در تاریخ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱ بنام رویداد I/O برگزار کرد از جدیدترین سیستم عامل خود بنام اندروید ۱۳ برای گوشی های هوشمند و تبلت ها رونمایی کرد.

اولین نسخه‌ی بتای عمومی اندروید ۱۳

گوگل در تاریخ ۲۶ آوریل ۲۰۲۲ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۱) برای گوشی‌های پیکسل‌های سازگار با این سیستم‌عامل منتشر شد و باید منتظر نسخه پایدار و نهایی آن ماند.

کد اندروید ۱۳

همه نسخه‌های اندروید قبلاً با اسم رمزهای شیرینی عرضه می‌شدند. از این رو اندروید ۱۳ هم با نام تیرامیسو (Tiramisu) نام گذاری شده است.

مشخصات اندروید ۱۳

اکثر ویژگی های اندروید ۱۳ را می توانید اینجا بخوانید: 

ضربه زدن برای انتقال

این قابلیت اندروید ۱۳ به شما اجازه می دهد تا روی دو گوشی ضربه بزنید تا پیوندها، فایل‌ها و موارد دیگر را برای یکدیگر ارسال کنید؟ این فناوری به بلوتوث و Wi-Fi Direct متکی است. در حال حاضر، با نام رمز “Media TTT” (برای انتقال ضربه بزنید) مشهود است.

بهبود در رابط کاربری اندروید ۱۳

در اندروید ۱۳ استفاده از طرح‌های رنگی و کاغذدیواری‌های «سینماتیکی» بیشتری بکار برده می شود. استفاده از پالت های رنگی توسعه یافته یکی از این بهبود ها است. همچنین چهار سبک معرفی کرد که رنگ بندی سیستم عامل بصورت اتوماتیک با بک گراند انتخاب شده کاربر هماهنگ می شود.

این چهار سبک به‌ترتیب با نام رمز TONAL_SPOT، VIBRANT، EXPRESSIVE و SPRITZ شناخته می‌شوند:

  • TONAL_SPOT: پالت پیش‌فرض زبان طراحی جدید گوگل (Material You) را ارائه می‌دهد.
  • VIBRANT: رنگ‌های ثانویه و پس‌زمینه را افزایش می‌دهد.
  • EXPRESSIVE: علاوه‌بر رنگ‌های پس‌زمینه، طیف وسیع‌تری از رنگ‌ها را پوشش می‌دهد.
  • SPIRITZ: پالتی بی‌روح و تقریباً خاکستری ارائه می‌کند.

بهبود نوتیفیکیشن ها

اندروید از لحاظ تاریخی همیشه در مدیریت و نمایش اعلان‌ها بهتر از iOS بوده است، اما یک چیز در اکوسیستم اپل وجود دارد که ما از آن قدردانی می‌کنیم و آن برنامه‌ها قبل از اینکه اجازه ارسال اعلان‌ها را داشته باشند باید صریحاً از شما اجازه بگیرند. به نظر می رسد که اندروید ۱۳ نیز قرار است همین روند را دنبال کند، زیرا XDA مجوز جدیدی را مشاهده کرده است که از شما می خواهد اعلان های برنامه های تازه نصب شده را مجاز کنید.

مانند سایر درخواست‌های مجوز، زمانی که برنامه برای اولین بار اجرا می‌شود و درخواست مجوز POST_NOTIFICATIONS را می‌دهد، ظاهر می‌شود. گزینه‌های شما باینری خواهند بود و می‌توانید به طور کلی اعلان‌ها را مجاز یا رد کنید – مشخص نیست که آیا فقط در این مرحله می‌توانید کانال‌های خاصی را انتخاب کنید یا خیر.

با Android 13 DP1، متوجه شدیم که این مجوزهای جدید برای مدتی اجباری نخواهند بود. بر اساس الزامات API، این تغییر تا زمانی در سال ۲۰۲۳ اعمال نمی‌شود. و با DP2، ما در نهایت شاهد انتشار آن‌ها بودیم، با برنامه‌هایی که کاربران را ترغیب می‌کردند در اولین اجرا مجوز اعلان را بدهند.

استفاده راحتتر از اسکنر کد QR

ما به طور انحصاری پوشش دادیم که اندروید ۱۳ می تواند یک کاشی تنظیمات سریع اسکن کد QR، از جمله نوعی عملکرد صفحه قفل را دریافت کند. سپس، در Android 13 DP1، اولین نگاه واقعی خود را به تغییر تنظیمات سریع اسکنر QR در سایه اعلان دیدیم، اگرچه خاکستری و غیرقابل دسترس بود. در بتا ۱، این در نهایت تغییر کرده است، و ما می توانیم تأیید کنیم که بله، این در واقع یک اسکنر کد QR است که همانطور که انتظار می رود کار می کند. از آنجایی که این یک تغییر سریع است، عملکرد صفحه قفل نیز ارائه شده است.

از آنجایی که این روزها کدهای QR بسیار رایج شده‌اند، هر چیزی که تعامل با آن‌ها را آسان‌تر می‌کند، احتمالاً برای کسانی که مانند ما از اندروید زندگی می‌کنند و نفس می‌کشند، خوشایند است.

همچنین بخوانید: اندروید خام چیست؟

امکان تنظیم کردن زبان «Panlingual» برای هر برنامه

اندروید ۱۳ گزینه ای را معرفی می کند که به شما امکان می دهد زبان دلخواه خود را بر اساس هر برنامه ی دلخواه خود تنظیم کنید. اگر ترجیح می‌دهید از دستگاه خود به زبان انگلیسی استفاده کنید، اما دوست دارید بعضی از برنامه‌ها به زبان دیگری کار کنند ، اندروید ۱۳ این کار را برای شما انجام می دهد.

هشدار به برنامه‌ به‌دلیل مصرف باتری زیاد

گوگل در اندروید ۱۳، سیستم هشداری را معرفی می‌کند که در صورت استفاده‌ی بیش از حد برنامه‌ای از باتری در بازه‌ی زمانی ۲۴ ساعته ظاهر می‌شود. این سیستم، بدون در نظر گرفتن نسخه‌ی SDK (مجموعه‌ فایل‌های مورد نیاز برای توسعه‌ی برنامه‌های اندرویدی)، تمام برنامه‌های موجود روی اندروید ۱۳ را شامل می‌شود. هنگام سنجیدن تأثیر برنامه‌ای بر عمر باتری دستگاه، سیستم عوامل مختلفی از جمله کش برنامه‌‌ی مربوطه در نظر می‌گیرد.

اندروید ۱۳ این امکان را برای کاربران فراهم می کند که به کاربران هشدار دهد کدام برنامه ها بیشترین مصرف را در ۲۴ ساعت گذشته داشته اند. اگر این اعلان بر روی گوشی شما نمایش داده شوند حداقل تا ۲۴ ساعت بعد دوباره آن را مشاهده نخواهید کرد.

پشتیبانی از قابلیت UWB

Ultra-wideband یا UWB، یک فناوری هیجان انگیز است که باعث می شود تا از گوشی هوشمند خود حتی به جای کلید ماشین استفاده کنید و یا گجت‌های گمشده خود را که از UWB نیز پشتیبانی می کنند پیدا کنید.

همچنین بخوانید:  اندروید گو (Android Go) چیست؟

استفاده از بلوتوث با کیفیت یکسان حتی با تمام شدن شارژ گوشی 

حتما این موضوع را تجربه کردید که در حال گوش دادن به موزیک با هدفون و… خود از طریق بلوتوث هستید و ناگهان شارژ گوشی شما رو به پایان می رسد و در این زمان از کیفیت صدا کاسته می شود. اندروید ۱۳ این مشکل را با ویژگی Google Hearing Aid Protocol حل کرده و خبری از افت کیفیت نخواهد بود. البته گوشی شما برای استفاده از این قابلیت باید دارای کانیفگ سخت افزاری قوی باشد.

بهبود کلیپ بورد

اندروید مدت‌هاست که مدیریت کلیپ‌بورد را بهبود می‌بخشد، و آخرین نسخه آن را ارتقا می‌دهد. هنگامی که متن را در Android 13 Beta 1 کپی می کنید، یک پانل شناور کوچک می بینید که به شما امکان می دهد محتویات کلیپ بورد خود را مشاهده و تغییر دهید. این امر باعث می‌شود تا قبل از اشتراک‌گذاری URLها یا آدرس‌ها، به راحتی آن‌ها را تغییر دهید. کلیپ بورد برای حفظ حریم خصوصی، پس از مدتی مشخص به‌طور خودکار پاک می‌شود.

همچنین بخوانید: اندروید ایرانی چیست؟

امکان تنظیم روشنایی چراغ قوه 

گوگل ظاهراً در سیستم‌عامل اندروید ۱۳ ویژگی جدیدی را اضافه خواهد کرد که به کاربران اجازه می‌دهد قدرت روشنایی چراغ‌قوه را در گوشی‌های هوشمند خود کنترل کنند. ناگفته نماند کاربران سامسونگ مدت زیادی است از آن بهره می‌‌برند.

اتصال دو اپراتور روی یک سیم کارت

گوگل احتمالاً راه‌حل جالبی برای تمام کسانی دارد که از جابه‌جایی بین سیم‌کارت‌های فیزیکی و سیم‌کارت‌های الکترونیکی (eSIM) برای دسترسی به اپراتورهای مختلف خسته شده‌اند. اندروید ۱۳ احتمالاً قابلیتی را تحت عنوان MEP اضافه خواهد کرد تا استفاده از دو اپراتور مخابراتی روی یک سیم‌کارت الکترونیکی ممکن شود.

کاهش لودینگ بازی ها

قابلیت جدید کاهش زمان بارگذاری بازی‌ها ظاهراً تجربه‌ی بازی‌های موبایلی در اندروید ۱۳ را بهینه‌تر می‌کند. گفته می‌شود که API جدید Game Mode به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا پروفایل‌های مختلفی را طراحی و بازی‌شان را طبق نیاز کاربر برای ارائه‌ی بهترین عملکرد یا مصرف کمترین انرژی بهینه‌سازی کنند.

پشتیبانی از افکت‌های جدید برای تصویر پس‌زمینه

دومین پیش‌نمایش توسعه‌دهندگان اندروید ۱۳ ویژگی جدیدی را برای شخصی‌سازی دستگاه اضافه می‌کند و به کاربران اجازه می‌دهد جلوه‌های سرگرم‌کننده مختلفی را روی تصاویر پس‌زمینه خود اعمال کنند.

همچنین بخوانید: دلایل کند شدن گوشی اندروید چیست؟

پروفایل‌های ثانویه برای پرداخت‌های NFC

اندروید ۱۳ می‌تواند به چندین کاربر در یک دستگاه اجازه دهد تا سرویس پرداخت NFC خود را در پروفایل مربوطه خود اجرا کنند.

پیشنهاد دوره » دوره asp.net core مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته  

اندروید ۱۳ برای چه گوشی هایی می آید؟ 

در ادامه به لیست گوشی هایی اندروید ۱۳ میگیرند اشاره می کنیم:

اندروید ۱۳ برای گوشی های گوگل پیکسل:

Google Pixel 6 Pro
Pixel 6
Pixel 5a 5G
Pixel 4
Pixel 4a 5G
Pixel 4XL
Pixel 5
Pixel 5XL

همچنین بخوانید: همه چیز درباره اندروید اتو (Android Auto)

اندروید ۱۳ برای گوشی های شیائومی :

اندروید ۱۳ برای گوشی های شیائومی سری میکس:

Mi MIX 4

اندروید ۱۳ برای گوشی های شیائومی سری می:
Mi 11 Ultra 5G
Mi 11X and Mi 11X Pro
Mi 11i

اندروید ۱۳ برای گوشی های شیائومی سری ردمی:

Redmi K40
Redmi K40 Pro
Redmi K40 Pro+
Redmi K40 Gaming Edition
Redmi Note 10
Redmi Note 10 Pro/Pro Max

Redmi Note 10S
Redmi Note 10 Pro 5G
Redmi Note 10T
Redmi Note 10 JE
Redmi Note 8 2021

اندروید ۱۳ برای گوشی های شیائومی poco:

Poco F3 GT
Poco F3
Poco X3 GT

همچنین بخوانید: چگونه برنامه های اندروید را روی ویندوز ۱۱ نصب کنیم؟

اندروید ۱۳ برای گوشی های ساسونگ:

اندروید ۱۳ برای گوشی های ساسونگ سری S:
Galaxy S22 5G
Galaxy S22+ 5G
Galaxy S22 Ultra 5G
Galaxy S21 5G
Galaxy S21+ 5G
Galaxy S21 Ultra 5G
Galaxy S21 FE 5G
Galaxy S20 LTE/5G
Galaxy S20+ LTE/5G
Galaxy S20 Ultra 5G
Galaxy S20 FE LTE/5G
Galaxy S10 Lite

اندروید ۱۳ برای گوشی های ساسونگ سری Note:
Galaxy Note 20 LTE/5G
Galaxy Note 20 Ultra LTE/5G
Galaxy Note 10 Lite

اندروید ۱۳ برای گوشی های ساسونگ سری Z:
Galaxy Z Fold 3 5G
Galaxy Z Flip 3 5G
Galaxy Z Fold 2 5G
Galaxy Z Flip LTE/5G

اندروید ۱۳ برای گوشی های ساسونگ سری A:
Galaxy A72
Galaxy A52s 5G
Galaxy A52 LTE/5G
Galaxy A71
Galaxy A51

همچنین بخوانید: لیست ۱۵ تا از بهترین مارکت های اندرویدی ایرانی و خارجی 

اندروید ۱۳ برای گوشی‌های وان پلاس:

OnePlus 9
OnePlus 9 Pro
OnePlus 9R
OnePlus 8
OnePlus 8 Pro
OnePlus 8T
OnePlus Nord 2

اندروید ۱۳ برای گوشی‌های ریلمی:

Realme GT Master
Realme Q3i
Realme Q3 Pro
Realme 7i
Realme Narzo 30 Pro

اندروید ۱۳ برای گوشی‌های آنر:

Honor Magic 3
Honor Magic 3 Pro
Honor Magic 3 Pro+

اندروید ۱۳ برای گوشی‌های نوکیا:

Nokia X20
Nokia G20
Nokia G10

همچنین بخوانید: تفاوت سیستم عامل اندروید (Android) و آی او اس (ios)

برای دانلود اندروید ۱۳چکار کنیم؟

لینک دانلود اندروید ۱۳ برای گوشی‌های شیائومی، نوکیا، گوگل، ایسوس و غیره منتشر شد. همین حالا Android 13 را روی گوشی خود نصب کنید.

اندروید ۱۳ در حال حاضر در نسخه‌ی بتای خود قرار دارد و هنوز رسما عرضه نشده است. اینطور که به نظر می‌رسد، گوگل می‌خواهد پاییز امسال از این سیستم‌عامل رونمایی کند، اما طبق روال همیشه، شرکت آمریکایی به کاربرانی که نمی‌توانند تا آن تاریخ منتظر بمانند، این اجازه را می‌دهد تا با نصب نسخه‌ی بتا، به تجربه‌ی قابلیت‌های جدیدی بپردازند که قرار است به زودی برای آن‌ها منتشر شود.

به خاطر داشته باشید که نسخه‌ی بتای اندروید ۱۳ با پیش‌نمایش آن متفاوت است. گوگل در ابتدا نسخه‌ی پیش‌نمایش را منتشر کرد و آن را برای بررسی و بازخورد، برای توسعه‌دهندگان در دسترس قرار داد. اما نسخه‌ی بتا را کاربران عادی هم می‌توانند نصب کنند. لازم به ذکر است این نسخه از  نسخه های اندروید  همچنان رسمی و نهایی نیست و مشکلات متعددی را هم می‌تواند با خود به همراه داشته باشد. با این حال کاربرانی که نمی‌توانند خیلی منتظر دریافت نسخه‌ی رسمی بمانند، می‌توانند با نصب نسخه‌ی بتا، به یک سری از ویژگی‌ها، زودتر از موعد دسترسی داشته باشند.

البته به خاطر داشته باشید منظورمان این نیست که هر کسی می‌تواند نسخه‌ی بتای اندروید ۱۳ را نصب کند. فقط در صورتی می‌توانید این کار را انجام دهید که یکی از گوشی‌های واجد شرایط گوگل یعنی پیکسل ۴ به بعد را در اختیار داشته باشید. سایر شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی‌های اندرویدی چون رابط کاربری مخصوص خود را دارند، باید در ابتدا نسخه‌ی بتای رابط کاربری مورد نظر را برای کاربران‌شان در دسترس قرار دهند. برای مثال، سامسونگ هر سال این کار را انجام می‌دهد و به یک تعداد محدود از کاربران خود اجازه می‌دهد چند ماه زودتر از عرضه‌ی نسخه‌ی نهایی رابط کاربری One UI مبتنی بر سیستم‌عامل جدید، آن را روی گوشی خود نصب و تجربه کنند.

همچنین بخوانید: درباره اندروید ۱۱ و درباره اندروید ۱۲

نحوه‌ی ثبت نام برای دریافت نسخه‌ی بتای اندروید ۱۳

فرایند ثبت نام برای دریافت نسخه‌ی بتای اندروید ۱۳ بسیار ساده و سرراست است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که به وب‌سایت اندروید بتا رفته و با همان حساب کاربری گوگل که روی گوشی پیکسل شما ثبت شده، وارد سایت شوید.

Check your Google account.

سپس، اطلاعات موجود در وب‌سایت را خوانده و به سمت پایین اسکرول کنید تا بتوانید دستگاه مورد نظر خود را پیدا کنید. برای مثال، اگر پیکسل ۵ دارید، باید آنقدر به پایین بیایید تا بتوانید نام گوشی مورد نظر خود را در لیست پیدا کنید.

Click "Opt In."

در حال حاضر که این مطلب را می‌نویسیم، گوگل در این وب‌سایت، دو نسخه‌ی بتا را قرار داده که یکی برای اندروید ۱۲ و دیگری هم برای ۱۳ است. شما باید گزینه‌ی دوم یعنی بتای اندروید ۱۳ را انتخاب کنید.

Choose the Android 13 program.

در این مرحله باید با شرایط و ضوابطی که روبروی‌تان قرار می‌گیرد موافقت کرده و روی گزینه‌ی Confirm and Enroll کلیک کنید تا فرایند ثبت نام به پایان برسد. بعد از انجام این مراحل، آپدیت اندروید ۱۳ باید مثل تمام آپدیت‌های دیگر، روی گوشی شما به نمایش در بیاید. اگر هم این اتفاق نیفتاد می‌توانید وارد تنظیمات شده و در بخش سیستم، آپدیت سیستم، روی گزینه‌ی دانلود و نصب کلیک کنید تا فرایند مربوطه آغاز شود. (Settings > System > System update > Download and Install).

"Download and Install" on your device.

این تمام مراحلی است که برای ثبت نام در برنامه‌ی بتای اندروید ۱۳ و دانلود و نصب این آپدیت روی گوشی پیکسل خود باید انجام دهید. اگر امکان انجام این کار را ندارید، می‌توانید نسخه‌ی ISO آن را دانلود کرده و به صورت دستی روی گوشی خود سایدلود کنید. البته روشی که در بالا اشاره کردیم بسیار ساده‌تر و بدون دردسرتر است.

همچنین بخوانید: آموزش آپدیت نسخه اندروید گوشی

پیشنهاد برای یادگیری برنامه نویسی اندروید برای ساخت انواع اپلیکیشن و درآمدزایی از آن

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش اندروید استودیو پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده و شروع برنامه نویسی اندروید نیاز به پیش نیازی هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش طراحی نرم افزار اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا و اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره پروژه محور کاتلین

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش کاتلین | کاتلین بهتر است یا فلاتر | کاتلین بهتر است یا جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره متخصص اموزش برنامه نویسی اندروید

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره پروژه محور فلاتر 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی دارت 
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی با فلاتر
  9. بخش نهم : آموزش طراحی اپلیکیشن فروشگاهی با فلاتر

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت ری اکت و نیتیو | آینده و بازار کار فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش رایگان فلاترنصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت  |

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات