چطوری با بازاریابی موبایل (Mobile Marketing) شغل خود را به دیگران نمایش دهیم؟

موبایل مارکتینگ - بازاریابی از طریق موبایل - موبایل مارکتینگ چیست - سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو

شما با دانستن روش های بازاریابی موبایل که با نام های موبایل مارکتینگ (Mobile Marketing)، تبلیغات موبایل، بازاریابی تلفن همراه و بازاریابی موبایلی هم شناخته می شود می توانید وارد بازار کار تبلیغات کسب و کار خود از طریق گوشی های هوشمند به دیگران شوید. پس با سایت برنامه نویسی الکامکو همراه باشید تا با استراتژی های بازاریابی موبایل آشنا شوید. 

جایگاه موبایل مارکتینگ در تجارت الکترونیکی ؟ 

امروزه مردم بیش از هر زمان دیگری از گوشی های خود استفاده می کنند و در واقع می توان گفت گوشی های هوشمند زندگی ما را تسخیر کرده اند و اگر کمی هم به اطرافتان نگاه کنید متوجه این قضیه می شوید که اکثر مردم جهان ۷ روز هفته و ۲۴ ساعته به گوشی خود چسبیده اند و آن را از خود جدا نمی کنند! و می توان انتظار داشت که این روند در آینده حتی بیشتر هم شود، در نتیجه اگر دارای شغلی هستید باید شغلتان را در بین این شلوغی ها معرفی کنید تا مردم بتوانند کسب و کار شما را نیز بشناسند پس باید آماده تبلیغ شغل خود از طریق موبایل به دیگران باشید و این همان بازاریابی موبایل است!

استراتژی بازاریابی موبایل - بازایابی موبایلی - موبایل مارکتینگ - تبلیغات موبایل - mobile marketing - سایت برنامه نویسی اندروید الکامکو - نمودار
با بازاریابی موبایل می توانید تبلیغات کسب و کار خود را به دیگران نمایش دهید.

 با توجه به نموداری که در بالا می بینید اگر می خواهید برند و شغل شما در سال های آینده همچنان درخشان و درخشان تر باشد، باید به فکر یک استراتژی بازاریابی موبایل درست باشید. خب پس اول با مفهوم بازاریابی موبایلی بهتر آشنا شوید سپس در ادامه به شما بقیه را توضیح خواهیم داد.

بازاریابی موبایل چیست؟

بازاریابی موبایلی به هر فعالیت تبلیغاتی که باعث نمایش دادن محصولات و خدمات شما از طریق دستگاه های تلفن همراه مانند تبلت ها و تلفن های هوشمند شود به کاربران شود گفته می شود.

مفاهیم دیگر بازاریابی از طریق موبایل

  • بازاریابی موبایل (Mobile Marketing) روشی است که در آن می توان از فناوری های مبتنی بر موبایل برای ایجاد تبلیغات شخصی کالا یا خدمات به کاربرانی دیگر استفاده کرد.
  • مخاطبان بازاریابی موبایل براساس رفتارها و علایقی که دارند دسته بندی می شوند.
  • بازاریابی موبایل زیرمجموعه تبلیغات موبایل است.
  • بازاریابی موبایل شاخه‌ای از بازاریابی اینترنتی است که گاهی اوقات بازاریابی بی‌سیم نیز نامیده می‌شود. شرکت‌ها با استفاده از این روش می‌توانند با صرفه هزینه کمتری مشتریان بیشتری جذب کنند و فعالیت‌های تبلیغاتی گسترده تری داشته باشند.
  • بازاریابی موبایل با مسائل حریم خصوصی مربوط به جمع آوری داده ها روبرو است.
  • مدلهای تبلیغات، سفارشی سازی و سبک های تبلیغات بازاریابی موبایل می تواند متفاوت باشد، زیرا بسیاری از سیستم عامل های رسانه های اجتماعی، وب سایت ها و برنامه های تلفن همراه گزینه های تبلیغات تلفن همراه منحصر به فرد و متناسب خود را ارائه می دهند.

امیدواریم تا اینجا پاسخ این سوال که “موبایل مارکتینگ چیست ” را دریافت کرده باشید!

همچنین بخوانید » دوره اموزش asp.net core مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته

چرا به استراتژی بازاریابی موبایل نیاز دارید؟

کسب و کار شما به همان دلیلی که به کامپیوتر و اینترنت نیاز دارید، به استراتژی بازاریابی موبایل نیاز دارد تا بتوان درآمد بیشتری کسب کرد و با افراد جدیدتری آشنا شد و آنها را به مشتری تبدیل کرد. این عصری است که ما در آن زندگی می کنیم! در هر شهر بزرگی یا هر جای از دنیا قدم بزنید افرادی را که مشغول کار با موبایل خود هستند می بینید. پس چرا کسب و کار شما از این عصر عقب بماند!

ولی قبل از اینکه استراتژی های بازاریابی موبایل را پیاده سازی کنید، این سوالات را از خودتان بپرسید: 

  • هدف کسب و کار من از موبایل مارکتینگ چیست؟ 

اولین مرحله برای شروع بازاریابی موبایل مشخص کردن هدف است که می تواند با پاسخگویی به سوالات زیر مشخص شود:

سوالاتی مانند “می خواهم با کاربران قبلی کسب و کارم بیشتر و مستقیم در ارتباط باشم یا می خواهم این کاربران را به مشتری تبدیل کنم؟ یا می خواهم مشتریان جدید را با برند خودم آشنا کنم؟ و خیلی سوالات دیگر…

بعد از جواب دادن به این سوالات باید آنها را الویت بندی کنید و میزان بودجه ای را که برای آن نیاز است را در نظر بگیرید. بعد از این مراحل متوجه خواهید شد که برای کدام دسته از مخاطبان باید بیشتر وقت بگذارید تا نتیجه بهتری دریافت کنید و  این تحلیل‌ها به شما کمک می‌کند کار تبلیغاتی از طریق موبایل را هدفمند تر انجام دهید.

چطوری و از کجا مخاطبان هدف خود را پیدا کنم؟ 

بعد از اینکه متوجه شدید برای کدام دسته از مخاطبان باید سرمایه گذاری کنید، از طریق راه های ارتباطی که با آنها در تماس هستید باید متوجه شوید که به چه کانال هایی علاقه دارند مثلا بیشتر از سایت استفاده می کنند یا اپلیکیشن؟ رنج سنی آنها چقدر است؟ چه ساعت هایی فعال تر هستند و یا از چه نوع امکاناتی در فضای مجازی بیشتر استفاده می‌کند؟ آن وقت می‌توانید دقیقا همان جایی باشید که آنها هستند.

  • چه پیامی برای مخاطبانم ارسال کنم؟ 

با هر دسته از مخاطبان باید به زبان آنها حرف بزنید و پیام ارسال کنید و با توجه به دغدغه ای که دارند سعی کنید با پیام رسانی تان مشکلی از آنها را با توجه به محصول یا خدماتی که دارید حل کنید و به انها پیشنهاد دهید.

  • تحلیل و ارزیابی بازاریابی موبایلی و اصلاح استراتژی

هر بار با اجرای کمپین‌های موبایل مارکتینگ لازم است فعالیت‌هایتان را تحلیل کنید، نتایج را دنبال کنید و به بهتر کردن آنها فکر کنید. تحلیل کمپین‌ها در شروع ممکن است دشوار به نظر برسد اما با کسب تجربه و استفاده از نظرات کارشناسان می‌توانید اثربخشی کمپین‌هایتان را بیشتر کنید و در ادامه کارتان از بهترین ابزارها و موثرترین کانال‌ها استفاده کنید.

انواع استراتژی های بازاریابی موبایل

انواع مختلفی از استراتژی های بازاریابی تلفن همراه وجود دارد ولی اینکه کدام استراتژی می تواند بهترین عملکرد را برای کار شما داشته باشد به صنعت، مخاطب هدف و بودجه شما بستگی دارد که در اینجا می خواهیم این روش ها را بررسی کنیم:

۱- بازاریابی موبایل با ارسال پیام کوتاه ساده یا اس ام اس (SMS) 

ارسال پیام کوتاه به کاربران یکی از اولین و قدیمی ترین روش های بازاریابی از طریق موبایل است. به این صورت که شرکتی یا شخصی که می خواهد خدمات یا کالاهای خود را از طریق موبایل به دیگران معرفی کند یک پیام سفارشی از طریق شرکت هایی که در این زمینه فعالیت می کنند برای گروهی از مشتریان ارسال می شود.

از بازاریابی پیامکی می توان برای اطلاع مصرف کننده از یک رویداد خاص در یک فروشگاه و یا حتی علامت گذاری روز خاصی استفاده کرد. برخی از برند ها به عنوان راهی برای ایجاد ارتباط ، پیام تبریک تولد و تخفیف را از طریق پیام کوتاه به مصرف کننده می فرستند. این استراتژی احساس شخصی افراد را تحریک می کند و باعث می شود حس وفاداری به برند داشته باشند و مشتری محصولات باقی بمانند.

به عنوان صاحب یک کسب و کار چطوری می توانیم شماره مشتریان خود را بدست آوریم؟ 

  • خرید حضوری از فروشگاه: شما به عنوان فروشنده ممکن است هنگام خرید شماره تلفن را از مصرف کنندگان بخواهید.
  • ثبت نام آنلاین: ممکن است یک مشتری فرم تماس را پر کند یا شماره تلفن خود را به یک کسب و کار شما بدهد تا از طریق پیام کوتاه با او در ارتباط باشید.
  • برگزاری مسابقات و قرعه کشی: کافی است پس از شرکت دادن آنها در مسابقه و یا دریافت اطلاعات خرید لازم برای شرکت در قرعه کشی، از آنها بخواهید تا شماره تماس خود را برای اطلاع از نتیجه مسابقه یاقرعه کشی، اعلام کنند. این روش نیز قابلیت جذب تعداد بسیار زیادی شماره موبایل برای بهره برداریهای آتی شما دارد.
  • بمنظور ارسال رمز وایفای رایگان: می توانید استراتژی بچینید که مشتری کد مشخصی که شما اعلام کرده اید را برای شما اس ام کند تا شما رمز ورود به وای فای رایگان را برای او ارسال کنید. به این صورت، شما بطور غیرمستقیم و با اجازه آنها شماره را دریافت کردید!
  • و…

۲- بازاریابی موبایل با ارسال پیام رسانی چندرسانه ای یا ام ام اس ( MMS marketing) 

این روش هم یکی از روش های قدیمی برای بازاریابی با موبایل است که می توان رسانه یا تصویری را با حجم محدود و از پیش تعیین شده ای به صورت پیام و بدون اتصال به اینترنت اسال نمود. این نوع بازاریابی موبایلی در ایران چندان مقبول کاربران و صاحبان کسب و کارها نیست.

۳- بازاریابی موبایلی در بازی (In-game mobile marketing)

بازاریابی با موبایل در بازی به تبلیغات موبایلی گفته می شود که در بازی های موبایل به صورت پاپ آپ های بنری، تبلیغات تصویری تمام صفحه یا حتی تبلیغات ویدیویی که بین صفحه های دانلود نمایش داده می شوند ظاهر شوند. این مدل از موبایل مارکتینگ یکی از جدیدترین روش هاست که شرکت ها می توانند از این طریق خدمات و محصولات خود را تبلیغ کنند.

استراتژی بازاریابی موبایل - بازایابی موبایلی - موبایل مارکتینگ - تبلیغات موبایل - mobile marketing - سایت برنامه نویسی اندروید الکامکو - in game

۴- بازاریابی موبایل از طریق کدهای QR

 شما به عنوان صاحب یک کسب و کار می توانید اطلاعات محصول یا شرکت و خدماتی که ارائه می کنید را به صورت کیو آر کد به کاربران نمایش دهید.سایت ها و ابزارهای زیادی برای اینکار وجود دارد. مثل http://qrgenerator.ir

کاربران از طریق اپلیکینش هایی می توانند این کد ها را اسکن کنند و اطلاعاتی که شما راجع به خدمات و یا محصولات کسب و کارتان ثبت کرده اید را مشاهده کنند. مثلا آدرس سایت شما را می بینند و از این طریق وارد ان می شوند و یا شماره تلفن شما را می بینند و با شما تماس می گیرند.

استراتژی بازاریابی موبایل - بازایابی موبایلی - موبایل مارکتینگ - تبلیغات موبایل - mobile marketing - سایت برنامه نویسی اندروید الکامکو - QR

۵- بازاریابی موبایلی از طریق موقعیت مکانی کاربران (Location-based marketing)

کاربران معمولا برای کارهایی که می خواهند در لحظه انجام دهند در گوگل سرچ می کنند. مثلا نزدیکترین پمپ بنزین کجاست؟ آیا کافی شاپی در این نزدیکی هست که Wi-Fi داشته باشد؟ برای اطمینان از همسویی با سوالات کاربران، برای بازاریابی محلی در تلفن همراه بهینه شوید.

با استفاده از GPS می توانید مکان‌های کاربران موبایل‌ها را شناسایی کنید و سپس پیام‌ها را که مختص محل اقامت آن‌ها است، برای آن‌ها بفرستید.

یکی از ابزار مورد استفاده در این زمینه اپلیکیشن Yelp است. وقتی این اپلیکیشن را باز کنید چند گزینه اصلی در پیش رویتان قرار می‌گیرند: رستوران‌ها، کافه‌ها و مکان‌های جدید و پر طرفدار. اگر کمی بیشتر در اپلیکیشن بگردید می‌توانید سایر مکان‌هایی که در نزدیکی‌تان هستند را نیز پیدا کنید. یک نقشه کوچک به شما نشان می‌دهد مکان مورد نظر کجا قرار گرفته است و برای راهنمایی‌های بیشتر می‌توانید مطلبی در مورد آن مکان را از طریق اپلیکیشن مطالعه کنید. این اپلیکیشن در تلفن‌های همراه به خوبی کار می‌کند ولی اگر راحتی و سرعت بیشتری می‌خواهید، می‌توانید آن را روی Apple Watch نصب کنید.

استراتژی بازاریابی موبایل - بازایابی موبایلی - موبایل مارکتینگ - تبلیغات موبایل - mobile marketing - سایت برنامه نویسی اندروید الکامکو - Location-based marketing

۶- اطلاع رسانی‌های ارسالی (Notification marketing)

 یک استراتژی موبایل مارکتینگ است که می توانید از طریق اعلان های مرورگر در مجموعه ای از دستگاه ها ، مخاطبان هدف خود را در مورد خدمات و محصولات آگاه کنید و یا آنها را ترغیب به خرید کنید. این دسته معمولاً پیام‌های متنی هستند که توسط سرور ارسال می‌شوند و نیازی به برنامه خاص برای باز شدن در تلفن همراه برای فعال کردن این‌ها نیست. کاربران می‌توانند اطلاع رسانی‌های ارسالی را در زمانی که هر سرویس را نصب می‌کنند انتخاب کنند و می‌توانند این پنجره‌ها را براساس راحتی خود، مدیریت کنند.

استراتژی بازاریابی موبایل - بازایابی موبایلی - موبایل مارکتینگ - تبلیغات موبایل - mobile marketing - سایت برنامه نویسی اندروید الکامکو - Notification marketing

۷- بازاریابی اپلیکیشن موبایل (App-based marketing):

بازاریابی اپلیکیشن های موبایل یکی از روش های بازاریابی موبایلی است. در حالی که ۸۰٪ از زمان تلفن همراه صرف برنامه ها می شود، لازم نیست که خودتان یک برنامه ایجاد کنید تا وارد عمل شوید. خدماتی مانند Google AdMob به تبلیغ دهندگان کمک می کند تا تبلیغات موبایلی را ایجاد کنند که در برنامه های تلفن همراه شخص ثالث ظاهر می شود.

فیس بوک همچنین به تبلیغ دهندگان اجازه می دهد تبلیغاتی را ایجاد کنند که در برنامه تلفن همراه فیس بوک ادغام شده است. آگهی های تبلیغاتی ارسال شده موبایل فیس بوک به طور یکپارچه با خبرخوان فیس بوک ادغام می شوند به طوری که کاربران اغلب متوجه نمی شوند که به تبلیغات نگاه می کنند.

 گوگل اد موب (Google AdMob)

AdMob یکی از سرویس های موبایل مارکتینگ است و روش کار آن به این صورت است که شما به عنوان یک تبلیغ کننده، برای استفاده از این پلتفرم هزینه ای پرداخت می کنید و محصولات شما به صورت تبلیغات درون برنامه ای به کاربرانی که از اپلیکینش ها استفاده می کنند نمایش داده می شود و گوگل نیز مبلغی به توسعه دهندگان این اپلیکیشن هایی که به کاربران نمایش داده می شود پرداخت می‌کند.

برای شما بسیار پیش آمده که در اپلیکیشن های مختلف، با تبلیغات مختلفی روبرو شده اید. این در واقع همان چیزی است که درباره آن صحبت می‌کنیم.

این کار باعث می‌شود تا برندها بتوانند با گروه بسیار بزرگی از مخاطبان ارتباط برقرار کرده و توسعه دهندگان نیز درآمد کسب کنند. گوگل نیز با ارائه این سرویس رایگان، علاوه بر کسب درآمد، دیتابیس های خود را برای جمع آوری اطلاعات تقویت می‌کند.

قیمت AdMob به عوامل زیادی از جمله کشور، نوع تبلیغ و صنعت تبلیغات بستگی دارد. با این حال ، نرخ های استاندارد از ۰.۵ دلار تا ۳ دلار در هر ۱۰۰۰ نمایش است.

۸- بازاریابی در شبکه های اجتماعی (Social Media Marketing)

 تبلیغات ارگانیک و هم تبلیغات پولی که در فیدهای اجتماعی تلفن همراه ظاهر می شوند می توانند محرک خوبی برای بازدید از محصولات یا خدمات شما باشند. سایت های رسانه های اجتماعی مانند فیس بوک ، توییتر و اینستاگرام اغلب دارای بزرگترین پایگاه های کاربر هستند که کمک می‌کند دنبال کنندگان و مشتریان برند شما به سرعت افزایش پیدا کنند.

۹- تبلیغات کلیکی (pay per click یا PPC)

تبلیغات کلیکی یعنی شما تبلیغ خودتان را توسط سرویس دهنده این نوع تبلیغات مثل گوگل ادوزر در مرورگر یا اپلیکیشن‌های موبایل کاربران قرار می دهید و به ازای هر کلیکی که کاربران روی محصول یا تبلیغ شما می کنند باید مبلغی به آن سرویس دهنده پرداخت کنید.

استراتژی بازاریابی موبایل - بازایابی موبایلی - موبایل مارکتینگ - تبلیغات موبایل - mobile marketing - سایت برنامه نویسی اندروید الکامکو - ppc

۱۰- تبلیغات در استوری های مارکت پلیس ها

تبلیغ در استورهایی مثل گوگل پلی و اپ استور کمک می‌کند کاربران بیشتری اپلیکیشن شما را مشاهده کنند و میزان دانلود آن به میزان قابل توجهی افزایش پیدا کند.


وجود بحث جدیدی به نام رایانش لبه ای و تاثیر آن در بازاریابی موبایلی

رایانش لبه ای چیست؟

رایانش لبه ای که با نام محاسبات لبه ای (Edge Computing) هم شناخته می شود باعث می شود داده ها سریعتر پردازش و ذخیره شوند چون در محاسبات لبه ای پردازش تنها در داخل منبع صورت می گیرد. در واقع هدف از طراحی محاسبات لبه ای این است که پردازش ها اطراف منبع انجام شوند و به دیتاسنتر های مختلف نیازی نباشد و این باعث می شود تا شرکت ها در زمان و هزینه ها صرفه جویی کنند.

کاربرد محاسبات لبه ای چیست؟ 

محاسبات لبه برای هر موضوعی که خاصیت هوشمند سازی را داشته باشد کاربرد دارد. مثل شهر هوشمند، خانه هوشمند، بیمارستان هوشمند، پخش زنده، پارکینگ هوشمند، تولید هوشمند، واقعیت مجازی و واقعیت افزوده و…

مثلا یکی از کاربردهای محاسبات لبه می توان به هوشمند سازی دوربین‌های نظارتی برای نظارت بر ترافیک و نقض قوانین اشاره کرد. وقتی تخلفی در این دوربین ثبت می شود، ویدئو را به سایت لبه منتقل و بعد شماره پلاک را پردازش و تحلیل می‌کند و درنهایت آن را شناسایی می‌کند. در واقع نظارت ویدئویی بدون کمک فناوری محاسبات لبه، نیازمند ارسال داده به مراکز داده دوردست است؛ به‌مرور زمان حجم این داده‌ها افزایش می‌یابد و فشار زیادی بر پهنای باند شبکه و عملکرد همزمان وارد می‌کند.

از دیگر کاربردهای آن می توان به سیستم‌ های شناسایی چهره با هوش مصنوعی، سیستم‌های امنیتی مثل هشدار آتش یا دود و کاربردهای این چنینی که باعث هوشمند سازی زندگی می شوند اشاره کرد.

فرق رایانش ابری با رایانش لبه ای ؟ 

  • رایانش لبه ای روشی برای پردازش داده ای است که عملکرد آن با رایانش ابری متفاوت است. در رایانش ابری داده ها و پردازش آنها روی یک کلود و سرور خارج از مرکز ذخیره می شوند. اما رایانش لبه یک شبکه است که خودش شبکه ای از مراکز داده ی کوچک تر است که پردازش یا ذخیره داده ها را به صورت محلی انجام می دهد.
  •  رایانش لبه ای داده ها را به صورت محلی مرتب می کند، و نیازی به ارسال به سرور مرکزی ندارد، بنابراین بعضی از آنها به صورت محلی پردازش می شوند و ترافیک پشتی (backhaul) را به مخزن مرکزی کاهش می دهند.
  • علاوه بر سرعت پردازش در شبکه های  محلی، امنیت رایانش لبه ای در مقایسه با سایر رایانش های مثل رایانش ابری خیلی بیشتر است.
  • در واقع اگر داده های شخصی زیادی به سرورهای مرکزی بمنظور ذخیره سازی ارسال شوند، احتمال خطر هک شدن وجود دارد ولی در رایانش لبه ای چون داده ها به صورت محلی ذخیره سازی می شوند مشکل هک شدن کمرنگ تر می شود.

رایانش لبه ای چه تاثیری در موبایل مارکتینگ دارد؟ 

رایانش لبه ای موبایل - محاسبات لبه ای تلفن همراه - MEC -Mobile-Edge-Computing

منظور از محاسبات لبه موبایل یا محاسبات لبه تلفن همراه (Mobile Ege Computing = MEC) چیست؟ همانطور که گفتیم امروزه بازاریابی موبایل یک استراتژی تاثیر گذار در کسب و کارهاست چون اکثر مردم ۲۴ ساعت درگیر کار کردن با گوشی خودشان هستند و یکی از مهم ترین راه های ارتباطی و تعاملی با مشتری هاست. از طرفی چون تلفن های همراه بستر ارتباطی دیجیتالی قوی محسوب می شود با فناوری Edge Computing به پتانسیل بالاتری در این زمینه دست پیدا می کند و قوی تر می شود.

از آنجا که نوتیفیکیشن در بازاریابی موبایل از اهمیت خاصی برخوردار است در پردازش گرهای بدون رایانش لبه ای، نرم افزارهای نوتیفیکیشن مجموعه ای از دادههای دریافتی را به سرور پشتیبانی برنامه ارسال می کند، در مرحله بعدی  پیام ها همراه با محتویات نوتیفیکیشن به سرور کلود مرکزی  جهت پردازش و ذخیره سازی انتقال داده می شوند.

این سرور کلود مرکزی  شامل  ,Android’s Firebase  Apple’s APNS  می باشد. APNS و Firebase  تصمیم گیرنده  نهایی در مورد زمان و چگونگی ارسال پیام به دستگاه ها هستند.

درواقع، نرم افزار نصب شده بر روی خود گوش همراه نقش چندان موثری در کنترل  وزمانبندی ارسال پیام ها ندارد. وبه گفته کارشناسان،  این فرایند  دارای مشکلاتی از قبیل  تاخیر در سرعت ارسال پیام ها، غیر منظم بودن پیام های دریافتی، خطا در تحویل پیام  و گاهی اوقات عدم دریافت پیام  است.

اما از سوی دیگر پشتیبانی محاسبات لبه ای تلفن همراه نتها سرعت فرایند را دو برابر خواهد کرد، بلکه هیچ گونه خطا و مشکلی در تحویل پیام ها اتفاق نخواهد افتاد؛ در حقیقت سیستم های مجهز به پردازش edge computing تنها شامل یک مرحله ارسال داده به سرور پشتیبان خود نرم افزار بودو هیچ عامل سومی را برای پردازش و ذخیره سازی نیاز ندارد. با این اوصاف، انجام مارکتینگ موبایلی با  رایانش لبه ای   دارای سرعت بالاتر، امنیت بیشتر درحفظ اطلاعات شخصی  کاربران، عدم خطای تحویل پیام و دقت بالاتر است.


دوره های یادگیری برنامه‌نویسی اندروید: از مبتدی تا حرفه‌ای

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش برنامه نویسی در اندروید استودیو  پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده است و نیاز به پیش نیاز برنامه نویسی اندروید هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش ساخت برنامه اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» همه دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا با اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره اموزش کاتلین 

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب وراه اندازی اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش کاتلین | کاتلین بهتر است یا فلاتر | کاتلین بهتر است یا جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره جامع برنامه نویسی اندروید 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره اموزش فلاتر 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی دارت
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت ری اکت و نیتیو | آینده و بازار کار فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش رایگان فلاترنصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

4 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
samira
4 سال گذشته

رایانش لبه ای ! چه جالب اصلا اسمشو نشنیده بودم ولی رایانش ابری رو میدونم چیه.

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  samira
4 سال گذشته

اره اخیرا مطرح شده که می تونه جایگاه موبایل مارکتینگ در تجارت الکترونیکی رو بالاتر ببره .

سینا محمدی پور
4 سال گذشته

به ابزارهای خوبی اشاره کردین.
درسته نقش بازاریابی در موبایل توی سالهای اینده پررنگ تر هم میشه

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  سینا محمدی پور
4 سال گذشته

دقیقا