زبان برنامه نویسی دارت (Dart) چیست؟

زبان برنامه نویسی دارت چیست؟ معایب و مزایا Dart چیست؟ کاربرد زبان دارت چیست و چه ویژگی هایی دارد؟ چه سازمانهایی از زبان Dart در پروژه های خود استفاده کرده اند؟ بازار کار برای برنامه نویس دارت چگونه است؟ در این مطلب از وبلاگ سایت برنامه نویسی الکامکو می خواهیم به این سوالات پاسخ دهیم. پس تا آخر بخوانید تا با جواب آنها آشنا شوید.

زبان برنامه نویسی دارت چیست ؟ 

برای جواب دادن به این سوال که زبان برنامه نویسی دارت چیست باید بگیم که دارت (Dart) یکی از جدیدترین محصولات شرکت گوگل است که در سال ۲۰۱۱ معرفی شد و در واقع یک زبان برنامه نویسی همه منظوره است که بیشتر در محیط برنامه نویسی فلاتر (Flutter) برای ساخت اپلیکیشن های اندروید و ios استفاده می شود.

ارتباط زبان دارت و فلاتر چیست؟ 

فلاتر فریمورک متن‌بازی هست که توسط گوگل برای ساخت برنامه‌های زیبا، بومی و چند‌‌منظوره معرفی شد در این فریمورک از زبان برنامه نویسی دارت استفاده می‌شود تا توسعه دهندگان بتوانند دو خروجی اندروید و IOS را همزمان و بدون تغییر در ساختار کدها، دریافت نمایند.

کاربرد زبان دارت چیست و در کجاها از آن استفاده می شود؟

زبان برنامه نویسی دارت برای برنامه نویسی دستگاه‌های دارای اینترنت (مانند تلفن‌های هوشمند، تبلت‌ها و لپ‌تاپ‌ها) و سرور‌ها استفاده می‌شود.

امروزه زبان‌های چند منظوره مانند زبان های برنامه نویسی dart محوبیت زیادی دارند. در واقع شما فقط یک زبان برنامه نویسی را یاد می‌گیرید اما می‌توانید در پلتفرم‌ها و حوزه‌های مختلف از آن زبان استفاده کنید. از کاربرد دارت این است که چند منظوره است.

از دیگر کاربرد زبان دارت در طراحی صفحات وب است. شاید برایتان سوال پیش بیاید که چرا از خیر جاوا اسکریپت قدیمی و ثابت شده بگذریم و سراغ دارت برویم؟ در پاسخ می‌توان گفت که زبان های برنامه نویسی دارت در تلاش است مشکلات جاوا اسکریپت را حل کند.

دارت کمی شبیه به C است و یک زبان برنامه نویسی شی گرا است. بنابراین، اگر زبان های C یا جاوا را ترجیح می دهید، Dart برای شما مناسب است و احتمالاً در آن مهارت خواهید داشت. پیشنهاد دوره » دوره آموزش سی شارپ پروژه محور و از صفر تا صد، سطح دوره : از پایه تا پیشرفته

از کاربرد زبان دارت این است که توسعه دهندگان برای ساخت اپلیکیشن های Android، iOS از فریمورک فلاتر استفاده می کنند.

مهندسان گوگل از ویژگی های زبان دارت برای ایجاد بسیاری از برنامه ها، از جمله برخی که برای کسب و کار گوگل ضروری هستند، استفاده می کنند. به عنوان مثال، اگر از وب Google Ads یا برنامه تلفن همراه استفاده می‌کنید، از یک برنامه Dart استفاده می‌کنید که بیشتر از درآمد Google را پشتیبانی می‌کند.

ویژگی های زبان دارت نه تنها برای توسعه اپلیکیشن موبایل استفاده می شود، بلکه یک زبان برنامه نویسی است که به عنوان یک استاندارد توسط Ecma (ECMA-408) تأیید شده است و تقریباً برای ساخت هر چیزی در وب، سرورها، دسکتاپ و البته برنامه های تلفن همراه استفاده می شود.

زبان دارت، زمانی که در برنامه های کاربردی وب استفاده می شود، به جاوا اسکریپت منتقل می شود، بنابراین در تمام مرورگرهای وب اجرا می شود. نصب Dart با یک VM نیز همراه است تا فایل‌های .dart را از یک رابط خط فرمان اجرا کند. فایل‌های Dart مورد استفاده در برنامه‌های Flutter در یک فایل باینری (apk. یا .ipa) کامپایل و بسته‌بندی می‌شوند و در مارکت پلیس های برنامه آپلود می‌شوند.

پیشنهاد دوره » اموزش برنامه نویسی با asp.net core مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته  

هدف از بوجود آمدن زبان دارت چیست؟ 

هدف از بوجود آمدن زبان دارت جایگزین کردن جاوااسکریپت که زبان داخلی مرورگرهای وب است می‌باشد. دارت راه حلی برای حل محدودیت ها و مشکلات موجود در جاوا اسکریپت است تا کارایی بهتر، قابلیت استفاده ساده‌تر برای پروژه‌های بزرگ و امنیت بیشتری را فراهم می‌کند. گوگل همچنین بسیار تلاش دارد تا دارت را پیچیده تر بسازد و قابلیت‌های فراوانی به آن ببخشد و ویژگی زبان دارت را افزایش دهد.

تاریخچه زبان دارت چیست؟

دارت در تاریخ ۱۰ تا ۱۲ اکتبر ۲۰۱۲ در کنفرانس GOTO در آرهوس، دانمارک رونمایی شد. این پروژه توسط لارس باک و کسپر لوند تأسیس شد.  Dart 1.0 در ۱۴ نوامبر ۲۰۱۳ منتشر شد.

دارت در ابتدا با استقبال متفاوتی روبرو شد و ابتکار Dart به دلیل طرح های اولیه برای گنجاندن یک Dart VM در کروم توسط بعضی ها به دلیل چندپارگی وب مورد انتقاد قرار گرفت. این برنامه ها در سال ۲۰۱۵ با انتشار Dart 1.9 کنار گذاشته شدند تا به جای آن بر روی کامپایل دارت به جاوا اسکریپت تمرکز کنند.

در آگوست ۲۰۱۸، Dart 2.0 با تغییرات زبانی از جمله سیستم نوع صدا منتشر شد.

Dart 2.6 پسوند جدیدی به نام dart2native معرفی کرد. این ویژگی کامپایل بومی را به پلتفرم های دسکتاپ لینوکس، macOS و ویندوز گسترش می دهد. توسعه دهندگان قبلی تنها با استفاده از دستگاه های اندروید یا iOS قادر به ایجاد ابزارهای جدید بودند. علاوه بر این، با این پسوند، می‌توان یک برنامه دارت را به فایل‌های اجرایی مستقل نوشت. بنابراین، به گفته نمایندگان شرکت، اکنون نصب Dart SDK اجباری نیست، فایل های اجرایی مستقل اکنون می توانند در عرض چند ثانیه شروع به اجرا کنند. افزونه جدید همچنین با جعبه ابزار Flutter یکپارچه شده است، بنابراین استفاده از کامپایلر در سرویس های کوچک (مثلاً پشتیبانی از Backend) را ممکن می سازد.

Ecma International، کمیته فنی TC52 را برای کار بر روی استانداردسازی Dart تشکیل داده است و از آنجایی که Dart را می توان در جاوا اسکریپت استاندارد کامپایل کرد، به طور موثر در هر مرورگر مدرنی کار می کند. Ecma International نسخه اول مشخصات زبان دارت را در ژوئیه ۲۰۱۴، در صد و هفتمین مجمع عمومی خود، و نسخه دوم را در دسامبر ۲۰۱۴ تصویب کرد. آخرین مشخصات در مشخصات زبان دارت موجود است.

پیشنهاد دوره: با دوره متخصص آموزش برنامه نویسی اندروید جرفه ای ترین شوید.

روش های اجرای زبان dart چیست؟ 

۱- روش اجرای زبان dart با کامپایل و تبدیل به کدهای جاوا اسکریپت :

اگر قصد تولید و اجرای برنامه های تحت وب را دارید، باید کدهای Dart را کامپایل کنید و به جاوا اسکریپت تبدیل کنید. چون کدهای دارتی که به جاوا اسکریپت تبدبل می شوند از خود جاوا اسکریپتی که به صورت دستی تولید شده اند، سریع تر و بهتر اجرا می شوند.

۲- روش اجرای زبان dart بصورت مستقل :

Dart sdk یا همان کیت توسعه نرم افزار دارت، با کامپایلر خود که dart vm نام دارد، باعث می شود که در یک محیط خط فرمان اجرا شوند. درات دارای کتابخانه های متنوعی است که به وسیله آنها می توانید برنامه سیستمی تحت وب را ایجاد کنید.

۳- روش اجرای زبان dart از طریق برنامه های موبایلی:

با استفاده از فریم ورک فلاتر می توانید ساخت اپلیکیشن اندروید و ios را شروع کنید.

ویژگی های زبان برنامه نویسی Dart چیست ؟ 

ویژگی های زبان برنامه نویسی Dart هر چی که باشد مانند هر زبان برنامه نویسی دیگری قابل توجه بوده که باعث جذب افراد زیادی برای ساخت برنامه های موبایل شده بنابراین اگر بخواهیم بگوییم که ویژگی دارت چیست می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • یکی از ویژگی های زبان دارت این است که قابلیت چندسکویی ( کراس پلتفرم ) دارد : یعنی یک سورس کد یکبار نوشته می شود و می تواند روی چند پلتفرم مورد استفاده قرار بگیرد و بیشتر به همین دلیل برای انواع سیستم‌ها و دستگاه ها از جمله iOS و Android مناسب می باشد.
  • دارت یک برنامه‌نویسی شی گرا است.
  • از ویژگی های زبان دارت این است که یک زبان منبع باز بوده و با مجموعه ای از ابزارها و اجرای Dart Code سر و کار دارد.
  • از دیگر ویژگی های زبان دارت می توان به این قابلیت اشاره نمود که از تمامی مرورگرها پشتیبانی می کند.
  • زبان برنامه ‌نویسی دارت معمولا در گردآوری و اجرا بسیار انعطاف پذیر است.
  • دارت یک برنامه‌نویسی غیرهمزمان است که این امکان را می‌دهد برنامه‌های شما بدون مسدود شدن اجرا شود.
  • از ویژگی زبان دارت می توان به این موضوع اشاره کرد که شامل مجموعه‌ای غنی از کتابخانه‌های داخلی مانند هسته، Async، ریاضیات، تبدیل و غیره است كه در Dart SDK نصب شده اند.
  • اگر به زبان‌های سی پلاس پلاس و جاوا مسلط باشید، به راحتی می‌توانید سینتکس‌های دارت را پیاده‌سازی کنید.
  • Dart SDK با مجموعه گسترده ای از محیط های اجرایی، کتابخانه ها و ابزارهایی که منحصراً برای این زبان طراحی شده اند، سروکار دارد.
  • دارت به حالت نسخهٔ مدرن جاواسکریپت کامپایل می‌شود و اجازه می‌دهد که بر روی مرورگرهای مدرن اجرا شود، گرچه یک نسخهٔ ویژه از کرومیوم وجود دارد که درون آن ماشین مجازی دارت تعبیه شده‌است. این ویژگی این مرورگر را قابل می‌سازد تا برنامه‌های دارت را بدون اینکه به جاواسکریپت کامپایل شوند، اجرا نماید.
  • دارت به گونه‌ای طراحی شده‌است که بر روی مرورگرهای مدرن اجرا شود، چه به صورت اجرا بر روی ماشین مجازی که درون مرورگرها تعبیه شده‌است یا به صورت کامپایل شده به زبان جاواسکریپت. ماشین مجازی دارت همچنین برای اجرای برنامه‌های دارت بر روی سرور یا خط فرمان طراحی شده‌است.
  • در ۱۸ نوامبر ۲۰۱۱، شرکت گوگل یک ادیتور دارت را منتشر کرد، که ادیتوری متن باز بر روی کامپوننت‌های اکلیپس بود و روی سیستم‌های Mac OS X، ویندوز و سیستم عامل‌های مبتنی بر لینوکس اجرا می‌شد. این ادیتور قابلیت Syntax highlighting، Code completion، کامپایل کردن Java script، اجرای برنامه‌های دارت بر روی سرور یا تحت وب و debugging را دارد. محیط‌های جت‌برینز همچنین زبان دارت را پشتیبانی می‌کنند. پلاگین دارت بر روی IntelliJ IDEA، PhpStorm و WebStorm موجود می‌باشد. این پلاگین ویژگی‌های زیادی از جمله هایلایت کردن متن، کامل کردن کد، ریفرکتور کردن، دیباگ کردن و موارد بسیاری را دارا می‌باشد و اندروید استدیو قابلیت استفاده از دارت را برای پروژه های فلاتر می‌دهد.
  • برنامه‌های دارت در یکی از دو حالت اجرا می‌شوند. در مد چک شده، که مد پیش‌فرض نیست و باید فعال شود، type assertion پویا فعال می‌شود. این type assertionها می‌توانند در صورتی فعال شوند که تایپ‌های ایستا در کد فراهم شده باشد، و همچنین می‌تواند مقداری از خطاها را هنگامی که نوع‌ها نامناسب باشند را catch نماید. برای مثال اگر متدی این‌گونه annotate شده باشد که رشته‌ای را بازگرداند، ولی در شمار درست (عدد درست) برگرداند، type assertion پویا این خطا را catch کرده و خطایی را ارسال می‌نماید. اجرای برنامه در مد چک شده برای حالت تست و توسعه توصیه می‌شود. برنامه‌های دارت به صورت پیش‌فرض در مد تولید است که تمام مدهای type assertion پویای آن غیر فعال می‌باشد. این حالت مد پیش‌فرض است زیرا که سریع‌ترین حالت برای اجرای برنامه‌های دارت می‌باشد.

مزایا و معایب استفاده از زبان dart چیست؟

هر زبان برنامه نویسی دارای مزایا و معایبی است که شما با دانستن آنها می توانید تصمیمات آگاهانه تری نسبت به استفاده از آنها داشته باشید و راه درستی را با توجه به پروژه هایی که دارید و همچنین علاقه ای که دارید انتخاب کنید.

مزایای استفاده از زبان dart چیست؟ 

  • یادگیری زبان دارت ساده است مخصوصا برای برنامه‌نویسانی که آشنایی قبلی با جاوا اسکریپت آشنایی دارند.
  • ساخت مستندات آموزشی دقیق و جزئی توسط گوگل که جای ابهام برای یادگیری آن باقی نمی‌گذارد.
  • عملکرد قدرتمند و سریع اپلیکیشن‌های نوشته شده با دارت در اجرا.
  • این زبان از پایداری بالایی برخوردار بوده و از interfaceهای مختلفی پشتیبانی می‌کند.
  • برنامه نویسی با دارت به‌طورهمزمان از AOT و JIT استفاده می‌کند که در بین زبان‌های هم‌رده بی‌سابقه است.
  • نصب و استفاده از دارت بسیار ساده و روان است. با Dart pad می‌توانید به‌سادگی کد را نوشته و اجرا کنید.

همچنین بخوانید » اندروید استودیو چیست؟آموزش اندروید استودیو | آموزش نصب اندروید استودیو

معایب استفاده از  زبان dart چیست؟ 

  • نبود پشتیبانی native از برنامه‌ها. این وظیفه خود برنامه‌نویسان است که پشتیبانی native را در مرورگرهای معروف فراهم کنند.
  • دارت هنوز جای کار دارد. متخصصان این زبان را هنوز کامل ندانسته و آن را به‌عنوان یک زبان در دست توسعه می‌شناسند.
  • با وجود استقبالی که در سال‌های اخیر از این زبان شده است، هنوز تقاضا برای برنامه‌نویس دارت در بازار کار به اندازه برنامه‌نویسان جاوا یا سی شارپ نیست.
  • برنامه نویسی با دارت به‌تازگی وارد دنیای برنامه‌نویسان شده است و برای همین جامعه‌ی بزرگی را دور خود نمی‌بینید. وجود جامعه برنامه‌نویسان حول محور یک زمان باعث می‌شود سوالات و مشکلات افراد تازه‌کار همه به‌سرعت پاسخ داده شوند.

برخی از پروژه هایی که با زبان dart ساخته شده اند: 

در اکثر محصولات گوگل :

  • AngularDart: یک نسخه از Angular است که به طور کامل با برنامه نویسی به زبان دارت نوشته شده است
  • ArrowLogo: یک پیاده سازی از زبان برنامه نویسی Logo
  • Chromium: یک مرورگر سریع، امن و پایدار
  • Chromium OS: یک سیستم عامل ساده برای کسانی که وقت زیادی در وب می‌گذارند
  • Dart Sass: یک پیاده سازی از Sass می‌باشد
  • Google Web Toolkit: یک محیط توسعه برای ساخت برنامه‌های پیچیده تحت وب
  • Lovefield: یک دیتابیس رابطه‌ای برای برنامه‌های تحت وب
  • myip: یک راه بهتر برای بدست آوردن IP

در پروژه‌های تحت موبایل :

  • Android: محبوب‌ترین سیستم عامل دنیا
  • Agera: یک زبان برنامه نویسی تعاملی برای اندروید
  • Flutter: فریم ورکی برای ساخت برنامه اندروید و iOS
  • Flex box-Layout: ساخت فلکس باکس در اندروید
  • ADB sync tool: یک ابزار برای Sync کردن فایل‌ها در اندروید و iOS

همچنین بخوانید: برنامه نویسی اندروید چیست؟

آینده زبان دارت چگونه است؟ 

برنامه نویسی به زبان دارت جدید و یکی از محصولات جدید و تازه ظهور گوگل است و سعی در دنیای  آموزش برنامه نویسی اشاره به طراحی سریعتر دارد و در حال حاضر خیلی از شرکت ها از در پروژه های خود از زبان برنامه نویسی دارت استفاده می کنند و خیلی از کارشناسان آینده زبان دارت را عالی دانسته و بسیاری دیگر آن را پر از ایراد می‌بینند.

آینده زبان دارت در ایران این زبان با استقبال ویژه‌ای از سمت برنامه‌نویسان و کسب‌وکارهای دیجیتال روبرو شده است و برای همین یادگیری آن می‌تواند تضمین‌کننده آینده شغلی خوبی باشد.

آینده زبان دارت در خارج از کشور هم با وجود بعضی از نقدها، حمایت گوگل از یک زبان برنامه‌نویسی را نمی‌توان نادیده گرفت. چون هر زبان یا فریم ورکی که توسط گوگل پشتیبانی شود صد در صد قرار است بهبود پیدا کند. در کل زبان dart زبانی جوان و به‌روز است که محبوبیت روزافزونی دارد.

با توجه به اینکه متخصص دارت کم است بشدت در دنیای برنامه نویسی احساس می شود بنابرین آینده زبان دارت برای افراد متخصص رو به رشد است.

همچنین بخوانید: نصب فلاتر چگونه است؟

شرکت های برنامه نویسی نیاز به استخدام برنامه نویس دارت دارند؟  

استخدام برنامه نویس دارت مانند استخدام برای هر زبان برنامه نویس دیگری پرطرفدار است. با توجه به اینکه زبان دارت زبانی تقریبا جدید است و افرادی کمتری به این زبان مسلط هستند نیاز به افرادی که این زبان را بلدند بشدت در شرکت های برنامه نویسی بشدت نیاز می شود. بنابراین اگر دنبال یادگیری دارت هستید نگران بحث استخدام برنامه نویس دارت نباشید کار برای شما چه به صورت حضوری و چه بصورت فریلنسری وجود دارد.

تفاوت سایر زبان‌ها با زبان برنامه نویسی دارت چیست؟

یکی از موارد مهمی که با توجه به تاریخچه زبان دارت باعث متمایز شدن ان نسب به زبان های برنامه نویسی دیگر می شود خواندن آسان‌تر با سینتکس (قواعد نحوی) شبیه به زبان انسانی است. برنامه نویسی به زبان دارت از دستورات کمتر اما امکانات بیشتری استفاده می‌کند.

در برنامه نویسی به زبان دارت امکان انتخاب آزادنه نام متغیرها وجود دارد و کدهای Dart روان و شیوا هستند و به راحتی می‌توان آن‌ها را درک کرد. زبان برنامه نویسی دارت کامنت‌های اضافی را در کدها برطرف می‌کند. می‌توانید از فاصله‌ها، «تب‌ها» (Tabs) و شکستگی خطوط به دلخواه استفاده کنید.

این مورد به برنامه‌نویس اجازه می‌دهد تا به صورت شفاف کد را به گونه‌ای ساختار دهد که در نهایت توسط کامپایلر نادیده گرفته‌ شود. در اینجا استثناهایی مانند کلمات کلیدی، نام متغیرها و نام توابع (یعنی اصطلاحات تعریف شده در زبان دارت) وجود دارد.

تفاوت فلاتر و کاتلین چیست؟

فلاتر و کاتلین دو فناوری محبوب برای توسعه اپلیکیشن های موبایل هستند. فلاتر یک فریمورک کراس پلتفرم است که از زبان برنامه نویسی دارت استفاده می کند. کاتلین یک زبان برنامه نویسی مدرن و شی گرا است که بر پایه جاوا ساخته شده است. پس در نتیجه فلاتر یک فریمورک است، در حالی که کاتلین یک زبان برنامه نویسی است. این تفاوت اصلی این دو فناوری است و تأثیر زیادی بر نحوه استفاده از آنها دارد. در مورد فلاتر و کاتلین، این بدان معناست که فلاتر برای ایجاد رابط کاربری (UI) استفاده می شود، در حالی که کاتلین برای نوشتن تمام کد برنامه استفاده می شود.

اگر می خواهید یک اپلیکیشن موبایل کراس پلتفرم ایجاد کنید، اموزش فلاتر یک گزینه عالی است. این به شما امکان می دهد یک بار کد بنویسید و آن را برای هر دو پلتفرم اندروید و iOS کامپایل کنید.

اگر می خواهید یک اپلیکیشن موبایل برای یک پلتفرم خاص ایجاد کنید، اموزش کاتلین یک گزینه عالی است. این به شما امکان می دهد از تمام ویژگی های خاص آن پلتفرم استفاده کنید.

نتیجه گیری از زبان برنامه نویسی dart چیست؟ 

در این مقاله در مورد اینکه زبان برنامه نویسی dart چیست؟ مزایای زبان دارت و معایب زبان دارت چیست و همچنین ویژگی زبان دارت چیست صحبت کردیم. در کل فلاتر در سال ۲۰۱۷ از سمت شرکت گوگل معرفی شد، این فریم ورک عمر کمی دارد اما به سرعت جای خود را در میان برنامه نویسان باز کرد. اگر زبان برنامه نویسی دارت بلد باشید و بتوانید از کاربرد زبان دارت بخوبی استفاده کنید می توانید اپلیکیشن های زیبا را در مدت زمان کمی طراحی کنید. همچنین با توجه به اینکه گوگل از زبان dart پشتیبانی می کند، می توان انتظار خوبی از آینده آن داشت و در نتیجه می توانید درامدزایی خوبی داشته باشید.

 

اگر علاقمند به یادگیری فلاتر هستید دوره آموزش فلاتر را به شما پیشنهاد می کنیم:

دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

دوره متخصص فلاتر (Flutter) مهارت محور بوده و ساخت پروژه های حرفه ای در آن به شما اموزش داده می شود. سطح دوره  از پایه تا فوق پیشرفته می باشد. بعد از پایان کار می توانید براحتی وارد بازار کار ساخت اپلیکیشن های موبایل شوید.

دوره های برنامه نویسی را اینجا دنبال کنید.

.

مزایای خرید دوره آموزش فلاتر سایت الکامکو

  • زبان دارت و فلاتر یکی از جدیدترین و در عین حال یکی از شناخته ترین  و رو به رشد ترین زبان و فریمورک هستند که در دنیای برنامه نویسی موبایل استفاده می شوند. با دوره ساخت اپلیکیشن با فلاتر الکامکو می توانید وارد دنیای برنامه نویسی اندروید و ios شوید و علاوه برا ساخت اپ های معمولی آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی با فلاتررا نیز یاد خواهید گرفت. 
  • با دانلود زبان دارت الکامکو می توانید به این زبان بخوبی مسلط شوید و پروژه های برنامه زبان دارت را بخوبی انجام دهید و درامدزایی کنید.
  • بعد از دانلود زبان دارت و یاد گیری آن در صورتیکه سوالی داشتید می توانید با پشتیبانی فنی از طریق ارسال تیکت در ارتباط باشید.
  •  شاید از خودتان بپرسید راه های درامدزایی از آموزش زبان برنامه نویسی دارت چیست؟ برای پاسخ به این سوال باید گفت راه های زیادی برای کسب درامد از برنامه زبان دارت وجود دارد که بهترین انها فریلنسری و استخدام در شرکت هاست.  گرفتن پروژه برنامه نویسی اندروید، وب و غیره چگونه است؟ | معرفی سایت های فریلسری برنامه نویسی ایرانی و خارجی
  • با مشاهده  آموزش فلاتر رایگان که شامل اموزش زبات دارت نیز می باشد می توانید براحتی وارد بازار شوید و استخدام شوید.
  • به محض شروع برنامه نویسی با Flutter می توانید برنامه نویسی دارت را شروع کنید و پروژه بزنید.
  • و…

همچنین بخوانید: مقایسه Flutter با React Native | لیست کتاب آموزش فریمورک flutter | آینده فلاتر چگونه است؟

با توجه به تاریخچه زبان دارت آیا زبان دارت برای برنامه نویسی خوب است؟

درست است که از تاریخچه زبان دارت زمان زیادی نمی گذرد. ولی زبان دارت و فلاتر بسیاری از بهترین ویژگی­‌های C ، جاوا، پایتون و جاوا اسکریپت را ترکیب کرده­ است. مانند تایپ پویا و ایستا، پشتیبانی از async و توابع lambda . زبان Dart به دقت طراحی شده ­است تا از به وجود آمدن مشکل جلوگیری کند. زبان Dart، زبان نسبتاً ساده، مدرن و بسیار کارآمدی است.

ساختار زبان dart flutter چیست؟

زبان برنامه نویسی دارت متشکل از متغیر‌ها، عملگر‌ها، عبارات شرطی، حلقه‌ها، توابع، کلاس‌ها، اشیا و شمارش است. Dart از مفاهیم مهم شی‌گرایی نظیر وراثت و تجرید نیز پشتیبانی می‌کند که برنامه‌نویسان باتجربه با بسیاری از این موارد به‌طور کامل آشنا هستند.

 تمامی دوره های برنامه نویسی سایت الکامکو پروژه محور هستند و همه مباحث در پروژه های واقعی به شما نشان داده خواهد شد. در صورتیکه سوالی دارید، می توانید با انجمن برنامه نویسی ، سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو برای ما پیام بگذارید. در صورتیکه می خواهید مقالات برنامه نویسی را بخوانید به وبلاگ الکامکو مراجعه کنید. در صورتیکه می خواهید مطالب بیشتری در رابطه با برنامه نویسی اندروید بخوانید، مقالات اندروید را دنبال کنید. برای مشاهده بیشتر اموزشها صفحه فروشگاه برنامه نویسی یا آموزشگاه برنامه نویسی انلاین ما را دنبال کنید و با مشاهده قیمت برنامه نویسی اقدام به خرید برنامه نویسی نمایید. برای یادگیری پکیج های برنامه نویسی ما نیاز به پیش نیازی نیست و بدون شرکت در کلاس های برنامه نویسی قبلی می توانید شروع به یادگیری کنید. همه دوره های آموزش برنامه نویسی موبایل با فلاتر  اینجا قابل مشاهده است.

برای خواندن آموزش های رایگان، مقالات برنامه نویسی موبایل، مقالات برنامه نویسی اندروید، مقالات اندروید استودیو، مقالات فلاتر را دنبال کنید.

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

10 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
احمد رضوی
4 ماه گذشته

با توجه به روند فعلی، می‌تونیم بگیم که که زبان دارت پتانسیل بالایی برای رشد و موفقیت تو آینده داره و آینده زبان دارت از خیلی از زبانهای برنامه نویسی دیگه درخشانتره!

پاسخ دادن به  احمد رضوی
4 ماه گذشته

مرسی از نظرتون

davood
10 ماه گذشته

بنظر من ویژگی زبان دارت که مهمتره شی گرایی بودن اون هست

پاسخ دادن به  davood
10 ماه گذشته

دقیقا

Artin.235
1 سال گذشته

اصلی ترین کاربرد زبان دارت تولید برنامه ها و خروجی های با کیفیت برای کاربرهاست

پاسخ دادن به  Artin.235
1 سال گذشته

بله – خروجی هایی با کیفیت و رابط گرافیکی عالی داره

سپهر مریزاد
1 سال گذشته

این امکان هم وجود داره که زبان برنامه نویسی دارت به کاربرها کمک می کنه تا صفحاتی قدرتمند و با کیفیت رو تهیه کنند و در اختیار افراد قرار بدن

پاسخ دادن به  سپهر مریزاد
1 سال گذشته

دقیقا

سمیه
2 سال گذشته

دستتون درد نکنه، بسیار خوب توضیح دادین

maryam mohamadi
2 سال گذشته

مطلب خیلی خوب و کاملی درباره زبان دارت بود


This will close in 15 seconds