۱۵ نمونه سایت های ساخته شده با لاراول ایرانی و خارجی

سایت های ساخته شده با لاراول (Laravel) از قابلیت‌ های منحصر به فردی بهرمند هستند زیرا لاراول از جدیدترین فریم‌ورک های ساخت نرم‌افزارهای تحت وب است و افراد زیادی برای ساخت وبسایت های حرفه ای از آن استفاده می کنند. در این مطلب می خواهیم شما را با چند تا از نمونه کارهای لاراول ایرانی و خارجی آشنا کنیم.

فریم ورک لاراول چیست؟

لاراول (Laravel) فریم ورک مبتنی بر زبان برنامه نویسی Php است و جامعه PHP را تحت تاثیر قرار داده است در واقع تقریباً ۱,۱۴,۶۴۰+ وب سایت ساخته شده با لاراول وجود دارد. این فریم ورک بسیار پرکاربرد است و کاربری ساده و کاربردهای گسترده این نرم افزار باعث محبوبیت آن شده است. در این فریم ورک می‌توانید برخی قابلیت‌ها را از سایر شبکه‌ها بردارید که همین امر، فرایند توسعه و طراحی را ساده می‌کند. با فریمورک لاراول سایت های زیادی ساخته شده است که در این مطلب از وبلاگ الکامکو می خواهیم به این موارد بپردازیم.

سایت های ساخته شده با لاراول: 

فریمورک لاراول به دلیل محبوبیتی که دارد دارای طرفداران زیادی در ایران و کشورهای دیگر است. وبسایت شرکت ها و سازمانهای یزرگ و کوچک زیادی با Laravel ساخته شده اند که در این قسمت می خواهیم سایت های ایرانی و خارجی ساخته شده با وردپرس را به شما معرفی کنیم:

سایت های طراحی شده با لاراول که ایرانی هستند: 

۱- وبسایت اسنپ فود (snappfood.ir) یک سایت ایرانی با لاراول ساخته شده است:

اسنپ‌فود، فرهنگ جدید سفارش غذاست که برای اولین بار در ایران معرفی و اجرا شده است. سفارش اینترنتی غذا در ايران تا قبل از راه‌اندازی اسنپ‌فود تنها یک رویا بود و کمتر کسی از مزایای آن خبر داشت. این رويا در سال ۱۳۸۸ به واقعيت تبديل شد و در این مدت طرفداران زیادی نيز بین مردم ایران پيدا كرده است. اسنپ‌ فود اولین وب‌سایت ایرانی و متعلق به شرکت آوا نگار اطلس تجارت است که سفارش اینترنتی غذا را برای مردم ایران به ارمغان آورده است و امکانات متعددی به منظور راحتی هر چه بيشتر مردم و رستوران‌ها تدارک دیده و روز به روز بر اين امكانات خواهد افزود. كاربران اسنپ فود می‌توانند به راحتی غذای مورد نظر خود را انتخاب کرده و یکی از سه روش پرداخت را تعيين و در نهايت غذای خود را تحویل بگیرند. سایت اسنپ فود از قابلیت‌های منحصر به فردی بهرمند است که تمام آن‌ها با استفاده از فریم ورک لاراول طراحی شده اند.

۲- وبسایت الو پیک (alopeyk.com) از سایت های ایرانی با لاراول است: 

هر کسب و کاری که در حوزه آنلاین فعالیت می کند می تواند از خدمات وب سرویس الوپیک استفاده کند. با این خدمات، مشتریان بعد از ثبت سفارش در سایت و یا نرم افزار شما، می توانند ارسال از طریق الوپیک را انتخاب کنند تا نزدیک ترین سفیر الوپیک به مبدأ ارسال مرسوله اعزام شود و سرویس دهی در کمترین زمان از طریق الوپیک انجام شود. خدمات وب سرویس الوپیک ارسالی ایمن و سریع برای شما به همراه دارد. در واقع تمامی خدماتی که این شرکت انجام می دهد از طریق وبسایت صورت می گیرد و در واقع یکی از سایت های ایرانی ساخته شده با لاراول است.

۳- وبسایت چیلیوری (chilivery.com) از سایت های ایرانی ساخته شده با لاراول است: 

چیلیوری به وجود آمده که سفارش غذا را سریع تر و راحت تر کند. وبسایت چیلیوری مجموعه ای از بهترین و مناسب ترین رستوران های تهران را کنار هم جمع کرده و منوی به روز و متنوعشان را با تصویر غذاها به شما نشان می دهد. این وب سایت نیز یکی از وب سایت های طراحی شده با فریمورک Laravel است.

۴- وب سایت جیرینگ (jiring.ir) از سایت های طراحی شده با لاراول که ایرانی است: 

جیرینگ به‌عنوان بازوی اصلی شرکت ارتباطات سیار ایران (همراه اول) در صنعت پرداخت و به سبب بهره‌مندی از فراگیرترین شبکه تبادل مالی الکترونیک کشور، خدمات و راهکارهای سازمانی متنوع و جامعی را نیز در اختیار مشتریان خود قرار ‌می‌دهد. راهکارهای سازمانی جیرینگ در سرفصل‌هایی نظیر خدمات پیامکی، ارائه سرکدهای USSD و خدمات اپراتوری ارائه می‌شوند.

جیرینگ به عنوان پیشرو و مبتکر خدمات بانکداری و پرداخت موبایلی در کشور، مجموعه‌ای از خدمات مالی و بانکی (کارت به کارت و…)، اپراتوری(خرید انواع شارژ و بسته‌های اینترنت) و خودرویی (پرداخت خلافی و عوارض آزادراهی)، پرداخت قبوض و … را از طریق کد ستاره هفت مربع (*۷#) ویژه مشترکین همراه اول یا اپلیکیشن جیرینگ به مشتریان خود ارائه می‌دهد.

جیرینگ با هدف تکمیل سبد محصولات سازمانی خود و با مطالعه گسترده بر روی صنعت فین‌تک (Fintech) برنامه‌های جامعی برای ارائه خدماتی مبتنی‌بر ولث‌تک (Wealthtech)، لندتک (Lendtech)، پی‌تک (Paytech) و اینشورتک (Insurtech) دارد. قابلیت‌های ویژه محصولات سازمانی جیرینگ اکنون این شرکت را به انتخاب نخست مشتریان سازمانی در حوزه خدمات مالی دیجیتال مبدل ساخته است زیرا که پاسخگویی به تمامی نیازمندی‌های شرکت‌های فعال در عرصه صنعت بانکداری و پرداخت (PSP) کشور از جمله ماموریت‌های جیرینگ است.

سایت و سیستم بک اند جیرینگ از لاراول قدرت گرفته است.

سایت های طراحی شده با لاراول که خارجی هستند: 

۵- سایت worldwalking.org یک سایت خارجی با لاراول است: 

این وب سایت به کاربران کمک می کند تا برای پیاده روی خود برنامه ریزی کنند و از مزایای یک سبک زندگی سالم تر و فعال بهره مند شوند. شعار این وب سایت این است که الهام بگیرید، با انگیزه بمانید و تناسب اندام را حفظ کنید. این وبسایت امکان قرار دادن چالش های مختلف را دارد و همچنین می توانید تجربه های خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. این وبسایت از نمونه کارهای Laravel است که کاربران زیادی را به خود جلب کرده است.

۶- سایت myrank.co.in از سایت های خارجی ساخته شده با لاراول است: 

MyRank یک پورتال در زمینه یادگیری آنلاین است که آموزش الکترونیکی / راهنمایی الکترونیکی را به دانش آموزانی که مشتاق رسیدن به دانش های جدید در راستای اهداف آموزشی خود هستند ارائه می دهد. این وبسایت با فریمورک لاراول طراحی شده است. امکان برگزاری آزمون‌های رقابتی بین دانش آموزان، برگزاری کلاس‌ها و آزمون های آنلاین و پرسش و پاسخ بین اساتید و دانش آموزان از قابلیت های این نمونه سایت ساخته شده با لاراول است. این پلتفرم آموزش آنلاین دوره هایی در زمینه ی NTSE, MPC/PCM, Bank PO, GRE, Gate و MSc Agri برگزار می کند.

۷- وبسایت laravel-tricks.com از سایت های خارجی ساخته شده با لاراول است: 

سایت ترفندهای لاراول برای کمک به جامعه لاراول برای یافتن و به اشتراک گذاری راه های جالب استفاده از فریمورک لاراول ایجاد شده است. وقتی به اندازه کافی با لاراول کار می‌کنید، راه‌های جالبی برای استفاده از آن پیدا می شود، و برای افراد دیگر ممکن است «ترفند» به نظر برسند، بنابراین این وبسایت ساخته شده با لاراول یک مکان متمرکز برای همه کاربران علاقمند به این فریمورک است تا آن یافته‌ها را به اشتراک بگذارند.

وب سایت Laravel Tricks در ابتدا توسط Stridges و Maks Surguy در نوامبر ۲۰۱۳ ایجاد شد. Laravel Tricks توسط Tighten نگهداری می شود. منبع اصلی این وب سایت در GitHub موجود است.

۸- وبسایت laravel.io یکی از بهترین سایت های ساخته شده با لاراول است: 

وبسایت LaravelIO از نمونه سایت ساخته شده با فریمورک لاراول است. این سایت در واقع یک انجمن تخصصی شناخته شده برای توسعه دهندگان لاراول است و خود پلتفرم انجمن نیز با استفاده از چهارچوب لاراول طراحی شده است. ماژول ثبت نام در ادغام با GitHub ساخته شده است. هنگام طراحی برنامه اجتماعی خود اگر با مشکلی مواجه شدید در این سایت می توانید سوال خود را مطرح کنید و پاسخ های خوبی بگیرید. در این سایت از آخرین اخبار لاراول، مقالات گرفته تا پادکست ها قرار میگیرد و بصورت کلی هرچیزی که مربوط به توسعه ی لاراول باشد را اینجا می توانید پیدا کنید. این سایت نیز با فریمورک لاراول طراحی شده و می توان بعنوان نمونه سایت ساخته شده با لاراول آنرا نام برد.

۹- وبسایت FusionInvoice.com یکی از نمونه کارهای ساخته شده با Laravel است: 

FusionInvoice یک سیستم برای پیگیری وضعیت های مالی و CRM ساده برای فریلنسرها و مشاغل کوچک است.

۱۰- وبسایت invoiceninja.com از نمونه سایت های ساخته شده با لاراول است: 

ما در اوایل سال ۲۰۱۴ راه اندازی کردیم تا مجموعه ای از برنامه ها را برای مشاغل آزاد و مشاغل کوچک بسازیم. از همان ابتدا تلاش کردیم تا Invoice Ninja را متفاوت کنیم. سایت Invoice Ninja یک وب سایت مدیریت فاکتور ، پرداخت ها ، مانیتور کردن حساب های مالی شما و … است که بصورت اوپن سورس پیاده سازی شده است تا به فریلنسرها و شرکت های مختلف جهت مدیریت مالی کمک کند. این وسایت با فریمورک لاراول پیاده سازی شده است و میتوان بعنوان یکی از سایت های ساخته شده با لاراول به آن اشاره کرد.

۱۱- سایت alison.com از نمونه سایت ساخته شده با Laravel  است: 

این وبسایت از سال ۲۰۰۷ تاسیس شده است و یکی از بهترین پلتفرم های آموزشی برای دوره های آموزشی آنلاین است. این پلتفرم مدارک و گواهینامه هایی را در زمینه های مختلف ارائه می کند. این سایت در ۱۹۵ کشور فعالیت می کند که بیش از ۲۰ میلیون کاربر فعال دارد. سایت آلیسون در حال تغییر شیوه ی آموزش در جهان است. این سایت یک نمونه سایت حرفه ای از پیاده سازی فریمورک لاراول است.

همچنین بخوانید: کاربرد PHP در اندروید چیست؟

پیشنهاد ویژه برای ساخت اپلیکیشن های اندرویدی
با بهترین دوره آموزش برنامه نویسی اندروید، می توانید یاد بگیرید که چگونه اپلیکیشن های اندروید را از پایه بسازید و می توانید با ساخت انواع اپ های اندرویدی درآمدزایی کنید. این دوره شامل ۹ دوره حرفه ای برای ساخت اپ های اندرویدی می باشد و با تهیه این دوره بی نیاز از اموزش های مربوطه دیگر خواهید بود.

۱۲- سایت barchart.com از سایت های طراحی شده با فریمورک لاراول است: 

این وبسایت در زمینه ی بورس، فارکس، سهام و ارزهای دیجیتالی فعالیت می کند و مخاطبین این سایت بیشتر افرادی هستند که در بورس سرمایه گذاری می کنند. برخی قابلیت های این وبسایت عبارتند از اطلاع رسانی آنی تغییر در ارزش سهام به کاربرها، قیمت لحظه ای بازارهای سهام و طلا، ردیابی قیمت سهام های دلخواه هر کاربر، گزارش گیری به همراه نمودارهای اختصاصی و…

همچنین بخوانید: خالق لاراول کیست؟

۱۳- وبسایت laracasts.com از سایت های طراحی شده با فریمورک لاراول است: 

این وبسایت برای توسعه دهندگانی که می خواهند مهارت های توسعه ی وب خود را ارتقا دهند ساخته شده است. بک اند این سایت با لاراول و فرانت اند آن با Vuejs نوشته شده است.

۱۴- وبسایت checkpeople.com از سایت های طراحی شده با فریمورک لاراول است: 

این وب سایت برای پیدا کردن اطلاعات اولیه در مورد یک شخص خاص، سوابق جنایی، بررسی پیشینه و سایر موارد توسط هزاران نفر در امریکا استفاده می شود. سادگی استفاده این وب سایت باعث شده طرفداران زیادی داشته باشد. این وبسایت نیز یکی دیگر از نمونه کارهای ساخته شده با لاراول است.

۱۵- سیستم مدیریت محتوای Asgard CMS از نمونه پروژه های لاراولی است: 

یکی از سیستم های مدیریت محتوا که با فریمورک لاراول توسعه داده شده Asgard CMS است که پشتیبانی از حالت ریسپانسیو، چند زبانه، رویکرد ماژولار، کاربرپسند، سفارشی سازی و موارد دیگر از جمله ویژگی های این سیستم مدیریت محتوای لاراولی است.

همچنین بخوانید: چرا لاراول بهترین فریم ورک برای PHP است؟

نتیجه گیری از وب سایت های ساخته شده با Laravel: 

پروژه هایی که در این مطلب به شما معرفی کردیم فقط نمونه هایی از طراحی با لاراول هستند و سایت ها و پروژه های ساخته شده با لاراول خیلی بیشتر و حرفه ای تر از اینهاست. فقط برای اینکه متوجه شوید که با لاراول چه پروژه های بزرگی می توان نوشت به همین موارد بسنده کردیم.

نتیجه گیری از مزایای لاراول

لاراول چیست و چه مزایایی دارد؟ لاراول یک فریمورک شناخته شده و توصیه شده برای PHP است و به شما کمک می‌کند پروژه‌های خود را راحت و سریع بنویسید و در زمان خود صرفه جویی کنید. پروژه‌های لاراولی در صورت آگاهانه نوشته شدن از امنیت بالایی برخوردارند.

برای ورود به بازار کار Laravel از کجا شروع کنیم؟ 

شما بدون هیچ دغدغه و ابهامی می توانید وارد دنیا لاراول کاران شوید. مطمئن باشید در این مسیر موفقیت بسیار زیادی وجود دارد و شما اگر به صورت حرفه ای به لاراول مسلط بشید بی شک درآمد خیلی خوبی داشت. در صورتیکه می خواهید تازه شروع به یادگیری لاراول کنید می توانید دوره آموزش لاراول الکامکو را که بصورت فیلم های آموزشی لاراول برای شما توسط تیم متخصص ما ظبط شده استفاده کنید.

دوره متخصص لاراول - آموزش لاراول - آموزش فریم ورک Laravel


 

با ثبت نام در دوره متخصص لاراول از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید :

  1. دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۱۲ ماهه با قابلیت تمدید
  2. انجام انواع تمرین ها و مثال ها در طول دوره و ورود آسان به بازار کار
  3. طراحی و ساخت پروژه های حرفه ای به علاوه پروژه فوق حرفه ای سایت فروشگاهی با پنل مدیریت و قابلیت چند فروشندگی
  4. در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده و آموزش با جدید ترین ورژن فریمورک لاراول
  5. استخدام در شرکت های معتبر و کسب درآمد از ساخت پروژه های وب اپلیکیشن
[/vc_column_text]

قیمت اصلی ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۳,۶۰۰,۰۰۰ تومان است.افزودن به سبد خرید

.

لیست دوره های آموزش برنامه نویسی الکامکو

 آموزشگاه برنامه نویسی و فروشگاه برنامه نویسی ما را دنبال کنید.

در این صفحه لیست دوره های آموزش برنامه نویسی وب سایت برنامه نویسی الکامکو را مشاهده می کنید: 

دوره های برنامه نویسی وب شامل موارد زیر است:

  1. دوره متخصص آموزش Asp.Net Core مهارت محور
  2. دوره متخصص آموزش لاراول (Laravel) مهارت محور
  3. آموزش صفر تا صد ASP.Net Core + ساخت فروشگاه اینترنتی
  4. دوره متخصص وردپرس
  5. دوره متخصص PHP
  6. آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با لاراول با پنل چند فروشندگی
  7. آموزش ساخت آزمون گیر آنلاین با ASP.NET Core
  8. آموزش ساخت اتوماسیون اداری حرفه ای با ASP.NET Core
  9. آموزش صفر تا صد جاوا اسکریپت
  10. دوره متخصص طراحی وب

دوره های متخصص

دوره های مایکروسافت

مقالات برنامه نویسی ما را دنبال کنید که شامل موارد زیر هستند:

کلاس برنامه نویسی، قیمت آموزش های برنامه نویسی، خرید دوره های آموزش برنامه نویسی، پکیج آموزش برنامه نویسی، انجمن برنامه نویسی، مفسر برنامه نویسی چیست؟ واسط برنامه نویسی کاربردی (API) چیست؟ محیط توسعه یکپارچه (ide) چیست؟ مزایای برنامه نویسی چیست؟ ، کدنویسی تمیز چیست؟ ، برنامه متن باز، بهترین سایت ها برای تمرین و حل مسائل برنامه نویسی، برنامه نویسی شی گرا چیست؟ ، گرفتن پروژه برنامه نویسی چگونه است؟،برنامه نویسی چیست؟ برنامه متن باز،

مقالات برنامه نویسی وب ما را دنبال کنید که شامل موارد زیر هستند:

مقالات دات نت ، مقالات Asp.net core،

تفاوت ASP.NET و ASP.NET Core، یادگیری asp.net core، بازار کار asp.net core ، ویژوال استودیو چیست ، asp.net core چیست؟  asp.net core چیست، چرا asp.net core، نصب asp.net core،، ویژوال استودیو کد چیست؟

مقالات سی شارپ ما را دنبال کنید که شامل موارد زیر هستند:

یادگیری، پیش نیاز و شروع سی شارپ، بازار کار سی شارپ، سی شارپ چیست؟ مزایا سی شارپ

مقالات لاراول ما را دنبال کنید که شامل موارد زیر هستند:

منابع و کتاب های لاراول

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

2 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
Mojtaba ahmadi
1 سال گذشته

بنظرم همه این سایت های طراحی شده با لاراول عالی و قدرتمندن. مرس از معرفیشون

پاسخ دادن به  Mojtaba ahmadi
1 سال گذشته

خواهش می کنیم موفق باشید