معرفی اپلیکیشن سازهای موبایل اندروید و IOS – استفاده از برنامه ساز اندروید یا برنامه نویسی اندروید؟

برنامه ساز اندروید چیست؟ برنامه سازی اندرویدفارسی ایرانی آنلاین رایگان - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو -

برنامه ساز اندروید چیست؟ طراحی اپلیکیشن با برنامه برنامه سازی اندروید چه مزایا و معایبی دارند؟ بهترین بهترین برنامه ساز های اندروید فارسی و خارجی کدام هستند؟ از اپلیکیشن ساز آنلاین موبایل استفاده کنیم یا برنامه نویسی اندروید!! در این مطلب از سری مقاله های برنامه نویسی اندروید آموزشگاه الکامکو می خواهیم شما را با این موضوعات آشنا کنیم. پس تا آخر این مطلب از وبلاگ برنامه نویسی الکامکو همراه ما باشید. 

امروزه با توجه به تاثیر اینترنت و شبکه های اجتماعی، همه افراد بفکر فروش بیشتر و معرفی خدمات خودشان از طریق فضای مجازی هستند ابزارهایی که به شما در این زمینه کمک می کنند طراحی سایت و طراحی اپلیکیشن هستند که باعث پیشرفت در کسب‌ و کار، تعامل مثبت با مشتری، صرفه جویی در زمان و هزینه تبلیغات و درآمدزایی می شوند. ساخت اپلیکیشن موبایل اندروید به دو صورت امکان پذیر است: با برنامه های برنامه ساز اندروید و برنامه نویسی اندروید! در ادامه با ما همراه باشید تا به تفاوت برنامه سازی اندروید و برنامه نویسی اندروید بپردازیم.

برنامه ساز اندروید چیست؟ 

ساخت اپلیکیشن اندروید امروزه یکی از اهداف اصلی برای کسب و کار‌های آنلاین شده است. فراگیر شدن موبایل و استفاده‌های پیاپی آن در بین مردم موجب دسترسی صاحبان کسب و کار و بازاریابان به منبع اطلاعاتی جدید و ارزشمندی در زمینه رفتار و نیازهای مشتریان شده است که استفاده صحیح از این آمار و اطلاعات نقش موثری در بهبود فعالیت های آتی کسب و کارها و به روز رسانی استراتژی های بازاریابی موبایلی خواهد داشت.

مزایای طراحی اپلیکیشن های اندرویدی با برنامه برنامه ساز اندروید انلاین

  1. با برنامه ساز اندروید بدون کد نویسی می توانید اپلیکیشن داشته باشید. 
  2. معمولا همراه با تست رایگان چند روزه هستند و بخاطر همین با نام برنامه ساز اندروید رایگان هم شناخته می شوند. 
  3. با برنامه ساز اندروید فارسی یا خارجی می توانید در کمترین زمان و هزینه یک اپلیکیشن داشته باشید.
  4. با بعضی از برنامه سازهای اندروید می توان سایت وردپرس و ووکامرس را به اپلیکیشن با چند کلیک تبدیل کرد.
  5. برنامه ساز های اندروید برای کاربران غیر حرفه ای مناسب هستند.
  6. هر کسی که دانشی از برنامه نویسی اندروید نداره هم می تواند با این پلتفرم های برنامه سازی اندروید کار کند. 
  7. با برنامه برنامه ساز اندروید آنلاین با حداقل ریسک و بدون متحمل شدن هزینه های سنگین می توانید یک اپلیکیشن داشته باشید.
  8. با برنامه برنامه ساز اندروید آنلاین می توانید دموی اپلیکیشن ها را قبل از راه اندازی ببینید.
  9. راه اندازی و طراحی اپلیکیشن با برنامه برنامه ساز اندروید انلاین نیاز به زمان زیادی نیست چون همه چیز از قبل اماده است.
  10. در برنامه برنامه ساز اندروید آنلاین امکان بارگذاری سریع محصولات فراهم است.
  11. برنامه برنامه ساز اندروید آنلاین با داشتن محیط مدیریتی آسان و کاربرپسند این امکان را به کاربر می دهد که به سادگی بتواند اپلیکیشن خود را مدیریت کند.
  12. و…

همچنین بخوانید » دوره آموزش دات نت کور مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای از پایه تا فوق پیشرفته

معایب طراحی اپلیکیشن های اندرویدی با برنامه برنامه نویسی اندروید

  • شاید در ظاهر هزینه راه اندازی و طراحی اپلیکیشن اندروید با برنامه ساز اندروید بدون کد نویسی یا برنامه ساز اندروید رایگان ولی پولی (منظور تست رایگان) کم باشد، اما در بعدا باید هزینه های زیادی را خرج کنید. دلیل این موضوع هم این است که تیم توسعه دهنده آن ها حاضر نیستند هر توسعه ای را انجام دهند و برای توسعه برنامه سازی اندروید خود، باید از یک متخصص و کدنویس کمک بگیرید!
  • برای کسب و کارهای بزرگ که کاربران و ترافیک زیادی دارند و از طرف دیگر، سفارش های روزانه آن بسیار زیاد است اصلا مناسب نیست. یکی از معایب برنامه ساز اندروید رایگان بهینه نبودن آن ها است و هنگامی که تعداد سفارش ها و ترافیک سایت زیاد شود، معمولا به مشکل مواجه می شوند.
  • برای سئو نمی توانید روی برنامه ساز اندروید رایگان حساب باز کنید چون ممکن است شما برای سئو اپلیکیشن برنامه سازی اندروید تحویل گرفته کلی خرج کنید و آن را روی یکسری کلمات بالا بیاورید و  در مرور زمان با پرداخت نکردن مبلغ یا عوض شدن ادرس برنامه ساز اندروید هر چیزی که در دسترس شما بود را نداشته باشید.
  • یکی از فکر های اشتباهی که رایج است این است که اول از برنامه برنامه ساز اندروید رایگان یا پولی استفاده کنم و بعد از اینکه فروشگاه رشد کرد ان را به سیستم های فروشگاه ساز پولی منتقل کنم! این دسته از کاربران فکر می کنند که این راه کار در هزینه های آنها صرفه جویی می کند اما واقعیت این است که انتقال محتوا از یک اپلیکیشن یا سایت مربوط به برنامه سازی اندروید به پلتفرم های برنامه نویسی شده امری بسیار مشکل است!
  • هر فروشگاه اینترنتی اطلاعات زیادی از کاربران و سفارش های آنها دارد! بنابراین لازم است تا برنامه برنامه سازی اندروید فروشگاهی از امنیت بالایی برخوردار باشد تا جلوی راههای سرقت اطلاعات کاربران بسته باشد. یکی از مهمترین معایب برنامه سازی اندروید رایگان امنیت پایین آنها است. اکثر این سیستم های اپن سورس هستند؛ البته اپن سورس بودن آن به معنای امنیت پایین نیست، اما چون برای امنیت آن کار خاصی انجام نشده است، معمولاً چنین سایت هایی از امنیت پایینی برخوردار هستند.
  • نمی توانید هر ایده ای را با برنامه ساز های اندروید پیاده سازی کنید.
  • و…

همچنین بخوانید: فروشگاه ساز اندروید چیست؟ مزایا و معایب اپلیکیشن سازهای فروشگاهی

همچنین بخوانید:  سورس اپلیکیشن فروشگاهی اندروید مشابه دیجی کالا + آموزش دوره

معرفی چند برنامه اندروید ساز ایرانی : 

لیست زیر جزو بهترین برنامه ساز اندروید ایرانی هستند که به شما معرفی می کنیم: اینکه کدام برنامه ساز اندروید فارسی بهتر است را خودتان باید با توجه به ویژگی هایی که در اختیار شما قرار می دهند و اینکه شما چی می خواهید تشخیص دهید. 

  1. برنامه اندروید ساز اپ ادیتور 

  2. برنامه اندروید ساز اپتو

  3. برنامه اندروید ساز اپ ساز

  4. برنامه اندروید ساز پازلی

  5. برنامه اندروید ساز مستر تواپ

  6. و …

معرفی بهترین اپ ساز اندروید خارجی: 

  1. اپ ساز  اندروید و آی او اس APPMAKR

  1. اپلیکیشن ساز اندروید و آی او اس GAMESALAD

  2. اپ ساز اندروید و آی او اس APPY PIE

  3. نرم افزار اپ ساز اندروید و آی او اس  APPERY

  4. برنامه برنامه ساز اندروید و آی او اس  SWIFTIC

 


برنامه نویسی اندروید چیست؟ 

برنامه نویسی به تبدیل ابزار خام دیجیتال به ابزاری هوشمند و قابل استفاده توسط مجموعه ای از کدها و دستورات انجام می‌شود می‌گویند و اندروید (Android) هم سیستم عاملی از شرکت گوگل است است که هسته اصلی آن لینوکس است و بر روی ابزاری مانند تلفن های هوشمند و به صورت متن باز استفاده می‌شود. متن باز بودن به این معنی است که قابل توسعه می‌باشد و سورس کد آن در دسترس عموم قرار دارد و برای استفاده از آن نیازی به دریافت مجوز یا صرف هزینه نیست.

این ویژگی و ویژگی های خوب دیگر اندروید باعث شده که توسعه دهندگان زیادی آن را بررسی کنند و در نهایت موجب ارتقا آن شوند که به این افراد توسعه دهنده و برنامه نویس اندروید گفته می شود.

از برنامه نویسی اندروید نه تنها در گوشی های هوشمند استفاده می شوذ بلکه در دستگاه هایی مانند تبلت ها، یخچال‌ ها، ساعت ها، تلویزیون‌ها و دیگر دستگاه‌ های هوشمند می توانند از آن استفاده نمایند.

همچنین بخوانید: انواع نسخه های جاوا، اخرین نسخه زبان جاوا، فهمیدن ورژن جاوا، کدام نسخه جاوا بهتر است؟

همچنین بخوانید: متریال دیزاین اندروید چیست؟ 

همچنین بخوانید: معرفی بهترین ابزارهای طراحی رابط کاربری (UI) در سال ۲۰۲۱

مزایای طراحی اپلیکیشن های اندرویدی با برنامه نویسی اندروید

  1. اپلیکیشن هایی که با برنامه نویسی اندروید ساخته می شوند دارای امنیت بیشتری هستند.
  2. برای کسب و کارهای بزرگ باید حتما از برنامه نویسی اندروید برای ساختن برنامه اندروید استفاده شود.
  3. یادگیری برنامه نویسی اندروید، بازار کار خوبی در ایران و سایر کشورهای جهان دارد.
  4. وقتی برنامه نویسی اندروید بلد باشید می توانید هر تغییری را سریع در اپلیکینش انجام دهید و اپدیت کنید بدون اینکه نیازی به کسی داشته باشید.
  5. با یاد گرفتن برنامه نویسی اندروید هیچ وقت بیکار نیستید و در هر کجا که باشید می‌توانید کسب درآمد کنید.
  6. با برنامه نویسی اندروید بلد شدن می توانید هر مدل اپلیکیشن با هر دیزاینی که دوست دارید بسازید.
  7. هیچ محدودیتی در استفاده از منابع اپلیکیشن و قابلیتهایی که در اپلیکیشن بکار می رود و کد نویسی اندروید  وجود ندارد.
  8.  اگر می خواهید ایده های خاص خودتان را پیاده سازی کنید و از آن درآمدزایی داشته باشید باید برنامه نویسی اندروید یاد بگیرید.
  9. توسعه برنامه ی نوشته شده با برنامه نویسی اندروید آسان و مقرون به صرفه است چون همه کارها توسط خود برنامه نویس انجام می شود.
  10. می توانید تعداد زیادی محصول را یکجا بارگزاری کنید.
  11. اندرویدی پلتفرمی یک stack کامل نرم افزاریست. استک (پشته) نرم افزاری یعنی هم سیستم عامل است و هم چارچوب و قابی برای برنامه نویسی و این خبر خوشی است برای کسانی که دوست دارند برنامه نویسی را راحت یاد بگیرند.
  12. زمانی که ساخت اپلیکیشن اندروید را با برنامه نویسی اندروید یاد بگیرید دیگه راه درامدزایی برای شما باز شده و می توانید بدون رفتن به محل خاصی به صورت کامندی، در خانه و هر کجا که هستید هم درآمد داشته باشید.
  13. و…

معایب طراحی اپلیکیشن های اندرویدی با برنامه نویسی اندروید

بدون شک برنامه نویسی این سیستم عامل نیز سختی‌های خاص خود را دارد اما با کمی تلاش و پشت کار و البته روحیه خستگی ناپذیر می‌توانید مراحل اولیه برنامه نویسی اندروید را پشت سر بگذارید و حتی یک برنامه واقعی نیز بسازید و در فروشگاه‌های اندروید منتشر کنید. نکته‌ای که بهتر است در این خصوص به یاد داشته باشید، این است که نباید بعد از آموزش مختصر برنامه نویسی اندروید، برای مدتی آن را بی‌خیال شوید، زیرا کد نویسی کار سختی است و خیلی سریع فراموش می‌شود.

نتیجه گیری از تفاوت برنامه سازی اندروید یا برنامه نویسی اندروید؟ 

در بالا به مزایا و معایب هر دو روش اشاره کردیم. هر دو روش روشی برای ساخت اپلیکیشن های اندروید هستند و این شما هستید که با توجه به آینده ای که برای کار خودتان می بینید می توانید استفاده کنید. در کل اگر نیاز به اپلیکیشن فوری، با هزینه کمتر، بدون نیاز به دانش برنامه نویسی دارید که آینده آن زیاد زیاد برای شما مهم نیست و از دید درامدزایی به آن نمی خواهید نگاه کنید استفاده از برنامه ساز ها بهترین گزینه هستند. ولی اگر کسی هستید که می خواهید با یادگیری برنامه نویسی اندروید پروژه بگیرید و حضوری یا دورکاری کار کنید و یا ایده هایی دارید که می خواهید آنها را به واقعیت تبدیل کنید و درآمدزایی کنید و روی آنها از نظر زمان و هزینه سرمایه گذاری کنید تا در آینده بازدهی داشته باشید بهترین روش آموزش برنامه نویسی اندروید است.

برنامه نویسی اندروید را از کجا شروع کنم؟

همانطور که گفتیم ساخت اپلیکیشن موبایل اندرویدی بخصوص در این موقعیت کرونا که اکثر کسب و کارها اینترنتی شده و هر شخصی روز خودش را با گوشی هوشمند بخصوص اندرویدی می گذراند شما هم با یادگیری اندروید نویسی می توانید وارد یک شغل مدرن و درآمدزا شوید و از این راه چه به صورت حضوری و چه به صورت دورکاری کسب درآمد کنید.

بهترین محیط برنامه نویسی اندروید استفاده از نرم افزار اندروید استودیو (Android Studio) است و این محیط پیشنهاد گوگله و از نظر گوگل برای برنامه نویسی اندروید تایید شده است و آن را بخوبی پشتیبانی می کند.

بهترین زبان جاوا برای برنامه نویسی اندروید بخصوص برای افراد تازه کار است و دلایل زیادی برای این وجود دارد. همچنین بخوانید:  زبان برنامه نویسی جاوا چیست و چه کاربردی دارد؟

راه های درآمدزایی از برنامه نویسی اندروید چیست؟ 

همانطور که می دانید اپلیکیشن های موبایل اندرویدی بازار کار بهترین نسبت به اپلیکیشن های iOS دارند و از طرفی کسی که بتواند برنامه نویسی اندروید بلد باشد می تواند درآمد خوبی از این راه بدست آورد چون تقریبا با توجه به هر نیاز یک انسان اپلیکیشن نیاز است و این مورد هیچوقت تمامی ندارد حتی اگر از قبل اپلیکیشن های مشابهی درست شده باشند باز هم ایده های پیاده سازی و اجرایی کردن هر اپلیکیشن می تواند از زمین تا آسمون متفاوت باشد.

همچنین بخوانید: روش های کسب درآمد برنامه نویسی اندروید

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

به دنبال یادگیری برنامه‌نویسی اندروید هستید؟

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۳ ماهه با قابلیت تمدید
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش برنامه نویسی با اندروید استودیو پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده است و نیاز به پیش نیاز برای برنامه نویسی اندروید هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» همه دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش برنامه نویسی جاوا در اندروید استودیو

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره آموزش اندروید با کاتلین 

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب آموزش کاتلین برای اندروید | کاتلین یا فلاتر | کاتلین یا جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره  متخصص برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره جامع متخصص اندروید 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره اموزش فلاتر

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان Dart
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فریم ورک فلاتراتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی با فلاتر
  9. بخش نهم : طراحی و ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت React Native و Flutter | آینده Flutter چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش flutter | فیلم های آموزش Flutter رایگان | نصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت  


مقالات مرتبط با آموزش برنامه نویسی اندروید:

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

5 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
مینا مرادیان
2 سال گذشته

اپلیکیشن وردپرس یک راهکار سریع و ساده برای راه اندازی نسخه موبایل کاربران خود است . افزونه ساخت اپلیکیشن اندروید ووکامرس یکی از محصولات پرطرفداری است که به صورت کاملا استاندارد طراحی شده و قابلیت ارائه در کافه بازار و گوگل پلی را دارند

سونای
2 سال گذشته

برنامه سازهای اندروید که الان تو بازار هستن که برای کارهای روزمره خوبن ولی برای کارهای حرفه ای بهتره اپلیکیشن برنامه نویسی اندروید بشه

پاسخ دادن به  سونای
2 سال گذشته

بله

دنیا علیزاده
2 سال گذشته

مقایسه خوبی بین برنامه سازی اندروید و برنامه نویسی اندروید هست. مرسی

حمید
2 سال گذشته

با برنامه نویسی اندروید میشه اپ های حرفه ای نوشت ولی با سایت هایی که به عنوان برنامه ساز هستند بعید می دونم بشه کارای خفن و شخصی سازی شده کرد!


This will close in 15 seconds