چرا آموزش کد نویسی اندروید؟ کد نویسی اندروید چیست؟ چه زبان های کد نویسی برای اندروید وجود دارد؟ بهترین محیط برای برنامه نویسی اندروید چیست؟ در این سری از مقالات آموزشی الکامکو می خواهیم شما را با جواب این سوالات آشنا کنیم. پس تا آخر این مطلب با ما همراه باشید.
اندروید چیست؟
اندروید (Android) یک سیستم عامل متن باز (Open Source) است که بر پایه هسته لینوکس توسط گوگل مخصوص تلفن های همراه و سایر دستگاه های هوشمند توسعه یافته است.
متن باز بودن اندروید به این معنا است که سورس کد اصلی آن در دسترس عموم قرار دارد. یعنی برای استفاده از آن نیازی به دریافت مجوز و یا صرف هزینه نیست. متن باز بودن اندروید باعث میشود که سورس کد اصلی آن به راحتی در اختیار کاربران و توسعه دهندگان مختلف در سرتاسر جهان قرار گیرد. این ویژگی باعث میشود اندروید توسط توسعه دهندگان بیشماری بررسی شود و در نهایت ارتقا یابد.
به دلیل متن باز بودن و سایر ویژگی های اندروید، از این سیستم عامل علاوه بر گوشی های اندروید در دستگاههای زیادی مانند تبلت ها، یخچال ها، ساعت ها، تلویزیونها و سایر دستگاههای هوشمند استفاده می شود.
برنامه نویسی اندروید چیست؟
یکی از مزیت هایی که کدهای برنامه نویسی اندروید را از سایر سیستم عامل ها جدا کرده انعطاف پذیری آن است و این ویژگی باعث شده تا با نوشتن کدنویسی برنامه نویسان بتوانند سریع و راحت اپلیکیشن های اندرویدی را توسعه دهند.
خلاصه ویژگی های خوب سیستم عامل اندروید باعث شده تا برنامه نویسان توسط برنامه نویسی اندروید اپلیکیشن های مختلفی با توجه به نیازهای مختلف کاربران بسازند و آنها را در مارکت پلیس هایی مانند گوگل پلی (Google Play) منتشر کنند و راه درآمدزایی را برای خود باز کنند.
از طرفی استقبال مردم از گوشی های هوشمند اندرویدی و استفاده از اپلیکیشن های اندروید زیاد شده و افرادی که برنامه نویسی اندروید بلد هستند و متخصص اندروید هستند می توانند درامد خوبی از این فضای پولساز بدست آورند.
چرا آموزش کد نویسی اندروید ؟
شما در روز چند بار گوشی خودتان را چک می کنید؟ ۲۰ بار؟ ۳۰ بار؟ ۴۰ بار و یا بیشتر؟ جواب این سوال نشان می دهد که هر کسی که گوشی هوشمند دارد روزی چندین مرتبه آن را چک می کند و این یعنی گوشی در همه لحظه های زندگی کاربران وجود دارد و هر لحظه افرادی که از گوشی های هوشمند بخصوص گوشی های اندرویدی که مصرف کنندگان بیشتری در دنیا دارد بیشتر می شود و این نشان می دهد که نیاز ها برای داشتن اپلیکیشن های مختلف در حال افزایش است و از طرفی استخدام برنامه نویس اندروید که بتواند طراحی اپلیکیشن انجام دهد هم رو به افزایش است و در نتیجه اگر کسی این حرفه مدرن و درآمدزا را بلد باشد می تواند به صورت های مختلف (دورکاری یا استخدام در شرکت ها و …) کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید داشته باشند.
کسانی که از آموزش برنامه نویسی موبایل و طراحی اپلیکیشن های اندرویدی یا ios چیزی نمی دانند و تاز تصمیم به یادگیری کد نویسی اپلیکیشن اندروید و ساخت پروژه خود دارند ممکن است کمی سرگردان شوند که چکار کنند. این مطلب برای مبتدیان علاقمند به طراحی اپلیکیشن موبایل توسط تیم تخصصی آموزش برنامه نویسی الکامکو نوشته شده است تا با مهمترین مرحله که انتخاب زبان کد نویسی برای اندروید و انتخاب محیط کد نویسی در اندروید است آشنا کنیم.
مزایای یادگیری نوشتن برنامه های اندروید؟
- یکی از مزیتهای نوشتن برنامه اندروید، داشتن کار همیشگی و مهارت محور است. زیرا تقاضا برای اینکار زیاد است و هیچوقت بیکار نخواهید بود.
- یکی دیگر از مزیت های نوشتن برنامه اندروید، کسب درآمد بالا از این شغل درامدزا با راه های مختلف از قبیل انتشار اپلیکیشن در گوگل پلی، آموزش به دیگران، سفارش پروژه های دورکاری، استخدام حضوری و … است.
- از مزایای کد نویسی در اندروید متن باز بودن اندروید این است که تمام کاربران و توسعهدهندهها در سراسر دنیا میتوانند از سورس آن استفاده کنند و در ارتقاء بخشیدن این برنامه به دیگر برنامهنویسها کمک کنند.
- مزیت انعطاف پذیری این سیستم عامل باعث شده تا برنامه نویسان برای کد نویسی در اندروید خیلی سریع تر و راحتتر بتوانند اپلیکیشنهای خودشان را توسعه دهند تا به این وسیله بتوانند از تمام ویژگیها و توان یک گوشی هوشمند بهره کافی را ببرند.
- نوشتن برنامه های اندروید به شما کمک می کند مهارت محور جلو بروید. بیش از مدرک علمی و دانشگاهی، کمپانیها به دنبال توانایی در کارمندانشان هستند و تجربه در این کار نقش بسیاری دارد.
کدنویسی اندروید چیست؟
اندروید یک سیستم عامل منبع باز (Open Source) و مبتنی بر لینوکس (Linux) است که برای دستگاه های هوشمند مانند تلفن همراه و تبلت کاربرد دارد و کدنویسی اندروید فرایندی است که توسط برنامه نویسان باعث می شود برنامه هایی برای این دستگاه ها تولید شوند. کد نویسی در اندروید یکی از کارهای جذاب و مدرن و درآمدزا برای برنامه نویسانی که در این حوزه فعالیت می کنند است. آیا کدنویسی برای اندروید سخت است؟ هیچ کاری در دنیا سخت نیست! به شرطی که از راه و روش مناسبی برای یادگیری آن کار استفاده کنید.
معرفی انواع زبان کد نویسی اندروید
کدام زبان کد نویسی اندروید را انتخاب کنم؟ این سوال پرتکرار، یکی از دغدغه های اساسی برنامه نویسان تازه کار است و اگر انتخاب درستی صورت نگیرد می تواند آینده و مسیر برنامه نویسی را به بیراهه ببرد. اگر می خواهید در زمینه نوشتن کدهای برنامه نویسی اندروید کار کنید اولین مرحله اول انتخاب زبان است. تفاوت بین زبانهای مختلف برنامه نویسی اندروید می تواند کمی قابل تفکر باشد که در این قسمت می خواهیم انواع زبان کدنویسی اندروید را به شما معرفی کنیم و در نهایت با توجه به پروژه ای که در پیش دارید می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید و در این راه قدمی بردارید.
زبان های کد نویسی اندروید که می توانید از آنها برای طراحی اپلیکیشن های موبایل استفاده کنید عبارتند از:
محبوب ترین زبان های کدنویسی اندروید:
۱- زبان کد نویسی جاوا اندروید (Java):
جاوا زبان رسمی از طرف گوگل برای توسعه برنامه های اندرویدی است که رایگان است و منابع زیادی برای یادگیری آن وجود دارد و چون زبانی است که از مدتها پیش (بالای ۲۰ سال) وجود دارد و متخصصان زیادی در این زمینه خبره شدند، در صورت داشتن مشکل می توانید سریع آن را حل کنید. زبان Java توسط محیط کد نویسی Android Studio هم پشتیبانی می شود و برای هر جا که فکر ش را کنید (در سیستم های دسک تاپ، تلفن های هوشمند، وب و…) کاربرد دارد و همچنین زیر ساخت برنامه های اندرویدی است و استفاده از کد نویسی جاوا در اندروید راحت و امنیت آن بالاست.
در کل برنامه نویسی اندروید بر اساس زبان برنامه نویسی جاوا است ، بنابراین اگر درک اساسی از برنامه نویسی جاوا داشته باشید، یادگیری توسعه برنامه اندروید برای شما جالب خواهد بود.
در این دوره همه چیز از صفر تا صد به شما آموزش داده می شود. سرفصل های آموزشی برنامه نویسی اندروید را می توانید اینجا مشاهده کنید. | مقالات جاوا
۲- زبان کدنویسی اندروید کاتلین (Kotlin):
کاتلین یکی دیگر از زبانهای رسمی اندروید است که اخیرا در حال گسترش است و اخیرا مثل جاوا به عنوان زبان ترجیحی Google انتخاب شده است.
کاتلین از خیلی جهات شبیه جاوا است و در واقع کسی که جاوا بلد باشد براحتی می توانید به کاتلین هم مسلط شود و تفاوت های بزرگی که با هم دارند این است که طول کدهای جاوا جامع تر است ولی ولی طول کدهای آن کوتاه تر و راحت تر کدنویسی می شود.
از طرفی منابع کافی برای یادگیری Kotlin در درسترس نیست ولی با پیدا کردن منابع اموزشی خوب براحتی می توانید به این زبان مسلط شوید و شروع به ساخت اپلیکیشن با کاتلین نمایید.
بعد از یادگیری کاتلین اگر بخواهید برای جایی استخدام شوید یا بصورت دورکاری و فریلنسری کار کنید راه برای شما باز است و براحتی می توانید جذب بازار کار اندروید شوید. | کاتلین چیست؟
این دوره از دوره های کاتلین نیاز به پیش نیاز ندارد و همه چیز از صفر تا صد به شما آموزش داده می شود.
همچنین بخوانید: تفاوت آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین و جاوا چیست؟
همچنین بخوانید: معرفی کتاب های آموزش برنامه نویسی کاتلین
۳- زبان کد نویسی سی پلاس پلاس (++C):
محیط کد نویسی اندروید استودیو همچنین از ++C با استفاده از Java NDK پشتیبانی می کند و این امکان را برای برنامه های برنامه نویسی لوکال فراهم می کند، که می تواند برای مواردی مانند ساخت بازی مفید باشد و اگر می خواهید برنامه اندرویدی بسازید ++C برای شما که یک نفر هستید و اول کار هم هستید پیچیده است و نیاز شما را برطرف نمی کند و بیشتر برای تیم های بزرگ و حرفه ای استفاده می شود. ++C نیز توسط Unreal Engine پشتیبانی می شود.
همچنین بخوانید : تفاوت جاوا و سی پلاس پلاس در چیست؟
۴- زبان کد نویسی سی شارپ (#C):
سی شارپ یک زبان جایگزین مناسب برای C یا ++C است که کار برنامه نویسان مبتدی را بهبود می بخشد ولی از جاوا سخت تر است گرچه این دو زبان بسیار شبیه یکدیگر هستند ولی برای ساخت برنامه های اندرویدی جاوا مناسب تر است. همچنین بخوانید : تفاوت جاوا و سی شارپ در چیست؟
گاهی اوقات گفته میشود که استفاده از زبان #C برای توسعه برنامههای اندروید سرعت را کاهش میدهد ولی هنوز اندازهگیری و ارزیابی درستی از این قضیه به عمل نیامده است.
سی شارپ توسط برخی از ابزارهای بسیار مفید مانند Unity و Xamarin پشتیبانی می شود که بیشتر برای توسعه بازی کاربرد دارد و با ترکیب Unity بهترین گزینه برای بسیاری از توسعه دهندگان برای ساخت و توسعه بازی های موبایل است.
۵- زبان کدنویسی لوآ (LUA):
کرونا (Corona SDK) به عنوان یک پلت فرم جاوا برای ساخت بازی های موبایل است که توسط Walter Luh و Carlos Icaza ساخته شده است. Corona SDK به برنامه نویسان اجازه می دهد که با استفاده از زبان برنامه نویسی Lua بازی و اپلیکیشن برای دستگاه های iPhone، iPad و همچنین دستگاه های اندرویدی بسازند. با استفاده از این SDK همچنین می توان اپلیکیشن برای سیستم عامل OS X نیز تولید کرد ولی در کل این زبان برای افرادی که به بازی سازی (بازی های ویدیویی) علاقه دارند توصیه می شود ولی اگر هدف شما کد نویسی اپلیکیشن اندروید حرفه ای است بهتر است از آن چشم پوشی کنید و زبان جاوا یا کاتلین را انتخاب کنید.
۶- زبان کدنویسی بیسیک (BASIC):
زبان بیسیک با دستورالمعلهای سمبولیک یک زبان همه منظوره و مبتدی است که استفاده از آن بسیار خوشایند است. متاسفانه بیسیک به طور رسمی توسط اندروید استودیو پشتیبانی نمیشود. همچنین در یونیتی (Unity) یا زامارین (Xamarin) قابل استفاده نیست اما خبر خوب این است که گزینه کمتر شناخته شده برای توسعه برنامههای اندرویدی در بیسیک به نام B4A (BASIC 4 Android) وجود دارد که این امکان را به شما میدهد تا برنامههای اندروید را با زبان بیسیک توسعه دهید.
۷- زبان کدنویسی پایتون (Python)
زبان برنامه نویسی python یکی از زبان های قوی برای طراحی اپلیکیشن های اندرویدی است که یادگیری آن آسان است ولی دارای محدودیت هایی هم است ولی پیشنهاد نمی شود جایگزین زبان جاوا در اندروید استودیو شود. اگر می خواهید فقط اپلیکیشنی بسازید و ظاهر آن برایتان مهم نیست می توانید از این زبان برای کدنویسی استفاده کنید.
خب تا اینجا توانستید درکی کلی از زبانهای کد نویسی Android آشنا شوید اما آنچه بیش از خود زبان اهمیت دارد ابزاری است که به آن متصل است و ویژگیها و اهداف اصلی این ابزار است که در ادامه می خواهیم به این ابزارها بپردازیم.
همچنین بخوانید: تفاوت های جاوا و پایتون
معرفی انواع نرم افزار کد نویسی اندروید ( محیط کد نویسی اندروید )
منظور از برنامه کدنویسی برای اندروید در اینجا پلتفرم یا در واقع محیطی است که شما به عنوان یک برنامه نویس می توانید در آن پروژه برنامه نویسی خود را مدیریت کنید که اصطلاحا به آن IDE هم می گویند. IDE مخفف Integrated Development Environment یا “محیط جامع توسعه” است که ما آن را به عنوان محیط برنامه نویسی می شناسیم. IDE یک رابط کاربری بین شما و کدها است که باعث می شود تا راحتتر برنامه نویسی کنید. در ادامه همراه باشید تا شما را با انواع محیط های برنامه نویسی اندروید آشنا کنیم.
محبوب ترین محیط های کدنویسی اندروید :
۱- محیط کد نویسی اندروید استودیو (Android Studio):
اندروید استودیو بهترین، قوی ترین، امن ترین و پیشرفته و جدیدترین محیط برنامه نویسی اندروید از نظر گوگل است که این IDE توسط google ساخته شده و پشتیبانی می شود. محیط کد نویسی Android Studio محیطی است که همیشه در حال آپدیت شدن است و به محض آمدن نسخه جدید به بازار سریع آپدیت می شود و می توانید از روش های جدید طراحی گوگل باخبر شوید و براحتی با آن کار کنید.
این نرم افزار به طور اختصاصی برای اندروید ساخته شده است. هم اکنون برنامه کد نویسی اندروید استودیو برای دریافت بر روی ویندوز، مک و لینوکس در دسترس میباشد و روی سیستم عامل های اندروید قابل اجراست. این محیط کدنویسی اندروید زبان های C و +C و kotlin و آخرین نسخه java را پشتیبانی می کند.
اگر می خواهید بعد از آموزش کد نویسی اندروید وارد بازار کار اندروید شوید، اندروید استودیو یکی از ابزارهایی است که باید حتما بلد باشید. همچنین اگر میخواهید در آینده اپلیکیشن خود را به فروش برسانید، یک ایده خوب استفاده از این محیط برنامه نویسی اندروید به همراه زبان جاوا است.
استفاده از این نرم افزار رایگان است و می توانید با مراجعه به وب سایت رسمی اندروید استودیو آن را دانلود و نصب نمایید. برای نصب آن باید طبق آموزش پیش بروید که ما مقاله آموزش نصب اندروید استودیو تصویری از صفر تا صد با جزئیات کامل را برای همین منظور برای شما نوشتیم. می توانید آن را بخوانید و نصب را قدم به قدم انجام دهید.
۲- محیط کد نویسی اندروید اکلیپس (Eclipse):
قبل از اینکه اندروید استودیو وارد بازار شود از اکلیپس استفاده می شد و ساختن یک اپلیکیشن اندروید با Eclipse بسیار شبیه اندروید استودیو است.
Eclipse طیف گسترده ای از افزونه ها را دارد و قابلیت اضافه کردن افزونه را دارد. این برنامه کدنویسی اندروید اول فقط زبان های جاوا را پشتیبانی می کرد ولی الان با قابلیت اضافه کردن افزونه استفاده از زبان های دیگری مثل #C و ++C و php و roby و .. را فراهم میکند و همین باعث کند شدن آن در مقابل سرعت اندروید استودیو شده و باعث می شود براحتی خطایابی ها انجام نشود.
استفاده از این برنامه کد نویسی اندروید رایگان نیست و به عنوان بهترین مطرح نمی شود. اگر چه گوگل دیگر از Eclipse پشتیبانی نمی کند، بسیاری از توسعه دهندگان هنوز از آن برای ایجاد Android و سایر برنامه های کراس پلتفرم استفاده می کنند. محیط کدنویسی اکلیپس روی مک و ویندوز و لینوکس قابل اجراست.
۳- محیط کد نویسی اندروید ویژوال استودیو زامارین (Visual Studio -Xamarin)
زامارین یک شرکت نرمافزاری است که ابزارهای توسعه نرمافزار تجاری را تولید می کند. این شرکت در سال ۲۰۱۱ در ایالت کالیفرنیا توسط پروژه متن باز Mono Android شروع به کار کرد. هدف زامارین این بود که به وسیله زبان برنامهنویسی سی شارپ برنامههایی برای سه پلتفرم اندروید، آیفون و ویندوزفون بنویسد.
ویژوال استودیو Xamarin نام یک محیط کدنویسی که توسط مایکروسافت پشتیبانی می شود و برای ساخت اپلیکیشن های اندروید که می خواهید ios آن را هم بسازید کاربرد دارد. بیشتر از زبان #C استفاده می شود و از ویژوال استودیو مایکروسافت به عنوان IDE استفاده می کند.
زبانی که با xamarin در حال رقابت است زبان جاواست. از آنجایی که جاوا محبوبیت زیادی بین برنامه نویسان برای تولید اپلیکیشنهای موبایلی دارد و می توان گفت یک رقیب سرسخت برای زامارین به شمار می رود؛ اگرچه قدرتمند بودن زبان جاوا را نمی شود انکار کرد.
همچنین بخوانید: دوره های آموزش برنامه نویسی جاوا برای اندروید را می توانید اینجا دنبال کنید.
زمانی که شما با استفاده از زبان سی شارپ اقدام به ساخت اپلیکیشنی در محیط کدنویسی زامارین می کنید، دیگر نیازی به تغییر یا بازنویسی آن (مثلاً به زبان جاوا و…) جهت استفاده در دیگر پلت فرم ها ندارید. در واقع می توان گفت زامارین یک ابزار برنامه نویسی چند سکوییست. ولی گاهی اوقات گفته می شود که استفاده از زبان #C برای توسعه برنامه های اندروید سرعت را کاهش می دهد ولی هنوز اندازه گیری و ارزیابی درستی از این قضیه به عمل نیامده است.
وقتی نسخه از اندروید وارد بازار شود کمی طول می کشد تا زامارین خودش را آپدیت کند. برنامه کدنویسی اندروید زامارین کاملا رایگان نیست و دارای لایسنس است که البته این مساله قابل حل است.
این برنامه کد نویسی اندروید بیشتر برای افرادی که سی شارپ کار هستند و به آن مسلط هستند عالی است.
۴- محیط کدنویسی فلاتر (Flutter)
فریمورک فلاتر از زبان برنامهنویسی Dart استفاده میکند که توسط گوگل در سال ۲۰۱۷ معرفی شده و به ندرت توسط توسعهدهندگان مورد استفاده قرار میگیرد. کار با دارت و این فریم ورک برای توسعه دهندگان JavaScript یا Java آسان است زیرا از مفاهیم شی گرا پشتیبانی میکند.
در نتیجه اگر به طراحی اپلیکیشن با فلاتر علاقمند هستید، بدین معنی است که میتوانید به توسعه برنامههای تلفن همراه بپردازید. Flutter همچنین دارای ابزارکهایی برای Material Design و Cupertino است که به توسعهدهندگان اجازه میدهید تا به راحتی UI را در هر دو سیستم عامل iOS و Android ارائه دهند.
آموزش فریمورک Google Flutter آنچنان سخت و زمان بر نخواهد بود. زیرا این زبان تنها برای توسعه نرمافزارهای اندروید و اپل بهکار میرود و در اندروید و iOS بدون تغییر کدها، دو خروجی را ارائه مینماید. زبان برنامهنویسی دارت به خاطر اینکه جدید و تازه نفس است، هنوز مورد توجه برنامهنویسان قرار نگرفته و توسعهدهندگان کمی به چارچوب فلاتر روی آوردند.
دوره های فلاتر نیاز به پیش نیاز ندارد و همه چیز از صفر تا صد به شما آموزش داده می شود. در این دوره آموزش زبان برنامه نویسی دارت ، نصب فلاتر و … آموزش داده شده است.
مقالات فلاتر را می توانید از اینجا دنبال کنید. | همچنین بخوانید: فلاتر چیست؟
۵- محیط کدنویسی نت بینز (NetBeans)
نت بینز یک IDE کدنویسی است که مانند اکلیپس از زبان ها و پلتفرم های مختلفی پشتیبانی می کند. مقایسه کردن آن با Android Studio برای توسعه اندروید، شاید کمی عجیب باشد. اما زمانی بود که نت بینز یکی از جایگزین های اصلی اکلیپس به شمار میرفت. (همراه با محیط برنامه نویسی اندروید IntelliJ IDEA که امروزه اندروید استودیو بر پایه آن ساخته شده است).
اما در حال حاضر دلایل بسیار کمی وجود دارند که شما بخواهید NetBeans را به Android Studio ترجیح بدهید. این محیط برنامه نویسی اندروید یک محیط در حال توسعه است اما شرکت های توسعه دهنده ایران راتحریم کرده اند.
۶- محیط کدنویسی AIDE
۷- محیط کدنویسی بیسیک فور (Basic for Android=B4A)
همانطور که از اسم این نرم افزار کدنویسی اندروید مشخص است، برای ساختن اپلیکینش های ساده و بیسیک و پایه ای مناسب است و در صورتیکه از جاوا دور هستید و تازه کار هستید می تواند گزینه مناسبی باشد. در این نرم افزار سعی شده همه چیز برای تازه کارها ساده و آسان باشد و از این نظر دارای کمبودی نباشد. ولی اگر می خواهید حرفه ای برنامه نویسی اندروید را دنبال کنید B4A را از لیست خود حذف کنید. در نهایت اگر قصد ساخت اپلیکیشن های معمولی در سریعترین زمان و به ساده ترین شکل را دارید b4a می تواند گزینه مناسبی باشد.
۸- محیط کدنویسی فون گپ (PhoneGap)
فریم ورک فون گپ (PhoneGap) یا Cordova توسط Nitobi توسعه داده شده و توسط Adobe در سال ۲۰۱۱ خریداری شده است. Adobe PhoneGap یک فریم ورک توسعه مبتنی بر استاندارد و مبتنی بر استاندارد برای ساختن برنامه های تلفن همراه متقابل با HTML ، CSS و JavaScript برای iOS ، Android و ویندوز فون ۸ است.
برنامه هایی که با استفاده از PhoneGap توسعه یافته اند، برنامه های ترکیبی هستند که مزایای هر دو برنامه های بومی و وب را ارائه می دهند. این ابزار یک راهکار ساده برای تبدیل وبسایت به اپلیکیشن موبایل است. البته می توانید با استفاده از آن اپلیکیشن های ساده ای بسازید بدون اینکه نیاز باشد زبان برنامه نویسی جدیدی یاد بگیرید. همانطور که میدانید، ساختن برنامه ها با WebView محدودیت های بسیاری دارد و اصلا برای ساختن اپلیکیشن های پیچیده یا بازی مناسب نیست.
موارد دیگری به عنوان زبان کد نویسی برنامه اندروید و همچنین محیط کد نویسی برای اندروید نیز برای این کار وجود دارد که به دلیل لول پایین تر در این مقاله عنوان نشده است.
نتیجه گیری : کدام زبان یا محیط برای کدنویسی اندروید بهتر است؟
در بالا شما را با انواع محیط های برنامه نویسی اندروید آشنا کردیم که هر کدام قدرت خودشان را دارند و خروجی حاصل از همه محیط ها با هم یکسان است، پس شما با توجه به نیاز خودتان میتوانید بهترین محیط برنامه نویسی اندروید را انتخاب کنید. در مورد این که کدام زبان برنامه نویسی اندروید بهتر است نمی توان دقیق نظر داد چون بستگی به شرایط کاری و نوع پروژه و همچنین سلیقه شخصی شما به عنوان یک برنامه نویس اندروید دارد. مثلا اگر هدف شما بازی سازی است باید زبانی را انتخاب کنید که در همان حیطه بهترین باشه و یا اگر هدف شما ساخت اپلیکیشن اندروید است باید زبانی را انتخاب کنید که در همان حیطه بهترین باشد ولی پیشنهاد گوگل و دیگر برنامه نویسان اندروید به شما استفاده از کد نویسی جاوا و کاتلین در اندروید استودیو است.
زبان برنامه نویسی جاوا و کاتلین و محیط کدنویسی اندروید استودیو ترکیب خوبی برای یادگیری آموزش برنامه نویسی اندروید هستند.
این دوره ها نیاز به پیش نیازی ندارند. تمامی مفاهیم از صفر تا صد یعنی از سطح مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود.
سلام خسته نباشید. من چیزی از برنامه نویسی اندروید نمیدونم. برای شروع جاوا بهتره یا کاتلین؟ ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. فرقی نداره. ولی جاوا رو بلد باشین کاتلین رو بهتر یاد میگیرید.
برای کد نویسی در اندروید به چه نرم افزاری نیازه؟
اندروید استودیو
کد نویسی با اندروید استودیو یکی از لذت بخش ترین قسمتهای برنامه نویسیه
جاوا بخصوص برای مبتدیان بهترین گزینه برای شروع آموزش کد نویسی در اندروید هستش
وقت بخیر ممنون از مطلب خوبتون درباره راهنمای به این خوبی درباره کد نویسی Android
ممنون
برای دوره های مربوط به اموزش کدنویسی اندروید تون نمونه فیلم آموزشی دارید؟
این صفحه مربوطه به فیلم های آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو که واسه هر دوره چند جلسش رایگان هست می تونید یا دانلود کنید یا ببینید.
خیلی از سایت خوبتون ممنون.
فقط اگه میشه در مورد اینکه چرا جاوا خوبه و این چیزا هم یه مطلب بزارین تا از بعضی چیزا آگاه بشیم. تشکر
این مطلب رو بخونید پس:
چرا زبان برنامه نویسی جاوا بهترین گزینه برای برنامه نویسی اندروید است؟
من می خوام با اندروید استودیو طراحی اپلیکیشن یاد بگیریم ولی سوالم اینه که برای آموزش کد نویسی اندروید قبلش حتما باید جاوا رو خوب بلد باشیم؟
اگه بلد باشید که بهتره ولی اگر بلد نباشید بهتره که پروژه محوری یاد بگیرید مثل دوره آموزش ساخت برنامه اندروید ی که برای شما تهیه کردیم .
کد نویسی اپلیکیشن اندروید یکی از لذت بخش ترین ها توی رشته های برنامه نویسیه
بله همینطوره
آموزش خیلی خوب و راهنمای خوبی برای شروع بود . ممنون از مطلب خوبتون
مرسی از توجهتون