بهترین محیط های برنامه نویسی اندروید کدام است؟ | مقایسه نرم افزارهای برنامه نویسی اندروید

برنامه برنامه نویسی اندروید - نرم افزار برنامه نویسی اندروید - محیط برنامه نویسی اندروید - سایت اموزش برنامه نویسی الکامکو

برنامه نویس هستید و دنبال بهترین محیط برنامه نویسی اندروید (IDE) هستید؟  یکی از مشکلاتی که برای اکثر برنامه نویسان بخصوص آنهایی که تازه می خواهند شروع به کار کنند انتخاب یک محیط برنامه نویسی اندروید خوب و مناسب است. بخاطر همین در این مطلب از مجله برنامه نویسی سایت الکامکو شما را با انواع محیط های برنامه نویسی اندروید (IDE) آشنا خواهیم کرد و لینک دانلود همه محیط های برنامه نویسی نام برده شده را برای شما گذاشتیم و در نهایت در قسمت نتیجه گیری، بهترین محیط برنامه نویسی برای اندروید را به شما پیشنهاد کردیم تا بهترین انتخاب را داشته باشید و برنامه نویسی اپلیکیشن موبایل را به بهترین گزینه شروع و تمام کنید تا در نهایت بتوانید از این راه به درامد برسید 🙂

محیط برنامه نویسی اندروید چیست؟

محیط برنامه نویسی اندروید که با نام نرم افزار برنامه نویسی اندروید یا (Integrated Development Environment (IDE هم نامیده می شود فضایی برای برنامه نویس فراهم می کند تا بتواند کدنویسی و سایر کارهایی که مربوط به برنامه نویسی می شود را انجام دهد.

انواع محیط های برنامه نویسی اندروید : 

۱- محیط برنامه نویسی اندروید استودیو (Android Studio)

عکس محیط برنامه نویسی اندروید استودیو - Android Studio - الکامکو

محیط برنامه نویسی اندروید استودیو یکی ازپیشرفته ترین و قدرتمندترین برنامه برنامه نویسی اندروید است و بسیاری از توسعه دهندگان آن را بهترین ابزار توسعه دهنده اندروید می دانند و به عنوان محیط رسمی توسعه دهنده سیستم عامل اندروید از طرف گوگل (official IDE) شناخته شده است و تقریبا هر چیزی که شما برای ایجاد یک برنامه Android نیاز دارید را برای شما فراهم می کند تا به سرعت بتوانید اقدام به ساخت آن کنید و در واقع می توان گفت مجموعه ی کاملی برای برنامه نویسان اندروید می باشد. همچنین نرم افزار برنامه نویسی اندروید استودیو، بیشترین پشتیبانی را از گوگل دریافت می کند و بروزرسانی های آن به سرعت انجام می شود.

نرم افزار برنامه نویسی اندروید استودیو دارای پشتیبانی ساخت مبتنی بر Gradle است. این مجموعه دارای تعداد بیشماری از ویژگی ها ، مانند ویرایشگر بصری ، آنالایزر APK ، ویرایشگر کد هوشمند، شبیه ساز سریع، سیستم ساخت انعطاف پذیر و یک تحلیلگر زمان واقعی، قابلیت TODO ، ضبط وقایع ، مدیریت منابع ، ضبط چیدمان ، ساخت انواع مختلف است.

نرم افزار برنامه نویسی اندروید استودیو از SDK و NDK برای توسعه برنامه بومی پشتیبانی می کند. اندروید استودیو، یک محیط برنامه نویسی جاوا برای اندروید محسوب می شود و همچنین از سی پلاس پلاس (++C) و کاتلین (Kotlin) پشتیبانی می کند. حتی توسعه برنامه فلاتر(Flutter) نیز می تواند با استفاده از ابزار برنامه نویسی اندروید استودیو انجام شود.

استفاده از این محیط برنامه نویسی اندروید استودیو رایگان است.

۲- محیط برنامه نویسی اندروید اکلیپس (Eclipse)

عکس محیط برنامه نویسی اندروید استودیو - Eclipse - الکامکو

محیط برنامه نویسی اندروید اکلیپس یک نرم افزار رایگان و منبع باز مبتنی بر جاوا است. Eclipse به طور عمده در زبان جاوا برای توسعه برنامه های جاوا نوشته شده است، اما همچنین می تواند برای توسعه برنامه های کاربردی در زبان های برنامه نویسی دیگر مورد استفاده قرار گیرد. این کار با استفاده از پلاگین ها، از جمله Ada، ABAP، C، C ++، و بیشتر انجام می شود. اگر چه گوگل دیگر از Eclipse پشتیبانی نمی کند، بسیاری از توسعه دهندگان هنوز از آن برای ایجاد Android و سایر برنامه های متقابل پلتفرم استفاده می کنند.

اکلیپس می تواند در سیستم عامل های مختلف مانند Windows ، Mac (OS) ، Linux استفاده شود. از Java و XML پشتیبانی می کند. Eclipse طیف گسترده ای از افزونه ها را دارد. از آنجا که Eclipse مبتنی بر SWT است ، از رندر قلم بومی استفاده می کند و بنابراین در بعضی از سیستم های لینوکس بهتر از سایر IDE ها به نظر می رسد ، جایی که ارائه فونت جاوا مطلوب نیست. (رابط گرافیکی) ADT دسترسی به رابط کاربری گرافیکی را به بسیاری از خط فرمان SDK فراهم می کند. برنامه های اندرویدی با کمک افزونه ای به نام ابزارهای توسعه (Android ADT) در اکلیپس قابل توسعه هستند.

۳- محیط برنامه نویسی اندروید ویژوال استودیو زامارین (Visual Studio -Xamarin) 

عکس محیط برنامه نویسی اندروید استودیو - ویژوال استودیو زامارین - Visual Studio Xamarin - الکامکو

محیط برنامه نویسی اندروید زامارین از کراس پلت فرم برای توسعه برنامه ها و پیاده سازی ها برای Android استفاده می شود محصول شرکت مایکروسافت است. بیشتر از زبان #C استفاده می شود و از ویژوال استودیو مایکروسافت به عنوان IDE استفاده می کند. با استفاده از این محیط می توانید برای سیستم عامل های موبایل Android ، iOS برنامه ایجاد کنید.

۴- محیط برنامه نویسی بیسیک فور اندروید (B4A (Basic for Android

عکس محیط برنامه نویسی اندروید بیسیک فور اندروید - B4A - الکامکو

B4A یکی از محیط های برنامه نویسی اندروید می باشد که احتمال دارد که در مورد آن که برنامه نویسی را ساده می کند نشنیده باشید. B4A یک IDE است که به توسعه دهندگان کمک می کند تا برنامه هایی را با استفاده از زبان برنامه نویسی ویژوال بیسیک (Visual Basic) ایجاد کنند. Visual Basic یک زبان برنامه نویسی رویه ای یا روال وار (Procedural programming) است که کدگذاری آن بسیار ساده است.

تقریباً هر کاری که بتوانید با جاوا (Java) انجام بدهید را با  B4A هم می توانید انجام دهید (ولی خیلی مبتدی تر). این ابزار فقط برای برنامه های اندرویدی طراحی شده و از سیستم عامل های دیگر پشتیبانی نمی کند.

B4A دارای چندین ویژگی جالب است. مثلا اشکال زدایی از طریق بلوتوث بی سیم انجام می شود یا یک ویرایشگر بصری برای مدیریت و دستکاری ویوهای اپلیکیشن طبق نیازهای شما دارد و موارد دیگر…

ابزار توسعه دهنده اندروید B4A نرم افزاری رایگان نیست.

B4A از طریق کتابخانه های جاوا با API بومی ارتباط برقرار می کند. کتابخانه های B4A از دو فایل مانند فایل jar Java و یک فایل XML تشکیل شده است که توسط ابزاری تهیه شده با B4A تهیه شده است. B4A به هر کاربر امکان می دهد کتابخانه های خود را که در جاوا نوشته شده اند ایجاد و به اشتراک بگذارد. هر کدی که می توانید با Android Studio استفاده کنید ، می توانید به عنوان یک کتابخانه برای B4A ایجاد کنید.

۵- محیط برنامه نویسی اندروید Android IDE) AIDE)

عکس محیط برنامه نویسی اندروید Android IDE - AIDE - الکامکو

AIDE نیز یکی از محیط های برنامه نویسی اندروید برای گوشی است زیرا با استفاده از AIDE می توانید به صورت مستقیم از طریق تلفن و تبلت های خود برنامه های اندروید را ایجاد کنید و همچنین تست هایی را در همان دستگاه ها انجام دهید. AIDE از زبان های برنامه نویسی مانند JavaScript ، CSS و HTML پشتیبانی می کند. اگر به تازگی برنامه نویسی اندروید را شروع کرده اید، باید یاد بگیرید که چگونه از AIDE استفاده کنید.

AIDE این امکان را برای شما فراهم می کند که بتوانید به صورت آموزشهای خودآموز  highlighted code را یاد بگیرید و در زمان واقعی آنها را در دستگاه های تلفن همراه خود آزمایش کنید. همچنین با این ابزار برنامه نویسی اندروید جالب می توانید وب سایت ایجاد کنید. AIDE به طور کامل با پروژه Eclipse سازگار است.

همچنین بخوانید » دوره asp .net core مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای از پایه تا فوق پیشرفته

۶- محیط برنامه نویسی اندروید JavaIDEdroid

عکس محیط برنامه نویسی اندروید JavaIDEdroid - الکامکو

JavaIDEdroid هم مثل محیط برنامه نویسی اندروید AIDE فضایی برای توسعه مستقیم برنامه های اندروید روی موبایل فراهم می کند این محیط برای کسانی که تجربه بیشتری از برنامه نویسی دارند مناسب می باشد. زیرا به خاطر نداشتن رابط کاربری ساده برای کسانی که تازه برنامه نویسی را فرا گرفته اند چندان مناسب نیست. محیط JavaIDEdroid رایگان است اما یک نسخه دیگری هم دارد که دارای قابلیتهای بیشتری است ولی پولی است.

۷- محیط برنامه نویسی اندروید ترمینال آی دی ای (Terminal IDE)

عکس محیط برنامه نویسی اندروید ترمینال آی دی ای (Terminal IDE) - الکامکو

Terminal IDE یکی از محیط های برنامه نویسی اندروید و جاوا با رابط کاربری نسبتا خوبی است که به صورت رایگان در دسترس عموم قرار دارد.

از ویژگی های این محیط می توان به قرار گرفتن ASCII مجزا روی صفحه نمایش، قابلیت برقراری ارتباط با کامپیوتر توسط TELNET یا SSH و استفاده از کیبورد خارجی و مجزا اشاره نمود. بدین ترتیب شما در این برنامه می توانید از دکمه هایی مانند CTRL-ALT-ESC و دکمه های دیگری که در صفحه کلید اندروید وجود ندارد استفاده کنید.

۸- محیط برنامه نویسی اندروید اینتلیج آیدیا (IntelliJ IDEA)

عکس محیط برنامه نویسی اندروید اینتلیج آیدیا (IntelliJ IDEA) - الکامکو

IntelliJ IDEA یکی از محیط های برنامه نویسی اندروید برای گوشی جاوا است که توسط جت‌برینز ساخته شده است. معمولاً آن را با نام “IDEA” یا “IntelliJ” می شناسند. جت‌برینز، توسعه‌دهنده و فروشندهٔ نرم‌افزار در حال حاضر دو نسخه از آن را تولید می‌کند: نسخه های Ultimate و Community.
نسخهٔ Community رایگان و متن‌باز تحت مجوز آپاچی۲ است. نسخهٔ Ultimate قابلیت‌های Enterprise بیشتری دارد و با قیمت بیشتری به فروش می‌رسد.

۹- محیط برنامه نویسی اندروید فون گپ (PhoneGap) 

عکس محیط برنامه نویسی اندروید فون گپ (PhoneGap) - الکامکو

فریم ورک فون گپ (PhoneGap ) منبع باز و رایگان است که توسط Nitobi توسعه داده شده و توسط Adobe در سال ۲۰۱۱ خریداری شده است. PhoneGap به شما این امکان را می دهد که برنامه های موبایل cross-platform را با اجتناب از هر کدام از زبان های توسعه دهنده تلفن همراه خود بسازید.

Adobe PhoneGap یک چارچوب توسعه مبتنی بر استاندارد و مبتنی بر استاندارد برای ساختن برنامه های تلفن همراه متقابل با HTML ، CSS و JavaScript برای iOS ، Android و ویندوز فون ۸ است.

برنامه هایی که با استفاده از PhoneGap توسعه یافته اند، برنامه های ترکیبی هستند که مزایای هر دو برنامه های بومی و وب را ارائه می دهند.

همچنین، PhoneGap از سیستم عامل iOS، Google، Android، HPwebOS، Windows Mobile، Symbian و Blackberry پشتیبانی می کند.

فلاتر (Flutter) یکی از برنامه های برنامه نویسی اندروید جدید گوگل، برای توسعه نرم افزارهای اندرویدی و IOS است که این امکان را به برنامه نویسان می دهد که از برنامه، دو خروجی اندروید و IOS را همزمان و بدون تغییر در ساختار کدها، دریافت نمایند. زبان توسعه این چارچوب، Dart بوده که از زبان های جدید و مدرن به شمار می رود.

نتیجه گیری مقایسه محیط های برنامه نویسی اندروید

 بهترین محیط برنامه نویسی اندروید از این انواع محیط های برنامه نویسی اندروید کدام است؟ 

اگر دوست دارید راه کمتری را برای نتیجه گیری بهتری طی کنید پیشنهاد ما که نه، پیشنهاد گوگل به شما استفاده از محیط برنامه نویسی اندروید استودیو (Android Studio) است. چرا ؟ دلایل زیادی برای این انتخاب وجود دارد که به برخی از آنها اشاره می کنیم:

  1. هیچکدام از این محیط های برنامه نویسی اندروید گفته شده نمی توانند مثل اندروید استودیو کامل و قدرتمند باشند.
  2. همه این محیط های برنامه نویسی اندروید از کتابخانه های آماده استفاده می کنند و نمی توانید اپلیکیشن حرفه ای با آنها درست کنید چون محدودیت دارند.
  3. همه این محیط های برنامه نویسی باید به زبان جاوا کامپایل شوند که در این تبدیل هم سرعت کاهش می یابد و هم حجم اپلیکیشن افزایش می یابد.
  4. امکانات و نسخه های جدید که برای اندروید تولید می شود، در حد یک الی چند روزه به اندروید استودیو وارد می شود ولی در بقیه محیط ها ممکن است چندین ماه طول بکشد!
  5. اگر در زمینه آموزش محیط برنامه نویسی اندروید استودیو مشکلی برخوردید کافیه کمی توی اینترنت سرچ کنید و با افراد خبره در این زمینه آشنا شوید ولی برای بقیه محیط های برنامه نویسی منابع آموزشی کمتری موجود است.
  6. درسته که با همه این محیط های می توانید طراحی اپلیکیشن موبایل رو شروع و تمام کنید ولی گوگل هیچکدام از اینها را تایید نمی کند و چون گوگل تاییدشان نمی کند مجبور هستند که از طریق یک کامپایلر یا مفسر اقدام کنند تا برای اندروید استودیو و جاوا قابل فهم باشد و بتوان از آن خروجی APK گرفت و به همین دلیل سرعت کاهش و حجم افزایش می یابد.
  7. اندروید استودیو یکی از بهترین برنامه برنامه نویسی برای کد نویسی اندروید است که اکثر برنامه نویسان از آن استفاده می کنند.

در نتیجه اگر از هر محیطی غیر از اندروید استودیو استفاده کنید مثل این می مونه که لقمه رو دور سر خودت می چرخونی و بعد می خوریش!

الکامکو می تواند به شما در یادگیری دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید کمک کند تا شما را به یک برنامه نویس اندروید حرفه ای تبدیل کند.

به دنبال یادگیری برنامه‌نویسی اندروید هستید؟

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۳ ماهه با قابلیت تمدید
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش برنامه نویسی با اندروید استودیو  پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده است و نیاز به پیش نیاز برنامه نویسی اندروید هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش طراحی برنامه اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» همه دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا با اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره کاتلین 

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب وراه اندازی اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش زبان Kotlin | kotlin یا flutter | فرق کاتلین با جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره جامع متخصص اندروید 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره فلاتر

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی دارت
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فریمورک فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی
  9. بخش نهم : طراحی و ساخت اپ فروشگاهی

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت React Native و Flutter | آینده فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش فلاتر رایگان | نصب فلاترآموزش برنامه نویسی دارت

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

9 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
هانیه دلیر
2 سال گذشته

اینکه کدوم به عنوان بهترین نرم افزار برنامه نویسی اندروید هست شاید یکم سلیقه ای باشه . من سی شارپ خوب بلدم مثلا زامارین برام راحتتره.

پاسخ دادن به  هانیه دلیر
2 سال گذشته

اصلا سلیقه ای نیست. بهترین پلتفورم اندروید استودیو هست از همه نظر و اصلا با پلتفورم های دیگه قابل مقایسه نیست.

امیدرضا
3 سال گذشته

محیط برنامه نویسی جاوا برای اندروید فقط همین Android Studio و بس

پاسخ دادن به  امیدرضا
3 سال گذشته

🙂

ویدا علیپور
3 سال گذشته

ببخشید من می خوام برنامه نویسی اندروید رو شرع کنم ولی نمیدونم برای شروع کدوم محیط رو انتخاب کنم. برای شروع کدوم محیط برنامه نویسی برای اندروید بهتره

پاسخ دادن به  ویدا علیپور
3 سال گذشته

اندروید استودیو . زبان برنامه نویسی جاوا

امیر مطهری
3 سال گذشته

اینکه دانلود محیط های برنامه نویسی اندروید رو یه جا گذاشتید عالیه

متین
3 سال گذشته

بنظر منم بهترین و ساده ترین محیط برنامه نویسی اندروید همین اندروید استودیه

ramin
3 سال گذشته

منم با شما موافقم IDE اندروید استودیو بهترین و قوی ترین گزینه برای برنامه نویسی اندروید هستش.