علت های خاموش شدن گوشی چیست و چکار کنیم؟

در این مطلب از مقالات آموزشی  می خواهیم دلایل خاموش شدن یهویی گوشی اندروید را همراه با راه حل هایی که در اینجور مواقع باید انجام دهید را به شما آموزش دهیم. پس با سایت برنامه نویسی الکامکو همراه باشید.

خاموش شدن گوشی اندروید یا ios یکی از مشکلاتی است که کاربران زیادی آن را تجربه کرده اند و در این لحظه تمامی فکر ما درگیر این موضوع می شود که تکلیف اطلاعات مهمی که داخل گوشی داریم چی می شه؟ آیا دوباره می توانیم به آن اطلاعات دسترسی داشته باشیم یا نه؟ در نتیجه وقتی گوشی شما بدون هیچ دلیلی و یهویی خاموش می شود و روشن نمی شود واقعا ناراحت کننده است. پس بیاید با هم این مسایل را بررسی کنیم.

بررسی دلایل خاموش شدن ناگهانی گوشی اندروید

اگر گوشی شما مرتبا خاموش می شود و علت خاموش شدن گوشی را نمی دانید احتمالا یک مشکل سخت افزاری یا یک مشکل نرم افزاری دارد. به هر حال در اکثر موارد خودتان به راحتی می توانید آن را برطرف کنید. در این پست روش هایی را برای رفع خاموش شدن خودکار گوشی اندروید به شما آموزش می دهیم.

بررسی مشکلات سخت افزاری برای رفع مشکل خاموش شدن گوشی اندروید

معمولاً علت خاموش شدن ناگهانی گوشی نرم افزاری است اما وقتی آن را دوباره روشن می کنید خوب کار می کند یک مشکل سخت افزاری دارد. بیایید ببینیم چگونه می توانید مشکلات سخت افزاری را که باعث می شود تلفن شما به طور تصادفی خاموش شود برطرف کنید.

  • ۱- یکی از دلایلی خاموش شدن صفحه گوشی  این است که شاید مشکل از باتری گوشی شما باشد!

رایج ترین علت خاموش شدن ناگهانی گوشی این است که باتری به درستی کار نمی کند. باتری ممکن است با گذشت زمان فرسوده شود و اندازه یا فضای آن کمی تغییر کند. در نتیجه این موضوع باعث می شود باتری کمی شل شود و اتصال باتری از اتصالات گوشی موقع لرزش یا تکان دادن تلفن قطع شود.

اگر حدس زدید که مشکل خاموش شدن گوشی اندرویدی شما از باتری است، گوشی خود را بعد از روشن شدن به آرامی تکان دهید. اگر این کار آن را خاموش کرد پس درست حدس زدید باتری خراب شده است.

حالا اگر با اینکار گوشی خاموش نشد ولی می خواهید بفهمید که باتری شل شده یا نه گوشی خودتان را با یک دست بگیرید و پشت آن را به آرامی بر روی کف دست دیگر خود بکشید.

پشت گوشی را به سمت کف دستتان فشار دهید تا باتری تحت فشار قرار بگیرد. اگر گوشی شما خاموش شد پس باتری شل است و باید بفکر فیکس کردن اندازه آن باشید.

راه حل بسیار ساده برای سفت کردن باتری در گوشی این است که یک کاغذ کوچک بردارید و آن را بپیچید تا کمی ضخیم شود. حالا این کاغذ را در انتهای پایین باتری مقابل اتصالات گوشی قرار دهید. با توجه به فضای خالی که باعث ایجاد مشکل می شود خودتان تصمیم بگیرید که چه مقدار کاغذ ضخیم باید تهیه کنید.

اگر با این کار مشکلی برطرف نشد، ممکن است قاب پشت موبایل شل شده باشد. در چنین حالتی، همان کاغذ را در پشت باتری قرار دهید (بین باتری و درب پشتی) و سپس درب پشت را بگذارید. اگر می توانید فضا را به اندازه کافی فیکس کنید تا مشکل برطرف شود.

باتری معیوب هم می تواند علت خود به خود خاموش شدن گوشی شما باشد. یعنی ممکن است باتری شما آسیب دیده باشد و جریان نامناسب منجر به خاموش شدن خودکار گوشی شود. خوشبختانه، مشاهده وضعیت باتری تقریباً در هر گوشی اندرویدی با استفاده از یک کد مخفی براحتی قابل مشاهده است.

تماس گیر گوشی خود را باز کنید و این کد را از سمت چپ به راست وارد کنید  *#*#۴۶۳۶#*#* بلافاصله به صفحه ای منتقل می شود که  چندتا گزینه در آن وجود دارد. برای اطلاع از وضعیت باتری کافیه روی گزینه “اطلاعات باتری” ضربه بزنید.

در این صفحه “اطلاعات باتری”می توانید از وضعیت سلامت باتری خود باخبر شوید اگه گزینه “خوب” برای سلامت باتری نوشته شده که هیچی ولی اگر گزینه دیگری نوشته شده باشه پس باید باتری گوشی خود را عوض کنید تا مشکل خاموش شدن گوشی اندروید شما متوقف شود.

اگر این کد کار نمی کند، برای دیدن وضعیت باتری می توانید از برنامه Android AccuBattery نیز استفاده کنید. این برنامه می تواند وضعیت باتری را نشان دهد و همچنین به طولانی شدن عمر آن کمک کند ولی نسبت به روش قبلی معتبر نیست.

  • ۲- یکی از دلایل خاموش شدن ناگهانی گوشی این است که شاید درجه حرارت گوشی شما زیاد شده باشد!

اگر گوشی شما بیش از حد گرم می شود هم می تواند یک علت خود به خود خاموش شدن گوشی شما باشد. وقتی تلفن تا حدی گرم شود که به اجزای آن آسیب برساند، به طور خودکار باعث خاموش شدن می شود. این موضوع حتی اگر از در حال استفاده از گوشی نیستید و فقط دور و برتان است هم ممکن است اتفاق بیفتد.

  • برای حل این مشکل بهتر است اگر گوشی در حال شارژ است آن را از شارژر جدا کنید.
  • برای مدتی یعنی چند ساعت با گوشی کار نکنید.
  • حافظه گوشی تان را کمی خالی کنید.
  • از شارژر اصلی برای گوشی خود استفاده کنید.
  • برنامه های در حال اجرا در پس زمینه گوشی را ببندید.
  • حالت صرفه جویی در باتری(Power saving) را روشن کنید.
  • از برنامه هایی برای بهینه سازی سخت افزار گوشی استفاده کنید.
  • و…

پیشنهاد دوره » آموزش net core. مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته  

  • ۳- یکی از دلایل خاموش شدن خودکار گوشی این است که باید قاب گوشی را بردارید!

یک قاب گوشی بزرگ یا هر قابی که پشت گوشی شما را پوشانده باشد هم می تواند منجر به شل شدن فضای باتری شود. اگر از چنین قاب گوشی استفاده می کنید، پس انرا بکنید تا ببینید مشکل برطرف می شود یا نه!

  • ۴- یک از دلیل خاموش شدن ناگهانی گوشی این است که ممکن است دکمه پاور گوشی گیر کرده باشد!

یک علت خاموش شدن خود به خود گوشی و روشن نشدن آن این است که ممکنه دکمه روشن / خاموش گوشی شما گیر کرده یا از کار افتاده باشد. دکمه روشن / خاموش را چند بار فشار دهید و مطمئن شوید که روان کار می کند.

دکمه هنگام فشار دادن باید صاف باشد و هنگام آزاد شدن هم باید بلافاصله بیرون بیاید. اگر دکمه داخل آن گیر کرده باشد، می توانید از یک موچین یا چیزی مشابه آن استفاده کنید تا آن را بیرون بیاورید.

بررسی مشکلات نرم افزاری برای رفع مشکل خاموش شدن گوشی 

اگر مشکلی از نظر سخت افزاری وجود ندارد، در این صورت گوشی شما می تواند از نظر نرم افزاری مشکل داشته باشد که باعث خاموش شدن خودکار گوشی شما می شود. پس بیاید ببینیم که این مشکلات را چطوری باید حل کرد!

  • ۵- برای جلوگیری از روشن خاموش شدن گوشی را در حالت ایمن (Safe Mode) روشن کنید و برنامه هایی که مشکل دار هستند را حذف کنید

برای اینکه مطمئن شوید که علت خاموش شدن خود به خود گوشی ناشی از یک مشکل نرم افزاری است باید تلفن خود را در حالت Safe Mode راه اندازی کنید.

شبیه کامپیوترهای PC، گوشی های اندروید هم دارای حالت Safe Mode هستند که به شما امکان می دهد با حداقل برنامه های سیستم و بدون برنامه هایی که نصب کردید راه اندازی شود.

موقعی که گوشی با حالت Safe Mode بالا میاد، هیچ برنامه مخرب یا ویروسی نمی تواند روی گوشی تأثیری بگذارد، بنابراین به شما امکان می دهد مشکل را پیدا کنید.

روند ورود به حالت Safe Mode از سازنده ای به سازنده یعنی دیگر متفاوت است یعنی در گوشی های مختلف متفاوت است. متداول ترین روش این است که دکمه پاور یا همان روشن/خاموش را نگه دارید تا منوی پاور را بیاورید و دکمه “خاموش کردن” را فشار دهید و نگه دارید تا “سریع در حالت Safe Mode” نشان داده شود.

با تأیید این درخواست ، تلفن در حالت Safe Mode مجدداً راه اندازی می شود.

پس از ورود به حالت ایمن، بررسی کنید که آیا گوشی باز هم به طور تصادفی خاموش می شود یا نه. اگر مشکل برطرف شد، پس مشکل از یک برنامه ای است که اخیرا نصب کردید. پس در همین حالتی که هنوز در حالت Safe Mode هستید، به قسمت برنامه ها در تنظیمات تلفن خود بروید و همه برنامه های تازه اضافه شده را حذف کنید.

حالا گوشی را در حالت معمولی بالا بیاورید و ببینید آیا مشکل همچنان ادامه دارد یا نه .

  • ۶- یکی از علت یهویی خاموش شدن گوشی این است که باید بد افزارها و ویروس ها را حذف کنید!

اگر حذف برنامه ها کمکی به مشکل خاموش شدن گوشی اندروید نکرد، پس ممکن است ویروسی شده باشد. برنامه های زیادی برای ویروس کشی وجود دارد که برنامه Avast Free Antivirus برای Android مناسب است. برنامه را نصب و اجرا کنید تا ویروسهایی که باعث ایجاد این مشکل شده اند به طور خودکار اسکن و حذف شوند.

  • ۷- برای حل مشکل خود به خود خاموش شدن گوشی، حافظه داخلی را ری استارت کنید!

یکی دیگر از مشکلاتی که دلیل ناگهانی خاموش شدن گوشی است بهم خوردن تنظیمات حافظه داخلی دستگاه می باشد. برای ریست کردن حافظه داخلی هرز چندگاهی گوشی را ری استارت کنید و حافظه کش برنامه ها را پاک کنید.

همچنین بخوانید : چرا سرعت گوشی پایین می اید و چگونه سرعت گوشی اندروید خود را بالا ببریم؟ 

  • ۸- برای حل علت یهویی خاموش شدن گوشی مصرف CPU را کاهش دهید!

پردازنده مرکزی تلفن یا همان CPU گوشی شما موظف اجرای محدودی از برنامه هاست و استفاده بیش از حد ظرفیت باعث می شود تا گوشی خاموش شود. برای حل این مشکل باید کاری کنید تا بفهمید کدام برنامه مصرف بیشتری دارد.

برای اینکار یکی یکی برنامه های نصب شده را حذف کنید و بعد از هر بار حذف کردن آن را ری استارت کنید تا ببینید گوشی باهم خاموش می شود یا نه به همین ترتیب الی اخر تا مشکل را برطرف کنید.

اگر اینکار برای شما سخت است می توانید از برنامه های مخصوص اینکار مثل برنامه Resource Monitor Mini استفاده کنید تا از مصرف هر برنامه از CPU باخبر شوید.

  • ۹- برای حل مشکل خاموش شدن یهویی گوشی برنامه هایی را که از آنها استفاده نمی کنید ببندید یا بروزرسانی کنید!

اگرچه اندروید در حین استفاده برنامه های حافظه را مدیریت می کند، ولی در این بین ممکن است برنامه ای مخرب وجود داشته باشد که دلیل خاموش شدن صفحه گوشی شما شود که در اینصورت باید آن را در قسمت تنظیمات > برنامه ها متوقف (Force stop) کنید. 

برای بروزرسانی کردن برنامه ها، به برنامه گوگل پلی بروید، روی منوی سه نقطه ضربه بزنید و برنامه ها و بازی های من را انتخاب کنید. اگر چند برنامه نیاز دارید ، روی به روزرسانی برای یک برنامه کلیک کنید یا گزینه «به روزرسانی همه» را انتخاب کنید.

همچنین بخوانید : چگونه تبلیغات گوگل کروم را در اندروید حذف کنیم؟

  • ۱۰- برای حل مشکل خاموش شدن خودکار گوشی را به تنظیمات کارخانه برگردانید!

از این گزینه معمولا به عنوان آخرین گزینه برای حل علت خاموش روشن شدن گوشی استفاده می شود، اما در بیشتر موارد همه مشکلات مربوط به نرم افزار را برطرف می کند. اگر مطمئن هستید که مشکلی سخت افزاری نیست و راه حل های بالا کمکی نکرد، پس بازگشت به تنظیمات کارخانه باید این مشکل برطرف کند.

قبل از اینکه اینکار را انجام دهید حتما به نکات زیر توجه کنید:

  • با اینکار تمام داده ها از گوشی شما مثل عکس و فیلم هایی که در حافظه داخلی دارید (به غیر از اطلاعات مموری کارت) ، شماره های مخاطبینی که در تلفن خیره شدند (نه سیم کارت) ، همه برنامه هایی که نصب هستند خلاصه همه تنظیمات گوشی به حالت اولیه که گوشی را خریدید بر می گردد.
  • سعی کنید قبل از ریست گوشی شما حداقل ۵۰ درصد شارژ داشته باشد.
  • قبل از انجام تنظیم مجدد داده های کارخانه، توصیه می کنیم از تلفن خود بک آپ تهیه کنید.

برای برگرداندن گوشی به تنظیمات کارخانه (Factory Reset) باید مراحل زیر را انجام دهید:

  1. گزینه تنظیمات (Settings) گوشی خود را باز کنید.
  2. به قسمت پشتیبان گیری و بازنشانی (Backup and reset) بروید.
  3. گزینه بازنشانی داده های کارخانه ای (Factory data reset) را بزنید.
  4. گزینه پاک کردن همه داده ها (Delete all data) را بزنید.

توجه – این گزینه ها ممکن است در گوشی های مختلف نام های مختلفی داشته باشد.

الان که متوجه شدید چرا گوشی خاموش میشود، حال گوشی شما چطوره؟ 

مراحل بالا باید کافی باشد تا انواع مشکلات مربوط به سخت افزار و نرم افزار که باعث خاموش شدن خودکار گوشی Android شما می شود را برطرف کند. اگر این مسئله همچنان ادامه دارد، در صورت داشتن ضمانت نامه باید آن را به نمایندگی ببرید.

آنها باید بتوانند آن را تعمیر یا گوشی شما را تعویض کنند. البته در صورتیکه قوانین مربوطه را رعایت کرده باشید و کار اضافه تری نکرده باشید که خودتان باعث این مشکل شده باشید.

امیدوایم با خواندن این مطلب مشکلی از شما حل شده باشد.


پیشنهاد برای یادگیری برنامه نویسی اندروید برای ساخت انواع اپلیکیشن و درآمدزایی از آن

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش اندروید استودیو پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده و شروع برنامه نویسی اندروید نیاز به پیش نیازی هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش طراحی نرم افزار اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا و اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره آموزش برنامه نویسی کاتلین

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب android studio
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش کاتلین | کاتلین بهتر است یا فلاتر | کاتلین بهتر است یا جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره متخصص اندروید 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره متخصص فلاتر 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی Dart
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت ری اکت و نیتیو | آینده و بازار کار فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش رایگان فلاترنصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

3 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
مهدی
3 سال گذشته

من چندین بار با مشکل خاموش و روشن شدن گوشی برخورد کردم و در نهایت ریست فکتوری کردم الان درست شده دیگه مشکلی نداره. این روش ریست فکتوری بنظرم بهتر جواب میده ولی باید حواسمون به پاک شدن اطلاات باشه دیگه .

لیدا
3 سال گذشته

سلام مطلبتون رو خوندم عالی بود . ولی یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید. وقتی رم گوشیم رو درمیارم، گوشیم در حالت خاموش شدن نمیره مشکل از چی میتونه باشه؟

پاسخ دادن به  لیدا
3 سال گذشته

احتمالا رمی که خریدید بیشتر از ظرفیتی هست که گوشیتون پشتیبانی میکنه. و این امکان هم وجود داره که رمتون ویروسی شده باشه و یا مشکل دار باشه.


This will close in 15 seconds