کسب درآمد اپلیکیشن های رایگان موبایل از کجاست؟

collections_bookmarkدسته‌بندی نشده

در این مقاله می خواهیم راه های درآمد از اپلیکیشن رایگان گوشی را به شما آموزش دهیم. پس با تیم آموزش برنامه نویسی اپلیکیشن الکامکو همراه باشید.

اخیرا سوالات زیادی درمورد نحوه چگونگی کسب درآمد از اپلیکیشن های رایگان اندروید و iOS از ما پرسیده می شود که برآن شدیم تا حقایقی را دراینباره با شما درمیان بگذاریم تا با دید بازتری نسبت به آموزش برنامه نویسی اپلیکیشن اقدام کنید و اطلاعات شما را در این زمینه افزایش دهیم.

همانطور که می دانید کاربران برای استفاده از تمام یا قسمتی از برنامه های رایگان هزینه ای پرداخت نمی کنند؛ پس نکته اصلی در اینجا این است که بدانید که چگونه می توانید برای این گروه از کاربران سرمایه گذاری کنید ، به عنوان مثال از طریق کسب درآمد داده های برنامه. بدون هیچ راهکار دیگری ، بیایید از مزایای اصلی ایجاد برنامه های رایگان و کارآمدترین استراتژی های کسب درآمد برنامه پرده برداریم.

چگونگی کسب درآمد از اپلیکیشن رایگان اندروید و iOS :

بین چگونگی دیدگاه برنامه نویسان از نظر درامدزایی اپلیکیشن های رایگان و دیدگاه کاربران از نظر ارزش کار و استفاده از خدمات و محصولات اپلیکیشن، شکافهای قابل توجهی وجود دارد. به همین دلیل افرادی که کار طراحی و توسعه و حتی مشاوره برای اینکار را به عهده دارند، باید ترکیبی از استراتژی ها را در نظر بگیرند تا علاوه بر اینکه ارزشی را به کاربران از طریق تبلیغات و پرداخت های درون برنامه ارائه می دهند، بلکه تجربه جدید و کانال های تعاملی جدیدی را در صورت تمایل به کاربران ارائه دهند.

مدل های درآمدی اپلیکیشن های رایگان : 

با مطالعه درمورد مراحل توسعه اپلیکیشن موبایل، بیایید مدل های درآمد را برای اپلیکیشن های رایگان تحلیل کنیم.

کسب در آمد از اپلیکیشن با تبلیغات (Advertising)

تبلیغات در اپلیکیشن های موبایل سودآورترین مدل درآمدی اپلیکیشن بوده و است و کسب درآمد از تبلیغات از اپلیکیشن بسیار ساده است؛ کافی است تمام موارد لازم برای نمایش تبلیغ در داخل برنامه های موبایل قرار بگیرد و پرداخت هزینه از شبکه های تبلیغاتی انجام شود.

براساس گزارش Sweet Pricing ، حدود ۳۲.۵% از بزرگترین اپلیکیشن های موبایل از طریق تبلیغات درون برنامه ای به عنوان تنها منبع درآمد از اپلیکیشن خود استفاده می کنند.

به این صورت که با هر بار نمایش، تبلیغ نمایش داده می شود و هر بار که کاربر کلیکی روی این تبلیغات انجام دهد یا اینکه برنامه ای که در تبلیغ برای نصب نمایش داده شده را نصب کند، هزینه ای عاید صاحب اپلیکیشن می شود.

تبلیغات نیتیو، تبلیغات بنری و تبلیغات بینابینی بهترین فرمت ها برای درامدزایی اپلیکیشن با تبلیغات هستند که توسط توسعه دهندگان اپلیکیشن برای کسب درآمد از آن استفاده می کنند.

انواع مدل های کسب درامد از اپلیکیشن با تبلیغات :

۱- تبلیغات بینابینی (Interstitial Ads) 

تبلیغات بینابینی همان پنجره های بازشو تمام صفحه یا به قول معروف همان پاپ آپ ها هستند که در بازه های زمانی خاص در اپلیکیشن نمایش داده می شوند. کاربر می تواند این تبلیغ را با زدن دکمه خروجی در گوشه صفحه تبلیغ ببندد. این روش برای افزایش درآمد اپلیکیشن برای معرفی، پیام رسانی محتوا، اخبار، بازی ها و… کارآمد است.

۲- تبلیغات بنری (Banners or Display Ads) 

تبلیغات بنری معمولاً در اندازه های مختلف در اپلیکیشن ظاهر می شود و در قسمت بالا یا پایین صفحه کشیده می شود. آنها کوچک و کمتر مزاحم کاربر می شوند. بنابراین کاربران می توانند آزادانه با برنامه ارتباط برقرار کنند. علاوه بر این توسعه دهندگان برنامه می توانند بر اساس جمعیتی و رفتارهای گذشته کاربران متناسب را هدف قرار دهند. با این وجود، میزان درگیری پایین آنها در حدود ۱/۱ درصد CTR است.

مطالعه هایی که در این زمینه انجام شده است نشان می دهد که نیمه پایینی برنامه برای هدایت مکالمه و ارتباط با کاربران موثرتر است. برنامه هایی مانند Tinder و Uber نمونه ای عالی از این مفهوم هستند.

  • تبلیغات بنری استاندارد (Standard Banner Ad)

تبلیغات بنری استاندارد، از ساده‌ترین نوع تبلیغات آنلاین می باشد. در این نوع تبلیغات، همواره بنر تبلیغاتی در قسمت مشخصی از صفحه اپلیکیشن نمایش داده می‌شود.

  • تبلیغات بنری همسان (Native Banner Ad)

در تبلیغات همسان موبایلی، با ارائه‌ تبلیغات بنری به صورت هماهنگ با اپلیکیشن، یکپارچگی، هویت بصری و تجربه‌ی کاربری حفظ می‌شود. اثربخشی این تبلیغات به دلیل یکپارچگی با اپلیکیشن، بالاست.

  • تبلیغات ویدیویی همسان (Native Video Ad)

در این فرمت، با ارائه ویدئوهای تبلیغاتی در قالبی متناسب با اپلیکیشن‌های ناشر، باعث جلب توجه مخاطب می‌شود و در عین حال، به تجربه کاربری آسیب نمی‌زند.

  • تبلیغات ویدیویی جایزه دار (Rewarded Video Ad)

در تبلیغات ویدئویی جایزه‌ دار کاربران خودشان تماشای تبلیغات را انتخاب می‌کنند و به‌ازای تماشای مقدار معینی از تبلیغات به کاربران پاداش اختصاص داده می‌شود. تبلیغات ویدئویی جایزه دار از متداول ترین نوع تبلیغات موبایلی می باشد و ناشران (به خصوص ناشران بازی موبایل) می توانند درآمد پایداری را از این نوع تبلیغات کسب کنند.

۳- تبلیغات بنری یا نمایشی (Banners or display ads)

معمولاً در قسمت های بالایی یا پایین اپلیکیشن در اندازه های مختلف ظاهر می شود. این تبلیغات معمولا کوچک هستند و مزاحم کمتری برای کاربر ایجاد می کنند. بنابراین کاربران می توانند براحتی با اپلیکیشن در تعامل باشند و کارهای خود را در اپلیکیشن انجام دهند. علاوه بر این، توسعه دهندگان برنامه می توانند این تبلیغات را با توجه به اطلاعاتی که از کاربران و رفتارهای انها از گذشته دارند برنامه ریزی کنند و در اپلیکیشن جاگذاری نمایند. با این وجود، میزان احتمال درگیری کاربران با این تبلیغا پایین است و CTR یا به عبارتی نرخ کلیک آن توسط کاربران حدودا  ۰.۱% است.

طبق بررسی هایی که برای جاگذاری تبلیغ در صفحه اپلیکیشن از نظر موقعیت و اندازه آن انجام شد، مشخص شد که تبلیغاتی که در قسمت پایین یاپلیکینش قرار می گیرند تاثیر بیشتری دارند و کاربران علاقه بیشتری برای کلیک کردن نشان می دهند. اپلیکیشن Tinder و Uber نمونه خوبی از این مفهوم هستند.

۴- تبلیغات ویدیویی درون برنامه (Incentivized Ads)

این تبلیغات به صورت خودکار در اپلیکیشن نمایش داده می شوند و یا به عنوان یک “تبلیغات جایزه دار” استفاده می شود – در ازای مقدار امتیازی که کاربر در برنامه می گیرد، یک پاداش به کاربر تعلق می گیرد. این یک استراتژی win-win یا به اصطلاح برد-برد است که هم برای ارائه دهندگان اپلیکیشن و هم برای مشتریان سودمند است.

۵- تبلیغات همسان یا نیتیو (Native ads)

تبلیغات همسان که با نام های تبلیغات نیتیو ، تبلیغات بومی و تبلیغات محتوایی نیز شناخته می شود نوعی از تبلیغات است که از نظر ظاهر، فرم و محتوا کاملا با پلتفرمی که در آن منتشر می‌شود همخوانی دارد. این تبلیغات یکی محبوب ترین مدل های دیجیتال مارکتینگ شناخته شده است به این صورت که بهترین عناصرتبلیغات دیجیتال را ترکیب می کند که در نهایت داستان جذابی تولید می شود.

از آنجا که تبلیغات نیتیو توسط کاربران مورد توجه قرار می گیرد، از طرفی ارائه دهندگان ، درآمد بیشتری پیدا می کنند. استفاده ترکیبی از قالب های تبلیغاتی می تواند بیشترین درآمد را برای توسعه دهندگان و تعامل با کاربران ایجاد کند.

معایب این استراتژی کسب درآمد از برنامه: برنامه هایی که مخاطبان کمی دارند، درآمد تبلیغاتی آنها به نسبت کمتر است پس نباید زیاد از این تبلیغات در برنامه استفاده کرد و باید به طور متعادل از آنها استفاده کرد زیرا باعث می شوند کاربران تعامل کمتری با برنامه برقرار کنند.

تبلیغات تشویقی (Incentivized Ads)

تبلیغات تشویقی تبلیغاتی هستند که وقتی کاربر از اپلیکیشن استفاده می کند و کاری (مثل پر کردن یک نظرسنجی توسط کاربران) که توسط توسعه دهنده برنامه تعیین شده را انجام می دهد، یک پاداشی دریافت می کند.

این استراتژی امکان ایجاد مشارکت بهتر و ایجاد نگرش مثبت تر به برند را فراهم می آورد. از این طرف توسعه دهندگان برنامه می توانند از ارتقاء شکه درون برنامه خود توسط حامیان مالی درآمد کسب کنند و کاربران شاد و وفاداری را به دست آورند.

۸۴٪ از کاربران استفاده از اپلیکیشن های تشویقی را بیش از برنامه های حاوی تبلیغات ترجیح می دهند.

معایب این استراتژی کسب درآمد از برنامه: پاداش باید بخشی از تعامل برنامه به نظر برسد و نگه داشتن کاربران در برنامه کار سختی است.

کسب درآمد از اپلیکیشن با بازاریابی ایمیلی (Email Marketing)

با وجود این واقعیت است که بازاریابی ایمیلی از نظر تکنیکی برای تبلیغات نسبتاً قدیمی است، اما وقتی بتوان از این راه برای اپلیکیشن ها درآمدزایی کرد، به روش بسیار قدرتمندی تبدیل می شود. این استراتژی زمانی بهتر عمل می کند که شما هنگام ورود به سیستم از کاربر ایمیلی دریافت کنید و نتیجه این است که می توانید از طریق این ایمل ها با انها در ارتباط باشید.

اپلیکیشن های موبایل نیز فرصتی جدید برای جمع آوری آدرس های ایمیل ارائه می دهند که بازاریابی ایمیلی را به یکی از موثرترین استراتژی های وب تبدیل می کند که دارای جوانب مثبت و منفی نیز می باشد.

بنابراین چند روش برای جمع آوری آدرس ایمیل از طریق اپلیکیشن وجود دارد:

اولین و اصلی ترین راه این است که به سادگی از کاربران بخواهید آدرس ایمیل خود را از طریق پاپ آپی که در اپلیکیشن قرار می دهید برای شما ارسال کنند و در ازای آن ویژگی های رایگان اپلیکیشن یا سکه درون برنامه و یا هر چیزی که مد نظرتان است را به آنها بدهید؛ این موضوع برای هر دو طرف سودآور می شود.

راه دیگر دریافت ایمیل کاربران از طریق SDK فیس بوک ( Facebook SDK) انجام می شود. فعال کردن ورود به سیستم FB (فیس بوک) در داخل اپلیکیشن به شما امکان می دهد تا از آن برای جمع آوری آدرس های ایمیل استفاده کنید. فراموش نکنید که در صورت ورود به حساب فیس بوک، به کاربران خود اطلاع دهید که ممکن است از آنها ایمیل دریافت کنند.

راه دیگر دریافت ایمیل از کاربران این است که از سرویس های شخص ثالث (third-party tools) استفاده کنید تا جمع آوری ایمیل آسانتر شود. بعضی از این SDK های شخص ثالث وجود دارند که می توانند در اپلیکشن شما ادغام شوند (فقط با اضافه کردن چند خط کد به برنامه شما)!

چگونگی کسب درآمد از اپلیکیشن موبایل - بازاریابی ایمیل - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو

جمع آوری ایمیل های کاربر در پایگاه داده شما ممکن است در شرایطی که مشتریان مدتی از برنامه شما استفاده نکرده اند، بسیار مفید باشد. دستیابی به کاربران از طریق ایمیل ممکن است ابزاری جالبی برای یادآوری از ویژگی ها و پیشرفت های جدید اپلیکیشن به آنها باشد.

معایب این استراتژی کسب درآمد از برنامه: همانطور که گفتیم بازاریابی ایمیلی به طور گسترده در اینترنت مورد استفاده قرار نمی گیرد ولی اگر به موقع و برای اپلیکیشن های خاصی که کاربران زیادی دارند بسیار مفید است ولی برای اپلیکیشن هایی که کاربران زیادی ندارند زیاد کارآمد نیست.

کسب درآمد از اپلیکیشن با اسپانسر شدن (Sponsorship)

داشتن یک حمایت کننده مالی برای اپلیکیشن تان می تواند یک مدل کسب درآمد از اپلیکیشن باشد. چالش اصلی در این مدل پیدا کردن یک سرمایه گذار است که هدف از تبیلغاتش ربطی به اپلیکیشن شما هم داشته باشد ولی از طرفی دیگر مطمئن هستید که اپلیکیشن شما حتما راهی برای درآمدزایی خواهد داشت.

انواع مدل های اسپانسر:

  • درآمد ایجاد شده از برنامه بین شما و اسپانسر تقسیم می شود.
  • هزینه دریافت شده از اسپانسر به صورت ماهیانه برای نگهداری یا استفاده از برنامه می شود.

این استراتژی همچنین برای توسعه دهندگان اپلیکیشن نیز سودآور است زیرا باعث می شود مخاطبان افزایش یابند و برنامه تبلیغ شود، زیرا بیشتر حامیان مالی در حال حاضر دارای وب سایت هایی با ترافیک خوب و مشتریان وفادار هستند.

معایب این استراتژی کسب درآمد از برنامه: یافتن شرکتی که بتواند به عنوان اسپانسر برای اپلیکیشن فعالیت کند کمی سخت است.

کسب درآمد از اپلیکیشن با اشتراک (Subscriptions)

بعضی از اپلیکیشن های رایگان محتوای محدودی را به کاربران نمایش می دهند یا بعضی ها مدت زمان خاصی را برای استفاده رایگان از برنامه در نظر می گیرند ولی با این استراتژی که اگه کاربری خواست قفل این محدودیت ها را بردارد می تواند با خرید اشتراک به صورت نامحدود از برنامه استفاده کند. این نوع مدل های درآمدی اپلیکیشن ها اغلب برای خدمات ابری، پخش فیلم و صوت، روزنامه ها یا مجلات آنلاین استفاده می شود.

طبق گزارشی که در  Sweet Pricing آمده، تنها ۵٪ از برنامه های موفق از مدل اشتراک استفاده می کنند و این امر به یکی از کمترین مدل های کسب درآمد در بین توسعه دهندگان تبدیل می شود.

فقط ۵٪ برنامه نویسان موفق برای کسب درآمد از برنامه های تلفن همراه خود از مدل اشتراک استفاده می کنند.

  • Google و Apple توانایی انجام معاملات اشتراک را از طریق سیستم عامل های خود فراهم می کنند و اجرای آن را برای توسعه دهندگان آسان تر می کند. اپل برای اولین سال از هر اشتراک ۳۰٪ و سپس ۱۵٪ پس از یک سال خدمات پولی دریافت می کند. Google شرایط بهتری را ارائه می دهد، حتی در طول سال اول ۱۵٪ از درآمد مشترکان را می گیرد.
  • مدل درآمدی اشتراک با موفقیت توسط اپلیکیشن Umano برای مقالات صوتی استفاده شد. Umano پادکست های محدودی را برای مدت زمان مشخصی در اختیار کاربران قرار می دهد و از آن به بعد هزینه اشتراک دریافت می کند.
  • اپلیکیشن های برتر در روزنامه نگاری مانند New York Times و Wall Street Journal هر کدام ۱ میلیون مشترک آنلاین دارند.

معایب این استراتژی کسب درآمد از برنامه: توسعه دهندگان برنامه باید دائماً محتوا و خدمات ارزشمندی را برای تضمین اشتراک ارائه دهند، علاوه بر این تصمیم گیری در مورد بهترین زمان و مکان برای پریمیوم کردن دشوار است. این مدل همچنین برای برنامه های سرگرمی، اخبار و لایف استایل ها مناسب است.

کسب درآمد از اپلیکیشن با خریدهای درون برنامه ای (In-app purchases)

خریدهای درون برنامه ای این امکان را بوجود می آورد که انواع آیتم های مجازی برنامه مستقیماً از اپلیکیشن به کاربران بفروش برسد. در این روش کاربر برای باز کردن ویژگی ها یا مراحلی خاص از اپلیکیشن یا بازی نیازمند پرداخت هزینه است. مثل بازی کلش اف کلنز که در آن کاربران می توانند با پرداخت هزینه جم خریداری کنند و با سرعت بیشتری در بازی پیشرفت کنند.

این مدل درآمدی اپلیکیشن را می توان به چند دسته تقسیم نمود:

  • قابل مصرف – محصولی که می توان یک بار آن را در داخل برنامه خریداری کرد و سپس استفاده کرد. مثال: سکه های مجازی.
  • غیرقابل مصرف – کالای خریداری شده برای استفاده دائمی که منقضی نمی شود. مثال: لول جدید بازی یا نقشه ها.
  • حق عضویت – برای باز کردن ویژگی ها و محتواهای اپلیکیشن ها برای مدت محدودی استفاده می شوند. مثال: استفاده از اشتراک اخبار سالانه.

۵۰٪ از اپلیکیشن های موفق و پیشرو از استراتژی های خریدهای درون برنامه ای برای کسب درآمد از برنامه استفاده می کنند.

پیش بینی می شود که این مدل در سالهای بعد حاکم شود. این استراتژی معمولاً در بین توسعه دهندگان بازی، بیشتر به دلیل وجود پول دیجیتالی توسط کاربران برای خرید محتوای درون برنامه یا باز کردن سطوح جدید مورد استفاده قرار می گیرد.

معایب این استراتژی کسب درآمد از برنامه: برنامه باید موقعیت های پیشرو در بازار را نگه داشته و همیشه کاربران را در چنگال خود نگه دارد. این مدل همچنین به دلیل نیاز به سیستم پرداخت مانند PayPal چالش های فنی بیشتری را ارائه می دهد و هزینه اضافی را برای شرکت پرداخت کننده در نظر می گیرد.

کسب درآمد از اپلیکیشن با مدل فری میوم (Freemium Upsell)

برنامه های فری میوم بصورت رایگان به کاربران ارائه می شوند اما دارای ویژگی هایی که باید برای آن پول پرداخت شود یا حق اشتراک است می باشد که از طریق خریدهای درون برنامه ای قابل دسترسی است. کاربران نسخه برنامه رایگان را دانلود می کنند و اگر متوجه شدند که محتوای آن ارزش پرداخت دارد، با انجام عملیات خرید، به عملکرد کامل برنامه دسترسی پیدا می کنند. این یک راه عالی برای پیدا کردن سریعتر کاربران جدید است، زیرا ویژگی های حق اشتراک اختیاری برای آنها می گذارد.

از نظر فنی ، این ساده ترین مدل درآمد برای ناشران برنامه است و می توان به عنوان آن را یک ابزار بازاریابی خوب بشمار آورد.

۱۵٪ برنامه ها به جای اجرای خریدهای درون برنامه ، از نسخه های فری فیوم برای باز کردن ویژگی های اضافی برنامه استفاده می کنند.

معایب این استراتژی کسب درآمد از برنامه: کاربران می توانند تصمیم بگیرند که فقط از یک نسخه رایگان استفاده کنند یا دستیابی به ویژگی های اضافی برنامه ارزش پرداخت دارد؟ پس متقاعد کردن کاربران برای خرید ویژگی های اضافی کمی دشوار است و توسعه دهنده گان برنامه باید برای ایجاد تجربه مناسب و ترغیب کابران برای پرداخت، ویژگی های رایگان زیادی را در اختیار کاربران قرار دهند.

نتیجه گیری : 

راه های مؤثر زیادی برای کسب درآمد از برنامه های رایگان وجود دارد، اما نیاز به برنامه ریزی ها و استراتژی های بازاریابی خوب دارد. بر اساس منابع معتبر قابل دسترس، تبلیغات هنوز ۶۵ درصد از کل برنامه های موجود در بازار را به عنوان روش درآمدزایی از اپلیکیشن حفظ کرده است. در نتیجه بهتر است توسعه دهندگان از استراتژی های بازاریابی ترکیبی برای درآمدزایی از اپلیکیشن استفاده کنند.

در ضمن در آپدیت بعدی این مقاله، شما را با روش های دیگر کسب درآمد از اپلیکیشن آشنا می کنیم. ما را دنبال کنید. فروشگاه آموزشی الکامکو

موفق باشید.

امیدواریم از این مقاله استفاده کرده باشید و به سری یادگیری های شما در آموزش اندروید کمک کرده باشد.

الکامکو می تواند به شما در ارائه خدمات مشاوره توسعه برنامه های اندرویدی و همچنین آموزش برنامه نویسی اندروید کمک کند.

در صورتیکه می خواهید یک اپلیکیشن اندرویدی برای کسب و کار خودتان یا مشتریان خود درست کنید پکیج آموزش برنامه نویسی اندروید با Android Studio  که در زیر میبینید را به شما پیشنهاد می کنیم.

مدرس دوره ها: محمد آزاد | برنامه نویس ارشد اندروید دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو  

پیشنهاد ویژه برای شما :

پکیج آموزش برنامه نویسی اندروید برای ورود به بازار کار

برای اینکه شما عزیزان بتوانید برنامه نویسی اندروید را از صفر تا صد و پروژه محوری یاد بگیرید، این دوره حرفه ای را برای شما آماده کردیم که بتوانید با مشاهده این فیلم های آموزشی که هزینه خیلی کمی را نسبت به کلاس رفتن و وقت گرفتن از شما می گیرد، به یک برنامه نویس حرفه ای اندروید تبدیل شوید و بتوانید هر اپلیکیشن موبایل اندرویدی را بسازید و از انها کسب درآمد کنید و وارد بازار کار اندروید شوید.

قبل از خرید ارزیابی کنید، تعدادی از جلسات آن را به صورت رایگان برای شما در اینجا قرار دادیم تا بتوانید دانلود کنید.

شک نکنید بعد از دیدن این جلسات رایگان و کلا خرید این دوره، حتما دوره های دیگر ما را نیز خریداری خواهید کرد. چون مدرس این دوره، با حرفه ای ترین و جدیدترین روش ها، کاملترین مجموعه ساخت اپلیکیشن اندروید را برای شما تهیه کرده است و تجربه همکاری با شرکت گوگل را داشته است پس شکی در نحوه تدریس و کامل بودن پکیج نکنید و دوره را همین حالا خریداری کنید. در صورتی که سوالی دارید می توانید با پشتیبانی سایت تماس بگیرید. | الکامکو

آموزش برنامه نویسی اندروید با اندروید استودیو Android Studio

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات