php چیست و چه کاربردی دارد؟

برنامه نویسی پی اچ پی چیست - php چیست و کاربرد آن چیست - آموزش برنامه نویسی اندروید

php چیست؟ پی اچ پی چه کاربردی دارد؟ تاریخچه پی اچ پی چیست؟ چه سایتهایی با زبان پی اچ پی نوشته شده اند؟ مزایا و معایب PHP چیست؟ در این مطلب از وبلاگ سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو می خواهیم به این سوالات در زمینه برنامه نویسی پی اچ پی پاسخ دهیم. پس تا آخر بخوانید تا با جواب آنها آشنا شوید.

php چیست؟

پی اچ پی (PHP) یک زبان برنامه نویسی شی گرا و قوی اپن سورس (رایگان) است که می توان با آن صفحات وب داینامیک برای سایت و اپلیکیشن های تحت وب ساخت. کدهای زبان برنامه نویسی PHP روی یک سرور اجرا می شوند، این سرور می تواند یک سرور واقعی باشد و یا سرور موجود در کامپیوتر شما (با استفاده از نرم افزارهایی مثل wamp یا xampp) باشد. خیلی از سایت های بزرگ از php استفاده می کنند و کاربردی جهانی دارد.

پی اچ پی مخفف چیست؟ 

معنی php : برای پاسخ دادن به این سوال که مخفف php چیست باید بگیم که PHP مخفف PHP Hypertext Preprocessor به معنی پیش‌پردازندهٔ ابرمتن است.

همچنین بخوانید: خالق لاراول کیست؟

کار php در برنامه نویسی چیست؟ 

اگر بخواهیم کلی بگیم که کار زبان برنامه نویسی پی اچ پی چیست باید بگیم که PHP کارهای پشت صحنه را در صفحات وب انجام می دهد. به این معنا که شما با استفاده از PHP نمیتوانید ظاهر سایت را تغییر دهید. PHP یک زبان برنامه نویسی است که تاثیر مستقیمی روی ظاهر سایت ندارد. با استفاده از PHP شما میتوانید اطلاعات مختلف را از پایگاه داده بگیرید و به کاربر نشان دهید.

بصورت دقیقتر قدرت اصلی زبان برنامه نویسی PHP وقتی ظاهر می شود که با یک پایگاه داده یا Database مثل MYSQL ترکیب شود. PHP می تواند اطلاعات را وارد دیتابیس کند و همینطور از آن اطلاعات مختلف را بخواند و به کاربر نشان دهد. شما با استفاده از PHP می توانید به یک دیتابیس وصل شوید و اطلاعات موجود در آن پایگاه داده، مثل مطلب، نظرات و… را به کاربرانتان نشان دهید.

بیشتر بدانید: فرق صفحه وب داینامیک (Dynamic Web Page) و استاتیک (Static Web Page) در چیست؟ 

در استاتیک برای نمایش محتوایی در سایت کدهای HTML را دستی وارد سایت می کنید. در حالت داینامیک ابتدا محتویات را وارد پایگاه داده یا دیتابیس می کنید و سپس با استفاده از یک زبان برنامه نویسی مثل PHP آن محتوا از دیتابیس خوانده می شود و به کاربران نشان داده می شود.

تاریخچه پی اچ پی چیست؟ 

همه چیز از آنجا شروع شد که شخصی تصمیم گرفت برای اینکه بفهمد چند نفر در حال خواندن رزومه او در سایت شخصی‌اش هستند یک کد اسکریپت (کدهای مدیریتی که یک کار تکراری را مدام انجام داده و نتیجه را گزارش می‌کنند) بنویسد. این کد که براساس یک استاندارد اسکریپتی نوشته شده بود، توجه افراد زیادی را جلب کرد، به‌طوری که از این شخص خواستند این کدها را برای آنها هم بفرستد. این شخص Rasmus Lerdorf دانمارکی بود که اولین بار این کار را در سال ۱۹۹۴ انجام داد. زمانی که از او خواسته شد که این کدها را برای بقیه بفرستد، او نام کدهای اسکریپت خود را Personal Home Page یا به طور مخفف PHP گذاشت.

بعدها با گذر زمان و توسعه مداوم این زبان تصمیم بر این شد که عبارت Hypertext Preprocessor جایگزین عبارت Personal Home Page شود. و منظور از این عبارت همان پردازش اطلاعات قبل از نمایش به کاربر در قالب کدهای HTML است.

نسخه های برنامه php چیست؟

از شروع ایجاد PHP در سال ۱۹۹۴ با گذر زمان و توسعه این زبان نسخه‌های مختلفی با امکانات متفاوت از این زبان ارائه شده است. تا اینکه در سال ۲۰۱۵ با ارائه نسخه PHP7 یکی از بهترین به‌روزرسانی‌ها را شاهد بود. در این نسخه از PHP با استفاده از نسخه سوم Zend Engine شاهد افزایش بهبود عملکرد و افزایش سرعت اجرا (تقریبا دو برابر) بود. همچنین استفاده از حافظه تا ۵۰% کاهش داشت.

MySQL چیست وارتباط آن با زبان php چیست؟

هر زمان که نام برنامه نویسی php را می شنوید حتما نام MYSQL را هم در کنار شنیدید. برای پاسخ به این سوال که MySQL چیست و ارتباط آن با زبان php چیست؟ باید بگیم که  MySQL یکی از پایگاه های داده‌ یا بانک های اطلاعاتی قوی است که PHP  می تواند براحتی با آن کار کند. در واقع شما با استفاده از زبان PHP می توانید به پایگاه داده MYSQL وصل شوید، اطلاعات را وارد آن کنید و اطلاعات وارد شده از قبل را بخوانید و درصفحه وبتان نمایش دهید.

رقبای زبان php چیست یا در واقع کیست!

در کل مقایسه دو زبان برنامه نویسی کار درستی نیست چون هر زبان برنامه نویسی دارای کاربرد و مزایا و معایب خاض خودش برای انجام کاری خاص بوجود آمده و هر کس با توجه به نیازی که دارد می تواند از آنها استفاده کند. ولی در خب هر زبان برنامه نویسی دارای رقبایی در زمینه کاری خود است و زبان PHP هم از این موضوع استثنا نیست و اصلی ترین رقیب آن زبان برنامه نویسی ASP.NET بوده و است و همیشه یک چالش یا در واقع یک جنگ بین طرفداران این دو زبان قدرتمند است. از رقبای دیگر زبان برنامه نویسی php می توان به JSP، ColdFusion, Perl و … اشاره کرد.

 

کاربرد های php چیست و چه کارهایی می توان با آن انجام داد؟

  • شما با استفاده از PHP میتوانید انواع مختلفی از صفحات وب و وب اپلیکیشن ها را برنامه نویسی و اجرا کنید.
  • با آموزش برنامه نویسی php می توانید صفحات داینامیک تولید کنید. 
  • PHP میتواند اطلاعات را به دیتابیس بفرستد، از دیتابیس اطلاعات را بخواند و همینطور اطلاعات موجود در دیتابیس را ویرایش یا حذف کند.
  • PHP میتواند با فرم های HTML شما ارتباط برقرار کند و اطلاعات ورودی کاربران در فرم ها را پردازش کند و کارهای مدنظر شما را روی آ‌ن‌ها انجام دهد.
  • PHP به شما امکان کار با Cookie ها و Session ها را میدهد.
  • PHP امکان رمزگذاری کردن اطلاعات حساس را دارد و این امکان نیز در آن تعبیه شده است.
  • با اسفتاده از PHP شما میتوانید فایل های txt, pdf, jpg و… تولید و ویرایش کنید و این یک امکان فوق العاده است که PHP در اختیار شما قرار میدهد.

مواردی که در بالا ذکر کردیم، امکاناتی است که بصورت پیشفرض در PHP آمده است. شما میتوانید با استفاده از کتابخانه‌های مختلف PHP، امکانات مختلف و دیوانه‌کننده‌ای داشته باشید که اصلا باورتان نشود که میشود همچین کارهایی را در سطح وب نیز انجام داد!

پیشنهاد ویژه برای ساخت اپلیکیشن های اندرویدی
با بهترین دوره آموزش برنامه نویسی اندروید، می توانید یاد بگیرید که چگونه اپلیکیشن های اندروید را از پایه بسازید و می توانید با ساخت انواع اپ های اندرویدی درآمدزایی کنید. این دوره شامل ۹ دوره حرفه ای برای ساخت اپ های اندرویدی می باشد و با تهیه این دوره بی نیاز از اموزش های مربوطه دیگر خواهید بود.

مهمترین دلایل استفاده از کدهای php چیست؟ 

  1. استفاده از کدهای PHP در پروژه ها باعث می شود با سرعت و امنیت بالاتری اقدام به طراحی سایت کنید.
  2. زبان برنامه نویسی پی اچ پی می تواند تمام دیتابیس های موجود و براحتی با آنها ارتباط برقرار کند. 
  3. کدها در PHP رایگان بوده و در دسترس می باشند و سورس کد ها نیز کاملا باز می باشند.
  4. یادگیری PHP ساده تر بوده و برنامه نویسی با آن بسیار ساده می باشد.
  5. طراحان سایت با توجه به نیازهایشان می توانند آن را پیکر بندی کنند و قابلیت انعطاف پذیری بالای آن
  6. فریمورک های طراحی وبسایت که بتواند با php ارتباط برقرار کند لاراول است. سایت های ساخته شده با لاراول حرفه ای و قدرتمند هستند و php می تواند در این زمینه نقش مثبتی داشته باشد و یادگیری لاراول آسان است.
  7. بر روی همه ی سیستم عامل های موجود قابل اجرا می باشد.

همچنین بخوانید: گرفتن پروژه برنامه نویسی اندروید، وب و غیره چگونه است؟ | معرفی سایت های فریلسری برنامه نویسی ایرانی و خارجی

فایل php.in چیست و کاربرد آن چیست؟ 

PHP به عنوان یک زبان برنامه نویسی قدرتمتد محسوب می شود که خیلی از توسعه دهندگان وب از آن استفاده می کنند و قابلیت ترکیب با HTML را هم دارد، لذا از توابع، متغیر‌ها و کانفیگ‌های متعددی برخوردار است که می‌توان با توجه به کدهای مورد استفاده در وبسایت آن‌ها را تغییر داد، مقداردهی یا انعطاف‌پذیر کرد.

این تغییرات از طریق فایلی با نام php.ini انجام می‌پذیرد که مسیر آن در سرور‌ها مانند سرور مجازی اورپا و سیستم‌عامل‌های مختلف، بعضا متفاوت است. برای یافتن محل فایل php.ini می‌توانید کامند زیر را در سرورهای لینوکس اجرا کنید:

/usr/local/bin/php -i | grep ‘Loaded Configuration File’

به عنوان مثال فایل php.ini در سرور‌های لینوکس مبتنی بر cPanel در مسیر زیر قرار دارد:

/usr/local/lib/php.ini

یا در سرور‌های Direct Admin بر اساس CGI یا CLI در مسیرهای زیر قرار دارد:

CLI Mode: /usr/local/lib/php.ini CGI(Suphp) Mode: /usr/local/etc/php5/cgi/php.ini

فایل php.ini معمولا برای تغییرات زیر مورد استفاده کاربران قرار می گیرد:

  • ثبت متغیر‌های کلی
  • نمایش خطاها (display_errors)
  • جزییات خطاها (log_errors)
  • حداکثر زمان اجرای یک اسکریپت (max_executin_time)
  • حداکثر حجم فایل قابل بارگذاری (upload_max_filesize)
  • ارتقا یا کاهش memory_limit
  • فعال یا غیر‌فعال کردن انواع توابع
  • مدیریت Register_Globals، Safe Mode و magic_quotes_gpc
  • تغییر توابع suhosin.request.max_vars، suhosin.post.max_vars، suhosin.get.max_vars و max_input_vars
  • و ….

انواع داده های زبان پی اچ پی چیست؟ 

زبان پی‌اچ‌پی داده‌های عددیِ صحیح را بر اساس نوع پلت‌فرم ذخیره می‌کند. در سیستم‌های ۳۲بیتی و ۶۴بیتی به ترتیب اعداد صحیح به‌صورت ۳۲ و ۶۴بیتی ذخیره می‌شوند. اعداد بدون‌ علامت در عملکردی که مانند هیچ‌کدام از زبان‌ها برنامه‌نویسی دیگر نیست، در موقعیت‌هایی به اعداد علامت‌دار تبدیل می‌شود.

اعداد صحیح می‌توانند با مبنای ده (به صورت مثبت یا منفی یا مثبت)، در مبنای ۱۶، در مبنای ۸ یا در مبنای ۲ مقداردهی شود.

اعداد اعشاری نیز با توجه به پلت‌فرم ذخیره می‌شوند. این اعداد را به صورت اعشاری ساده یا ۲ حالت از نمایش علمی می‌توان مشخص کرد.

پی‌اچ‌پی مانند زبان‌های جاوا و سی++ به‌صورت پیش‌فرض داده‌های بولی (صحیح و غلط) را در خود تعریف کرده‌است. بر اساس قوانین تبدیل متغیرها در این زبان، تمامی متغیرهای غیر صفر به صحیح و تمامی متغیرها با مقدار صفر به غلط تبدیل می‌شوند. عملکردی مشابه در زبان پرل و سی++ وجود دارد.

نوع داده‌ای به نام نال (null) نیز در این زبان وجود دارد. متغیر نال هیچ مقداری ندارد. تنها متغیر از نوع نال NULL (کلمهٔ نال با حروف بزرگ) است.

داده‌هایی که از نوع منبع (Resource) هستند، نمایان‌گر اشاره‌گرهایی به منابع خارجی است. این نوع متغیرها توسط خانوادهٔ خاصی از توابع که از معمولاً در یک افزونه قرار دارند، ایجاد شده و تنها توسط همین خانواده از توابع قابل استفاده است. داده‌هایی مانند فایل، تصاویر و اتصال‌ها به پایگاه‌های داده مثال‌هایی از منابع خارجی هستند که نیاز به متغیرهای منبع دارند.

آرایه‌ها می‌توانند اعضایی از تمامی انواع داده‌ای را در خود داشته‌باشند که پی‌اچ‌پی از آن‌ها پشتیبانی می‌کند. ترتیب در آرایه‌های پی‌اچ‌پی حفظ می‌گردد. آرایه‌ها در واقع جداول درهم‌سازی هستند که می‌توانند برای هر عضو خود یک کلید داشته‌باشند. در صورتی که کلیدی برای عضو مشخص نگردد، مانند آرایه‌های معمولی، به‌صورت خودکار از اعداد به‌عنوان کلید استفاده می‌گردد. این شماره‌گذاری از عدد صفر آغاز می‌شود. همچنین اعضای با کلید و بدون کلید می‌توانند در کنار هم در یک آرایه قرار بگیرند. پی‌اچ‌پی داده‌های رشته ای نیز دارد. رشته‌ها می‌توانند در درون علامت ‘ یا قرار گرفته یا با قواعد نوداک (nowdoc) و هیِرداک (heredoc) نوشته‌شوند.

کتابخانه استاندارد پی‌اچ‌پی (SPL: Standard PHP Library) در تلاش است تا بتواند انواع داده‌های استاندارد را به بهترین نحو توسط کلاس و اینترفیس پیاده‌سازی کند. این داده‌ها شامل لیست پیوندی، پشته، صف و … است.

توابع php در برنامه نویسی چیست؟

زبان پی‌اچ‌پی صدها تابع پایه و هزاران تابع افزونه دارد. اکثر این توابع به‌خوبی روی وب‌گاه پی‌اچ‌پی مستندسازی شده‌اند. نام‌گذاری توابع پایهٔ این زبان از قوانین یکسانی و مشخصی پیروی نمی‌کند. پی‌اچ‌پی تاکنون توابعی برای پشتیبانی از رشته‌های اجرایی (Thread) ارائه نکرده‌است، اما از سیستم‌های چندپردازنده پازیکس (POSIX) پشتیبانی می‌کند.

نسبت به سایر زبانهای برنامه نویسی سمت سرور برتری زبان پی اچ پی چیست؟ 

  • سازگاری Php با پلتفرم های مختلف

پی اچ پی یک زبان کراس پلتفرم (Cross Platform) است. یعنی در پلتفرم های مختلف از ویندوز، گنو، مکینتاش و لینوکس می توان از آن اجرا گرفت و بدون اعمال تغییر چندانی در پیکربندی می توان از یک پلتفرم به پلتفرمی دیگر مهاجرت کرد. یعنی یک سورس کد یکبار نوشته می شود و می تواند روی چند پلتفرم مورد استفاده قرار بگیرد.

  • سازگاری با بیشتر وب سرور ها

زبان php با اکثر وب سرورهای مطرح جهان سازگاری دارد از این وب سرورها می توان به آپاچی، آی آی اس مایکروسافت و غیره اشاره کرد. همچنین از انواع دیتابیس ها مانند Oracle ،PostgreSQ ،MongoDB ،MySQL،SQLite و …پشتیبانی می کند.

مزایا و معایب استفاده از زبان php چیست؟

هر زبان برنامه نویسی دارای مزایا و معایب خاص خودش است. در این قسمت می خواهیم شما را با مزایا و معایب برنامه نویسی زبان پی اچ پی آشنا کنیم:

مزایای استفاده از زبان php چیست؟

  • PHP می تواند در پلتفرم های مختلفی مثل ویندوز، لینوکس، مکینتاش و… اجرا شود. 
  • PHP با تمام سرورهایی که امروزه استفاده میشود (مثل Apache و IIS) سازگاری کامل دارد.
  • PHP میتواند انواع مختلفی از پایگاه‌های داده و دیتابیس ها ساپورت کند و با آن‌ها کار کند.
  • PHP کاملا رایگان و Open Source است و میتوانید از سایت رسمی آن به آدرس php.net آن‌را دانلود کنید.
  • کار با PHP ساده است و برای برنامه نویسی با آن تنظیمات ابتدایی خاصی لازم نیست. فقط کافی است که یک سرور یا شبیه‌ساز سرور داشته باشید تا بتوانید با آن کدهای PHP خودتان را اجرا کنید و از دیدن نتیجه‌ی آن لذت ببرید.
  • زبان php به عنوان نقطه شروع شما در برنامه نویسی مناسب است.
  • زبان php دارای مزیت های رقابتی نسبت به دیگر زبان های برنامه نویسی به خصوص زبان های سمت سرور دارد. 
  • بعد از یادگیری و مسلط شدن به زبان برنامه نویسی پی اچ پی می توانید یک یک شغل جذاب و پولساز داشته باشید. 
  • php با لاراول سازگار است و از مزایای لاراول برای سریعتر برنامه نویسی کردن می توان استفاده کرد.

معایب استفاده از زبان php چیست؟

  • با توجه به اینکه زبان برنامه نویسی پی اچ پی یک زبان قدرتمند است ولی زبانهای آسانتری مثل پایتون هم برای یادگیری در این زمینه وجود دارند و شاید بتوان گفت وجود این زبانها کمی از محبوبیت PHP کم کند.
  • PHP کتابخانه های زیادی را در خود دارد اما در توسعه برنامه های وب تقویت شده توسط یادگیری ماشین، با زبانهایی مثل پایتون رقابت کند. اگر برنامه شما به قابلیت ML نیاز دارد یا ممکن است در آینده با افزایش مقیاس کسب و کار به آن نیاز داشته باشد، PHP بهترین انتخاب نیست.

درباره آموزش زبان برنامه نویسی php : 

برای آموزش زبان php و یادگیری آن باید پیش نیازی بلد بود؟ 

بهتر است قبل از اینکه وارد دنیای برنامه نویسی php شوید، کمی با مباحث طراحی وب با HTML و CSS آشنا باشید تا یادگیری PHP برای شما آسانتر شود. برای یادگیری این موارد به دوره متخصص طراحی وب مراجعه کنید

راه های دسترسی به منابع یادگیری برنامه نویسی پی اچ پی چیست؟ 

آموزش ها و مستندات فراوانی از این زبان در اینترنت موجود است و این به دلیل کاربرد های زیاد این زبان است.

سایت های زیر در زمینه آموزش زبان php فعالیت می کنند؛

    1. W3Schools
    2. سایت رسمی php
    3. sevenlearn این سایت برای فارسی زبانان می باشد.

برخی از پروژه هایی که با زبان برنامه نویسی php ساخته شده اند: 

قدرتمندترین و بزرگترین وب سایت های دنیا با زبان برنامه نویسی پی اچ پی ساخته شده اند و یا در آنها از PHP استفاده شده است که در این بخش به تعدادی از انها اشاره می کنیم:

برخی از سایت‌هایی که با زبان برنامه نویسی php ساخته شده‌اند عبارتند از: 

  • آپارات (Aparat)
  • فیسبوک (Facebook)
  • ویکی پدیا (Wikipedia)
  • یاهو (yahoo)
  • تامبلر (Tumblr)
  • سیستم مدیریت محتوای وردپرس (WordPress)
  • دیجی کالا (Digikala)
  • سایت php
  • اسنپ فود (Snapfood)

دوره های پیشنهادی برای یادگیری پی اچ پی: دوره متخصص PHP

سوالات متداول درباره زبان برنامه نویسی پی اچ پی : 

۱- آیا زبان برنامه نویسی PHP تنها اسکریپتی است که با دیتابیس ارتباط برقرار می کند؟ 

در پاسخ به این سوال باید بگوییم که PHP تنها اسکریپت نیست  ASP.NET،ColdFusion ،perl هم زبان برنامه نویسی هستند ولی متفاوت هستند.

۲- کاربرد زبان PHP در اندروید چیست و می توان برای ساخت برنامه اندروید از آن استفاده کرد؟

اگر صرفا می خواهید آموزش کامل برنامه نویسی اندروید را یاد بگیرید زبان برنامه نویسی جاوا  و یا زبان برنامه نویسی کاتلین توصیه می شود. PHP یک زبان برنامه نویسی شیء‌گراست که برای ساخت برنامه‌های سمت سرور استفاده می‌شود. برای ساخت اپلیکیشن اندروید نیاز به فناوری های مختلفی از جمله زبان برنامه نویسی پی اچ پی است تا بتوان اپلیکیشن ها را به دنیای وب و سرویس دهنده های بانک اطلاعاتی متصل کرد و انواع خدمات مانند: درج اطلاعات در بانک اطلاعاتی، ویرایش، حذف و خواندن رکوردها را انجام داد. در واقع php برای ارتباط با وب سرور برای اندروید مورد نیاز است.

با مشاهده این آموزش، می توانید به عنوان یک برنامه نویس اندروید با توجه به هدفی که در نظر دارد، اپلیکیشنی با حوزه کاربردهای مختلف را با استفاده از پروژه نمونه ایجاد کنید.

هدف از قرار دادن این بخش آشنایی با نحوه ایجاد بانک اطلاعاتی در محیط MySQL و کدنویسی به زبان PHP در سمت سرویس دهنده و از طرف دیگر طراحی اپلیکیشن موبایلی است که بتواند با استفاده از اینترنت به بانک اطلاعاتی دسترسی پیدا کرده و رکوردها را در آن درج، ویرایش، حذف و نمایش دهد.

دوره پیشنهادی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید:دوره آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا در اندروید استودیو

این دوره نیاز به پیش نیاز ندارد. تمامی مفاهیم از صفر تا صد یعنی از سطح مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود.

۳- چه رابطه ای بین نسخه های PHP وجود دارد؟

PHP/FI 2.0 نسخه اولیه PHP است که دیگر پشتیبانی نمی شود. PHP 3 جانشین PHP/FI 2.0 است و بسیار کاملتر است. PHP 8 نسل فعلی PHP است که از موتور Zend 4 استفاده می کند که در میان چیزهای دیگر، بسیاری از ویژگی های OOP اضافی را ارائه می دهد.

۴- ارتباط بین php با html چیست؟

PHP و HTML تعامل زیادی دارند: PHP می تواند HTML تولید کند و HTML می تواند اطلاعات را به PHP منتقل کند.  یکی از مزیت‌های زبان برنامه‌نویسی PHP این است که می‌توان به سادگی آن را با کدهای HTML ادغام کرد. در واقع، نرم‌افزار وب‌ سرور هر چیزی که مابین تگ‌های php?> و <? باشد را به عنوان اسکریپت‌های PHP تلقی کرده و مفسر این زبان شروع به تفسیر و پردازش آنها می‌کند و هر کدی که خارج از این تگ‌ها قرار گرفته باشد، به عنوان کدهای HTML برای مرورگر ارسال می‌گردد.

۵- فریمورک چیست؟ 

فریم ورک یا چارچوب نرم افزاری ، بستری برای توسعه برنامه های نرم افزاری است . فریم ورک پایه و اساسی را فراهم می کند که توسعه دهندگان نرم افزار می توانند برای یک پلت فرم خاص، برنامه ایجاد کنند . به عنوان مثال ، یک فریم ورک ممکن است شامل کلاسها و توابع از پیش تعریف شده باشد که می تواند برای پردازش ورودی ، مدیریت دستگاههای سخت افزاری و تعامل با نرم افزار سیستم مورد استفاده قرار گیرد . این روند به ساده سازی کمک می کند زیرا برنامه نویسان هر بار که برنامه جدیدی را ایجاد می کنند نیاز به این ندارند که برای راه اندازی برنامه چرخ جدیدی ایجاد کنند با استفاده از فریم ورک دیگر نیازی به کد نویسی اضافی برای یک پروژه ندارید.

همچنین بخوانید: دلیل محبوبیت استفاده از فریم ورک لاراول برای php چیست؟

۶- مزایای فریم ورک‌های برنامه نویسی چیست؟

قوانین در فریم ورک‌ها امنیت را افزایش خواهند داد و به روند توسعه پروژه سرعت می‌بخشند. فریم ورک‌ها مزیت‌های زیادی در اختیار برنامه نویسان قرار می‌دهند که به صورت کلی می‌توان آن‌ها را به صورت پایین در نظر گرفت:

  • افزایش سرعت کدنویسی
  • کاهش زمان کدنویسی
  • افزایش خوانایی کدها
  • رعایت استانداردهای برنامه نویسی
  • افزایش پتانسیل انجام کارهای تیمی
  • پشتیبانی و بروزرسانی منظم

۷- بهترین فریم ورک های PHP چیست؟ 

نمی‌توان یک فریم ورک را به عنوان بهترین فریمورک وب یا PHP معرفی کرد! زیرا هر فریم ورک مزایا و معایب خاص خود را دارد.  لاراول (Laravel)، سیمفونی (Symphony) و کدایگنیتر (Codeigniter) جز فریم‌ ورک‌‌های برتر PHP محسوب می‌شوند. ولی بر اساس آمار نشان می دهد که بهترین فریم ورک PHP لاراول (Laravel) است.

نتیجه گیری از زبان برنامه نویسی PHP چیست؟ 

در این مقاله در مورد اینکه زبان برنامه نویسی PHP چیست و چه کاربرد و مزایا و معایبی دارد و چه سایت هایی از این زبان برنامه نویسی استفاده می کنند، انواع داده های زبان پی اچ پی چیست و php laravel چیست و … صحبت کردیم. PHP به دلیل قدرت زیادی که دارد برنامه نویسان زیادی را به خود جلب کرده است و خیلی از توسعه دهندگان در حال حاضر از این زبان درآمدزایی دارند. اگر زبان برنامه نویسی پی اچ پی بخصوص با فریمورک لاراول بلد باشید می توانید در آینده شغل خوب و مدرن و پردرآمدی داشته باشید.

در صورتیکه می خواهید زبان برنامه نویسی PHP را با فریمورک محبوب لاراول یاد بگیرید دوره متخصص لاراول سایت الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم. در این دوره همه مباحث از مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود. برای اطلاعات بیشتر روی عکس زیر کلیک کنید.

دوره آموزش لاراول - دوره متخصص لاراول سایت الکامکو

لینک دوره متخصص آموزش لاراول

با ثبت نام در دوره متخصص لاراول از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید :

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۱۲ ماهه با قابلیت تمدید
  • انجام انواع تمرین ها و مثال ها در طول دوره و ورود آسان به بازار کار لاراول
  • طراحی و ساخت پروژه های حرفه ای به علاوه پروژه فوق حرفه ای سایت فروشگاهی با پنل مدیریت و قابلیت چند فروشندگی
  • در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده و آموزش با جدید ترین ورژن فریمورک لاراول
  • استخدام در شرکت های معتبر و کسب درآمد از ساخت پروژه های وب اپلیکیشن

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

4 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
علی
1 سال گذشته

من تازه میخوام شروع به یادگیری php کنم. باید جاوا اسکریپت بلد باشم حتما؟

پاسخ دادن به  علی
1 سال گذشته

اجباری نیست

مهدی
1 سال گذشته

توضیحات کاملی بود درباره php و این که php چه ویژگی هایی داره بود و ادم ترغیب میشه php یاد بگیره!

sadra12
1 سال گذشته

محتوای بسیار خوبی درباره php چیست و کاربرد اون بود.