لاراول چیست و چه کاربرد و ویژگی هایی دارد؟

تعریف laravel چیست؟ فریمورک لاراول چیست؟ php لاراول چیست | الکامکو

لاراول چیست؟ خالق لاراول کیست؟ تاریخچه نرم افزار Laravel چیست؟ کاربرد فریمورک لاراول چیست؟ مزایاو معایب Laravel چیست؟ نسخه های مختلف فریمورک لاراول چیست؟ ویژگی های لاراول که کلیدی تر هستند چیست؟ در این مطلب از وبلاگ الکامکو می خواهیم به این سوالات پاسخ دهیم. پس تا آخر بخوانید تا با جواب آنها آشنا شوید.

لاراول چیست ؟ 

تعریف Laravel: لاراول یکی از بهترین فریم ورک های جهان است که در سطح بین المللی بین برنامه نویسان ایرانی و خارجی طرفداران زیادی دارد و یک چارچوب متن باز پی اچ پی (PHP)  است که به برنامه نویسان کمک می کند تا برنامه های کاربردی جدیدی برای وب در کمترین زمان و آسانترین روش بسازند. از لاراول برای پروژه های کوچک و بزرگ استفاده می شود. توسعه دهندگان حرفه ای معمولاً لاراول را در سراسر جهان به دلیل عملکرد قابل اعتماد، ویژگی های عالی و مقیاس پذیری آن تحسین می کنند.

لازم به ذکر است که خود فریم ورک لاراول بر بستر فریم ورک سیمفونی است و از امکانات آن استفاده می کند، همچنین در خود از صد ها کتابخانه و پکیج دیگر که افراد دیگری استفاده کرده اند نیز استفاده شده است.

معرفی لاراول

خالق لاراول کیست؟ 

خالق لاراول یا به اصطلاح طراح لاراول، تیلور اوتول (taylor otwell) است که در سال ۲۰۱۱ اولین نسخه آن به جامعه توسعه دهندگان وب معرفی شد. او نسخه بعدی را نیز در همان سال ها و سال های بعد منتشر کرد که یکی از معروف ترین فریم ها به حساب می آمد. تیلور هر ساله با ایجاد آپدیت های خوب و مفید توانست کارایی و کاربرد لاراول را افزایش دهد.

خط فرمان های نرم افزار Laravel چیست؟ 

قبل از اینکه به معرفی خط فرمان های فریمورک لاراول بپردازیم اول بدانید خط فرمان چیست؟ خط فرمان (Command Prompt) که به نام (cmd) هم شناخته می شود رابط کاربری و دستوری متنی سیستم عامل‌ها مانند ویندوز به حساب می‌آید. خط فرمان در مقایسه با رابط کاربری گرافیکی محیطی بی روح دارد. رابط کاربری متنی در مقابل رابط کاربری گرافیکی (Graphic User Interface / GUI) قرار می‌گیرد. در واقع در رابط کاربری گرافیکی از اشیای سیستم عامل استفاده می‌کنیم تا کارهای کامپیوتری را انجام دهیم و در رابط کاربری متنی از دستور نویسی استفاده می‌کنیم.

برای مثال (در ویندوز ما روی My Computer دابل کلیک می‌کنیم و وارد Drive C می‌شویم و فایل File.txt را حذف می‌کنیم، از رابط کاربری گرافیکی سیستم عامل ویندوز برای حذف یک فایل در درایو C استفاده کرده‌ایم اما همین کار را می‌توان با رابط کاربری متنی انجام داد، که باید در Command Prompt دستور DEL C:\File.txt را وارد کنیم. در محیط خط فرمان معمولا صفحه‌های نمایش دارای ۲۵ سطر و ۸۰ ستون هستند و در هر ستون یک کاراکتر تایپ می‌شود.

فریمورک Laravel برای تعامل از طریق خط فرمان، سه ابزار اصلی را فراهم کرده است: Artisan، Ticker و REPL

Artisan محبوب ترین خط فرمان لاراول است و دستورات مفیدی را هنگام ساخت برنامه ارائه می دهد. برنامه نویسان می توانند با استفاده از فرامین مفید Artisan برنامه یا وبسایت خود را به نحو بهتری ایجاد و مدیریت کنند.

پیشنهاد ویژه برای ساخت اپلیکیشن های اندرویدی
با بهترین دوره آموزش کامل اندروید، می توانید یاد بگیرید که چگونه اپلیکیشن های اندروید را از پایه بسازید و می توانید با ساخت انواع اپ های اندرویدی درآمدزایی کنید. این دوره شامل ۹ دوره حرفه ای برای ساخت اپ های اندرویدی می باشد و با تهیه این دوره بی نیاز از اموزش های مربوطه دیگر خواهید بود.

کاربرد فریمورک لاراول چیست؟

کاربرد لاراول در درجه اول برای ساخت برنامه های وب سفارشی با استفاده از PHP است در واقع فریمورک لاراول یک چارچوب وب است که بسیاری از مواردی را که برای برنامه نویسان سخت است تا خودشان ایجاد کنند را مدیریت و آسان می‌کند.

لاراول به دلیل اجرا بر روی PHP کاملاً سمت سرور است و به شدت روی دستکاری داده ها و پایبندی به طراحی Model-View-Controller تمرکز دارد. چارچوبی مانند React ممکن است بیشتر توجه خود را بر تعامل با کاربر و ویژگی‌های درخشان معطوف کند، اما لاراول به سادگی یک پایه محکم برای شما ایجاد می‌کند و آن را به درستی انجام می‌دهد.

کاربرد لاراول برای زبان پی اچ پی آنقدر شدید است که نیاز به توضیح بیشتر ندارد. لاراول یکی از بهترین فریم ورک های وب PHP است، اما فریمورک های بسیار دیگری به زبان های مختلف وجود دارد. Rails یکی دیگر از فریمورک های رندر شده در سمت سرور شبیه لاراول است، اما بر اساس Ruby. React، Vue و Angular همگی فریمورک‌های جاوا اسکریپت سمت کلاینت هستند، اما می‌توان آن‌ها را برای رندر سمت سرور نیز پیکربندی کرد.

از طرف دیگر، اگر برنامه به سبک وبلاگ با چندین پست مبتنی بر متن تمایل دارد، می‌توانید آن را بر اساس وردپرس، که بر روی PHP نیز اجرا می‌شود، قرار دهید. اما لاراول شما را مجبور نمی‌کند از ویژگی‌هایی استفاده کنید که نمی‌خواهید، بلکه فقط ابزارهایی را در اختیار شما قرار می‌دهد تا خودتان چیزی مانند وردپرس بسازید.

دوره پیشنهادی برای یادگیری برنامه نویسی PHP :

این دوره ها نیاز به پیش نیاز ندارند. تمامی مفاهیم از صفر تا صد یعنی از سطح مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود.

تاریخچه لاراول چیست؟

فریم ورک laravel توسط Taylor Otwell ایجاد و در ژوئن ۲۰۱۱ منتشر شد. تيلور اوتول قصد داشت فريم ورکي ايجاد کند که بر پايه Code Igniter باشد، در حالي که امکانات پيشرفته‌تري نسبت به آن ارائه دهد. چرا که با رشد Code Igniter مشکلاتي براي برنامه نويسان به وجود آمده بود.

از ابتدا، نرم افزار لاراول برای توسعه برنامه های کاربردی وب، به ویژه برای کسانی که از الگوی معماری MVC (یا الگوی مدل-نما-کنترلر) بر اساس Symfony (یک چارچوب دیگر برنامه کاربردی وب) پیروی می کنند، در نظر گرفته شده بود. به دلیل استفاده از معماری MVC و پایبندی محکم به اصول برنامه نویسی شی‌گرا (OOP) در فریم‌ورک لاراول (Laravel)، این چارچوب نرم افزاری یکی از فریم‌ورک‌های قدرتمند و محبوب PHP به حساب می‌آید.

تاریخچه نسخه های مختلف فریمورک لاراول چیست؟

  • نسخه بتا و لاراول ۱.۰ در یک ماه منتشر شدند.
  • Laravel 2.0 – نسخه دوم این نرم افزار در همان سال در سپتامبر منتشر شد..
  • لاراول ۳.۰ – نسخه سوم این نرم افزار در فوریه ۲۰۱۲ منتشر شد.
  • Illuminate a.k.a. Laravel 4.0 – نسخه چهارم یک سال بعد در ماه می با یک تصویر کاملاً جدید در قالب یک بازنویسی کامل چارچوب عرضه شد.
  • لاراول ۵.۰ – در فوریه ۲۰۱۵ منتشر شد.
  • Laravel 5.1 – در ژوئن ۲۰۱۵ معرفی شد.
  • Laravel 5.3 – این نسخه در سال ۲۰۱۶، اوت ۲۰۱۶ منتشر شد.
  • Laravel 5.4 – در ژانویه ۲۰۱۷ معرفی شد.
  • Laravel 6.0 – نسخه فعلی در سوم سپتامبر ۲۰۱۹ منتشر شد.
  • ۷.۰ Laravel – این نسخه لاراول در ۳ مارس ۲۰۲۰ با ویژگی‌های جدیدی منتشر شد.
  • ۸.۰ Laravel – لاراول ۸ در ۸ سپتامبر ۲۰۲۰ با ویژگی‌های جدیدی معرفی شد.

دلیل محبوبیت استفاده از فریم ورک لاراول برای php چیست؟

چرا لاراول همیشه یک انتخاب عالی برای برنامه نویسان است؟

محبوبیت نرم افزار لاراول در قابلیت شخصی سازی آسان آن است که به توسعه دهندگان اجازه می دهد ساختارهای پروژه منحصر به فردی را برای برنامه های کاربردی وب بی نظیر ایجاد کنند. همچنین دارای یک syntax زیبا است که کد را ساده، رسا و خود توضیح می‌دهد.

یکی دیگر از دلایل اصلی محبوبیت فریمورک لاراول اکوسیستم توسعه آن با ویژگی های مفیدی مانند routing, ORM, instant deployment, DB query and Templating می باشد. این نرم‌افزار همچنین دارای ویژگی های دیگری است که باعث می‌شود آن را از برنامه‌های فریمورک زیاد دیگزی که در دنیا وجود دارد جدا کند.

در مجموع، فریمورک لاراول به توسعه دهندگان این امکان را می دهد که در اکوسیستمی که در آن آسیب پذیری های فنی بسیار کمی وجود دارد و با امنیت بالاتر و مدیریت خطا، برنامه های وب را بسیار سریعتر، با سهولت بیشتر بسازند.

تاکنون، متخصصان در سراسر جهان، نرم‌افزار فریم‌ورک لاراول را به دلیل راحتی کار، سادگی، داشتن طیف وسیعی از ابزارها که به آنها امکان ایجاد برنامه‌های کاربردی وب پیشرفته و بسیار کاربردی و قابلیت‌های کلی را می‌دهد که می‌تواند در زمان صرفه‌جویی کرده و به آنها امکان عیب‌یابی خطاها را بدهد، ستایش کرده‌اند.

کد منبع لاراول در GitHub میزبانی می شود و تحت مجوز MIT مجوز دارد.

ویژگی های لاراول که کلیدی تر هستند چیست؟

لاراول همیشه بر روی ویژگی‌هایی تمرکز می‌کرد که توسعه را ساده‌تر، برنامه‌ها را قابل اعتمادتر و پیچیده‌تر و در عین حال ساده‌تر می‌کردند. خصوصیات لاراول آنقدر عالی هستند که آن را به یک انتخاب ایده آل برای طراحی برنامه های کاربردی وب تبدیل می کند.

  • مدولار بودن (Modularity)

لاراول ۲۰ کتابخانه و ماژول داخلی را ارائه می دهد که به بهبود برنامه کمک می کند. هر ماژول با Composer dependency manager یکپارچه شده است که به روز رسانی را آسان می کند.

  • آزمایش پذیری (Testability)

لاراول شامل ویژگی‌ها و کمک کننده هایی است که تست کردن انواع کیس ها کمک می کنند. این ویژگی به حفظ کد مطابق با الزامات کمک می کند.

  • مسیریابی (Routing)

مسیریابی (Routing) یکی از عناصر اصلی در هر فریمورک وب است. مسیریابی در لاراول به دلیل انعطاف پذیری زیاد این فریمورک بسیار آسان و ساده است.

  • مدیریت پیکربندی (Configuration Management)

یک برنامه وب طراحی شده در لاراول در محیط های مختلف اجرا می شود، به این معنی که تغییر مداوم در پیکربندی آن وجود خواهد داشت. لاراول یک رویکرد ثابت برای مدیریت پیکربندی به روشی کارآمد ارائه می دهد.

  • Query Builder و ORM

لاراول از یک سازنده پرس و جو استفاده می کند که به پرس و جو در پایگاه داده با استفاده از روش های زنجیره ای مختلف کمک می کند. این نرم افزار ORM (Object Relational Mapper) و اجرای ActiveRecord به نام Eloquent را ارائه می دهد.

  • سازنده اسکیما (Schema Builder)

کلاس Schema لاراول روشی مستقل از پایگاه داده برای انجام تغییرات بر روی جدولها ارائه می نماید. این کلاس با تمامی پایگاه داده هایی که توسط لاراول پشتیبانی می شوند به خوبی کارمی کند، و برای تمامی این سیستمها یک واسط توسعه یکسان دارد.

  • تمپلیت انجین (Template Engine)

template engines در واقع رابط بین مقدارها یا متغیرهای برنامه های سمت سرور (php) با HTML می باشد و دیگر نیازی نیست در صفحه های HTML سایتمون از کدهای PHP استفاده کنیم و کدنویسی کثیفی رو ایجاد کنیم.

  • پست الکترونیک (E-mail)

لاراول شامل یک کلاس E-mail است که به ارسال نامه با محتوای غنی و پیوست ها از برنامه وب کمک می کند.

  • احراز هویت (Authentication)

احراز هویت کاربر یک ویژگی رایج در برنامه های کاربردی وب است. لاراول طراحی احراز هویت را آسان می کند زیرا شامل ویژگی هایی مانند ثبت نام، فراموشی رمز عبور و ارسال یادآوری رمز عبور است.

  • ردیس (Redis)

Redis مخفف عبارت Remote Dlctionary Server است. در واقع ردیس یک نوع ساختمانِ داده است که در RAM قرار می‌گیرد و اطلاعات به صورت موقتی در آن ذخیره می‌شوند. لاراول از Redis برای اتصال به یک session موجود و general-purpose cache استفاده می کند. Redis به طور مستقیم با session تعامل دارد.

  • صف ها (Queues)

لاراول شامل خدمات صف مانند ارسال ایمیل به تعداد زیادی از کاربران یا یک کار مشخص شده در Cron است. این صف ها به انجام کارها به روشی ساده تر بدون انتظار برای تکمیل کار قبلی کمک می کنند.

  • Event and Command Bus

لاراول ۵.۱ شامل Command Bus است که به اجرای دستورات و ارسال رویدادها به روشی ساده کمک می کند. دستورات در لاراول مطابق با چرخه عمر برنامه عمل می کنند.

مزایا و معایب برنامه لاراول چیست؟

هر فریمورک دارای مزایا و معایب خاص خودش است. در این قسمت می خواهیم شما را با مزایا و معایب برنامه نویسی زبان OOP آشنا کنیم:

مزایای لاراول چیست؟

  • برنامه وب به دلیل چارچوب لاراول مقیاس پذیرتر می شود.
  • لاراول یک محیط رایگان و منبع باز ارائه می دهد.
  • زمان قابل توجهی در طراحی برنامه وب با فریم ورک laravel صرفه جویی می شود، زیرا لاراول از اجزای فریمورک دیگر در توسعه برنامه وب استفاده مجدد می کند.
  • جامعه پشتیبان بزرگی، از این فناوری حمایت می‌کند. در نتیجه به روزرسانی مستمر و مشورت با افراد با تجربه به طور رایگان فراهم است.
  • فرایند تست کردن با کمک Laravel بسیار ساده است. در واقع قابلیت Unit testing فراهم است. اعمال تغییرات در بخش‌هایی از اپلیکیشن، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند. این قابلیت برای طراحی اپلیکیشن های بزرگ و پیچیده، اهمیت زیادی دارد.
  • در اینجا هم مایگریشن، قابلیتی فوق العاده است. توسعه دهندگان نرم افزار به راحتی می‌توانند از پلتفرمی دیگر یا درون Laravel مایگریت انجام دهند. این قابلیت امکان مدیریت ساده‌تر دیتابیس‌ها را در اختیار برنامه نویسان قرار می‌دهد.
  • لاراول دارای زمانبندی خط فرمان است تا تکالیف از قبل مشخص شده را به طور خودکار اجرا کند. این فعالیت‌ها شامل ارسال خودکار ایمیل یا پاکسازی دیتابیس برای ذخیره فضای هاستینگ هستند. این کار به راحتی با یک ورودی Corn قابل اجرا است.
  • کد منطق تجاری (business logic) را می‌توان از کد نمایش (presentation) جدا کرد. در اینصورت تیم طراحی می‌تواند بدون برقراری ارتباط با توسعه دهندگان PHP، تغییرات مدنظر را اجرا کند. همین امر، ساعت کار مورد نیاز برای به روزرسانی یا اصلاح ظاهری اپلیکیشن را کاهش داده و به طور کلی بودجه مورد نیاز را کاهش می‌دهد.
  • بیش از ۲۰ لایبرری داخلی برای Laravel وجود دارد. که اهداف مختلفی دارند. مثلاً احراز هویت با لایبرری Authentication مسئول حفظ امنیت است.

معایب لاراول چیست؟ 

  • پیشرفت در کاربرد laravel باتوجه با جدید بودنش در مقابل توسعه دهندگان کمی کند است. البته با آپدیت های جدید و آموزش هایی که فراگیر شده است این مشکل برطرف میشود.
  • توسعه دهندگان امروزی با گسترش بیش از حد کد ها و کلاس ها مشکل دارند. اگر کد ها و کلاس ها به عنوان اشیایی ماژولار در اختیار توسعه دهندگان قرار بگیرد سرعت عمل و ویرایش و تغییر پروژه به راحتی امکان پذیر است.
  • پشتیبانی فریم ورک لاراول به گستردگی رقبای قدیمی خود نیست و این امر باعث میگردد تا مشکلات و خطاهای لاراول به آهستگی حل شود که در سرعت انجام پروژه حائذ اهمیت است.
  • فریم ورک لاراول از ابزار های مسیر یابی معکوس استفاده میکند که روش های آن برای برنامه نویسان مبتدی و متوسط پیچیده خواهد بود و سردرگم می شدند.

لاراول چگونه کار می کند؟

لاراول از یک الگوی طراحی به نام Model-View-Controller یا MVC استفاده می کند. Model” نشان دهنده شکل اطلاعاتی است که برنامه شما بر روی آن کار می کند. اگر یک جدول کاربری دارید که هر کدام لیستی از پست های تولید شده را دارند، این مدل شماست. این مدل توسط “کنترل کننده” در تعامل است. اگر شخصی برای مشاهده صفحه درخواست کند، کنترلر با مدل (معمولاً فقط پایگاه داده) صحبت می کند و اطلاعات را پیدا می کند. اگر کاربر بخواهد یک پست جدید ایجاد کند، کنترلر مدل را تغییر می دهد. کنترلر شامل بسیاری از منطق برنامه است.

این ساختار توسط لاراول برای تقویت برنامه های کاربردی سفارشی استفاده می شود. از موتور قالب Blade برای شکستن HTML در قسمت‌ها و کارکرد واحد کنترل استفاده می‌کند. همه چیز با مسیرهای ایجاد شده توسط web.php شروع می شود که درخواست های HTTP را بر اساس مکان درخواستی پردازش می کند.

همچنین بخوانید: فیلم های آموزش لاراول رایگان دوره متخصص لاراول را می توانید اینجا مشاهده کنید

سوالات متداول درباره برنامه لاراول چیست :

۱- آیا لاراول یک زبان برنامه نویسی محسوب می شود؟

اینکه بگیم زبان برنامه نویسی لاراول کاملا اشتباه است. زبان برنامه نویسی با فریم ورک خیلی باهم متفاوت هستند! در واقع فریم ورک از یک زبان برنامه نویسی نشات می گیرد و زبان برنامه نویسی را کامل می کند که در اینجا آن زبان، زبان برنامه نویسی PHP است.

۲- بصورت کلی نصب برنامه لاراول چگونه است؟ 

برای نصب لاراول در ویندوز ابتدا آخرین نسخه برنامه XAMP SERVER را از اینجا دانلود کنید.

دانلود برنامه XAMP SERVER

بعد از نصب برنامه را اجرا و سرویس های Apache و MySql را Start کنید.

  • بخش دوم :

برنامه Composer را از اینجا دانلود و نصب کنید.

  • بخش سوم :

وارد محیط CMD در ویندوز شوید و دستور زیر را جهت نصب آخرین نسخه از فریم ورک لاراول تایپ کنید :

composer create-project –prefer-dist laravel/laravel blog

در پایان پیغام نصب با موفقیت انجام شد را مشاهده خواهید کرد.

  • بخش چهارم :

یک CMD جدید باز کنید و دستور زیر را جهت اجرای پروژه لاراول نصب شده بنویسید :

php artisan serve

حال وارد مرورگر شوید و در قسمت URL آدرس زیر را بنویسید :

http://127.0.0.1:8000/

۳- لاراول برای اندروید کاربرد دارد؟

اگر صرفا می خواهید آموزش برنامه نویسی اندروید را یاد بگیرید زبان برنامه نویسی جاوا  و یا زبان برنامه نویسی کاتلین توصیه می شود. PHP یک زبان برنامه نویسی شیء‌گراست که برای ساخت برنامه‌های سمت سرور استفاده می‌شود.

برای ساخت اپلیکیشن اندروید نیاز به فناوری های مختلفی از جمله زبان برنامه نویسی پی اچ پی با استفاده از فریم ورک لاراول است تا بتوان اپلیکیشن ها را به دنیای وب و سرویس دهنده های بانک اطلاعاتی متصل کرد و انواع خدمات مانند: درج اطلاعات در بانک اطلاعاتی، ویرایش، حذف و خواندن رکوردها را انجام داد. در واقع php برای ارتباط با وب سرور برای اندروید مورد نیاز است.

در نتیجه اگر بخواهیم به این سوال پاسخ دهیم که برنامه نویسی اندروید با لاراول امکان پذیر است یا خیر باید بگیم خیر. فریمورک لاراول برای برنامه نویسی وب می باشد نه برنامه نویسی موبایل . اما در بخش بک اند (مثلا برای ساخت پنل مدیریت اپلیکیشن) می شوید از لاراول و php برای اندروید استفاده کرد.

با مشاهده این آموزش، می توانید به عنوان یک برنامه نویس اندروید با توجه به هدفی که در نظر دارد، اپلیکیشنی با حوزه کاربردهای مختلف را با استفاده از پروژه نمونه ایجاد کنید.

دوره پیشنهادی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید:
دوره پیشنهادی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید:

این دوره های مربوط به ساخت برنامه های اندروید نیاز به پیش نیاز ندارند. تمامی مفاهیم از صفر تا صد یعنی از سطح مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود.

۴- بازار کار بعد از آموزش برنامه نویسی با لاراول چگونه است؟ 

برنامه نویسی laravel بر پایه زبان برنامه نویسی php نوشته شده و بسیار قدرتمند و امن است و لاراول در بین برنامه نویسان و توسعه دهندگان به عنوان بهترین فریم ورک معرفی شده است.

استفاده از برنامه نویسی laravel الان بسیار گسترده شده و نیازهای هر پروژه ای را به راحتی برطرف می کند. پس در نتیجه درخواست های طراحی سایت با لاراول به مراتب بیشتر از سایر فریمورک های طراحی سایت دیگر می باشد. از این رو اگر شما به لاراول تسلط داشته باشید و بتوانید به صورت حرفه ای با آن انواع سایت ها و سیستم های تحت وب پیاده سازی کنید بی شک به درآمد خیلی خوبی خواهید رسید. روز به روز محبوبیت لاراول در حال رشد است و هر کسی وارد بازار کار لاراول شود بی شک آینده خوبی خواهد داشت.

۵- دلیل محبوبیت لاراول چیست؟ 

بیش از ۸۰ درصد از وب سایت های دنیا از زبان برنامه نویسی php برای توسعه استفاده می کنند. برخی از پلتفرم های قدرتمند مانند وردپرس و جوملا نیز بر اساس این زبان ساخته شده اند. علاوه بر زبان برنامه نویسی PHP، مفهومی به نام Framework وجود دارد. فریم ها کار را برای برنامه نویسی ساده تر و انعطاف پذیرتر آماده می کنند.

همچنین بخوانید: چرا لاراول بهترین فریم ورک برای PHP است؟

۶- سطح امنیتی برنامه لاراول چگونه است؟

خود فریم ورک لاراول از امنیت بالایی برخوردار است، اما هیچ فریم ورکی نمی تواند ادعای امنیت ۱۰۰ درصد داشته باشد. لذا نکاتی در مورد امنیت در لاراول قابل ذکر است:

یکی از کلی ترین راه ها جهت ایمن سازی شناسایی باگ های موجود می باشد. لذا می توان با اسکنر های اسیب پذیری های PHP ، باگ ها را شناسایی و سپس اقدام به ایمن سازی ان ها کرد. لاراول از سیستم احراز هویت پیشرفته و ایمنی برخورد دار است که سطح دسترسی کاربران را نیز باید تنظیم کنید. زمانی که مشغول برنامه نویسی هستید می توانید مشکلات و باگ ها را با بروز ارور ها مشاهده کنید. همیشه از آخرین نسخه نرم افزار لاراول استفاده کنید.

۷- درباره لاراول و رفع اشکالات منابع کمکی وجود دارد: 

بله – درباره لاراول و برای رفع اشکالات آن منابع بسیار زیادی از جمله سایت های خارجی، انجمن ها و کانالهای تلگرامی و پیج های اینستاگرامی و دیگر شبکه های اجتماعی دیگر … وجود دارد. 

۸- آیا یادگیری برنامه نویسی لاراول آسان است؟

در صورتیکه کسی قبلا با زبان برنامه نویسی PHP کار کرده باشد براحتی می تواند یادگیری برنامه نویسی لاراول را شروع کند و با آن ارتباط برقرار کند و با آموزش برنامه نویسی لاراول کارها را برای خودش ساده تر و سریعتر کند.

۹- چرا یادگیری برنامه نویسی Laravel در دنیای وب اهمیت دارد؟ 

  1. با توجه به اینکه Laravel با پیروی از بهترین روش های توسعه وب و نرم‌افزار و همچنین استاندارد‌های صنعتی طراحی شده است، به واسطه کار کردن با لاراول می توانید این روش های مناسب را به بهترین نحو ممکن فرا بگیرید.
  2. در حال حاضر، PHP تقریباً در ٪۷۹.۱ از محیط اینترنت کاربرد دارد، به همین دلیل استفاده از فریم‌ورک لاراول انتخاب مناسبی برای توسعه‌دهندگان محسوب می‌شود.
  3. Laravel این امکان را فراهم می‌کند تا هم پروژه‌های ساده و هم پروژه‌های پیچیده با سرعت مطلوب‌تری ایجاد شوند. چرا که در این فریم‌ورک کاربردی از روش‌ها و رویکردهای توسعه سریع اپلیکیشن استفاده می‌شود.
  4. در لاراول، نحو (سینتکس) به گونه‌ای است که کدها به آسانی قابل فهم هستند.
  5. می‌توان با استفاده از Vue.js و Laravel در کنار یکدیگر، از امکان توسعه اپلیکیشن‌های سریع به خوبی بهره برد.
  6. سایت های ساخته شده با لاراول که حرفه ای و مطرح باشند زیاد است. با لاراول می توانید وب سایت های خیلی حرفه ای بسازید.
  7. می توانید بعد از برنامه نویسی با لاراول به درآمدزایی خوبی برسید و بازار کار خوبی پیش روی افرادی که برنامه نویسی با Laravel را بلد هستند می باشد.
  8. انتشار به صورت برنامه اپن سورس امکان تغيير اين فريم ورک مطابق با ميل برنامه نويس را فراهم مي‌کند.
  9. نصب نرم افزار لاراول و کار با آن بسيار راحت است.
  10. نرم افزار لاراول رایگان است و هر کسی می تواند براحتی به آن دسترسی داشته باشد. 
  11. محبوبیت کاربرد لاراول بیش از هر چیز مربوط به قابلیت شخصی‌سازی آسان آن است. این ویژگی، ایجاد ساختارهای منحصر‌به‌فرد و ارائه اپلیکیشن‌های بی‌نظیر را برای توسعه‌دهندگان امکان‌پذیر می‌کند.
  12. ساختار لاراول یک سینتکس عالی را در اختیار توسعه‌دهندگان قرار می‌دهد که با استفاده از آن نوشتن کدها به مراتب ساده‌تر و واضح‌تر خواهد بود.
  13. و…

۱۰- موقعیت شغلی لاراول در ایران و مسیر پیشرفت آن چگونه است؟ 

علاوه بر کشورهای دیگر، در ایران ساختار لاراول بسیار محبوب است و تقریبا تمامی شرکت هایی که به دنبال استخدام توسعه دهنده PHP هستند یکی از الزامات را تسلط بر فریم ورک لاراول می دانند. در نتیجه اگر شما لا این محیط آشنایی داشته باشید فرصت های شغلی زیادی پیش رو خواهید داشت. 
با گسترش محبوبیت ویژگی های لاراول، بسیاری از برنامه‌نویسان PHP به سمت این فریم‌ورک جذب شدند. آن‌ها به‌تدریج متوجه شدند که لاراول بسیار ساختاریافته است، سینتکس گویایی دارد و مؤلفه‌ها در آن به‌خوبی نام‌گذاری شده‌اند. هدف تیلور از همان ابتدا ساخت فریم‌ورکی بود که بتواند مبتدی‌ترین برنامه‌نویسان را هم به مهارت بالایی برساند و تجربه ساخت برنامه‌های آنلاین را لذت‌بخش کند.

نتیجه گیری از برنامه نویسی با Laravel چیست؟ 

در این مقاله به معرفی لاراول پرداختیم و در مورد اینکه لاراول چیست و چه کاربرد و مزایا و معایب و ویژگی های دارد صحبت کردیم. همانطور که گفتیم لاراول یکی از محبو‌ب‌ترین فریم‌ورک‌های PHP در سراسر جهان است که در پروژه‌های کوچک و بزرگ کاربرد دارد. خصوصیات لاراول خیلی زیاد است و لاراول محبوبیت خیلی زیادی بین دیگر فریمورک های هم رده دارد و یک فریم ورک فول استک محسوب می شود که براحتی می توانید تا پروژه های خود را در محیط php با این فریم ورک توسعه و از یک سیستم داینامیک قوی برای وب و پورتال خود بهره مند شوید.

 

برای یادگیری لاراول به صورت مهارت محور و از صفر تا صد می توانید در دوره زیر ثبت نام کنید و وارد بازار کار این مهارت مدرن و درامدزا شوید.

دوره آموزش لاراول - دوره متخصص لاراول سایت الکامکو

لینک دوره آموزش لاراول (Laravel)  

سطح دوره : از پایه تا فوق پیشرفته | مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای

با ثبت نام در دوره متخصص لاراول از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید :

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۱۲ ماهه با قابلیت تمدید
  • انجام انواع تمرین ها و مثال ها در طول دوره و ورود آسان به بازار کار
  • طراحی و ساخت پروژه های حرفه ای به علاوه پروژه فوق حرفه ای سایت فروشگاهی با پنل مدیریت و قابلیت چند فروشندگی
  • در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده و آموزش با جدید ترین ورژن فریمورک لاراول
  • استخدام در شرکت های معتبر و کسب درآمد از ساخت پروژه های وب اپلیکیشن

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

5 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
محمود ترابی
2 سال گذشته

با برنامه نویسی laravel میشه سایت چند زبانه هم ساخت؟

پاسخ دادن به  محمود ترابی
2 سال گذشته

بله میشه

یگانه احمدی
2 سال گذشته

برنامه نویسی اندروید با لاراول امکان پذیره؟

پاسخ دادن به  یگانه احمدی
2 سال گذشته

به صورت کلی خیر. فریمورک لاراول برای برنامه نویسی وب هست نه موبایل.
اما در بخش بک اند (مثلا برای ساخت پنل مدیریت اپلیکیشن) میشه از لاراول استفاده کرد.

samira
2 سال گذشته

مطلب خوبی درباره برنامه نویسی لاراول بود . مرسی