ساختار انواع طراحی اپلیکیشن های موبایل چیست؟

انواع طراحی اپلیکیشن انواع ساخت اپلیکیشن انواع برنامه های موبایل طراحی انواع اپلیکیشن های موبایل

در این مطلب از مجله برنامه نویسی سایت الکامکو می خواهیم معرفی انواع اپلیکیشن موبایل که به سه ساختار برنامه بومی یا اپلیکیشن نیتیو (Native)، اپلیکیشن هیبریدی (Hybrid)، برنامه وب (Web App) تقسیم می شوند را همراه با معایب و مزایای هر ساختار اپلیکیشن آشنا کنیم و در نهایت یک اینفوگرافی از مقایسه آنها داشته باشیم تا بتوانید تصمیم گیری درستی در انتخاب آنها برای ایجاد اپلیکیشن خود اتخاذ نمایید.

انتخاب بین توسعه برنامه وب ، برنامه بومی و برنامه هیبریدی به عوامل مختلفی از جمله نیازهای شغلی ، نیازهای برنامه ، مهارت برنامه نویس و جدول زمانی شما بستگی دارد. نکته اصلی شناختن نقاط قوت و ضعف هر یک از آنها قبل از شروع کار است که در اینجا می خواهیم آنها را بررسی کنیم.

ساختار انواع اپلیکیشن چیست؟

انواع اپلیکیشن ها را می توان از نظر فنی در این سه دسته تقسیم بندی کرد:

  1. اپلیکیشن های وب
  2. اپلیکیشن های بومی
  3. اپلیکیشن های هیبریدی

هر سه نوع از ساختار اپلیکیشن های موبایل مسیر توسعه شان فرق می کند، اما کدام رویکرد برای پروژه شما مناسب است؟

بسته به اهداف کسب و کار شما و اهداف کلی محصولی که می خواهید ارائه دهید، این تصمیم می تواند باعث موفقیت استراتژی اپلیکیشن شما شود و یا آن را از بین ببرد.

برای اینکه تصمیم بگیرید کدام یک از این انواع طراحی اپلیکیشن برای ساخت نرم افزار اندروید یا iOS را انتخاب کنید باید از مزایا و معایب هر کدام از این ساختارهای اپلیکیشن موبایل آشنا باشید که بتوانید در نهایت تصمیم درستی بگیرید. پس بیاید با سایت برنامه نویسی الکامکو همراه باشید تا هم این موارد را بررسی کنیم.

طراحی انواع اپلیکیشن های موبایل با سه روش امکان پذیر است که عبارتند از:  

۱- برنامه بومی یا برنامه Native چیست؟

برنامه بومی یا برنامه Native که به اپلیکیشن بومی (Native App) هم شناخته می شود متداول ترین انواع اپلیکیشن ها است که برای هر سیستم عامل خاص جدا و به صورت حرفه ای برنامه نویسی می شوند.

انواع اپلیکیشن های اندروید یا iOS معروف مثل دیجی کالا، اسنپ و …  یا اکثر بازی های ویدئویی با این مدل برنامه نویسی شده اند.

یک برنامه بومی تنها می تواند روی یک نوع سیستم عامل تلفن همراه اجرا شود: iOS، Android، Blackberry، Symbian، Windows Phone، WebOS، و غیره.

یعنی اگر می خواهید تجربه برنامه خود را برای کاربران Android یا Blackberry نیز در دسترس کاربران قرار دهید، نیاز به توسعه و حفظ یک نسخه جداگانه از نرم افزار دارید.

به عنوان مثال، Swift و Objective-C برای برنامه های بومی iOS و Java یا Kotlin برای برنامه های بومی Android هستند. برنامه های بومی نیز با استفاده از یک محیط توسعه یکپارچه (IDE) ویژه برای سیستم عامل های انتخاب شده ساخته می شوند.

اپل و گوگل هر دو، ابزارهای توسعه موبایل ، المان های رابط و SDK خود را در اختیار توسعه دهندگان برنامه قرار می دهند. اکثر شرکت ها به دلیل مزایایی که این برنامه های بومی در مقایسه با سایر انواع اپلیکیشن ها دارند در توسعه برنامه های تلفن همراه بومی سرمایه گذاری می کنند.

مزایای برنامه های Native چیست؟

  • یک اپلیکیشن Native بهترین عملکرد را از خود، بین سه روش انواع اپلیکیشن موبایل ارائه می دهند.
  • برنامه های بومی تلفن همراه، سریع هستند و قابلیت اعتماد و اطمینان بالایی را ارائه می دهند.
  • کاربران می توانند بعضی از این اپلیکیشن های نیتیو را بدون اتصال به اینترنت استفاده کنند.
  • اپلیکیشن های بومی از هر دو حالت آنلاین و آفلاین پشتیبانی می کنند.
  • اپلیکیشن های نیتیو از تمام مارکت پلس ها و اپ استورها پشتیبانی کامل می کنند و باعث می شود اپلیکیشن های موجود بیشتر دیده شوند.
  • برنامه های بومی تعاملی و بصری هستند و کاربر  می تواند راحت با آنها کار کند اجرایشان کند.
  • برنامه بومی به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا به مجموعه ویژگی های کامل سیستم عامل انتخاب شده دسترسی پیدا کنند.
  • تجربه کاربری یک برنامه بومی به مراتب بهتر از برنامه های وب یا برنامه های ترکیبی است. از نظر کاربر، جریان طبیعی تر است زیرا هر سیستم عامل تلفن همراه دارای دستورالعمل ها و استانداردهای خاص UI است.
  • یک برنامه بومی باید توسط سیستم عامل مربوطه تأیید شود تا از نظر کیفیت، امنیت و سازگاری دستگاه اطمینان حاصل شود.
  • با ارائه یک تجربه کاربری عالی، عملکرد بهتر و قابلیت دسترسی بهتر، برنامه های بومی قادر به ارائه محصول شخصی تر به کاربران هستند.
  • مزایای متعدد اپلیکیشن های بومی منجر به نرخ تبدیل بالاتر و وفاداری طولانی مدت مشتری می شود.

همچنین بخوانید » آموزش asp.net core پیشرفته مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای

معایب برنامه های Native چیست ؟

  • اپلیکیشن های native از زبان های برنامه نویسی نیتیو استفاده می کنند که به توسعه دهندگان باتجربه نیاز دارد.
  • هزینه های برنامه بومی در مقایسه با برنامه های وب یا ترکیبی کمی بیشتر است. (توضیحات: اگرچه ممکن است هزینه اولیه تولید برنامه بومی از سایر گزینه ها بیشتر باشد، اما این روش توسعه باعث صرفه جویی در هزینه در طول زمان خواهد شد.)
  • در هر بروزرسانی ویژگی زمان زیادی برای ساخت چندین برنامه برای سیستم عامل های مختلف صرف می شود.

۲- برنامه وب ، وب ویو (Web App)

 برنامه های وب برای اینکه اجرا شوند در دستگاه کاربر ذخیره نمی شوند. یک برنامه وب در مرورگرهایی مانند Chrome ، Safari یا Firefox دانلود می شود و نیازی نیست آن را از اپ استورها مانند اپلیکیشن Native دانلود کنید.

اگر هدف شما ارائه محتوای مناسب برای موبایل به طیف وسیعی از کاربران است، یک برنامه وب ممکن است ساختار اپلیکیشن مناسبی برای شما باشد. برنامه های وب راهی مقرون به صرفه برای قرار دادن محصول خود در دست بسیاری از کاربران است.

ولی به خاطر داشته باشید که کاربران دوست دارند تجربه کاربری خوبی را از انواع اپلیکیشن هایی که با ان سروکار دارند تجربه کنند و دوست دارند حداقل استانداردهای عملکردی  را داشته باشد که برنامه های وب گاهی اوقات نمی توانند این موارد را به کاربران ارائه دهند.

چون کاربران وقتی از برنامه های وب استفاده می کنند ممکن است از مشکلات عملکرد و قابلیت استفاده مانند زمان بارگذاری زیاد، تصاویر کوچک و در دسترس نبودن شبکه اذیت شوند و این تجربه کاربری خوبی را به آنها منتقل نمی کند.

مزایای برنامه های وب

  • نگهداری برنامه های وب نسبتاً آسان است زیرا از یک کد مشترک در چندین سیستم عامل تلفن همراه استفاده می کنند.
  • برنامه های وب را می توان برای همه سیستم عامل ها ساخت تا زمانی که بتوانند در یک مرورگر وب مناسب اجرا شوند.
  • در مقایسه با برنامه های نیتیو ، برنامه های وب هزینه کمتری دارند. یکی از مزیت های این نوع اپلیکیشن ها این است که به دلیل اجرایی بودن در انواع سیستم عامل ها هزینه پیاده سازی آن پایین تر از حالت برنامه نویسی بومی می باشد.
  • برنامه های وب به پروتکل های استاندارد سیستم عامل پایبند نیستند و نیازی به تأیید اپ استور ها ندارند. آنها می توانند در هر زمان و در هر قالب منتشر شوند.
  • به روزرسانی های برنامه های وب نیازی به اپ استور ندارد ، بدین معنی که کاربر مجبور نیست به صورت دستی به روزرسانی ها را مدیریت کند. یعنی وقتی کاربر یک برنامه وب را باز می کند ، بتواند جدیدترین نسخه را دانلود کند.

معایب برنامه های وب

  • برنامه های وب هنگام استفاده از ویژگی های دستگاه و سخت افزار، دامنه بسیار کمتری دارند.
  • برای اجرای یک برنامه وب به یک مرورگر نیاز است. یعنی کاربران باید مراحل بیشتری را برای استفاده از یک برنامه وب انجام دهند، یا این صفحه را جستجو می کند یا URL را تایپ می کند. در هر صورت یک تلاش بیشتر برای دسترسی به برنامه تجربه کاربری کاربر از اپلیکیشن را خدشه دار می کند.
  • کاربران با مرورگرهای وب مختلف ارتباط برقرار می کنند و در نتیجه جمع آوری الگوهای استفاده و معیارهای عملکردی که برای ایجاد نقشه راه محصول استفاده می شود دشوارتر است.
  • سرعت برنامه های وب کندتر و کمتر از اپلیکیشن های native است.
  • برنامه های وب در مقایسه با اپلیکیشن های native کمتر تعاملی و بصری هستند.
  • با برنامه های وب فرصت های شغلی کمتری وجود دارد.

۳- برنامه ترکیبی یا اپلیکیشن هیبریدی چیست ؟ 

برنامه های ترکیبی که با نام های اپلیکیشن Hybrid ، اپلیکیشن هیبریدی یا هایبریدی هم شناخته می شود در چندین سیستم عامل کار می کنند و مانند اپلیکیشن های نتیو رفتار می کنند.

یک برنامه هیبریدی اساساً ترکیبی از یک برنامه بومی و یک برنامه وب است. اگرچه این نوع برنامه را می توان روی دستگاه هایی که برنامه Native در آن اجرا می شوند هم نصب کرد، اما از نظر فنی یک برنامه وب است. این نوع برنامه ها با HTML ، CSS یا JavaScript ساخته می شوند.

توسعه اپلیکیشن Hybrid اساساً یک برنامه وب است که دارای ویژگی های اضافی بومی هم است.

اکثر شرکت ها اپلیکیشن های هیبریدی را به عنوان پلاگین برای یک صفحه وب موجود ایجاد می کنند. به این ترتیب، آنها امیدوارند که در اپ استور حضور پیدا کنند، بدون اینکه تلاش زیادی برای توسعه برنامه دیگری انجام دهند.

اپلیکیشن های هیبرید نیز محبوب هستند چرا که آنها اجازه توسعه کراس پلت فرم دارند: یعنی همان اجزای کد HTML را می توان در سیستم عامل های مختلف تلفن همراه مورد استفاده مجدد قرار داد. نتیجه این امر کاهش هزینه های توسعه به طور قابل توجهی است. ابزارهایی نظیر PhoneGap و Sencha Touch به افراد اجازه می دهند که با استفاده از قدرت HTML در تمامی سیستم عامل ها یک نسخه خروجی داشته باشند آن هم با یک کد تکراری.

مزایای اپلیکیشن های هیبریدی چیست ؟

  • اپلیکیشن هیبریدی مانند برنامه های وب به مرورگر وب نیاز ندارند.
  • اپلیکیشن های هیبریدی به API های داخلی دستگاه و سخت افزار دستگاه دسترسی دارند.
  • اپلیکیشن های هایبریدی می توانند در سیستم عامل های مختلف کار کنند، به عنوان مثال می توانند در هر دو سیستم عامل Android و iOS کار کنند زیرا آنها دارای یک پایگاه کد واحد هستند. همچنین ، رابط کاربری ثابت (UI) آن را قادر می سازد تا در اکثر دستگاه ها کار کند.
  • توسعه و نگهداری (شامل به روزرسانی ها و ایجاد تغییرات) در برنامه های ترکیبی سریعتر است زیرا توسعه دهندگان باید فقط یک پایگاه کد ایجاد کنند.
  • داشتن کد واحد در اپلیکیشن Hybrid باعث مقرون به صرفه بودن آنها می شود زیرا برای توسعه به زمان کمتری نیاز دارد و مثل اپلیکیشن های Native به توسعه دهندگان زیادی نیاز ندارد.

معایب اپلیکیشن های هیبریدی چیست ؟

  • برنامه های Hybrid بسیار کندتر از برنامه های Native هستند.
  • با توسعه برنامه ترکیبی، برای استقرار پکیجینگ برنامه به یک شخص ثالث وابسته هستید.
  • سفارشی سازی بیشتری که برنامه به آن نیاز دارد ، از توسعه ترکیبی می کاهد، که هزینه بیشتری را صرف هزینه می کند و می توانید با توسعه برنامه بومی پس انداز کنید.
  • با توسعه برنامه ترکیبی، شما باید با مشکلاتی روبرو شوید که هم از سیستم های بومی و هم از سیستم های ترکیبی ناشی می شود و این مسئله رفع اشکال را دشوارتر می کند.
  • عملکرد برنامه های هیبریدی هم می تواند یک عیب محسوب شود زیرا برنامه های هیبریدی در یک وب بارگذاری می شوند.
  • تجربه کاربر اغلب با یک اپلیکیشن هیبریدی قربانی می شود زیرا شما نمی توانید برنامه را بر اساس سیستم عامل سفارشی کنید.
  • قابلیت شخصی سازی یک عیب قابل توجه برای اپلیکیشن های هیبریدی است. هرچه سفارشی سازی بیشتری انجام دهید، بیشتر به سمت برنامه های بومی هدایت می شوید.
  • اگر سفارشی سازی برای شما مهم است، پس از ساختار اپلیکیشن Native برای توسعه مفیدتر خواهد بود. در واقع، هرچه سفارشی سازی بیشتری در برنامه هیبریدی خود بخواهید، هزینه پروژه گران تر خواهد بود و بنابراین یک راه حل بومی در نهایت مقرون به صرفه تر خواهد بود.

مقایسه انواع اپلیکیشن های نیتیو ، وب و هیبریدی در یک نگاه

مقایسه انواع اپلیکیشن های اندروید و iOS - سایت آموزش برنامه نویسی اندروید استودیو و جاوا الکامکو

نتیجه گیری بعد از شناخت و معرفی انواع اپلیکیشن ها : کدام ساختار اپلیکیشن بهترین است؟

امروزه بحث و جدال پیرامون اینکه کدام نوع از انواع اپلیکیشن های موبایل بهترین است، بسیار حائز اهمیت است. تصمیم برای ساختن یک برنامه وب، برنامه بومی یا برنامه هیبریدی باید براساس اهداف کسب و کار شما باشد. قبل از شروع به توسعه موبایل، باید عوامل زیر را در نظر بگیرید:

  1. سرعت برنامه برای شما چقدر مهم است؟
  2. دوست دارید اپلیکیشن شما چقدر کیفیت تجربه کاربری را در نظر بگیرد؟
  3. چه ویژگی هایی برای اپلیکیشن شما مهم است؟
  4. قابلیت پاسخگویی سریع مد نظر شماست یا نه ؟
  5. آیا هزینه باید رویکرد توسعه شما را تعیین کند؟
  6. و…

در نهایت هر کدام از انواع ساخت اپلیکیشن را انتخاب می کنید باید این ویژگی ها را مد نظر داشته باشید:

  1. زیرساخت های API شما باید به محتوای و خدمات شما دسترسی آسان و مطمئن داشته باشند.
  2. یک اپلیکیشن نباید همانند سازی وب سایت شما باشد، بلکه توسعه نام تجاری شما است.
  3. همیشه درکی از انتظارات و رفتارهای کاربران خود داشته باشید و با تغییر تقاضاهای بازار خود را منطبق کنید.

به طور خلاصه ، انتخاب روش توسعه نباید فقط از طریق هزینه تعیین شود. تجربه کاربری باید عامل اصلی باشد که به شما کمک می کند در مورد ساختن وب ، برنامه بومی یا ترکیبی تصمیم بگیرید.

مثلا اگرچه یک اپلیکیشن هیبریدی ممکن است هزینه های کمتری داشته باشد، اما این نوع اپلیکیشن ها بیشتر در معرض اشکال هستند که در نهایت می توانند هزینه بیشتری برای شما داشته باشند. به همین ترتیب ، ممکن است برنامه های وب به اندازه برنامه های بومی گران نباشند، اما بسته به اهداف شغلی و عملکرد مورد نیاز شما ، یک برنامه وب ممکن است انتظارات کاربر از تجربه را برآورده نکند.

به دنبال یادگیری برنامه‌نویسی اندروید هستید؟

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۳ ماهه با قابلیت تمدید
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش برنامه نویسی با اندروید استودیو  پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده است و نیاز به پیش نیاز برنامه نویسی اندروید هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش ساخت نرم افزار اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» همه دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا با اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره آموزش کاتلین پروژه محور 

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب Android Studio
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش زبان Kotlin | kotlin یا flutter | فرق کاتلین با جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره جامع متخصص اندروید 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره فلاتر پروژه محور

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی دارت
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی با فریمورک فلاتر
  9. بخش نهم : طراحی و ساخت اپ فروشگاهی با فلاتر

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت React Native و Flutter | آینده شغلی فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش فلاتر رایگان | نصب فلاترآموزش برنامه نویسی دارت | طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس | یادگیری برنامه نویسی با فلاتر

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات


This will close in 15 seconds