راه های افزایش نصب و دانلود اپلیکیشن ها در گوگل پلی، کافه بازار و …

بهینه سازی اپلیکیشن چیست؟ چگونه نصب اپلیکیشن را بالا ببریم؟ آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو

افزایش نصب اپلیکیشن یکی از مهم ترین اهداف توسعه دهندگان اپلیکیشن است. با افزایش نصب اپلیکیشن، می توان به اهداف مختلفی مانند افزایش درآمد، بهبود برندینگ و افزایش آگاهی از محصول دست یافت. در این مقاله، به بررسی راه های افزایش نصب اپلیکیشن می پردازیم و شما را با بهینه سازی اپلیکیشن ها آشنا کنیم تا اپلیکیشن های منتشر شده شما در مارکت پلیس ها بیشتر در معرض دیده شدن قرار بگیرند. پس تا آخر با این مطلب از وبلاگ سایت برنامه نویسی الکامکو همراه ما همراه باشید.

بهینه سازی اپلیکیشن یعنی چی؟

بهینه سازی اپلیکیشن که با نام های بهینه سازی برنامه گوشی، سئو اپلیکیشن، بهینه سازی اپ استور یا بهینه سازی پلی استور و (App Store Optimization (ASO شناخته می شود، باعث می شود تا با انجام دادن یکسری از کارها رتبه برنامه شما در نتایج جستجوی فروشگاه های برنامه (Market Place) مانند کافه بازار (Bazar)، گوگل پلی اندروید (Google Play) و اپ استور اپل بیشتر شود و به این ترتیب افراد بیشتری برنامه اندروید یا iOS شما را می بینند. پس هنر شما این است تا بتوانید با اینکار منجر به افزایش نرخ کلیک (CTR)، بهینه سازی نرخ تبدیل (CRO)، افزایش نصب اپلیکیشن و افزایش دانلود اپلیکیشن شوید.

دستیابی به رتبه بالا در جستجو برای موفقیت برنامه شما بسیار مهم است. بدون سئو اپلیکیشن در فروشگاه هایی که برنامه به کاربران ارائه می دهند، بزرگترین کانال بازاریابی را از دست می دهید و برنامه شما زیاد دیده نمی شود!

همچنین بخوانید: دانلود فیلم های آموزش برنامه نویسی اندروید رایگان از مقدماتی تا پیشرفته به زبان فارسی

چرا بهینه سازی برنامه های گوشی در فروشگاه های برنامه برای صاحبان اپلیکیشن ها اهمیت دارد؟

با وجود میلیونها برنامه پیدا کردن برنامه شما توسط کاربران یکی از بزرگترین مشکلات امروز ناشران و توسعه دهندگان اپلیکیشن ها است.

فکر کنید شما دنبال یک اپلیکیشن مثلا برای ادیت فیلم ها هستید و به همین منظور وارد مثلا گوگلی پلی می شوید و داخل کادر سرچ کلمه ای که فکر می کنید مرتبط است مثلا “ادیت فیلم” را می نویسید.

شما احتمالا از میان برنامه های اولی که بالا آمده یکی را انتخاب می کنید و به برنامه هایی که در پایین این لیست قرار گرفته اند زیاد توجهی نمی کنید! همین یعنی سئو اپلیکیشن! این برنامه ها دارای سئو خوبی هستند که از میان بیش از ۵ میلیون برنامه ای که در فروشگاه App Apple و فروشگاه Google Play در دسترس هستند رتبه های بالا را به خودشان اختصاص دادند تا بین این همه برنامه برای کاربران دیده شود!

بیشتر افراد وقتی دنبال برنامه خاص خودشان در قسمت جستجو هستند برنامه های جدیدتری را کشف می کنند و این باعث می شود اینجا بهینه سازی برنامه برای موفقیت برنامه شما حیاتی و دارای اهمیت باشد.

هدف اصلی هر کسی که صاحب اپلیکیشن است افزایش تعداد نصب اپلیکیشن، افزایش کلیک روی اپلیکیشن، افزایش دانلود اپلیکیشن و حفظ تعداد کاربران وفادارش است. پس کاری که برای رسیدن به اینها باید کنید این است که برنامه شما به راحتی توسط کاربران مناسب قابل مشاهده باشد. اما چگونه می توانید این کار را انجام دهید؟

برای بهبود و بالا بردن رتبه صفحه اپلیکیشن در اپ استور یا گوگل پلی و … اول باید بفهمید که مردم چگونه برنامه ها را سرچ و پیدا می کنند.

همچنین بخوانید » دوره اموزش asp.net core مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته

چگونه کاربران برنامه های تلفن همراه را پیدا و دانلود می کنند؟

اکثر مردم وقتی داخل فروشگاه های برنامه مثل Google Play Store و Apple App Store می شوند دنبال برنامه خاصی هستند که از قبل مدنظرشان است یعنی ۷۰٪ کاربران از کادر جستجو برای پیدا کردن برنامه های جدید استفاده می کنند. بعلاوه، ۶۵٪ از کل دانلود ها مستقیماً پس از جستجو صورت می گیرد. در نتیجه واضح است که کادر جستجوی فروشگاه برنامه رایج ترین روش برای پیدا کردن برنامه های جدید توسط کاربران است.

موقعیت رتبه بندی اپلیکیشن در جستجو مستقیماً با تعداد دانلودها ارتباط دارد. هر چقدر برنامه شما در نتایج جستجو رتبه بالاتری داشته باشد، کاربران بیشتری آن را می بینند و در نتیجه تعداد دانلود اپلیکیشن افزایش پیدا می کند. زیرا کاربران معمولاً تا آخرین نتیجه ای که به آنها نشان داده می شود پیمایش نمی کنند و معمولاً به ۵ مورد اول نگاه می کنند تا آن را دانلود کنند.

چگونه نصب اپلیکیشن را بالا ببریم؟ راه های افزایش تعداد نصب اپلیکیشن

۱. شناسایی مخاطب هدف برای افزایش تعداد نصب اپلیکیشن

قبل از هر چیز، باید مخاطب هدف اپلیکیشن خود را شناسایی کنید. دانستن اینکه اپلیکیشن شما برای چه کسانی مفید است، به شما کمک می کند تا محتوا و تبلیغات خود را به طور موثرتر هدف گذاری کنید.

برای شناسایی مخاطب هدف، می توانید از روش های مختلفی مانند نظرسنجی، مصاحبه و تحلیل داده های جمعیت شناختی استفاده کنید.

۲. بهینه سازی صفحه اپلیکیشن (ASO)

ASO مخفف App Store Optimization است. ASO به مجموعه اقداماتی گفته می شود که برای بهبود رتبه بندی اپلیکیشن و افزایش تعداد نصب اپلیکیشن در اپ استورها انجام می شود. با بهبود رتبه بندی اپلیکیشن، احتمال دیده شدن اپلیکیشن توسط کاربران افزایش می یابد.

برای بهینه سازی صفحه اپلیکیشن و افزایش تعداد نصب اپلیکیشن، می توانید از روش های زیر استفاده کنید:

  • انتخاب نام و عنوان مناسب برای اپلیکیشن
  • استفاده از کلمات کلیدی مرتبط در نام، عنوان، توضیحات و سایر قسمت های صفحه اپلیکیشن
  • تهیه اسکرین شات و ویدیوهای جذاب و کاربردی
  • دریافت نظرات و امتیازات مثبت از کاربران

۳. تبلیغات با هدف افزایش نصب اپلیکیشن

تبلیغات یکی از موثرترین راه های افزایش نصب اپلیکیشن است. با تبلیغات، می توانید اپلیکیشن خود را به مخاطبان هدف خود معرفی کنید. برای تبلیغات اپلیکیشن، می توانید از روش های مختلفی مانند تبلیغات کلیکی، تبلیغات نمایشی، تبلیغات درون برنامه ای و تبلیغات رسانه های اجتماعی استفاده کنید.

۴. بازاریابی محتوا با هدف افزایش نصب اپلیکیشن

بازاریابی محتوا به تولید و انتشار محتوای ارزشمند و مرتبط با مخاطب هدف گفته می شود. محتوای بازاریابی می تواند شامل مقالات، وبلاگ پست ها، اینفوگرافیک ها، ویدیوهای آموزشی و موارد دیگر باشد.

با بازاریابی محتوا، می توانید آگاهی از محصول خود را افزایش دهید و علاقه کاربران را به اپلیکیشن خود جلب کنید.

۵. همکاری با سایر اپلیکیشن ها برای افزایش کلیک روی اپلیکیشن

همکاری با سایر اپلیکیشن ها یکی از راه های موثر برای افزایش نصب اپلیکیشن است. با همکاری با سایر اپلیکیشن ها، می توانید اپلیکیشن خود را به مخاطبان جدیدی معرفی کنید.

برای همکاری با سایر اپلیکیشن ها، می توانید از روش های مختلفی مانند تبلیغات متقابل، ایجاد محتوا مشترک و برگزاری مسابقات و قرعه کشی استفاده کنید.

۶. ارائه خدمات و ویژگی های جدید برای افزایش کلیک روی اپلیکیشن

ارائه خدمات و ویژگی های جدید به اپلیکیشن، یکی از راه های حفظ کاربران فعلی و جذب کاربران جدید است. با ارائه خدمات و ویژگی های جدید، می توانید تجربه کاربری اپلیکیشن خود را بهبود بخشید.

۷. به روز رسانی منظم اپلیکیشن برای افزایش تعداد نصب اپلیکیشن

به روز رسانی منظم اپلیکیشن، یکی از راه های نشان دادن به کاربران که به اپلیکیشن خود اهمیت می دهید. با به روز رسانی منظم اپلیکیشن، می توانید مشکلات و باگ های اپلیکیشن را برطرف کنید و ویژگی های جدیدی را اضافه کنید.

۸. ارائه پشتیبانی مناسب برای افزایش تعداد نصب اپلیکیشن

ارائه پشتیبانی مناسب به کاربران، یکی از راه های جلب رضایت کاربران و افزایش احتمال بازگشت آنها به اپلیکیشن است. با ارائه پشتیبانی مناسب، می توانید به کاربران کمک کنید تا مشکلات خود را حل کنند و از اپلیکیشن شما نهایت استفاده را ببرند.

افزایش نصب اپلیکیشن یک فرآیند پیچیده و زمان بر است. برای موفقیت در این زمینه، باید از ترکیبی از روش های مختلف استفاده کنید. با شناسایی مخاطب هدف، بهینه سازی صفحه اپلیکیشن، تبلیغات و سایر روش های ذکر شده در این مقاله، می توانید تعداد نصب اپلیکیشن خود را افزایش دهید.

همچنین بخوانید: کدام زبان اندروید بعنوان بهترین و قوی ترین زبان برنامه نویسی اندروید است؟

تفاوت بین ASO و SEO چیست؟

  1. SEO به بهینه سازی وب سایت برای موتورهای جستجو گفته می شود ولی ASO به بهینه سازی اپلیکیشن برای اپ استورها گفته می شود.
  2. تفاوت اصلی بین بهینه سازی فروشگاه App و بهینه سازی موتور جستجو عوامل رتبه بندی است.
  3. فاکتورهای SEO خیلی زیاد است و این لیست در حال گسترش است. ولی لیست عوامل رتبه بندی برای ASO بسیار کمتر است.
  4. هدف SEO دریافت ترافیک ارگانیک و افزایش رشد دیجیتالی کسب و کارهاست ولی هدف ASO دریافت دانلود ارگانیک بیشتر و کاهش هزینه های جذب مخاطب برای اپلیکیشن است.
  5.  SEO برای بهینه سازی جستجوی وب روی دستگاه‎های دسکتاپ و موبایل، سئو برای گوگل، بینگ، یاهو و دیگر موتور های جستجو انجام می‎شود ولی ASO بهینه سازی اپلیکیشن برای گوشی‎های اندرویدی و IOS است.
  6. در SEO نحوه نمایش و بالا آمدن کلمه کلیدی نتیجه جستجوها از طریق موتورهای جستجو است ولی ASO در کادر جستجو فروشگاه ها خلاصه می شود.
  7. از نظر زمان نتیجه گیری SEO نسبت به ASO پیچیده‎تر است و سابقه بیشتری دارد. در نتیجه خیلی‎ها از جمله رقبا با آن آشنایی بیشتری دارند و برای رسیدن به نتایج مطلوب باید فاکتورهای خیلی زیادی را در نظر بگیرید پس رسیدن به نتایج مطلوب زمان‎بر است ولی نتایج به دست آمده ماندگای بیشتری دارند. ولی زمان نتیجه گیری ASO بسته به بودجه، صنعت و حوزه فعالیت، کشور و…. نتایج بهینه سازی اپلیکیشن می‎تواند متفاوت باشد.

همچنین بخوانید: چه عواملی در قیمت ساخت اپلیکیشن موبایل اندروید تاثیر دارند؟

بهینه سازی برنامه اندروید در پلی استور و یا بهینه سازی برنامه iOS در اپ استور چگونه است؟ 

خب همانطور که در بالا گفتیم هدف ASO ایجاد بازدید بیشتر به صفحه اپلیکیشن شما در فروشگاه برنامه است و این افزایش بازدید منجر به بازدید بیشتر به صفحه برنامه شما در فروشگاه برنامه می شود.

اما بهینه سازی فروشگاه برنامه چیست و چگونه می توانید از آن نهایت استفاده را ببرید؟ در اینجا مواردی را به شما آموزش می دهیم که دانستن آنها به برنامه شما کمک کند رتبه خوبی در سرچ کاربران کسب کند.

  • مرحله اول – درک نیاز کاربران:

در اولین مرحله برای بهینه سازی برنامه اندروید نویسی شده یا iOS در فروشگاه ها برنامه این است که بدانید مشتریان شما دنبال چه چیزی هستند تا نیاز آنها را درک کنید.

  • مرحله دوم – پیدا کردن کلمات کلیدی (Keywords) :

برای افزایش رتبه اپلیکیشن در جستجو، باید بدانید که کدام کلمات کلیدی مرتبط با برنامه شما هستند و بیشتر مورد استفاده مخاطبان قرار می گیرند. برای اینکه بدانید چه کلمه ای بیشترین ترند را دارد می توانید از گوگل ترند استفاده کنید.
بررسی کردن برنامه ای مشابه و کلمات استفاده شده رقبا هم می تواند به شما در پیدا کردن کلمات کلیدی مهم کمک کند.

  • مرحله سوم – بکار بردن کلمه کلیدی در عنوان (Title):

کلمه کلیدی که برای عنوان صفحه اپلیکیشن خود در فروشگاه برنامه انتخاب می کنید باید ترند دار و همچنین جذاب باشه یعنی کلمه ای باشه که کاربران زیادی آن را جستجو می کنند و بدنبال آن هستند. مهمترین قسمت کار همینجاست و ارزش این را داره که وقت خود را صرف تحقیق در مورد کلمه کلیدی کنیدتا کاربران بیشتری جذب آن شوند و روی آن کلیک کنند.

نا گفته نماند که نمی توانید هر تعداد کارکتر که بخواهید در عنوان بگذارید حدودا ۳۰ کارکتر جا دارید تا اپلیکیشن خودتان را در یک نگاه به مخاطب معرفی کنید.

  • مرحله چهارم – عنوان فرعی (Subtitle):

در نتایج جستجو زیر عنوان نمایش داده می شود. در این قسمت می توانید ۳۰ حرف بنویسید. به شما فرصتی دیگر می دهد تا از کلمات کلیدی توصیفی بیشتری استفاده کنید.

  • مرحله پنجم – بهینه سازی توضیحات یا دیسکریپشن (Description): 

اینجا جایی است که می توانید وی توضیح دادن ویژگی ها و مزایای محصول خود تمرکز کنید. این توضیحات در صفحه محصول شما نشان داده می شوند و  اگر خیلی خوب و هوشمندانه نوشته شده باشد باعث می شود تا کاربران روی گزینه، “بیشتر” کلیک می کنند.

به نظر می رسد فضای زیادی برای انجام این کار نیاز دارید، اما تعداد کارکتری که می توانید در این قسمت بنویسید محدود است. شما ۲۵۲ کاراکتر فضا دارید تا دیگران را متقاعد و ترغیب به کلیک کنید. ممکن است لازم باشد چندین باز با آزمایش A / B آن را عوض و تست کنید تا بینید کدام نوشته در توضیحات نتیجه بهتری می دهد.

  • مرحله ششم – مشخص کردن متا تگ کلمات کلیدی (Keyword Metadata):

این موارد به برنامه شما کمک می کند تا از طریق جستجو و محتوای مرتبط پیدا شوید. می توانید حدودا تا ۱۰۰ کلمات کلیدی را با کاما جدا کنید. در اینجا نیازی به تکرار همان چیزهایی که توی عنوان هست نیست، بنابراین می توانید کلمات کلیدی استفاده کنید که قبلا در عنوان استفاده نکرده اید.

همچنین می توانید برای یافتن اصطلاحات کلیدی رایج و آزمایش آنها از ابزار تحقیق کلمات کلیدی مانند Ubersuggest یا حتی سرچ گوگل استفاده کنید.

  • مرحله هفتم – بهینه سازی عکس :

عکس های جذاب در پیش نمایش برنامه به کاربران بلاتکلیف که در مرحله تصمیم گیری برای نصب برنامه هستند کمک می کند تا آن را نصب کنند. پس سعی کنید بهترین عکسی که نشان دهنده کارایی برنامه شما است را برای این قسمت طراحی کنید.

  • مرحله هشتم – افزایش دانلود اپلیکیشن:

تعداد دانلود های شما برای ASO قابل توجه است، اما شما کنترل کاملی بر آنها ندارید. ولی می توانید از راه های افزایش نصب اپلیکیشن استفاده کنید.

  1. مثلا اپلکیشن را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید.
  2. یا از افرادی که سایت، گروه تلگرام و خلاصه هر راه ارتباطی دیجیتالی برای معرفی اپلیکیشن دارند بخواهید که صفحه اپلیکیشن شما در اپ استور یا کافه بازار یا گوگل پلی را در آن قرار دهند.
  3. در فروم ها و گروه هایی که درباره اپلیکیشن هستند بروید و ثبت نام کنید و اپ خود را معرفی کنید و لینک آن را با آنها به اشتراک بگذارید.
  4. و…
  • مرحله نهم – بررسی و رتبه بندی برنامه (App Reviews and Ratings): 

هر دو فروشگاه App Storeو Google Play از تعداد دانلود برنامه برای تعیین رتبه استفاده می کنند. هرچه رتبه شما پایین تر باشد، کاربران کمتری مایل به دانلود آن هستند.

بررسی و رتبه بندی برنامه توسط مشتریان قبلی از نکات مهم برای جذب کاربران جدید است، خصوصاً افرادی که از قبل با برند برنامه آشنا نیستند. برنامه هایی که نظر و ستاره دهی بیشتری دارند، رتبه بالاتری هم در سرچ دارند. ولی این می تواند یک معضل هم باشد یعنی ممکن است پیام های منفی زیادی هم راجع به برنامه داشته باشید که روی کاربران جدید تاثیر می گذارد.

پس علاوه بر اینکه اینجا پیام های منفی را تایید نمی کنید باید یک راه ارتباطی دیگر هم داخل برنامه با کاربران داشته باشید و به صورت شخصی مشکلات را از آنها بپرسید و با آنها در ارتباط باشید تا بتوانید توسعه برنامه خود را بهبود ببخشید. از طرف دیگر، شما می توانید به این صورت مشتریان را مشتاق کنید تا نظرات مثبتی برای شما بگذارند.

 

دوره پیشنهادی برای یادگیری برنامه نویسی اندروید:

 

این دوره نیاز به پیش نیاز ندارد. تمامی مفاهیم از صفر تا صد یعنی از سطح مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود.

همچنین بخوانید: روش های کسب درآمد برنامه نویسی اندروید

 

نتیجه گیری از بهینه سازی صفحه اپلیکیشن در اپ استور (ASO) یا پلی استورها :

پیدا شدن اپلیکیشن شما برای کاربران از میان میلیون ها برنامه یکی از دشوارترین چالش ها برای توسعه دهندگان و صاحبان اپلیکیشن های اندروید یا iOS است. در واقع شما با بهینه سازی اپلیکیشن افراد را متقاعد می کنید تا پس از اینکه نام اپلیکیشن شما را در فهرست بلند بالایی که برای آنها به نمایش گذاشته شده روی آن کلیک کنند.

می توانید این کار را با بهینه سازی اجزای برنامه همانطور که در بالا به شما توضیح دادیم انجام دهید. همه اینها باعث افزایش کلیک روی برنامه، افزایش دانلود برنامه و افزایش نصب برنامه می شود.

این موضوع را هم فراموش نکنید که بهینه سازی اپلیکیشن فرایندی است که باید در یک بازه زمانی کنترل و مرتباً آپدیت شود.

شما چه اطلاعات دیگری درباره اینکه چطوری می توان بازدید اپلیکیشن ها را در مارکت پلیس ها بالا برد دارید که اینجا گفته نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش طراحی اپلیکیشن اندروید الکامکو هستیم…


دوره های یادگیری برنامه‌نویسی اندروید: از مبتدی تا حرفه‌ای

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش برنامه نویسی در اندروید استودیو  پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده است و نیاز به پیش نیاز برنامه نویسی اندروید هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش ساخت برنامه اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» همه دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا با اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره اموزش کاتلین 

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب وراه اندازی اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش کاتلین | کاتلین بهتر است یا فلاتر | کاتلین بهتر است یا جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره جامع برنامه نویسی اندروید 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره اموزش فلاتر 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی دارت
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی با فلاتر
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت ری اکت و نیتیو | آینده و بازار کار فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش رایگان فلاترنصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

3 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
مژگان صادقی
1 سال گذشته

من فکر می کردم فقط وب سایت ها سئو میشن و میان رتبه های اول گوگل!

سلیمان احمری
1 سال گذشته

الان دیگه بحث سئو و بهینه سازی هم روی سایت و هم روی سرچ اپ ها اونقدر اهمیت داره که باعث میشه که مشتری اپ یا سایت ها هم زیاد تر شن.

پاسخ دادن به  سلیمان احمری
1 سال گذشته

دقیقا همینطوره