درباره سرفصل اندروید دوره
اندروید محبوب ترین سیستم عامل موبایل است که بیشترین آمار نصب را بین سیستم عامل های موبایل دارد و پیشرو بازار در فناوری موبایل است. تقاضای زیادی برای برنامه نویسان ماهر اندروید در سراسر جهان وجود دارد. اکثر مشاغل در دامنه های مختلف در حال ساخت اپلیکیشن های اندروید برای محصولات تجاری و خرده فروشی هستند. فارغ از اینکه دانشجو هستید یا یک متخصص فناوری اطلاعات، داشتن مهارت های توسعه اندروید به شما کمک می کند جهش بزرگ بعدی را در حرفه خود انجام دهید و درامد خوبی داشته باشید.
این سرفصل اندروید در درجه اول برای مبتدیان و برنامه نویسان با تجربه طراحی شده است که می خواهند یاد بگیرند که چگونه برنامه های کاربردی در اندروید ایجاد کنند. آموزش های گام به گام برای آموزش اندروید شروع می شود و همه چیزهایی را که برای توسعه برنامه های حرفه ای اندروید نیاز دارید را پوشش می دهد.
هدف از طراحی این سرفصل های اندروید
هدف از طراحی این سرفصل های اندروید این است که همه افراد با هزینه ای خیلی کمتر از برگزاری کلاس های حضوری و گران قیمت، بتوانند با دیدن یک آموزش جامع، تخصصی بدست آورند و به عنوان شغل اول یا حتی شغل دوم در این زمینه با انجام پروژه های مختلف اندرویدی درامد کسب کنند.
سرفصل آموزش برنامه نویسی اندروید بدرد چه افرادی می خورد؟
- هر فردی که علاقه مند است و خواهان حرفه ای شدن در برنامه نویسی اندروید است می تواند با آموزش سرفصل آموزش برنامه نویسی اندروید این دوره وارد دنیای دیگری از کسب و کار شود.
- تازه کاری که به دنبال ایجاد حرفه خود در توسعه اندروید است با دیدن آموزش های این سرفصل اندروید به یک متخصص تبدیل می شود.
- یک متخصص باتجربه که مایل است به توسعه اندروید تغییر وضعیت دهد با دیدن آموزش های این سرفصل اندروید در این زمینه ماهر می شود.
- هر حرفه ای که می خواهد مهارت های خود را بهبود بخشد.
- همه آن دانشآموزان و متخصصانی که مشتاق ایجاد اپلیکیشنهای شگفتانگیز در اندروید هستند، باید این دوره را شرکت کنند و محتوای این سرفصل آموزش برنامه نویسی اندروید را یاد بگیرند.
- هر کسی که می خواهد اندروید را یاد بگیرد باید دانش اصلی جاوا را همراه با ترکیبی تحلیلی از ذهن و استدلال منطقی داشته باشد.
- و…
همچنین بخوانید: اندروید استودیو چیست؟ آموزش نصب اندروید استودیو
چرا سرفصل آموزشی برنامه نویسی اندروید با جاوا ؟
اندروید یک پلت فرم نرم افزار منبع باز و سیستم عامل مبتنی بر لینوکس برای دستگاه های تلفن همراه است. پلتفرم اندروید به توسعه دهندگان اجازه می دهد تا با استفاده از جاوا کد مدیریت شده را برای مدیریت و کنترل دستگاه اندروید بنویسند. برنامه های اندروید را می توان با استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا و Android SDK توسعه داد. جاوا در بسیاری از زمینههای علم داده، مانند ساخت برنامه های اندروید، مدیریت پایگاه داده، یادگیری ماشین و…. قابل استفاده است. | دوره های جاوا اندروید را می توانید اینجا مشاهده کنید.
شعار جاوا این است که یک بار بنویس و همه جا اجرا کن (Write once, run anywhere (WORA)). ماشین مجازی جاوا (Java Virtual Machine (JVM)) این امکان را به شما میدهد تا برنامههای نوشته شده به این زبان را روی سیستمهای مختلف مانند لینوکس, ویندوز و مکینتاش به صورت یکسان اجرا کنید. امروزه تمام زبانهای برنامه نویسی که بر مبنای JVM ساخته شدند مانند Scala و Groovy از این قابلیت بهره میبرند.
همچنین قابلیت آشغال جمع کن (Garbage Collector) در JVM ها این امکان را به برنامه نویس میدهد که نگران استفاده برنامه از حافظه کوتاه مدت سیستمی که روی آن در حال اجراست نباشد و این Garbage Collector است که وظیفه پاک سازی حافظه را بر عهده میگیرد و این امر، برنامه نویسی را بسیار ساده میکند.
از سال ۲۰۱۰ با حمایت Oracle پیشرفت و به روز رسانی سیستم جاوا جان تازه ای گرفت و ویژگیهای هیجان انگیزی به این زبان اضافه شد. مهمترین این ویژگیها در ورژن ۸ جاوا و با ورود پارادایم برنامه نویسی فانکشنال به بازار عرضه شد و این زبان برنامه نویسی را که قبل از آن فقط از پارادایم شی گرا پشتیبانی میکرد، تبدیل به یک زبان برنامه نویسی هیبرید کرد.
-
کامیونیتی و Documentation قدرتمند
یکی از مهمترین ویژگیهای یک زبان برای انتخاب، کامیونیتی و مستندسازی هاییست که برای آن شکل میگیرد و یادگیری و رفع اشکال برای برنامه نویسان و استفاده کنندگان از زبان را ساده میکند.
بنابراین برای یادگیری بهتر این مفاهیم بهتر است در ابتدای مسیر یادگیری سراغ زبانهایی برویم که این مفاهیم را به طور کامل پشتیبانی میکنند.
برای یادگیری برنامه نویسی شی گرا مسلما اولین پیشنهاد ما به شما زبان برنامه نویسی جاوا است زیرا تمام جزئیات مورد نیاز شما برای یادگیری این پارادایم در زبان جاوا وجود دارد و یادگیری شیگرایی برای شما راحتتر و ملموستر خواهد بود.
کافیست یک جستجوی ساده در اینترنت انجام دهید یا به سایتهای کاریابی جهانی مثل LinkedIn مراجعه کنید تا متوجه شوید تا چه اندازه کمبود مهندس نرم افزار آشنا به جاوا در جهان وجود دارد. اگر این زبان برنامه نویسی اندروید و مفاهیم برنامه نویسی شی گرا را به طور حرفه ای یاد بگیرید بدون شک در هر نقطه از دنیا امکان مهاجرت به همراه یک حقوق عالی برای شما وجود دارد.
-
ابزارهای قدرتمند برای کد نویسی و Refactoring
برای تبدیل شدن به یک برنامهنویس موفق باید با مفاهیم کد تمیز و تکنیکهای refactoring آشنا باشید. شرکتهای تولید کننده محیطهای توسعه کد مثل JetBrains با ارائه محصولاتی مثل IntelliJ Idea که از زبان برنامه نویسی جاوا حمایت میکند، به شما کمک میکنند تا کد با کیفیت و تمیزتری بنویسید.
زبان جاوا چگونه کار می کند؟
در سایر زبان های برنامه نویسی، ابتدا کد توسط یک کامپایلر به دستورالعمل ها ترجمه می شود، در حالی که در جاوا به جای آن، کد را به بایت کد تبدیل می کند، که سپس توسط نرم افزار JRE (محیط زمان اجرا جاوا) تفسیر می شود.
همچنین بخوانید: انواع نسخه های جاوا را می توانید در این مطلب بخوانید.
سرفصل های آموزش برنامه نویسی اندروید سایت الکامکو با سایر دوره ها چه تفاوتی دارد؟
دوره های زیادی در سطح اینترنت وجود دارد که هر کدام مزایا و معایب خودشان را دارند و همه همکارن بر اساس قوانین خود تدریس می کنند که این قابل ستایش است. اما ما در این لیست سعی کردیم تمامی سرفصل های آموزش برنامه نویسی اندروید را برای شما هم در دوره پیاده سازی کنیم و هم اینجا کامل لیست کنیم تا بتوانید بعد از این بصورت کامل و بی نیاز از هیچ دوره ای وارد بازار کار کد نویسی اندروید شوید. اگر در مورد بازار کار اندروید اطلاعاتی ندارید پیشنهاد می کنیم مقاله شغل برنامه نویسی اندروید را بخوانید.
این سرفصل های آموزشی برنامه نویسی اندروید در آینده ای نزدیک فعلا تغییری نخواهند کرد مگر اینکه ابزار یا تکنولوژی جدیدی اضافه شود و ما بخواهیم آپدیتی روی دوره انجام دهیم که در آن صورت اطلاع رسانی خواهد شد و این لیست سرفصل های آموزشی برنامه نویسی اندروید هم آپدیت خواهد شد.
سرفصل آموزش اندروید – سرفصل آموزشی اندروید – سرفصل های آموزش اندروید – سرفصل های آموزشی اندروید
دلیل انتخاب سیستم عامل های اندروید چیست؟
۱. شارژرهای جهانی
کانکتور لایتنینگ اپل روی همه دستگاههای تلفن همراه اپل که پس از سال ۲۰۱۲ خریداری شدهاند کار میکند. اگر دستگاه اپل شما قدیمیتر از آن باشد، شارژر آن در دستگاه جدیدتر شما کار نمیکند. کانکتور جدید لایتنینگ بدون آداپتور لایتنینگ به میکرو یواسبی روی دستگاههایی غیر از اپل کار نمیکند. در همین حال، یکی از مزایای اندروید این است که دستگاه ها قبلاً از اتصال استاندارد و همه جا Micro USB برای شارژرهای خود استفاده می کنند.
۲. انتخاب های بیشتر برای داشتن گوشی های متنوع یک مزیت واضح اندروید است
علاقه مندان به اپل مجموعه محدودی از تلفن ها را برای ارتقاء در دسترس دارند، در حالی که کاربران اندروید چندین برند گوشی را در سطوح قیمتی مختلف انتخاب می کنند. فهرستهایی از گوشی های مختلف اندرویدی نشاندهنده گستره وسیعی است که در دسترس مشتریان است. انتخاب گوشی های مختلف فقط از نظر بودجه یک مزیت نیست. هر دستگاه می تواند عملکردها و امکانات مختلفی را نیز ارائه دهد. این سطح از قابلیت سفارشیسازی تنها دلیل دیگری برای بهتر بودن اندروید از آیفون است.
۳. ذخیره سازی و باتری قابل جابجایی
افزایش ظرفیت حافظه در آیفون یا آیپد نیاز به ارتقاء پرهزینه دارد. با این حال، در مقایسه مزایا و معایب آیفون در مقابل اندروید، بسیاری از دستگاه های اندرویدی دارای اسلات کارت حافظه microSD قابل ارتقا هستند. باتریهای اندرویدی نیز قابل جابجایی هستند و فقط باتری و نه کل گوشی را میتوان تعویض کرد.
۴. دسترسی به بهترین ابزارک اندروید
ویجتها یا برنامههای مستقل، عملکرد و انعطافپذیری را به دستگاههای Android اضافه میکنند. این ویژگی یکی از بزرگترین دلایل برتری اندروید نسبت به اپل است. برخی از بهترین ویجتهای اندروید، مانند Battery Widget Reborn و Circle Launcher، گزینههای محبوبی برای افزایش تجربه کاربر اندروید هستند.
۵. سخت افزار بهتر
برخی از گوشی های پرچمدار اندرویدی با سخت افزار بهتر با آیفون رقابت خوبی دارند و این رقابت می تواند از نظر پردازنده سریعتر، رم بیشتر، ظرفیت باتری افزایش یافته و وضوح صفحه نمایش باشد.
۶. گزینه های شارژ بهتر یکی دیگر از مزیت های اندروید است
در مورد اینکه چرا اندروید بهتر از اپل است، شارژ سریع اندروید به اندازه کافی فریبنده است. اما، مزیت شارژ اندروید دیگری نیز وجود دارد: بی سیم. مدتی است که قابلیت شارژ دستگاه ها به صورت بی سیم یکی از مزیت های اصلی اندروید بوده است، در حالی که اپل به تازگی این ویژگی را ارائه کرده است.
۷. مادون قرمز
چرا خوشحال می شوید که اندروید شما مادون قرمز دارد؟ به تعامل بین دستگاهی بی سیم فکر کنید و مهمتر از آن، می تواند به عنوان یک کنترل از راه دور تلویزیون عمل کند. این لزوماً اولین اندروید حرفه ای نیست که به آن فکر می کنید، اما قطعاً مزایای خود را دارد.
۸. چرا اندروید بهتر از آیفون است: انتخاب های بیشتر برنامه
با دستگاههای Android، میتوانید برنامههای خارج از فروشگاه Play را در مکانهایی مانند آمازون خرید کنید. بنابراین، فقط به یک پلتفرم محدود نمی شوند. این به افراد دسترسی بیشتری به برنامهها و گزینههای بیشتری برای برآورده کردن نیازهایشان میدهد.
۹. صفحه کلید سفارشی
اگر صفحه کلید اپل خود را دوست ندارید، گزینه های شما محدود است. این دوباره حوزه ای است که در آن از نظر جوانب مثبت و منفی آیفون در مقابل اندروید، اندروید در صدر قرار می گیرد زیرا گزینه های جایگزینی مانند Swiftkey را ارائه می دهد.
۱۰. گوگل پلی کاربرپسندتر است
هم اپ استور اپل و هم گوگل پلی اندروید بیش از یک میلیون برنامه قابل دانلود ارائه می دهند. با این حال، اپ استور محدودیت هایی دارد، مانند رابط اجباری iTunes و الزامی برای پخش فیلم های دانلود شده در دستگاه های اپل. از سوی دیگر، گوگل پلی اندروید مزیت متمایز اندروید است زیرا از یک رابط وب بازتر برای دانلود برنامه ها استفاده می کند و فیلم هایی را ارائه می دهد که در هر دستگاهی با مرورگر وب قابل پخش هستند.
۱۱. نسخه های اندروید زود به زود اپدیت می شوند.
نسخه های اندروید نسبت به اپل زودتر و با تعداد بیشتری اپدیت می شوند.
۱۲. زبان های زیادی برای آموزش برنامه نویسی موبایل برای اندروید وجود دارد.
از جمله این زبان ها می توان علاوه بر جاوا به آموزش کاتلین هم اشاره نمود. با آموزش اندروید با کاتلین هم می توانید اپلیکیشن های متنوع بسازید. در صورتیکه آشنایی با نمونه کد های کاتلین ندارید و نمی دانید کاتلین چیست می توانید اقدام به خرید دوره های کاتلین نمایید یا کتاب های آموزش کاتلین نمایید. فیلم های اموزش کاتلین هم از اینجا قابل دسترس است. برای شروع کاتلین همین الان اقدام نمایید.
دارت یکی دیگر از زبانها برای برنامه نویسی اندروید و ای او اس است. بدانید فلاتر چیست؟ زبان برنامه نویسی دارت (Dart) چیست؟
برنامه نویسی با فلاتر به افرادی که می خواهند در ساخت برنامه های اندروید و ای او اس زودتر به نتیجه برسند توصیه می شود. برای شروع فلاتر همین الان می توانید دست به کار شوید و دوره آموزش فلاتر ما را دنبال کنید. برای شروه باید از نصب فلاتر آغاز کنید. برای دانلود فیلم های فلاتر می توانید به صفحه مربوطه مراجعه کنید.
مزایا خواندن مقاله در مورد اندروید در سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو
با نوشتن مقالات اندروید الکامکو سعی می کنیم به اطلاعات مربوط به دوره های آموزش های برنامه نویسی شما اضافه شود و بتوانید بعد از خواندن کسب درامد کنید. این مقاله های برنامه نویسی اندروید رایگان هستند. امیدواریم بهترین استفاده را از انها ببرید و از فروشگاه برنامه نویسی ما اقدام به خرید نمایید. پکیج های برنامه نویسی و کلاس های برنامه نویسی انلاین ما در مقایسه با قیمت برنامه نویسی های حضوری خیلی ارزانتر هستند. آموزشگاه برنامه نویسی الکامکو را از دست ندهید.
مجله برنامه نویسی | مقالات برنامه نویسی | مقالات برنامه نویسی موبایل | مقالات برنامه نویسی اندروید | مقالات اندروید استودیو | مقالات فلاتر | مقالات کاتلین | مقالات جاوا | انجمن برنامه نویسی | انجمن برنامه نویسی اندروید الکامکو را نیز دنبال کنید.