برای داشتن شغل برنامه نویسی اندروید چه مهارتهایی باید داشته باشید؟

شغل برنامه نویسی اندروید - آموزش Android Studio - الکامکو

در این مقاله آموزشی می خواهیم شما را با شغل برنامه نویسی اندروید و مهارتهایی که یک برنامه نویس Android باید داشته باشد آشنا کنیم تا بتوانید وارد بازار کار اندروید شوید! پس با مرجع آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو همراه باشید.

در این مقاله می خواهیم به معرفی شغل برنامه نویسی اندروید، مسئولیت های یک برنامه نویس اندروید، مهارت های فنی و غیر فنی  یک برنامه نویس اندروید، بازار کار برنامه نویسی اندروید و آینده برنامه نویسی اندروید و اینکه چطور می توان به صورت آنلاین دنبال مشاغل مرتبط با برنامه نویسی اندروید بود بپردازیم.

تعریف شغل برنامه نویسی اندروید

شغل برنامه نویسی اندروید شغلی است که طرفداران زیادی دارد و در آینده نیاز به این متخصصان واجد شرایط در زمینه فناوری اطلاعات به طور چشمگیری احساس می شود. این امر به ویژه در مورد محبوب ترین سیستم عامل موبایل یعنی اندروید (Android) نیز صدق می کند. همه روزه بیش از ۶ هزار برنامه از سراسر جهان توسط توسعه دهندگان اندروید در Google Play Store منتشر می شوند. این دلیل محکمی است که باور داشته باشید که تسلط بر مهارتهای برنامه نویسی اندروید، همه آینده شغلی شما را تضمین خواهد کرد.

مسئولیت های یک برنامه نویس اندروید چیست؟ 

علاقه مند به اپلیکیشن های موبایل هستید و دوست دارید که یک برنامه نویس اندروید شوید؟ می خواهید وارد بازار کار اندروید شوید و شغل برنامه نویسی اندروید را برای کسب درآمد انتخاب کنید؟ پس اولین قدم درک این مسئله است که به عنوان یک برنامه نویس اندروید چه مسئولیت هایی دارید؟

چندین مسئولیت اصلی وجود دارد که با داشتن سمت توسعه دهنده اندرویدی با آنها روبرو خواهید شد، اگرچه این موارد با توجه به نوع شرکت ها و کسب و کارها ممکن است متفاوت باشد.

  • طراحی و ساخت برنامه ها (Designing And Building Apps)

وظیفه اصلی هر توسعه دهنده اندروید ایجاد طراحی برنامه و ایجاد قابلیت های آن است. این وظایف شامل نوشتن کد و ساختن یک معماری و همچنین در نظر گرفتن اشکالات احتمالی و تلاش برای جلوگیری از آنها است.

  • همکاری با سایر اعضای تیم (Collaborating Across Teams)

ساختن و حفظ ارتباط مؤثر با سایر اعضای تیم مانند طراحان UI / UX ، توسعه دهندگان back-end و غیره برای یک برنامه نویس بسیار مهم است. از آنجا که در اکثر شرکت ها هر یک از اعضای تیم نقش خاصی را ایفا می کنند، ولی در کل می توانید ارتباط خوبی بین آنها برقرار کنید.

  • مقابله با مشکلات پایگاه داده ها و API ها

شغل برنامه نویس اندروید معمولا طوری است که باید با منابع خارجی مانند API های مختلف و پایگاه داده های مختلف کار کند. این بدان معناست که شما باید در برخورد با کد های مشکوک که توسط سایر برنامه نویسان نوشته شده است، مهارت کافی داشته باشید.

  • انجام تست واحد (Unit Testing)

تست واحد که به تست یونیت نیز گفته می شود، غالباً جزئی جدایی ناپذیر از چرخه توسعه نرم افزار است. بسیاری از شرکت ها از آن استفاده می کنند. شما باید برنامه خود را در طی مراحل توسعه تست کنید.

 Unit Testing چیست؟ Unit Testing اپلیکیشن‌های نرم‌افزاری در خلال توسعه (کدنویسی) انجام می‌شود. هدف Unit Testing، جداسازی بخشی از کد و ممیزی صحت آن است. در کدنویسی Procedural ممکن است Unit  مد نظر ما یک Function یا Procedure باشد. هدف Unit Testing، جداسازی هر بخش از برنامه و نمایش این موضوع است که هر بخش به صورت فردی درست کار می‌کند. Unit Testing معمولا توسط توسعه‌دهنده انجام می‌شود.

  • رفع اشکالات اپلیکیشن (Fixing Bugs)

پیدا کردن اشکالات اپلیکیشن هم یکی از وظایفی است که باید به عنوان شغل برنامه  نویسی اندروید انجام دهید. وظیفه شما به عنوان یک مهندس این است که حداقل بخشی از آن اشکالات را در کدهای خود پیدا کنید، همچنین باید اشکالات موجود که در کار سایر اعضای تیم مانند مهندسان تضمین کیفیت (QA) وجود دارد را نیز برطرف کنید.

  • به روز بودن در مورد فن آوری های جدید

کسی که در زمینه فناوری اطلاعات فعالیت دارد به این معنی است که باید از مهارتهای جدید و کسب دانش جدید در همه زمان ها مطلع باشد. مطابقا اکثر افرادی که در زمینه برنامه نویسی اندروید نیز فعالیت دارند، در این دنیای پیشرفته و امروزی حتما باید دانش خود را در زمینه مربوطه افزایش دهند و یادگیری الویت کار باشد.

خب تا الان به وظایف اصلی فردی که به شغل برنامه نویسی اندروید منصوب می شود را بررسی کردیم، اما قطعاً فقط این موارد نیستند. به خاطر داشته باشید که مسئولیت ها معمولاً از شرکت به شرکت دیگر متفاوت است و به تجربه کاری شما بستگی دارد.

مهارت های فنی برای یک برنامه نویس اندروید 

زمان آن فرا رسیده است که به مهارت های فنی که برنامه نویسان اندروید به آنها نیاز دارند بپردازیم، به خصوص اگر در حال شروع کار هستید و یا در حال پیدا کردن یک موقعیت شغلی به عنوان توسعه دهنده Android در یک شرکت خوب هستید. پس بیایید ببینیم کارفرمایان وقتی تصمیم می گیرند که برنامه نویس اندرویدی را استخدام کنند، به چه مهارتهای فنی توجه می کنند؟

  • داشتن تخصص در جاوا (Java)، کاتلین (Kotlin) یا هر دو

دانش گسترده ای درباره حداقل یکی از دو زبان رسمی توسعه اندروید یعنی جاوا و کاتلین اولین چیزی است که برای راه اندازی آن لازم است. شما برای داشتم شغل برنامه نویسی اندروید در هر شرکتی باید به زبان های برنامه نویسی Kotlin یا Java  مسلط باشید.

اگر جاوا را یاد می گیرید، باید توانایی کار کردن با JDK را هم داشته باشید تا بتوانید به سرعت نحوه استفاده از قسمت های مختلف زبان جاوا را یاد بگیرید.

  • دانستن مفاهیم مهم کیت توسعه نرم افزار (Android SDK)

SDK یا (کیت توسعه نرم افزار) مجموعه ای از ابزارهای توسعه است که برای توسعه برنامه های کاربردی برای پلت فرم اندروید استفاده می شود. برنامه نویسان اندروید نیز باید در استفاده از کیت توسعه نرم افزار حرفه ای باشند.

همچنین باید با اسناد اندرویدی و منابع مختلف شخص ثالث آشنا باشید که به شما کمک می کند تا به سرعت بر قسمتهای SDK که هنوز برای شما ناشناخته هستند، تسلط پیدا کنید.

  • تجربه کار با پایگاه داده SQL

اپلیکیشن اندروید باید داده های خودش  را به شکلی ذخیره کند، حالا ممکن است این داده ها برای برنامه با داده های کاربر باشد! پس برنامه شما باید با یک بانک اطلاعاتی یکپارچه شود تا بتوانید داده ها را مدیریت کنید.

به همین دلیل است که بسیاری از کارفرمایان به دنبال توسعه دهنده اندروید با تجربه SQL هستند. بنابراین، این ایده خوبی است که به این سیستم مدیریت بانک اطلاعاتی تسلط داشته باشید تا شانس استخدام شدن را افزایش دهید.

  •  دانشی درباره Git

این مهارت بسته به شرکت و نیازهای شما ممکن است همیشه لازم نباشد، اما خوب است که این دانش را داشته باشید. به احتمال زیاد در نهایت نیاز به استفاده از نوعی ابزار کنترل نسخه خواهید داشت. لازم نیست یک گیت نینجا باشید. کافی است که از اصول اولیه ، مانند ایجاد و استفاده از مخازن و دانستن نحوه انجام تغییرات آگاه باشید.

  • آشنایی با مبانی XML

XML مخفف Extensionible Markup Language است و بیشتر در توسعه راه حل های وب استفاده می شود. با این وجود، این یک فناوری اساسی برای توسعه برنامه های اندرویدی است. همچنین ، با توجه به اینکه XML برای دسترسی به داده های وب استفاده شده است، بسیاری از برنامه های اندرویدی نیاز به انتقال داده ها به سرویس های وب و بالعکس دارند، XML مهارت لازم برای تسلط بر آن است.

  • درک دستورالعمل های طراحی متریال دیزاین

هر برنامه اندرویدی باید مطابق با دستورالعمل های مربوط به زبان متریال دیزاین (Material Design) باشد که تمام عناصر اساسی در برنامه ها (رنگ ها، سایه ها، انتقال ها، قرار دادن عناصر و موارد دیگر) را در بر می گیرد. در غیر این صورت، ممکن است برنامه برای انتشار در فروشگاه Google Play تأیید نشود. بسیاری از پست های شغلی برای توسعه دهندگان اندروید به این مهارت فنی احتیاج دارند.

  • آشنایی با اندروید استودیو

آشنایی و کار با یک محیط توسعه یکپارچه (IDE) مانند Android Studio یا هر نوع دیگر نیز یک مهارت مهم برای شما محسوب می شود. ولی اندروید استودیو کمک بیشتری نسبت به بقیه محیط ها به شما می کند. به ویژه می توانید از دیباگرهای داخلی و ابزارهای تست آن استفاده کنید تا نوشتن کدی عاری از اشکال را تجربه کنید.

  • مهارت های برنامه نویسی Backend

برنامه نویسی بک اند (Back End): برنامه نویسی بک اند (Back End) مربوط به کدنویسی و برنامه نویسی هر آن چیزی است که کاربر آن را مشاهده نمی کند و مربوط به کارهای پشت صحنه وب سایت است. در بعضی از پست های شغلی ذکر می شود که شما به عنوان یک برنامه نویس اندروید باید بتوانید با قسمت بک اند نیز کار کنید.

یادگیری یک زبان دیگر ممکن است سخت باشد، به خصوص اگر تازه راه خود را شروع کرده باشید و تجربه ای در ای زمینه نداشته باشید. از این گذشته، ده ها زبان برنامه نویسی بک اند وجود دارد و همه آنها متفاوت هستند (پایتون، Node.js، نت و غیره)

مهارت های غیرفنی برای یک برنامه نویس اندروید

در حالی که واضح است که هر موقعیت شغلی فنی نیاز به مهارت های فنی مربوطه دارد، بسیاری از توسعه دهندگان مهارت های غیر فنی را که می تواند به همان اندازه مهم باشد فراموش می کنند. پس بیایید نگاهی به برخی از آنها بیاندازیم.

  • شور و شوق شما برای کار

هر برنامه نویس اندروید انگیزه خاص خود را برای بیدار شدن از صبح و نوشتن کد به مدت هشت ساعت در روز از شنبه تا پنج شنبه (شرکتی) دارد. اشتیاق برای کار چیزی است که یک طراح اپلیکیشن استثنایی را از صرفاً از “خوب” متمایز می کند.

  • مهارت های ارتباطی و کار تیمی

بیشتر کارفرمایان سعی می کنند ارتباط نزدیکی با زیرمجموعه خود داشته باشند تا بتوانند به خوبی با هم همکاری کنند. این ارتباطات می تواند شامل توانایی صحبت در مورد کارهایی که انجام می دهید باشد، یا بازخورد در مورد کارهایتان توسط همکاران باشد. به خصوص اگر با تیم های دیگر کار می کنید این موضوع ارزشمند است که بتوانید فرآیندهای پیچیده را به زبان ساده برای متخصصان غیر فنی توضیح دهید.

  • مهارت در نوشتن

نوشتن یکی دیگر از مهارتهای غیر فنی است که اخیراً بسیاری از کارفرمایان به دنبال جستجوی آن هستند. استعداد نوشتن در هر زمینه ای مفید است. مانند ارتباط برقرار کردن با همکاران از طریق چت و ایمیل یا نوشتن اسناد فنی، مقالات، گزارش کار، متونی برای کاربران و غیره.

  • بکارگیری متدلوژی چابک (Agile Methodology)

اکثر شرکت ها این روزها با روش توسعه نرم افزار Agile کار می کنند. در این روش محصول به صورت فاز بندی به مشتری تحویل داده می شود. در واقع مشتری با تیم پروژه کاملا در ارتباط است.

داشتن تجربه کاری در یک محیط توسعه نرم افزار Agile ممکن است رزومه شما را تکمیل کرده و در طول مصاحبه برای شما خوب باشد. اگر تجربه ای مانند این ندارید، باید حداقل با اصول روش چابک آشنا باشید.

  • داشتن دانش تجاری در یک صنعت خاص

آخرین مهارت در اینجا داشتن دانش تجاری در یک صنعت خاص است. چرا؟ از آنجا که توسعه دهندگان آندروید به طور معمول اپلیکیشن های مختلفی برای انواع صنایع ایجاد می کنند: مراقبت های بهداشتی ، سرگرمی ، املاک و مستغلات و غیره.

درک مناسب و تجربه کار با یکی از آنها می تواند شما را از ده ها در انتخاب موقعیت شغل برنامه نویسی اندروید متمایز کند. به عنوان مثال، اگر شما از حوزه مراقبت های بهداشتی آگاهی دارید، باید درک عمیقی از آنچه کاربرانشان به آن نیاز دارند و کدام ویژگی های برنامه اندرویدی می تواند برای مخاطب هدف مفید باشد داشته باشید.

بازار کار برنامه نویسی اندروید چگونه است؟ 

همانطور که می دانید و همه جا هم گفته شده، تعداد کاربرانی که از موبایل بخصوص سیستم عامل اندروید استفاده می کنند روز به روز در حال افزایش است و پیر و جوان ندارد و همگی امروزه با آن مشغول هستند و آمارها نشان از افزایش استفاده از موبایل می باشد.

با توجه به اینکه اندروید بیش از ۸۰ درصد بازار را به خودش اختصاص داده، همه روزه کلی اپلیکیشن اندروید از مارکت پلیس هایی مثل گوگل پلی، کافه بازار و… دانلود و نصب می شود و این یعنی درامدزایی به عنوان یک شغل برای برنامه نویس اندروید! پس بازار کار آنلاین برنامه نویسی اندروید الان بورس است و یک منبع برای پول درآوردن افرادی که این حرفه را بلد هستند است.

هر کسی که این حرفه را بلد باشد و بخواهد در شرکت معمولی مشغول شود حداقل حقوقش می تواند از ۳ میلیون تومان تا ۱۵ میلیون تومان در ماه باشد. البته این اصلا عدد دقیقی نیست و یه عدد کلی برای بازار کار برنامه نویسی اندروید می باشد.

پیش نیازها یا زمینه های شغل برنامه نویسی اندروید : 

خب این کاملا طبیعی است که برای ورود به هر شغلی اگر اطلاعاتی از قبل داشته باشید می تواند روند تسریع کار که می تواند یادگیری یا انجام پروژه باشد را سریعتر می کند و در زمینه داشتن شغل اندروید هم قرار نیست هر کسی که اول وارد این عرصه می شود همه چیز بلد باشد. ولی اگر کد نویسی های پایه ای مثل HTML یا Java بلد باشد بد نیست ولی اگر بلد نباشید هم قابل یادگیری است. نگرانی در این رابطه وجود ندارد.

آینده برنامه نویسی اندروید چگونه است؟ 

تنها با یک نگاه چند دقیقه‌ای به آگهی‌ های شغلی سامانه کاریابی، می‌توانید میزان تقاضا برای استخدام شغل های اندروید را بسنجید. حتما متوجه خواهید شد که درخواست برای جذب نیرو در این حوزه در شرکت‌های مختلف، کم نیست و در سالهای آینده  تقاضا برای شغل توسعه دهنده اپلیکیشن موبایل بیشتر و بیشتر خواهد شد و فرصت شغلی برنامه نویسی اندروید همواره ترند است.

امروزه صنایع مختلف، از کنسول‌های بازی گرفته تا شرکت‌های بازاریابی و تبلیغاتی، گوشی‌های هوشمند را به عنوان یک کانال توزیع قدرتمند محتوا می‌دانند. آن‌ها از اپ‌های مختلفی برای اینکار استفاده می‌کنند. لذا با آغوش باز از برنامه نویس موبایل برای ساخت و توسعه‌ی اپلیکیشن‌های خود، استقبال می‌نمایند.

به عنوان شخصی که در این عرصه مشغول فعالیت می‌شود، می‌توانید در موسسات دولتی، خصوصی و یا مراکز آموزشی، کار کنید. به جرات می‌توان گفت که آینده‌ ی شغلی برنامه نویسی اندروید کاملا تضمین شده است و هر روز بهتر از روز قبل می‌شود.

چطور می توان به صورت آنلاین دنبال مشاغل مرتبط با برنامه نویسی اندروید بود؟

اگر می خواهید در این زمینه فعالیت کنید (کارمند پیدا کنید یا دنبال کار بگردید)، شبکه های زیر می توانند به شما کمک کنند:

  • لینکدین
  • فیس بوک
  • ویرگول
  • اینستاگرام
  • دیوار
  • شیپور
  • سایت های استخدامی
  • بانک های اطلاعاتی مشاغل
  • و…

اگر در راه توسعه اندروید گامی بر داشتید، قبل از اینکه به عنوان یک برنامه نویس اندروید در سطح متوسط ​​یا ارشد استخدام شوید، چیزهای زیادی برای یادگیری دارید. همه اش به شما بستگی دارد. حتی اگر شما یک توسعه دهنده Android در سطح متوسط ​​یا ارشد هستید، همیشه چیزهای جدیدی برای یادگیری و مهارت های بیشتر وجود دارد. این یادتان باشد هنگامی که شما در زمینه فناوری کار می کنید، یادگیری یک تعهد مادام العمر است!

الکامکو می تواند به شما در یادگیری دوره های آموزش برنامه نویسی اندروید کمک کند تا شما را به یک برنامه نویس اندروید حرفه ای تبدیل کند.

در صورتیکه می خواهید یک اپلیکیشن اندرویدی برای کسب و کار خودتان یا مشتریان خود درست کنید پکیج آموزش برنامه نویسی اندروید با Android Studio  که در زیر میبینید را به شما پیشنهاد می کنیم. | مدرس دوره های اندروید : مهندس محمد آزاد 

پیشنهادات ویژه برای شما

دوره جامع آموزش برنامه نویسی اندروید برای ورود به بازار کار

برای اینکه شما عزیزان بتوانید برنامه نویسی اندروید را از صفر تا صد و پروژه محوری یاد بگیرید، این دوره حرفه ای را برای شما آماده کردیم که بتوانید با مشاهده این فیلم های آموزشی که هزینه خیلی کمی را نسبت به کلاس رفتن و وقت گرفتن از شما می گیرد، به یک برنامه نویس حرفه ای اندروید تبدیل شوید و بتوانید هر اپلیکیشن موبایل اندرویدی را بسازید و از انها کسب درآمد کنید و وارد بازار کار اندروید شوید.

قبل از خرید ارزیابی کنید، تعدادی از جلسات آن را به صورت رایگان برای شما در اینجا قرار دادیم تا بتوانید دانلود کنید.

شک نکنید بعد از دیدن این جلسات رایگان و کلا خرید این دوره، حتما دوره های دیگر ما را نیز خریداری خواهید کرد. چون مدرس این دوره، با حرفه ای ترین و جدیدترین روش ها، کاملترین مجموعه ساخت اپلیکیشن اندروید را برای شما تهیه کرده است و تجربه همکاری با شرکت گوگل را داشته است پس شکی در نحوه تدریس و کامل بودن پکیج نکنید و دوره را همین حالا خریداری کنید. 

آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید

دوره حرفه ای طراحی اپلیکیشن فروشگاهی اندروید دیجی کالا

برای اینکه شما عزیزان بتوانید این پکیج کامل آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی مشابه دیجی کالا را قبل از خرید ارزیابی کنید، تعدادی از جلسات آن را به صورت رایگان برای شما در اینجا قرار دادیم تا بتوانید دانلود کنید.

شک نکنید بعد از دیدن این جلسات رایگان، حتما این دوره ساخت اپلیکیشن دیجیکالا (Digikala) را خریداری خواهید کرد. چون مدرس این دوره، با حرفه ای ترین و جدیدترین روش ها، کاملترین مجموعه ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اندروید دیجی کالا را برای شما تهیه کرده است و در نهایت و بعد از تکمیل این پروژه همراه با سورس دیجی کالا php + اپلیکیشن اندروید در اختیار شما قرار خواهد گرفت.

آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اندروید دیجی کالا Digikala - سورس دیجی کالا php - الکامکو

دوره حرفه ای ساخت اپلیکیشن اندروید فیلیمو در اندروید استودیو

دوره آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید فیلیمو کاملا پروژه محور و کاربردی می باشد و تمامی استانداردهای گوگل در ساخت این پروژه در نظر گرفته شده است. در این آموزش یک اپلیکیشن حرفه ای خرید اشتراک فیلم مشابه فیلیمو و نماوا با تمامی امکانات طراحی و ساخته می شود. در پایان دوره نیز سورس کد اندروید آن در اختیار شما کاربران عزیز قرار می گیرد.

در پایان دوره ساخت برنامه فیلیمو برای اندروید شما دانشجویان عزیز قادر به ساخت و توسعه یک اپلیکیشن کاملا حرفه ای فروش اشتراک فیلم و توسعه آن در تمامی مارکت های اندرویدی مخصوصا گوگل پلی می باشید و به راحتی می توانید از آن کسب درآمد کنید.

طراحی اپلیکیشن فیلمو در پلتفرم در اندروید استودیو انجام می شود و یک دوره کاملا پیشرفته می باشد و برای افراد مبتدی مناسب نیست. پیش نیاز دوره ساخت برنامه فیلیمو در اندروید، پکیج آموزش برنامه نویسی اندروید صفر تا صد پروژه محور  می باشد که ابتدا باید آن را یاد بگیرید و سپس با یادگیری این دوره می توانید به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل شوید و اپلیکیشن فیلیمو را براحتی و فقط با مشاهده فیلم آموزشی ما بسازید و از ساختن آن لذت ببرید.

دوره آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید فیلیمو - خرید اشتراک فیلیمو - خرید اشتراک فیلم - برنامه فیلیمو برای اندروید - ساخت اپلیکیشن فیلم و سریال - ساخت برنامه فیلیمو | مرجع آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو

دوره حرفه ای آموزش طراحی رابط کاربری (UI) و تجربه کاربری (UX) در اندروید

شما با یادگیری اصول پیاده سازی طراحی رابط کاربری UI و تجربه کاربری UX در اندروید در این دوره که مطابق با سیستم طراحی Material Design شرکت گوگل آموزش دادیم و بکارگیری آن در برنامه اندرویدی که خواهید ساخت، می توانید کاربران بیشتری را جذب کنید تا از اپلیکیشن شما استفاده کنند؛ چون هر چقدر دیزاین اپلیکیشن شما حرفه ای تر و زیباتر باشد تعداد افراد بیشتری به مشتریان و کاربران شما اضافه خواهند شد. پس با این آموزش ها می توانید جذابیت های بصری زیادی در اپلیکیشن اندروید خود ایجاد کنید و این امر از اهمیت زیادی در ساخت اپلیکیشن موبایل برخوردار است.

در ضمن بیش از ۵۰ پروژه حرفه ای طراحی UX UI اندروید به همراه سورس کد مربوطه در این پکیج آموزش تخصصی طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری ساخته شده است تا شما با دید بازتری به طراحی اپلیکیشن بپردازید.

این دوره آموزشی برای اولین بار در ایران در سایت تخصصی آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو در اختیار شما دانشجویان عزیز قرار گرفته است. به علت کمبود منابع آموزشی و درخواست های مکرر شما عزیزان برای آموزش حرفه ای بخش طراحی رابط کاربری در اندروید بر آن شدیم که برای ساخت این دوره آموزشی اقدام کنیم. امیدوارم مورد توجه شما عزیزان قرار گیرد و از یادگیری آن لذت ببرید.

توجه داشته باشید که دوره طراحی حرفه ای رابط کاربری در اندروید استودیو یک دوره پیشرفته می باشد که برای افراد مبتدی مناسب نیست. پیش نیاز این دوره، پکیج آموزش برنامه نویسی اندروید صفر تا صد پروژه محور  می باشد که ابتدا باید آن را یاد بگیرید و سپس با یادگیری این دوره می توانید به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل شوید و اپلیکیشن های زیبا طراحی کنید.

آموزش طراحی رابط کاربری (طراحی UI اندروید) و آموزش طراحی تجربه کاربری (طراحی UX اندروید) - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات