برنامه نویسی اندروید چیست و چگونه آن را یاد بگیریم تا به درآمدزایی برسیم؟

برنامه نویسی اندروید چیست؟ چرا برنامه نویس اندروید شویم؟ روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید چگونه است؟ بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید کدام ها هستند؟ آیا برنامه نویسی اندروید سخت است؟ بهترین محیط برای برنامه نویسی اندروید چیست؟ اینها سوالاتی هستند که در این مطلب می خواهیم به آنها پاسخ دهیم پس تا آخر این آموزش با ما همراه باشید تا شما را با دنیای پولساز برنامه نویسی Android آشنا کنیم.

 اندروید چیست؟

اندروید(Android)  یک سیستم عامل متن باز (Open Source) است که بر پایه هسته لینوکس توسط گوگل  مخصوص تلفن های همراه و سایر دستگاه های هوشمند توسعه یافته است.

متن باز بودن اندروید به این معنا است که سورس کد اصلی آن در دسترس عموم قرار دارد. یعنی برای استفاده از آن نیازی به دریافت مجوز و یا صرف هزینه نیست. متن باز بودن اندروید باعث می‌شود که سورس کد اصلی آن به راحتی در اختیار کاربران و توسعه دهندگان مختلف در سرتاسر جهان قرار گیرد. این ویژگی باعث می‌شود اندروید توسط توسعه دهندگان بیشماری بررسی شود و در نهایت ارتقا یابد.

به دلیل متن‌ باز بودن و سایر ویژگی ‌های اندروید، از این سیستم عامل علاوه بر گوشی های اندروید در دستگاه‌های زیادی مانند تبلت ها، یخچال‌ ها، ساعت ها، تلویزیون‌ها و سایر دستگاه‌های هوشمند استفاده می شود.

برنامه نویسی اندروید چیست؟

یکی از مزیت هایی که اندروید را از سایر سیستم عامل ها جدا کرده انعطاف پذیری آن است و این ویژگی باعث شده تا با نوشتن کدنویسی برنامه نویسان بتوانند سریع و راحت اپلیکیشن های اندرویدی را توسعه دهند.

خلاصه ویژگی های خوب سیستم عامل اندروید باعث شده تا برنامه نویسان توسط برنامه نویسی اندروید اپلیکیشن های مختلفی با توجه به نیازهای مختلف کاربران بسازند و آنها را در مارکت پلیس هایی مانند گوگل پلی (Google Play) منتشر کنند و راه درآمدزایی را برای خود باز کنند.

از طرفی استقبال مردم از گوشی های هوشمند اندرویدی و استفاده از اپلیکیشن های اندروید زیاد شده و افرادی که برنامه نویسی اندروید بلد هستند می توانند درامد خوبی از این فضای پولساز بدست آورند.

سوالات مهم در زمینه برنامه نویسی اندروید چیست؟

اگر جزو افرادی هستید که می خواهید تازه وارد حوزه یادگیری و آموزش برنامه نویسی اندروید شوید، ممکن است در این زمینه سوالاتی برای شما پیش بیاید که در این قسمت می خواهیم به آنها پاسخ دهیم:

چرا برنامه نویس اندروید شویم؟

گوشی های هوشمند دارای سیستم عامل اندروید، بیش از ۵۰% سهم بازار موبایل را در اختیار دارند و چون افراد زیادی در ایران و همچنین جهان از این گوشی ها استفاده می کنند نیاز به اپلیکیشن های مختلف احساس شود. در نتیجه تقاضا برای استخدام افرادی که برنامه نویس اندروید هستند افزایش یافته و این یعنی بازار کار افرادی که برنامه نویسی اندروید بلد هستند داغ داغ است. به طوری که اگر ایده خوبی داشته باشید می توانید صاحب کسب و کار خودتان شوید و درآمد کسب کنید اگر هم علاقه ای به راه اندازی کسب و کار ندارید می توانید به استخدام شرکت هایی که به دنبال افراد متخصصی مثل شما هستند دربیاید.

روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید چیست؟

  • کار کردن حضوری به عنوان یک برنامه نویس اندروید در شرکت ها (مدل کارمندی)
  • انجام دادن پروژه های برنامه نویسی به صورت دورکاری (مدل فری لنسری)
  • تولید و طراحی اپلیکیشن و فروش آن در مارکت ها (مدل ایده پردازی)
  • گرفتن پروژه شخصی برنامه نویسی و بازاریابی نصب و جذب کاربر برای آن و سپس درآمدزایی از طریق تبلیغات
  • آموزش برنامه نویسی اندروید به دیگران بصورت حضوری
  • آموزش برنامه نویسی اندروید به دیگران بصورت آنلاین
  • و…

بهترین زبان های برنامه نویسی اندروید چیست؟

بهترین زبان ها برای یادگیری برنامه نویسی اندروید زبان برنامه نویسی جاوا (Java) و کاتلین (Kotlin) است.

اول راه هستم جاوا را انتخاب کنیم یا کاتلین؟

جاوا یا کاتلین؟ شاید این سوال خیلی از افراد که می خواهند در حوزه برنامه نویسی اندروید وارد شوند باشد! و ما این سوال را اینطوری جواب می دیم که هر دو زبان برنامه نویسی اندروید پرقدرتی هستند ولی زبان برنامه نویسی جاوا از سالها قبل زبان پیشفرض گوگل است و کاتلین دیرتر اضافه شده پس جاوا اصیل تر است.

 از طرفی اگر کاتلین را مسلط باشید اندرویدنویسی برای شما آسونتر می شود و حجم کدنویسی اندروید پایین تر میاد ولی تاکید می کنیم در صورتیکه مسلط باشید نه اول راه! در نتیجه برای اول راه در مسیر یادگیری اندروید بهتره زبان برنامه نویسی جاوا (java) را انتخاب کنید و بعد از آن می توانید کم کم کاتلین رو شروع کنید و آنوقت کاتلین برای شما آسانتر می شود چون اگر کاتلین را بلد باشید و به عنوان یک توسعه دهنده با مرور زمان به هر دو زبان مسلط بشید ولی اگر جاوا رو اصلا بلد نباشید مطمئنا گزینه های انتخابی و پیش روتون برای کار کردن کمتر می شود.

بیشترین نرم افزارهای موجود در گوگل پلی استور با استفاده از جاوا توسعه پیدا کرده‌اند. در نتیجه برای شروع بهتره جاوا را انتخاب کنید.

بهترین محیط برای برنامه نویسی اندروید چیست؟

بهترین محیط برای برنامه نویسی اندروید، محیط اندروید استودیو است. پلتفرم Android Studio برای کد نویسی اندروید کامل و استاندارد است که از طرف گوگل تایید شده است و همه چیزهایی که شما برای برنامه نویسی می خواهید را در اختیارتان قرار می دهد و می توانید براحتی با آن کار کنید. اندروید استودیو از زبان جاوا و کاتلین پشتیبانی می کند. بعد از آموزش android studio راه های کسب درآمد زیاد است و براحتی می توانید از این شغل مدرن خود درآمدزایی کنید.

آیا برنامه نویسی اندروید سخت است؟

هر شغلی چالش ها و سختی های مربوط به خودش را دارد. در صورتیکه در زمینه برنامه نویسی فعالیت می کنید یادگیری برنامه نویسی اندروید برای شما آسانتر است و در صورتیکه کلا در زمینه برنامه نویسی فعالیت نمی کنید هم مشکلی وجود ندارد و کافی است یک آموزش صفر تا صد داشته باشید تا بتوانید ادامه مسیر را با موفقیت طی کنید.

بهترین روش برای یادگیری برنامه نویسی اندروید چیست؟

از هر کسی که در حال حاضر یک برنامه نویس اندروید است و درآمدزایی می کند بپرسید که شما با چه روشی یاد گرفتید ممکن است جواب های متفاوتی بشنوید و این کاملا طبیعی است که هر کسی با توجه به راحتی و علاقه روش خودش نسبت به یادگیری خودش، انتخابی دارد و ما در اینجا این روش ها را معرفی می کنیم.

  1. یادگیری از کتاب های آموزشی
  2. رفتن به کلاس حضوری
  3. یادگیری از طریق اینترنت
  4. یادگیری از روی فیلم ها و دوره های آموزشی مجموعه های معتبر

بر اساس آمارها کدام روش نسبت به بقیه پرطرفدار تر است؟

با توجه به آمارها یادگیری برنامه نویسی اندروید ازطریق فیلم‌های آموزشی تمام ویژگی‌های خوب روش‌ها را به‌صورت یکجا دارد و شانس موفقیت افراد را چند برابر می‌کند. چرا؟

چرا بهترین روش یادگیری برنامه نویسی اندروید، خرید دوره های آموزشی است؟

  • چون مطالب منسجم و دارای سرفصل هستند.
  • معمولا بهترین اساتید تدریس می‌کنند ازین نظر که کسی که تدریس می کند باید به مفاهیم مسلط باشد.
  • قیمت مقرون‌به‌صرفه تر در می آید چون یکبار می خرید و همیشه فیلم ها را دارید.
  • آموزش ها بصورت پروژه محور هستند و وقت کمتری از شما می‌گیرند.
  • مطالب دوره ها امکان آپدیت شدن دارند.
  • پشتیبانی برای رفع اشکال دارند.
  • و…

بهترین دوره برای آموزش برنامه نویسی اندروید چیست؟

در صورتیکه دنبال بهترین آموزش برای یادگیری برنامه نویسی اندروید هستید، دوره جامع آموزش ساخت نرم افزار اندروید از سایت الکامکو (Elecomco.com) برای شما مناسب است و دلایل زیادی برای این انتخاب وجود دارد :

  • در این دوره جامع تمامی مفاهیم از صفر تا صد به شما توضیح داده شده است و در صورتیکه هیچ تجربه ای در این زمینه ندارید می توانید یادگیری را بدون هیچ دغدغه ای شروع کنید.
  • این دوره آموزش برنامه نویسی اندروید در محیط برنامه نویسی اندروید استودیو با زبان جاوا است.
  • آموزش بصورت پروژه محور است یعنی اینطوری نیست که مفاهیم را تئوری یاد بگیرید و در طول دوره تمرین های واقعی و زیادی با شما کار می شود.
  • این دوره آموزشی الکامکو توسط برنامه نویس برتر ایرانی محمد آزاد که سابقه توسعه تعداد زیادی برنامه اندرویدی در کمپانی های بزرگ را داشته به شما آموزش داده می شود.
  • در پایان دوره یک برنامه نویس اندروید می باشید که قادر به طراحی و ساخت اپلیکیشن اندروید از هر نوعی خواهید بود و سپس با انجام تمرین ها و تلاش و علاقه خودتان می توانید درآمدزایی خوبی در این زمینه با این دوره با کیفیت داشته باشید.

آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

.

مقالات مرتبط با برنامه نویسی اندروید:

آموزش برنامه نویسی، دوره های برنامه نویسی ، فروشگاه آموزش برنامه نویسی آنلاین

جاوا اندروید، متخصص آموزش برنامه نویسی اندروید، آموزش اندروید استودیو، ساخت برنامه اندروید، ساخت اپلیکیشن اندروید، آموزش نصب اندروید استودیو

تفاوت جاوا و سی شارپ ، فرق پایتون و جاوا؟ تفاوت کاتلین و جاوا،  زبان برنامه نویسی جاوا چیست، انواع نسخه های جاوا، تفاوت جاوا و جاوا اسکریپت، تفاوت جاوا و سی پلاس پلاس،

ساخت اپلیکیشن فروشگاهی، برنامه نویسی اپلیکیشن دیجی کالا، سورس اپلیکیشن فروشگاهی اندروید، فروشگاه ساز اندروید، آموزش ساخت اپلیکیشن خرید اینترنتی،

دوره UI و UX اندروید، متریال دیزاین در اندروید، رابط کاربری گوشی،  گرافیک اندروید

سورس فیلیمو، اپلیکیشن های مشابه فیلیمو، تلویزیون اندروید، تلویزیون اینترنتی، iptv چیست، فیلیمو باکس چیست، اندروید باکس نماوا

دوره های کاتلین، کاتلین چیست؟ نمونه کد کاتلین

آموزش فلاتر، فلاتر چیست؟ زبان برنامه نویسی دارت (Dart)

برنامه ساز اندروید، نوشتن برنامه اندروید، دانلود فیلم های آموزش برنامه نویسی اندروید، درآمد برنامه نویسی اندروید، قیمت ساخت اپلیکیشن موبایل، معماری اندروید (Android architecture) چیست، زبان برنامه نویسی اندروید، فعالیت در اندروید، اکتیویتی در اندروید، ریسایکلر ویو، کامپوننت در برنامه نویسی اندروید، اسپلش اسکرین، فرگمنت اندروید، ویو پیجر۲ اندروید، فایربیس گوگل، اندروید جت پک، php در اندروید، ساخت کوییز آنلاین، ذخیره اطلاعات با SharedPreferences، زامارین و اندروید استودیو، Intent در برنامه نویسی اندروید، وضعیت اتصال به اینترنت در اندروید، ساخت ماشین مجازی اندروید، صدا در اندروید، سرویس اندروید sdk اندروید، نوشتن فایل در حافظه داخلی اندروید، سرویس شکن، ADV در اندروید، گردل اندروید، SDK Manager اندروید استودیو اشکال زدایی پروژه با ADB در اندروید استودیو، انتشار اپلیکیشن ، کلید های میانبر در اندروید استودیو، نسخه اپلیکیشن، آپدیت اندروید استودیو، اتصال گوشی به اندروید استودیو، شغل برنامه نویسی اندروید حذف اندروید استودیو اندروید استویو و اکلیپس، لپ تاپ برنامه نویسی اندروید، محیط برنامه نویسی اندروید، کتابخانه اندروید وب اپلیکیشن، توسعه موبایل یا توسعه وب سایت، انواع اپلیکیشن های موبایل، اپلیکیشن وب ویو، امنیت در برنامه نویسی اندروید، جدیدترین نسخه برنامه اندروید استودیو، ایده اپلیکیشن، بهترین کتاب های آموزش برنامه نویسی اندروید، تست اپلیکیشن موبایل ، ترفندهای اندروید استودیو 

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
فهرست