آشنایی با انواع بهترین فریم ورک های طراحی سایت

بهترین فریمورک های طراحی سایت - سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو

بهترین فریم ورک های طراحی سایت فریم ورک هایی هستند که دارای داکیومنت قوی، آپدیت های منظم و پشتیبانی پاسخگو باشند. با این حال سوال اینجاست که بهترین فریمورک های طراحی سایت کدام ها هستند؟ برای آشنایی با این Framework ها تا آخر این مطلب از مجله برنامه نویسی الکامکو همراه ما باشید. 

بهترین فریم ورک های طراحی سایت، چه خصوصیاتی دارند؟ در زمان انتخاب آن ها باید به چه نکاتی توجه کرد؟ یکی از مهم ترین نکاتی که توسعه دهندگان روابط کاربری یا همان توسعه دهنده های Frontend باید در نظر داشته باشند، انتخاب کردن یک فریم ورک طراحی وب مناسب است. یک فریم ورک مناسب به خاطر اینکه امکانات زیادی را در اختیار توسعه دهندگان خودش قرار می دهد، باعث صرفه جویی در وقتشان می گردد و حتی در فازهای بعدی هم به این افراد کمک زیادی می کند.

در برخی از موارد مشاهده شده است که بعضی از کارفرماها، یکی از شرط های قرارداد خود را طراحی وب از طریق فریم ورک مناسب قرار می دهند؛ در نتیجه انتخاب یک فریم ورک، برای همه توسعه دهندگان Frontend یک امر ضروری است. اگر شما هم به دنبال یک فریم ورک خوب می گردید، به نمونه های زیر توجه کنید تا با در نظر گرفتن نقاط ضعف و قوت این محصولات، یک انتخاب ایده آل را داشته باشید. | فریم ورک چیست؟

 نکات مهم در زمان انتخاب بهترین فریم ورک در طراحی سایت

هر کدام از فریم ورک های معرفی شده در بالا، در جایگاه خودشان بهترین هستند؛ اما برای انتخاب یک فریم ورک مناسب، باید به موارد زیر توجه کنید.

  • سطح مهارت خود
  • طراحی واکنش گرا یا Responsive
  • پشتیبانی کردن از پیش پردازنده CSS
  • شخصی سازی
  • پشتیبانی خوب

همچنین بخوانید: ide در برنامه نویسی چیست؟

مزایای استفاده از Web Framework چیست؟

توسعه هر برنامه وب نیازی به استفاده از چارچوب برنامه نویسی وب خاصی ندارد ولی استفاده از فریم ورک ها برای طراحی سایت شامل ویژگی هایی است که می تواند به بهبود و ساده کردن روش کمک کند. استفاده از فریم ورک در طراحی سایت در واقع یک عمل توصیه شده است زیرا ایده های برنامه، طراحی، آزمایش و نگهداری برنامه ها بدون آن بسیار دشوار است.

پیشنهاد برای یادگیری دات نت کور
آموزش برنامه نویسی asp.net core مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته

آشنایی با بهترین فریم ورک های طراحی سایت

در ادامه شما را با برخی از انواع بهترین فریم ورک طراحی سایت آشنا کنیم : 

۱- فریمورک طراحی سایت بنام بوت استرپ (Bootstrap)

فریم ورک Bootstrap  در سال ۲۰۱۱  میلادی از طریق توییتر به توسعه دهندگان سراسر جهان معرفی شد. این فریم ورک با سرعت زیادی به یکی از محبوب ترین فریم ورک های طراحی Frontend در دنیا تبدیل شد؛ به طوری که اکثر کارفرمایان، تمایل زیادی به توسعه وب سایت خود توسط Bootstrap دارند. هسته موجود در ساختار بوت استرپ از نوع Html  ،CSS  و JS است و از طراحی واکنش گرا هم پشتیبانی می کند.

در نتیجه کاربران می توانند با استفاده از فریم ورک بوت استرپ، طراحی های خود را به طور همزمان در ابعاد و سایزهای متفاوت انجام دهند. ویژگی های زیادی این فریم ورک را خاص کرده است؛ اما نقاط قوت Bootstrap به شرح زیر است.

  • پشتیبانی کردن از طراحی رسپانسیو
  • داشتن طیف وسیعی از المان ها
  • استفاده از مستندات جامع و بسیار کامل
  • بروزرسانی همیشگی

همچنین بخوانید: واسط برنامه نویسی کاربردی (API) چیست؟

۲- فریم ورک طراحی سایت بنام Semanti UI

سمانتیک، یکی از تازه واردان عرصه فریم‌ ورک است که در بازار جهانی و در طراحی های وب حرف زیادی برای گفتن خواهد داشت. این فریم ورک بسیار ساده است و هر کسی حتی با تجربه کم در طراحی وب هم می تواند به راحتی با آن کار کند.
فریم ورک سمانتیک، سازگاری بالایی با طیف های وسیعی از پلاگین دارد که روند توسعه آن را راحت تر می کند. از طرفی این فریم ورک به خوبی با سایر فریم ورک هایی مثل React سازگاری دارد. از نقاط قوت فریم ورک Semantic UI می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • سمانتیک به خاطر ویژگی های زیر، به یک فریم ورک ایده آل برای طراحی وب تبدیل شده است.نامگذاری شده با مفهوم های کلاس Css که با کمک این ویژگی حتی مبتدی ها هم می توانند به سادگی از آن استفاده کنند.
  • برای استفاده کردن از هر کامپوننت احتیاجی به بارگذاری همه فایل های این فریم ورک نیست.
  •  شخصی سازی راحت

همچنین بخوانید: مفسر در برنامه نویسی چیست؟

۳- فریم ورک طراحی سایت بنام Foundation

این نوع از فریم ورک را یک کمپانی طراحی وب به اسم Zurb  طراحی کرد. Foundation  بسیار باکیفیت و همچنین حرفه ای ساخته شده است که از آن برای توسعه دادن وبسایت هایی مثل،Ebay  فیسبوک و حتی موزیلا استفاده می شود. اگر یک توسعه دهنده مبتدی هستید، کار با این فریم ورک به دلیل پیچیدگی هایی که دارد، برای شما سخت خواهد بود؛ پس پیشنهاد می کنیم به سراغ فریم ورک های ساده تر بروید.  Foundationامکانات و قابلیت های زیادی دارد و در ساختار آن خصوصیت شتابدهیGPU  به کار رفته است.

علاوه بر ویژگی های بالا، درباره نقاط قوت فریم ورک Foundation می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • استایل پذیری و انعطاف پذیری بالا در طراحی
  • جایگزین شدنREM ‌ به جای واحدهای پیکسلی که باعث می شود احتیاجی به تعریف کردن سایز برای هر سیستم وجود نداشته باشید.

همچنین بخوانید» آموزش اندروید استودیو | آموزش نصب Android Studio | اندروید استودیو چیست؟

۴- فریمورک مناسب طراحی سایت بنام Cascade (فریمورک CSS رایگان و منبع باز)

فریمورک Cascade ممکن است هم الگوهای شبکه معنایی و هم غیر معنایی ایجاد کند. از آنجا که یک رویکرد کلی دارد، روند توسعه ساده شده است. دارای اجزای ناوبری، طراحی جدول، قالب های پایه و سایر قابلیت ها است. با این فریم ورک برای طراحی سایت نه تنها یک رابط وب سایت با دستگاه تشخیصی ایجاد می کنید، بلکه ممکن است طرح بندی های متقابل مرورگر را نیز ایجاد کنید.

پیشنهاد برای یادگیری زبان #C
دوره جامع اموزش زبان سی شارپ از صفر تا صد

۵- فریمورک طراحی سایت بنام Skeleton (فریمورک CSS رایگان و منبع باز)

Skeleton یک فریمورک خیلی سبک و جمع و جور است و در طول فرآیند طراحی سایت سریع و سازگار است و همین ویژگی باعث محبوبیت این فریمورک برای طراحی سایت شده است. بزرگ یا کوچک بودن صفحه وب شما فرقی نمی کند. Skeleton کاملاً با پروژه وب سایتی که روی آن کار می کنید مطابقت دارد. در مجموع شامل ۹۶۰ بیس است که آن را به فریمورکی ایده آل برای ایجاد برنامه های کاربردی وب برای رایانه ها، تبلت ها، گوشی های هوشمند و سایر پلتفرم ها بدون افت کیفیت تبدیل می کند.

۶- فریمورک طراحی سایت بنام Montage (فریمورک جاوا اسکریپت رایگان و منبع باز)

توسعه دهندگان با کیفیت بالا از Montage JS استفاده می کنند زیرا امکان برنامه های تک صفحه ای را فراهم می کند. از یک چارچوب HTML با عناصر منحصر به فرد مانند اجزای قابل استفاده مجدد و کاهش سرعت داده استفاده می کند. این چارچوب شامل مجموعه‌ای از ویژگی‌هایی است که اجزای رابط کاربری را مقیاس‌پذیر و قابل اجرا می‌سازد. در نتیجه، یک وب‌سایت ایجاد شده توسط Montage در سراسر پلتفرم‌هایی که از تلفن همراه تا رایانه را در بر می‌گیرد، بدون افت کیفیت، عملکرد تحسین‌برانگیزی دارد.

پیشنهاد دوره » آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید با جاوا | آموزش اندروید با کاتلین

۷- فریمورک برای طراحی سایت بنام Material UI (React UI Framework رایگان و منبع باز)

این فریم ورک شامل مجموعه ای از عناصر React مناسب با طراحی ساده گوگل می باشد. از آنجایی که با Google Material Design مطابقت دارد، ممکن است برای ایجاد برنامه های Android نیز استفاده شود.

علاوه بر این، ممکن است برای برنامه‌های کاربردی وب که به دلیل سطوح مختلف به عملکرد قابل توجهی نیاز دارند، استفاده شود. همچنین شامل یک پیش پردازنده CSS است که استفاده مناسب از عناصر مختلف رابط کاربری را تضمین می کند. در نتیجه، اگر یک پروژه به قابلیت‌های زیادی نیاز داشته باشد، صنعت فرانت‌اند خلاق، رابط کاربری Material UI را انتخاب می‌کند.

پیشنهاد برای ساخت اپلیکیشن های اندروید و iOS همزمان
آموزش صفر تا صد فلاتر با زبان برنامه نویسی دارت از مبتدی تا پیشرفته

۸- فریمورک طراحی سایت بنام Basic Grid (فریمورک CSS رایگان و منبع باز)

Basic Grid ممکن است پروژه‌های وب را با طرح‌بندی و معماری ابتدایی و صفحه‌نمایش مناسب مصرف‌کننده ایجاد کند. به نظر می رسد Simple Grid در ایجاد ظاهری تمیزتر در سراسر پروژه وب سایت شما بسیار موثر است.

برای توسعه دهندگانی که به دنبال یک شبکه CSS ضروری برای هر توسعه وب هستند مفید است. Simple Grid نتایج عالی را برای طرح های ۱۱۴۰ پیکسل ارائه می دهد و به راحتی با عرض های طرح بندی مختلف سازگار است.

این فریمورک ستون های انعطاف پذیری را برای مستقل کردن وب سایت شما از دستگاه ارائه می دهد. با این روش، ممکن است تعداد کاراکترهای کد را به میزان قابل توجهی کاهش دهید و در نتیجه عرض فایل ۶ کیلوبایتی ایجاد کنید.

همچنین بخوانید: برنامه نویسی چیست؟مزایای برنامه نویسی چیست؟

۹- فریمورک طراحی سایت بنام Gumby (فریمورک CSS رایگان و منبع باز مبتنی بر SaaS)

فریمورک Gumby دارای قابلیت‌های مختلفی مانند شبکه قابل تنظیم، طراحی وب واکنش‌گرا، رابط کاربری بسیار خوب و بسیاری موارد دیگر است. Gumby  اخیراً به عنوان یکی از بهترین های فریمورک طراحی سایت مورد تمجید برنامه نویسان فرانت اند قرار گرفته است.

با استفاده از این فریمورک طراحی سایت، می توانید صفحات وب و برنامه هایی ایجاد کنید که نیازهای پروژه را برآورده کنند. علاوه بر این، استفاده از Sass از طریق Gumby به شما امکان می دهد پروژه را با سرعت بیشتری بسازید.

همچنین بخوانید: کدنویسی تمیز چیست؟

۱۰- فریمورک مناسب طراحی سایت بنام Pure CSS (فریمورک CSS رایگان و منبع باز)

Pure CSS مجموعه ای از اجزای کوچک CSS است که ممکن است در هر پروژه وب مورد استفاده قرار گیرد. از آنجا که شما با قطعه CSS کار می کنید، این کار به همان سادگی است که به نظر می رسد. از آنجایی که با استاندارد موبایل مطابقت دارد، برای برنامه نویسان فرانت اند یک انتخاب خوب به عنوان بهترین فریمورک طراحی سایت محسوب می شود.  علاوه بر این، از آنجایی که کار با این فریمورک استفاده از حداقل طراحی را مطلبد، به شما امکان می دهد الگوها را در یک صفحه وب و برنامه مطابق با الزامات بازنویسی کنید.

پیشنهاد برای ساخت اپلیکیشن های اندرویدی و کسب درآمد از آنها
دوره آموزش اندروید پروژه محور شامل ۹ دوره از پایه تا پیشرفته

۱۱- بهترین فریمورک طراحی سایت بنام لاراول (فریمورک PHP رایگان و منبع باز)

لاراول یک فریمورک وب رایگان و منبع باز PHP است که توسط Taylor Otwell (طراح لاراول) ایجاد شده است و برای توسعه برنامه های کاربردی وب با الگوی معماری مدل-نما-کنترلر (MVC) و بر اساس Symfony در نظر گرفته شده است. کد منبع لاراول در GitHub میزبانی شده و تحت مجوز MIT مجوز دارد.

همچنین بخوانید: سایت های فریلنسری برنامه نویسی | معرفی سایت برای گرفتن پروژه های برنامه نویسی | سایت های تمرین برنامه نویسی 

سخن پایانی درباره فریم ورک های طراحی سایت

یک فریمورک در طراحی سایت یک جزء ضروری در روند پیشرفت کار است. اگر در زمینه برنامه نویسی تازه کار هستید، برای طراحی کردن سایت در پروژه های خود و برنامه نویسی به کدنویسی احتیاج دارید. در نتیجه فریم ورک، محیطی را کاربران ایجاد می کند که احتیاجی به کدنویسی وجود نداشته باشد. اگر به دنبال بهترین فریم ورک در طراحی سایت هستید، به نیازهای خود توجه کنید؛ حتی می توانید از کارشناسان ما کمک بگیرید. توجه داشته باشید که اگر در کار خود مبتدی هستید، به سراغ فریم ورک های پیچیده نروید.

در صورتیکه علاقمند به یادگیری اموزش برنامه نویسی هستید و هیچ پیش زمینه ای از این تخصص ندارید، می توانید اقدام به تهیه آموزش های سایت الکامکو کنید زیرا هر دوره از دوره های موجود در آموزشگاه برنامه نویسی الکامکو از سطح پایه تا پیشرفته و از صفر تا صد هستند و همچنین پروژه محور و مهارت محور هستند و در نهایت پاسخگوی نیاز بازار کار برنامه نویسی می باشند. | مشاهده همه دوره های برنامه نویسی الکامکو

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

0 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات