کراس پلتفرم چیست؟ مزایا و معایب cross platform

کراس پلتفرم چیست؟ مزایا و معایب cross platform چیست؟ سیستم عامل و سیستم عامل چند سکویی - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو

کراس پلتفرم چیست؟ برنامه های کرس پلتفرم چه مزایا و معایبی دارند؟ روش کرس پلتفرم یا چندسکویی برای ساخت اپلیکیشن های اندرویدی مناسب است یا خیر؟ در این مقاله اندروید می خواهیم به این سوالات پاسخ دهیم. پس برای آموزش کراس پلتفرم این مطلب از مقاله در آموزشگاه برنامه نویسی الکامکو را تا آخر بخوانید تا با آن آشنا شوید.

کراس پلتفرم چیست ؟ 

برای جواب دادن به این سوال که کراس پلتفرم یعنی چی هست باید بگیم که معنی کراس پلتفرم (Cross-Platform) یعنی چند سکویی و همانطور که از اسمش پیداست یک سورس کد یکبار نوشته می شود و می تواند روی چند پلتفرم مورد استفاده قرار بگیرد. به طور کلی، اصطلاح کراس پلتفرم به روش‌های مختلف در بسیاری از بخش‌های صنعت فناوری اطلاعات استفاده می‌شود. برای کرس پلتفرم اصطلاحات دیگری مثل multiplatform نیز استفاده می شود.

مثالی از کراس پلتفرم یا چندسکویی

مثلا مرورگر موزیلا نوعی کراس پلتفرم است چون روی پلتفرم های ویندوز، لینوکس، اندروید هم اجرا می شود.

چرا کراس پلتفرم مهم است؟

کراس پلتفرم به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا به طیف گسترده تری از کاربران دسترسی پیدا کنند. این می تواند به افزایش فروش و محبوبیت یک برنامه یا بازی کمک کند.

انواع کراس پلتفرم کدامند؟

دو نوع اصلی کراس پلتفرم وجود دارد:

  • کراس پلتفرم کامل: در این نوع، یک برنامه یا بازی به طور کامل برای چندین پلتفرم مختلف طراحی شده است. این بدان معناست که کاربران می توانند از برنامه یا بازی بدون نیاز به هیچ گونه تنظیم یا تغییری در هر پلتفرم استفاده کنند.

  • کراس پلتفرم ناقص: در این نوع، یک برنامه یا بازی برای یک پلتفرم اصلی طراحی شده است و سپس با تغییراتی برای پلتفرم های دیگر سازگار می شود. این بدان معناست که ممکن است برخی از ویژگی ها یا عملکردها در پلتفرم های دیگر موجود نباشد.

ساختار انواع اپلیکیشن های موبایل 

در حال حاضر در زمینه برنامه نویسی موبایل برای توسعه دهندگان سه گزینه وجود دارد:

برنامه های بومی (native mobile app): برنامه نویسی با زبان بومی هر پلتفرم یعنی در هر پلتفرمی که می خواهید اپلیکیشن طراحی کنید باید با زبان همان پلتفرم کار کنید. مثلا برای ساخت اپلیکیشن اندروید شما باید با زبان جاوا یا کاتلین و محیط برنامه نویسی اندروید استودیو کار کنید یا برای ios باید به زبان سوئیفت و محیط xcode کار کنید. در اپلیکیشن های نیتیو سرعت اپلیکیشن بالاست و دسترسی به تمام امکانات سیستم عامل و سخت افزار امکان پذیر است. 

برنامه های هیبریدی یا ترکیبی (Hybrid mobile app): یک برنامه هیبریدی اساساً ترکیبی از یک برنامه بومی و یک برنامه وب است. اگرچه این نوع برنامه را می توان روی دستگاه هایی که برنامه Native در آن اجرا می شوند هم نصب کرد، اما از نظر فنی یک برنامه وب است. این نوع برنامه ها با HTML ، CSS یا JavaScript ساخته می شوند. کد های این دسته با استفاده از sdk مخصوص هر پلتفرم می توانند برای سیستم عامل مقصد قابل پشتیبانی شوند.

  • PhoneGap
  • Cordova
  • Ionic
  • Intel XDK
  • Snecha
  • Kendo UI

برنامه های چندسکویی (Cross-platform mobile app): این دسته ترکیبی از برنامه های ترکیبی و برنامه های بومی است، به این صورت که تحت یک چارچوب مشخص شده می توانید برنامه های کاملا بومی برای هر پلتفرم طراحی کنید و از ان خروجی بگیرید. از ویژگی این برنامه های می توان به عملکرد بالا و رابط کاربری بومی اشاره کرد. این برنامه های دسترسی به APIهای مخصوص هر پلتفرم را دارند.

نرم افزارهای چند پلتفرمی چند دسته اند؟

از لحاظ فنی نرم افزارهای چند پلتفرمی یا multiplatform دو دسته اند. دسته ی اول، آن دسته از نرم افزار ها هستند که برای پلتفرم های مختلف برنامه نویسی شده اند و به طور مجزا در اختیار کاربران قرار داده می شوند. کاربر با توجه به سیستم عامل مورد استفاده ی خود، می تواند اقدام به دانلود یا خرید این نرم افزار کرده و از آن استفاده کند.

دسته ی دوم نرم افزارهای چند پلتفرمی ای هستند که به طور پیش فرض روی بعضی پلتفرم ها نصب شده اند و کاربر فقط آنها را اجرا می کند. انواع وب اپلیکیشن ها نمونه ی این دسته از کراس پلتفرم ها هستند.

بهترین کراس پلتفرم ها: 

  • Xamarin
  • React Native
  • Native Script
  • Flutter
  • Appy Pie
  • Adobe PhoneGap
  • Appcelerator
  • RhoMobile
  • Ionic
  • MoSync
  • Monocross
  • Kony

توسعه برنامه نویسی چند سکویی چیست؟ 

می دانیم که امروزه دستگاه های هوشمند یا تلفن های همراه، هر کدام دارای پلتفرم ها یا سیستم عامل های مختلفی هستند. از این رو، در دنیای محصولات و تولیدات اپلیکیشن های موبایلی نیز هر محصول باید تابع یکی از این پلتفرم ها باشد و بتواند در یکی از این سیستم های موجود، نصب و راه اندازی شود.

برای مثال یک دستگاه هوشمند تلفن همراه یا تبلت، می تواند دارای پلتفرم اپل (IOS) یا اندروید باشد. در گذشته، زمانی که یک اپلیکیشن برای این دستگاه ها تولید می شد، باید بنا به اینکه قرار است در کدام پلتفرم از آن استفاده شود، مطابق استانداردها و زبان برنامه نویسی و قابل خوانش در همان پلتفرم طراحی و تولید می شد. چرا که هیچ کدام از کدهای برنامه نویسی در این پلتفرم ها برای یکدیگر مفهومی ندارد و قابل استفاده و اجرا نیست.

از این رو، هر بار که یک کمپانی قصد طراحی و تولید یک اپلیکیشن یا نرم افزار را داشت، باید روزها و ماه ها و یا حتی شاید سال ها زمان خود را به طراحی و برنامه نویسی اپلیکیشن مورد نظرش برای هر دو پلتفرم اختصاص می داد. بنابراین تنها در این صورت یک کمپانی یا استارتاپ می توانست اپلیکیشنی را منتشر کند که در هر دو پلتفرم قابل اجرا باشد و کاربران هر دو پلتفرم بتوانند نسخه های مربوط به خود را دانلود کرده و مورد استفاده قرار دهند.

برای همین ایده کراس پلتفرم Cross Platform شکل گرفت تا به طور محسوسی از تلف شدن وقت و انرژی برنامه نویسان جلوگیری کند. کراس پلتفرم تکنولوژی خاصی است که برنامه نویسان را قادر می سازد تا همگی تحت یک زبان برنامه نویسی خاص و مشترک بتوانند یک بار اپلیکیشن خود را طراحی کنند و آن را در پلتفرم های مختلف مورد استفاده قرار دهند.

کاربرد و قابلیت کراس پلتفرم چیست؟ 

منابعی از جوامع توسعه و پروژه‌های منبع باز اشاره می‌کنند که تعریف این اصطلاح می‌تواند به اجرای یک برنامه یا سیستم بر روی سیستم‌عامل‌های مختلف، بر روی محیط‌های برنامه‌نویسی مختلف، یا حتی بر روی انواع مختلف دستگاه‌های سخت‌افزار فیزیکی مربوط شود.

هر دستگاه و سیستم عامل رابط برنامه نویسی خود را برای مقابله با برنامه ها دارد. دستکاری این موارد به طرق مختلف می تواند به سیستم های IT کمک کند تا در محیط های مختلف به طور موثر اجرا شوند. یکی از انواع متداول سیستم های چند پلتفرمی، یک محصول یا سیستم مجازی است که در یک محیط محاسبات ابری یا شبکه بی سیم اجرا می شود.

در اینجا، توسعه‌دهندگان به دنبال هم‌افزایی بین سیستم‌های جلویی و بک‌اند هستند که ممکن است از راه دور از طریق یک اتصال IP جهانی به هم متصل شوند. توسعه‌دهندگان یا کاربران ممکن است در مورد سیستم‌های چند پلتفرمی صحبت کنند که می‌توانند بدون توجه به سازنده، یا در هر تعداد محیط کاربر نهایی عرضه‌شده توسط فروشنده یا منبع باز، روی دستگاه کاربر نهایی کار کنند.

در بسیاری از موارد، قابلیت کراس پلتفرم نه تنها شامل کار با رابط های برنامه نویسی برنامه، بلکه با هرگونه الزامات مجوزی نیز می شود. نرم‌افزارهای منبع باز و سیستم‌های عامل استفاده از قراردادهای مجوز نرم‌افزار سنتی را کاهش داده‌اند، اما بسیاری از سیستم‌عامل‌های برتر و سایر محیط‌ها هنوز تحت مجوزهای سنتی ارائه می‌شوند.

مزایا و معایب cross platform چیست؟ 

در این قسمت می خواهیم شما را با مزایا و معایب برنامه های چند سکویی آشنا کنیم: 

مزایا cross platform چیست؟ 

از مهمترین مزایای برنامه نویسی کراس پلتفرم می توان به موارد زیر اشاره نمود: 

  • صرفه جویی در زمان: با تولید یک بار کد برنامه و گرفتن خروجی برای چندین پلتفرم استفاده می شود.
  • صرفه جویی در هزینه ها: چون برای همه پلتفرم ها یک سورس کد تولید می کند برای انجام دادن پروژه نیاز به برنامه نویس های زیادی نیست.
  • عملکرد نسبتا بالا: ولی نه به اندازه برنامه های نیتیو
  • سود بردن برنامه نویس چند سکویی: برنامه نویس می تواند برنامه های چند سکویی را روی مارکت های مختلف (مارکت های اندروید، مارکت های ios و…) بفروش برساند. 
  • بروزرسانی های راحت: به‌روزرسانی‌های بعدی و تغییراتی که در اپلیکیشن ایجاد می‌شوند، می‌تواند به صورت هم‌زمان بر روی چندین پلتفرم اعمال شود.
  • مناسب برای نمونه سازی: برنامه نویسی چندسکویی برای نمایش نمونه اولیه از ساخت اپلیکیشن مناسب هستند.

محدودیت ها یا معایب cross platform چیست؟ 

  • اگر تصمیم به استفاده از یک فریمورک توسعه تلفن همراه کراس پلتفرم را دارید، ممکن است متوجه شوید که از همه ابزارهای موجود در آنها نمی توان در یک پلتفرم خاص استفاده کرد. این مشکلات سازگاری حتی ممکن است شما را به سمت ابزارهای بومی کد نویسی اندروید یا iOS سوق دهد.
  • برنامه ها و اپلیکیشن ها نمی توانند از آخرین حد کارآمدی خود بهره مند باشند چرا که مختص آن پلتفرم نوشته نشده اند و طوری نوشته شده اند که بشود از آنها در پلتفرم های دیگر نیز استفاده کرد.
  • استفاده از امکانات پیشرفته و حرفه ای در اپلیکیشن های کراس پلتفرم مصرف باتری را بیشتر کرده و نیازمند فضای خالی بیشتری در دستگاه است.
  • برنامه های کرس پلتفرم ممکن است در بعضی مواقع دارای سطوح مختلف پشتیبانی از یک ویژگی باشند که محدودیت های خاصی را برای تجربه کاربری به همراه خواهد داشت.
  • برنامه های کرس پلتفرم ها اسیب پذیر تر هستند.
  • کاهش سرعت اجرا: اپلیکیشن‌های کراس‌پلتفرم نمی‌توانند همچون کد نیتیو نوشته شده با آن پلتفرم یکپارچه شده و بدون مشکل کار کنند! به این علت که کد کراس‌پلتفرم نمی‌تواند مستقیماً با سیستم‌عامل دیوایس مورد استفاده در تعامل باشد، در نتیجه ممکن است در خلاء نبود دسترسی مستقیم به سخت‌افزار، دیوایس دچار لگ شده و یا حتی هنگ شود!
  • عدم امکان یکپارچه شدن با دستگاه کاربر: اپلیکیشن‌هایی که به این صورت نوشته شده‌اند نمی‌توانند با تنظیماتی که کاربر بر روی دستگاهش انجام داده است یکپارچه شوند و در نتیجه کاربر با یک اپلیکیشن که نمی‌تواند از تمام ویژگی‌های دستگاهش استفاده کند رها می‌شود که همین مسئله منجر به صدمه زدن به یو‌ایکس می‌شود.
پیشنهاد برای یادگیری دات نت کور
آموزش asp.net core مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته

برخی از نمونه های معروف برنامه نویسی چند سکویی یا کراس پلتفرم عبارتند از:

  • فورتنایت
  • پلی استیشن فورتنایت
  • Minecraft
  • Rocket League
  • Call of Duty: Warzone

آینده کراس پلتفرم:

کراس پلتفرم به طور فزاینده ای محبوب می شود. با پیشرفت فناوری، توسعه دهندگان می توانند برنامه ها و بازی های کراس پلتفرمی را با سهولت بیشتری ایجاد کنند. این به توسعه دهندگان این امکان را می دهد تا به طیف گسترده تری از کاربران دسترسی پیدا کنند و محبوبیت برنامه ها و بازی های خود را افزایش دهند.

نتیجه گیری از آموزش کراس پلتفرم

قطعاً برنامه نویسی چند سکویی ارزشمند است. اگرچه این روش دارای معایبی نیز هست اما در هر حال برای صاحبان کسب و کار و برنامه نویسان مزایای قابل توجهی دارد.

پیشنهاد برای یادگیری سی شارپ
آموزش برنامه نویسی سی شارپ پروژه محور و از صفر تا صد از پایه تا پیشرفته

سوال مهم: برای برنامه نویسی اندروید زبان های کراس پلتفرم یا نیتیو؟ 

برای جواب دادن به این سوال که کدام یکی از Cross-platform یا Native برای برنامه نویسی اندروید بهتره باید بگیم که همانطور که گوگل گفته برای برنامه نویسی اندروید باید به جاوا تسلط داشته باشید که البته کاتلین هم بلد باشید می توانید کارها رو راحت تر و سریعتر کنید. استفاده از زبان برنامه نویسی جاوا  بهتره در محیط اندروید استودیو باشه و این موارد جزو دسته نیتیو هستند. 

ولی این موضوع اصلا روش های کراس پلتفرم و ترکیبی را برای ساخت برنامه های اندروید نقض نمی کند و در حال حاضر با پیشرفت برنامه های کراس پلتفرم و هیبرید روز به روز از معایب آن ها کم تر می شود و دسترسی هاشون به ویژگی های هر پلتفرم بیشتر می شود که باعث میشه این نوع از برنامه ها به شدت در وقت و هزینه صرفه جویی می کنند و برای شرکت ها تولید کننده نرم افزار بسیار مفید باشد.

در کل برای برنامه نویسی اندروید هیچ چیز جایگزین برنامه های Native نخواهد شد چون خروجی آن ها هم از نظر کارایی و هم از نظر سرعت کاملا بهینه است چون با زبان بومی اون سیستم عامل نوشته شده اند؛ پس بهترین گزینه برای کسانی که تازه قصد دارند برنامه نویسی موبایل را شروع کنند و هیچگونه پیش زمینه ای ندارند، برنامه های بومی است.

اگر می خواهید به عنوان برنامه نویسی اندروید اندروید حرفه ای کار کنید و درآمدزایی داشته باشید باید یادگیری اندروید رو اصولی بلد باشید بخاطر همین موضوع ما یک دوره جامعی رو برای شما تهیه کردیم که تا الان طرفداران زیاد داشته و امیدواریم شما هم بتوانید از طریق این شغل مدرن درآمدزایی خوبی داشته باشید.

پیشنهاد برای یادگیری برنامه نویسی اندروید برای ساخت انواع اپلیکیشن و درآمدزایی از آن

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش اندروید استودیو پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده و شروع برنامه نویسی اندروید نیاز به پیش نیازی هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش طراحی نرم افزار اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا و اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره اموزش پروژه محور کاتلین

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب وراه اندازی اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش کاتلین | کاتلین بهتر است یا فلاتر | کاتلین بهتر است یا جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره متخصص اموزش برنامه نویسی اندروید

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره پروژه محور فلاتر 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی دارت 
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی با فلاتر
  9. بخش نهم : آموزش طراحی اپلیکیشن فروشگاهی با فلاتر

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت ری اکت و نیتیو | آینده و بازار کار فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش رایگان فلاترنصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت


مقالات مرتبط با آموزش برنامه نویسی اندروید:

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

3 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
karimagha san_ati
1 سال گذشته

منم طرفدار nativeم

عباس رحمتی
2 سال گذشته

به نظرم برای کسی که تازه میخواد شروع کنه و زبانی بلد نیست، نیتیو یاد گرفتن بهتره با تشکر از مطلب خوبتون

ali mashhadi
2 سال گذشته

نیتیو یه چیز دیگست