معرفی بهترین ابزارهای طراحی رابط کاربری (UI)

برنامه رابط کاربری نرم افزار رابط کاربری برنامه رابط کاربر سیستم - الکامکو

رابط کاربری مساله ای است که امروزه صاحبان وب سایت ها و اپلیکیشن ها برای بهبود آن تلاش می کنند تا بهترین را داشته باشند و بتوانند با کاربران بیشتر ارتباط بهتری داشته باشند. اگر طراح اپلیکیشن یا وب هستید و دنبال برنامه رابط کاربری هستید که شما را در این امر یاری کند این مقاله از سایت برنامه نویسی الکامکو را تا آخر بخوانید تا با ابزارهای مختلفی که برای طراحی رابط کاربری یا طراحی UI وجود دارند  آشنا شوید. 

رابط کاربری چیست؟

رابط کاربری یا UI که مخفف User Interface می باشد، مهمترین عاملی است که کاربر می تواند با آن بصورت مستقیم در همه سیستم ها مثل سایت، اپلیکیشن و نرم افزار ارتباط برقرار کند. هر چه این رابط کاربری بهینه تر باشد، کاربر بهتر می تواند با اون سیستم ارتباط داشته باشد و با آن راحت کار می کند. وب سایتها، اپلیکیشن ها و نرم افزار رابط کاربری مبتنی بر وب زیادی در این زمینه وجود دارد. 

برنامه رابط کاربر سیستم چیست؟

بهبود رابط کاربری موضوع مهمی است که در زمینه IT همیشه مطرح است چون به نوعی باعث زودتر به هدف رساندن آن سیستم می شود. در این بین یکسری برنامه ها که می تواند بصورت سایت، نرم افزار یا اپلیکیشن هستند وجود دارند که می توانند کار بهبود را برای طراحان راحت تر کنند.

چرا از نرم افزار های طراحی ui استفاده کنیم؟

طی چند دهه گذشته ، کسب و کار ها بر روی تجربیاتی که در اختیار مشتری قرار میدهند، تمرکز کرده اند. از سایت های کوچک تا سایت ها بزرگ همگی در حال تمرکز بر روی رابط کاربری هستند. این موضوع حتی به دنیای طراحی به خصوص UX و UI گسترش یافته است.

برای اینکه بهترین تجربه ممکن را در اختیار کاربران خود قرار دهید، باید ابزار یا نرم افزار رابط کاربری مورد نیاز آنها را در اختیارشان قرار دهید. این جایی است که طراحی رابط کاربری وارد میدان می شود. دلیل مهم بودن UI یا همان رابط کاربری این است که می تواند توانایی شما برای ارائه یک تجربه به یاد ماندنی برای کاربر را تعیین کند، این مورد دقیقا چیزی است که در بازار امروز می تواند رابطه مشتری را ساخته و یا خراب کند.

پیشنهاد دوره » دوره آموزش دات نت کور مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته  

معرفی ابزارهای رابط کاربری :

  • ۱- نرم افزار طراحی رابط کاربری اسکچ (Sketch): 

اسکچ (sketch) به عنوان یک ابزار طراحی تجربه کاربری و رابط کاربری دیجیتالی برای سیستم عامل مک (macOS) است و متاسفانه برنامه طراحی ui اسکچ نسخه‌ ویندوزی ندارد.

شما می‌توانید از این ابزار رابط کاربری برای طراحی وکتور انواع مختلف پروژه ها مثل رابط کاربری موبایل، وب و حتی طراحی آیکون، پروتوتایپ و وایرفریم و … استفاده کنید.

خروجی این برنامه می‌تواند پسوند‌های PNG ، JPG ، TIFF ، WEBP ، PDF ، ESP و از همه مهمتر SVG باشد.

دارای یکسری افزونه ها است که کار را برای نیاز کاربران آسان می کند. این افزونه ها باعث می شوند تا طراح با چند تا کلیک بتواند کارهای تکراری را انجام دهد. 

کار کردن با این نرم افزار به این صورت است که شما یکبار آن را می خرید و برای یکسال می توانید از بروزرسانی های آن استفاده کنید. بعد از یکسال به آپدیت های آن دسترسی ندارید ولی می توانید همچنان با آن کار کنید و برای دریافت بروزرسانی ها باید دوباره لایسنس جدید خریداری کنید. که البنه ناگفته نماند قیمت تمدید از قیمت خرید اولیه ارزانتر است. 

اگر بخواهیم این ابزار طراحی ui را با ادوبی ایکس دی مقایسه کنیم همین افزونه ها هستند. یعنی هر کاری که اسکچ نتواند در مقایسه یا ادوبی ایکس دی انجام دهد، این افزونه ها برای همین کار ها هستند. 

این برنامه طراحی رابط کاربری را می توانید بصورت آنلاین و تحت وب استفاده کنید.

همچنین بخوانید » با بهترین آموزش فلاتر برنامه‌های کاربردی موبایلی برای سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS با یکبار خروجی بسازید. 

  • ۲- نرم افزار طراحی رابط کاربری ادوب ایکس دی (Adobe XD)

برنامه ادوب ایکس دی برای شرکت ادوبی است و یکی از نرم افزارهای طراحی رابط کاربری پرطرفدار برای دولوپرها و برنامه نویس ها است که رقیب اسکچ هم محسوب می شود. دلیل اینکه اکثر طراحان از این نرم افزار طراحی ui استفاده می کنند قدرتمند بودن و در عین حال سادگی آن است. ابزار طراحی برداری (وکتور) و قاب‌گونه ادوب، ادوب XD، مدام در حال بهتر شدن است. نرم افزار XD شامل ابزارهای نقاشی است که این ابزارها به شما امکان تعریف تعاملات غیر‌ استاتیک و پیش‌نمایش‌های موبایلی و دسکتاپی را می‌دهند.

قبل از اینکه بخواهید سایت یا اپلیکیشنی طراحی کنید، با استفاده از این نرم افزار می توانید موکاپ یا یک نسخه اولیه (prototype) درست کنید و آن را به صورت زنده در سایت یا موبایل تست کنید و آن را با دیگران به اشتراک بگذارید. 

در صورتی که قبلا با فتوشاپ (آموزش فتوشاپ رشت) یا یکی از برنامه های شرکت ادوبی کار کردید خیلی راحت می توانید با این برنامه ارتباط برقرار کنید و کار کردن با آن اصلا سخت نیست. نرم‌افزار Adobe XD برای هر دو نوع سیستم عامل ویندوز و آی او اس قابل استفاده است.

این ابزار به شما امکان انتخاب یک سایز هنری برای یک دستگاه خاص برای شروع پروژه را می‌دهد و شما می‌توانید یک ابزار UI مشهور مانند متریال دیزاین گوگل google material design  را ایمپورت کنید.

اندری رابو مدیر طراحی در استودیوی رابو در بارسلونا بین طرفدارانش سخنرانی کرد و اذعان داشت: این ابزار برای ماکت‌های فوری خیلی خوب و کاربردی است و یک رابط بسیار واضح دارد که عکس‌های زیادی در آن لود می‌شوند و برای مود بوردها بسیار عالی می‌باشد. نمونه‌سازی در آن بسیار ساده است و می توانید یک نمونه فوری را به ارباب رجوع‌ها نشان دهید که توافق شما با اون برای ملکرد سیستمی که می خواهید طراحی کنید مشخص شود. همچنین با استفاده از این برنامه رابط کاربریمی توانید چیزهایی را از دیگر اپ‌های آدوب کپی و پیست کنید.

این برنامه طراحی رابط کاربری را می توانید بصورت آنلاین و تحت وب استفاده کنید.

پیشنهاد ویژه الکامکو برای یادگیری Adobe XD در دوره طراحی UI و UX اندروید

از آنجایی که کارفرما یا مشتری در ابتدای کار تمایل دارد بخش های مختلف اپلیکیشن را مشاهده کند ما برخی از پروژه ها را ابتدا در محیط Adobe XD طراحی کرده ایم و سپس وارد نرم افزار اندروید استودیو شده و طراحی را در آن محیط انجام داده ایم. همچنین به شما آموزش می دهیم که چگونه صفحه طراحی شده در محیط Adobe XD را به اندروید استودیو منتقل کنید. در دوره متخصص اندروید نیز که شامل تمامی مباحت مربوط به برنامه نویسی اندروید است می توانید به این دوره دسترسی داشته باشید.

دوره جامع آموزش طراحی رابط کاربری و تجریه کاربری در اندروید

دوره آموزش طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری در اندروید

  • ۳- برنامه طراحی رابط کاربری فیگما (Figma)

فیگما (Figma) به شما کمک می کند تا کار طراحی، نمونه‌سازی و جمع‌آوری بازخورد از دیگر طراحان را به راحتی انجام دهید. برنامه رابط کاربری سیستم های فیگما یک پلتفرم چند بستره مبتنی بر تکنولوژی ابری هستند. یعنی اگر بصورت گروهی کار طراحی را انجام می دهید این ابزار رابط کاربری می تواند برای شما و هم تیمی های شما مفید باشد چون به شما این امکان را می دهد تا بصورت همزمان چند نفر روی یک طراح کار کنند و همچنین کار اشتراک گذاری را انجام دهند.

با استفاده از این برنامه ui ، یک تیم لید طراحی می تواند فقط با باز کردن فایل اشتراک گذاشته شده متوجه شود که در هر زمان اعضای تیم چه چیزی را طراحی می کنند.

برنامه رابط کاربری فیگما روی مرورگرها، در ویندوز، مک و لینوکس قابل استفاده هستند. نسخه‌های رایگان و پولی آن نیز بسته به نوع استفاده شما در دسترس می‌باشند.

فیگما از  اسلک به عنوان کانال ارتباطی خود استفاه می کند. هنگامی که یک کانال فیگما در Slack ساخته می شود هر نظری یا ویرایش طرحی که در فیگما بوجود آید اصطلاحا برای تیم “Slacked” می شود.

این عملکرد هنگام طراحی به طور زنده (Live) بسیار مهم است. زیرا تغییرات در یک فایل فیگما باعث به روز رسانی در هرنمونه ی دیگری که در آن پرونده تعبیه شده است می شود. تغییرات در یک mockup بلافاصله در حالی که کانال بازخورد به طور زنده در حال کار است چک می شوند.

این برنامه طراحی رابط کاربری را می توانید بصورت آنلاین و تحت وب و هم آفلاین استفاده کنید.

همچنین بخوانید » دوره آموزش کاتلین پروژه محور از صفر تا صد

  • ۴- برنامه طراحی رابط کاربری اکشر (Axure RP)

نرم افزار اکشر (Axure RP)یکی از نرم افزار های طراحی ui برای سیستم عامل ویندوز است. اگر می خواهید یک سایت یا یک اپلیکیشن خوب را قبل از بالا آوردن طراحی و آزمایش کنید می توانید از این نرم افزار طراحی رابط کاربری برای گرافیک اندروید یا وب استفاده کنید.

نرم افزار طراحی ui اکشر برای کارکردن تیمی برای انجام دادن پروژه ها مناسب است و می توانید با آن کار طراحی، نمونه سازی وب سایت ها و اپلیکیشن ها را انجام دهید که وب یا اپ را شبیه سازی می کند. فایل خروجی که از این نرم افزار بدست می آورید را می توانید در برنامه های Sketch و Adobe XD استفاده کنید یعنی با این دو نرم افزار سازگاری دارد. 

 این نرم افزار بر پایه مفاهیم شناخته شده از Visio و ابزارهای طراحی وب است و در واقع ترکیبی ظریف، از هردو را در بردارد.

  • ۵- برنامه طراحی رابط کاربری زپلین (Zeplin)

ابزار رابط کاربری زپلین (Zeplin) در واقع یک پلاگین و اپلیکیشن تحت وب می باشد که هدف آن پیاده سازی کامل طرح ها برای طراحان UI است و همچنین به برنامه نویس ها کمک می کند تا بتوانند براحتی روی طرح ها کدنویسی کنند و در واقع بررسی طرح ها را بصورت هوشمند انجام می دهد. در نهایت کاهش زمان اجرای طرح ها و کمتر شدن تعداد بررسی ها توسط دولپرها هدف اصلی آن است.

نرم‌افزار و پلاگین زپلین به صورت یکپارچه در کنار ادوبی اکس دی، فیگما و اسکچ کمک می‌کند هندآف (Handoff) خوبی بسازید. هنندآف به طرحی گفته می‌شود که به دولوپرها می‌دهند تا براساس آن کدنویسی اپلیکیشن یا وبسایت انجام شود. خیلی وقت‌ها چندین نفر باید روی این طرح نظر دهند تا به نتیجه نهایی برسند. ارسال، بازخورد گرفتن و اصلاح دوباره خودش کلی زمان می‌گیرد. زپلین این وسط تمام کارها را آسان‌تر می‌کند.

کار کردن با این برنامه یا اپلیکیشن طراحی ui به سادگی یک کلیک آسان است و می تواند با همین یک کلیک لیست بندی مشخصات طرح شما را انجام دهد. برای اینکار فقط کافی است طرح های خود را بر روی آن آپلود کنید و کمی منتظر بمانید تا فهرستی از مشخصات طرح را برای شما آماده کند.

این برنامه طراحی رابط کاربری را می توانید بصورت آنلاین و تحت وب و هم بصورت اپلیکیشن بر روی سیستم عامل های ویندوز، مک و وب استفاده کنید.

  • ۶- برنامه طراحی رابط کاربری اینویژن استودیو (Invision Studio)

اینویژن استودیو (Invision Studio) یکی از نرم افزارهای طراحی رابط کاربری مبتنی بر تکنولوژی ابری یا کلود با قابلیت‌های متنوع و برای طراحی محصولات دیجیتال است که کار طراحی ریسپانسیو بدون کد نویسی، طراحی آسان اینتراکشن، تغییر سایز و ابعاد هوشمند تصاویر، پنل طراحی انیمیشن پیشرفته و جابجایی سریع بین حالت تاریک و روشن از ویژگی‌های جالب این ابزار است.

شعار این ابزار این است که طراحی ها را از ایده ها به سمت توسعه در یک پلت فرم واحد بگیرید.

برنامه طراحی رابط کاربری سیستم این‌ویژن را می‌توانید به رایگان استفاده کنید، ولی نسخه‌ی رایگان محدودیت‌هایی دارد که برای رفع آنها و دسترسی به تمامی امکانات برنامه باید هزینه‌ی آن را پرداخت کنید. این ابزار در پلتفرم‌های ویندوز، مک، بر روی گوشی‌های آیفون و اندروید و آیپد در دسترس است. نسخه‌ی آنلاین آن هم وجود دارد.

  • ۷- برنامه طراحی رابط کاربری میسن (Mason)

برنامه طراحی رابط کاربری میسن (Mason) در واقع یک راه حلی را تولید می کند بجای اینکه یک نرم افزاری را تولید کند که این بخص بیشتر در زمینه طراحی سایت پررنگ تر است. در واقع ابزاری برای سرهم کردن گرافیک یک نرم افزار است و نه ابزاری برای کد نویسی آن. می توانید المان های زیادی مانند فیدهای خبری، فرم های ثبت نام و … را با آن بدون کد نویسی پیاده سازی کنید.

میسن یکی از ابزارهایی است که به شما اجازه می‌دهد تا با طراحی ویژگی‌های دیجیتالی و نرم‌افزاری‌ در سطح کامپوننت‌ها از شر مدل سازی و ایجاد پروتوتایپ خلاص شوید. با به کار گیری این ابزار محصول نهاییتان دقیقا براساس طراحی شما خواهد بود.

از ویژگی‌های جالب میسن ویژوال بودن است و این به این معنی است که در استفاده از آن به هیچ وجه نیازی به داشتن دانش برنامه نویسی ندارید. میسن ابزاری است که به منظور ساده سازی کل پروسه‌ی طراحی یو اکس ساخته شده.

به لطف کارکرد ساده‌ی بخش بیلدر می‌توانید عملیات طراحی‌تان را بدون زحمت پیاده کنید و به سادگی منتشرش کنید. ضمنا به سادگی می‌توانید المان‌ها و کامپوننت‌های آماده‌ی میسن را نگهداری یا دستکاری کنید.

لایسنس این نرم‌افزار تجاری و به صورت فریمیوم است.

  • ۸- اپلیکیشن طراحی ui مارول (Marvel)

در صورتیکه ایده برای ساخت اپلیکیشن دارید ولی دانش فنی برای پیاده سازی آن ندارید و می خواهید فوری یک پیش نمایش برای اپلیکیشن داشته باشید می توانید از این اپلیکیشن طراحی ui مارول (Marvel) استفاده کنید. یکی از خوبی هایی که این برنامه این است که طرح های اماده دارد و بدون دانش فنی هم می توانید از این قالب ها در رض چند دقیقه استفاده کنید.

با این برنامه برای طراحی رابط کاربری فقط صفحات برنامه را روی کاغذ بکشید سپس از آنها عکس گرفته و بوسیله مارول آنها را به هم مرتبط کنید تا نمونه اولیه خود را ایجاد کنید.

این برنامه این امکان را به شما می دهد تا بتوانید خروجی را با دیگر کاربران به صورت مستقیم به اشتراک بگذارید و بعد عملکرد طرح را بصورت زنده تست کنید.

برای کارآفرینان ، طراح ها ، طراح های تجربه کاربری، مدیران کالا ها ، استارت آپ ها ، دانشجویان و کارهایی که نیاز به یک نمونه اولیه سریع دارند مناسب است تا در تیم ها منتشر کنند.

مارول هم فقط نسخه تحت وب دارد.

  • ۹- نرم افزار طراحی ui اکشر (Axure RP)

نرم افزاری مخصوص برای نمونه سازی وب سایت ها و برنامه های کاربردی وب می باشد. این نرم افزار بر پایه مفاهیم شناخته شده از Visio و ابزارهای طراحی وب است و در واقع ترکیبی ظریف، از هردو را در بردارد. Axure RP یک ابزار اختصاصی نمونه سازی وب است که با آن می توانید محیط تعاملی، توصیفی و مبتنی بر مرورگرها ایجاد کرده و به تمامی کارهایی که در یک نمونه سازی انجام می دهید پرداخته و عملکرد هر یک از اشیا (به عنوان مثال دکمه ها) را با اضافه کردن حاشیه و لینک تعریف کنید.

این نرم افزار طراحی رابط کاربری با سایر ابزارهای معروف مثل ادوبی اکس دی و اسکچ کاملاً سازگار است. فایل‌های خروجی را می‌توانید در هر کدام از این دو نرم‌افزار استفاده کنید.

نرم‌افزار اکشر برای کار تیمی روی پروژه‌ها بهینه‌سازی شده است. قابلیت اتصال به پلتفرم‌هایی مثل اسلک کمک می‌کند تا راحت‌تر و سریع‌تر بتوانید هماهنگی‌های لازم را روی پروژه انجام دهید. از قابلیتهای این نرم افزار طراحی رابط کاربری می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  • Drag and drop ویدجت ها بر روی شبکه (نوعی visio)
  • تولید نمونه های اولیه در فرمتی که رفتاری شبیه صفحات واقعی وب دارد
  • صرفه جویی در وقت برای انجام کارهای تکراری با استفاده از ویدجت های و قالب های سفارشی
  • شبیه سازی غنی با نشان دادن و پنهان کردن لایه ها
  • ایجاد خودکار خصوصیت رابط کاربر
  • ایجاد چارچوب نمونه سازی و ابزارهای مورد نیاز برای انتخاب طرح
  • و …
  • ۱۰- برنامه رابط کاربری سیستم ی  فریمر (Framer)

برنامه رابط کاربر سیستم Framer نام یک ابزار جدید و قدرتمند در زمینه طراحی پروتوتایپ، وایرفریم، تست کاربر و اطلاعات معماری کلی محصولات نرم افزاری، وب‌سایت و … است که با استفاده از آن، کاربر به راحتی می‌توانید فعالیت‌های طراحی خود را در فضایی کاربرپسند و حرفه‌ای مدیریت کند. برای اکثر طراحان، در دسترس داشتن ابزارهای رابط کاربری مناسب از اهمیت ویژه‌ای برخودار است.

ابزارهای رابط کاربری با هدف پروتوتایپ، دوست خوب طراحان UI/UX هستند. این ابزارها جریان‌های کاری افراد را بهینه‌سازی می‌کنند و به واسطه آن‌ها می‌توان محصولاتی موثر و مفید را طراحی کرد. برنامه رابط کاربر سیستم فریمرو، یک محصول نرم افزاری جدید و قدرتمند است که به تمام اعضای تیم طراحی این امکان را می‌دهد که بتوانند قسمت‌های مختلف تجربه کاربری محصول خود را طراحی و بهینه‌سازی کنند.

آغاز کار با ابزار رابط کاربری فریمر، بیشتر مناسب برای افرادی است که می‌خواهند به سریع‌ترین شکل ممکن پروتوتایپ کارکردی مورد نظر خود را طراحی کنند؛ آن‌هم بدون نیاز به مهارت در زمینه کدنویسی! با این ابزار، شما می‌توانید خلاقیت را چاشنی کار کرده و در زمینه‌های وایرفریمینگ، پروتوتایپینگ، طراحی سیستم‌ها و … از آن نهایت استفاده را ببرید.

شما می‌توانید در محیط فریمر، به راحتی ایده‌های خود را در زمینه تجربه کاربری به مرحله طراحی رسانده و به آسانی کارهای خود را با دیگر اعضای تیم به اشتراک بگذارید و از ایده‌های آن‌ها نیز بهره‌مند شوید.

از ویژگی های این برنامه رابط کاربری سیستمی می توان به موارد زیر اشاره نمود: 

  • مناسب برای طراحی وایرفریم، پروتوتایپ و …
  • فراهم‌سازی ابزارهای حرفه‌ای به منظور طراحی UI/UX برای متخصصین این حوزه
  • دارا بودن محیط گرافیکی زیبا و کاربرپسند
  • امکان طراحی تجربه کاربری اپلیکیشن‌های موبایل، صفحات اینترنتی و …
  • امکان تجربه کار تیمی با دیگر اعضای تیم با قابلیت به‌اشتراک‌گذاری کارها
  • امکان تعریف و مدیریت پروژه‌های مختلف

کلام آخر برای معرفی این ابزارهای رابط کاربری

ابزارهای رابط کاربری نقش بسیار موثری در جذب، حفظ و هدایت کاربر دارد! اگر UI سایت یا اپلیکیشن بصورت درست و کارشناسی شده طراحی و پیاده گردد کاربران به راحتی خواهند توانست با سایت تعامل خوبی برقرار کنند. اما در غیر اینصورت حتی با وجود ساختار و محتوای ارزشمند در سایر بخش های سایت یا اپلیکیشن، نمی توان انتظار بازخورد مناسبی از تعال کاربران با سایت داشت. ما در بالا چند تا از بهترین نرم افزار طراحی رابط کاربری را به شما معرفی کردیم. این مقاله را سیو کنید چون در آپدیت های بعدی می خواهیم روش های جدیدتر و حتی نرم افزارهای مرتبط بیشتری را به شما معرفی کنیم.

در صورتیکه علاقمند به یادگیری برنامه نویسی هستید و هیچ پیش زمینه ای از این تخصص ندارید، می توانید اقدام به تهیه آموزش های سایت الکامکو کنید زیرا هر دوره از دوره های برنامه نویسی الکامکو از سطح پایه تا پیشرفته و از صفر تا صد هستند و همچنین پروژه محور و مهارت محور هستند و در نهایت پاسخگوی نیاز بازار کار برنامه نویسی می باشند.

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

4 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
mahsamoradi
1 سال گذشته

من کارم طراحی سایت هست و از فیگما استفاده می کنم و بنظرم برای آسون‌تر کردن فرآیند طراحی رابط کاربری عالیه

bardiya
3 سال گذشته

با توجه به تجربه ای که توی برنامه نویسی اندروید دارم Adobe XD بهترین نرم افزار طراحی رابط کاربری برای اندروید هستش

اعظم مهدخت
3 سال گذشته

کسی که فتوشاپ هم بلد باشه خوبه می تونه در حد اینا کار کنه

ali beyhaghi
3 سال گذشته

من تجربه استفاده از برنامه ادوب ایکس دی رو دارم عالیه حتما امتحان کنید