فروشگاه ساز اندروید چیست؟ مزایا و معایب اپلیکیشن سازهای فروشگاهی

اپلیکیشن فروشگاه ساز اندروید - برنامه فروشگاه ساز اندروید - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو

فروشگاه ساز اندروید چیست؟ برنامه فروشگاه ساز اندروید چه مزایا و معایبی دارد؟ در این مطلب از مجله برنامه نویسی سایت elecomco می خواهیم به این سوال جواب دهیم. پس تا آخر این مطلب از مجله برنامه نویسی اندروید الکامکو همراه ما باشید.

چرا داشتن فروشگاه اینترنتی (چه بصورت وب سایت، چه بصورت اپلیکیشن) اهمیت دارد؟  

با پیشرفت تکنولوژی و اینترنت و آگاهی مردم برای خرید اینترنتی در ایران و سایر کشورها روزانه هزاران نفر خرید خودشان را از طریق فروشگاه های اینترنتی چه از طریق سایت و چه از طریق گوشی های هوشمند انجام می دهند. ناگفته نماند وضعیت کرونا هم در سرعت این روند چشم گیر بوده و بیشتر افراد برای اینکه ارتباط کمتری با فروشگاه های فیزیکی و رفت و آمد های اضافی داشته باشند اکثر خرید های خود را اینترنتی انجام می دهند و از این رو هر کسب و کاری که می خواهد فروش و مشتری های خودش را زیاد تر کند نباید منتظر آمدن مشتری به مغازه بماند و باید سایت یا اپلیکیشن داشته باشد.

راهکارهایی که با آنها می توانید اپلیکیشن های فروشگاهی داشته باشید ۴ روش است: 

  1. سفارش دادن پروژه به برنامه نویس ها: معمولا کسی که کسب و کاری دارد و نیاز به اپلیکیشن دارد و هیچ علاقه و دانشی نسبت به برنامه نویسی ندارد از این روش استفاده می کند و با دادن مبلغی به برنامه نویس بسته به نوع اپلیکیشن و امکاناتی که اپلیکیشن خواهد داشت طراحی شروع می شود این روش مزایا و معایب خودش را دارد. مثلا اگر نیاز به تغییری باشد حتما باید برنامه نویس آن کار را انجام دهد و نبود برنامه نویس یه جورایی مساله داشتن پشتیبانی لغو می شود.
  2. خرید اپلیکیشن: بعضی از اوقات شما می توانید به خرید اپلیکیشن های دیگران اقدام کنید و آنها را تحت مالکیت خود در بیاورید. این مدل معمولا توسط شرکت های بزرگ اتفاق می افتد که اپلیکیشن هایی را خریداری می کنند که آینده درخشانی داشته یا تکنولوژی نوینی دارند که میتواند به شرکت کمک کند.
  3. استفاه از اپلیکیشن فروشگاه ساز اندروید: اگر نیاز به ساخت برنامه های اندرویدی فروشگاهی دارید و می خواهید سریع و فوری یک پنل در اختیار شما برای گذاشتن محصولات قرار بگیرد و هزینه زیادی هم نمی خواهید خرج کنید مناسب است ولی در ادامه ممکنه است هزینه های زیادی متحمل شما باشد.
  4. طراحی اپلیکیشن با برنامه نویسی: در اکثر موارد کسی که کسب و کاری دارد و نیاز به فقط یک اپلیکیشن دارد از روش اول برای داشتن یک اپلیکیشن استفاده می کند. اما افرادی هم هستند که علاقه به برنامه نویسی دارند و می خواهند علاوه بر داشتن یک اپلیکشن، از این راه با ساختن اپلیکیشن های مختلف درآمدزایی کنند و مدیریت اپلیکیشن ها را خودشان داشته باشند. در اینصورت باید شروع به آموزش برنامه نویسی اندروید یا ios با زبان های مورد نظر و محیط های خاص کرد.

همچنین بخوانید: ایده جالب برای ساخت اپلیکیشن اندروید یا iOS برای راه اندازی یک کسب و کار نو

همچنین بخوانید: برای داشتن شغل برنامه نویسی اندروید چه مهارتهایی باید داشته باشید؟

فروشگاه ساز اندروید چیست؟ 

 امروزه با پیشرفت کسب و کار های اینترنتی و اضافه شدن اپلیکیشن های اختصاصی، یک سری از شرکت ها اپلیکیشن خود را به صورت رایگان یا با مبلغی کم در اختیار کاربران و مشتریان خود قرار می دهند که بنام فروشگاه ساز اندروید شناخته می شود. همانطور که از اسمش پیداست به مدیریت و افزایش کارآمدی فروش اینترنتی از طریق گوشی های هوشمند کمک می‌کنند.

در فروشگاه ساز های اندروید همه چیز بصورت آنلاین در گوشی های هوشمند انجام می شود. پنلی در اختیار کسی که اپلیکیشن می خواهد قرار می گیرد که در وب سایت قابل مدیریت است تا بتواند کارهایی مانند مدیریت موجودی، حذف و اضافه کردن محصولات، پردازش پرداختی‌ها، محاسبه مالیات، انجام سفارش‌ها و موارد مشابه را انجام دهد و بقیه کاربران می توانند از طریق گوشی های هوشمند به این اپلیکیشن مانند سایر اپلیکیشن های نصب شده استفاده کنند.

مزایا فروشگاه ساز اندروید:

  • با حداقل ریسک و بدون متحمل شدن هزینه های سنگین می توانید یک اپلیکیشن فروشگاهی داشته باشید.
  • می توانید دموی اپلیکیشن های فروشگاهی را قبل از راه اندازی ببینید.
  • برای راه اندازی و طراحی اپلیکیشن خرید اینترنتی نیاز به زمان زیادی نیست چون همه چیز از قبل اماده است.
  • امکان بارگذاری سریع محصولات فراهم است.
  • داشتن محیط مدیریتی آسان و کاربرپسند این امکان را به کاربر می دهد که به سادگی بتواند اپلیکیشن خود را مدیریت کند.

همچنین بخوانید » بهترین دوره کاتلین

معایب فروشگاه ساز اندروید:

  • شاید در ظاهر هزینه راه اندازی و طراحی اپلیکیشن های اندروید فروشگاهی با پلتفرم های رایگان یا فروشگاه ساز اندرویدی پولی کم باشد، اما در بعدا باید هزینه های زیادی را خرج کنید. دلیل این موضوع هم این است که تیم توسعه دهنده آن ها حاضر نیستند هر توسعه ای را انجام دهند و برای توسعه فروشگاه اینترنتی خود، باید از یک متخصص و کدنویس کمک بگیرید!
  • برای فروشگاه های اینترنتی بزرگ که کاربران و ترافیک زیادی دارند و از طرف دیگر، سفارش های روزانه آن بسیار زیاد است اصلا مناسب نیست. یکی از معایب فروشگاه ساز های رایگان بهینه نبودن آن ها است و هنگامی که تعداد سفارش ها و ترافیک سایت زیاد شود، معمولا به مشکل مواجه می شوند.
  • برای سئو نمی توانید روی آنها حساب باز کنید چون ممکن است شما برای سئو اپلیکیشن فروشگاه ساز اندروید تحویل گرفته کلی خرج کنید و آن را روی یکسری کلمات بالا بیاورید و  در مرور زمان با پرداخت نکردن مبلغ یا عوض شدن ادرس فروشگاه ساز هر چیزی که در دسترس شما بود را نداشته باشید.
  • یکی از فکر های اشتباهی که رایج است این است که اول از برنامه فروشگاه ساز اندروید رایگان یا پولی استفاده کنم و بعد از اینکه فروشگاه رشد کرد ان را به سیستم های فروشگاه ساز پولی منتقل کنم! این دسته از کاربران فکر می کنند که این راه کار در هزینه های آنها صرفه جویی می کند اما واقعیت این است که انتقال محتوا از یک فروشگاه ساز رایگان به فروشگاه سازهای پولی امری بسیار مشکل است!
  • هر فروشگاه اینترنتی اطلاعات زیادی از کاربران و سفارش های آنها دارد! بنابراین لازم است تا برنامه فروشگاه ساز اندرویدی از امنیت بالایی برخوردار باشد تا جلوی راههای سرقت اطلاعات کاربران بسته باشد. یکی از مهمترین معایب فروشگاه سازهای اندروید رایگان امنیت پایین آنها است. اکثر این سیستم های اپن سورس هستند؛ البته اپن سورس بودن آن به معنای امنیت پایین نیست، اما چون برای امنیت آن کار خاصی انجام نشده است، معمولاً چنین سایت هایی از امنیت پایینی برخوردار هستند.

  • و…

همچنین بخوانید » با بهترین آموزش فلاتر برنامه‌های کاربردی موبایلی برای سیستم‌عامل‌های اندروید و iOS با یکبار خروجی بسازید. 

معرفی ۵ اپلیکیشن ساز فروشگاهی اندروید خارجی:

  • فروشگاه ساز موبایل اندرویدی GoodBarber
  • فروشگاه ساز موبایل اندریدی woocommerce
  • فروشگاه ساز موبایل اندروید اپن کارت opencart
  • فروشگاه ساز موبایلی اندروید پرستاشاپ PerstaShop
  • فروشگاه ساز موبایلی اندروید مجنتو Megento
  • فروشگاه ساز موبایلی اندروید Shopify

معرفی ۵ اپلیکیشن ساز فروشگاهی اندروید ایرانی:

  • فروشگاه ساز اندرویدی رایگان سازیتو
  • فروشگاه ساز اندرویدی آرتین وب
  • فروشگاه ساز موبایل ناپ کامرس
  • برنامه فروشگاه ساز اندروید پرسون
  • فروشگاه ساز اندروید کاموا

نتیجه گیری از نرم افزار فروشگاه ساز برای اندروید:

در مجموع اگر بخواهیم نتیجه بگیریم که یک نرم افزار فروشگاه ساز اندروید بهتر است یا برنامه نویسی شده کافیست نگاهی به اپلیکیشن های بزرگ و موفق بیاندازیم و آن ها را آنالیز کنیم که تا حد زیادی متوجه خواهیم شد که اپلیکیشن های برنامه نویسی شده مزایای بیشتری نسبت به نرم افزارهای فروشگاه ساز اندرویدی دارند. هر چند ممکن است هزینه های ابتدایی آن برای سازنده و ارائه دهنده اپلیکیشن سنگین باشد، اما اگر مسیر درستی در پیش بگیرد و خدمات خوب و حرفه ای به کاربر ارائه دهد، می تواند مخاطبان بیشتری را جذب کند و در آینده با روش های مختلف (مانند نظرسنجی برای سنجش سبک و سلیقه کاربران) این هزینه ها جبران شود و حتی بتواند در مسیر جهانی نیز قدم بگذارد.

برای ساخت اپلیکیشن فروشگاهی با برنامه نویسی چکار کنم؟  

همانطور که گفتیم ساخت اپلیکیشن موبایل فروشگاهی اندرویدی بخصوص در این موقعیت کرونا که اکثر کسب و کارها اینترنتی شده خیلی رواج یافته و هر شخصی روز خودش را با گوشی هوشمند بخصوص اندرویدی می گذراند. شما هم با یادگیری اندروید نویسی می توانید وارد یک شغل مدرن و درآمدزا شوید و از این راه چه به صورت حضوری و چه به صورت دورکاری کسب درآمد کنید.

بهترین محیط برنامه نویسی اندروید استفاده از نرم افزار اندروید استودیو (Android Studio) است و این محیط پیشنهاد گوگله و از نظر گوگل برای برنامه نویسی اندروید تایید شده است و آن را بخوبی پشتیبانی می کند.

بهترین زبان جاوا برای برنامه نویسی اندروید بخصوص برای افراد تازه کار است و دلایل زیادی برای این وجود دارد. اگر می خواهید درباره جاوا بدانید مقاله جاوا چیست را مطالعه کنید.

دوره پیشنهادی :

 این دوره نیاز به پیش نیاز دارد. دوره آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا در اندروید استودیو  پیش نیاز آن است.

آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اندروید دیجی کالا Digikala - سورس دیجی کالا php - برنامه نویسی اندروید دیجی کالا - فروشگاه ساز اندروید- سورس فروشگاه اندرویدالکامکو

همه دوره های آموزشی الکامکو

همچنین بخوانید: روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید


مقالات مرتبط با آموزش برنامه نویسی اندروید:

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

4 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
آرمین مظاهری
2 سال گذشته

هر کی میخواد حرفه ای کار کنه هیچ اپلیکیشن فروشگاهی اندروید که با فروشگاه سازها درست بشه بدرد نمیخوره

arsalan
3 سال گذشته

فروشگاه ساز برای اندروید اصلا بدرد نمیخوره اگه کسی می خواد واقعا و حرفه ای کار کنه باید بره سمت برنامه نویسی

پویا احمدی
پاسخ دادن به  arsalan
3 سال گذشته

من قبلا با یه فروشگاه ساز Android یه اپی داشتم خوب بود ولی برای یسری کارها کمی مشکل دار بود و یسری اختیارات دست خودم نبود.

samira
3 سال گذشته

مقایسه خیلی خوبی بود


This will close in 15 seconds