تاریخچه لوگو اندروید چیست؟ طراح لوگوی اندروید کیست؟ + عکس لوگو های اندروید

تاریخچه و طراح لوگو اندروید (Android Logo) - الکامکو

تاریخچه لوگو اندروید چیست؟ 

چه کسی لوگو اندرویدی را به شکل ربات سبز رنگ نمی شناسد؟ تقریباً همۀ ما با شکل آن آشنا هستیم. اما چقدر دربارۀ چگونگی طراحی و تغییراتی که در تمام این سال ها بر روی لوگوی اندروید ایجاد شده است، اطلاعات داریم؟ بدون شک آگاهی ما از این موضوع خیلی کم است! به همین دلیل ما در این سری از  مقالات آموزشی آموزشگاه الکامکو دربارۀ هر آنچه به تاریخچه لوگو شرکت اندروید مربوط می شود صحبت می کنیم.

لوگوی اندروید توسط چه کسی طراحی شد؟

طراح لوگوی اندروید کسی نیست جزء «ایرینا بلوک»؛ او که یکی از طراحان شرکت گوگل بود موفق شد در سال ۲۰۰۷ لوگو قدیمی اندروید را طراحی کند. او فاش کرد که لوگوی اندرویدی برای تبدیل شدن به یک نماد بین المللی طراحی شده است. طراحی لوگو نیاز به رابطه با نامش داشت، سپس تیم طراحان تصمیم گرفتند در ایجاد برخی از طرح ها ساده جستجوی خود را شروع کنند.

لوگوی اندروید توسط چه کسی طراحی شد؟ طراح لوگو اندروید | سایت آموزش اندروید الکامکو

وظیفه اصلی پیش روی ایرینا بلوک و همکارانش ایجاد چیزی بود که مصرف کنندگان به راحتی آن را تشخیص دهند. قرار بود لوگوی اندروید شکل یک ربات باشد، بنابراین ایرینا مجبور شد برای الهام گرفتن به دنیای داستان های علمی و فیلم های با مضمون فضایی برود. همچنین، پیکتوگرام (تصویر نگاشت) بدن زن و مرد نیز تأثیر بسزایی در ایجاد طرح لوگو اندروید داشت.

تا اینکه سرانجام تیم استفاده از شکل ربات با بدنی عضلانی و سر شبیه کاسه معکوس را انتخاب کرد. عنصر اصلی در طراحی لوگو اندرویدی یک ربات است که شامل یک نیم تنه چهار گوش، سر نیم دایره با دو آنتن روی آن و اندام هایی است که توسط میله هایی با انتهای گرد طراحی شده اند. ایرینا همچنین اشاره کرد که این لوگو قبل از اینکه به عنوان نماد اندروید معرفی شود، دستخوش تغییرات زیادی قرار گرفته بود. انتخاب رنگ سبز براساس مقدار استاندارد رنگ hex #A4C639 بود.

همچنین بخوانید: معرفی تمامی نسخه های اندروید (اولین تا آخرین نسخه اندروید)

تاریخچه لوگو های اندروید

از شروع کار اندروید تا به امروز تنها ۳ بار لوگو این سیستم عامل معروف گوگل تغییر کرده است. شکل لوگو از ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۴ تغییر نکرده بود، اما لوگو جدید اندروید در سال ۲۰۱۹ دوباره تغییر کرد. به هر روی می توانید روند تغییرات انواع لوگوهای اندروید را در تصویر زیر مشاهده کنید:

تاریخچه لوگو های اندروید - لوگو روی عکس اندروید - سایت آموزش برنامه نویسی موبایل الکامکو

ربات سبزِ بدون ادعای گوگل به طور تصادفی مورد علاقه مردم قرار گرفت. مردم و شرکت ها در سراسر جهان – حتی یک پارک تفریحی در کره شمالی! – آزادانه از طرح ربات استفاده کرده و باعث شدند شهرت لوگو سیستم عامل اندروید روز به روز بیشتر شود.

لوگو اندروید در سال ۲۰۱۴ تغییر کمی به خود دید. این ربات به جز رنگ سبز جدیدش، بدون تغییر باقی ماند. نام لوگو اندروید یعنی «android» نیز از یک فونت فضایی به طراحی مدرن و فراگیر تغییر شکل داده بود.

در همان سال، گوگل سازندگان گوشی همراه خود را ملزم به استفاده از صفحه عبارت «Powered by Android» کرد. به این ترتیب دیگر خبری از ربات سبز نبود و فقط فونت اندروید قابل مشاهده بود. در سال ۲۰۱۹ باز دیگر لوگو دستخوش تغییرات قرار گرفت.

پیشنهاد دوره » دوره آموزش دات نت کور مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته  

لوگوی جدید اندروید

به نظر می رسد تغییر لوگو در سال ۲۰۱۹ نقطه عطفی در تاریخ اندروید باشد. ربات کامل سال های ۲۰۰۷ و ۲۰۱۴ حالا تنها سَر خود را به همراه دارد و با نوشته اندروید در قسمت پایینش خودنمایی می کند. سَر ربات اندروید بیانگر مهمترین قسمت از طراحی اصلی است.

یک اصل محرکه در پشت طراحی جدید، مفهوم «فراگیری» است. این موضوعی است که به سال ۲۰۰۷ باز می گردد. لوگو ربات اصلی معنایی فراگیر داشت، یعنی بدون جنسیت یا ملیتی خاص! همانطور که ایرینا بلوک توضیح داد: «هیچ ارجاع فرهنگی به شخصیت ها یا شمایل های فرهنگی وجود ندارد.» اما گوگل احساس کرد می تواند جهانی تر فکر کند.

لوگوی جدید اندروید - لوگو قدیمی اندروید - آموزش برنامه نویسی اندروید elecomcoرنگ سبز جدید برخی از تُن های رنگ آبی را در خود جای داده است. سیدنی توماشو، پیشرو گوگل در زمینه برند و خلاقیت اندروید می گوید: « برای افرادی که دارای اختلالات بینایی مربوط به رنگ هستند، رنگ جدید لوگو اندروید بهتر عمل می کند. همچنین سِت کردن این رنگ با رنگ های دیگر راحت تر است.» رنگ سبز براساس مقدار استاندارد hex #3ddc84 است.

لوگوی جدید نیز از انسجام بیشتری برخوردار است. برای اولین بار لوگو اندروید هم از یک نماد (سَر ربات) و هم از یک علامت کلمه (متن android) تشکیل شده است. پیش از این، این دو به صورت موازی و به گونه ای جدا از هم استفاده می شدند.

گمانه زنی ها درباره عکس لوگو اندروید

وقتی صحبت از روند ایجاد یکی از شناخته شده ترین علائم تجاری در جهان می شود، گمانه زنی های مختلف نیز وارد میدان می شود. یکی از این گمانه زنی ها می تواند یک مدل ساده از ربات R2D2 از جنگ ستارگان باشد.

مشهورترین فرضیه مربوط به ربات اندروید به یکی از شخصیت های Gauntlet: The Second Encounter، یک بازی رایانه ای معروف در اواسط دهۀ ۹۰ اشاره دارد. این شخصیت از قضا اندروید نامیده می شد و شکل آن نیز به لوگوی فعلی شباهت داشت. شکل بدن و آنتن های تقریباً یکسان هستند، تنها چیزی که آنها را متفاوت می کند رنگشان است.

عکس لوگو اندروید - android logo - سایت اندروید الکامکو

ایرینا بلوک، طراح لوگو اذعان کرد که او می خواسته نمادی جهانی ایجاد کند که در سراسر دنیا قابل تشخیص باشد. تنها دستورالعملی که وی قبل از انجام این کار دشوار دریافت کرد، نیاز به یک ربات بود. بلوک انکار نمی کند که او تقریباً در تمام تصاویر روبات ها به دنبال الهام بود اما در پایان او از تجسم ساده یک زن و مرد استفاده کرد.

همانطور که می بینید، او واقعاً موفق بود زیرا لوگو اندروید به نمادی بین فرهنگی از محصولی تبدیل شده است که در سطح جهانی شناخته می شود. این لوگو به خوبی افراد را یاد اندروید و دنیای عظیم این سیستم عامل پُرکاربرد میندازد.

کلام آخر درباره لوگو سیستم عامل اندروید

۱۲ سال پس از آغاز به کار اندروید، ربات سبز دیگر نماینده تنها سیستم عامل اندروید نیست! بلکه اکنون نمادی الهام بخش از یک فرهنگ در دنیای دیجیتال است. در لوگوی اندروید هیچ تظاهری وجود ندارد و همه چیز در سادگی خلاصه شده است. اما تغییرات لوگو در تمام این سال ها نشان از این دارد که گوگل همچنان بر سَریر قدرت فنآوری جهان تکیه زده است.

نظر شما در مورد لوگوهای اندروید چیست؟ از کدام یکی بیشتر خوشتان می آید؟ آیا باز هم در آینده تغییر خواهد کرد؟


پیشنهاد برای یادگیری برنامه نویسی اندروید برای ساخت انواع اپلیکیشن و درآمدزایی از آن

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش اندروید استودیو پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده و شروع برنامه نویسی اندروید نیاز به پیش نیازی هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش طراحی نرم افزار اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا و اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره آموزش پروژه محور کاتلین

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش کاتلین | کاتلین بهتر است یا فلاتر | کاتلین بهتر است یا جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره متخصص اموزش اندروید

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره آموزش پروژه محور فلاتر 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی دارت 
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی با فلاتر
  9. بخش نهم : آموزش طراحی اپلیکیشن فروشگاهی با فلاتر

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت ری اکت و نیتیو | آینده و بازار کار فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش رایگان فلاترنصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت | طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس | یادگیری فلاتر

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

4 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
sodii
2 سال گذشته

لوگوی اندروید رو دوست دارم حس هوشمند بودن بهم میده هه

damoon
2 سال گذشته

لوگو اندرویدی شبیه ازین سطل زباله هایی که قبلنا توی پارک ها بده هست خخخ

negar beheshti
3 سال گذشته

لوگوی اندروید واقعا برازنده این برنده همه چیز تمومه

پاسخ دادن به  negar beheshti
3 سال گذشته

دقیقا


This will close in 15 seconds