آموزش روش های نصب برنامه اندروید روی گوشی یا تبلت

روش های آموزش نصب برنامه اندروید - آموزش اندروید الکامکو

وقتی شما یک گوشی جدید اندرویدی می خرید یکسری برنامه های اندروید پیشفرض روی آن نصب هستند که می توانید آنها را با توجه به سلیقه خود روی صفحه گوشی تان مرتب کنید. ولی معمولا شما به همین برنامه های نصب شده اندرویدی پیشفرض اکتفا نمی کنید و دوست دارید برنامه های موردنظر خودتان را روی آنها نصب کنید. چون حتی اگر بهترین و گرانترین گوشی اندرویدی را هم داشته باشید، بدون نصب برنامه های اندرویدی مناسب کار زیادی نمی توانید انجام دهید. نصب برنامه اندروید جدید آسان است و ما در این مطلب می خواهیم شما را با آنها آشنا کنیم. این مطلب از مقاله الکامکو را تا آخر بخوانید تا با همه روش های نصب اپلیکیشن های اندرویدی آشنا شوید.

سیستم عامل اندروید یکی از بهترین سیستم عامل هایی است که هم در ایران و هم در خارج از ایران پرطرفدارترین است. این سیستم عامل از نرم افزار های بسیار زیادی پشتیبانی می کند که می توانید آنها را با توجه به انتظاراتی که از دستگاه اندرویدی خود دارید نصب کنید. روش های مختلفی برای نصب برنامه های اندرویدی وجود دارد که در این قسمت می خواهیم آنها را به شما معرفی کنیم:

روش های نصب برنامه اندروید: 

  1. نصب برنامه اندروید از Google Play

  2. نصب برنامه اندروید از منابع نامعلوم

  3. نصب برنامه اندروید بصوت مستقیم با داشتن فایل APK

۱- مراحل نصب برنامه های اندروید از گوگل پلی (Google Play)

Google Play مارکت اندروید رسمی گوگل برای پیدا کردن و دانلود برنامه های اندروید است و فرآیند نصب برنامه های جدید در آن خیلی ساده است. وقتی گوشی یا تبلت اندرویدی را تازه می خرید برنامه Google Play بصورت پیشفرض روی آن نصب است و وقتی نیاز به داشتن یک برنامه اندروید برای نصب روی گوشی تان دارید، بهتر است اول از همه این روش را انتخاب کنید چون بهترین و امن ترین روش برای نصب اپلیکیشن های اندرویدی است. در گوگل پلی امنیت بالاست چون توسعه دهندگان و در واقع افراد برنامه نویس اندروید همه اپلیکیشن ها را قبل از قرار دادن در این فروشگاه بررسی می کنند و پس از اطمینان از سالم بودن فایل ها آنها را برای دانلود دراختیار کاربران قرار می دهند.

مراحل نصب برنامه اندروید از طریق گوگل پلی:

  1. برای استفاده از گوگل پلی ابتدا یک Gmail (جیمیل) بسازید.
  2. حالا در گوشی تان وارد Setting (تنظیمات) > Accounts (حساب ها) خود شوید.
  3. اینجا اکانت گوگل خود را وارد کنید و به گوگل لاگین کنید.
  4. برای نصب برنامه در اندروید از طریق گوگل پلی کافی است این اپلیکیشن را باز کنید.
  5. سپس در نوار بالای صفحه نام برنامه ای دلخواهتان را جستجو کنید.
  6. سپس در لیست نمایش داده شده برنامه ای مورد نظرتان را انتخاب کنید.
  7. با انتخاب گزینه install (نصب) فرآیند دانلود اپلیکیشن آغاز می شود.
  8. برای بروزرسانی هم می توانید همین روند را تا مرحله ۳ انجام دهید و وقتی نسخه جدیدی از اپ در دسترس باشد در مرحله ۴ بجای install گزینه update (بروزرسانی) به شما نمایش داده می شود.

همچنین بخوانید: معرفی همه نسخه های اندروید

۲- نصب برنامه اندروید از منابع نامعلوم 

اندروید یک پلت فرم منبع باز است به همین دلیل گزینه های بیشتری نسبت به چیزی مانند iOS دارید. یکی از این گزینه ها امکان نصب برنامه های شخص ثالث خارج از فروشگاه Google Play است.

هدف از ساخت نرم افزارهای اندرویدی انتشار آنها در گوگل پلی است و توصیه می شود از نصب فایل هایی با منابع نامشخص خودداری نمایید. برنامه هایی که از سایت های ناشناس دریافت می کنید ممکن است حاوی باگ یا بد افزار هایی باشند و امنیت دستگاه شما را به خطر بیاندازند. در نتیجه نصب برنامه ها بدون استفاده از گوگل پلی روشی نیست که توصیه شود، زیرا Play Store اقدامات امنیتی زیادی دارد. ولی با این حال، به هر دلیلی ممکن است بخواهید برنامه ای را از جای دیگری نصب کنید.

مراحل نصب اپلیکیشن اندروید از طریق منابع ناشناس:

  1. برای این کار ابتدا به بخش Security (امنیت) در گوشی بروید و گزینه Unknown Sources (نصب برنامه های ناشناخته) را فعال کنید.
  2. حالا می توانید هر نرم افزاری را روی گوشی خود نصب کنید. تنها کافیست فایل مورد نظر را دانلود کنید و سپس با کلیک روی گزینه Install آن را نصب کنید.

همچنین بخوانید: معرفی بهترین آنتی ویروس های اندرویدی

۳- نصب برنامه اندروید بصوت مستقیم با داشتن فایل APK

این روش هم جزو شماره ۲ یعنی نصب از منابع ناشناس محسوب می شود. در بعضی موارد ممکن است برای نصب برنامه اندروید یک فایل APK که پسوند برنامه های اندرویدی است را داشته باشید و می خواهید آن را مستقیما بدون اینکه به فروشگاه گوگل پلی بروید نصب کنید.

مراحل نصب اپلیکیشن های اندروید از طریق مستقیم

  1. فایل apk مورد نظر را را از کارت حافظه یا گوشی خود باز کرده و انتخاب کنید.
  2. روی install کلیک کرده و فایل .apk را نصب کنید.

همچنین بخوانید: نصب برنامه های اندروید روی ویندوز ۱۱ 

۴- نصب برنامه اندروید بصوت مستقیم از طریق مارکت های اندروید دیگر بجز Google Play

این روش هم جزو شماره ۲ یعنی نصب از منابع ناشناس محسوب می شود یعنی نصب برنامه های اندروید از طریق فروشگاه های برنامه شخص ثالث نسخه های ایرانی مشابه گوگل پلی ( مانند کافه بازار، مایکت و …) نسخه های خارجی مشابه گوگل پلی (F-Droid،App Amazon و …) انجام می شود.

نتیجه گیری از نصب اپلیکیشن های اندروید

روش های مختلفی برای نصب اپلیکیشن های اندروید وجود دارد با خواندن این مطالب بالا الان باید بتوانید برنامه ها را از گوگل پلی، بصورت مستقیم و از فروشگاه های برنامه شخص ثالث نصب کنید.


علاقمند به یادگیری اندروید هستید؟ دوست دارید به یک برنامه نویس حرفه ای تبدیل شوید؟ دوست دارید شغل دوم داشته باشید؟ دوست دارید در خونه در امدزایی از یک شغل مدرن و درامدزا داشته باشید؟ دوره زیر مخصوص شماست. 

چطوری می تونم این دوره آموزش برنامه نویسی اندروید رو بخرم؟ 

این دوره نیاز به پیش نیاز ندارد. تمامی مفاهیم از صفر تا صد یعنی از سطح مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود.

آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید

همه دوره های آموزشی الکامکو | همه دوره های برنامه نویسی جاوا اندروید


مقالات مرتبط با آموزش برنامه نویسی اندروید:

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

2 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
مژگان احمدی
1 سال گذشته

نصب برنامه اندروید از Google Play بهترین روش نسبت به بقیه ها هست

زیبا مقدم (پشتیبانی)
پاسخ دادن به  مژگان احمدی
1 سال گذشته

صد درصد

فهرست