گرافیک اندروید چیست و چرا برای کاربران اپلیکیشن ها اهمیت دارد؟ قیمت طراحی گرافیک اندروید به چه عواملی بستگی دارد؟ چرا باید به عنوان یک برنامه نویس اندروید، دوره طراحی گرافیکی اندروید را آموزش ببینید؟ اینها مواردی هستند که در مطلب از مقالات آموزش برنامه نویسی اندروید سایت الکامکو میخواهیم به آنها بپردازیم و در نهایت سرفصل های دوره آموزش طراحی گرافیک اپلیکیشن های اندرویدی را همراه با لینک خرید دوره به شما معرفی می کنیم.
گرافیک اندروید چیست ؟
طراحی گرافیک اپلیکیشن اندروید که با نام UI یعنی رابط کپیشاربری هم شناخته می شود یعنی ساخت اپلیکیشنی که از هر نظر دارای استانداردهای گرافیکی برای هر چه کاربرپسندتر کردن اپ برای کاربران باشد و دارای ظاهر خوبی باشد.
طراحی گرافیک اپلیکیشن اندروید چیست؟
هر اپلیکیشن با هر زبانی که نوشته شود شامل دو قسمت می باشد:
- ظاهر خوبی داشته باشد: بخشی از این قسمت با کدنویسی به زبان XML و قیمت دیگر آن با تخصص در گرافیک اندروید کامل می شود. یعنی اگر از گرافیک در اندروید چیزی ندانید نمی توانید ظاهر اپلیکیشن را درست کنید حتی با کدنویسی!
- عملکرد خوبی داشته باشد: این قسمت با کدنویسی خوب تامین می شود.
ما در این مطلب با شماره ۱ یعنی اینکه بتوانید ظاهر اپلیکیشن را طراحی کنیم کار داریم.
اهمیت طراحی گرافیک اپلیکیشن برای کاربران
- وقتی شما قصد خرید از مغازه داران را دارید، معمولا مغازه ای که لوکس تر و دارای ویترین و دکوراسیون بهتر و کلا آب و رنگ بهتری دارد نظر شما را جلب می کند و وارد مغازه می شوید. برنامه نویسی موبایل هم همینطوری است. هر چقدر اپلیکیشن مورد نظر جذابتر باشه کاربران بیشتری جذب آن می شوند.
- وقتی طراحی گرافیک اپلیکیشن جالب و خوب باشد، کاربران بعد از ورود براحتی می توانند با آن تعامل برقرار کنند و سریعتر آن را یاد بگیرند. در غیر اینصورت مشتری ترجیح می دهد از برنامه خارج شده و یا حتی آن را پاک کند.
- زمانیکه این طراحی حرفه ای باشد فضای اپ را دلنشین تر و جذاب تر خواهد کرد.
- وقتی کار کردن با اپلیکیشن آسان باشد، این به برند شدن اپ شما در مدت زمان کمی کمک می کند و نتیجه این است که کاربران بیشتری از آن استفاده خواهند کرد.
- اپلیکیشن شما به یک اپ خاص و منحصر به فرد تبدیل خواهد شد وکاربران مدت زمان بیشتری را در آن سپری خواهند کرد و این به وفادار ماندن مشتریان به اپلیکیشن کمک می کند.
- اگر کاربران از اپلیکیشن شما راضی باشند شک نکنید آن را به دیگرا معرفی خواهند کرد و این باعث می شود تا از رقیبان خود جلو بفتید.
همچنین بخوانید » با بهترین آموزش فلاتر برنامههای کاربردی موبایلی برای سیستمعاملهای اندروید و iOS با یکبار خروجی بسازید.
چرا داشتن ظاهری زیبا در طراحی اپلیکیشن مهم است؟
چون اولین برخوردی که کاربر با اپلیکیشن می کند از مرحله بعد از نصب، ظاهر اپلیکیشن است که با آن روبرو می شود و باید در همین اولین برخورد حس و حال خوبی را به او بدهد و این امکان هم وجود دارد که اگر از گرافیک اپلیکیشن خوشش نیامد ممکن است اپلیکیشن را ترک کند و دیگر از ان استفاده نکند حتی اگر فرض کنیم آن اپلیکیشن عملکرد بالایی داشته باشد. همچنین بخوانید: راهنمای آموزش طراحی اپلیکیشن های اندرویدی
برای طراحی گرافیک برنامه اندروید چه مراحلی باید طی شود؟
مراحلی کلی که باید برای طراحی گرافیک برنامه اندروید طی شود به صورت زیر می باشد:
- کسب و کاری که می خواهید طراحی گرافیک اندروید ان را انجام دهید را بررسی و آنالیز کنید. مثلا از چه رنگ سازمانی در کارهای خود استفاده می کنند، پرسونای مخاطبین آنها چیست؟ چه افرادی با این اپلیکیشن قرار است کار کنند؟ و موارد این چنینی را بررسی کنید.
- نیازسنجی عامل مهم دیگر در مراحل طراحی گرافیک در اندروید است و باید متناسب با نیازهای منحصر به فرد هر گروه مصرف کننده و بازار هدف باشد.
- قبل از اینکه وارد مرحله عملی شوید، چیدمان را طوری بچینید که کاربر به آسانی بتواند به بخش های مختلف اپلیکیشن دسترسی داشته باشد و راحت کار کند.
- قبل از نسخه نهایی، نسخه ای را به مشتری بدهید تا بازخورد و نظر مشتری در مورد اپلیکیشن را بدانید و ظاهر آن از نظر او هم مورد بررسی قرار گیرد.
- در نهایت اپلیکیشنی کاربرپسند تحویل مشتری داده خواهد شد.
پیشنهاد دوره » دوره آموزش دات نت کور مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته
برخی از نکات طراحی گرافیک اندروید :
استفاده از ترکیب رنگ های مناسب در طراحی گرافیکی اپلیکیشن اندروید:
اگر شما اپلیکیشنی طراحی کنید که عملکرد خیلی خوبی دارد ولی رنگ بندی مناسبی نداشته باشد و تو ذوق کاربر بزند، شک نکنید انرژی که برای عملکرد اپ گذاشتید بی فایده خواهد شد چون از همین اول امتیاز منفی را کسب کردید!
پس سعی از رنگ های جذاب و مدرن استفاده کنید که کاربر پسند باشد نه سلیقه شخصی شما! برای یادگیری این علم بهتر است اطلاعات خود را بالا ببرید و مطالعاتی در زمینه ترکیب رنگ، روانشناسی رنگ ها و شیوه های جدید طراحی انجام دهید.
در گوگل بنویسید لول کالر یا lol color می بینید که کلی سایت برای شما می آورد. اینها پالت های رنگ آماده ای هستند که بر اساس استاندارهای خاصی طراحی شده اند و در اختیار شما قرار دارند تا بتوانید از ترکیب رنگ درستی در قالب طراحی گرافیک اندروید یا حتی طراحی سایت خود استفاده کنید.
یا مثلا می توانید از سایت هایی مثل پالت رنگ متریال دیزاین استفاده کنید.
استفاده از فونت مناسب برای طراحی گرافیکی اپلیکیشن اندرویدی :
فونت یکی از راه های ارتباطی مهم دیگر در گرافیک اندروید با کاربران است که تاثیر زیادی روی استفاده از اپلیکیشن دارد. پس از فونت هایی استفاده کنید که زیبا ولی در عین حال خواندن آنها ساده باشد. هیچوقت از فونت های آماده و پیشفرض استفاده نکنید و سعی کنید فونتی که برای اپ خود در نظر می گیرید مطابق با ظاهر و موضوع اپلیکیشن شما باشد.
همچنین بخوانید » دوره آموزش کاتلین پروژه محور از صفر تا صد
تصمیم گیری را برای کاربر در استفاده از اجزای اپلیکیشن ساده کنید
در طراحی گرافیک با اندروید اینطوری نباشد وقتی کاربر وارد صفحه ای از اپلیکیشن می شود کلی تبلیغات یا پاپ آپ یا لینک و هرچیزی که کاربر را از مسیر اصلی هدفی که داشت دور می کند باز شود چون هرچه قدر گزینه های رابط کاربری بیشتری به کاربر ارائه دهید، تصمیم گیری برای او دشوارتر می شود. بعد از یادگیری این دوره آموزش گرافیک اندروید این مورد را پروژه خود پیاده سازی کنید.
کار هر یک از اجزا را بصورت کامل برای کاربران واضح کنید
در اجرای گرافیک ساخت برنامه اندروید بسیاری از تعاملاتی که اپلیکیشن با کاربر برقرار می کند پیامدهای مختلفی دارد: مثلا کلیک روی یک دکمه می تواند به معنای پرداخت هزینه، پاک کردن و … باشد و در چنین لحظه ای اگر دقیقا مثلا کار دکمه را از قبل برای کاربر تعیین نکرده باشید زدن روی دکمه همراه با اظطراب خواهد بود. بنابراین حتماً قبل از انجام این کار، به کاربران اطلاع دهید که چه اتفاقی قرار است بیفتد. این کار را می توانید از طریق طراحی خوب انجام دهید.
برجسته کردن: مثلا دکمه ای که برایتان مهم تر است و کار اصلی را انجام می دهد و می خواهید به کاربر هم این موضوع را بفهمانید برجسته یا رنگی کنید.
استفاده از اشکال: از آیکن های مشخص برای هر دکمه استفاده کنید. مثلا اگر قرار است با زدن دکمه چیزی پاک شود بهتر است یک آیکن سطل زباله داشته باشد یا مثلا از علامت به علاوه برای دکمه ای که کار اضافه کردن را انجام می دهند استفاده کنید.
انتخاب رنگ های عام و مفهمومی: مثلا دکمه سبز برای جلو رفتن و قرمز برای توقف کردن و …
تاییدیه گرفتن از کاربر برای اقدامات برگشت ناپذیر: برای اقداماتی که کاربر با زدن آن مثلا اطلاعاتی پاک می شود منطقی است که در مورد اطمینان آنها مطمئن شوید.
اشتباهات را پیش بینی کنید و آنها را به کاربر اطلاع دهید
مردم اشتباه می کنند، اما نباید (همیشه) عواقب آن را متحمل شوند. برای کاهش تأثیر خطاهای انسانی دو روش وجود دارد:
- قبل از وقوع اشتباهات جلوگیری کنید
- راه هایی برای رفع آنها بعد از وقوع ارائه دهید
احتمالا تابحال فرم های آنلاین را پر کردید که مثلا اگر کاربری فیلدی را پر نکند به او هشدار می دهد یا دکمه ها غیر فعال می شوند.
یا مثلا پنجره های باز شو را هنگام خرید آنلاین دیدید که از کابران می پرسند مثلا می خواهید واقعا این محصولات را از سبد خرید خودتان حذف کنید؟
جلوی اشتباهات را گرفتن بهتر از رفع آنها بعد از وقوع است و دلیل این است که کاربر با رضایت خودش آن کار را انجام می دهد و روی دکمه “بعدی” یا “ارسال” می زند. این چیزی است که شما به عنوان یک طراح باید پیغام های دقیق را در زمان های مناسب به کاربران بگویید.
سریع بازخورد عمل انجام شده را به کاربر بدهید
در دنیای واقعی، محیط به ما بازخورد می دهد. ما صحبت می کنیم و دیگران پاسخ می دهند. در دنیای دیجیتالی هم همینطور است. کاربر دوست دارد به محض اینکه حرکتی در اپلیکیشن انجام داد از موفق بودن یا عدم موفق بودن آن اطمینان حاصل کند و شما به عنوان طراح باید این موضوع را با باز شدن پنجره هایی در زمانی سریع به کاربر بگویید وگرنه کاربر نمی داند چی شده و ممکن است صفحه را دوباره بارگذاری کند یا کلا از اپلیکیشن خارج شود.
به دقت در مورد جایگذاری و اندازه عناصری که در اپلیکیشن می گذارید فکر کنید
بر اساس قانون Fitts که به طور گسترده در تجربه کاربر (UX) و رابط کاربری (رابط کاربر) طراحی شده است گفته می شود: اندازه و فاصله شیء با کاربر در مدت زمان دسترسی و کارآیی آن موثر است.
به عبارت دیگر: هرچه چیزی نزدیکتر و یا بزرگتر باشد، سریعتر می توانید مکان نما (یا انگشت) خود را بر روی آن قرار دهید. این بدیهی است که انواع مختلفی را برای تعامل و تکنیک های طراحی رابط کاربر در بر دارد، اما سه مورد از مهمترین آنها عبارتند از:
دکمه ها و سایر “اهداف کلیک” (مانند آیکون ها و لینک های متنی) را به اندازه کافی بزرگ کنید تا به راحتی قابل مشاهده و قابل کلیک باشد. این امر به ویژه در مورد تایپوگرافی، منوها و سایر لیست لینک ها بسیار مهم است، زیرا فضای کافی باعث نمی شود افراد بارها و بارها روی لینک های اشتباه کلیک کنند.
دکمه های معمول ترین کارها را بزرگتر و برجسته تر کنید.
پیمایش (و سایر عناصر بصری تعاملی رایج مانند نوارهای جستجو) را در لبه ها یا گوشه های صفحه قرار دهید.
استانداردها را نادیده نگیرید
طراحان با داشتن ایده های مختلف و خلاقانه، تمایل دارند که چیزها را از نو اختراع کنند و طراحی گرافیک اندروید جدید ی را رقم بزنند اما این همیشه بهترین ایده نیست.
چرا ضرورت طراحی گرافیک اندروید استاندارد در این مورد اهمیت دارد؟ وقتی چیزی برای مردم جا میفته زیاد تمایل به جابجایی یا فکر کردن در مورد جدید بودن آن ندارند فقط در صورتی این تغییرات را ایجاد کنید که باعث بهبود استاندارد قبلی باشه نه بدتر از آن و فقط صرفا بخاطر نو بودن دست به چنین کاری نزنید.
یادگیری رابط های کاربری اپلیکیشن خود را ساده نمایش دهید
منطقی است که هر چیزی ساده تر باشد، به یاد آوردن آن در کوتاه مدت آسان تر است. بنابراین ، در صورت امکان، تعداد مواردی را که فرد باید بخاطر بسپارد برای استفاده موثرتر از رابط کاربری خود محدود کنید. با تقسیم اطلاعات، یعنی شکستن آنها به قطعات کوچک و قابل هضم، می توانید این کار را تسهیل کنید.
استفاده از نرم افزارهای مناسب برای طراحی گرافیک اپلیکیشن :
نرم افزار ادوبی فتوشاپ (Adobe Photoshop) :
ادوبی فتوشاپ (Adobe Photoshop) نرم افزاری حرفه ای برای ویرایش عکس است و شما می توانید عکس هایی که می خواهید از گرافیک اندروید خود استفاده کنید را اینجا ویرایش کنید.
نرم افزار ادوبی ایکس دی (Adobe XD) :
ادوبی ایکس دی Adobe XD مخفف adobe experience design یک نرم افزار برای طراحی تجربه کاربری و رابط کاربری مبتنی بر تصاویر وکتور برای برنامه های تحت وب و موبایل است که توسط شرکت Adobe توسعه و انتشار داده شده است. اولین نسخه رسمی این برنامه در ۲۸ ژانویه سال ۲۰۱۹ منتشر شد و برای سیستم عامل های ویندوز و macOS در دسترس است.
البته نسخه هایی برای iOS و Android برای کمک به پیش نمایش نتیجه کار به صورت مستقیم در گوشی موبایل وجود دارد. این برنامه مناسب برای طراحان ux و ui می باشد که می توانند در آن اقدام به طراحی واسط کاربری و ساخت Prototype (نمونه سازی) کنند. چون خیلی از کارفرماها دوست دارند قبل از اینکه اپلیکیشن آنها آماده شود یک پیش نمایشی ببیند.
در این دوره طراحی UI و UX اندروید با محیط کار این نرمافزار آشنا می شوید و همینطور بعضی از پروژه ها را در این محیط طراحی می کنیم. همچنین به شما آموزش می دهیم که چگونه صفحه طراحی شده در محیط Adobe XD را به اندروید استودیو منتقل کنید.
همچنین بخوانید: آشنایی با ابزارهای رابط کاربری
قیمت طراحی گرافیک اندروید به چه عواملی بستگی دارد؟
- قیمت طراحی گرافیکی اندروید که توسط طراح انجام شود بستگی به تخصص و تجربه او دارد.
- قیمت طراحی گرافیک اندروید تئوریک و عملی همچنین بستگی به زمانی که طراح صرف آن می کند دارد.
- قیمت طراحی گرافیکی اندروید همچنین بستگی به این دارد که از چه قابلیت ها وخلاقیت هایی در این روند استفاده شده است.
- نوع اپلیکیشن (بازی، فروشگاهی، خبری و … ) خیلی در قیمت طراحی گرافیک اندروید تاثیر گذار است. اپلیکیشن ها انواع مختلفی دارند که هر کدام امکانات و طراحی های خاص خودشان را دارند. ممکن است یک اپلیکیشن خیلی ساده باشد و هزینه کمتری را شامل شود، یک نوع اپلیکیشن هم می تواند بسیار پیچیده باشد و از طراحی های گرافیکی و انیمیشن های بیشتری استفاده شود در نتیجه هزینه بیشتری صرف آن خواهد شد.
همچنین بخوانید : ساختار انواع اپلیکیشن های موبایل
چرا باید به عنوان یک متخصص اندروید، دوره طراحی گرافیکی اندروید را آموزش ببینید؟
طراحی گرافیکی جزئی از طراحی UI است که تاثیر زیادی در ظاهر اپلیکیشن می گذارد و اگر شما به عنوان برنامه نویسی اندروید تجربه ای در این زمینه ندارید حتما بفکر یادگیری آن باشید.
یا اگر فردی هستید که برنامه نویسی اندروید بلدید و می خواهید اپلیکیشن خود یا مشتری را راه اندازی کنید ولی تخصصی در زیباتر شدن اپلیکیشن ندارید حتما از یک فرد متخصص کمک بگیرید و اگر چنین امکانی برای شما وجود ندارد و یا اصلا نمی خواهید پروژه را برون سپاری کنید.
بعضی شرکت ها و تیم ها هستند که طراح گرافیک اندروید ندارند در نتیجه از نمونه کارها و ساختارهای آماده استفاده می کنند و کاری بی کیفیت را به مشتری تحویل می دهند و بعد از مدتی یا با نارضایتی مشتریانی که اپلیکیشن را سفارش داده بودند مواجه می شوند و بخاطر همین اکثر شرکت ها سعی می کنند طراح گرافیک اندروید داشته باشند.
این دوره آموزشی طراحی UI و UX مخصوص شماست. اگر این دوره را یاد بگیرید می توانید به عنوان سمت “طراح گرافیک اندروید” در شرکت ها و تیم هایی که به این فیلد نیاز دارند استخدام شوید.
سرفصل های دوره طراحی گرافیک اپلیکیشن های اندرویدی
- صفر تا صد طراحی متریال دیزاین
- آشنایی با View ها و Block ها در رابط کاربری اندروید (UI)
- صفر تا صد پیاده سازی مفاهیم UX
- طراحی کاربرمحور (User Centered Design)
- مفاهیم و اصول تایپوگرافی
- روانشناسی رنگ ها
- مدیریت استایل ها و تم ها
- انواع فیلدهای Input و اسکرول ها
- انواع انیمیشن ها
- انواع Transition ها
- آموزش کار با فیلتر های رنگی
- آموزش کار با سایه ها و ترکیب تصاویر
- آموزش کامل ConstraintLayout و طراحی با آن
- بررسی تمامی ویوها و کنترل های موجود در اندروید
- معرفی کامل رابط کاربری (User Interface)
- آموزش کامل تمامی ویژگی (Property) های مختلف
- آموزش نرم افزار محبوب Adobe XD
- آموزش انواع راه های ارتباطی بهتر با کاربر
- طراحی تعاملی یا responsive
- استفاده از تست و بهبود UI
- حفظ سادگی در UX/UI
- بررسی فرآیندهای طراحی UX, UI
- آموزش Wirefirming
- جایگاه کاربران در طراحی تجربه کاربری
- فرضیه های طراحی و تجزیه و تحلیل داده
- دستور العمل هایی برای افزایش کیفیت طراحی
- تکنیک ها و روش های مختلف جذب کاربر
- روانشناسی تخصصی تجربه کاربری و هدایت بصری
- بررسی سبکهای مختلف طراحی
- طراحی اتومی (Atomic design)
- منابع مختلف مورد نیاز طراحان
- تکنیکهای به وجودد آوردن تایپوگرافی
- آموزش ایجاد اشکال مختلف در اندروید
- آموزش ساخت اشکال زنده
- ساخت شیپ های سفارشی
- طراحی صفحات فرود
- آموزش برقراری تعادل بین متون و تصاویر
- ساخت انواع دکمه های فلت و ۳ بعدی
- ساخت دکمه های متحرک و انیمیشنی
- معرفی محیط کار و آشنایی با نرمافزار Adobe XD
- آموزش کامل کار با تصاویر و افکتها
- ارائه پیشنمایش کار
- ایجاد اتوماتیک انیمیشن
- ساخت دکمه سوئیچ حرفه ای
- گام های اصلی حرکت به سمت خلاقیت
- ضمیرها،روش ها و مهارت های لازم برای تفکر در خلق طراحی
- آموزش تکنیک های تجسم عینی
- مسئولیت های طراح تجربه و رابط کاربری
- معرفی منابع الهام گیری
- ترفندهای گوگل
- روش های مختلف تشخیص ایدههای عالی
- طراحی بر اساس نگاه کاربر
- گرافیک حرفه ایی
- Motion In UI
- روش های درگیر کردن مخاطب
- بررسی مکان های مناسب استفاده از انیمیشن
- استفاده از عکس های با فرمت SVG در اندروید استودیو
- درک نیاز های واقعی کاربران
- فوت و فن های کوزه گری در طراحی UX
- افزایش وفاداری مشتریان با طراحی UX
- افزودن زیبایی چشم گیر به اپلیکیشن ها
- ساخت لایه های واکنش گرا
- استفاده از API های گرافیکی اندروید
- راه اندازی فضای کاری
- ایجاد انواع منو
- نمونه سازی
- معرفی سایت های مختلف طراحی
- ساخت ویو های سفارشی
- ساخت انواع دیالوگ سفارشی
- ایجاد انیمیشن در دیالوگ ها
- شبیه سازی ایجاد آیکون قلب با دبل کلیک مانند اینستاگرام
- ساخت تایمر حرفه ای بدون استفاده از کتابخانه
- ساخت شبیه ساز رادار
- کار با Canvas و طراحی ویو های سفارشی
- طراحی تعاملی
- فرایند طراحی UX
- اصول طراحی UX
- طراحی سبک و ساده
- بررسی تفاوت طراحی UI UX اندروید
- عناصر عمومی UI در اندروید
- تقویت UX در پروژه ها
- پروتوتایپ
- بهترین ابزارهای طراحی و پروتوتایپ
- صفر تا صد دیزاین یک محصول تا تجربه کاربری
- تاریخچه تجربه کاربری (تجربه کاربری گوشی)
- محقق تجربه کاربری – UX Researcher
- درک نیازهای کاربران
- بخش بندی کاربران
- تحقیق کاربر (User Research)
- تفاوت تجربه کاربری با کاربرد پذیری
- آنتی UX
- استراتژی های طراحی فرم در موبایل
- انتخاب معیارهای مناسب برای تجربه کاربری
- بررسی تضاد و یکنواختی در طراحی
- هارمونی در طراحی رابط کاربری گوشی
- و بسیاری موارد دیگر درباره آموزش UI اندروید و آموزش UX اندروید
live_tvجزئیات دوره حرفه ای آموزش طراحی گرافیک با اندروید در الکامکو
در این دوره حرفه ای درباره تجربه و طراحی رابط کاربری اندروید (طراحی گرافیک اپلیکیشن های اندرویدی) بیش از ۵۰ پروژه طراحی حرفه ای در این دوره آموزشی ساخته می شود که به همراه سورس کد مربوطه در اختیار دانشجویان عزیز قرار می گیرد.
از آنجایی که کارفرما یا مشتری در ابتدای کار تمایل دارد بخش های مختلف اپلیکیشن را مشاهده کند ما برخی از پروژه ها را ابتدا در محیط Adobe XD طراحی کرده ایم و سپس وارد اندروید استودیو شده و طراحی را در آن محیط انجام داده ایم. همچنین به شما آموزش می دهیم که چگونه صفحه طراحی شده در محیط Adobe XD را به اندروید استودیو منتقل کنید.
انواع مختلف انیمیشن و صفحات مورد نیاز برای طراحی از اسپلش اسکرین ها گرفته تا صفحات لاگین و رجیستر و هر طراحی رو که شما بهش نیاز داشته باشید ما تو این دوره به شما آموزش دادیم. همچنین کار با ConstraintLayout به صورت حرفه ای تو این دوره اموزش داده شده (Build a Responsive UI with ConstraintLayout) . در پروژه ها سعی بر این شده که حتی الامکان از کتابخانه استفاده نشود و تا جایی که ممکن است توسط کدنویسی طراحی انجام شود. در عین حال بسیاری از کتابخانه های به درد بخور و کاربردی هم تو این دوره از صفر تا صد به شما آموزش داده می شود.
ما طراحی های حرفه ای به سبک متریال دیزاین و همچنین مفاهیم UI/UX رو از مبتدی تا سطح حرفه ای به شما آموزش می دهیم. انواع تولبار، داشبورد کاربری، صفحات مختلف اپلیکیشن های حرفه ای و هر چیزی که شما فکرش را کنید توی پروژه های انجام شده وجود دارد. ما همچنین روانشناسی رنگ ها رو به شما آموزش می دهیم که در انتخاب رنگ دچار مشکل نشوید و بتوانید طراحی هایتان را با در نظر گرفتن سلیقه های مختلف پیاده سازی کنید و توانایی این رو داشته باشید که اپلیکیشن های بسیار زیبا طراحی کنید.
این دوره، مبانی طراحی UI و UX اندروید را بر پایه سیستم طراحی Material Design شرکت گوگل به شما آموزش می دهد. شما خواهید آموخت که علاوه بر طراحی بصری مناسب، کاربردپذیری و تعامل کاربران با اپلیکیشن را نیز افزایش دهید و نرم افزارهایی را تولید کنید که کاربران را تحت تاثیر قرار دهد.
در این قسمت از پکیج آموزشی تخصصی UX UI اندروید می توانید با جزئیات دوره آموزش طراحی رابط کاربری در اندروید که شامل پیاده سازی مفاهیم UI اندروید ، پیاده سازی مفاهیم UX اندروید ، کار با نرم افزار Adobe XD ، انتقال پروژه طراحی از Adobe XD به اندروید استودیو و بسیاری موارد دیگر می شود آشنا شوید تا خرید مطمئنی داشته باشید.
دانلود جلسات رایگان فیلم های آموزش طراحی رابط کاربری UI و تجربه کاربری UX برای ارزیابی دوره
چرا دوره آموزش UI اندروید و UX اندروید را از الکامکو بخرم؟
- کیفیت فیلم های آموزشی : بالاترین کیفیت فول اچ دی
- کدنویسی : کدنویسی با استانداردهای گوگل
- پروژه محور : انجام بیش از ۳۰ پروژه حرفه ای طراحی
- وضعیت سورس : به همراه سورس کامل پروژه ها
بعد از یادگیری این دوره طراحی گرافیک اپلیکیشن در اندروید استودیو چه مهارتی کسب می کنید؟
و در آخر این دوره انتظار می رود بتوانید آموزش طراحی گرافیک با اندروید استودیو را کامل یاد گرفته باشید و رابط های کاربری زیبایی طراحی کنید.
پیش نیاز این دوره آموزش گرافیک در اندروید استودیو چیست؟
قبل از اینکه بخواهید این دوره را شروع کنید باید با برنامه نویسی جاوا و مقدمات برنامه نویسی اندروید که در دوره جامع در اختیارتان قرار می گیرد آشنایی داشته باشید. لینک زیر دوره جامع آموزش برنامه نویسی اندروید که صفر تا صد راه اندازی یک اپلیکیشن به شما آموزش داده می شود.
خرید دوره جامع یادگیری اندروید استودیو پروژه محور از صفر تا صد
چطوری می توانم این دوره حرفه ای طراحی گرافیک برنامه اندروید را بخرم؟
بعد از یادگیری این دوره چطوری می توانید کسب درآمد کنید؟
- همانطور که در بالا هم اشاره کردیم در صورتیکه این دوره را یاد بگیرید می توانید به عنوان سمت “طراح گرافیک اندروید” در شرکت ها و تیم هایی که به این فیلد نیاز دارند استخدام شوید.
- می توانید اپلیکیشن های که طراحی می کنید را در کافه بازار و یا گوگل پلی منتشر کنید و کسب درآمد کنید.
- برای فروش اپلیکیشن خود می توانید از شرکت های بازاریابی و تبلیغات اینترنتی استفاده کنید.
- می توانید به صورت دورکاری پروژه سفارش بگیرید.
- برای مشاهده همه روش های درآمدزایی از اپلیکیشن پیشنهاد می کنیم مطلب “روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید” را بخوانید.
عالی بود
یک برنامه اندرویدی یا ios فرقی نداره هر چقدر هم که از نظر کدنویسی قوی باشه اما طراحی گرافیک اپلیکیشن اون ضعیف باشه و ظاهرخوبی نداشته باشه، نمی توانه کاربر جذب کنه.
دقیقا
من دوره جامع اندروید استودیو تدریس آقای آزاد رو خریدم عالی بود. امیدوارم اینم مثل اون عالی باشه