مایکروسافت ویژوال استودیو چیست و چه کاربرد، ویژگی ها و مزایایی دارد؟ | Microsoft Visual Studio

ویژوال استودیو چیست Visual Studio چیست - سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو

مایکروسافت ویژوال استودیو (Microsoft Visual Studio) چیست؟ مزایای برنامه ویژول استودیو چیست؟ ویژگی های نرم افزار ویژوال استودیو چیست؟ تاریخچه Microsoft Visual Studio چیست؟ کاربرد Visual Studio چیست؟ و… در این مطلب از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو می خواهیم به این سوالات جواب دهیم.

ویژوال استودیو چیست؟

ویژوال استودیو (Visual Studio) یک محیط برای نوشتن کد به زبان های برنامه نویسی است. در واقع ویژوال استودیو یک محیط توسعه یکپارچه (IDE) می باشد که توسط شرکت مایکروسافت تولید شده است و و از پلتفرم NET. پیروی می کند. ویژوال استودیو از ۳۶ زبان برنامه نویسی مختلف پشتیبانی می کند و استفاده از قابلیت ویرایشگر کد و دیباگر را برای همه زبان های برنامه نویسی (به شرط وجود سرویس مناسب برای آن زبان ها) فراهم می کند. زبان‌های پیش‌فرض پشتیبانی شده شامل: C, C++‎، C++/CLI، VB.NET، C#، F#، TypeScript، XML، JavaScript، XSLT، HTML ،python، CSS و java می‌باشند.

به این نکته توجه داشته باشید که ویژوال استودیو را با ویژوال استودیو کد اشتباه نگیرید.

تاریخچه ویژوال استودیو چیست؟ 

اولین ورژن از تاریخچه Visual Studio در سال ۱۹۹۷ منتشر شد که نام آن ویژوال استودیو ۹۷ و ورژن آن ۵.۰ بود. جدیدترین نسخه ویژوال استودیو نسخه ۱۶.۰ است که در تاریخ ۲۱ فوریه ۲۰۱۹ تحت عنوان ویژوال استودیو ۲۰۱۹ به طور عمومی منتشر شد. دات نت فریم ورک پشتیبانی شده در این نسخه ۴.۰ تا ۴.۷.۲ است.

کاربرد برنامه ویژوال استودیو چیست؟ 

از کاربرد نرم افزار ویژوال استودیو می توان به موارد زیر اشاره نمود:

  1. از کاربرد ویژوال استودیو می توان به توسعه برنامه های رایانه ای اشاره کرد.
  2. از کاربرد Visual Studio می توان به توسعه وب سایت ها اشاره کرد.
  3. کاربرد برنامه Visual Studio می توان به توسعه برنامه های وب اشاره نمود.
  4. از کاربرد نرم افزار ویژوال استودیو می توان به توسعه اپلیکیشن های موبایل اشاره نمود.

ویژوال استودیو از پلتفرم های توسعه نرم افزار مایکروسافت مانند Windows API، Windows Forms، Windows Presentation Foundation، Windows Store و Microsoft Silverlight استفاده می کند.

همچنین بخوانید: دوره های برنامه نویسی وب | مقالات وب | مقالات برنامه نویسی 

نسخه های برنامه ویژوال استودیو چیست؟ 

اینکه نسخه های برنامه ویژوال استودیو چیست یک سوال برای همه شماست. به همین خاطر در این قسمت شما را با نسخه های مختلف Visual Studio آشنا خواهیم کرد:

معرفی نسخه های مختلف ویژوال استودیو : 

Community | نسخه انجمن ویژوال استودیو:

از ۱۲ نوامبر ۲۰۱۴ و در کنار مجموعه ویژوال استودیو ۲۰۱۳، نسخه Community به صورت رایگان عرضه شد. همه ویرایش های دیگر نیازمند خریداری لایسنس هستند. امکانات ویرایش کامیونیتی مانند ویرایش پروفشنال است. با استفاده از این ویرایش هر فرد می‌تواند اپ خود را بنویسد و به اشتراک بگذارد؛ اپ هایی بر مبنای .net، وب اپلیکیشن ها و موارد بسیار دیگر.

برای موارد سازمانی این نسخه قابل استفاده نیست اما برای شرکت های کوچک این نسخه را می‌توان روی ۵ دستگاه نصب کرد. هدف اصلی از ارائه نسخه رایگان ایجاد اکوسیستم و دسترسی به زبان‌های مختلف برنامه نویسی است مانند:C#، Visual Basic، F#, C++، HTML، JavaScript، Python

پیشنهاد دوره » دوره آموزش سی شارپ پروژه محور و از صفر تا صد، سطح دوره : از پایه تا پیشرفته

Professional | نسخه تجاری ویژوال استودیو:

از ویژوال استودیو ۲۰۱۰ به بعد این نگارش به عنوان نگارش تجاری عرضه شد. این نگارش از تمامی زبان‌های برنامه‌نویسی پشتیبانی شده را شامل می‌شود. ویرایش پروفشنال، از ادیت فایل های XML و XSLT پشتیبانی می کند و شامل ابزارهایی مانند سرور اکسپلورر و یکپارچه‌سازی با مایکروسافت اس کیو ال سرور(SQL Server) می شود. مایکروسافت امکان استفاده از این ویرایش را به طور آزمایشی فراهم می‌کند و پس از پایان دوره استفاده ی آزمایشی، کاربر باید لایسنس این محصول را تهیه کنند.

Express | نسخه ویژه ویژوال استودیو:

این ویرایش دارای امکاناتی انعطاف‌پذیر برای تیم های بزرگ است. مایکروسافت امکان استفاده از این محصول را برای ۹۰ روز به صورت آزمایشی فراهم می کند و کاربر و بعد از این دوره، برای استفاده باید لایسنس تهیه کند. مهمترین مزیت این ویرایش امکان شخصی سازی قابلیت ها و ابزارهای نرم افزار است.

همچنین بخوانید: مقالات سی شارپ | پیش نیاز یادگیری سی شارپ | فیلم های آموزش سی شارپ

مزایای Visual Studio چیست؟

در ابن بخش برخی از مزایای ویژوال استودیو که در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد را برای شما معرفی می‌کنیم که عبارتند از: 

  1. از فواید Visual Studio می توان به جستجوی راحت اشاره کرد در واقع هر چیزی که به دنبال آن هستید را به سرعت با یک جستجوی ساده آن را پیدا خواهید کرد.
  2. فواید ویژوال استودیو می توان به اجرا کردن چندین پروژه به طور همزمان اشاره کرد.
  3. از دیگر مزایای ویژوال استودیو می توان به بروزرسانی های آن اشاره کرد که این ویرایشگر در هر Update جدید خود خطاهای نسخه قبلی خود را برطرف می‌کند و تلاش می‌کند تا به بهترین نحو در اختیار متخصصان قرار گیرد.
  4. از دیگر مزایای Visual Studio می توان به یادگیری راحت آن اشاره کرد. کار کردن با این ویرایشگر بسیار راحت است و می‌توانید به راحتی آن را یاد بگیرید.

همچنین بخوانید » دوره متخصص فلاتر | فلاتر چیست؟

معایب برنامه Visual Studio چیست؟ 

ویزوال استودیو هم مانند هر برنامه دیگری دارای معایبی است و در این قسمت می خواهیم این سوال که که معایب نرم افزار Visual Studio چیست بپرداریم. 

  • پشتیبانی فنی Visual Studio نیازمند انجام بهینه سازی هایی است تا از آنچه که هم اکنون موجود است قدرتمند تر ظاهر شود.
  • اطلاعیه ها و آموزش هایی که در راستای هر بروز رسانی منتشر می شود، ضعیف است و درباره تمام امکانات و قابلیت های نسخه جدید Visual Studio صحبت نکرده است. از این رو کاربران پس از ماه ها کار کردن با این ابزار، به ناگهان متوجه می شوند که امکاناتی برای انجام برخی از فعالیت های آنها موجود بوده است و آنها نمی دانستند.
  • به دلیل غیر مشخصی، پشتیبانی از زبان Java در آخرین نسخه Visual Studio حذف شده است.

ویژگی های ویژوال استودیو مایکروسافت چیست؟ 

اینکه از ویژگی های ویژوال استودیو مایکروسافت چیست می توان به موارد زیادی اشاره کرد ولی در این قسمت به برخی از مهمترین انها اشاره می کنیم:

۱- ویرایشگر کد (Code editor) از قابلیت های ویژوال استودیو: 

ویژوال استودیو شامل یک ویرایشگر کد است که از هایلایت کردن سینتکس ها و تکمیل خودکار کد با استفاده از IntelliSense برای متغیرها، توابع، روش‌ها، حلقه‌ها و کوئری‌های LINQ پشتیبانی می‌کند.  IntelliSense برای زبان‌های موجود، و همچنین برای XML، Cascading Style Sheets، و جاوا اسکریپت هنگام توسعه وب‌سایت‌ها و برنامه‌های وب پشتیبانی می‌شود. پیشنهاداتی که در این لیست قرار دارد در یک کادر فهرست وار بر روی پنجره ویرایشگر کد، در مجاورت مکان نما ویرایش ظاهر می شوند. در Visual Studio 2008 به بعد، می توان آن را به طور نیمه شفاف دید تا کدهای مسدود شده توسط آن را مشاهده کرد. ویرایشگر کد برای همه زبان های پشتیبانی شده استفاده می شود.

ویرایشگر کد ویژوال استودیو همچنین از تنظیم بوکمارک ها در کد برای پیمایش سریع پشتیبانی می کند. ویرایشگر کد از تکه‌های کد پشتیبانی می‌کند، که قالب‌های ذخیره شده برای کدهای تکراری هستند و می‌توانند در کد قرار داده شوند و برای پروژه‌ای که روی آن کار می‌شود سفارشی‌سازی شود. یک ابزار مدیریتی برای قطعه کد نیز تعبیه شده است. این ابزارها به‌عنوان پنجره‌های شناور ظاهر می‌شوند که می‌توان آن‌ها را طوری تنظیم کرد که در صورت استفاده نکردن یا متصل به کنار صفحه، به‌طور خودکار پنهان شوند. ویرایشگر کد ویژوال استودیو همچنین از refactoring کد از جمله ترتیب مجدد پارامترها، تغییر نام متغیرها و متدها، استخراج رابط و کپسوله کردن اعضای کلاس در خصوصیات و غیره پشتیبانی می کند.

۲- اشکال یاب (Debugger) از قابلیت های ویژوال استودیو: 

ویژوال استودیو شامل یک دیباگر است که برای اشکال زدایی برنامه های نوشته شده به هر زبانی که توسط ویژوال استودیو پشتیبانی می شود استفاده می شود. علاوه بر این، همچنین ویژوال استودیو می‌تواند به پروسه های در حال اجرا متصل شود، آن پروسه ها را نظارت و اشکال‌زدایی کند.  اگر کد منبع پروسه در حال اجرا در دسترس باشد، کد را در حین اجرا نشان می دهد. اگر کد منبع در دسترس نباشد، می تواند دیس‌اسمبلی کد را نشان دهد.

دیباگر ویژوال استودیو همچنین می تواند حافظه خالی ایجاد کند و بعداً آنها را برای اشکال زدایی بارگذاری کند.برنامه های چند رشته ای نیز پشتیبانی می شوند. دیباگر را می توان طوری پیکربندی کرد که وقتی برنامه ای که خارج از محیط ویژوال استودیو اجرا می شود از کار می افتد راه اندازی شود.

Visual Studio Debugger اجازه می دهد تا بریک‌پوینت (breakpoint) که اجازه می دهد اجرا به طور موقت در یک موقعیت خاص متوقف شود را تنظیم کنید. بریک‌پوینت ها می توانند مشروط باشند، به این معنی که زمانی که شرط برآورده شود، فعال شوند. کد را می توان در یک زمان جابجا کرد، یعنی یک خط (کد منبع) را در یک زمان اجرا کرد. دیباگر از Edit and Continue پشتیبانی می‌کند، یعنی اجازه می‌دهد تا کد در حین اشکال‌زدایی ویرایش شود. هنگام اشکال زدایی، اگر نشانگر ماوس روی هر متغیری قرار گیرد، مقدار فعلی آن در یک راهنمای ابزار (“data tooltips”) نمایش داده می شود، جایی که در صورت تمایل می توان آن را نیز تغییر داد. در طول کدنویسی، دیباگر ویژوال استودیو اجازه می دهد تا برخی از توابع به صورت دستی از پنجره ابزار فوری فراخوانی شوند. پارامترهای متد در پنجره فوری ارائه می‌شوند.

۳- طراح (Designer) از قابلیت ویژوال استودیو: 

ویژوال استودیو شامل مجموعه ای از ابزارهای بصری برای کمک به توسعه برنامه ها است. این ابزارها عبارتند از:

  • طراح ویندوز فرم (Windows Forms Designer)

طراح فرم های ویندوز برای ساخت برنامه های رابط کاربری گرافیکی با استفاده از فرم های ویندوز استفاده می شود. به کمک این طراح می‌توان کنترل‌های مختلف و همچنین ارتباط با بانک اطلاعاتی را به برنامه ویندوزی افزود. واسط کاربر که این طراح در اختیار می‌گذارد، از طریق مدل برنامه‌نویسی رویدادمحور به کد برنامه متصل است. این طراح می‌تواند کد سی شارپ یا ویژوال بیسیک دات‌نت را برای برنامه تولید کند. | همچنین بخوانید: بازار کار زبان برنامه نویسی سی شارپ در ایران و خارج از ایران

  • طراح بنیان نمایش ویندوز (WPF Designer)

طراح WPF با اسم رمز Cider با Visual Studio 2008 معرفی شد. مانند Windows Forms Designer از قابلیت کشیدن و رها کردن (drag & drop) کنترلر ها پشتیبانی می کند. این ابزار برای ایجاد رابط های کاربری با هدف قرار دادن Windows Presentation Foundation استفاده می شود.

  • طراح/توسعه دهنده وب (Web designer/development)

ویژوال استودیو همچنین شامل یک ویرایشگر و طراح وب سایت است که به صفحات وب اجازه می دهد تا با کشیدن و رها کردن ویجت ها ایجاد شوند. برای توسعه برنامه های فریمورک ASP.NET استفاده می شود و از HTML، CSS و جاوا اسکریپت پشتیبانی می کند.

همچنین بخوانید: مقالات دات نت | مقالات asp.net core | بازار کار Asp.net Core  | تفاوت ASP.NET و ASP.NET Core

  • طراح کلاس (Class Designer)

Class Designer برای نوشتن و ویرایش کلاس ها (شامل اعضای آن و دسترسی آنها) با استفاده از مدل سازی UML استفاده می شود. طراح کلاس می تواند خطوط کلی کدهای #C و VB.NET را برای کلاس ها و متدها ایجاد کند.

  • طراح داده (Data Designer)

از Data Designer می توان برای ویرایش گرافیکی طرحواره های پایگاه داده، از جمله جداول تایپ شده، کلیدهای اصلی و خارجی و محدودیت ها استفاده کرد. همچنین می توان از آن برای طراحی کوئری ها از نمای گرافیکی استفاده کرد.

  • طراح نقشه (Mapping designer)

از Visual Studio 2008 به بعد، طراح نقشه توسط LINQ به SQL برای طراحی نگاشت بین طرحواره های پایگاه داده و کلاس هایی که داده ها را محصور می کنند، استفاده می شود. راه حل جدید از رویکرد ORM، ADO.NET Entity Framework، جایگزین و بهبود فناوری قدیمی می شود.

پیشنهاد ویژه برای ساخت اپلیکیشن های اندرویدی
با بهترین دوره آموزش اندروید، می توانید یاد بگیرید که چگونه اپلیکیشن های اندروید را از پایه بسازید و درآمدزایی کنید. این دوره شامل ۹ دوره حرفه ای برای آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید می باشد و با تهیه این دوره بی نیاز از اموزش های مربوطه دیگر خواهید بود و شامل آموزش کاتلین پیشرفته و همچنین جاوا نیز می باشد.

۴- ابزارهای دیگر ویژوال استدیو 

  • Open Tabs Browser 

از این ابزار برای فهرست کردن همه برگه‌های باز و جابه‌جایی بین آنها استفاده می‌شود. با استفاده از فشردن کلیدهای CTRL+TAB فراخوانی می شود.

  • Properties Editor

ابزار Properties Editor برای ویرایش ویژگی ها در یک پنجره رابط کاربری گرافیکی در داخل ویژوال استودیو استفاده می شود. تمام ویژگی‌های موجود (هم فقط خواندنی و هم آنهایی که می‌توانند تنظیم شوند) را برای همه اشیا از جمله کلاس‌ها، فرم‌ها، صفحات وب و موارد دیگر فهرست می‌کند.

  • Object Browser 

Object Browser یک namespace و کتابخانه کلاس برای Microsoft .NET است. می توان از آن برای مرور namespace (که به صورت سلسله مراتبی مرتب شده اند) در مجموعه های مدیریت شده استفاده کرد. در محاسبات، namespace مجموعه ای از علائم (نام ها) است که برای شناسایی و ارجاع به اشیاء از انواع مختلف استفاده می شود. namespace تضمین می‌کند که همه مجموعه‌ای از اشیاء دارای نام‌های منحصربه‌فرد هستند تا بتوان آنها را به راحتی شناسایی کرد.

  • Solution Explorer

در اصطلاح ویژوال استودیو، راه حل مجموعه ای از فایل های کد و منابع دیگر است که برای ساخت یک برنامه استفاده می شود. فایل ها در یک راه حل به صورت سلسله مراتبی مرتب شده اند، که ممکن است سازمان را در سیستم فایل منعکس کند یا نه. Solution Explorer برای مدیریت و مرور فایل ها در یک راه حل استفاده می شود.

  • Team Explorer

Team Explorer برای ادغام قابلیت‌های Azure DevOps (Azure DevOps Services یا Azure DevOps Server) در IDE استفاده می‌شود. علاوه بر یکپارچه سازی کنترل نسخه، امکان مشاهده و مدیریت آیتمهای کاری فردی (از جمله stories, bugs, tasks, documents) را فراهم می کند. این برنامه به عنوان بخشی از نصب ویژوال استودیو گنجانده شده است و همچنین می توان آن را بصورت جداگانه هم دانلود کرد.

  • Data Explorer

Data Explorer برای مدیریت پایگاه های داده در نمونه های Microsoft SQL Server استفاده می شود. این اجازه می دهد تا جداول پایگاه داده را ایجاد و تغییر دهید (چه با صدور دستورات T-SQL یا با استفاده از طراح داده). همچنین می توان از آن برای ایجاد پرس و جوها و رویه های ذخیره شده، با دومی در T-SQL یا در کد مدیریت شده از طریق SQL CLR استفاده کرد. اشکال زدایی و پشتیبانی از IntelliSense نیز در دسترس است.

  • Server Explorer

ابزار Server Explorer برای مدیریت اتصالات پایگاه داده در یک کامپیوتر قابل دسترس استفاده می شود. همچنین برای مرور سرویس‌های ویندوز در حال اجرا، شمارنده‌های عملکرد، گزارش رویدادهای ویندوز و صف‌های پیام و استفاده از آنها به عنوان منبع داده استفاده می‌شود.

  • Dotfuscator Community Edition

ویژوال استودیو شامل یک نسخه سبک رایگان از Dotfuscator است.

  • Text Generation Framework

ویژوال استودیو شامل یک فریمورک تولید متن کامل به نام T4 است که ویژوال استودیو را قادر می سازد فایل های متنی را از قالب ها در IDE یا از طریق کد تولید کند.

  • ASP.NET Web Site Administration Tool

ASP.NET Web Site Administration Tool امکان پیکربندی وب سایت های ASP.NET را فراهم می کند.

  • Visual Studio Tools for Office

Visual Studio Tools for Office یک SDK و یک افزونه برای Visual Studio است که شامل ابزارهایی برای توسعه مجموعه مایکروسافت آفیس (Microsoft Office) است.

مشاهده همه کلاس  های آموزش برنامه نویسی آنلاین الکامکو

نکاتی در رابطه با کاربرد نرم افزار Visual Studio

  • در ویژوال استودیو پشتیبانی از زبان های برنامه نویسی مختلف با استفاده از بسته های VsPackage تحت عنوان لنگوئج سرویس (Language Service) امکان پذیر می‌شود.
  • محیط یکپارچه توسعه نرم‌افزار ویژوال استودیو (IDE) 3 سرویس مختلف تحت نام‌های SVsSolution، SVsUIShell و SVsShell ارائه می‌کند.
  • سرویس SVsSolution برای افزودن قابلیت ها و امکانات مختلف به ویژوال استودیو استفاده می شود.
  • سرویس SVsUIShell برای افزودن امکانات رابط کاربری استفاده می شود؛ مانند نوار ابزار های جدید و تب ها و غیره.
  • سرویس SVsShell برای ثبت و پردازش VsPackage های مختلف استفاده می‌شود.

ویژوال استودیو روی چه زبانی متمایز هست؟

در حال حاضر مایکروسافت در حال توسعه کتابخانه NET. و زبان #C است و به همین دلیل می توان گفت که ویژوال استودیو روی این زبان یعنی #C متمایز است!

نتیجه گیری از نرم افزار ویژوال استودیو چیست؟ 

با پیشرفت روز افزون دنیای اینترنت، برنامه نویسان برای ایجاد کدهای خود نیاز به محیطی دارند تا به راحتی در آن کدنویسی‌های خود را انجام دهند. Visual Studio که توسط شرکت مایکروسافت Microsoft ایجاد شده، فضایی می‌باشد که برنامه نویسان در آن به راحتی کدهای خود را ایجاد می‌کنند. از زمانی که Visual Studio به وجود آمد کار برنامه نویسان بسیار راحت شده و باعث شده تا در زمان آن ها صرفه جویی شود یعنی در کمترین زمان به ایجاد کدهای بسیاری بپردازند.

Visual Studio بیش‌تر با زبان‌های #C++ ، C# ،VB.NET و جاوا اسکریپت (JavaScript) و پایتون (Python)، فرترن (fortran) و… به ساخت برنامه‌های Windows سرویس‌های Windows طراحی اپلیکیشن های موبایل، برنامه‌های کاربردی ASP.NET می‌پردازد. این ویرایشگر در سال ۱۹۹۷ انتشار پیدا کرد که در حال حاضر جدیدترین نسخه آن در سال ۲۰۱۹ منتشر شد.

با هر زبان برنامه نویسی می‌توانید در این ویرایشگر به ایجاد پروژه‌های خود بپردازید و لازم نیست برای این که زبان‌ها در ویرایشگر شما اجرا شود ابزا خاصی را دانلود کنید. ویرایشگر Visual Studio به راحتی در هر سیستمی با هر سیستم عاملی اجرا می‌شود و متخصصان می‌توانند آن را در سیستم‌های خود به راحتی اجرا نمایند.

دوره های پیشنهادی برای یادگیری و ورود به بازار کار

دوره متخصص ASP.Net Core

با ثبت نام در دوره متخصص Asp.Net Core از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید :

دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۱۲ ماهه با قابلیت تمدید

انجام انواع تمرین ها و مثال ها در طول دوره و ورود آسان به بازار کار

طراحی و ساخت ۳ پروژه تحت وب فوق حرفه ای (سایت فروشگاهی – اتوماسیون اداری – آزمون گیر آنلاین)

در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده و آموزش با جدید ترین ورژن دات نت

استخدام در شرکت های معتبر و کسب درآمد از ساخت پروژه های وب اپلیکیشن

آموزش صفر تا صد سی شارپ

با ثبت نام در دوره آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید :

دسترسی به فایل های دوره به صورت همیشگی

پشتیبانی رایگان ۳ ماهه با قابلیت تمدید

ورود آسان به بازار کار

انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره

در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده

آموزش با جدید ترین ورژن ویژوال استودیو

به همراه آموزش کار با دیتابیس Sql Server

و…

 

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

1 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
متین
4 ماه گذشته

مایکروسافت ویژوال استودیو عالیه چون پشتیبانی گسترده ای از زبان‌های برنامه‌نویسی داره