در این مطلب از مقالات آموزشی می خواهیم به این سوال جواب دهیم که منظور از اندروید خام چیست؟ مزایای اندروید خام و معایب اندروید خام چیست؟ گوشی های دارای اندروید خام کدام ها هستند؟ نظرسنجی کابران در مورد اندروید خام (اندروید خالص ، اندروید استوک) چیست؟ پس با سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو همراه باشید.
اندروید خام یکی از موضوعات داغ برای شرکت های تولید کننده گوشی های هوشمند است زیرا حجم عظیمی از سرمایه های آنها در همین بخش سفارشی سازی سرمایه گذاری می شود. شما هم به عنوان یک برنامه نویس اندروید یا یک کاربر عادی تابحال شنیدید که میگن این گوشی اندرویدی از اندروید خام استفاده می کنه؟ اگر شنیدید ولی اطلاعاتی در این زمینه ندارید حتما این مطلب را تا آخر بخوانید.
منظور از اندروید خام چیست؟
اندروید خام که با نام اندروید استوک (Stock Android)، اندروید خالص یا اندروید پیور (Pure Android) و اندروید ناب هم شناخته می شود، در واقع اندروید خام، نسخهی اصلی و دستنخوردهی سیستم عامل اندروید است که توسط گوگل توسعه داده شده است. این نسخه از اندروید هیچگونه تغییر یا شخصیسازی از سوی سازندگان گوشیهای هوشمند ندارد و دقیقاً همان چیزی است که گوگل طراحی کرده است. گوشی با اندروید خام هیچ نرم افزار یا پوسته سفارشی ندارد.
در واقع خالص ترین و خام ترین شکل اندروید در پروژه اپن سورس AOSP و پر استفاده ترین نوع اندروید است که همه سازندگان گوشی های هوشمند از آن استفاده می کنند و امکانات اندروید خام را گسترش می دهند و در اختیار شما کاربران قرار می دهند.
از آنجا که می دانید اندروید یک سیستم عامل اپن سورس (متن باز) است یعنی هر کسی می تواند کد ها را مشاهده، ویرایش و توسعه دهد. از اینرو شرکت هایی مثل نوکیا، سامسونگ، هواوی، ال جی و … که گوشی های هوشمند تولید می کنند (OEM) از اول از همین نسخه های پروژه کد منبع باز اندروید (AOSP) استفاده می کنند و سپس تغییراتی که مد نظرشان را است را روی آنها اعمال می کنند و پوسته ها را سفارشی سازی می کنند و ویژگی های جدید به آن اضافه می کنند و رابط کاربری را تغییر می دهند.
در واقع گوشی هایی که شما با نام برندهای مختلف می خرید، از حالت خام بودن اندروید خارج شده و ویژگی های جدید به آن اضافه شده تا در اختیار شما قرار گرفته است.
مشخصات اندروید خام چیه؟
اندروید خام دارای ویژگیهای زیر است:
- رابط کاربری ساده و مینیمال:
اندروید خام از یک رابط کاربری ساده و مینیمال استفاده میکند که بر روی عملکرد و کارایی تمرکز دارد. این رابط کاربری شامل ویژگیهای اساسی مانند صفحه اصلی، منوی برنامهها و تنظیمات است. اندروید خام از ویژگیهای اضافی مانند تمها و برنامههای پیشفرض سفارشی استفاده نمیکند که میتوانند عملکرد را کند کنند. - استفاده از برنامههای اصلی گوگل مانند Google Play، Gmail، Chrome و Maps :
اندروید خام از برنامههای اصلی گوگل مانند Google Play، Gmail، Chrome و Maps استفاده میکند. این برنامهها بهطور مرتب بهروزرسانی میشوند و از آخرین ویژگیها و عملکردها برخوردار هستند. - بهروزرسانیهای سریع و منظم:
اندروید خام بهروزرسانیهای امنیتی و نرمافزاری را سریعتر از بسیاری از سیستمعاملهای سفارشی ارائه میدهد. این امر به محافظت از دستگاهها در برابر آسیبپذیریهای امنیتی و همچنین ارائهی آخرین ویژگیها و عملکردها کمک میکند.
- عملکرد روان و سریع:
اندروید خام به دلیل عملکرد روان و سریع خود شناخته شده است. این امر به دلیل کدهای سادهتر و بهینهتر آن است.
-
امنیت بالا:
اندروید خام از نظر امنیتی به خوبی ارزیابی شده است. این سیستمعامل دارای ویژگیهای امنیتی متعددی است که به محافظت از دستگاهها در برابر حملات سایبری کمک میکند.
پیشنهاد دوره » دوره آموزش asp.net core مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته
مزایا و معایب اندروید خام چیست؟
مزایای اندروید خام
- سرعت در دریافت بروزرسانی: اگر گوشی داشته باشید که اندروید خام روی آن نصب باشد، می توانید از مهمترین خاصیت اندروید خام یعنی دریافت سریعتر بروزرسانی ها برخوردار شوید. در واقع بروزرسانی های جدید گوگل را زودتر از بقیه گوشی های هوشمند سامسونگ و ال جی و … دریافت می کنید. این بروزرسانی می تواند آمدن یک نسخه جدید از اندروید باشد یا بر طرف کردن یک باگ کوچک و… (همچنین بخوانید: معرفی تمامی نسخه های اندروید (اولین تا آخرین نسخه اندروید))
- کنترل حذف و اضافه کردن برنامه ها: خیلی از کاربران دوست دارند خودشان برنامه هایی که بیشتر از آنها استفاده می کنند را نصب و یا استفاده نمی کنند را حذف کنند که اندروید خام بدرد این مدل از کاربران می خورد. به اپلیکیشن هایی که به صورت پیشفرض روی گوشی های هوشمند نصب هستند ولی زیاد مورد استفاده کاربران قرار نمی گیرد اپلیکیشن های Bloatware گفته می شود. ولی گوشی هایی که دارای اندروید خام نیستند و شرکت های تولید کننده آنها را سفارشی سازی کرده اند کاربر نمی تواند یکسری از این اپلیکیشن ها را حذف کند و برای اینکار حتما باید گوشی هوشمند خود را روت کند.
- افزایش سرعت گوشی: چون هیچ اپلیکیشن اضافی روی آن نصب نیست بخاطر همین سرعت کار کردن با گوشی بالاست.
- افزایش حافظه داخلی: حافظه داخلی گوشی شما توسط برنامه های نصب شده اضافی پر نمی شود و فضای بیشتری در اختیار شما قرار می دهد.
- رابط کاربری ساده: گوشی هایی که دارای اندروید خام هستند دارای رابط کاربری ساده ای هستند که اکثرا آن را می پسندند ولی خب این موضوع را هم نمی شود نادیده گرفت که امروزه خیلی از کاربران به رابط های کاربری گوشی های هوشمند شرکت های سامسونگ و ال جی و .. عادت کرده اند و مشکل پسند تر شده اند.
- یادگیری ساده اندروید ناب: یادگیری اندروید خام برای افرادی که تازه می خواهند با گوشی های هوشمند کار کنند یا مثلا قبلا با اپل کار کردند و الان تصمیم به استفاده از اندروید گرفته اند ساده تر است و راحت تر می توانند ارتباط برقرار کنند و این می تواند یک مزیت اندروید خام محسوب شود.
- یکی از فواید اندروید خام عملکرد سریع و روان آن است: اندروید خام به دلیل عملکرد سریع و روان خود شناخته شده است. این امر به دلیل کدهای سادهتر و بهینهتر آن است. اندروید خام از کدهای سادهتر و بهینهتری نسبت به اندروید سفارشی استفاده میکند. این امر باعث میشود که اندروید خام سریعتر اجرا شود و منابع کمتری را مصرف کند. علاوه بر این، اندروید خام از ویژگیهای اضافی که میتوانند عملکرد را کند کنند، مانند تمها و برنامههای پیشفرض سفارشی استفاده نمیکند.
- امنیت بالا از مزایای اندروید خام می باشد: اندروید خام از نظر امنیتی به خوبی ارزیابی شده است. این سیستمعامل دارای ویژگیهای امنیتی متعددی است که به محافظت از دستگاهها در برابر حملات سایبری کمک میکند. در اینجا برخی از ویژگیهای امنیتی اندروید خام آورده شده است:
- رمزگذاری دستگاه: اندروید خام از رمزگذاری دستگاه استفاده میکند که دادههای ذخیرهشده در دستگاه را ایمن میکند.
- احراز هویت دو عاملی: احراز هویت دو عاملی یک لایه امنیتی اضافی را برای محافظت از حسابهای کاربری ارائه میدهد.
- کنترل دسترسی به برنامهها: اندروید خام به کاربران امکان میدهد دسترسی برنامهها به دادهها و عملکردهای دستگاه را کنترل کنند.
- بهروزرسانیهای امنیتی منظم: اندروید خام بهروزرسانیهای امنیتی منظم را دریافت میکند که آسیبپذیریهای شناختهشده را برطرف میکند.
گوگل همچنین یک تیم امنیتی متمرکز بر محافظت از اندروید دارد. این تیم از طریق تحقیق و توسعه، همکاری با شرکا و آموزش به کاربران، به بهبود امنیت اندروید کمک میکند.
معایب اندروید خام
- اگر دستگاهی یا گوشی با اندروید خام خریدید در واقع خیلی از ویژگی هایی که سازندگان گوشی به آن اضافه می کنند را از دست می دهید.
- یکی از معایب اندروید خام می تواند این باشد که در گوشی اندروید خالص خبری از افکت های جذاب حرکتی و زرق و برق های گرافیکی نیست و با یک محیط ساده و خام روبرو هستید.
- یک مشکل بین فرق اندروید خالص با اندروید معمولی می تواند این باشد که در اندروید خالص امکان شخصی سازی خیلی کمتر است.
- یکی دیگر از مشکلات اندروید خام می تواند این باشد که در درزامدت می تواند کاربر را خسته کند.
کدام گوشی ها اندروید خام دارند؟
معروفترین و بهترین گوشی هایی که اندروید خام دارند آنهایی هستند که توسط خود شرکت گوگل ساخته شده باشند. گوشیهای اندرویدی زیادی با اندروید خام عرضه میشوند. برخی از محبوبترین این گوشیها عبارتند از:
- Pixel 6 و ۶ Pro
- Pixel 5a
- Pixel 4a و ۴a 5G
- OnePlus Nord
- Motorola One 5G Ace
- Samsung Galaxy A53 5G
علاوه بر این، میتوانید با فلش کردن رام اندروید خام، گوشی خود را به اندروید خام تبدیل کنید. این کار معمولاً برای گوشیهای اندرویدی که توسط شرکتهای سازنده شخصیسازی شدهاند، انجام میشود.
ارتباط و مقایسه اندروید خام و اندروید وان و اندروید گو
اندروید خام
اندروید خام، نسخهی اصلی و دستنخوردهی سیستم عامل اندروید است که توسط گوگل توسعه داده شده است. این نسخه از اندروید هیچگونه تغییر یا شخصیسازی از سوی سازندگان گوشیهای هوشمند ندارد و دقیقاً همان چیزی است که گوگل طراحی کرده است.
اندروید خام دارای ویژگیهای زیر است:
- رابط کاربری ساده و مینیمال
- استفاده از برنامههای اصلی گوگل مانند Google Play، Gmail، Chrome و Maps
- بهروزرسانیهای سریع و منظم
- عملکرد روان و سریع
اندروید وان
اندروید وان، نسخهای از اندروید است که توسط گوگل برای گوشیهای هوشمند مقرونبهصرفه طراحی شده است. این نسخه از اندروید، دارای ویژگیهای زیر است:
- رابط کاربری ساده و مینیمال
- استفاده از برنامههای اصلی گوگل مانند Google Play، Gmail، Chrome و Maps
- بهروزرسانیهای منظم امنیتی
- الزامات سختافزاری دقیق
اندروید گو
اندروید گو، نسخهای از اندروید است که برای دستگاههای دارای سختافزار محدود مانند گوشیهای هوشمند با رم کمتر از ۱ گیگابایت طراحی شده است. این نسخه از اندروید، دارای ویژگیهای زیر است:
- رابط کاربری ساده و مینیمال
- استفاده از نسخههای سبکتر برنامههای اصلی گوگل
- بهروزرسانیهای منظم امنیتی
- برنامههای پیشفرض ویژه
ارتباط بین اندروید خام، اندروید وان و اندروید گو
اندروید خام، پایه و اساس اندروید وان و اندروید گو است. اندروید وان و اندروید گو، هر دو بر اساس اندروید خام ساخته شدهاند، اما دارای برخی تغییرات و ویژگیهای خاص خود هستند.
مقایسه اندروید خام، اندروید وان و اندروید گو
در جدول زیر، مقایسهای بین اندروید خام، اندروید وان و اندروید گو انجام شده است:
ویژگی | اندروید خام | اندروید وان | اندروید گو |
---|---|---|---|
پایه | اندروید خام | اندروید خام | اندروید خام |
شخصیسازی | محدود | محدود | محدود |
بهروزرسانیها | سریع و منظم | منظم امنیتی | منظم امنیتی |
عملکرد | روان و سریع | روان و سریع | روان و سریع |
امنیت | بالا | بالا | بالا |
قیمت | بالا | متوسط | پایین |
سختافزار | متنوع | متنوع | محدود |
انتخاب بهترین نسخه از اندرویدهای گفته شده
انتخاب بهترین نسخه از اندروید به نیازها و ترجیحات شما بستگی دارد. اگر به دنبال یک سیستم عامل ساده، روان و بهروز هستید، اندروید خام گزینهی خوبی است. اگر به دنبال یک سیستم عامل مقرونبهصرفه با بهروزرسانیهای امنیتی منظم هستید، اندروید وان گزینهی خوبی است. اگر به دنبال یک سیستم عامل برای دستگاههای دارای سختافزار محدود هستید، اندروید گو گزینهی خوبی است.
مشاهده یک نظر سنجی برای درک اهمیت سیستم عامل گوشی های اندروید خام
در یک نظرسنجی اخیر، ۶۰ درصد از کاربران گوشیهای هوشمند اندرویدی گفتند که سیستم عامل خام برای آنها مهم است. این نظرسنجی توسط شرکت تحقیقات بازار IDC انجام شد و از بیش از ۵۰۰۰ کاربر گوشی هوشمند در سراسر جهان پرسید که چه چیزی برای آنها در یک گوشی هوشمند مهم است.
از جمله دلایلی که کاربران برای اهمیت قائل شدن برای سیستم عامل خام ذکر کردند عبارتند از:
- بهروزرسانیهای سریع و منظم: اندروید خام بهروزرسانیهای امنیتی و نرمافزاری را سریعتر از بسیاری از سیستمعاملهای سفارشی ارائه میدهد. این امر به محافظت از دستگاهها در برابر آسیبپذیریهای امنیتی و همچنین ارائهی آخرین ویژگیها و عملکردها کمک میکند.
- عملکرد روان و سریع: اندروید خام به دلیل عملکرد روان و سریع خود شناخته شده است. این امر به دلیل کدهای سادهتر و بهینهتر آن است.
- امنیت بالا: اندروید خام از نظر امنیتی به خوبی ارزیابی شده است. این سیستمعامل دارای ویژگیهای امنیتی متعددی است که به محافظت از دستگاهها در برابر حملات سایبری کمک میکند.
البته، برخی از کاربران نیز وجود دارند که سیستمعاملهای سفارشی را ترجیح میدهند. این سیستمعاملها اغلب ویژگیها و قابلیتهای بیشتری را ارائه میدهند، اما ممکن است بهروزرسانیهای امنیتی و نرمافزاری را بهطور منظم دریافت نکنند.
چگونه اندروید خام را نصب کنیم؟
نصب اندروید خام یک فرآیند نسبتاً ساده است که میتوان آن را به صورت دستی یا با استفاده از ابزارهای شخص ثالث انجام داد.
۱. نصب اندروید خام روی گوشی به صورت نصب دستی:
برای نصب اندروید به صورت خام دستی، به موارد زیر نیاز دارید:
- یک فایل رام اندروید خام برای دستگاه خود
- یک ابزار فلشکردن
- یک کامپیوتر
مراحل نصب اندروید خالص به صورت دستی به شرح زیر است:
- دستگاه خود را در حالت ریکاوری بوت کنید.
- ابزار فلشکردن را در کامپیوتر خود نصب کنید.
- فایل رام اندروید خام را به ابزار فلشکردن اضافه کنید.
- دستگاه خود را به کامپیوتر وصل کنید.
- ابزار فلشکردن را اجرا کنید و دستورالعملهای روی صفحه را دنبال کنید.
۲. نصب اندروید خالص روی گوشی با استفاده از ابزار شخص ثالث
نصب اندروید خام با استفاده از ابزارهای شخص ثالث سادهتر است. برخی از ابزارهای شخص ثالث محبوب برای نصب اندروید خام عبارتند از:
- LineageOS: LineageOS یک نسخه محبوب از اندروید خام است که برای طیف گستردهای از دستگاهها در دسترس است.
- Resurrection Remix: Resurrection Remix یک نسخه سفارشی از اندروید خام است که دارای ویژگیها و قابلیتهای بیشتری نسبت به نسخه اصلی است.
- Pixel Experience: Pixel Experience یک نسخه سفارشی از اندروید خام است که ظاهر و احساس گوشیهای هوشمند Pixel گوگل را ارائه میدهد.
مراحل نصب اندروید خام بر روی گوشی با استفاده از ابزارهای شخص ثالث به شرح زیر است:
- ابزار شخص ثالث را در کامپیوتر خود نصب کنید.
- دستگاه خود را در حالت ریکاوری بوت کنید.
- دستورالعملهای روی صفحه ابزار شخص ثالث را دنبال کنید.
نکات ایمنی موقع نصب اندروید خام
نصب اندروید خام میتواند دستگاه شما را از کار بیاندازد. قبل از نصب اندروید خام، از پشتیبانگیری از دادههای خود اطمینان حاصل کنید.
همچنین، توجه داشته باشید که نصب اندروید خام ممکن است باعث شود دستگاه شما از گارانتی خارج شود.
سوالات متداول درباره گوشی های دارای اندروید خام
+ دلیل محبوبیت کاربران برای نصب اندروید خالص چیست؟
اندروید خام برای کاربران مهم است زیرا مزایای مختلفی را ارائه می دهد، از جمله:
- عملکرد روان و سریع: اندروید خام به دلیل کدهای سادهتر و بهینهتر آن است. این امر باعث میشود که اندروید خام سریعتر اجرا شود و منابع کمتری را مصرف کند.
- امنیت بالا: اندروید خام از نظر امنیتی به خوبی ارزیابی شده است. این سیستمعامل دارای ویژگیهای امنیتی متعددی است که به محافظت از دستگاهها در برابر حملات سایبری کمک میکند.
- بهروزرسانیهای سریع و منظم: اندروید خام بهروزرسانیهای امنیتی و نرمافزاری را سریعتر از بسیاری از سیستمعاملهای سفارشی ارائه میدهد. این امر به محافظت از دستگاهها در برابر آسیبپذیریهای امنیتی و همچنین ارائهی آخرین ویژگیها و عملکردها کمک میکند.
- قابلیت سفارشیسازی محدود: اندروید خام دارای قابلیت سفارشیسازی محدودی است. این امر میتواند برای کاربرانی که به دنبال یک سیستم عامل ساده و بدون دردسر هستند، مفید باشد.
+ اندروید خام همان اندروید پیور (Pure Android) است؟
بله، اندروید پیور (Pure Android) همان اندروید خام است. اندروید پیور نسخهای از اندروید است که توسط گوگل توسعه داده شده است و هیچگونه تغییر یا شخصیسازی از سوی سازندگان گوشیهای هوشمند ندارد. اندروید خام نیز نسخهای از اندروید است که توسط گوگل توسعه داده شده است و هیچگونه تغییر یا شخصیسازی از سوی سازندگان گوشیهای هوشمند ندارد. بنابراین، اندروید پیور و اندروید خام دقیقاً یکسان هستند.
البته، برخی از افراد ممکن است بین این دو اصطلاح تفاوت قائل شوند. برخی از افراد ممکن است از اصطلاح “اندروید پیور” برای اشاره به نسخهای از اندروید که توسط گوگل توسعه داده شده است و هیچگونه تغییر یا شخصیسازی از سوی سازندگان گوشیهای هوشمند ندارد، استفاده کنند. در حالی که برخی دیگر ممکن است از اصطلاح “اندروید خام” برای اشاره به همان مفهوم استفاده کنند. در نهایت، تفاوت بین این دو اصطلاح جزئی است و هر دو به یک چیز اشاره میکنند.
+ آیا گوشی های دارای اندروید خام ارزش خرید دارند؟
این امر به نیازها و ترجیحات شخصی شما بستگی دارد. اگر به دنبال یک سیستم عامل ساده، روان، ایمن و بهروز هستید، گوشی های دارای اندروید خام گزینهی خوبی هستند. با این حال، اگر به دنبال یک سیستم عامل با قابلیت سفارشیسازی بالا هستید، گوشی های دارای سیستم عامل های سفارشی ممکن است گزینهی بهتری باشند.
+ آیا گوشی های دارای اندروید خام به اندازه گوشی های دارای سیستم عامل های سفارشی محبوب هستند؟
خیر، گوشی اندروید استوک به اندازه گوشی های دارای سیستم عامل های سفارشی محبوب نیستند. این امر به دلیل عوامل مختلفی است، از جمله:
- دسترسی محدود: اندروید خام فقط برای برخی از دستگاهها در دسترس است.
- قابلیت سفارشیسازی محدود: اندروید خام دارای قابلیت سفارشیسازی محدودی است.
+ آیا گوشی اندروید خالص از گارانتی خارج می شوند؟
این امر به سیاست گارانتی سازنده گوشی بستگی دارد. برخی از سازندگان ممکن است ارتقا به اندروید خام را از گارانتی خارج کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است این کار را نکنند.
+ چگونه میتوان به اندروید خام ارتقا داد؟
برای ارتقا به اندروید خام، باید یک فایل رام اندروید خام برای دستگاه خود پیدا کنید. فایل رام شامل تمام کدهای مورد نیاز برای نصب اندروید خام بر روی دستگاه شما است.
پس از پیدا کردن فایل رام، میتوانید از ابزارهای فلشکردن برای نصب آن بر روی دستگاه خود استفاده کنید.
نتیجه گیری از استفاده اندروید خام یا همان اندروید استوک یا اندروید خالص یا اندروید پیور:
اندروید خام یا اندروید استوک یا اندروید خالص یا اندروید پیور نسخهای از اندروید است که توسط گوگل توسعه داده شده است و هیچگونه تغییر یا شخصیسازی از سوی سازندگان گوشیهای هوشمند ندارد. این نسخه از اندروید دقیقاً همان چیزی است که گوگل طراحی کرده است. در نهایت، انتخاب اینکه از اندروید خام استفاده کنید یا خیر، به سلیقهی شخصی شما بستگی دارد. اگر به دنبال یک سیستم عامل ساده، روان و بهروز هستید، اندروید خام گزینهی خوبی است.
به دنبال یادگیری برنامهنویسی اندروید هستید؟
دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓
- دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان
- از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش اندروید استودیو پیاده سازی شده است.
- این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
- آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده و شروع برنامه نویسی اندروید نیاز به پیش نیازی هم نیست.
- محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
- از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
- چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
- سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
- خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
- انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
- سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
- بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
بخش های دوره آموزش طراحی نرم افزار اندروید با جاوا در اندروید استودیو
- بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
- بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
- بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
- بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
- بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
- بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
- بخش هفتم : آموزش کامل PHP
- بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
- بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
- بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
- بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
- بخش دوازدهم : پروژه نهایی
- سرفصل های اندروید بصوت کامل
همچنین ببینید» دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا و اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی
مقدمه و معرفی دوره آموزش برنامه نویسی کاتلین
- آشنایی با زبان کاتلین
- قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
- مقایسه جاوا و کاتلین
- آموزش نصب android studio
- شروع کار با اندروید استودیو
- آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
- بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
- ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
- شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
- انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
- آشنایی با معماری سیستم عامل Android
- آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
- شروع طراحی در اندروید استودیو
- اجرای برنامه در شبیه ساز
- آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
- آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
- برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید
همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش کاتلین | کاتلین بهتر است یا فلاتر | کاتلین بهتر است یا جاوا
دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.
بخش های مختلف دوره متخصص اندروید
- بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
- بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
- بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
- بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
- بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
- بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
- بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
- بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
- بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
بخش های دوره متخصص فلاتر
- بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی Dart
- بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
- بخش سوم : مفاهیم کاربردی
- بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
- بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
- بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
- بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
- بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی
- بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی
همچنین بخوانید » همه دوره های فلاتر | تفاوت ری اکت و نیتیو | آینده و بازار کار فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش رایگان فلاتر | نصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت
من قبلا یک گوشی نوکیا با اندروید خام داشتم وقتی میخواستم بخرم فکر میکردم باحاله وقتی که خریدم اصلن خوشم نیومد هیچ انیمیشن جذاب و زرق برقی نداشت و بعد یه مدت سرم داشت منفجر میشد خیلی خسته کننده بود هیچ قابلیت شخصی سازی نداشت نه تم داشت نه لانچر خوبی نه تنظیمات زیادی نه انیمیشن باحالی نه… تااینکه یه سامسونگ خریدم و بنظرم ۱۰ برابر از اون بهتره
مطلب خیلی جالبی درباره android بود
تشکر
سلام یه سوال میگم از کجا تشخیص بدیم که گوشی اندرویدی که خریدیم اندروید استوک هست یا خام؟
سلام همونطور که در بالا بهش اشاره کردیم اندروید خام و اندروک استوک یکی هستند و تنها گوشی هایی اندروید خام دارند که گوگل تولید می کنه بقیه شرکت های تولید کننده گوشی مثل سامسونگ و هواوی و …. میان اندروید خام رو سفارشی سازی می کنن و در واقع این سفارشی سازی شده در اختیار شما قرار می گیرد نه اندروید خام یا همون اندروید استوک.