اندروید گو (Android Go) چیست و گوشی های اندروید Go کدام ها هستند؟

سیستم عامل اندروید گو چیست ؟ Android Go - اندروید نسخه گو ادیشن - سایت آموزش اندروید الکامکو

در این مطلب از مقالات آموزشی می خواهیم به این سوال جواب دهیم که اندروید گو (Android Go) چیست و چه فرقی با اندروید معمولی دارد. همچنین گوشی های دارای اندروید Go را به شما معرفی می کنیم.  پس با سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو همراه باشید.

اندروید گو چیست؟

اندروید گو (Android Go) که با نام اندروید نسخه گو یا گو ادیشن (Go edition) نیز شناخته می شود،  برای اولین بار در سال ۲۰۱۷ معرفی شد و از آن زمان به بعد به یکی از محبوب‌ترین سیستم‌عامل‌های اندروید تبدیل شده است. اندروید Go در واقع نسخه ای از اندروید وان است که در سال ۲۰۱۴ معرفی شده بود است و برای کار کردن و اجرا در گوشی های هوشمند سطح پایین طراحی شده است. این سیستم عامل برای مناطق کم درآمد و در حال توسعه که دستگاه‌های دارای پردازنده ضعیف و حافظه رم پایین در آن‌ها عمومیت دارند مناسب است. این نسخه از اندروید دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های کمتری نسبت به اندروید استاندارد است، اما همچنان یک تجربه کاربری روان و ایمن را ارائه می‌دهد. اندروید گو این سیستم‌عامل در حال حاضر بر روی میلیون‌ها دستگاه در سراسر جهان اجرا می‌شود.

درباره سیستم عامل اندروید گو

اندروید گو ابتدا به شرکت‌های تولید کننده گوشی‌ها ارائه می‌شود و این شرکت‌ها تغییراتی برروی آن اعمال کرده و نرم افزار‌های خود را نیز به آن‌ها اضافه می‌کنند.

البته شرکت‌های تولید کننده گوشی می‌توانند تغییرات بیشتری روی اندروید گو اعمال کنند. اما قضیه این است که اندروید گو کاملا حس و حال آشنای اندروید معمولی را به کاربر می‌دهد.

سیستم عامل اندروید گو مبتنی بر نسخه معمولی اندروید است اما برای اجرا در گوشی های هوشمند که دارای ۵۱۲ مگابایت تا ۱ گیگابایت RAM هستند بهینه شده است.

گوشی اندروید گو دقیقاً مانند گوشی معمولی اندرویدی به روزرسانی می شود. انتظار داریم جدیدترین اندروید نسخه گو  با نام اندروید کیو (Android Q) در آینده ارائه شود.

اندروید Go فضای کمتری نسبت به نسخه معمولی اندروید اشغال می کند و به گوشی های هوشمندی که فضای کمی دارند این فرصت را می دهد تا برنامه های بیشتری داشته باشند. بیشتر گوشی های اندروید گو Android Go با ۸ یا ۱۶ گیگابایت فضای ذخیره سازی ارائه می شوند.

همچنین گفته می شود دستگاه هایی که از اندروید Go استفاده می کنند، می توانند برنامه ها را ۱۵ درصد سریعتر از نرم افزارهای معمولی Android باز کنند.

علاوه بر این ، Google به طور پیش فرض ویژگی “صرفه جویی در داده” را برای کاربران اندروید Go فعال کرده است تا به آنها کمک کند داده های تلفن همراه کمتری مصرف کنند.

ویژگی‌های اندروید گو ادیشن

اندروید گو دارای ویژگی‌های زیر است:

  • عملکرد روان و سریع: اندروید گو به دلیل کدهای ساده‌تر و بهینه‌تر آن است. این امر باعث می‌شود که اندروید گو سریع‌تر اجرا شود و منابع کمتری را مصرف کند.
  • امنیت بالا: اندروید گو از نظر امنیتی به خوبی ارزیابی شده است. این سیستم‌عامل دارای ویژگی‌های امنیتی متعددی است که به محافظت از دستگاه‌ها در برابر حملات سایبری کمک می‌کند.
  • به‌روزرسانی‌های سریع و منظم: اندروید گو به‌روزرسانی‌های امنیتی و نرم‌افزاری را به صورت منظم دریافت می‌کند. این به‌روزرسانی‌ها به محافظت از دستگاه‌ها در برابر آسیب‌پذیری‌های امنیتی و همچنین ارائه‌ی آخرین ویژگی‌ها و عملکردها کمک می‌کنند.
  • قابلیت سفارشی‌سازی محدود: اندروید گو دارای قابلیت سفارشی‌سازی محدودی است. این امر می‌تواند برای کاربرانی که به دنبال یک سیستم عامل با قابلیت سفارشی‌سازی بالا هستند، مفید باشد.

پیشنهاد دوره » دوره آموزش asp.net core مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته  

فرق اندروید با اندروید گو چیست؟

پاسخ این است که نسخه خام اندروید گو تفاوت چندانی با اندروید معمولی ندارد. نکته جالب این است که اندروید گو نیز همانند اندروید معمولی و نیز برخلاف پروژه اندروید وان، به صورت مستقیم به دستگاه‌های اندرویدی ارائه نمی‌شود.

یکی از معدود تغییراتی که در رابط کاربری اندروید گو اعمال شده است، نحوه نمایش لیست برنامه‌های در حال اجرا است.

برخی خصوصیات جانبی اندروید معمولی در اندروید گو از دسترس خارج شده‌اند.

اندروید گو در قبال پردازش‌های کم اهمیت نسبت به اندروید معمولی بسیار سخت‌گیرانه‌تر عمل می‌کند. این پردازش‌ها شامل هر چیزی می‌شود که در پس زمینه در حال اجرا باشد و به پردازش‌های سیستم عامل اندروید مربوط نباشد.

سیستم عامل اندروید گو که به وسیله حذف برخی از خصوصیات غیرضروری کم حجم شده است، از خصوصیت مدیریت خودکار حافظه داخلی نیز بهره‎مند است تا هر چه بیشتر با مشکل کمبود فضای ذخیره‎سازی مقابله کند.

نکته جالب توجه درباره اپلیکیشن‌های پیش فرض اندروید گو این است که بسیاری از آن‌ها وب اپلیکیشن‌های پیش رونده (PWA) هستند. نسل جدید اپلیکیشن‌های تحت وب که گوگل از مدت‌ها پیش برروی آن‌ها کار می‌کرده است.

تفاوت اندروید خالص و اندروید وان و اندروید گو با هم چیست؟   

اندروید خالص، اندروید وان و اندروید گو، همه نسخه‌هایی از سیستم عامل اندروید هستند که توسط گوگل توسعه داده شده‌اند. با این حال، تفاوت‌های کلیدی بین این سه نسخه وجود دارد.

اندروید خالص

اندروید خالص نسخه‌ای از سیستم عامل اندروید است که بدون هیچ گونه تغییر یا سفارشی‌سازی توسط تولیدکنندگان گوشی‌های هوشمند ارائه می‌شود. این نسخه از اندروید معمولاً در گوشی‌های هوشمند پیکسل گوگل استفاده می‌شود.

اندروید وان

اندروید وان یک نسخه از سیستم عامل اندروید است که برای دستگاه‌های با مشخصات پایین طراحی شده است. این نسخه از اندروید دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های کمتری نسبت به اندروید استاندارد است، اما همچنان یک تجربه کاربری روان و ایمن را ارائه می‌دهد.

اندروید گو

اندروید گو یک نسخه از سیستم عامل اندروید است که برای دستگاه‌های با مشخصات پایین‌تر از اندروید وان طراحی شده است. این نسخه از اندروید دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های کمتری نسبت به اندروید وان است، اما همچنان یک تجربه کاربری روان و ایمن را ارائه می‌دهد.

تفاوت‌های کلیدی بین اندروید خالص، اندروید وان و اندروید گو

در اینجا برخی از تفاوت‌های کلیدی بین اندروید خالص، اندروید وان و اندروید گو آورده شده است:

ویژگی اندروید خالص اندروید وان اندروید گو
سفارشی‌سازی هیچ کم بسیار محدود
قابلیت‌ها و ویژگی‌ها کامل کامل محدود
قیمت بالا متوسط پایین
هدف گوشی‌های هوشمند پیکسل گوشی‌های هوشمند با مشخصات پایین گوشی‌های هوشمند با مشخصات بسیار پایین

همچنین بخوانید » معرفی تمامی نسخه های اندروید (اولین تا آخرین نسخه اندروید)

برنامه های اندروید گو 

گوگل برنامه هایی را تولید کرده و توسعه داده که می توانند از حافظه داخلی دستگاه به صورت بهینه تر استفاده کنند و فضای کمتری اشغال کنند. این برنامه ها ۵۰ درصد به فضای کمتری نیاز دارند و برای گوشی هایی که دارای سخت افزار پایینی هستند عملکرد خوبی دارد. اندروید گو دارای مجموعه‌ای از برنامه‌های پیش‌فرض است که برای دستگاه‌های با مشخصات پایین بهینه شده‌اند. این برنامه‌ها شامل موارد زیر هستند:

  • Google Assistant Go: یک نسخه سبک‌تر از دستیار گوگل که برای دستگاه‌های با مشخصات پایین طراحی شده است.
  • Google Maps Go: یک نسخه سبک‌تر از گوگل مپ که برای دستگاه‌های با مشخصات پایین طراحی شده است.
  • Gmail Go: یک نسخه سبک‌تر از جیمیل که برای دستگاه‌های با مشخصات پایین طراحی شده است.
  • Files Go: یک برنامه مدیریت فایل که برای دستگاه‌های با مشخصات پایین طراحی شده است.
  • YouTube Go: یک نسخه سبک‌تر از یوتیوب که برای دستگاه‌ها با مشخصات پایین طراحی شده است.

بخاطر داشته باشید که این برنامه ها چون یکمی خاص و سریعتر اجرا می شوند، ممکن است ویژگی هایی نداشته باشند. مثلا نمی توانید با Assistant Go یادآوری تنظیم کنید اما می توانید سایر کارهای استاندارد دیگر مانند تنظیم هشدارها، باز کردن برنامه ها و کارهای عادی دیگر را انجام دهید.

شایان ذکر است که می توان انتظار داشت خیلی از برنامه های بهینه شده دیگر برای Android Go را در آینده نزدیک مشاهده کنیم. برنامه نویسان از قبل می توانند با کمک دستورالعمل های توسعه Google’s Building for Billions ، برنامه هایی را برای سیستم عامل تولید کنند.

 فیلم کوتاه “Android Go: A promising start” را در زیر ببینید تا بیشتر در مورد ابتکار اندروید گو گوگل بدانید.

بهترین گوشی های اندروید گو که هوشمند هستند : 

اولین دسته از دستگاه های اندروید Go در MWC 2018 مشاهده شد. MWC یا (Mobile World Congress)کنگره جهانی موبایل یکی از بزرگترین و هیجان انگیزترین رویدادهای سالانه برای صنعت موبایل است. این یک کانون برای راه اندازی گوشی های هوشمند جدید و همچنین نگاهی اجمالی به فناوری های موبایل آینده دارد.

گوشی‌های اندروید گو گوشی‌هایی هستند که از سیستم عامل اندروید گو استفاده می‌کنند. این سیستم عامل برای دستگاه‌های با مشخصات پایین طراحی شده است و دارای ویژگی‌ها و قابلیت‌های کمتری نسبت به اندروید استاندارد است.

گوشی‌های اندروید گو معمولاً در قیمت‌های مقرون‌به‌صرفه عرضه می‌شوند و گزینه‌های خوبی برای کاربرانی هستند که به دنبال یک گوشی هوشمند ساده و روان هستند.

در اینجا برخی از گوشی‌های اندروید گو محبوب آورده شده است:

  • Nokia 1: یک گوشی هوشمند مقرون‌به‌صرفه با صفحه نمایش ۴.۵ اینچی و پردازنده یک هسته‌ای.
  • Samsung Galaxy J2 Core: یک گوشی هوشمند مقرون‌به‌صرفه با صفحه نمایش ۵ اینچی و پردازنده دو هسته‌ای.
  • Motorola Moto E7 Power: یک گوشی هوشمند مقرون‌به‌صرفه با صفحه نمایش ۶.۵ اینچی و پردازنده چهار هسته‌ای.
  • Realme C21Y: یک گوشی هوشمند مقرون‌به‌صرفه با صفحه نمایش ۶.۵ اینچی و پردازنده چهار هسته‌ای.
  • Xiaomi Redmi 9C: یک گوشی هوشمند مقرون‌به‌صرفه با صفحه نمایش ۶.۵۳ اینچی و پردازنده هشت هسته‌ای.

این گوشی‌ها از نظر قیمت، مشخصات و قابلیت‌ها با یکدیگر متفاوت هستند. بنابراین، هنگام انتخاب یک گوشی اندروید گو، مهم است که نیازها و ترجیحات شخصی خود را در نظر بگیرید.

نصب اندروید گو:

نصب اندروید گو بر روی گوشی‌های اندرویدی که از این سیستم عامل پشتیبانی می‌کنند، به دو روش امکان‌پذیر است:

روش اول نصب اندروید گو: استفاده از ابزار رسمی گوگل

گوگل یک ابزار رسمی برای نصب اندروید گو بر روی گوشی‌های اندرویدی ارائه کرده است. این ابزار به نام Android Flash Tool نام دارد و می‌توانید آن را از وب‌سایت گوگل دانلود کنید.

برای نصب اندروید گو با استفاده از این ابزار، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. ابزار Android Flash Tool را دانلود و نصب کنید.
  2. گوشی اندرویدی خود را به رایانه وصل کنید.
  3. فایل سیستم اندروید گو را که می‌خواهید نصب کنید، در رایانه خود ذخیره کنید.
  4. ابزار Android Flash Tool را باز کنید و دستورالعمل‌های روی صفحه را دنبال کنید.

روش دوم نصب اندروید گو : استفاده از رام کاستوم

شما همچنین می‌توانید از یک رام کاستوم برای نصب اندروید گو بر روی گوشی اندرویدی خود استفاده کنید. رام کاستوم یک نسخه سفارشی‌سازی‌شده از سیستم عامل اندروید است که می‌توانید آن را بر روی گوشی خود نصب کنید.

برای نصب اندروید گو با استفاده از یک رام کاستوم، مراحل زیر را دنبال کنید:

  1. یک رام کاستوم اندروید گو را برای گوشی خود دانلود کنید.
  2. گوشی اندرویدی خود را به حالت ریکاوری ببرید.
  3. رام کاستوم را از طریق حالت ریکاوری نصب کنید.

توجه: نصب اندروید گو بر روی گوشی اندرویدی که از این سیستم عامل پشتیبانی نمی‌کند، ممکن است باعث آسیب دیدن دستگاه شود. بنابراین، قبل از انجام این کار، حتماً از دستگاه خود بک‌آپ بگیرید.

معایب اندروید گو ادیشن

اندروید گو یک سیستم عامل ساده، روان، ایمن و به‌روز است که برای دستگاه‌های با مشخصات پایین طراحی شده است. با این حال، این سیستم عامل دارای برخی معایب نیز است که عبارتند از:

  • قابلیت سفارشی‌سازی محدود: اندروید گو دارای قابلیت سفارشی‌سازی محدودی است. این امر می‌تواند برای کاربرانی که به دنبال یک سیستم عامل با قابلیت سفارشی‌سازی بالا هستند، یک محدودیت باشد. به عنوان مثال، کاربران اندروید گو نمی‌توانند تم‌های سفارشی را دانلود و نصب کنند یا صفحه اصلی خود را به دلخواه خود سفارشی‌سازی کنند.
  • دسترسی محدود به برخی از ویژگی‌ها و عملکردها: اندروید گو ممکن است به برخی از ویژگی‌ها و عملکردهایی که در نسخه‌های دیگر اندروید موجود هستند، دسترسی نداشته باشد. به عنوان مثال، اندروید گو از برخی ویژگی‌های پیشرفته مانند چند پنجره‌ای و تقسیم صفحه پشتیبانی نمی‌کند.
  • عدم پشتیبانی از برخی از برنامه‌ها و بازی‌ها: برخی از برنامه‌ها و بازی‌ها ممکن است برای اندروید گو بهینه نشده باشند یا اصلاً از این سیستم عامل پشتیبانی نکنند. این امر می‌تواند برای کاربرانی که به دنبال استفاده از طیف گسترده‌ای از برنامه‌ها و بازی‌ها هستند، یک محدودیت باشد.

نتیجه گیری از گوشی هایی که اندروید وان دارند : 

در نهایت، تصمیم‌گیری در مورد اینکه آیا معایب اندروید گو برای شما قابل قبول هستند یا خیر، به نیازها و ترجیحات شخصی شما بستگی دارد. اگر به دنبال یک سیستم عامل ساده، روان، ایمن و به‌روز هستید که به‌روزرسانی‌های منظم دریافت کند و در قیمت‌های مقرون‌به‌صرفه عرضه شود، اندروید گو گزینه‌ی خوبی است. با این حال، اگر به دنبال یک سیستم عامل با قابلیت سفارشی‌سازی بالا و دسترسی به طیف گسترده‌ای از ویژگی‌ها و عملکردها هستید، ممکن است اندروید گو برای شما مناسب نباشد.


به دنبال یادگیری برنامه‌نویسی اندروید هستید؟

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش اندروید استودیو پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده و شروع برنامه نویسی اندروید نیاز به پیش نیازی هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش طراحی نرم افزار اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا و اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره آموزش برنامه نویسی کاتلین

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب android studio
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش کاتلین | کاتلین بهتر است یا فلاتر | کاتلین بهتر است یا جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره متخصص اندروید 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره متخصص فلاتر 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی Dart
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت ری اکت و نیتیو | آینده و بازار کار فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش رایگان فلاترنصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

3 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
عرفان
4 سال گذشته

سلام وقتتون بخیر خسته نباشید ببخشید برای تبلتGLXمدلF4که الان اندروید۱۰Goروداره ومال سال۲۰۲۰هست تاچه اندرویدی آپدیت میاد؟

پاسخ دادن به  عرفان
4 سال گذشته

سلام. باید مدل گوشی رو در سایت خودش سرچ کنید

majid
4 سال گذشته

مطلب خیلی پرمحتوایی بود ممنون از شما