لیست فریمورک های بک اند

فریم ورک های بک اند - فریم ورکهای Backend - سایت آموزش های برنامه نویسی الکامکو

فریم ورک Backend چیست؟ مزایای فریم ورک چیست؟ فریم ورک های بک اند کدام ها هستند؟ اینها سوالاتی هستند که در مطلب از مجله برنامه نویسی سایت الکامکو میخواهیم به آنها پاسخ دهیم.

فریم ورک Backend چیست؟

فریم ورک های Backend، کتابخانه‌هایی از زبان‌های برنامه‌نویسی سمت سرور هستند که به ساخت ساختار بک اند یک وب‌سایت کمک می‌کنند. فریم ورک های Backend اجزای آماده ای را برای توسعه یک برنامه وب پویا ارائه می دهند. فریمورک نرم‌افزاری پایه‌ای است که توسعه‌دهندگان می‌توانند برنامه‌های کاربردی را به روشی سریع‌تر و استاندارد ایجاد کنند.

فریمورک های Backend برای توسعه برنامه‌های کاربردی برای کسب‌وکارهای بی‌شماری امروزه در سراسر جهان ضروری هستند. پیدا کردن فریمورک مناسب برای توسعه دهندگان برای اطمینان از عملکرد و مقیاس پذیری بهینه می تواند بسیار مهم باشد. امروزه با وجود گزینه های بسیار زیاد، انتخاب گزینه های مرتبط می تواند دردسرساز باشد.

همچنین بخوانید » واسط برنامه نویسی کاربردی (API) چیست؟ | مفسر برنامه نویسی چیست؟ | IDE چیست؟

فریمورک چیست؟ 

فریم ورک یک چارچوب به حساب می‌آید که معمولاً برنامه نویس‌ها برای توسعه و طراحی نرم افزار از آن استفاده می‌کنند. استفاده از فریم ورک به ساده شدن توسعه پردازش‌ها کمک می‌کند. یکی از دلیل‌های این سادگی این موضوع است که فریم ورک از نوشتن مکرر کدهای مشابه جلوگیری خواهد کرد. همچنین باعث ایجاد شیوه‌های خوب و مناسب و سازگاری در کدها می‌شود. بنابراین می‌توان گفت که فریم ورک، مجموعه‌ای از ابزارها و ماژول‌های گوناگون است که می‌توانند در پروژه‌های مختلف مورد استفاده قرار بگیرند.

مزایای فریم ورک چیست؟ 

  • فریم ورک ها ساختار mvc دارند ترکیب کدهای برنامه نویسی به صورت mvc است بخش model داده هایی که بین viewو controller جابه جا مشوند را نشان می دهد بخش view اطلاعات را به کاربر نشان می دهد Controller کنترل کننده رابط بین مدل و view است ورودی را پردازش میکند و داده ها را با استفاده از model دستکاری می کند فریم ورک ها به دلیل ساختار mvc باعث نظم در کدها می شوند.
  • کارهایی که به طور کلی ساعت ها و صدها خط کد برای برنامه نویسی زمان می برد، اکنون با عملکردهای از پیش ساخته شده در عرض چند دقیقه قابل انجام است. توسعه بسیار آسانتر می شود ، بنابراین اگر توسعه راحت تر شود کارها سریعتر صورت می گیرد و متعاقباً موثر است.
  • فریم ورک توسط توسعه دهندگانش آزمایش شده و یک چارچوب بسیار گسترده دارای کاربردهای امنیتی بزرگی است. جایی است که در نهایت کاربران آزمایشگر طولانی مدت هستند. اگر یک حفره امنیتی پیدا کردید ، می توانید به وب سایت فریم ورک بروید و به تیمش اجازه دهید تا بررسی کند تا بتواند آن را برطرف کند.
  • بیشتر سازه های محبوب رایگان هستند و با توجه به اینکه به توسعه دهنده کمک می کند تا سریعتر کدنویسی کند ، مطمئناً هزینه مشتری نهایی کمتر خواهد بود.
  • همانند سایر ابزارهای توزیع شده ، یک چارچوب معمولاً شامل اسناد و مدارک، یک گروه پشتیبانی یا انجمن های آنلاین عظیم است که می توانید پاسخ سریع دریافت کنید.
  • و …

همچنین بخوانید » معرفی بازی های برنامه نویسی

معرفی مناسبترین فریم ورک های بک اند : 

موقعی که تصمیم به انتخاب کردن یک فریمورک برای توسعه لایه Back-End دارید، گزینه‌های بسیار زیادی پیش روی شما قرار می‌گیرد. با وجود آنکه هر کدام از این گزینه‌ها با نقاط ضعف و قدرت خودشان ارائه می‌شوند اما ویژگی‌های منحصر به فردی نیز وجود دارد که ممکن است مطالعه آن‌ها در تصمیم‌گیری به شما کمک بکند. در این مطلب شما را با این فریم ورکهای بک اند آشنا می کنیم:

فریمورک جنگو – Django : فریمورک بک اند برای زبان برنامه نویسی پایتون (Python)

جنگو یکی از فریمورک های Backend منبع باز پیشرو  است که برای برنامه های کاربردی وب مبتنی بر پایتون استفاده می شود. این فریمورک از الگوی کنترلر نمای مدل (MVC) پیروی می کند. جنگو برای توسعه وب‌سایت‌های مبتنی بر پایگاه داده پیچیده و غنی از ویژگی‌ها مناسب است و یکی از ساده‌ترین فریمورک های بک اند است و به عنوان یکی از بهترین فریم ورک های توسعه وب بک اند در نظر گرفته می شود.

این فریمور بک اند قابلیت بهینه سازی بهتر، کاهش کدنویسی، قابلیت استفاده مجدد بیشتر و توسعه سریع‌تر را تسهیل می‌کند. از زبان برنامه نویسی پایتون (Python) برای همه عملیات در جنگو استفاده می شود و یک رابط مدیریت اختیاری برای کمک به ایجاد، خواندن، به روز رسانی و حذف عملیات ارائه می دهد. فریمورک بک اند جنگو توسط بسیاری از وب سایت های مشهور مانند Disqus، Mozilla و The Washington Times استفاده می شود.

همچنین بخوانید » روش های یادگیری برنامه نویسی کدام ها هستند؟

فریمورک فلسک – Flask : فریمورک بک اند برای زبان برنامه نویسی پایتون (Python)

Flask یک فریمورک میکرو وب مبتنی بر پایتون است که به کتابخانه ها و ابزار خاصی نیاز ندارد و از برنامه‌های افزودنی پشتیبانی می‌کند که می‌توانند ویژگی‌ها را به گونه‌ای اضافه کنند که به نظر می‌رسد در Flask پیاده‌سازی شده‌اند.

توسعه دهندگانی که پایتون را درک می کنند می توانند به راحتی با Flask کار کنند. این نوع از فریم ورک های Backend انعطاف پذیر است و بسیاری از اجزای Flask را می توان با خیال راحت بر اساس نیازها تغییر داد زیرا پیکربندی آن بسیار ساده و آسان است.

فریمورک اکسپرس – ExpressJS : فریمورک بک اند برای زبان برنامه نویسی NodeJS

Express.js، همچنین با عنوان Express هم شناخته می شود و یک فریمورک برنامه وب Node.js و نرم افزار منبع باز است که تحت مجوز MIT در دسترس است. برای ساخت API ها و برنامه های کاربردی وب استفاده می شود و به عنوان یک فریمورک استاندارد سرور Node.js در نظر گرفته می شود.

Express یک کامپوننت MEAN stack به همراه فریم ورک frontend AngularJS و پایگاه داده NoSQL است. Express به عنوان یکی از بهترین فریم ورک های توسعه ساخت اپلیکیشن تحت وب در نظر گرفته می شود.

جاوا اسکریپت یکی از پرکاربردترین زبان های برنامه نویسی است و اکثر توسعه دهندگان فرانت اند به آن متکی هستند بخاطر همین منحنی یادگیری این فریمورک راحت است. توسعه دهندگان می توانند به راحتی از Node.js استفاده کنند زیرا یادگیری آن به تلاش یا زمان زیادی نیاز ندارد.

فریم ورک لاراول – Laravel : فریمورک بک اند برای زبان برنامه نویسی PHP

لاراول (Laravel) یک فریمورک مبتنی بر وب مناسب برای زبان برنامه نویسی پی اچ چی (PHP) است که منبع باز است و برای توسعه برنامه های وب مبتنی بر Symfony است که از معماری مدل-نما-کنترلر (MVC) پیروی می کنند و  در واقع از بهترین فریمورکهای Backend برای این زبان قدرتمند و پرطرفدار است.

فرمورک بک اند Laravel یک سیستم بسته بندی مدولار مجهز به یک مدیر وابستگی اختصاصی ارائه می دهد. لاراول به عنوان یکی از بهترین فریم ورک های وب بک اند رتبه بندی می شود و برخی از کارشناسان این فناوری را بهترین نرم افزار برای توسعه بک اند می دانند.

لاراول همچنین راه‌های متعددی را برای دسترسی به پایگاه‌های داده رابطه‌ای به همراه ابزارهای نگهداری و استقرار برنامه در اختیار کاربران خود قرار می‌دهد. لاراول دارای مجوز MIT و دارای کد منبع میزبانی شده در GitHub است.

پیاده سازی احراز هویت با لاراول بسیار ساده است، زیرا پیکربندی آسانی را ارائه می دهد. این فریمورک از فریمورک های Backend با روش‌های کمکی برای آزمایش برنامه کاربردی ارائه می‌شود.

-از کجا PHP با Laravel یاد بگیریم:

دوره متخصص لاراول - آموزش لاراول - آموزش فریم ورک Laravel

لینک دوره پیشنهادی برای یادگیری PHP

با ثبت نام در دوره متخصص لاراول از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید :

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۱۲ ماهه با قابلیت تمدید
  • انجام انواع تمرین ها و مثال ها در طول دوره و ورود آسان به بازار کار
  • طراحی و ساخت پروژه های حرفه ای به علاوه پروژه فوق حرفه ای سایت فروشگاهی با پنل مدیریت و قابلیت چند فروشندگی
  • در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده و آموزش با جدید ترین ورژن فریمورک لاراول
  • استخدام در شرکت های معتبر و کسب درآمد از ساخت پروژه های وب اپلیکیشن

فریمورک روبی‌آن‌ریلز – Ruby on Rails : فریمورک Backend برای زبان برنامه نویسی Ruby

Ruby on Rails که با نام Rails هم شناخته می شود، یک فریمورک بک اند مناسب برنامه کاربردی وب سمت سرور مبتنی بر روبی است که دارای مجوز MIT است. Rails یک چارچوب MVC است که ساختارهای پیش فرض پایگاه داده، صفحات وب و خدمات وب را ارائه می دهد. Ruby on Rails یکی از بهترین فریم ورک‌ها برای توسعه وب است و برخی از توسعه‌دهندگان آن را بهترین فریم ورک وب با کارایی می‌دانند.

Ruby on Rails استفاده از استانداردهای وب مانند XML یا JSON را برای انتقال داده و CSS، جاوا اسکریپت و HTML برای رابط را ترویج می کند.

همچنین بخوانید » HTML چیست؟ | CSS چیست؟

Ruby on Rails چندین ماژول و پلاگین آماده ارائه می دهد که  تیم های توسعه را قادر می سازد تا زمان ساخت برنامه را در مقایسه با مواردی که در آن از فریم ورک های دیگر استفاده می کنند، به حداقل برسانند.

Ruby on Rails به توسعه دهندگان امکان استفاده از سیستم های ذخیره سازی فایل استاندارد و قراردادهای برنامه نویسی را می دهد.

Ruby on Rails منبع باز است و تحت مجوز MIT ارائه می شود. یعنی کاربران برای به دست آوردن فریمورک نیازی به پرداخت هیچ هزینه ای ندارند. با Gems، کاربران می‌توانند ویژگی‌هایی را بدون توسعه از پایه اضافه کنند. در نتیجه می توانند در زمان و انرژی بسیار صرفه جویی کنند. جم ها برای اهداف زیادی در دسترس هستند و می توانند از پلتفرم منبع باز GitHub دانلود شوند.

فریمورک کیک پی اچ پی – CakePHP : فریم ورک Backend برای زبان برنامه نویسی PHP

CakePHP یک فریمورک بک اند وب منبع باز پر استفاده است. این فریمورک به زبان PHP نوشته شده و از معماری MVC پیروی می کند و تحت مجوز MIT و بر اساس مفاهیم Ruby on Rails در دسترس قرار گرفته است.

ORM یا Object Relational Mapping یک تکنیک تبدیل داده است که برای تبدیل داده ها برای یک سیستم ناسازگار استفاده می شود. CakePHP دارای یک ORM داخلی غنی از ویژگی ها است که انجام عملیات CRUD و پایگاه داده را برای کاربران آسان می کند. داده ها به عنوان کلاس هایی در دسترس قرار می گیرند که برای تعریف روابط ضروری هستند. کاربران CakePHP همچنین می توانند از backend برای از پیش تعریف callbacks استفاده کنند.

 CakePHP یک فریمورک backend است که به کاربران امکان می دهد بخش های کد قابل استفاده مجدد را در چندین پروژه ایجاد کنند. کاربران می‌توانند از بسیاری از قابلیت‌ها استفاده کنند.

همچنین بخوانید » دوره فلاتر از مبتدی تا پیشرفته برای ساخت اپ های اندروید و ios | فریم ورک فلاتر چیست؟

فریمورک ای اس پی دات نت Asp .NET : فریمورک بک اند برای زبان برنامه نویسی #C

فریمورک ASP.NET Core یک فریم ورک منبع باز و رایگان است که از ASP.NET پیروی می کند و با مشارکت بنیاد دات نت ایجاد شده است. ASP.NET Core یک فریم ورک ماژولار است که می تواند در کل .NET Framework در ویندوز و NET Core اجرا شود و بهترین و مناسبترین پلتفرم برای زبان برنامه نویسی سی شارپ است.

ASP.NET Core یک راه حل بین پلتفرمی برای توسعه برنامه های کاربردی وب برای پلتفرم های ویندوز، مک و لینوکس است. پشتیبان از همان کد C# در همه پلتفرم ها استفاده می کند.

ASP.NET Core از فناوری استفاده می کند که نیاز به کدگذاری کمتری دارد. یعنی توسعه‌دهندگان براحتی می توانند از این فریم ورک مبتنی بر بک اند استفاده کنند و به زمان کمتری برای ایجاد یک برنامه نیاز دارند و این فرآیند باعث مقرون به صرفه بودن آن می شود.

کدنویسی کمتر همچنین به معنای نگهداری کمتر است. فریم ورک بک اند ASP.NET Core را می توان به طور خودکار در مواردی با مقدار کمی کد نگهداری کرد.

بزرگترین مزیت استفاده از فریمورک ASP.NET Core بهبود عملکرد آن است. استفاده از به‌روزرسانی‌ها و آخرین پیشرفت‌ها به توسعه‌دهندگان کمک می‌کند تا کد را بهبود بخشند و عملکرد یک برنامه را بهبود بخشند.

Asynchronous – ASP.NET Core امکان استفاده از الگوهای برنامه نویسی ناهمزمان را در اختیار توسعه دهندگان قرار می دهد.

-از کجا باید دات نت یاد گرفت:

دوره متخصص ASP.Net Core

لینک دوره پیشنهادی برای یادگیری ASP.NET CORE

با ثبت نام در دوره متخصص Asp.Net Core از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید :

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۱۲ ماهه با قابلیت تمدید
  • انجام انواع تمرین ها و مثال ها در طول دوره و ورود آسان به بازار کار
  • طراحی و ساخت ۳ پروژه تحت وب فوق حرفه ای (سایت فروشگاهی – اتوماسیون اداری – آزمون گیر آنلاین)
  • در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده و آموزش با جدید ترین ورژن دات نت
  • استخدام در شرکت های معتبر و کسب درآمد از ساخت پروژه های وب اپلیکیشن

همچنین بخوانید » تفاوت ASP.NET و ASP.NET Core

چرا سی شارپ یاد بگیریم؟

دات نت یک چارچوب نرم‌افزاری است که توسط شرکت مایکروسافت توسعه داده شده است. یکی از زبان‌هایی که می‌توان با دات نت کار کرد، زبان سی شارپ (#C) است.

زبان سی شارپ یک زبان برنامه‌نویسی شی‌گرا است که ترکیبی از زبان‌هایی مانند سی و سی پلاس پلاس است. در واقع، دات نت زیرساختی برای اجرای برنامه‌ها نوشته شده با زبان سی شارپ است. به این ترتیب، زبان سی شارپ به عنوان یکی از زبان‌هایی که قابلیت اجرا بر روی دات نت را دارند، به‌طور مستقیم با دات نت ارتباط دارد.

بنابراین، دات نت و سی شارپ به‌صورت مشترک مورد استفاده قرار می‌گیرند و به‌عنوان نرم‌افزارهای توسعه داده شده با دات نت، از قابلیت‌ها و ویژگی‌های زبان سی شارپ بهره می‌برند.

آموزش صفر تا صد سی شارپ

لینک دوره پیشنهادی برای یادگیری ASP.NET CORE

با ثبت نام در دوره آموزش زبان برنامه نویسی سی شارپ از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید :

  • دسترسی به فایل های دوره به صورت همیشگی
  • پشتیبانی رایگان ۳ ماهه با قابلیت تمدید
  • ورود آسان به بازار کار
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره
  • در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده
  • آموزش با جدید ترین ورژن ویژوال استودیو
  • به همراه آموزش کار با دیتابیس Sql Server

همچنین بخوانید » ویژوال استودیو کد چیست؟ | تفاوت ویژوال استودیو با ویژوال استودیو کد چیست؟ | معرفی افزونه های ویزوال استودیو کد | معرفی کلیدهای میانبر ویژوال استودیو کد

فریمورک اسپرینگ بوت – Spring Boot : فریمورک بک اند برای زبان برنامه نویسی Java

قبل اینکه به Spring Boot بپردازیم اول باید بدانید Spring چیست؟ اسپرینگ یک فریم ورک نرم افزاری و یک ظرف کنترل وارونگی برای سکوی جاوا است. اسپرینگ از ابتدای ارائه تا الان تغییرات زیادی داشته و بسیار قدرتمند و معروف شده است. این فریم ورک متن باز بوده و هدف اصلی آن توسعه برنامه های Enterprise است و بیشتر در پلتفرم javaEE مورد استفاده قرار می گیرد.

اسپرینگ یک فریم ورک ماژولار بوده و ماژول های آن در دسته بندی زیر قرار می گیرند :

  • ظرف هسته اسپرینگ : شامل ماژول پایه اسپرینگ است ( Beans , Core , …. ) که هسته اصلی اسپرینگ را تشکیل می دهند.
  • برنامه نویسی جنبه گرا (AOP) : این ماژول امکان پیاده سازی زیر سیستم های فرای پروژه را فراهم میکند.(به طور ساده میتواند عملیات در حین، قبل یا بعد از اجرای یک method را به آن اضافه کند).
  • احراز هویت و برسی مجوز : فرآیندهای امنیتی قابل تنظیم که طیف وسیعی از استانداردها، پروتکل ها، ابزار و شیوه ها را از طریق پروژه های امنیت اسپرینگ پشتیبانی میکند.
  • قرارداد بر روی تنظیمات : یک روش تولید سریع نرم افزار برای توسعه برنامه های سازمانی بر پایه اسپرینگ که در ماژول Spring Roo ارئه شده است.
  • دسترسی به داده ها : کار با سیستم های مدیریت پایگاه داده رابطه ای بر روی سکوی جاوا، با استفاده از JDBC و ابزارهای نگاشت شی-رابطه و سیستم های پایگاه داده NoSQL .
  • ظرف وارونگی کنترل : پیکربندی اجزای نرم افزار و مدیریت چرخه عمر اشیاء جاوا، غالبا از طریق تزریق وابستگی.
  • اطلاع رسانی : ثبت اشیاء شنونده پیام، به صورت قابل تنظیم، برای دریافت پیام شفاف از صف پیام و از طریق JSM، بهبود ارسال پیام بر روی استاندارد واسطه های برنامه نویسی JSM .
  • وب (Web) : برای طراحی web بر اساس مدل MVC به کار می رود.
  • تست : این ماژول استفاده از ابزارهاییی مانند Junit و … را برای تست برنامه ها به ما میدهد.

فریمورک کوآ – Koa : فریمورک بک اند برای زبان برنامه نویسی NodeJS

Koa یک فریمورک وب است که توسط تیم Express طراحی شده است تا پایه ای رساتر، محکم تر و قوی تر برای API ها و برنامه های کاربردی وب باشد. استفاده از توابع async، کاربران Koa را قادر می‌سازد تا از تماس‌های برگشتی خودداری کنند و مدیریت خطا را بهبود بخشند. Koa فاقد هرگونه Middleware هسته ای است و مجموعه ای از روش های نوشتن سرور سریع را به کاربران ارائه می دهد. از مزایای کوآ می توان به توسعه سریع اپلیکیشن، قابل تنظیم بودن، یادگیری آسان آن، انعطاف پذیری و … است.

فریمورک فونیکس – Phoenix : فریمورک بک اند برای زبان برنامه نویسی Elixir

Phoenix یک فریمورک برای توسعه است که به زبان برنامه نویسی Elixir نوشته شده است. این فریمورک Backend از یک الگوی MVC استفاده می کند و بر اساس کتابخانه Plug و چارچوب Cowboy Erlang است. Phoenix برای تسهیل ایجاد برنامه های کاربردی مقیاس پذیر و با کارایی بالا توسعه داده شد. این فریم ورک قابلیت درخواست/پاسخ از سرور Cowboy را همراه با ارتباط بی‌درنگ مشتری خارجی از طریق Websockets و کانال‌های آگنوستیک ارائه می‌دهد.

 Phoenix یک فرمیورک قابل اعتماد برای برنامه های کاربردی وب است. Erlang و Elixir قابلیت اطمینان را برای توسعه دهندگان تسهیل می کنند و مدیریت منابع برنامه را آسان تر می کنند.

همزمانی توانایی اجرای بسیاری از فرآیندها با هم برای مستقل نگه داشتن فرآیندها از یکدیگر است. هر دو Erlang و Elixir همزمانی بالا را تسهیل می کنند.

فریم ورک اکسیر کاربران را قادر می سازد تا سرعت توسعه را افزایش دهند. نحو اکسیر ساخت کد تمیز و قابل رمزگشایی را آسان می کند و در عین حال بهره وری توسعه را حفظ می کند.

اکسیر قادر به تحمل خطاهایی است که از دو نوع اشتباه برنامه نویسی ناشی می شوند. اینها شامل مسائل خارج از یک برنامه کاربردی مانند مشکلات شبکه و مسائل داخلی مانند اشکالات منطقی است.

توسعه دهندگان Phoenix می توانند به راحتی با کاربران تعامل داشته باشند و اتصالات را در گره های تک یا چندگانه نظارت کنند. این امر با استفاده از فناوری‌های Presence و Channels داخلی امکان‌پذیر می‌شود. LiveView یک روش جدید برای توسعه برنامه های بلادرنگ است که عاری از موانع سمت مشتری هستند.

تطبیق پذیری – کاربران Phoenix نیازی به کار با سیستم های پیام رسانی پیچیده یا ابزارهای شخص ثالث برای مدیریت لایه های کش ندارند. ویژگی‌های Erlang VM که توسط Phoenix استفاده می‌شود به آن کمک می‌کند تا مقیاس‌بندی آماده و سیستم‌های بلادرنگ را ترکیب کند. در نتیجه، پیچیدگی عملیاتی کاهش می یابد و توسعه دهندگان فرآیندها را ساده تر می دانند.

 Phoenix یک چارچوب وب قوی است که معماری بسیار آشنا Model-View-Controller (MVC) را با ایده های کاربردی جدید بهبود می بخشد.

فونیکس به تیم‌های توسعه کمک می‌کند تا از توسعه به فرآیند تولید سرعت بخشند. ابزار دقیق یکپارچه را به همراه ویژگی داشبورد زنده ارائه می دهد. توسعه دهندگان بینشی در مورد قابلیت های Erlang VM برای مدیریت اتصالات متعدد با ویژگی های ابزارسازی Elixir به دست می آورند.

پیشنهاد برای ساخت اپلیکیشن های اندرویدی و کسب درآمد از آنها
دوره آموزش اندروید پروژه محور شامل دوره های کاربردی از پایه تا پیشرفته برای ورود به بازار کار اندروید

سوالات متداول درباره فریمورکهای Backend:

انواع فریم ورک ها

فریم ورک ها به دو دسته front-end و back-end تقسیم می شوند،فریم ورک front-end یک چارچوب برای ساخت قسمت جلویی و ظاهر پروژه شما است و برای سمت کاربر استفاده می شود این روش معمولاً شامل روشی برای ساختار پرونده های شما (به عنوان مثال ، از طریق اجزای سازنده یا پیش پردازنده CSS) ، ایجاد درخواست های AJAX ، سبک دادن به اجزای خود و مرتبط کردن داده ها با عناصر DOM است ، برای مثال React JS ،Angular JS،j Query،Ember.js فریم ورک های سمت کاربر هستند.

فریم ورک back end برای کد نویسی سمت سرور به توسعه دهنده کمک می کنند که کار را برای توسعه دهنده راحت و بی دردسر می کند،CakePHP،Laravel، Django، Ruby on Rails، Flask ،Phoenix ،Express ،Spring Boot از فریم ورک های backend هستند.

فریم ورک ها براساس زبان برنامه نویسی شان هم دسته بندی می شوند:

فریم ورک‌های زبان برنامه نویسی PHP برای طراحی سایت با زبان برنامه نویسی php شاملLaravel،Phalcon، Symphony، Yii،Codelgniter،CakePHP،Zend ،Kohana، FuelPHP فریم ورک‌های زبان جاوا Spring، Hibernate ،Java EE ،Struts، GWT فریم ورک‌های زبان جاوااسکریپت Angular، React ،Ember ،Backbone ،VueJS، Aurelia ،Polymer فریم ورک‌های زبان برنامه نویسی رابیRuby on Rails، Lotus،padrino،cuba،rack،sinatra،sorched،Grape فریم ورک‌های زبان برنامه نویسی پایتون Django، Flask، TurboGears Web2py، Pyramid،Bottle و… هستند.

چه چیزی یک فریم ورک توسعه وب Backend را ارائه می دهد؟

اگرچه تعدادی معیار برای رتبه بندی یک چارچوب مانند ابزارهای کدگذاری ، زبانهایی که از آنها پشتیبانی می کند و رابط هایی که ارائه می دهد وجود دارد ، بیش از هر چیز باید پایه رتبه بندی یک چارچوب باشد. یک چارچوب کاملاً متنوع مبتنی بر زبانهای قدرتمند و رسا است و توسعه دهندگان را قادر می سازد هر نوع برنامه وب یا API از جمله برنامه های تک صفحه ای SPA  را بسازند.

بهترین فریم ورکهای Backend برای من کدام است؟

 ما در این مقاله هیچکدام از فریمورک‌ها را به صورت خاصی به شما پیشنهاد نمی‌کنیم. شما باید آن‌ها را تحلیل کرده و براساس چیزی که می‌خواهید بسازید، یکی از گزینه‌ها را انتخاب نمایید.

تفاوت توسعه فرانت اند و بک اند چیست؟ 

توسعه فرانت-اند: یک توسعه‌دهنده فرانت-اند کسی است که بیشترین تاثیرگذاری خود را روی لایه نمایش یا کاربر می‌گذارد. در واقع چیزی که کاربر مشاهده می‌کند همان برنامه‌ای است که توسعه‌دهنده فرانت-اند نوشته است. سه ابزار اصلی که توسعه‌دهنده فرانت-اند با آن‌ها کار می‌کند عبارت است از HTML، CSS و Javascript. تمرکز اصلی توسعه‌دهنده فرانت-اند باید روی این موضوع باشد که تجربه کاربری خوبی را به کاربران ارائه دهد و همچنین مطمئن باشد که لایه‌بندی وبسایت و دیگر المان‌های آن منسجم هستند.

توسعه بک-اند: از طرفی دیگر یک توسعه‌دهنده بک‌-اند کارهایی را انجام می‌دهد که معمولا با کاربران ارتباط مستقیمی ندارد. در واقع کدهای نوشته شده توسط یک توسعه‌دهنده بک-اند در ورای یک وبسایت اجرا می‌شود. توسعه‌دهندگان بک-اند به گستره عظیمی از کتابخانه‌ها، APIها، وب‌ سرویس‌ها و… برای ساختن اپلیکیشن‌های‌شان دسترسی دارند.

تفاوت بین کتابخانه و فریم ورک در یادگیری برنامه نویسی

برخی ممکن است فرض کنند که یک فریم ورک نرم افزاری مجموعه ای از کتابخانه ها است همانطور که کتابخانه ها مجموعه ای از روال های از پیش تدوین شده هستند. با این حال ، این موضوع درست نیست زیرا همه چارچوب های نرم افزار از کتابخانه ها استفاده نمی کنند یا به کتابخانه ها وابسته نیستند.

تفاوت کتابخانه با فریم ورک این است که فریم ورک کدهای اضافه شده توسط کاربر را فراخوانی می کند و تصمیم میگیرد کی و کجا از کد استفاده کند در مقابل این کد ،کتابخانه نرم افزار را فرا می خواند.

نتیجه گیری از آشنایی با فریمورکهای بک اند

فارغ از فریمورکهای بک اندی که در این مقاله معرفی کردیم، موارد بسیار زیاد دیگری نیز وجود دارند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. به خاطر بسپارید که هر فریمورک مزایا و معایب خودش را دارد. بهتر است با یک دید منطقی و موضوعی به انتخاب فریمورک مورد نظرتان نگاه کنید.

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

2 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
parham
3 ماه گذشته

این هم یکی از فریم ورک های جدید هست https://www.nuget.org/packages/CodeBehind که تحت ASP.NET Core کار می کنه

پاسخ دادن به  parham
3 ماه گذشته

مرسی از معرفی


This will close in 15 seconds