ایده هایی برای ساخت اپلیکیشن اندروید یا iOS برای راه اندازی یک کسب و کار نو

ایده هایی برای ساخت اپلیکیشن - ایده هایی برای طراحی اپلیکیشن سایت آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو

داشتن ایده در طراحی اپلیکیشن یکی از کارهای مهم قبل از شروع برنامه نویسی است. در طراحی اپلیکیشن، ایده های بسیاری می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد از طرفی پیدا کردن و داشتن ایده اپلیکیشن سازی که بتوان از آن درآمدزایی داشت آسان نیست. اما برای انتخاب بهترین ایده برای ساخت اپلیکیشن باید به نیازهای کاربران و بازارهای مختلف توجه شود. اگر شما هم دنبال ایده هایی برای ساخت اپلیکیشن پردرآمد هستید و می خواهید یک اپلیکیشن جدید رو با یک ایده عالی بسازید پیشنهاد می کنم حتما در این مطلب از مجله برنامه نویسی سایت الکامکو را مطالعه کنید.

چرا ایده اپلیکیشن سازی مهم ترین در ساخت یک برنامه موبایل اندروید یا iOS است؟ 

اولین مرحله برای طراحی اپلیکیشن، داشتن یک ایده جذاب و در عین حال پولساز است. فرض کنید شما کسی هستید که برنامه نویسی بلد هستید و می توانید اپ موبایل طراحی کنید ولی اگر از همین اول ایده خوبی نداشته باشید که طرفدار داشته باشد و نیاز بازار نباشد متاسفانه با شکست روبرو خواهید شد و هم زمان و هم انرژی تان را هدر می دهید.  پس قبل از اینکه شروع به پیاده سازی کنید اول باید خوب در مورد زوایای اپلیکیشنی که می خواهید بسازید فکر کنید.

مراحلی قبل از پیداکردن ایده ی طراحی اپلیکیشن :

قبل از شروع پیدا کردن ایده ی طراحی اپلیکیشن، باید به سوالات زیر پاسخ دهید:

  1. چه نوع اپلیکیشنی می‌خواهید طراحی کنید؟ (مثلا آموزشی، سلامتی، خرید آنلاین و غیره)
  2. چه اهدافی از طراحی این اپلیکیشن دارید؟ (مثلا ارائه خدمات بهتر به مشتریان، کسب درآمد، حل یک مشکل خاص و غیره)
  3. چه نوع کاربرانی برای این اپلیکیشن هدف قرار می‌دهید؟ (مثلا جوانان، کاربران حرفه ای، افراد مسن و غیره)
  4. از چه ویژگی هایی در اپلیکیشن خود استفاده می‌کنید؟ (مثلا پیام رسانی، محتوای چندرسانه‌ای، خدمات آنلاین، ردیابی موقعیت مکانی و غیره)
  5. آیا در بازار مشابه اپلیکیشنی وجود دارد؟ (مثلا اگر اپلیکیشن خرید آنلاین می‌سازید، آیا رقبای قوی دیگری در بازار وجود دارند؟)

با پاسخ دادن به این سوالات، می توانید بهترین ایده ی طراحی اپلیکیشن خود را پیدا کنید. همچنین، می توانید با مشاوره با کسانی که تجربه طراحی اپلیکیشن دارند، به ایده مناسبی برای اپلیکیشن خود دست پیدا کنید.

همچنین بخوانید » آموزش asp.net core پیشرفته مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای

چگونه شروع به پیدا کردن ایده خوب برای طراحی اپلیکیشن کنیم؟ 

برای پیدا کردن ایده برای ساخت اپلیکیشن، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • شناسایی نیازها: برای پیدا کردن ایده برای اپلیکیشن، باید نیازهای کاربران را شناسایی کنید. بررسی بازار و مشاهده نیازهای موجود در بازار می‌تواند به شما در این بخش کمک کند.
  • ارزیابی رقبا: بررسی رقبا و ارزیابی اپلیکیشن‌های موجود در بازار می‌تواند به شما در پیدا کردن ایده برای اپلیکیشن کمک کند. با بررسی قابلیت‌ها و نقاط قوت و ضعف رقبا، می‌توانید به ایده‌های جدیدی دست پیدا کنید.
  • صحبت با کاربران: با صحبت با کاربران و شنیدن نظرات آن‌ها، می‌توانید نیازهای آن‌ها را شناسایی کنید و به ایده‌های جدیدی دست پیدا کنید.
  • استفاده از تکنولوژی‌های جدید: با استفاده از تکنولوژی‌های جدید، می‌توانید به ایده‌های جدیدی دست پیدا کنید. بررسی تکنولوژی‌های جدید و نوآوری‌هایی که در حال رشد هستند، می‌تواند به شما در پیدا کردن ایده برای اپلیکیشن کمک کند.
  • بررسی ترند‌ها: بررسی ترند‌های موجود در بازار و ارزیابی روند رشد آن‌ها می‌تواند به شما در پیدا کردن ایده برای اپلیکیشن کمک کند.

با استفاده از این روش‌ها، می‌توانید به ایده‌های جدیدی برای ساخت اپلیکیشن دست پیدا کرده و به پیشرفت کسب و کار خود بپردازید.

ایده برای ساخت اپلیکیشن اندروید ندارید؟ 

دوست دارید یک اپلیکیشن بسازید اما ایده ای ندارید؟ در اینصورت باید دنبال یک مشکلی بگردید که همه یا جامعه ای از افراد با آن دست و پنجه نرم می کنند. مثل خیلی از این اپلیکیشن هایی که در کافه بازار یا گوگل پلی می بینید.

وقتی به اطراف خود نگاه می کنید، همه محصولات و خدماتی که استفاده می کنید همه برای حل یک مشکل ایجاد شده اند. مثلا ماشین برای این ایجاد شده که ما سریعتر از یک مکان به مکان دیگری برویم. یا موبایل برای این است که ما بتوانیم ارتباطات خودمان را بیشتر کنیم و خلاصه هر چیزی که الان دور و ور شماست به یک دلیلی و برای حل یک مشکلی از ما ایجاد شده است.

بنابراین اگر دنبال ساخت برنامه اندروید یا ios هستید و ایده برای ساخت اپلیکیشن موبایل ندارید باید به دنبال مشکلاتی در زندگی روزمره خود باشید و آنها را لیست کنید. وقتی که این لیست شما جمع آوری شد آنهایی که عملی شدنی و منطقی هستند را الویت بندی کنید و برای شروع به این فکر کنید که چطوری می توانید با ساخت اپلیکیشن آن را حل کنید!

برای اینکه به شما در راه کمک کنیم لیستی از ایده های طراحی اپلیکیشن را برای شما جمع آوری کردیم که می توانید از آنها استفاده و الگو برداری کنید. 

به این فکر نکنید که قبل از شما کسی این ایده ای که پیدا کردم یا در ذهنم دارم رو پیاده سازی کرده یا نه! چون همه نوشتن بلدن ولی دستخط شما با بغل دستیت فرق می کنه درسته! پس در نتیجه شما به سبک خودتان و به بهترین شکل ایده ها رو پیاده سازی کنید و اون رو تبدیل به یک اپلیکیشن فوق العاده کنید. اونچه از خود ایده ها مهم تر است نحوه پیاده سازی اونهاست.

ایده های جالب برای ساخت اپلیکیشن

در این قسمت همرا ما باشید تا ایده هایی برای ساخت اپلیکیشن های موبایل را با هم بررسی کنیم : 

۱- ایده برای تولید اپلیکیشن برای پیشنهاد درست کردن غذا با توجه به آنچه در یخچال شماست

ایده برای ساخت اپلیکیشن موبایل پیشنهاد غذا به این صورت است که این برنامه تمام سبزیجات، ادویه ها و سایر مواد غذایی موجود در انبار یا یخچال کاربر را در نظر گرفته و سپس بر اساس آن پیشنهاد می دهد که چه چیزهایی را می توان در خانه با این مواد درست کرد. همچنین دستورالعمل نحوه طبخ آن را هم می دهد.

۲- ایده برای تولید اپلیکیشن برای مادرخرج در مسافرت

ایده برای ساخت اپلیکیشن های اندروید یا iOS که بتواند خرج ها را برای کسانی که با دوستان یا خانواده خود بیرون از منزل سفر می کنند سریع وارد برنامه و  صورتحساب را تقسیم کند بسیار کاربردی است. کسی که مادر خرج است می تواند درصد دقیق مبلغ مورد نظر را از صورتحساب کل خود در لحظه محاسبه کند و حساب خرج ها دستش باشه و آن را بین افراد دیگر تقسیم کند.

۳- ایده طراحی اپلیکیشن برای معاینه سلامت و برنامه ریز غذا

این برنامه سلامت فرد را روز به روز بررسی می کند و وعده های غذایی مناسب را به آنها پیشنهاد می دهد که برای سالم ماندن باید از آنها استفاده کنند. این برنامه می تواند کاربر را به محتواهایی که آشپزهای حرفه ای در وبلاگشان قرار می دهند متصل کند. مثلا کاربری که از این برنامه استفاده می کند می تواند محتوای خود را مطابق وضعیت سلامتی خود تنظیم کند، مثلاً اگر مشکل قلب دارد، دستورالعمل های پیشنهادی به او توصیه می شود که برای قلب مفید است. این برنامه می تواند با فروشگاه های مواد غذایی همکاری کند و کالاهای سالم را مستقیماً از طریق برنامه به صورت آنلاین سفارش دهد و به دست کاربر برسانند.

۴- ایده طراحی اپلیکیشن برای ردیابی قطار راه آهن

افرادی که در کلانشهرها زندگی می کنند همه روزه از قطار برای رسیدن به مقصدشان استفاده می کنند. اگر قطارها تاخیر داشته باشند و مردم راهی برای دانستن اینکه آیا باید منتظر بمانند یا نه می تواند خیلی مفید واقع شود. در واقع ایده ساخت اپلیکیشن اندروید یا ios ردیابی راه آهن می تواند زمان دقیق قطار را به افراد نشان دهد و آنوقت هر کسی می تواند در مواقعی که اضطراری است و قطار تاخیر دارد از اتوبوس یا تاکسی استفاده کند.

۵- ایده طراحی اپلیکیشن برای واقعیت افزوده 

یکی از نگرانی های مردم هنگام خرید مبلمان یا هر وسیله دکوراسیون داخلی این است که آیا این محصول متناسب با اتاق شان است یا نه و بهترین گزینه برای آن کجاست؟

یک برنامه AR یا واقعیت افزوده به آنها کمک می کند تا با استفاده از دوربین گوشی خود از مبلمان یا هرچیزی که می خواهند برای دکوراسیون بخرند عکس بگیرند و آن را در برنامه واقعیت افزوده در استایل دهی کنند.

۶- ایده های طراحی اپلیکیشن برای ترجمه صوتی

یکی از اصلی ترین نگرانی های سفر به خارج از کشور دانستن زبان کشور و تلاش برای برقراری ارتباط با بومیان آن کشور است. ایده ی ساخت اپلیکیشن اندروید یا iosِی که بتواند صدای شما را ترجمه کند راهی انقلابی برای برقراری ارتباط برای مسافران خواهد بود. این برنامه می تواند کلمات را از طریق صحبت کردن کاربر دریافت کند و آنرا به زبان مورد نظر آنها ترجمه کند. این برنامه همچنین باید قابلیت این را داشته باشه تا بتواند دو زبان را همزمان ترجمه کند.

۷- ایده های طراحی اپلیکیشن برای هشدار جنایی

با یکبار دیدن به یاد آوردن مشاهده چهره یک فرد مفقود شده یا یک مجرم تحت تعقیب در تلویزیون دشوار است. همچنین ممکن است با افراد غریبه ای ملاقات کنیم که اون فرد جنایتکار است و ما از او اطلاعی نداریم. ایده برای ساخت اپلیکیشن اندروید یا ios هشدار جنایی می تواند به گونه ای باشد که افراد را از وجود جنایتکاران منطقه آنها آگاه کند. بنابراین شما می توانید یک زندگی را نجات دهید و همچنین در گرفتن قانون شکن کمک کنید.

۸- ایده های ساخت اپلیکیشن برای پیشنهاد رستوران

ایده ساخت برنامه اندروید یا iOS که بتواند پیشنهادهایی را به افرادی نشان دهد که دوست دارند در رستوران های مختلف گشت و گذار کنند می تواند جالب باشه و اگر این اپلیکیشن بتواند دیدگاه های مختلف مردم از اون رستوران ها درباره غذا و زیبایی مکانش را هم در برنامه خودش قرار دهد می تواند طرفداران بیشتری داشته باشد. در واقع این اپلیکیشن می تواند دارای امکاناتی باشد که افراد هربار که از محلی بازدید کردند آنها را لیست کند و امکان به اشتراک گذاری هم داشته باشد. با اینکار رستوران دارها دوست دارند در لیست رستورانهای پیشنهادی شما قرار بگیرند و می توانید از آنها بخاطر این معرفی پول دریافت کنید.

۹- ایده های ساخت اپلیکیشن برای فضا یاب پارکینگ

این برنامه می تواند به افراد کمک کند تا یک مکان آزاد در پارکینگ موجود را در یک مکان خاص پیدا کنند. این برنامه می تواند از GPS ، وب کم ها ، موقعیت مکانی و داده های پارک در زمان واقعی استفاده کند تا در اسرع وقت کاربر یک مکان پارک رایگان پیدا کند.

۱۰- ایده های ساخت اپلیکیشن برای ردیابی از وضعیت کرونا در مناطق مبتلا 

ایده ساخت اپلیکیشن موبایل که بتواند در لحظه به کاربر اطلاعات دقیقی درباره مناطق مبتلا به COVID و آمار جهانی را نشان دهد می تواند بسیار کاربردی باشد، این برنامه ها معمولا برای کمک به دولت در ردیابی زنجیره تماس کاربری که با ویروس کرونا تشخیص داده شده است در تعیین منبع و احتمال انتشار عفونت توسعه یافته اند. دولت ها در سطح جهانی از این برنامه ها در مبارزه با COVID-19 استفاده می کنند.

۱۱- ایده هایی برای ساخت اپلیکیشن برای به اشتراک گذاری ماشین در لحظه

ایده برای طراحی اپلیکیشن اندروید یا iOS این مدلی مانند اسنپ کار خواهد کرد و در واقع کسی که ماشین نیاز دارد می تواند درخواستش همراه مقصدی که می خواهد برود را در اپلیکیشن ثبت کند. کاربر دیگری در این برنامه که دارای وسیله نقلیه است و همان راه را طی می کند می تواند آن درخواست را در اپلیکیشن انتخاب کند و کاربر را به مقصد برساند و هزینه خودش را دریافت کند و مقداری از هزینه هم برای صاحب اپلیکیشن بماند.

۱۲- ایده هایی برای ساخت اپلیکیشن برای کارائوکه (Karaoke)

هر کسی بخصوص نوجوانان یک تخیلی درباره یک ستاره پاپ در ذهن خود دارند و همیشه دوست دارند شبیه آنها باشند. با استفاده از ایده ساخت برنامه اندرویدی یا iOS کارائوکه، کاربر می تواند آواز بخواند و از فیلترها استفاده کند تا شبیه بت های آوازخوان خود باشد. همچنین اگر افراد می خواهند خواننده واقعی شوند می توانند به عنوان آماتور در برنامه تمرین کنند.

۱۳- ایده هایی برای طراحی اپلیکیشن برای پرداخت پول سوپرمارکت

هیچ کس دوست ندارد در یک صف طولانی در یک فروشگاه خرده فروشی منتظر بماند. این برنامه ها به مشتری امکان می دهد هنگام خرید محصولات را در تلفن همراه خود اسکن کرده و بر اساس آن پرداخت را انجام دهد و بار را دم منزل تحویل بگیرد.

۱۴- ایده هایی برای طراحی اپلیکیشن برای رزرو میز در رستوران 

اگر فردی برای یک قرار کاری یا عاشقانه یک تاریخ خاص به یک صندلی دنجی در گوشه ی رستورانی که می شناسد احتیاج دارد می تواند از برنامه رزرو میز در رستوران استفاده کند و محل دقیق و مورد نظرش را از قبل رزرو کند.

در صورتیکه معمولا در رستوران ها تهیه دقیق صندلی برای آنچه برنامه ریزی کرده اید دشوار است ولی با استفاده از یک برنامه رزرو رستوران ، می توان صندلی ها یا میز مورد نظر را انتخاب کرده و آنها را برای زمان خاصی رزرو کرد.

۱۵- ایده هایی برای طراحی اپلیکیشن برای یادگیری زبان

ایده ساخت اپلیکیشن اندروید یا ios یادگیری زبان که شامل سطوح مختلفی از مقدماتی تا پیشرفته باشد هم می تواند جالب و درآمدزا باشد. همانطور که گفتیم این برنامه می تواند سطح دشواری مختلفی داشته باشد که سطح اول آن شامل حروف الفبا و حروف کاربردی دیگر و سطح پیشرفته شامل مکالمه و موارد دیگر شود تا فراگیران از نحوه تلفظ کلمات مطلع شوند.

۱۶- ایده ی ساخت اپلیکیشن برای برنامه گروهی مطالعه مجازی

ایده برای تولید اپلیکیشن این مدلی به دانش آموزان کمک می کند تا بتوانند در یک نشست مشترک مجازی شرکت کرده و همراه با دانشجویانی که برای همان موضوع تحصیل می کنند مشورت کرده و برای امتحانات خود آماده شوند. این برنامه می تواند کیس استادی، ابزارها، راهنما و غیره را در اختیار آنها قرار دهد.

۱۷- ایده ی ساخت اپلیکیشن برای هشدار غذای تمام شده یخچال

ایده برای ساخت اپلیکیشن های موبایل هشدار غذای موبایل به این صورت خواهد بود که اگر شیر یا موارد خاصی را که باید در یخچال و فریزر داشته باشید را تمام کرده یا از تاریخ مصرف آنها گذشته است را به کاربر هشدار دهد و امکان سفارش آنلاین آن را می دهد.

۱۸- ایده ی طراحی اپلیکیشن برای تبادل اسباب بازی

بدیهی است که هر کودکی بعد از یک مدتی که با اسباب بازی سرگرم می شود دلزده می شود و دیگر جذابیت اولیه را برای او ندارد و یا بعد از مدتی اصلا از آن استفاده نمی کند. همچنین همزمان با رشد به سمت اسباب بازی های متناسب یا سن خودشان می روند.

ساخت برنامه تبادل اسباب بازی یک ایده اپلیکیشن سازی است. این ایده برای طراحی اپلیکیشن اندروید یا iOS برای جامعه والدینی است که به کارهای فرزندانشان واکنش نشان می دهند و می توانند بجای اینکه اسباب بازی های جدیدی برای فرزاند خود بخرند از این برنامه استفاده کنند و اسباب بازی ها را در برنامه قرار دهند و با اسباب بازی های دیگر عوض کنند.

۱۹ایده ی طراحی اپلیکیشن برای مدیریت حوادث

نمی توان جلوی بلایا را گرفت، اما می توانیم از آسیب های ناشی از آنها جلوگیری کنیم. یک اپلیکیشن مدیریت بلایا که می تواند مردم را با وجود بلایا در مناطق محل زندگی یا کار یا هر جایی که هستند هشدار دهد بسیار کاربردی است و این می تواند به نجات جان بسیاری از افراد کمک کند.

همچنین این برنامه می تواند به افراد آموزش دهد که چگونه در هنگام مواجهه با یک فاجعه واکنش نشان دهند، چطوری افرادی که گرفتار این بلایا شدند را مکان یابی کنند، با دادن اطلاعات مربوط به خسارت وارد شده به تیم عملیات نجات و تعداد افرادی که به کمک نیاز دارند کمک کند.

۲۰- ایده ی طراحی اپلیکیشن برای تحویل سوخت درخواستی

شخصی را در نظر بگیرید که می خواهد سوخت وسیله نقلیه اش را بدون رفتن به جایگاه سوخت تامین کند یا اصلا وسط راه بنزینش تموم شده است و نیاز به سوخت در همانجایی که هست دارد!

این شخص می تواند مکانی را که وسیله نقلیه اش در آنجا قرار دارد را با توجه به موقعیت مکانی در اپلیکیشن مشخص یا در واقع برچسب گذاری کند. اونوقت یک راننده کامیون سوخت با کمک نقشه داخلی در برنامه می تواند به مکان برچسب گذاری شده برود که ضمن اطمینان از رعایت کلیه مقررات ایمنی، خودرو را سوخت گیری کند.

۲۱- ایده ی طراحی اپلیکیشن برای راهنمای گردشگران

محبوب ترین مناطق کشور در حال حاضر برای بازدید کنندگان شناخته شده است. این برنامه کمک گردشگری می تواند بومیان آن منطقه توریستی را به گردشگرانی که برای بازدید به آن منطقه می آیند متصل کرده تا بتوانند اطلاعات خوب و درستی از آنجا بدست آوردند و بتوانند از نزدیک مقصد را خوب بشناسند.

۲۲- ایده ی طراحی اپلیکیشن برای ثبت شکایات عمومی

عموم مردم با دشواریهای زیادی در شهر یا مناطق محل زندگی یا کار خود روبرو هستند که می خواهند سریع آن را در جایی ثبت کنند اما مشکلی که وجود دارد اینه که یا نمی دانند چگونه باید این کار را انجام دهند یا فرصتی برای انجام آن ندارند.
بنابراین مردم می توانند با استفاده از یک برنامه ثبت شکایات که مستقیماً به یک ارگان دولتی گزارش می شود، در مورد مواردی مانند آلودگی صوتی، تعمیر، نگهداری مورد نیاز در زیرساخت ها، سطل زباله انباشته شده در مکان های خاص و غیره شکایت فوری و قاب ثبت بدون هدر رفتن وقت خود انجام دهند.

۲۳- ایده ی طراحی اپلیکیشن برای اعلامیه های مدرسه

برنامه ای برای والدین. به جای اینکه اولیای مدرسه بتوانند از طریق ایمیل با والدین دانش آموزان ارتباط برقرار کنند می توانند از طریق این اپلیکیشن مخصوص والدین استفاده کنند تا از هشدارهای و اطلاعیه های مهم مدرسه به لحظه مطلع شوند.

این اخطارهای مهم می تواند مانند تعطیلات روز برفی، روز بارانی، حضور و غیاب و همچنین رویدادهای آینده مدرسه باشد. والدین و معلمان حتی می توانند عکس ها ، فیلم ها و سایر فایل هایی را که ممکن است برای آموزش کودکان مهم باشند در این اپلیکیشن آپلود کنند.

بهترین ایده های طراحی اپلیکیشن:

اهمیت داشتن ایده در طراحی اپلیکیشن به دلیل موارد زیر است:

۱. جذب کاربران: ایده‌ی منحصر به فرد و جذاب، می‌تواند کاربران را به اپلیکیشن شما جذب کند و باعث افزایش تعداد کاربران شما شود.

۲. متمایز شدن از رقبا: ایده‌ی خلاقانه و جذاب، می‌تواند شما را از رقبا متمایز کند و باعث شود که کاربران برای استفاده از اپلیکیشن شما به شما ترجیح دهند.

۳. رشد کسب و کار: ایده‌ی منحصر به فرد و جذاب، می‌تواند باعث رشد کسب و کار شما شود و به افزایش درآمد شما کمک کند.

به طور کلی، برای طراحی یک اپلیکیشن موفق، باید به نیازهای کاربران و بازار توجه کرد و ایده‌هایی منحصر به فرد و باارزش ارائه داد.

برای بهبود در پیدا کردن ایده خوب برای ساخت اپلیکیشن چکار کنیم؟

برای انتخاب بهترین ایده خوب برای ساخت اپلیکیشن، می‌توانید به موارد زیر توجه کنید:

  • پرورش ایده های خلاقانه: به دنبال ایده هایی باشید که متمایز و خلاقانه باشند و بتوانند باعث جذب کاربران شوند. این ایده ها باید با نیازهای کاربران و بازار سازگار باشند و می‌توانند باعث رشد کسب و کار شما شوند.
  • پژوهش در بازار: پژوهش در بازار نحوه رفتار و نیازهای کاربران را مشخص می‌کند. با بررسی رقبا و نقاط قوت و ضعف آن‌ها، می‌توانید ایده های بهتری برای اپلیکیشن خود پیدا کنید.
  • توجه به محدودیت ها: در انتخاب ایده برای اپلیکیشن، باید به محدودیت های مالی، زمانی و فنی توجه شود. ایده‌ای که با محدودیت های شما سازگاری دارد، احتمال موفقیت بیشتری دارد.
  • تست ایده: قبل از شروع به توسعه اپلیکیشن، حتما باید ایده را در بازار تست کنید. با انجام تحقیقات و آزمایش ها، می‌توانید مطمئن شوید که ایده شما قابل اجراست و به نتایج مطلوبی ختم می‌شود.
  • استفاده از نظرات کاربران: نظرات کاربران در مورد ایده شما می‌تواند بسیار مفید باشد. با بررسی نظرات کاربران، می‌توانید به نقاط ضعف و قوت ایده خود دست پیدا کنید و آن را بهبود بخشید.

با رعایت این موارد، می‌توانید بهترین ایده خوب برای ساخت اپلیکیشن خود انتخاب کنید و به رشد کسب و کار خود بپردازید.

چگونه ایده های نو برای ساخت اپلیکیشن را در بازار تست کنیم؟

برای جمع‌آوری نظرات کاربران در مورد ایده های نو برای طراحی اپلیکیشن خود، می‌توانید از روش‌های زیر استفاده کنید:

  • قرار دادن فرم‌های بازخورد در اپلیکیشن: در قسمت‌های مختلف اپلیکیشن خود، می‌توانید فرم‌های بازخوردی قرار دهید تا کاربران بتوانند نظرات و پیشنهادات خود را با شما به اشتراک بگذارند.
  • استفاده از رسانه‌های اجتماعی: با استفاده از رسانه‌های اجتماعی، می‌توانید کاربران را به ارائه نظرات و پیشنهادات خود تشویق کنید. همچنین، می‌توانید با برگزاری نظرسنجی‌ها و نظرات کاربران در شبکه‌های اجتماعی، نظرات آن‌ها را جمع‌آوری کنید.
  • استفاده از سیستم‌های پشتیبانی: با قرار دادن سیستم‌های پشتیبانی در اپلیکیشن، کاربران می‌توانند مشکلات و نظرات خود را با شما به اشتراک بگذارند.
  • استفاده از تحلیل داده‌ها: با استفاده از ابزارهای تحلیل داده، می‌توانید به نظرات کاربران دسترسی پیدا کنید. با بررسی رفتار کاربران در اپلیکیشن، می‌توانید به نقاط ضعف و قوت اپلیکیشن خود دست پیدا کنید.
  • برگزاری گفتگوی گروهی: با برگزاری گفتگوی گروهی با کاربران، می‌توانید نظرات و پیشنهادات آن‌ها را جمع‌آوری کنید. در این گفتگوها، کاربران می‌توانند نظرات خود را با یکدیگر به اشتراک بگذارند و شما می‌توانید به نتایج آن‌ها دست پیدا کنید.

در نهایت، با جمع‌آوری نظرات کاربران و بهبود اپلیکیشن خود، می‌توانید به رشد و توسعه کسب و کار خود بپردازید.

سخن آخر درباره ایده های جالب برای طراحی اپلیکیشن:

داشتن ایده‌ای منحصر به فرد و جذاب برای طراحی اپلیکیشن، بسیار مهم است. به عبارت دیگر، ایده‌ای خلاقانه و جذاب، می‌تواند شما را از رقبا متمایز کند و کاربران را جذب کند. برای طراحی یک اپلیکیشن موفق، باید به نیازهای کاربران و بازار توجه کنید و ایده‌هایی منحصر به فرد و باارزش ارائه دهید.

به دنبال یادگیری برنامه‌نویسی اندروید هستید؟

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۳ ماهه با قابلیت تمدید
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش برنامه نویسی با اندروید استودیو  پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده است و نیاز به پیش نیاز برنامه نویسی اندروید هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش ساخت نرم افزار اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» همه دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا با اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره آموزش کاتلین پروژه محور 

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش زبان Kotlin | kotlin یا flutter | فرق کاتلین با جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره جامع متخصص اندروید 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره فلاتر پروژه محور

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی دارت
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی با فریمورک فلاتر
  9. بخش نهم : طراحی و ساخت اپ فروشگاهی

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت React Native و Flutter | آینده شغلی فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش فلاتر رایگان | نصب فلاترآموزش برنامه نویسی دارت

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

4 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
محمد سام
2 سال گذشته

خیلی خوب بود من یک ایده از اون انتخاب کردم و می خوام اون رو بسازم خیلی چیز عالیی بود ممنون میشم ایده هارو بیشتر کنید

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  محمد سام
2 سال گذشته

مرسی از توجه شما. حتما در اپدیت بعدی ایده های بیشتری اضافه میشه

natamam
3 سال گذشته

ایده اپلیکیشن موبایل فقط اسنپ و تمام

mohammadjavad
3 سال گذشته

چه ایده های خوبی. درسته بنظر من هم ایده برای طراحی اپلیکیشن مهمترین راه و مسیر هست که موفقیت امیز بودنش باعث پیشرفت و موفق نبودنش باعث پسرفت میشه و بخاطر همین باید از همین اول دقت کنیم.