تفاوت و مقایسه ای بین سیستم عامل اندروید (Android) و آی او اس (ios)

اندروید ios - ios و android - اندروید یا ios آیفون و اندروید - ios یا اندروید - سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو

تفاوت بین سیستم عامل اندروید و ios سال هاست که در محافل مختلف مورد بحث قرار می گیرد. هم سیستم عامل اندروید و هم آی او اس دنیایی متفاوت را پیش روی کاربران خود قرار می دهند. به همین دلیل، مقایسه سیستم عامل اندروید و آی او اس می تواند خیلی از مسائل را آشکار کند. پس بریم ببینیم تفاوت اندروید و آی او اس در چیست! تا آخر این مقاله آموزشی همراه سایت اموزش برنامه نویسی الکامکو باشید.

فرق سیستم عامل اندروید با ای او اس در چیست؟ 

یکی از بحث های رایجی که بین کاربران اندروید در مقابل ios وجود دارد این است که کدام سیستم عامل نسبت دیگری برتری دارد؟ اگر بخواهیم صادقانه حرف بزنیم باید بگوییم که هر دو جزو تاپ ترین سیستم عامل ها برای گوشی های هوشمند هستند و هر کدام ویژگی ها و کاربرد منحصر بفردی دارند که طی سالهای گذشته با هم رقابت شدید داشتند و این رقابت به نفع ما کاربران شده چون توانستیم از ویژگی های جدید آنها طی این رقابت ها استفاده کنیم. در این قسمت می خواهیم برخی از آنها را بررسی کنیم تا بتوانید به درکی از تفاوت های اندروید و آی او اس برسید. 

بررسی تفاوت بین اندروید و آی او اس از نظر جهات مختلف:

  • مقایسه Android و ios از نظر لاگین شدن به گوشی:

سنسور اثر انگشت (Touch ID) آیفون باعث راحتی کاربر در بازکردن صفحه گوشی، بدون وارد کردن رمز به صورت دستی می شود. برخی از گوشی های اندروید از چنین ویژگی مشابهی برخوردار هستند. سایر تلفن های اندروید دارای یک ابزار قفل هوشمند هستند که با استفاده از تشخیص چهره یا موقعیت مکانی، صفحه قفل را باز می کنند.

  • فرق اندروید و ios از نظر چک کردن زمان:

اندروید و آی او اس هر دو زمان فشار دادن دکمه قفل را به شما نشان می دهند. اما بسیاری از گوشی های اندروید دارای سنسورهای هوشمندی هستند که به طور خودکار زمان بیرون آوردن موبایل از جیب را نشان می دهند.

  • فرق Android و ios از نظر گرفتن عکس و ویدیو:

دوربین های اندروید خیلی خوب یا خیلی بد هستند! اما دوربین آیفون در هر سِری که به بازار عرضه شده است، بهتر می شوند. با این وجود، مدیریت عکس ها تجربه بسیار بهتر و ارزان تری در اندروید است. گالری عکس ها (Google Photos) در اندروید فضای ذخیره سازی نامحدودی را در اختیار شکار قرار می دهد.

  • تفاوت Android و ios از نظر کیبورد: 

اپل در صفحه کیبورد خود از حروف کوچک استفاده می کند. اما صفحه کلید اندروید هنوز بهتر از اپل عمل می کند، از جمله قابلیت کشیدن انگشت رو صفحه (Swipe Gestures)، علائم نگارشی و بسیاری موارد دیگر!

  • تفاوت اندروید و آیفون از نظر استفاده از برنامه ها:

اپل و گوگل هر دو فروشگاه اپلیکیشن (App Stores) فوق العاده ای دارند. اما اندروید در سازماندهی برنامه ها بسیار بهتر است و به شما این امکان را می دهد که چیزهای مهم را روی صفحه های اصلی قرار دهید و برنامه های کم کاربرد را در کشوی برنامه خود پنهان کنید. همچنین، ابزارک های اندروید (ویجیت) بسیار مفیدتر از آی او اس هستند.

  • فرق بین اندروید و ios از نظر اعلان (نوتیفیکیشن): 

اعلان های فعال آیفون به شما این امکان را می دهند تا بدون باز کردن قفل صفحه اعلان ها را پاسخ دهید، چیزی که اندروید فاقد آن است! اما اندروید به شما اجازه می دهد تا اعلان ها اولویت بندی شوند و بتوان آن ها را به طور خودکار به بالای لیست ارسال کرد. همچنین پاک کردن اعلان های اندروید با گرفتن یا کشیدن آسان تر است.

  • تفاوت بین اندروید و ios از نظر موزیک پلی:

اندروید دارای یک برنامه عالی پخش موسیقی در گوگل موزیک پلی (Google Play Music) است که لیستی بلندی از موسیقی رایگان و با پشتیبانی تبلیغاتی را ارائه می دهد. آیفون دارای اپل موزیک است که هیچ گزینه رایگانی در آن وجود ندارد اما به طور چشمگیری با بارگیری های آیتونز (iTunes) ادغام می شود.

  • فرق اندروید و ios از نظر چک کردن ایمیل:

اندروید از جیمیل (Gmail) به عنوان برنامه اصلی خود بهره می برد. اما طراحی اندروید به شما این امکان را می دهد تا پوشه ها را مرور کنید یا با کشیدن سریع به سمت راست از هر صفحه ای وارد اکانت دیگر خود شوید. برنامه ایمیل اپل برای جستجو به ضربه زدن های بیشتری نیاز است.

  • تفاوت اندروید با ios از نظر مسیریابی و نقشه:

گوگل مپ (Google Maps) بهترین اپلیکیشن است که هم در آی او اس و هم در اندروید تاکنون طراحی شده است، اما فقط در اندروید به صورت محلی استفاده می شود. این بدان معناست که سیری (Siri) نمی تواند از گوگل مپ استفاده کند.

  • فرق سیستم عامل اندروید با ios از نظر امنیت:

امنیت اندروید یا ای او اس موضوعی چالشی است. اغلب آیفون به دلیل متن بسته بودن از امنیت بیشتری نسبت به اندروید برخوردار است و کمتر دچار باگ ها و رخنه های امنیتی می شود.

  • فرق سیستم عامل اندروید و ios از نظر جستجو:

جستجوی گوگل در اندروید پیشرفته است اما جستجوی Spotlight اپل موارد بیشتر اعم از ایمیل، پادکست، یادداشت، یادآوری، تقویم، متن و یادداشت های صوتی را جستجو می کند. گوگل مانند یک ذهن هوشمد عمل می کند و قبل از اینکه فکر کنید، به دنبال رزرو پرواز، امتیازات ورزشی، مسیرهای حمل و نقل و اخبار برای شماست.

  • تفاوت سیستم عامل اندروید با ios از نظر تنظیم لرزش:

آیفون دارای یک سوئیچ فیزیکی (دکمه ای در لبه بیرونی گوشی) است. در اندروید، باید وارد گوشی همراه خود شوید، دکمه تنظیم صدا را فشار دهید و روی زنگ ضربه بزنید تا لرزش تنظیم شود. با این حال، برخی از اپلیکیشن های اندروید به شما امکان لرزش را ارئه می دهند.

  • تفاوت سیستم عامل اندروید و ios از نظر دستیار صوتی (Voice Assistant):

دستیار صوتی یعنی اینکه شما کارها را بجای استفاده از لمس دست با استفاده از صدای خود و دستور دادن به موبایتان انجام می دهید. دستیار صوتی گوگل در اندروید و دستیار صوتی سیری در ios است و اگر بخواهیم فرق ios با اندروید را از این نظر بررسی کنیم باید بگوییم دستیار صوتی اندروید هنگام مکالمه تایپ می شود و به صورت آفلاین هم کار می کند و بخوبی صوت شما را درک می کند و نتیجه درستی به شما بر میگرداند. اما سیری اپل شخصیت سرگرم کننده ای دارد و زبان طبیعی را کمی نامفهوم تر از اندروید می فهمد و بعضی اوقات پاسخی می دهد که زیاد مرتبط نیست.

این نکته را هم بدانید بد نیست! شما می توانید دستیار صوتی گوگل را در هر دستگاهی حتی آیفون هم اجرا کنید ولی سیری را فقط می توانید بر روی محصولات اپل استفاده کنید. با این نتایج، سیستم عاملی که دستیار صوتی بهتری در این زمینه دارد اندروید است.

  • فرق سیستم عامل اندروید و ای او اس از نظر ارسال پیام:

برنامه مسنجر پیش فرض اندروید بسیار زیبا و کاملاً سرویس پذیر است اما iMessage آیفون به شما این امکان را می دهد تا متن و پیام صوتی رایگان، حتی از طریق کامپیوتر مَک را برای دیگران ارسال کنید.

  • فرق سیستم عامل اندروید با ای او اس از نظر سیستم عامل:

اندروید در ۲۳ سپتامبر ۲۰۰۸ منتشر شد. آ او اس در ۲۹ ژوئیه ۲۰۰۷ منتشر شد.

سیستم هدف اندروید تلفن های هوشمند و تبلت ها هستند. سیستم هدف آی او اس تلفن های هوشمند، پخش کننده های موسیقی و تبلت ها هستند.

برای گوشی های هوشمند همۀ شرکت ها طراحی شده است. مخصوص آیفون ها و آیپدهای اپل طراحی شده است.

نوع هسته آن مبتنی بر Linux است. نوع هسته آن Hybrid است.

جاوا و کاتلین بیشتر برای توسعه برنامه های اندروید استفاده می شوند. Swift به طور عمده برای توسعه برنامه های آ ی او اس استفاده می شود.

اندروید یک مدل منبع باز است. آی او اس یک مدل منبع بسته است.

دستگاه های اندروید دارای Google Chrome هستند، اما می توان هر مرورگر اینترنتی دیگر را نصب کرد. دستگاه های مبتنی بر آ او اس دارای Safari به عنوان مرورگر اینترنت پیش فرض هستند.

دستگاه های اندروید بیش از ۱۰۰ زبان مختلف دارند. دستگاه های آ یو اس دارای ۳۴ زبان مختلف هستند.

  • فرق اندروید با ایفون از نظر اجرای بازی اندروید ios

شرکت اپل و گوگل (اندروید ios) هر دو تلاش کردند تا بتوانند اجرای بازی ها را با استفاده از فناوری های AR و VR گسترش دهند. با این وجود هر دو سیستم عامل در فروشگاه های گوگل پلی و اپ استور، بخش های مختلفی را برای بازی ها اختصاص داده اند تا کاربران بهتر و تفکیک شده تر بتوانند بازی های مورد علاقه خود را جستجو کنند که برخی از این بازی ها میان این دو سیستم عامل مشترک هستند و برخی دیگر نیز اختصاصی خودشان می باشد و برای استفاده از آنها باید اقدام به خرید اشتراک کنید که هم در گوگل پلی و اپ استور، ۴.۹۹ دلار در ماه می باشد. با این وجود در این بخش هر دو سیستم عامل مذکور با هم مساوی هستند.

  • تفاوت ios و android از نظر امکان دسترسی پذیری (Accessibility)

هر دو سیستم عامل دارای ویژگی های کاربردی هستند که ممکن است برای همه کاربران کاربردی نداشته باشد و برای افراد خاصی مورد استفاده قرار می گیرد و در زنگی آنها تاثیر زیادی دارد. مثلا قابلیت هایی مثل Live Transcribe که مختص ناشنوایان است در هر دو سیستم عامل ارائه شده است و داراری قدرت خوبی است.

  • مقایسه اندروید و ios از نظر کنترل کردن 

اگر بخواهیم مقایسه ios با اندروید را از نظر کنترل کردن افراد خانواده بررسی کنیم باید بگوییم که هر دو سیستم عامل دارای ابزارهایی برای این منظور هستند در اندروید به این صورت است که شما می توانید اپلیکیشن هایی را برای این منظور در دستگاه جداگانه نصب کنید و فرد مورد نظر را از راه دور کنترل کنید و سیستم عامل ios هم به شما این امکان را می دهد تا مثلا با استفاده از محصولات اپل مثل اپل واچ بتوانید حریم خصوصی کودکانتان را کنترل کنید. در نتیجه هر دو در این زمین قوی عمل کرده اند.

پیشنهاد دوره » دوره آموزش دات نت کور مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای، از پایه تا فوق پیشرفته  

به عنوان یک کاربر ایرانی اندروید یا آیفون بخریم؟ 

برای کاربران ایرانی در ایران، اندروید به طور گسترده‌تری مورد استفاده قرار می‌گیرد. این به دلیل عواملی مانند قیمت پایین‌تر و تنوع بیشتر در مدل‌ها و مشخصات است. با این حال، در سال‌های اخیر، محبوبیت iOS در ایران نیز در حال افزایش است. این به دلیل عواملی مانند امنیت بیشتر، ثبات بیشتر و به‌روزرسانی‌های سریع‌تر است.

در اینجا چند نکته برای کمک به شما در تصمیم‌گیری وجود دارد:

  • بودجه خود را در نظر بگیرید. اندروید به طور کلی ارزان‌تر از iOS است.
  • نیازهای خود را در نظر بگیرید. اگر به دنبال یک گوشی با قابلیت‌های شخصی‌سازی بالا هستید، اندروید گزینه بهتری است. اگر به دنبال یک گوشی با امنیت و ثبات بالا هستید، iOS گزینه بهتری است.
  • ترجیحات شخصی خود را در نظر بگیرید. اگر از محصولات اپل استفاده می‌کنید، ممکن است بخواهید از iOS استفاده کنید تا بتوانید از همه ویژگی‌های اپل بهره‌مند شوید.

در نهایت، بهترین راه برای تصمیم‌گیری این است که هر دو سیستم عامل را امتحان کنید. می‌توانید از دوستان یا خانواده خود که از هر دو سیستم عامل استفاده می‌کنند، درخواست کنید که گوشی خود را به شما بدهند تا آن را امتحان کنید. همچنین می‌توانید در یک فروشگاه گوشی، هر دو سیستم عامل را امتحان کنید.

دلایل ترجیح سیستم عامل اندروید به iOS

اگر یک کاربر ایرانی هستید و می خواهید بدون دردسر با گوشی خود کار کنید ترجیحا گوشی اندروید بهتر جواب می دهد دلایل زیادی وجود دارد:

  • اگر می خواهید گوشی بخرید، انتخاب های زیادی بین برندهای مختلف مثل سامسونگ، شیائومی، هواوی، نوکیا و … دارید.
  • رنج قیمتی مختلفی برای خرید گوشی های هوشمند وجود دارد که می توانید با توجه به بودجه ای که مدنظر دارید انتخاب کنید.
  • اندروید یک پلتفرم اپن سورس است و هر شرکتی می تواند اندروید خام آن را تغییر دهد و ویژگی های جدیدی به آن اضافه کند و به بازار عرضه کند و به همین دلیل رابط کاربری متفاوتی بین برندهای گوشی های اندرویدی وجود دارد و حتی بعضی از شرکتها مثل نوکیا بعضی از گوشی های خود را بدون تغییر رابط کاربری بصورت اندروید وان (Android One) به شما عرضه می کنند.
  • حالا یه بار شما از یک برند خوشتان می آید ولی از رابط کاربری آن خوشتان نمی آید در این حالت دست شما را باز گذاشته تا بتوانید گوشی هوشمند خودتان را با لانچرهای اندرویدی شخصی سازی کنید و بدون اینکه گوشی تان را روت کنید همونطوری که دوست دارید کنید. | همچنین بخوانید: دوره آموزش طراحی رابط کاربری و تجربه کاربری در اندروید 
  • افزاش حافظه های جانبی یکی دیگر از برتریهای اندروید نسبت آیفون است. همه گوشی های هوشمند اندرویدی قابلیت این را دارند که بتوانید به آنها رم اضافه کنید ولی در گوشی های آیفون به این راحتی نیست.
  • دست شما در دانلود کردن اپلیکیشن های مختلف از مارکت پلیس هایی مثل گوگل پلی، کافه بازار، مایکت و … است و در این زمینه اندروید شما را محدود نکرده که حتما از پلی استور استفاده کنید و می توانید از هر جا که دوست داشتید دانلود کنید و این قضیه برای دانلود برنامه های ایرانی مثل اپلیکیشن فیلیمو و مشابه خیلی مهم است. | همچنین بخوانید: دوره آموزش ساخت اپلیکیشن فیلیمو و نماوا و مشابه 
  • رایگان بودن اکثر برنامه های اندرویدی یکی دیگر از برتری های اندروید به آیفون است و صاحب این اپلیکیشن ها بجاش از تبلیغات درون برنامه ای کسب درآمد می کنند.
  • استفاده بهینه تر از سرویس های گوگل می تواند دلیل دیگر این برتری باشد. اینکه در گوشی های آیفون هم می توانید از سرویس های گوگل استفاده کنید شکی نیست ولی همین استفاده در گوشی های اندرویدی بهتر و بهینه تر پاسخگوی نیاز شماست.

برنامه نویسی اندروید یا ios؟ 

اگر بخواهیم به این سوال جواب دهیم که بین برنامه نویسی اندروید یا ios کدام را به عنوان یک طراح اپلیکیشن انتخاب کنیم بستگی به توانایی و علاقه شما دارد ولی از آنجایی که بیش از نصفی از کاربران گوشی های هوشمندی از سیستم عامل اندروید استفاده می کنند و درخواست برای ایجاد اپلیکیشن های اندرویدی رو به افزایش است، در نتیجه کسی که برنامه نویسی اندروید بلد باشد می تواند درآمدزایی خوبی داشته باشد. اگر دوست دارید با این روش های درآمدزایی آشنا شوید می توانید مقاله “آشنایی با روش های کسب درآمد برنامه نویسی اندروید” را بخوانید.

اندروید استودیو (Android Studio) پلتفرم پیشنهاد شده گوگل برای طراحی اپلیکیشن است و زبان برنامه نویسی جاوا یکی از قدرتمندترین زبان های برنامه نویسی اندروید است.

دوست دارید طراحی اپلیکیشن یاد بگیرید و درآمدزایی کنید؟

این دوره نیاز به پیش نیاز ندارد. تمامی مفاهیم از صفر تا صد یعنی از سطح مبتدی تا پیشرفته به شما آموزش داده می شود.

کلام آخر درباره اندروید یا ios؟

ممکن است پرسیده شود: «سیستم عامل اندروید بهتر است یا ای او اس؟» برای پاسخ باید بگوییم که هر دوی این سیستم عامل ها ویژگی های متفاوت و گاهاً مشابهی را در اختیار کاربران قرار می دهند، اما انتخاب بین این دو یک مورد ترجیحی است. به این معنا که کاربر ممکن نسبت به علاقه و نوع فعالیتی که انجام می دهد، اولویت‌ها، سطح نیاز و میزان بودجه‌، سیستم عامل موردنظر خود را از یکی از این دو پلتفرم انتخاب کند.در نتیجه اینکه سیستم عامل اندروید بهتره یا ios آیفون به اولویت های شما بستگی دارد!

در بالا مقایسه سیستم عامل اندروید و ای او اس را انجام دادیم، حالا می توانید با شناخت بیشتر نسبت به نیازهای خود به سراغ سیستم عامل مورد نظرتان بروید. هر کدام از این دو سیستم عامل را انتخاب می کنید، مهم این است که ببینید تا چه اندازه از آنها لذت می برید.

پیشنهاد برای یادگیری برنامه نویسی اندروید برای ساخت انواع اپلیکیشن و درآمدزایی از آن

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش اندروید استودیو پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده و شروع برنامه نویسی اندروید نیاز به پیش نیازی هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش طراحی نرم افزار اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش جاوا و اندروید استودیو در راستای ساخت اپ های اندرویدی

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره آموزش پروژه محور کاتلین

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب های آموزش کاتلین | کاتلین بهتر است یا فلاتر | کاتلین بهتر است یا جاوا

دوره متخصص اندروید

دوره آموزش برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره متخصص اموزش اندروید

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره آموزش پروژه محور فلاتر 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان برنامه نویسی دارت 
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی با فلاتر
  9. بخش نهم : آموزش طراحی اپلیکیشن فروشگاهی با فلاتر

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت ری اکت و نیتیو | آینده و بازار کار فلاتر چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش فریمورک فلاتر | فیلم های آموزش رایگان فلاترنصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت | طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس | یادگیری فلاتر

مقالات مرتبط:


شما کدام سیستم عامل را ترجیح می دهید؟ سیستم عامل اندروید بهتر است یا ios ؟ چرا؟ نظرات، پیشنهادات و سوالات خود را در همین صفحه با سایت آموزش اندروید الکامکو در زمینه نظرسنجی اندروید یا ios در میان بگذارید تا ما و دیگر کاربران الکامکو بتوانند از تجربیات شما استفاده کنند.

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

17 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
محمدیان
3 سال گذشته

من هم اپل دارم هم اندروید. اپلی که دارم فقط برای کلاس گذاشتن خوبه ولی اندروید برام کاربرد داره 🙂

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  محمدیان
3 سال گذشته

اینم یک نوع کاربری هست برای خودش. 🙂

نیکو
3 سال گذشته

بنظر من اندروید بهتره

ایفون ها آیکون هاشون اصلا به چشم نمیاد ولی گوشی های اندرویدی آیکون های بهتری دارند

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  نیکو
3 سال گذشته

مرسی از نظرتون. بله دیگه هر کدوم مزایا و معایب خاص خودشون رو دارند

سامره امیرزاده
3 سال گذشته

بنظر شما در آینده کدومشون تقاضای بیشتری دارن ؟ برنامه نویسی ios یا android

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  سامره امیرزاده
3 سال گذشته

هرکدوم مزایا و معایب خودشون رو دارن ولی در کل با توجه به امارهایی که وجود داره توی ایران از نظر تقاضا اندروید بیشتره

arya.golii
3 سال گذشته

گوشی اپل آیفون توی ایران بدرد نمیخوره بابا

َآریا
3 سال گذشته

من گوشی اندروید دارم و تصمیم دارم یه گوشی جدید بخرم بین اچ تی سی و آیفون گیر کردم !

سعید
پاسخ دادن به  َآریا
3 سال گذشته

فرق اندروید و ios کاملا توی این دو تا انتخاب مشخصه که اپل بهتره

alireza.omidi
3 سال گذشته

از کجا میشه فهمید باتری گوشیمون چقدرش دیگه مونده . منظورم اینه که مثلا نشون بده چند ساعت ؟

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  alireza.omidi
3 سال گذشته

توی تنظیمات گوشی > باتری و دستگاه > روی گزینه باتری بزنید اونجا میزنه چند ساعت از شارژتون باقی مونده.

zahra.mim
3 سال گذشته

مقایسه سیستم عامل های اندروید و ios از نظر محدودیت گذاشتن ایفون فک کنم مطرح تره. من خودم گوشی ایفون دارم خیلی خوبه ولی خیلی جاهام تومحدودیت میزاره ادمو

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  zahra.mim
3 سال گذشته

بله هر چیزی به هر حال خوبی و بدی داره دیگه

شمیم
3 سال گذشته

مقایسه سیستم عامل اندروید با ای او اس همیشه یک موضوع رقابتیه

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  شمیم
3 سال گذشته

بله درسته

یاسر
3 سال گذشته

من که میگم اندروید بهترینه . گوشی ایفون داشتم خیلی محدودیت داشتم تو کار کردن باهاش

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  یاسر
3 سال گذشته

درسته