پیش نیاز برنامه نویسی اندروید و مراحل شروع برنامه نویسی اندروید

پیش نیاز برنامه نویسی اندروید چیست؟ بهترین زبان برنامه نویسی اندروید چیست؟ چرا برنامه نویس اندروید شویم؟ آموزش های برنامه نویسی اندروید برای چه افرادی مناسب هستند؟ بازار کار برنامه نویسی اندروید چگونه است؟ سیستم مورد نیاز برای یادگیری برنامه نویسی اندروید چیست؟ مدت زمان یادگیری برنامه نویسی اندروید چقدر است؟ برای دانستن جواب این سوالات، تا آخر این مطلب سایت برنامه نویسی الکامکو همراه ما باشید.

برنامه نویسی اندروید چیست؟

اندروید یک سیستم عامل منبع باز (Open Source) و مبتنی بر لینوکس (Linux) است که برای دستگاه های هوشمند مانند تلفن همراه و تبلت کاربرد دارد و برنامه نویسی اندروید فرایندی است که توسط برنامه نویسان انجام می شود و باعث می شود برنامه هایی برای این دستگاه ها تولید کنند. برنامه نویسی اندروید یکی از کارهای جذاب و مدرن و درآمدزا برای برنامه نویسانی که در این حوزه فعالیت می کنند است و آنها را در مارکت پلیس هایی مانند گوگل پلی (Google Play) منتشر کنند و راه درآمدزایی را برای خود باز کنند.

پیش نیاز برنامه نویسی اندروید چیست؟

پیش نیازها به دو دسته فنی و غیرفنی تقسیم می شود.

۱- پیش نیاز های برنامه نویسی اندروید که غیر فنی هستند: 

  1. داشتن انگیزه یکی از مهمترین پیش نیازهای برنامه نویسی اندروید و هر نوع دیگر از برنامه نویسی است. وقتی انگیزه داشته باشید می توانید در هر سنی و در هر زمانی و با هر امکاناتی شروع به کاری که دوست دارید کنید و کاری که با چنین انگیزه هایی شروع شود مطمئنا نتایج خوبی خواهد داشت.
  2. داشتن زمان برای یادگیری برنامه نویسی و هر کار دیگری دارای اهمیت است. هر کاری که برایش زمان مناسبی را صرف کنید آن کار به بهترین شکل ممکن اجرا خواهید کرد و بهترین نتیجه را خواهد داشت.
  3. داشتن علاقه به یادگیری هم یکی دیگر از پیش نیازهای برای یادگیری برنامه نویسی اندروید و هر برنامه نویسی دیگری می باشد.
  4. آشنایی با مبانی کامپیوتر در حدی که بتوانید کارهای خود را انجام دهید و مدیریت کنید.
  5. درکی از زبان انگلیسی داشتن در حدی که بتوانید اخطارها، پیام ها و … را بخوانید و با محیط ها و برنامه ها ارتباط برقرار کنید. اگر زبانتان ضعیف است و یا اطلاعاتتان در این زمینه پایین است نگران نباشید! در برنامه‌نویسی اندروید نیاز نیست که مهارت بالایی در زبان انگلیسی داشته باشید. فقط زبانتان تا حدی باشد که بتوانید متون انگلیسی را بخوانید و مفهوم کلی مطلب را متوجه بشوید کافی است.
  6. توانایی جستجو کردن یکی دیگر از مواردی است که باید با آن آشنا باشید. یک برنامه نویس حرفه ای باید بتواند به صورت حرفه ای و اصولی جست و جو کردن در گوگل را بلد باشد تا بتواند تمامی سوال ها و مشکلات خود را به طور کامل برطرف کند.

همچنین بخوانید» بهترین و سریع ترین روش های یادگیری برنامه نویسی چیست؟ 

۲- پیش نیاز های برنامه نویسی اندروید که فنی هستند: 

  1. آشنایی با مفاهیم ابتدایی برنامه نویسی
  2. دو زبان Java و XML زبان‌هایی هستند که در توسعه و برنامه نویسی اندروید استفاده می‌شوند. در نتیجه یادگیری و تسلط بر این دو زبان برنامه نویسی، پیش نیاز های شما برای آموزش برنامه نویسی اندروید است. برخی از اصول برنامه نویسی جاوا، موارد زیر است:
    • پکیج‌ها (Packages)
    • اشیاء و کلاس‌ها (Objects & classes)
    • وراثت و رابط‌ها (Inheritance & interfaces)
    • رشته‌ها و شماره‌ها (Strings & numbers)
    • Generics
    • مجموعه‌ها (Collections)
    • Concurrency

    در انتها می‌توان گفت که درک مناسب و تسلط بر زبان‌های Java و XML باعث می‌شود تا شما قادر به ساخت اپلیکیشن‌های اندرویدی قوی و کاربر پسند شوید. برای یادگیری جاوا نیاز نیست تمامی موارد آن را به صورت کامل بدانید. صرفا دانستن مقدمات اولیه از آن برای شروع برنامه نویسی اندروید کافی است.

  3. آشنایی با مفاهیم شی گرایی (OOP)
  4. تهیه کردن نرم افزارهایی که برای برنامه نویسی اندروید مورد نیاز است: برای شروع برنامه نویسی اندروید به سه نرم افزار نیاز داریم:
    JDK: مجموعه کد هایی است که به ما این اجازه را می دهد در محیط ویندوزی به زبان جاوا کد نویسی کنیم.
    SDK: مجموعه کد ها و کتاب خوانه هایی است که با اجازه می دهد برای اندروید کد نویسی کنیم.
    Android Studio: اندروید استودیو محیطی است که ما برای برنامه نویسی اندروید از آن استفاده می کنیم. همچنین بخوانید » آموزش نصب اندروید استودیو

دوره هایی که در سایت الکامکو برای آموزش برنامه نویسی اندروید وجود دارند همگی از صفر تا صد هستند و تمامی این مباحث را تحت پوشش قرار می دهند.

از کجا باید برنامه نویسی اندروید را شروع کنیم؟ 

بهترین زبان برنامه نویسی اندروید چیست؟ 

بهترین راه حل برای توسعه برنامه های اندرویدی یادگیری و آموزش برنامه نویسی جاوا و کاتلین است چون این دو زبان جز زبان های رسمی برنامه نویسی به حساب می‌آیند.

+ بهتر است از جاوا شروع کنم یا کاتلین؟

اگر هدف شما ساخت اپلیکیشن اندروید است باید زبانی را انتخاب کنید که در همان حیطه بهترین باشد ولی پیشنهاد گوگل و دیگر برنامه نویسان اندروید به شما استفاده از کد نویسی جاوا و کاتلین در اندروید استودیو است. 

زبان برنامه نویسی جاوا و کاتلین و محیط کدنویسی اندروید استودیو ترکیب خوبی برای یادگیری آموزش برنامه نویسی اندروید هستند.

اینکه جاوا را انتخاب کنید یا کاتلین پیشنهاد ما به شما این است که اگر مبتدی هستید بهتر است جاوا را دنبال کنید. یکی از شاخص های مهم ساخت برنامه های اندروید مهارت در زبان جاوا است و ناکارآمدی در این مبحث در حین مسیر مشکلاتی را به وجود می آورد. یادگیری زبان جاوا باعث می شود شما با اطمینان بیشتری به ساخت برنامه های اندروید بپردازید. منابع یادگیری جاوا بسیار بیشترند و برنامه‌نویسان نیز نسبت به کاتلین، از آن بیشتر استفاده می‌کنند. در حال حاضر، یادگیری کاتلین بدون یادگیری همزمان جاوا امکان‌پذیر نیست. بعد از یادگیری جاوا کاتلین هم برای شما آسان می شود.

بیشتر بخوانید: تفاوت آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین و جاوا چیست؟

معرفی زبان هایی که برای برنامه نویسی اندروید مناسب هستند: 

۱- زبان کد نویسی جاوا اندروید (Java):

یکی از پیش‌نیازهای اصلی زبان برنامه نویسی اندروید این است که زبان برنامه نویسی جاوا را یاد بگیرید و در کل این مسیری است که باید بگذرانید. جاوا زبان رسمی از طرف گوگل برای توسعه برنامه های اندرویدی است که رایگان است و منابع زیادی برای یادگیری آن وجود دارد و چون زبانی است که از مدتها پیش (بالای ۲۰ سال) وجود دارد و متخصصان زیادی در این زمینه خبره شدند، در صورت داشتن مشکل می توانید سریع آن را حل کنید. زبان Java توسط محیط کد نویسی Android Studio هم پشتیبانی می شود و برای هر جا که فکر ش را کنید (در سیستم های دسک تاپ، تلفن های هوشمند، وب و…) کاربرد دارد و همچنین زیر ساخت برنامه های اندرویدی است و استفاده از کد نویسی جاوا در اندروید راحت و امنیت آن بالاست.

در کل برنامه نویسی اندروید بر اساس زبان برنامه نویسی جاوا است ، بنابراین اگر درک اساسی از برنامه نویسی جاوا داشته باشید، یادگیری توسعه برنامه اندروید برای شما جالب خواهد بود.

اگر نگران این هستید که برای آموزش کد نویسی اندروید حتماً باید به صورت کامل و صد در صد به زبان برنامه نویسی جاوا مسلط باشید سخت در اشتباهید چرا که برای ساخت یک اپلیکیشن همین که به مفاهیم پایه‌ای برنامه نویسی جاوا آشنا باشید کافی است. ما در این دوره تمامی مواردی که برای برنامه نویسی اندروید به ان نیاز را به شما آموزش دادیم و به جرات می توانیم بگیم که یکی از جامع ترین اموزش ها در ایران می باشد.

آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

در این دوره همه چیز از صفر تا صد به شما آموزش داده می شود. سرفصل های آموزشی برنامه نویسی اندروید را می توانید اینجا مشاهده کنید. | مقالات جاوا

۲- زبان کدنویسی اندروید کاتلین (Kotlin):

کاتلین یکی دیگر از زبانهای رسمی اندروید است که اخیرا در حال گسترش است و اخیرا مثل جاوا به عنوان زبان ترجیحی Google انتخاب شده است.

کاتلین از خیلی جهات شبیه جاوا است و در واقع کسی که جاوا بلد باشد براحتی می توانید به کاتلین هم مسلط شود و تفاوت های بزرگی که با هم دارند این است که طول کدهای جاوا جامع تر است ولی ولی طول کدهای آن کوتاه تر و راحت تر کدنویسی می شود.

از طرفی منابع کافی برای یادگیری Kotlin در درسترس نیست ولی با پیدا کردن منابع اموزشی خوب براحتی می توانید به این زبان مسلط شوید و شروع به ساخت اپلیکیشن با کاتلین نمایید.

بعد از یادگیری فیلم های کاتلین اگر بخواهید برای جایی استخدام شوید یا بصورت دورکاری و فریلنسری کار کنید راه برای شما باز است و براحتی می توانید جذب بازار کار اندروید شوید. ما در الکامکو دوره ای را برای شما تهیه و ضبط کردیم که ابتدا مباحث مربوط به جاوا که باید بلد باشید را توضیح دادیم و سپس به مباحث کاتلین پرداختیم.

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

دوره پیشنهادی
آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین بصورت پروژه محور از مقدماتی تا پیشرفته 

این دوره نیاز به پیش نیاز ندارد و همه چیز از صفر تا صد به شما آموزش داده می شود. قیمت کاتلین با توجه به سرفصل هایی که دارد برای افرادی می خواهند وارد این حوزه شوند نسبت به روش های دیگر مانند یادگیری از طریق کتاب های آموزش زبان kotlin مقرون به صرفه است.

همچنین بخوانید » مقایسه کاتلین و جاوا | انواع داده در کاتلین | انواع متغییر در کاتلین | انواع حلقه در کاتلین

۳- زبان دارت در محیط کدنویسی فلاتر (Flutter)

فریم‌ورک فلاتر از زبان برنامه‌نویسی Dart استفاده می‌کند که توسط گوگل در سال ۲۰۱۷ معرفی شده و به ندرت توسط توسعه‌دهندگان مورد استفاده قرار می‌گیرد. کار با دارت و این فریم ورک برای توسعه دهندگان JavaScript یا Java آسان است زیرا از مفاهیم شی گرا پشتیبانی می‌کند.

در نتیجه اگر به طراحی اپلیکیشن اندروید و آی او اس علاقمند هستید، ساخت اپلیکیشن فروشگاهی با فلاتر و اپلیکیشن های دیگر با فلاتر بهترین گزینه برای شماست. بدین معنی است که می‌توانید به توسعه برنامه‌های تلفن همراه بپردازید. Flutter همچنین دارای ابزارک‌هایی برای Material Design و Cupertino است که به توسعه‌دهندگان اجازه می‌دهید تا به راحتی UI را در هر دو سیستم عامل iOS و Android ارائه دهند.

یادگیری برنامه نویسی فلاتر آن‌چنان سخت و زمان بر نخواهد بود. زیرا این زبان تنها برای توسعه نرم‌افزارهای اندروید و اپل به‌کار می‌رود و در اندروید و iOS بدون تغییر کدها، دو خروجی را ارائه می‌نماید. زبان برنامه‌نویسی دارت به خاطر اینکه جدید و تازه نفس است، هنوز مورد توجه برنامه‌نویسان قرار نگرفته و توسعه‌دهندگان کمی به فریمورک فلاتر روی آوردند بخاطر همین کسی که فلاتر بلد باشد می تواند از بازار کار فلاتر بخوبی استفاده کند.

دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

دوره پیشنهادی
دوره آموزش فلاتر  بصورت مهارت محور برای ورود به بازار کار اندروید و iOS

دوره های فلاتر نیاز به پیش نیاز ندارد و همه چیز از صفر تا صد به شما آموزش داده می شود. در این دوره آموزش زبان دارت و فلاتر ، نصب فلاتر و … آموزش داده شده است. چند جلسه از اموزش رایگان Flutter در این دوره برای شما عزیزان قابل مشاهده است.

همچنین بخوانید » مقایسه کاتلین و فلاتر ، مقایسه فلاتر و ری اکت نیتیو ،

۴- زبان کد نویسی سی شارپ (#C):

سی شارپ یک زبان برنامه نویسی شی گرا است که توسط شرکت مایکروسافت توسعه داده شده است. سی شارپ یک زبان جایگزین مناسب برای C یا ++C است که کار برنامه نویسان مبتدی را بهبود می بخشد ولی از جاوا سخت تر است گرچه این دو زبان بسیار شبیه یکدیگر هستند ولی برای ساخت برنامه های اندرویدی جاوا مناسب تر است. همچنین بخوانید : تفاوت جاوا و سی شارپ در چیست؟ 

گاهی اوقات گفته می‌شود که استفاده از زبان #C برای توسعه برنامه‌های اندروید سرعت را کاهش می‌دهد ولی هنوز اندازه‌گیری و ارزیابی درستی از این قضیه به عمل نیامده است.

سی شارپ توسط برخی از ابزارهای بسیار مفید مانند Unity و Xamarin پشتیبانی می شود که بیشتر برای توسعه بازی کاربرد دارد و با ترکیب Unity بهترین گزینه برای بسیاری از توسعه دهندگان برای ساخت و توسعه بازی های موبایل است.

با توجه به استفاده گسترده از یادگیری سی شارپ در توسعه برنامه ها و دسترسی به ویژگی ها و ابزارهای پیشرفته، فرصت های شغلی در این زمینه بسیار زیاد است و این از مزایای سی شارپ محسوب می شود. شرکت های بزرگی مانند مایکروسافت، گوگل، اوراکل، اپل و… به دنبال برنامه نویسانی هستند که مهارت های صحیح برنامه نویسی سی شارپ را دارند. تعدادی از شغل های موجود در این زمینه شامل برنامه نویس، تحلیل گر، مهندس نرم افزار و منابع انسانی سی شارپ هستند. با توجه به ابزارهای پیشرفته و تکنولوژی هایی که برای سی شارپ در دسترس است، حقوق برنامه نویسان در این حوزه به طور متوسط بالاتر از سایر حوزه های فناوری اطلاعات است. به همین خاطر دوره ای را برای شما تهیه کردیم تا بتوانید از این بازار پر رقابت استفاده و درامدزایی کنید. در این دوره همه چیز از پایه و از نصب سی شارپ تا انجام پروژه های حرفه ای به شما اموزش داده می شود.

آموزش صفر تا صد سی شارپ


سوالات متداول در زمینه پیش نیازهای برنامه نویسی اندروید قبل از شروع یادگیری: 

چرا برنامه نویس اندروید شویم؟

گوشی های هوشمند دارای سیستم عامل اندروید، بیش از ۵۰% سهم بازار موبایل را در اختیار دارند و چون افراد زیادی در ایران و همچنین جهان از این گوشی ها استفاده می کنند نیاز به اپلیکیشن های مختلف احساس شود. در نتیجه تقاضا برای استخدام افرادی که برنامه نویس اندروید هستند افزایش یافته و این یعنی بازار کار افرادی که برنامه نویسی اندروید بلد هستند داغ داغ است. به طوری که اگر ایده خوبی داشته باشید می توانید صاحب کسب و کار خودتان شوید و درآمد کسب کنید اگر هم علاقه ای به راه اندازی کسب و کار ندارید می توانید به استخدام شرکت هایی که به دنبال افراد متخصصی مثل شما هستند دربیاید.

+ آموزش های برنامه نویسی اندروید برای چه افرادی مناسب هستند؟ 

  • اشخاصی كه علاقه مند به آشنایی و كار حرفه ای با اندروید هستند.
  • اشخاصی كه قصد فراگیری كامل طراحی اپلیکیشن های موبایل از ابتدا توسط اندروید دارند.
  • اشخاصی كه قصد راه اندازی اپلیکیشن موبایل شخصی خود توسط اندروید دارند.
  • اشخاصی كه میخواهند با فراگیری حرفه ای شروع به كسب درآمد نموده و به عنوان توسعه دهنده اندروید فعالیت كنند.
  • شركتها و سازمانهایی كه قصد راه اندازی اپلیکیشن موبایل اندروید اختصاصی خود را دارند.
  • دانشجویان رشته های كامپیوتر كه قصد فراگیری كامل توسعه اپلیکیشن های اندروید دارند.
  • اشخاصی كه قصد پیاده سازی ایده های اپلیکیشن های موبایل را در قالب اندروید دارند.
  • و…

بازار کار برنامه نویسی اندروید چگونه است؟

این سوالی است که خیلی از شما که می خواهید به تازگی وارد دنیای برنامه نویسی اندروید شوید از خودتان یا افراد متخصص می پرسید! برای اینکه جوابی برای این سوال دریافت کنید کافی است سری به سایت های استخدامی و سایت های فریلنسری و مشابه که نیازمند برنامه نویس اندروید هستند بزنید. با توجه به این آمار تا حدودی متوجه این قضیه خواهید شد. در کل میزان حقوق یک برنامه نویس اندروید به موارد مختلفی مانند حجم پروژه، تعداد پروژه ها، نحوه همکاری، تجربه و تسلط برنامه نویس و غیره دارد.

سیستم مورد نیاز برای یادگیری برنامه نویسی اندروید چیست؟

برای اینکه بتوانید یک سیستم خوب و عالی برای توسعه اپلیکیشن در اندروید را داشته باشید بایستی کانفیگ سیستم شما دارای حداقل موارد زیر باشد:

  • سیستم عامل : Win 7 – Win 8 – Win 10 – Linux – Mac Os
  • میزان Cpu پیشنهادی : Core i5 به بالا
  • میزان RAM پیشنهادی : ۱۶گیگا بایت به بالا
  • حداقل (Hard) :  ۴۰  گیگا بایت – برای درایوی که اندروید استودیو و sdk را نصب می کنید. در صورتی که Hard SSD استفاده شود. می توانید خیلی سریعتر برنامه نویسی اندروید را انجام دهید.

+ مدت زمان یادگیری برنامه نویسی اندروید چقدر است؟

دنبال جوابی که مثلا به شما بگوید۶ ماهه به یک برنامه نویس موبایل حرفه ای تبدیل می شوید نباشید و بیاید بجای تایم حدسی، یک سری پارامتر تعریف کنیم تا برنامه ریزی شخصی خودتان را طبق آنها پیش ببرید و هر چی زودتر به هدفی که می خواهید برسید.

  1. انتخاب درست زبان و محیط برنامه نویسی اندروید برای شروع می تواند زمان یادگیری شما را سریعتر کند.
  2. داشتن پیش زمینه قبلی در زمینه HTML,CSS, JavaScript می تواند در یادگیری سریعتر شما موثر باشد.
  3. داشتن ضریب هوشی بالاتر می تواند در افزایش سرعت یادگیری مباحث اندرویدی تاثیرگذار باشد.
  4. سطح زبان انگلیسی هم می تواند در یادگیری و حل مشکلات موثر باشد.
  5. در یادگیری برنامه نویسی موبایل پیوستگی داشته باشید (روزانه یک زمان مشخصی را برای اینکار مشخص کنید)
  6. یک منبع آموزشی مناسب که در سطح شما باشد را برای شروع آموزش برنامه نویسی اندروید پیدا کنید.
  7. در انتخاب منبع آموزشی دقت کنید چون اگر مسیر بدی را به شما نشان دهد کلی از وقت خودتان را هدر می دهید.

+ برای برنامه نویسی اندروید لینوکس بهتره یا ویندوز ؟

فرقی ندارد و در واقع با هر سیستم عاملی که بتوانید روی آن اندروید استودیو نصب و اجرا کنید، می توانید اقدام به کار هم کنید.

+ از پیش نیاز یادگیری برنامه نویسی اندروید که باید کمی با انگلیسی آشنایی داشته باشیم رو ندارم، می توانم برنامه نویس اندروید بشم؟ 

پیش نیاز زبان برنامه نویسی اندروید که زیاد نیست ولی به هر حال باید بتوانید خواندن و نوشتن انگلیسی را بلد باشید تا بتوانید کار خود را ادامه دهید. در غیر اینصورت بهتر است قبل از اینکه به پیش نیاز برای برنامه نویسی اندروید فکر کنید بفکر یادگیری زبان انگلیسی باشید.

+ روش های درامدزایی از برنامه نویسی اندروید بعد از یادگیری پیش نیاز برنامه نویسی اندروید و برنامه نویس حرفه ای شدن چیست؟ 

بعد از یادگیری پیش نیاز برای برنامه نویسی اندروید و برنامه نویس شدن Android  بهتر است به راه های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید را هم یاد بگیرید.

  • کار کردن حضوری به عنوان یک برنامه نویس اندروید در شرکت ها (مدل کارمندی)
  • انجام دادن پروژه های برنامه نویسی به صورت دورکاری (مدل فری لنسری)
  • تولید و طراحی اپلیکیشن و فروش آن در مارکت ها (مدل ایده پردازی)
  • گرفتن پروژه شخصی برنامه نویسی و بازاریابی نصب و جذب کاربر برای آن و سپس درآمدزایی از طریق تبلیغات
  • آموزش برنامه نویسی اندروید به دیگران بصورت حضوری
  • آموزش برنامه نویسی اندروید به دیگران بصورت آنلاین
  • تهیه و ضبط دوره های برنامه نویسی و فروش آنلاین انها و راه اندازی یک فروشگاه برنامه نویسی
  • و…

+ آیا برنامه نویسی اندروید سخت است؟

هر کاری ممکنه از دور سخت بنظر برسد ولی وقتی وارد دنیای آن می شوید برای شما آسان می شود ولی به شرطی که از راه و روش مناسبی برای یادگیری آن کار استفاده کنید. در ضمن گوگل تا آنجایی که توانسته، پروسه برنامه نویسی و آموزش اندروید را برای کاربران ساده کرده به طوری که کاربر می‌تواند تنها با دانلود یک پکیج، تمامی ابزارهای مورد نیاز برای توسعه اپلیکیشن‌های اندرویدی را در اختیار داشته باشد.

+ بهتر است از سی پلاس شروع کنم یا جاوا؟

برای شروع برنامه نویسی اندروید بهتر است که به زبان برنامه نویسی جاوا مسلط شوید. جاوا برای مبتدی هایی که قصد دارند اندروید یاد بگیرند بسیار مناسب است.

+ من میخام برنامه نویس اندروید رو یاد بگیرم اما هیچ پیش زمینه ای از برنامه نویسی ندارم؟ 

قرار نیست شما همه چیز را بدانید، همینکه علاقمند باشید بقیه راه برای شما باز است. در دوره ای که برای آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا معرفی کردیم همه موارد از صفر تا صد به شما آموزش داده می شود.

در صورتیکه هم می خواهید دوره جاوا و هم دوره ساخت اپلیکیشن با کاتلین را به همراه ۷ دوره حرفه ای دیگر برای یادگیری و حرفه ای شدن در برنامه نویسی اندروید داشته باشید دوره متخصص اندروید را به شما پیشنهاد می کنیم.

دوره متخصص اندروید

پکیج کامل برنامه نویسی اندروید

نتیجه گیری کلی از نحوه شروع برنامه نویسی اندروید: 

برای شروع برنامه نویسی اندروید، شما به موارد زیر نیاز دارید:

  1. شروع به انجام برنامه نویسی اندروید، به دست داشتن یک کامپیوتر با سیستم عامل ویندوز، لینوکس یا مکینتاش الزامی است.
  2. نصب نرم‌افزار Android Studio که برای توسعه برنامه‌های اندروید استفاده می‌شود. شما می‌توانید Android Studio را از سایت رسمی Android Studio دانلود کنید. یادگیری و آموزش برنامه نویسی موبایل با اندروید استودیو یکی از ضروری ترین موارد برای یک برنامه نویس اندروید محسوب می شود.
  3. یادگیری زبان برنامه نویسی Java یا Kotlin، که دو زبان پرکاربرد در برنامه‌نویسی اندروید هستند. برای یادگیری این زبان‌ها شما می‌توانید به کتابخانه‌ها و منابع آنلاین مراجعه کنید. کار با اندروید استودیو با جاوا و کاتلین امکان پذیر است.
  4. آشنایی با مفاهیم برنامه‌نویسی شی‌گرا، که در بسیاری از برنامه‌های اندروید استفاده می‌شود.
  5. داشتن یک گوشی یا تبلت اندرویدی برای تست برنامه‌های خود استفاده می‌شود. این گوشی می‌تواند یک دستگاه فیزیکی یا یک شبیه‌ساز اندرویدی باشد که در خود Android Studio وجود دارد.
  6. انجام پروژه های مختلف: پروژه های کوچک بنویسید و پروژه محور کار کنیدبجای آنکه روزها، هفته ها یا حتی ماه ها را با آموزش های تئوری سپری کنید در عوض سعی کنید در همان ابتدای کار برنامه های کوچک بنویسید و خطاهای کوچک برنامه ها را پیدا کنید و آن ها را حل کنید تا اینطوری مهارت خودتان را افزایش دهید.
  7. همیشه در حال یادگیری باشید: افراد حرفه ای را در این زمینه دنبال کنید: سعی کنید در گروه ها و انجمن های برنامه نویسی در شبکه های اجتماعی بخصوص در پیج های اینستاگرام و تلگرام و لینکدین و… عضو شوید، با این روش جدیدترین اطلاعات و مطالب به روز به صورت مداوم در اختیار شما قرار خواهد گرفت و از طرفی می توانید از تجربه برنامه نویسان حرفه ای و با تجربه هم استفاده کنید.
  8. تمرین و تمرین و تمرین: با تمرین زیاد می توانید زودتر به اهدافی که دارید برسید و حرفه ای تر شوید.

بعد از آشنایی با این موارد، شما می‌توانید با شروع به نوشتن کد و تست برنامه‌های خود، تجربه بیشتری در برنامه‌نویسی اندروید کسب کنید.

وبلاگ آموزشی ما را دنبال کنید:

مجله برنامه نویسی، مقالات برنامه نویسی، مقالات برنامه نویسی موبایل، مقالات برنامه نویسی اندروید، مقالات اندروید استودیو، مقالات کاتلین، مقالات فلاتر

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

3 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
نیکان امیدزاده
1 سال گذشته

بنظر من مهم ترین پیش نیاز برنامه نویسی اندروید، آشنایی با خود مفاهیم پایه برنامه نویسیه. این مفاهیم میتونه شامل مفاهیم اولیه مثل متغیرها، توابع، شرط ها و حلقه ها باشه.

منصور عظیمی
1 سال گذشته

اگه کمی کاتلین بلد باشیم میشه پیش نیاز برای برنامه نویسی اندروید با فلاتر باشه؟ یا ربطی بهم ندارن؟

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  منصور عظیمی
1 سال گذشته

یادگیری فلاتر بدون دانستن کاتلین امکان‌پذیره و ای این نظر ربطی بهم ندارن. اما دونستن کاتلین می‌تونه به شما کمک کنه تا کدهای فلاتر رو بهتر درک کنید و بنویسید.