۲۰ مورد از مزایای فریمورک لاراول (Laravel)

مزایای لاراول بخاطر قدرتی که این فریمورک برای راه اندازی و به روزرسانی هر کسب و کاری در فضای آنلاین دارد زیاد است. در حال حاضر گزینه‌های زیادی برای حضور در فضای آنلاین وجود دارد. یکی از گزینه های مطرح، استفاده از این فریمورک قدرتمند است که در این مقاله به بررسی مزایا Laravel آن می‌پردازیم.

فریم ورک لاراول چیست؟

لاراول (Laravel) فریم ورک مبتنی بر PHP است و جامعه PHP را تحت تاثیر قرار داده است در واقع تقریباً ۱,۱۴,۶۴۰+ وب سایت ساخته شده با لاراول وجود دارد. این فریم ورک PHP بسیار پرکاربرد است و کاربری ساده و کاربردهای گسترده این نرم افزار باعث محبوبیت آن شده است. در این فریم ورک می‌توانید برخی قابلیت‌ها را از سایر شبکه‌ها بردارید که همین امر، فرایند توسعه و طراحی را ساده می‌کند. فریمورک لاراول دارای ویژگی ها و مزایای زیادی است که توانسته برای استفاده سازگار و کارامد باشد که در این مطلب از وبلاگ الکامکو می خواهیم به آنها بپردازیم.

مزایای لاراول چیست؟ 

در این قسمت می خواهیم شما را ویژگی ها و مزایای فریمورک لاراول آشنا کنیم: 

  • ۱- اولین مزایای فریم ورک لاراول : لاراول فریمورکی متن باز (Open Source) است

لاراول یک فریمورک رایگان و متن باز است. ابزارهایی که قابلیت متن باز بودن را داشته باشند، افراد زیادی می توانند در بهبود آن کمک کنند. قابلیت متن باز لاراول این امکان را می دهد تا باگ های آن به سرعت رفع شوند. همچنین نسخه های لاراول به سرعت منتشر می شوند و این موضوع امنیت لاراول را تضمین می کند.

  • ۲- دومین مزایای فریمورک لاراول: در وقت خود صرفه جویی خواهید کرد

لاراولبه شما کمک می‌کند پروژه‌های خود را راحت و سریع بنویسید و در زمان خود صرفه جویی کنید.

  • ۳- مزایای فریم ورک Laravel: استفاده از کلاس ORM 

نگاشت ارتباط با شی یا (ORM) Object-relational mapping یکی از امکانات فوق العاده در لاراول است. کدنویس با کمک ابزار Eloquent ORM می‌تواند به جای SQL از PHP برای انتشار کدها در دیتابیس استفاده کند. با استفاده ی بهینه و قابل درک از کلاس ORM این فریم ورک قادر است در ایجاد روابط پایگاه داده به راحتی عمل کرده و توسعه دهنده و برنامه نویس را راضی کند.

  • ۴- مزایای فریمورک Laravel: وجود کتابخانه های زیاد

بیش از ۲۰ لایبرری داخلی برای Laravel وجود دارد که اهداف مختلفی دارند. شما می‌توانید به راحتی آن‌ها را در هر پروژه Laravel که دارید شامل کرده، و ابزار مختلفی را برای ارتقای جریان کاری خود اضافه کنید.

  • ۵- مزایای فریم ورک لاراول: فرایند تست کردن در Laravel آسان است

فرایند تست کردن با کمک Laravel بسیار ساده است. در واقع قابلیت Unit testing فراهم است. اعمال تغییرات در بخش‌هایی از اپلیکیشن، هیچ مشکلی ایجاد نمی‌کند. این قابلیت برای طراحی اپلیکیشن های بزرگ و پیچیده، اهمیت زیادی دارد.

  • ۶- مزایای فریمورک لاراول: دارای رابط کابری قوی است

برجسته ترین مزایای لاراول، رابط و محیط کاربری راحت آن است. این رابط کاربری به‌علاوه امکاناتی که در اختیار شما قرار می‌دهد، تاثیر بسزایی بر سهولت و سرعت انجام امور دارد.

همچنین بخوانید: فریمورک های طراحی وبسایت کدام ها هستند؟

  • ۷- مزایای فریم ورک Laravel: مدیریت داده ها آسان است

انتقال و مدیریت داده ها در این سیستم بسیار آسان می باشد و با دیتابیس های MySQL, Postgres, SQL Server, و SQLit سازگاری کامل دارد.

  • ۸- مزایای فریم ورک Laravel: یادگیری لاراول برای مبتدیان راحت و سرعت آن بالا است

سینتکس لاراول برای درک و استفاده و یادگیری لاراول آسان است و استفاده از آن را حتی برای مبتدیان نیز آسان می کند. لاراول در حال حاضر فریم ورکی است که اکثر توسعه دهندگان وب با آن آشنا هستند. ادین فریم ورک توسعه را برای توسعه دهندگان وب ساده تر و آسان تر می کند. این بدان معناست که یک توسعه دهنده متخصص لاراول حتی می تواند یک وب سایت ۵ یا ۶ صفحه ای را در یک یا دو روز بسازد. زمان توسعه سریع به معنای هزینه های کمتر و نتایج سریع تر برای کسب و کار است.

  • ۹- مزایا لاراول: دارای رابط کاربری CLI (مبتنی بر متن)

Command Line Interface یا به اختصار CLI یک رابط کاربری مبتنی‌بر متن است که برای صدور دستور به نرم‌افزار و یا سیستم‌عامل استفاده می‌شود. یکی از خصوصیات برجسته این فریم ورک هنر CLI می باشد که شامل ابزار های پیشرفته جهت انجام دستورات و وظایف مختلف و همچنین مهاجرت و تغییر فریم ورک می باشد. به این معنا که در هر جا از پروژه به هر دلیلی اگر کلاس ها و توابع این فریم ورک به کارتان نیامد با استفاده از این خصوصیت می توانید از کلاس ها و توابع فریم ورک های دیگر استفاده نمایید.

همچنین بخوانید: خالق لاراول کیست؟ 

  • ۱۰- مزایای فریمورک لاراول: مبتنی بر معماری MVC است

فریمورک لاراول مبتنی بر معماری منعطف MVC است: معماری سه لایه از سه قسمت Model , View , Controller تشکیل می شود. Model View Controller یا به اختصار MVC نوعی روش معماری نرم‌افزار است که در توسعهٔ وب اپلیکیشن‌ها بسیار پرکاربرد است. امروزه فریمورک‌های مطرحی که در توسعهٔ نرم‌افزارهای کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار می‌گیرند.

  • ۱۱- مزایا Laravel: رفع باگ سریعتر است

چون در فریمورک لاراول از کدنویسی های تودرتو استفاده نشده است، کاهش خطا و رفع باگ سریع تر می شود.

  • ۱۲- مزایای فریمورک Laravel: قیمت طراحی سایت با لاراول 

قیمت طراحی سایت با لاراول در مقایسه با قیمت طراحی سایت با زبان php خالی پایین تر و در مقایسه با cms ها مثل ورد پرس بالاتر می باشد. دلیل این موضوع هم این است که سرعت کار با فریم ورک لاراول بالاتر از پیور پی اچ پی (Pure PHP ) یا همان php خالی است و برنامه نویس لاراول با سرعت بیشتری میتواند پروژه خود را تمام کند و تمامی امکانات زبان برنامه نویسی php را نیز در اختیار دارد.

ولی در مقایسه با cms ها قیمت بالایی دارد چون برای کار با فریم ورک لاراول نیاز به تسلط کامل به زبان برنامه نویسی php و همچنین فریم ورک لاراول داشته باشید و همچنین فرد حتما باید برنامه نویس باشد تا از فریم ورک لاراول بتواند استفاده کند

ولی برای طراحی سایت با cms ها فقط نیاز استتا طراح با پنل مدیریت آن cms و طریقه کار با آن آشنا باشد تا بتواند یک وبسایت با آن طراحی کند. و معمولا در کار با cms ها در سطح متوسط به پایین نیاز به کد نویسی نیست و تمامی کارها به صورت گرافیکی قابل انجام است.

همچنین بخوانید: چرا لاراول بهترین فریم ورک برای PHP است؟

  • ۱۳- مزایا لاراول: راه اندازی سایت های آماده

از انجایی که راه اندازی سایت با لاراول در بین طراحان سایت محبوب است و قابلیت ها و کارایی های زیادی دارد باعث شده تا طراحان سایت بتوانند از سایت های آماده با لاراول استفاده کنند. برنامه نویسان این اسکریپت های آماده لاراول را در مارکتهای فروش سایت آماده و یا فروش اسکریپت اماده به فروش می رسانند.

  • ۱۴- مزایا Laravel: سرعت کارها را با خط فرمان آرتیسن (Artisan) افزایش خواهید داد

قبل از اینکه استفاده از خط فرمان Artisan رایج شود، برنامه نویس مجبور بود همه کلاسها را بصورت دستی ایجاد کند. اما لاراول با معرفی خط فرمان آرتیسن کاری کرد تا تمامی این فرایندها بصورت اتوماتیک و فقط با نوشتن یک دستور کوچک انجام شود. با همین نیم خط تمام مدل‌ها و کنترلرها و روت‌های مربوط به یک موجودیت به طور خودکار ایجاد خواهد شد.

همچنین بخوانید: کاربرد برنامه نویسی پی اچ پی در اندروید

  • ۱۵- مزایا Laravel: موتورهای قالب (Template Engine) در لاراول قدرتمند و کارآمد هستند

در صورتیکه از کدهای پی اچ پی در HTML استفاده شود کدنویسی تمیزی نخواهید داشت و ناخوانایی برنامه شما ممکن است زیاد شود و شما را در کدنویسی خسته می کند و وقت شما را می گیرد. برای حل این مشکل موتورهای قالب یا به اختصار (Template Engine) ساخته شده اند. با استفاده از موتورهای قالب می توانید تنها با استفاده از بعضی کلمان کلیدی بخش های بزرگی ار کد فرانت اند را به صورت اتوماتیک ایجاد کنید.

لاراول، دارای موتورهای قالب زیادی می باشد که از معروفترین انها می توان به موتور قالب به اسم blade اشاره کرد.  فریمورک لاراول دارای یک موتور قالب اختصاصی بسیار قدرتمند به نام Blade است. Blade شما را از نوشتن بخش زیادی از کدهای تکراری معاف می‌کند. با استفاده از Blade می‌توانید با چند خط کد ساده فرم‌های آماده و پیچیده بسازید و یا از کثیف شدن کدهای فرانت اند خود با وارد نکردن کدهای PHP جلوگیری کنید.

پیشنهاد ویژه برای ساخت اپلیکیشن های اندرویدی
با بهترین دوره آموزش برنامه نویسی اندروید، می توانید یاد بگیرید که چگونه اپلیکیشن های اندروید را از پایه بسازید و می توانید با ساخت انواع اپ های اندرویدی درآمدزایی کنید. این دوره شامل ۹ دوره حرفه ای برای اموزش طراحی اپلیکیشن اندروید می باشد و با تهیه این دوره بی نیاز از اموزش های مربوطه دیگر خواهید بود.
  • ۱۶- مزایا فریمورک لاراول: دیتابیش مدل شی گرایی

در صورتیکه دانشی درباره دستورهای SQL ندارید براحتی می توانید به دیتابیس وصل شوید و با آن کار کنید و کوئری های مختلف بسازید. لاراول برای ارتباط با دیتابیس از یک ORM قدرتمند به نام الوکوئنت (Eloquent) استفاده می‌کند. ORM  (Object Relational Model) ساختاری است که دیتابیس را به صورت شی گرا می‌بیند. یعنی هر موجودیت دیتابیس به یک کلاس و هر رکورد به یک شی از آن کلاس نگاشته (Map) می‌شود.

  • ۱۷- مزایا فریم ورک لاراول: استفاده از کامپوزر(Composer) 

در صورتیکه می خواهید وب اپلیکیشن بسازید و می ترسید از اینکه وقت کافی برای اینکار نداشته باشید و یا اصلا نمی خواهید از صفر همه چیز را پیاده سازی کنید می توانید از پکیج های آماده استفاده کنید. هزاران پکیج آماده و تست شده PHP وجو دارند که از قبل برای این منظور نوشته شده اند. کامپوزر (Composer) یک ابزار مدیریت پکیج در PHP است که نصب و راه اندازی این پکیج‌ها را برای شما ساده می‌کند.

  • ۱۸- مزایا فریمورک Laravel: قابلیت استفاده مجدد از کدها با سیستم اتولودینگ (Autoloading)

لاراول از سیستم Autoloading استفاده می‌کند. شما می‌توانید پکیج‌های مورد نظر خود را به راحتی در کلاس هایتان استفاده کنید. این کار باعث می‌شود بتوانید امکانات دلخواهتان را در قالب پکیج بنویسید و به اپلیکیشنتان اضافه کنید. این کار باعث می‌شود قابلیت استفاده مجدد کدهای شما (Reusability) به شدت زیاد شود. یعنی می‌توانید این پکیج‌ها را به راحتی به پروژه‌های دیگرتان نیز اضافه کنید.

  • ۱۹- مزایا فریمورک Laravel: دارای اجتماع بزرگی است

از آنجا که لاراول بهترین فریمورک برای زبان برنامه نویسی PHP است امروزه جامعه کاربری بسیار بزرگی از لاراول استفاده می کنند و پشتیبانی و انجمن های ایرانی و خارجی زیادی درباره مشکلاتی که ممکن است توسط برنامه نویسان بوجود آید وجود دارد. در واقع شما هر سوال یا مشکلی داشته باشید می توانید در این فضاها مطرح کنید و به سرعت پاسخ خود را دریافت کنید. یکی از معتبرترین وبسایت‌ها و انجمن‌های لاراول وب سایت Laracasts است. همچنین فایل های آموزشی و مقالات لاراول بسیار زیادی برای آموزش لاراول وجود دارد که می توانید با استفاده از آنها لاراول را بخوبی و با سرعت بیشتری یاد بگیرید.

  • ۲۰- مزایای لاراول: امکان انجام آسان تست های متعدد

انجام تست های متعدد از واحد های مختلف برنامه با دستورات ساده قابل انجام است.

نتیجه گیری از مزایای لاراول: 

لاراول چیست و چه مزایایی دارد؟ لاراول یک فریمورک شناخته شده و توصیه شده برای PHP است و به شما کمک می‌کند پروژه‌های خود را راحت و سریع بنویسید و در زمان خود صرفه جویی کنید. پروژه‌های لاراولی در صورت آگاهانه نوشته شدن از امنیت بالایی برخوردارند.

برای ورود به بازار کار Laravel از کجا شروع کنیم؟ 

شما بدون هیچ دغدغه و ابهامی می توانید وارد دنیا لاراول کاران شوید. مطمئن باشید در این مسیر موفقیت بسیار زیادی وجود دارد و شما اگر به صورت حرفه ای به لاراول مسلط بشید بی شک درآمد خیلی خوبی داشت. در صورتیکه می خواهید تازه شروع به یادگیری لاراول کنید می توانید دوره آموزش لاراول الکامکو را که بصورت فیلم های آموزشی لاراول برای شما توسط تیم متخصص ما ظبط شده استفاده کنید.

دوره متخصص لاراول - آموزش لاراول - آموزش فریم ورک Laravel


 

با ثبت نام در دوره متخصص لاراول از مزایای زیر بهره‌مند می‌شوید :

  1. دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۱۲ ماهه با قابلیت تمدید
  2. انجام انواع تمرین ها و مثال ها در طول دوره و ورود آسان به بازار کار
  3. طراحی و ساخت پروژه های حرفه ای به علاوه پروژه فوق حرفه ای سایت فروشگاهی با پنل مدیریت و قابلیت چند فروشندگی
  4. در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده و آموزش با جدید ترین ورژن فریمورک لاراول
  5. استخدام در شرکت های معتبر و کسب درآمد از ساخت پروژه های وب اپلیکیشن

قیمت اصلی ۴,۰۰۰,۰۰۰ تومان بود.قیمت فعلی ۳,۶۰۰,۰۰۰ تومان است.افزودن به سبد خرید

.

لیست دوره های آموزش برنامه نویسی الکامکو

 آموزشگاه برنامه نویسی و فروشگاه برنامه نویسی ما را دنبال کنید.

در این صفحه لیست دوره های آموزش برنامه نویسی وب الکامکو را مشاهده می کنید: 

دوره های برنامه نویسی وب شامل موارد زیر است:

  1. دوره متخصص آموزش Asp.Net Core مهارت محور
  2. دوره متخصص آموزش لاراول (Laravel) مهارت محور
  3. آموزش صفر تا صد ASP.Net Core + ساخت فروشگاه اینترنتی
  4. دوره متخصص وردپرس
  5. دوره متخصص PHP
  6. آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی با لاراول با پنل چند فروشندگی
  7. آموزش ساخت آزمون گیر آنلاین با ASP.NET Core
  8. آموزش ساخت اتوماسیون اداری حرفه ای با ASP.NET Core
  9. آموزش صفر تا صد جاوا اسکریپت
  10. دوره متخصص طراحی وب

دوره های متخصص

دوره های مایکروسافت

مقالات برنامه نویسی ما را دنبال کنید که شامل موارد زیر هستند:

کلاس برنامه نویسی، قیمت آموزش های برنامه نویسی، خرید دوره های آموزش برنامه نویسی، پکیج آموزش برنامه نویسی، انجمن برنامه نویسی، مفسر برنامه نویسی چیست؟ واسط برنامه نویسی کاربردی (API) چیست؟ محیط توسعه یکپارچه (ide) چیست؟ مزایای برنامه نویسی چیست؟ ، کدنویسی تمیز چیست؟ ، برنامه متن باز، بهترین سایت ها برای تمرین و حل مسائل برنامه نویسی، برنامه نویسی شی گرا چیست؟ ، گرفتن پروژه برنامه نویسی چگونه است؟،برنامه نویسی چیست؟ برنامه متن باز،

مقالات برنامه نویسی وب ما را دنبال کنید که شامل موارد زیر هستند:

مقالات دات نت ، مقالات Asp.net core،

تفاوت ASP.NET و ASP.NET Core، یادگیری asp.net core، بازار کار asp.net core ، ویژوال استودیو چیست ، asp.net core چیست؟  asp.net core چیست، چرا asp.net core، نصب asp.net core،، ویژوال استودیو کد چیست؟

مقالات سی شارپ ما را دنبال کنید که شامل موارد زیر هستند:

یادگیری، پیش نیاز و شروع سی شارپ، بازار کار سی شارپ، سی شارپ چیست؟ مزایا سی شارپ

مقالات لاراول ما را دنبال کنید که شامل موارد زیر هستند:

لاراول چیست؟ php چیست و چه کاربردی دارد؟ خالق لاراول کیست ؟ چرا لاراول بهترین فریم ورک برای PHP است؟ یادگیری لاراول، بازار کار لاراول، فیلم Laravel ، سایت های ساخته شده با لاراول، منابع و کتاب های لاراول

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

2 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
رعنا محمدی
2 سال گذشته

از مهمترین مزایا فریم ورک Laravel بنظرم اینه که میشه پروژه‌ها رو راحتتر و سریعتر نوشت

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  رعنا محمدی
2 سال گذشته

بله درسته