روش های کسب درآمد برنامه نویسی اندروید چگونه است؟

درآمد برنامه نویسی اندروید کسب درآمد از اندروید درآمد از اندروید درآمد برنامه اندروید - الکامکو

روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید و انواع استراژی ها برای درآمد از برنامه اندروید چگونه است؟ در این مطلب از سری مقاله های برنامه نویسی اندروید می خواهیم شما را با این موضوعات آشنا کنیم. پس تا آخر این مطلب از وبلاگ برنامه نویسی الکامکو همراه ما باشید.

چرا کسب درآمد با برنامه نویسی اندروید ؟ 

کسب درآمد برنامه نویسی اندروید با توجه به میزان حرفه ای بودن در این زمینه یکی از مدرن ترین و درآمدزاترین شغل های عصر فناوری اطلاعات به شمار می رود. زیرا طبق آمار بدست آمده سیستم عامل گوشی همراه بیش از ۸۰ درصد مردم ایران اندروید است در نتیجه اگر به عنوان یک برنامه نویس می خواهید کسب درآمد از اندروید داشته باشید کار خود را زودتر شروع کنید، هنوز دیر نشده چون بازار کار برنامه نویسی اندروید خوبی در انتظار شماست.

در بازار توسعه اپلیکیشن های موبایل بخصوص برای سیستم عامل اندروید هیچ نشانه ای از متوقف شدن نیست و همراه در حال رشد است و این بازار هر روز با برنامه های جدیدتری رو به افزایش است (روزانه حدود ۶ الی ۱۴۰ اپلیکیشن موبایل اندرویدی از طریق فروشگاه Google Play راه اندازی می شود). در نتیجه به دلیل اینکه سطح رقابت بالاست، برای درآمد از طریق برنامه نویسی اندروید نیاز به صبر، دانش و خلاقیت زیادی نیاز دارید.

وقتی نوبت به دست آوردن بیشترین سود از برنامه می رسد، شما نمی توانید فقط صبر کنید تا پول بدست بیاورید. اگر می خواهید کاربران خودشان برای برنامه پول خرج کنند، باید برای تبدیل های سودآور آن را بهینه کنید.

کمی به این سوالات فکر کنید:

  • دوست دارید تخصصی حرفه ای یاد بگیرید که بتوانید از آن درآمد میلیونی داشته باشید؟
  • دوست دارید تخصصی یاد بگیرید که بتوانید هم با شرکتها همکاری کنید و هم خودتان به صورت دورکاری کسب درامد کنید؟
  • دوست دارید ایده ای که در ذهنتان است را به مدل درآمد زایی تبدیل کنید؟
  • دوست دارید خودتان اپلیکیشن های مختلفی یا بازی اندروید طراحی کنید و آن را در بازار و گوگل پلی و… منتشر کنید؟
  • دوست دارید صفر تا صد برنامه نویسی موبایل را یاد بگیرید؟
  • جواب همه این سوالت یک چیز است و آن بدست آوردن یک آموزش خوب و پروژه محور برای یادگیری برنامه نویسی اندروید است.

کسب درآمد میلیونی بوسیله برنامه نویسی اندروید را با یادگیری دوره های الکامکو تجربه کنید

خب حالا چگونه می تواند با یادگیری کد نویسی اپلیکیشن اندروید و طراحی اپلیکیشن موبایل درآمدزایی کرد؟ برای دریافت اطلاعات در این زمینه می خواهیم شما را با انواع این روش ها آگاه کنیم:

فرض بر این است که شما برنامه نویسی یاد گرفتید و می توانید هر اپلیکیشنی بسازید! اکنون، قدم بعدی شما چیست؟ چه برنامه ریزی هایی برای ایجاد درآمدزایی و رسیدن به بازده سرمایه گذاری از آن دارید؟

همچنین بخوانید » دوره آموزش دات نت کور مهارت محور با ساخت پروژه های حرفه ای از پایه تا فوق پیشرفته

روش های کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید : 

 ۱- درآمد از اندروید با کار کردن به عنوان سمت برنامه نویس در شرکت ها (مدل کارمندی)

درآمد برنامه نویسی اندروید با مدل کارمندی - کسب درآمد از اندروید - درآمد برنامه اندروید

اگر برنامه نویسی اندروید بلد باشید می توانید به عنوان یک برنامه نویس با شرکت هایی که در این زمینه کار می کنند به صورت حضوری همکاری کنید. به این صورت زمانی که صرف کارکردن در این شرکت هستید، در واقع در حال انجام پروژه هایی که شرکت به شما محول کرده هستید و بابت آن حقوقی را طی برنامه های از قبل تایید شده دریافت می کنید.

فرقی نداره که سطح شما حرفه ای باشد یا مبتدی در هر صورت شغلی برای شما در این شرکت ها وجود دارد ولی تفاوتی که بین حرفه ای بودن یا نبودن شما وجود دارد این است که اگر حرفه ای باشید خب مسلما پروزه های حرفه ای تری هم انجام می دهید و پول بهتری هم می گیرید و اگر مبتدی باشید این امکان برای شما وجود دارد که بتوانید به عنوان کارآموز در آنجا با حقوق کمتر و پروژه های سبکتر کار کنید بخصوص استارت آپ‌ها هم همیشه با آغوش باز از شما استقبال خواهند کرد اینطوری هم حقوقی دریافت کنید و هم وارد فاز اجرایی در پروژه های واقعی می شوید و همچنین کم کم رزومه خودتان را برای پروژه های بزرگتر یا شرکت های بزرگتر قوی کنید.

برای اینکه بتوانید در شرکت ها به عنوان یک برنامه نویس اندروید در ایران شروع به کار کنید کافی است در شبکه های اجتماعی، کانال های تلگرام، پیج های اینستاگرام، دیوار، شیپور یا حتی به سایت های کاریابی مانند ای استخدام، جابینجا و خیلی موارد دیگر سری بزنید و رزومه خودتان را برای این شرکت هایی که تقاضا برای برنامه نویسی اندروید دارند بفرستید تا برای همکاری با شما در ارتباط باشند.

مزایای این روش از کسب درامد برنامه نویسی اندروید:

  • حقوق ثابت دارید که ماهیانه از طرف شرکت به شما واریز می شود.
  • بیمه و شرایطی که قانون کار دارد برای شما اعمال می شود.
  • ساعت کاری مشخصی برای ورود و خروج به شرکت دارید.
  • درآمد اندرویدی شما ممکن است با پیشرفت کاری شما افزایش یابد.
  • فقط برنامه نویسی می کنید و کاری به گرفتن پروژه ندارید.

معایب این روش از کسب درامد برنامه نویسی اندروید:

  • ممکن است درآمد اندرویدی شما از حرفه شما پایین تر باشد.
  • زمان کافی برای اضافه کردن به مهارت های شخصی ندارید (هر چند همیشه و در هر زمان می توانید در حین انجام پروژه هم یادگیری خودتان را افزایش دهید)
    باید به اصول و قوانینی که شرکت برای شما تعیین می کند پایبند باشید (هرچند این یک عیب محسوب نمی شود و شاید بتوان اسم آن را نوعی محدودیت کاری گذاشت)

هچنین بخوانید: کدام زبان اندروید بعنوان بهترین و قوی ترین زبان برنامه نویسی اندروید است؟

۲- کسب درآمد از اندروید با انجام پروژه به صورت دورکاری (مدل فری لنسری)

درآمد برنامه نویسی اندروید با دورکاری - کسب درآمد از اندروید - درآمد برنامه اندروید

امروزه خیلی از شرکت ها با توجه به شرایط اقتصادی نامناسب توانایی داشتن و حفظ کارمندان از نظر هزینه ای، زمانی و تهیه محل کار مناسب برای کارمندان را ندارند؛ به همین جهت با افراد حرفه ای در فضای مجازی آشنا می شوند و با دیدن نمونه کار و دریافت سایر اطلاعات مورد نظر به صورت دوکاری و از طریق سامانه های مدیریتی همکاری می کنند که این موضوع در مدل استخدام برنامه نویسان اندروید هم صدق می کند و می توانند از این طریق پروژه بگیرند و به آن پروژه ها را در خانه یا هرجایی انجام دهند. اینطوری درامد حاصل از برنامه نویسی اندروید پس انداز می شود و صرفه هزینه های رفت و آمد و موارد دیگر نمی شود.

می توانید بصورت تکی یا گروهی روی پروژه هایی که می گیرید کار کنید. اگر پروژه کوچک باشد می توانید تنهایی آن را انجام دهید و اگر پروژه بزرگ باشد نیاز به استخدام برنامه نویس اندروید دورکاری دارید و خب در عوض پول بیشتری هم دریافت می کنید.

برای داشتن درامد با برنامه نویسی اندروید چطوری پروژه بگیریم و بصورت فریلنسری انجام دهیم؟

روش های زیادی برای پروژه گرفتن وجود دارد مثلا می توانید سری به سایت های فریلنسری مثل پونیشا بزنید در اینجور سایتها افرادی هستند که تقاضا برای انجام دادن پروژه های برنامه نویسی اندروید دارند و شما می توانید با آنها کانکت شوید و پروژه آنها را با مبلغی توافقی انجام دهید و سر موقع توافق شده تحویل دهید. حتی می توانید از اینستاگرام یا گروه های تلگرام و لینکدین و سایر شبکه های ارتباطی برای پروژه گرفتن برنامه نویسی اندروید اقدام کنید.

برای پروژه گرفتن هر چی روابطتتان بیشتر باشد خب مسلما انتخاب های بهتری هم خواهید داشت. در ضمن می توانید پروژه های خارجی فریلنسری انجام بدید و درامد دلاری با برنامه نویسی اندروید داشته باشید. در این مدل کسب درآمد از اندروید کافیه زمان داشته باشید تا میزان درآمد برنامه نویسی اندروید خودتان را زیاد کنید.

مزایا کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید بصورت دورکاری: 

  • درامد ماهیانه برنامه نویس اندروید آخر ماه بستگی به میزان کاری که انجام داده است. در واقع می توانید پروژه های بیشتری در یکماه نسبت به مدر کارمندی انجام دهید تا میزان درامد با برنامه نویسی اندروید را هم افزایش یابد.
  • زمان دست خود برنامه نویس است و هر زمانی که دوست داشتید می توانید کار کنید و یا استراحت کنید و نیاز نیست سر ساعت مشخصی در شرکت حاضر شوید.
  • تایمی که برای یادگیری و مهارتهای شخصی دارید آزاد است و هر موقع و از هر جا می توانید دانش خودتان را زیاد کنید.

معایب کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید بصورت دورکاری: 

  • حقوق ثابتی ندارید یعنی ممکن است درامد ماهیانه برنامه نویس اندروید یکماه بیشتر و یکماه کمتر باشد.
  • بیمه و شرایط قانون کار شامل شما نمی شود (هر چند اگر درامد خوبی داشته باشید می توانید بیمه آزاد کنید)
  • ارتباط با هم تیمی ها به صورت حضوری زیاد وجود ندارد (ولی می توانید از طریق راه های مجازی دوستان بیشتری پیدا کنید)
  • خود برنامه نویس مسئول پیدا کردن پروژه ها است.

همچنین بخوانید: معرفی سایت های فریلسری برنامه نویسی ایرانی و خارجیگرفتن پروژه برنامه نویسی اندروید، وب و غیره چگونه است؟

۳- کسب درآمد با تولید و طراحی اپلیکیشن و فروش آن در مارکت ها (مدل ایده پردازی)

درآمد برنامه نویسی اندروید با مدل ایده پردازی - کسب درآمد از اندروید - درآمد برنامه اندروید

امروزه به دلیل استفاده زیاد از گوشی های هوشمند توسط کاربران، همه مردم دوست دارند کارهای خودشان با گوشی انجام بدهند و شما می توانید از این مساله نهایت استفاده را برای ایده پردازی ببرید. به اینصورت که باید ببینید مردم با چه مشکلی دست و پنجه نرم می کنند و شما چطوری با طراحی یک اپلیکیشن خلاقانه می توانید به آنها کمک کنید که آنها با نصب آن می توانند مشکل خودشان را حل کنند. برای اینکه ببینید مردم به چه موضوعاتی علاقه دارند و می خواهید ترند آنها را داشته باشید می توانید از سایت گوگل ترند استفاده کنید و اقدام به طراحی اپلیکیشن اندروید نمایید و یا از ایده های قبلی که طراحان ساختند استفاده کنید و ویژگی های جدیدتری به آنها اضافه کنید.

در نتیجه شما به عنوان یک برنامه نویس اندروید می توانید ابتدا اپلیکیشن موبایلی را خلاقانه برای حل مشکلی طراحی کنید و آن را در مارکت پلیس هایی مانند گوگل پلی یا کافه بازار انتشار دهید تا دیگران آن را ببینند و سپس با جذب کاربران و نصب زیاد اقدام به درآمد زایی از طریق راه های مختلفی کنید.

خیلی از افرادی که دارای کسب و کاری هستند تمایل به این دارند که کسب و کارشان را در برنامه های اندرویدی در معرض نمایش دید کاربران در اپلیکیشن های معروف و کاربردی قرار دهند تا هم موجب برندسازی شود و هم از این طریق به افزایش درامد زایی خود کمک کنند. نا گفته نماند بابت این کار باید مبلغی را به صاحب اپلیکیشن پرداخت نمایید. و یا می توانید کلا این اپلیکیشن را به کسی بفروشید و یک هزینه کلی دریافت کنید.

مزایا مدل ایده پردازی و فروش آن و درآمد از اندروید

  • هر تعداد اپلیکیشن می توانید درست کنید و ان را بفروش برسانید.
  • اگر ایده خوبی پیدا کنید و مشتری خوبی پیدا کنید می توانید هزینه کلی خوبی هم دریافت کنید.

معایب مدل ایده پردازی و فروش آن و درآمد از اندروید

  • باید دنبال یک ایده خوب باشید که مخاطبان زیادی دنبال آن هستند. بدین منظور می توانید مطلب “ایده های نو برای ساخت اپلیکیشن های موبایل” را بخوانید.
  •  کسی که می خواهد اپلیکیشن را بخرد قبل از اینکه با اپلیکیشن کار کند و حتی قابلیت های آن را لمس کند باید پول پرداخت کند.

۴- کسب درآمد از یادگیری اندروید با گرفتن پروژه شخصی و بازاریابی 

درآمد برنامه نویسی اندروید با گرفتن پروژه - کسب درآمد از اندروید - درآمد برنامه اندروید

نیازهای مردم و جامعه را بررسی کرده، تجزیه و تحلیل کنید، یک ایده خوب در ذهنتان بسازید، پروژه خودتان را بسازید، آن را با روش های مختلف بازاریابی کنید، تبلیغ کنید و مانند کسایی که اپلیکیشن هایی مانند اوبر، اسنپ، علی بابا، آپ و … را ساختند.

بیشتر بخوانید: چطوری با بازاریابی موبایل (Mobile Marketing) شغل خود را به دیگران نمایش دهیم؟ 

۵- کسب درامد با آموزش برنامه نویسی اندروید به دیگران

درآمد برنامه نویسی اندروید با آموزش به دیگران - کسب درآمد از اندروید - درآمد برنامه اندروید

یاد دادن برنامه نویسی اندروید به دیگران هم یکی دز راه های درامدزایی از اندروید محسوب می شود و برای اینکه در این حوزه موفق باشید اول از همه باید تسلط کافی و سپس فن بیان مناسبی داشته باشید تا بتوانید مطالب را خوب آموزش دهید.

اگر به این فیلد کاری علاقه دارید می توانید با تدریس در آموزشگاه ها، یا برگزاری کلاس خصوصی حضوری یا آنلاین کار خودتان را شروع کنید و درآمد کسب کنید. همین کاری که ما در الکامکو انجام می دهیم.

دوره پیشنهادی برای ساخت اپلیکیشن فروشگاهی اندروید :

معرفی استراتژی های کسب درامد از برنامه های اندروید

این استراتژی ها را می توانید هم برای بدست آوردن درآمد برنامه اندروید استفاده کنید و هم iOS. ولی در این مقاله بیشتر تمرکز ما روی برنامه های اندروید است.

  • کسب درآمد از برنامه اندروید با تبلیغات

تبلیغات درون برنامه ای یکی از موثرترین روش های کسب درآمد از طریق برنامه نویسی موبایل است. این کار با اتصال برنامه موبایل شما با تبلیغ کنندگان یا از طریق یک بستر تبلیغاتی انجام می شود و از طریق پرداخت هزینه های لازم برای میزبانی تبلیغات بسیار هدفمند، آنها را پرداخت می کنید. اگر دارای یک برنامه بزرگ  باشید، می توانید از این طریق میزان قابل توجهی درآمدزایی کنید.

موارد استفاده :

  1. قصد ندارید مستقیم از کاربران پولی دریافت کنید
  2. می توانید اطلاعات رفتاری و جمعیتی را درمورد کاربرانی که روی این تبلیغات کلیک می کنند جمع آوری کنید
  3. برنامه شما از قبل تعداد زیادی کاربر فعال داشته باشد
  • کسب درآمد از برنامه اندروید با تولید لید یا سرنخ

در اصطلاح بازاریابی، لید یعنی راهی برای ارتباط با مشتریان بالقوه ای که در حال حاضر قصد خرید ندارند ولی ممکن در آینده به مشتری تبدیل شوند و با طراحی اپلیکیشن های موبایل می توانید برای جلب توجه مشتریان بالقوه جهت تبلیغ یا فروش سکه های تولید شده برای سایر علاقه مندان استفاده کنید. این خصوصاً برای شرکتهای دارایی مؤثر است. به طور خلاصه، آنها اطلاعات مالی را جمع می کنند و آن را به موسسات کارت اعتباری و سایر طرف های ذیربط می فروشند.

موارد استفاده:

  1. برنامه شما داده های ارزشمند را جمع آوری و تجزیه و تحلیل می کند
  2. برنامه شما برنامه های وابسته ارائه می دهد
  • کسب درآمد از برنامه های اندروید با مدل برنامه فریمیوم (Freemium)

مدل کسب درآمد فریمیوم یا همان نسخه رایگان، ویژگی های برنامه شما را نشان می دهد. برندها این استراتژی را راهی عالی برای ایجاد یک پایگاه کاربر و انباشت کسانی که آماده پرداخت هزینه برای ویژگی های مناسب هستند، می یابند. این کار تا زمانی موثر است که نسخه برنامه رایگان همچنان مخاطبان مورد نظر خود را درگیر کرده و حفظ کند.

موارد استفاده:

  1. ویژگی های برنامه شما ارزش قابل توجهی به مصرف کنندگان می دهد
  2. نسخه رایگان شما به اندازه کافی جذاب است که کاربران را مجبور به پرداخت هزینه های اضافی می کند
  3. شما می خواهید به طور مستقیم از کاربران و تبلیغات درآمد کسب کنید
  • کسب درآمد از نرم افزار اندروید با خریدهای درون برنامه

این روش در اصل از برنامه شما به عنوان کانال فروش دیگری استفاده می کند. اما توجه به این نکته مهم است که علی رغم این پیشنهادات، برنامه شما باید بدون به روزرسانی های دیجیتال عملکردی داشته باشد. این افزودنی ها فقط باید راهی برای بهبود تجربه کاربر باشند. خریدهای داخل برنامه می توانند به مواردی از قبیل حذف آگهی ها، ویژگی های افزونه و خرید سکه اشاره کنند.

موارد استفاده:

  1. پیشنهادات درون برنامه ارزش واقعی را برای کاربران فراهم می کنند
  2. خریدهای بیشتر باعث افزایش تجربه کاربر می شود
  3. برنامه اصلی شما می تواند بدون هزینه اضافی باشد، اما UX باید اندازه کافی چشمگیر باشد تا کاربران را ترغیب به خرید افزونه کند.
دوره پیشنهادی برای ساخت اپلیکیشن مشابه فیلیمو :
  • کسب درآمد از نرم افزار اندروید با بازاریابی برنامه / پیامک / ایمیل

افراد به ندرت آدرس ایمیل خود را تغییر می دهند و این باعث می شود خبرنامه های ایمیل به یک استراتژی عاقلانه در ترغیب کاربران به دیدن محتوای شما و تعامل با آن تبدیل شوند. همین روش در بازاریابی پیامکی نیز اعمال می شود، افراد هر پیام متنی را که می گیرند باز می کنند و برای پیام های درون برنامه نیز همین کار را می کند.

با ارسال خبرنامه یا تبلیغات تبلیغاتی پیام کوتاه، می توانید کاربران را به جایی که می خواهید هدایت کنید و یا کاربران را از روی دسکتاپ به تلفن همراه منتقل کنید.

موارد استفاده :

  1. کمپین های شما در زمان مناسب به مخاطبان مناسب تحویل داده می شوند
  2. هدف شما تقویت مشارکت مشتری است
  3. شما به دنبال دستیابی به کاربران سابق / غیرفعال هستید و آنها را مجبور می کنید تا دوباره درگیر شوند
  • کسب درآمد از اندروید با خدمات اشتراکی 

مانند مدل فریمیوم ، روش خدمات اشتراکی امکاناتی را که کاربران می توانند در داخل برنامه دسترسی داشته باشند، محدود می کند. برخی از برنامه ها استفاده کامل از ویژگی های برنامه یا مقدار از پیش تعیین شده محتوا را به صورت رایگان در مدت زمان محدودی ارائه می دهند. پس از اتمام زمان، از کاربران می خواهند که اشتراک بخرد تا استفاده از برنامه ادامه یابد یا به محتوای بیشتری دسترسی پیدا کنند.

چالش اصلی با استفاده از این روش،کیفیت محتواها است. در صورت کمبود محتوا، میزان جذب مشتری کاهش می یابد و مشترکان ممکن است اشتراک های خود را متوقف کرده یا به هیچ وجه اشتراک نخرند.

موارد استفاده:

  • مخابان برنامه شما بزرگ و قوی هستند
  • شما مرتباً محتوای تازه و جذاب (فیلم ها ، اخبار و غیره) ارائه می دهید
  • ماهیت برنامه شما استفاده مکرر را ترویج می کند
  • کسب درآمد از طریق برنامه نویسی موبایل با برنامه های پرداخت شده

اگر افراد می خواهند به برنامه شما دسترسی پیدا کنند، باید آن را از فروشگاه برنامه خریداری کنند. برنامه های پرداخت شده می توانند از ۰.۹۹ دلار تا ۹۹۹.۹۹ دلار باشند. این امر به مارک ها امکان می دهد تا با هر کاربر جدید، درآمدی کسب کنند. نکته اصلی موفقیت در این مدل کسب درآمد برنامه نویسی اندروید، بازاریابی ویژگی های منحصر به فرد برنامه شما، از عملکرد تا تجربه کاربر است.

موارد استفاده:

  1. شما یک برنامه ارزشمند دارید که دارای بررسی ها و رتبه بندی های ستاره ای است
  2. برنامه شما دارای ویژگی ها و قابلیت های برتر بدون رقابت (یا حداقل) رقابت است
  3. برنامه شما به طور کلی در طراحی، تجربه و هدف ابتکاری است
  • کسب درآمد اندروید با تبلیغات ویدیویی

تبلیغات ویدئویی موبایل همچنان راهی عالی برای کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید یا ios است و این روند تنها طی سالها رشد می کند. این موضوع اصلا تعجب آور نیست زیرا این نوع تبلیغات کاربران و بازاریابان را به خود جلب می کند. توسط eMarketer پیش بینی شده است که هزینه تبلیغات ویدیویی برای موبایل در ایالات متحده امسال تا ۲۲.۶٪ رشد خواهد کرد.

  • کسب درآمد اندروید با Paywalls پی وال

Paywalls روشی برای کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید یا ios است. به این صورت که کاربر برای دسترسی کامل به محتوا باید اشتراک پولی داشته باشد. در واقع برنامه هایی که از ارائه اکانت های پریمیوم درآمد زایی می کنند نیز یکی از روش های کسب درآمد موبایل محسوب می شود.

  • کسب درآمد اندروید با تجربه کاربری از برنامه

در دوره ای که عصر دیجیتال است، مشاغل بیشتر روی ایجاد برنامه هایی متمرکز شده اند که تجربه کاربری خوبی را ارائه دهد نه فقط جنبه درآمد زایی داشته  باشد زیرا این موضوع باعث می شود کاملاً برنامه ای مفید ارائه شود. اگر برنامه شما بتواند کاربران را فعال نگه دارد و باعث درگیری آنها شود، این امر تأثیر مثبتی بر تجربه کاربر خواهد داشت و سود بردن از برنامه آسان تر می شود.

دوره پیشنهادی الکامکو :

آینده و بازار کار برنامه نویسی اندروید چگونه است؟ 

بازار کار برنامه نویسی اندروید - کسب درآمد از اندروید - درآمد برنامه اندروید

تکنیک های کسب درآمد برنامه نویسی اندروید می تواند پیچیده باشد. برنامه نویسی برای راه اندازی یک برنامه بدون برنامه ریزی و مقیاس پذیری می تواند نوعی هدر رفت سرمایه گذاری باشد و در این صورت برخلاف تصور عموم مردم، طراحی اپلیکیشن موبایل می تواند تلاشی بسیار گران قیمت باشد.

در چند سال گذشته مخصوصا از سال ۱۳۹۰ هجری شمسی در کشور ایران، استفاده از این سیستم عامل ها رشد چشمگیری داشته است البته این رشد موازی با رشد جهانی بوده و در کل جهان این رشد با سرعت بالا وجود داشته مخصوصا برای اندروید که بعنوان اولین سیستم عامل پراستفاده برای گوشی های هوشمند و تبلت ها در بین مردم جهان است .

در سال جاری طبق آمارهای موجود در سایت های معتبر تقریبا ۷ میلیارد گوشی هوشمند در جهان مورد استفاده است. هر ماه تعداد تقریبی ۷ میلیون گوشی هوشمند به جمع کل استفاده کنندگان گوشی های هوشمند اضافه می شود . در نتیجه آینده خوبی در انتظار شمایی که یک برنامه نویس اندروید هستید وجود دارد.

عدد و ارقام صد درصدی برای تخمین بازار کار برنامه نویسی اندروید در ایران و یا در خارج وجود ندارد و نمی توان آن را دقیق تخمین زد ولی از آنجایی که آمار نشان می دهد استفاده زیاد مردم از گوشی های هوشمند که سیستم عامل اندروید دارند و تعداد اپلیکیشن های مورد استفاده و بررسی شرکت هایی که برنامه نویس اندروید لازم دارند می توان به آماری تقریبی دست پیدا کرد.

هر چقدر تجربه و تسلط شما بیشتر باشد فضای کاری بیشتری دارید و می توانید پیشنهادهای بهتری داشته باشید که نتیجه آن بدست آوردن حداکثر کسب درآمد از بازار اندروید است!

با توجه به این رشد، بازار کار برنامه‌نویسی اندروید در آینده نیز به نظر می‌رسد به سمت رشد خود ادامه خواهد داد. شرکت‌های بزرگ مانند گوگل، سامسونگ، اچ‌تی‌سی و … به دنبال جذب برنامه‌نویسان و توسعه دهندگان اندروید هستند و در این راه تلاش می‌کنند تا برنامه‌نویسان جدید را با ارائه آموزش‌های رایگان و ابزارهای پیشرفته به خود جذب کنند.

به علاوه، با توجه به اینکه اپلیکیشن‌های اندروید در حال تبدیل شدن به یکی از اصلی‌ترین رسانه‌های تبلیغاتی برای کسب و کارها هستند، نیاز به برنامه‌نویسانی با تجربه و توانایی‌های بالا در این حوزه احساس می‌شود.

بنابراین، به نظر می‌رسد با توجه به رشد بیشتر بازار تلفن همراه و افزایش استفاده از اپلیکیشن‌های موبایل، بازار کار برنامه‌نویسی اندروید در آینده نیز به سمت رشد خود ادامه خواهد داد و فرصت‌های شغلی برای برنامه‌نویسان اندروید به تعداد بیشتری فراهم خواهد شد.

بررسی میزان درآمد برنامه نویسی اندروید در ایران 

در ایران که اکثر کاربران از گوشی های اندرویدی بیشتر از سیستم عامل های دیگر استفاده می کنند بخاطر همین بحث ساخت اپلیکیشن اندروید داغ است و اگر شما یک برنامه نویس اندروید در ایران باشید می توانید از این فرصت استفاده کنید و از طریق راه های مختلفی کسب درآمد کنید.

کسب درآمد از طریق برنامه نویسی اندروید در ایران معمولا از طریق توسعه اپلیکیشن ها بصورت مستقل و عرضه آن به بازار و یا کار در گروه یا شرکت به عنوان توسعه دهنده اندروید صورت می گیرد و با توجه به شرایط کرونا که همه کارها دورکاری شده استفاده از روش فریلنسری هم رواج دارد.

مقایسه حقوق و دستمزد برنامه نویس با توجه به نوع شرکت، تعداد پروژه ها، نوع پروژه ها، سطح تجربه و تخصص برنامه نویس اندروید، سختی کار و خیلی از موارد دیگر متفاوت است.

سوالات متداول درباره کسب درآمد از بازار اندروید:

آیا برای کسب درآمد از بازار اندروید باید تخصص خاصی داشت؟

برای کسب درآمد از برنامه‌نویسی اندروید، باید داشتن دانش مربوط به برنامه‌نویسی اندروید و زبان‌های مورد استفاده مانند جاوا، کاتلین و… ضروری است. همچنین، داشتن توانایی‌های مانند طراحی رابط کاربری (UI/UX) و توانایی‌های تجاری و بازاریابی نیز می‌تواند به کسب درآمد بیشتر کمک کند.

آیا برای کسب درآمد از اندروید باید برنامه‌نویسی را به صورت تخصصی فقط برای اندروید یاد گرفت؟

نه، برای کسب درآمد از اندروید، لازم نیست که برنامه‌نویسی را به صورت تخصصی فقط برای اندروید یاد گرفت. در واقع، برنامه‌هایی مانند فلاتر که به صورت چندپلتفرمی (مانند iOS و Android) توسعه داده می‌شوند، می‌توانند به کسب درآمد بیشتر کمک کنند.

آیا کسب درآمد از برنامه اندروید به صورت خارج از کشور ممکن است؟

بله، کسب درآمد از برنامه اندروید به صورت خارج از کشور نیز ممکن است. با توجه به اینکه برنامه‌های اندروید در سراسر جهان مورد استفاده قرار می‌گیرند، برنامه‌نویسان می‌توانند در بازارهای دیجیتال خارجی مانند App Store و Google Play، برنامه‌های خود را به فروش برسانند و درآمد زیادی کسب کنند. البته برای کسب درآمد خارج از کشور، باید به قوانین و مقررات مربوط به فروش برنامه در بازارهای خارجی توجه کنید و ممکن است نیاز به تعامل با یک شرکت پرداخت خارجی و رعایت قوانین مالیاتی داشته باشید.

آیا برای کسب درآمد با برنامه نویسی اندروید، باید هزینه‌هایی را پرداخت کرد؟

بله، برای کسب درآمد با برنامه نویسی اندروید، ممکن است نیاز به پرداخت هزینه‌هایی باشد. برای مثال، برای انتشار برنامه در بازارهای دیجیتال مانند Google Play و App Store، باید هزینه اشتراک سالانه را پرداخت کنید. همچنین، برای استفاده از برخی از شبکه‌های تبلیغاتی، نیاز به پرداخت هزینه‌های تبلیغاتی دارید. در برخی موارد، برای استفاده از ابزارهایی مانند Google Analytics و Firebase، نیاز به پرداخت هزینه‌هایی دارید.

همچنین، برای ایجاد برنامه‌های اشتراکی، باید در نظر داشته باشید که برای ارائه قابلیت‌های بیشتر، هزینه اشتراکی برای کاربران تعریف کنید. البته هزینه‌های مربوط به پرداخت مالیات و هزینه‌های دیگری که مربوط به قوانین محلی و ملی شما است، نیز می‌تواند متفاوت باشد. به هر حال، برای کسب درآمد از برنامه‌نویسی اندروید، باید در نظر داشت که باید هزینه‌هایی را پرداخت کنید و باید برنامه خود را به گونه‌ای طراحی کنید که بتوانید هزینه‌های خود را با درآمد برنامه جبران کنید.

آیا برای کسب درامد از برنامه های اندروید، باید توانایی‌های بازاریابی داشت؟

بله، برای کسب درامد از برنامه های اندروید، توانایی‌های بازاریابی نیز بسیار مهم است. در حقیقت، طراحی و توسعه برنامه‌ی اندروید تنها یک بخش از کار است و برای کسب درآمد از برنامه‌ی خود، باید بتوانید آن را به صورت موثری به کاربران خود معرفی کنید.

برای موفقیت در بازاریابی برنامه‌ی اندروید، می‌توانید از روش‌های مختلفی استفاده کنید. به عنوان مثال، می‌توانید از شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و لینکدین برای تبلیغ برنامه‌ی خود استفاده کنید. همچنین، می‌توانید از ابزارهای تبلیغاتی مختلف مانند Google AdWords، Facebook Ads و Twitter Ads استفاده کنید.

ضمناً، برای موفقیت در بازاریابی برنامه‌ی اندروید، می‌توانید از راهکارهایی مانند بهینه‌سازی موتورهای جستجو (SEO)، تحلیل داده‌ها (Analytics) و بهبود تجربه کاربری (UX) استفاده کنید. با استفاده از این راهکارها، می‌توانید برنامه‌ی خود را بهتر معرفی کنید، تعامل بیشتری با کاربران داشته باشید و در نهایت، درآمد بیشتری کسب کنید.

بنابراین، به علاوه مهارت‌های فنی، داشتن توانایی‌های بازاریابی برای کسب درآمد از طریق برنامه نویسی اندروید بسیار مهم است.

راه‌هایی برای کاهش هزینه‌های برنامه‌نویسی اندروید وجود دارد؟

بله، برای کاهش هزینه‌های برنامه‌نویسی اندروید، می‌توانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:

۱. استفاده از ابزارهای رایگان: برای توسعه برنامه‌های اندروید و درامد اندروید، می‌توانید از ابزارهای رایگانی مانند Android Studio، Eclipse و… استفاده کنید.

۲. استفاده از کتابخانه‌های متن‌باز: برای توسعه برنامه‌های اندروید و درامد اندروید، می‌توانید از کتابخانه‌های متن‌بازی مانند Retrofit، OkHttp و Gson استفاده کنید. این کتابخانه‌ها به شما کمک می‌کنند تا روند توسعه برنامه‌ی خود را سریعتر و با کیفیت‌تر انجام دهید.

۳. استفاده از کدهای آماده: می‌توانید برای توسعه برنامه‌های اندروید، از کدهای آماده و قابل دانلودی مانند GitHub و Stack Overflow استفاده کنید. با استفاده از این کدها، می‌توانید زمان و هزینه توسعه برنامه خود را کاهش دهید.

۴. استفاده از ابزارهای مدیریت پروژه: با استفاده از ابزارهای مدیریت پروژه مانند Trello و Asana، می‌توانید فرآیند توسعه برنامه‌ی خود را بهبود بخشید و هزینه‌های خود را کاهش دهید.

۵. استفاده از شبکه‌های تبلیغاتی رایگان: برای تبلیغ برنامه‌ی خود، می‌توانید از شبکه‌های تبلیغاتی رایگانی مانند AdMob و Facebook Audience Network استفاده کنید. این شبکه‌ها به شما کمک می‌کنند تا برنامه‌ی خود را به صورت رایگان تبلیغ کنید و درآمد بیشتری کسب کنید.

با استفاده از این راهکارها، می‌توانید هزینه‌های توسعه برنامه‌ی اندروید خود را کاهش دهید و در عین حال، برنامه‌ی با کیفیتی را برای کاربران خود طراحی کنید.

سخن آخر از روش های درآمد اندروید : 

در این مقاله سعی کردیم درآمد برنامه نویسی اندروید را در همه روش های موجود بررسی کنیم تا شما عزیزان بهتر با میزان و نحوه کسب درآمد از طریق برنامه نویسی اندروید آشنا شوید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

به دنبال یادگیری برنامه‌نویسی اندروید هستید؟

دوره های مرتبط با برنامه نویسی اندروید الکامکو را به شما پیشنهاد می کنیم، به دلایل زیر ↓

  • دسترسی همیشگی به فایل های دوره به علاوه پشتیبانی رایگان ۳ ماهه با قابلیت تمدید
  • از آنجایی که اندروید استودیو پلتفرم اصلی گوگل برای طراحی اپلیکیشن اندروید است، آموزش ها در راستای آموزش برنامه نویسی با اندروید استودیو پیاده سازی شده است.
  • این پکیج ها همواره در حال آپدیت هستند و جدیدترین نسخه از فیلم های آموزش برنامه نویسی مرتبط با دوره ها در پنل شما در سایت الکامکو قرار می گیرد.
  • آموزش ها به صورت پروژه محور هستند و از هر گونه گزافه گویی خودداری شده است و نیاز به پیش نیاز برای برنامه نویسی اندروید هم نیست.
  • محتوای این پکیج ها از کیفیت بالای تصاویر و صدا برخوردارند.
  • از طریق راه های ارتباطی و پشتیبانی ۲۴ ساعته می توانید با ما در ارتباط باشید.
  • چند جلسه از فیلم های آموزشی هر دوره به صورت رایگان برای دانلود در دسترس شما قرار دارد که ابتدا از کیفیت کار مطمئن شوید سپس پکیج ها را خریداری نمایید.
  • سر فصل های دوره بر اساس سیلابس درسی گوگل طبقه بندی شده اند.
  • خیلی از مواردی که سایر آموزشگاه ها به صورت جداگانه می فروشند ما همه را در همین دوره ها به صورت پکیجی برای شما جمع آوری کردیم.
  • انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره ها، ورود آسان شما به بازار کار برنامه نویسی اندروید را فراهم می کنند.
  • سورس کد تمامی پروژه های انجام شده در اختیاز شما قرار می گیرد.
  • بعد از خرید هر دوره می توانید فورا به دوره ها دسترسی داشته باشید.
آموزش اندروید استودیو - آموزش android studio - آموزش برنامه نویسی اندروید الکامکو - ساخت اپلیکیشن اندروید - آموزش ساخت برنامه اندروید

بخش های دوره آموزش ساخت اپلیکیشن اندروید با جاوا در اندروید استودیو

  1. بخش اول : مقدمه . آموزش جاوا
  2. بخش دوم : مفاهیم مقدماتی
  3. بخش سوم : آموزش کامل ریسایکر ویو (RecyclerView)
  4. بخش چهارم : مفاهیم کاربردی (قسمت اول)
  5. بخش پنجم : کار با دیتابیس و انواع فایل و ذخیره سازی در اندروید
  6. بخش ششم : مفاهیم کاربردی (قسمت دوم)
  7. بخش هفتم : آموزش کامل PHP
  8. بخش هشتم : آموزش HTML – CSS – Bootstrap
  9. بخش نهم : آموزش کامل کار با سرور در اندروید استودیو
  10. بخش دهم: مفاهیم تکمیلی
  11. بخش یازدهم : آموزش کامل کار با نقشه
  12. بخش دوازدهم : پروژه نهایی
  13. سرفصل های اندروید بصوت کامل

همچنین ببینید» همه دوره های برنامه نویسی اندروید مطابق با آموزش برنامه نویسی جاوا در اندروید استودیو

آموزش برنامه نویسی اندروید با کاتلین - برنامه نویسی کاتلین - آموزش kotlin - آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین

مقدمه و معرفی دوره آموزش اندروید با کاتلین 

  • آشنایی با زبان کاتلین
  • قوانین و مفاهیم پایه برای یادگیری زبان کاتلین
  • مقایسه جاوا و کاتلین
  • آموزش نصب اندروید استودیو
  • شروع کار با اندروید استودیو
  • آشنایی اولیه با سیستم عامل Android
  • بررسی ایمولیتور (شبیه ساز) و انواع آن
  • ساخت ایمولیتور در اندروید استودیو
  • شناخت ابزارهای برنامه نویسی Android
  • انتخاب ابزار مناسب برنامه نویسی اندروید
  • آشنایی با معماری سیستم عامل Android
  • آموزش نصب نرم افزار های مورد نیاز جهت برنامه نویسی Android
  • شروع طراحی در اندروید استودیو
  • اجرای برنامه در شبیه ساز
  • آموزش مفاهیم شی گرایی در برنامه نویسی (Object Oriented Programming)
  • آموزش کامل برنامه نویسی با زبان کاتلین (kotlin)
  • برای مشاهده ادامه سرفصلها روی دوره کلیک کنید

همچنین بخوانید » سایر ثبت نام دوره های کاتلین | لیست کتاب آموزش کاتلین برای اندروید | کاتلین یا فلاتر | کاتلین یا جاوا انواع داده ها در کاتلین | انواع متغییرها در کاتلین | انواع حلقه ها در کاتلین

دوره متخصص اندروید

دوره  متخصص برنامه نویسی اندروید شامل دوره های جاوا و کاتلین می باشد. همچنین دارای ۷ دوره حرفه ای دیگر برای تبدیل شدن به یک متخصص اندروید کامل می باشد.

بخش های مختلف دوره جامع متخصص اندروید 

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی اندروید با جاوا
  2. بخش دوم : آموزش حرفه ای طراحی UI/UX در اندروید
  3. بخش سوم : آموزش زبان برنامه نویسی کاتلین از صفر تا صد و پروژه محور
  4. بخش چهارم : اندروید پلاس (آموزش مفاهیم ضروری در اندروید)
  5. بخش پنجم : آموزش جامع معماری MVP در اندروید با ساخت پروژه اپلیکیشن خبری فول امکانات
  6. بخش ششم : آموزش جامع معماری MVVM در اندروید با چندین پروژه حرفه ای
  7. بخش هفتم : آموزش ساخت بازی در اندروید استودیو
  8. بخش هشتم : آموزش پرداخت درون برنامه کافه بازار
  9. بخش نهم : آموزش ساخت اپلیکیشن فروشگاهی فول امکانات
دوره متخصص فلاتر - آموزش برنامه نویسی فلاتر برای اندروید و ios

بخش های دوره اموزش فلاتر

  1. بخش اول : آموزش برنامه نویسی به زبان Dart
  2. بخش دوم : آموزش UI/UX – رابط کاربری و تجربه کاربری در فلاتر
  3. بخش سوم : مفاهیم کاربردی
  4. بخش چهارم : پیش نیاز بخش سرور
  5. بخش پنجم : آموزش کامل کار با سرور
  6. بخش ششم : مفاهیم پیشرفته
  7. بخش هفتم : مفاهیم تکمیلی
  8. بخش هشتم : طراحی و ساخت وبسایت فروشگاهی
  9. بخش نهم : طراحی و ساخت اپلیکیشن فروشگاهی

همچنین بخوانید »  همه دوره های فلاتر | تفاوت React Native و Flutter | آینده Flutter چگونه است؟ | لیست کتاب های اموزش flutter | فیلم های آموزش Flutter رایگان | نصب فلاتر | اموزش زبان برنامه نویسی دارت | طراحی اپلیکیشن اندروید و iOS | یادگیری برنامه نویسی با Flutter


مقالات مرتبط با برنامه نویسی اندروید
همه دوره های برنامه نویسی اندروید با جاوا ،، تفاوت جاوا و سی شارپ ، فرق پایتون و جاوا؟ تفاوت کاتلین و جاوا،  زبان برنامه نویسی جاوا چیست، انواع نسخه های جاوا، تفاوت جاوا و جاوا اسکریپت، تفاوت جاوا و سی پلاس پلاس، برنامه نویسی اپلیکیشن دیجی کالا، سورس اپلیکیشن فروشگاهی اندروید، فروشگاه ساز اندروید، آموزش ساخت اپلیکیشن خرید اینترنتی، متریال دیزاین در اندروید، رابط کاربری گوشی، گرافیک اندروید، اپلیکیشن های مشابه فیلیمو، تلویزیون اندروید، تلویزیون اینترنتی، iptv چیست، فیلیمو باکس چیست، اندروید باکس نماوا دوره های کاتلین، کاتلین چیست؟ نمونه کد کاتلین، فلاتر چیست؟ برنامه ساز اندروید، کد نویسی اندروید، دانلود فیلم های آموزش برنامه نویسی اندروید، قیمت ساخت اپلیکیشن موبایل، معماری اندروید (Android architecture) چیست، فعالیت در اندروید، اکتیویتی در اندروید، ریسایکلر ویو، کامپوننت در برنامه نویسی اندروید، اسپلش اسکرین، فرگمنت اندروید، ویو پیجر۲ اندروید، فایربیس گوگل، اندروید جت پک، php در اندروید، ساخت کوییز آنلاین، ذخیره اطلاعات با SharedPreferences، زامارین و اندروید استودیو، Intent در برنامه نویسی اندروید، وضعیت اتصال به اینترنت در اندروید، ساخت ماشین مجازی اندروید، صدا در اندروید، سرویس اندروید sdk اندروید، نوشتن فایل در حافظه داخلی اندروید، سرویس شکن، ADV در اندروید، گردل اندروید، SDK Manager اندروید استودیو اشکال زدایی پروژه با ADB در اندروید استودیو، انتشار اپلیکیشن ، کلید های میانبر در اندروید استودیو، نسخه اپلیکیشن، آپدیت اندروید استودیو، اتصال گوشی به اندروید استودیو، شغل برنامه نویسی اندروید حذف اندروید استودیو اندروید استویو و اکلیپس، لپ تاپ برنامه نویسی اندروید، محیط برنامه نویسی اندروید، کتابخانه اندروید وب اپلیکیشن، توسعه موبایل یا توسعه وب سایت، انواع اپلیکیشن های موبایل، اپلیکیشن وب ویو، امنیت در برنامه نویسی اندروید، جدیدترین نسخه برنامه اندروید استودیو، ایده اپلیکیشن، بهترین کتاب های آموزش برنامه نویسی اندروید، تست اپلیکیشن موبایل ، ترفندهای اندروید استودیو 

commentشما بگید!

شما چه سوالی درباره این موضوع دارید که اینجا مطرح نشده است؟ لطفا تجربیات خودتان را در این زمینه حتما توی کامنت برای ما بنویسید. منتظر نظرات، پیشنهادات و سوالات شما در همین صفحه از سایت آموزش برنامه نویسی الکامکو هستیم…

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

shareاشتراک گذاری این مطلب

shareآخرین مقالات

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

Generic filters
Exact matches only

آخرین مقالات

آموزش های تکمیل شده

توجه

مقاله هایی که در سایت به صورت رایگان قرار گرفته است فقط برای مطالعه بیشتر شما کاربران عزیز می باشد. از هرگونه تماس تلفنی با پشتیبانی سایت و سوال در مورد محتوای مقاله ها خودداری شود.

10 دیدگاه
بازخورد درون خطی
مشاهده همه نظرات
ارش احمدیان
11 ماه گذشته

بنظر من یکی از راه درآمد اندرویدی فروش برنامه ها و بازی ها در گوگل پلیه!

dr.masi
3 سال گذشته

بنظر منم دورکاری بهترین گزینه برای کسب درآمد برنامه نویسی اندروید در ایران و یا کلا هر کشوری هستش

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  dr.masi
3 سال گذشته

بله همینطوره

mahboobe
3 سال گذشته

سلام ممنون خیلی کامل بود

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  mahboobe
3 سال گذشته

تشکر

ستایش غلامیان
3 سال گذشته

بنظرم کسب درآمد از بازار اندروید یکی از نوین ترین مشاغل بخصوص در این وضعیت کرونا که همه چی فریلنسری شده هست

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  ستایش غلامیان
3 سال گذشته

دقیقا

علی بشیری
3 سال گذشته

نحوه کسب درآمد از برنامه نویسی اندروید بنظرم خیلی می تونه بیشتر باشه فقط کافیه خوب یاد گرفته شه

ستایش
4 سال گذشته

چقدر چیز یاد گرفتم ازتون. لطفا اینبار درباره میزان درآمد برنامه نویسی اندروید هم اضافه کنید

پشتیبانی الکامکو
پاسخ دادن به  ستایش
4 سال گذشته

حتما در آپدیت بعدی این مقاله درآمد برنامه نویسی اندروید در ایران و خارج رو براتون می نویسیم