بازار کار سی شارپ چیست؟ آینده بازار کار برنامه نویسی #C چگونه است؟ در چه زمینه هایی می توان از بازار کار Csharp درآمدزایی کرد؟ در این مطلب از وبلاگ الکامکو می خواهیم شما را با جواب این سوالات آشنا کنیم.
سی شارپ چیست و چه کاربردی دارد؟
درباره سی شارپ چیست باید بگیم که سی شارپ یکی از بهترین و قدرتمندترین زبان های برنامه نویسی است که توسط مایکروسافت توسعه داده شده است و مایکروسافت این زبان و فریم ورک .NET را به هدف توسعه برنامه های مورد نیاز شرکت های بزرگ طراحی کرده است. طبق جدیدترین آماری که از سمت گیت هاب منتشر شده، زبان سی شارپ در بین ۱۰ زبان محبوب اول قرار دارد. زبان سی شارپ یک زبان در حال توسعه بوده و از آن جایی که یک زبان همه جانبه است در بسیاری از کسب و کارها مورد استفاده قرار میگیرد.
روش های درامدزایی از بازار کار Csharp
- استخدام به عنوان برنامه نویس سی شارپ در شرکت ها به صورت حضوری
- استخدام به عنوان برنامه نویس سی شارپ در شرکت ها به صورت دورکاری
- انجام دادن پروژه های مختلف و فروش انها به دیگران
- یادگیری زبان برنامه نویسی سی شارپ به صورت حضوری یا آنلاین
- مشاوره برای انجام پروژه های مربوط به سی شارپ
- و…
وضعیت بازار کار برنامه نویسی سی شارپ در ایران و خارج از کشور
در کل وضعیت بازار کار برنامه نویسی در ایران و خارج از ایران با هم تفاوت دارند. مسلما در خارج کشور بازار کار اکثر زبان های برنامه نویسی خوب تر است و دلیل است که در ایران بخاطر یکسری محدودیت ها یکسری از زبانها بازار کار بهتر و یکسری از زبانها بازار کار محدودتری دارند. در این میان یکسری از زبان ها هستند که چه در ایران و چه در خارج از بازار کار خوبی بهر مند هستند که یکی از این زبان ها، زبان برنامه نویسی سی شارپ است.
شما در هر حوزه ای تخصص و مهارت کافی داشته باشید به راحتی می توانید در آن حوزه موفق باشید. پس مهمترین چیز این است که شما صاحب تخصص باشید و کامل به زبان برنامه نویسی سی شارپ مسلط باشید و بتوانید از راه های مختلف درامدزایی کنید.
بازار کار برنامه نویسی سی شارپ در ایران
شغل های متفاوتی در مورد برنامه نویسی سی شارپ وجود دارد و نمی توان به صورت دقیق درآمد برنامه نویسی سی شارپ در ایران را محاسبه کرد. در حال حاضر بازار کار برنامه نویسی ایران به چند زبان برنامه نویسی خاص ختم می شود. مثل سی شارپ، php، تکنولوژی ASP.Net، تکنولوژی زامارین، اندروید استودیو، لاروال و … . سی شارپ یکی از این زبان هاست.
بررسی بازار کار برنامه نویسی سی شارپ در خارج
نتیجه این تحقیقات که در سال های اخیر انجام گرفته مشخص شده دانشجویانی که در دوره تحصیل خود بر روی زبان سی شارپ تمرکز کردهاند، شانس بیشتری برای استخدام در شرکت ها داشته اند. در واقع این تحقیقات نشان می دهد که شرکت های بزرگ خارجی برای توسعه نرم افزارهای خود به نیروی کاری که در برنامه نویسی سی شارپ تخصص داشته باشد، نیاز دارند.
آینده بازار کار برنامه نویسی #C در ایران و خارج
با توجه به اینکه ایران جزو کشورهای در حال توسعه بوده و به مرور شرکت ها به سمت فروش اینترنتی و ارائه محصولات و خدمات اینترنتی گرایش پیدا میکنند، قطعا نیاز به برنامه نویس سی شارپ در ایران نیز افزایش خواهد یافت.
اما باید توجه داشت که این قبیل برنامه نویسان باید ماهر بوده و به ASP.NET و همچنین ASP.NET Core تسلط کافی داشته باشند. بنابراین اگر قصد یادگیری این زبان را دارید به هیچ وجه نگران منسوخ شدن و مرگ آن نباشید.
این زبان به طور کامل پشتیبانی شده و اکثر شرکت ها برای وب سایت ها و توسعه بازی ها و اپلیکیشن های موبایل (که صنعتی نو پا در ایران بوده و جای پیشرفت زیادی دارد) به دنبال برنامه نویس هستند.
این زبان برنامه نویسی زبانی کاربردی و تمام نشدنی خواهد بود چرا که نسخه های جدید آن نیز هر چند وقت یک بار توسط مایکروسافت ارائه می شود و دارای قابلیت های جدیدی است. و اگر بخواهیم درباره رنکینگ و رتبه آن در دنیا صحبت کنیم می توانیم بگوییم که سی شارپ از دیدگاه های مخلتف چهارمین و در برخی پنجمین زبان کاربردی، قدرتمند و محبوب دنیا محسوب می شود. بنابراین این زبان برنامه نویسی از محبوبیت و اعتبار بسیار بالایی برخوردار است.
سوالات متداول درباره بازار کار c sharp
√ در چه زمینه هایی می توان از بازار کار Csharp درآمدزایی کرد؟
- طراحی سایت: یکی از زمینه های پردامد که می توان از بازار کار csharp طراحی سایت است که با داشتن مهارت کافی میتوانید، سایت را به سلیقه خودتان طراحی کنید. در این بازار برای شما مشتریهای زیادی وجود دارد.
- طراحی نرمافزار: طراحی نرم افزار و اپلیکیشنها میتواند هم به صورت عمومی و برای فروش در مارکتها باشد و هم اینکه اپلیکیشنهای خاص و کاربردی برای شرکتها توسعه پیدا کند.
- طراحی اپلیکیشن: بازار کار csharp برای طراحی اپلیکیشن برای اندروید یا IOS و برای انواع شرکتهایی که نیاز دارند تا اپلیکیشن مخصوص خود را داشته باشند هم پردرامد است.
- طراحی بازی: طراحی بازیهای ویدیویی کاری بسیار تخصصی و حرفهای است اما با زبان برنامه نویسی سیشارپ هم میتوان این کار را انجام داد و در بازار کار طراحی بازی فعالیت کرد.
- و…
بررسی بازار کار سی شارپ در حوزه وب :
بازار کار برنامه نویسی سی شارپ در حوزه وب همیشه داغ بوده و است، اگر می خواهید برای ویندوز برنامه بنویسید با جرات تمام می گوییم که تنها زبان برنامه نویسی که در ایران بازار کار دارد برنامه نویسی سی شارپ است و می توان گفت ۸۰ ۹۰ درصد این پروژه ها در دست زبان سی شارپ است. پس نرم افزارهای تحت ویندوز تمام بازارکارشون دست زبان سی شارپ است.
معمولا کسی که سی شارپ کار می کند برای وب کار کردن راه سختی را ندارد چون کافی است به سمت ASP.Net تحت سی شارپ برود و به راحتی هر سایتی را دوست داشت بنویسد. پس می توان گفت بازار کار فوق العاده در این بخش برای سی شارپ وجود دارد.
بازار کار برنامه نویسی C Sharp در حوزه اندروید:
اگر بخواهیم در مورد بازار کار برنامه نویسی سی شارپ در حوزه اندروید و ios صحبت کنیم باید بگم وضعیت قابل قبولی دارد و روز به روز به متقاضیان این مدل برنامه نویسی اضافه می شود و معمولا هم استخدام برنامه نویسی وجود دارد هم به صورت آزادکاری یا همان فریلنسری، میتوانید پروژه بگیرید. معمولا برنامه نویسی اندروید ios در سی شارپ توسط تکنولوژی زامارین انجام میگیرد.
در کل باید گفت سی شارپ را باید زبان اصلی مورد استفاده برای توسعهی اپلیکیشنها، نرمافزارها و سرویسهای تحت پلتفرم مایکروسافت خواند. در صورتی که به دنبال توسعهی اپلیکیشنهای تحت وب با استفاده از Azur یا داتنت باشید یا بخواهید برای گوشیهایهوشمند ویندوزفونی، اندرویدی، ios و نرمافزارهای تحت دسکتاپ برنامهنویسی کنید، بهترین راه ممکن استفاده زبان سیشارپ است. در صورتی که دوست دارید تا در حوزهی بازی برنامهنویسی کنید، بهتر است بدانید که موتور بازی Unity با استفاده از زبان سی شارپ توسعه داده شده است و می توان گفت بازار کار خوبی دارد.
√ برای استخدام به عنوان برنامه نویسی سی شارپ چه مواردی را باید بلد باشیم؟
نیازی به گفتن نیست که برای استخدام در شرکتهای ایرانی به عنوان یک توسعهدهنده، به طور حتم باید به زبان #C تسلط داشته باشید. اما این تنها شروع کار است. به عبارت دیگر یک توسعه دهنده علاوه بر آشنایی به زبان برنامه نویسی باید اطلاعات زیادی داشته و خود را با آن محدود نکند.
مهارتهای دیگری که یک توسعهدهنده سی شارپ باید به آنها آشنایی داشته باشد عبارتند از تسلط به SQL Server، آشنایی به نحوه پیاده سازی الگوریتمهای محاسباتی، آشنایی با پروتکلهای شبکه، آشنایی با تکنولوژیهای وب و ASP.NET، مسلط به برنامه نویسی به روش SOCKET، تسلط به Java script، CSS و Jquery و در نهایت یک رزومه کاری قابل قبول.
√ وظایف، مهارتها و تواناییهای یک متخصص برنامه نویس سی شارپ
- توسعه راه حلهای مبتنی بر .NET برای سازمان
- ساخت اپلیکیشنهای مختلف بر اساس فریم ورکهای .NET
- رفع خطا و نگهداری و نظارت بر روی کدهای نوشته شده
- تعریف و سازماندهی پروژهها از صفر تا صد به صورت مستمر
- گزارش و حل مسائل مربوط به پروژههای .NET
- شناسایی و مدیریت ریسکها و مسائل فنی
- همکاری در تیم و تعامل سازنده با دیگر توسعه دهندگان
- ارائه گزارشهای مرتب به مدیران و سرمایه گذاران پروژه
- گزارش وضعیت پروژه به برنامه نویسان و توسعه دهندگان ارشد مجموعه
- حضور داشتن در جلسات پروژه به همراه مدیر پروژه و دیگر اعضای تیم
اینها از اصلیترین وظایف یک توسعه دهنده سی شارپ هستند.
اما میرسیم به بخش مهارتها. همان طور که میدانید مهارتها به دو دسته مهارتهای نرم و سخت تقسیم میشوند:
- مهارتهای سخت
- آشنایی به تکنولوژیهای سمت کاربر
- آشنا به مفاهیم پایگاه دادهها و مهارت در کار کردن با آنها
- آشنایی به ASP.NET
- مهارت در کدنویسی به زبان C# و همچنین دانش کافی نسبت به اکوسیستم
- آشنایی با فریم ورکهای مونو
- شناخت کافی نسبت به مفاهیم برنامه نویسی شی گرا
- مهارت در ساخت کتابخانههای سی شارپ
- آشنا به الگوهای همزمانی در سی شارپ
- تجربه کار با فریم ورکهای محبوب وب
- مهارت نوشتن کدهای تمیز و خوانا
- درک اصول اساسی طراحی
- مهارت در ایجاد طرحوارههای پایگاه داده که از تمامی فرآیندهای پروژه پشتیبانی میکنند
- ساخت پلتفرمهای تست به منظور آزمایش برنامه
√ چه شرکت هایی از سی شارپ برای پروژه های خود استفاده می کنند؟
شرکت های بزرگ، بانک ها، شرکت های هواپیمایی، تیم های ورزشی و شرکت های ساختمانی، همگی برای توسعه برنامه های خود از سی شارپ و .NET استفاده می کنند.
√ از کجا کار پیدا کنیم؟
اولین مورد برای پیدا کردن کار در هر زمینه ای همچنین سی شارپ، داشتن تسلط به آن است. وقتی شما برای کار کردن با آن متمرکز باشید می توانید هر کاری را با ان انجام دهید. بعد از این موضوع داشتن و ارائه یک رزومه قوی برای بدست آوردن فرصتهای شغلی خوب، ضروری است. برای ساخت رزومه میتوانید از رزومه ساز آنلاین استفاده کنید.
همچنین بخوانید: معرفی سایت های فریلسری برنامه نویسی
نتیجه گیری از بازار کار #C
میزان درامدی که یک برنامه نویس سی شارپ می تواند از بازار کار #C داشته باشد چه در ایران و چه در کشورهای دیگر به فاکتورهای زیادی مانند میزان تجربه، نمونه کارها، رزومه خوب، شرکتی که در آن کار میکنید و … بستگی دارد که در این مقاله به آنها اشاره کردیم. مطمئنا کسی که متخصص سی شارپ است و کسی که تازه کار است دریافتی های متفاوتی از هم دارند. بازار کار #C در صورتیکه به عنوان فریلنسر فعالیت می کنید می تواند متفاوت باشد و به پروژه هایی که می گیرید دارد و مسلما در صورتیکه تعداد پروژه بیشتری بگیرید درامد بیشتری هم خواهید داشت و این نکته هم قابل ذکر است که نمی توان صد درصد تعداد پروژه را مبنی بر دریافتی بیشتر دانست چون ممکن است کسی تعداد محدود پروزه داشته باشد ولی کیفیت و وسعت کار بیشتری داشته باشد و همچنین برعکس این قضیه در بازار کار #C صدق خواهد کرد.
آموزش سی شارپ برای بازار کار
اگر می خواهید شروع به یادگیری زبان برنامه نویسی سی شارپ کنید حتما از راه و روش اصولی آن استفاده کنید تا بتوانید به عنوان یک برنامه نویس سی شارپ حرفه ای وارد بازار کار شوید. در صورتیکه می خواهید سی شارپ را از مبتدی تا پیشرفته یاد بگیرید. دوره آموزش سی شارپ زیر را به شما پیشنهاد می کنیم.
با ثبت نام در این دوره از مزایای زیر بهرهمند میشوید:
- دسترسی به فایل های دوره به صورت همیشگی
- پشتیبانی رایگان با قابلیت تمدید
- ورود آسان به بازار کار
- انجام انواع تمرین ها و پروژه ها در طول دوره
- در اختیار داشتن سورس کد تمامی پروژه های انجام شده
- آموزش با جدید ترین ورژن ویژوال استودیو
- به همراه آموزش کار با دیتابیس Sql Server
به نکات خوبی در مورد بازار کار سی شارپ اشاره کردید.